Anapogi ma le mafanafana

Anonim

Fale-fale faiga "Lusia Wall": O le faiga o le fausiaina o se tino-monolithic fale ma le lotogatasi o le PPS

Anapogi ma le mafanafana 12859_1

O le fale-fale o le fale, ua taʻua o le "Rusia Pa", na avea i luga o le maketi Rusia pe a uma le 5 tausaga talu ai, ae tumau pea lava lenei mea lilo mo ni faʻamau e fitu. Sa matou taumafai e tatala le ie puipui.

O le New Tekonolosi o le Tetee, e mafai ona faʻavasegaina o se auala faʻataʻamilo o puipui, e amata atu i o latou "autu o papatusi ia e le faʻamalosiʻau ona e ufiufi lea i se sitaimoina malosi.

O le fausiaina e amata i le Frame Compel

O elemene autu O Tekinolosi fou e faia i le fale gaosi 3d panels. O sea vaega o se spatial fausaga e aofia ai le polystyrene plate (o le masani ai o le taua o le autu), i itu uma e lua o le 3Mam ma le sela o le 3MMED O le a fesoʻotaʻi i le oona e ala i le faʻapipiʻiina o polysyrene ma rods-lanu lapoa o 4mm, sa vaʻaia i le laʻau e le faʻatagaina le ogatotonu o le mea e le faʻatagaina ai le visa. Ole numera o tagata e lua i totonu o le laupapa e ese mai i le nofoaga: 100 PCs. i le 1m2- mo pa puipui; 200 PCs. i luga o le 1m2- Mo le faʻaaogaina i le faʻapipiʻi.

Anapogi ma le mafanafana
Ata 1.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 2.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 3.

1-3. O le faʻapipiʻiina o puipui o le fale e tusa ai ma le "Lusia Wall" Tekonolosi e sili ona talafeagai mo le lua ituaiga o le faʻamalosiʻau aisa sima. O le galuega a nei lapotopoto o loʻo taofia i le mafai ona ogatasi o panela pe a faʻapipiʻiina uma le silagi ma agai i luga.

Vaega o vaega o le vaega: umi - 3 pe 6m, lautele - 1,2m. O le Polystyrene Core, e ono iai se isi mafiafia: Mo le puipui pito i fafo 120mm, mo totonu o puipui puipui ma luga o le tino, 100mpi, mo vaega - 50m. O le faʻamalosiina o loʻo tupu mai i le autu i totonu o panels mo le fanauina o puipui i le 19mm, i totonu o se vaega-i-16mm. O le tele o le 3D vaega ma le 120mm mafiafia Core o le 27kg, faʻatagaina le faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o masini faigata fausia.

Anapogi ma le mafanafana
Sketchy tipi o le puipui
Anapogi ma le mafanafana
Fesootai Mesh faapipiiina polokalame

1-faamalosia le grid 5050mm;

2-rods faia o shinless steed, e mafai ona vii i se tulimanu;

3-vaega o sima na faʻaaogaina e ala i le metotia o sauaga;

4-CORR o polystyreen osam.

Puipui Amata mai le tulimanu e ave vave le tulaga le mautonu. I le taimi lava e tasi, na fusifusia foi papala i le va oi latou ma le tatalaina o le lelei o le faavae o le uaea o uaea. O le "node" na faasolosolo lava ona faʻapipiʻiina i le pane fou, e aofia ai faamalama ma faitotoʻa ma avanoa na tipi muamua.

Anapogi ma le mafanafana
Ata 4.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 5.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 6.

4-6. Mo le fausiaina o se mautu mesh faʻamalosia faʻamalosia uma soʻofaʻatasiga o panela o loʻo faʻaaogaina le uaea uaea, o loʻo sifi i luga o le tusi "G" ma faitotoa). O le tatalaina o le tulaga o le tino i itu uma na faʻamalosia e ala i le faʻamalosia o le tau, ma o latou faʻaititia i luga o le diagonal grid.

A uma ona faʻaputuputu puipui o puipui o le fola atoa Ova atu . Tusa lava i le lalolagi, o le pito i lalo o atomene na faʻamalosia ai le numera taua o le Taulaga Faamalolo, ma faʻapaʻamilo ona laga malosi. E fia iloa pe a tuʻu le auivi e faʻamoemoe i le faʻamalosia o le GetAd, ma mulimuli ane na tulaʻi le sipai sima i le tumutumu o puipui. 200-250mm ma faʻaopopoina i le faʻaoʻo atu o le faʻamalosiʻau O soʻo se tasi o papalagi, faʻapea foi ma le fatuina o puipui, na tapunia ma se fesootaiga ma fusi faʻatasi ma le tasi ma le isi ma papala o le faʻapipiʻiina o le uaea.

Anapogi ma le mafanafana
Ata 7.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 8.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 9.
Anapogi ma le mafanafana
Ata 10.

7. Lomiga lolomi o loʻo i luga o le tele o vaʻa ma avanoa e manaʻomia ai le faʻamalosia fausaga e faʻavae i luga o 3D-papatusi. Sa foia le faʻafitauli na fesoasoani e faia e Monolithoc Tekinolosi taumatau i luga o le nofoaga o le koluma ma utupoto, e faʻatino ai le faʻavaʻa o le lautele.

8. O Pons o le faapopoleina i nofoaga o lagolago i luga o puipui na saunia i le faʻamalosia o puipui, lea, faʻatasi ai ma le faʻavaomalo faʻamalosia, o le a faʻavae o le puipui. O le a avea ma vaega o le spatial monolithic stare i le fale.

9. O le 'ava ma le autogos ma le electrolega na teu i lalo o le faʻamalosia o se ata, lea na faia ai le vai i le polystyrene i le fesoasoani a le lauulu.

10. Sifi i luga o le laualuga o le 3D-Plals i le auala o le tanuina i le lua vaega, o le muamua lea e tatau ona ufitia le faʻamalosia o le faamalosiauga. O le lona lua (mulimuli) vaega na faia na o le faʻatulagaina naʻo le atoatoa mautu o le muamua.

Sima I itu uma e lua o puipui ma le pito i lalo o le pito i luga o le overlap o le auala o le corsaon: mo le carer syster (-60mm, mo totonu o le 40mm. O le faʻasalalauga na saunia i luga o le nofoaga, ma sa faʻaaoga i latou e se tusi nuʻalea faʻamuamua i se "pakete". Ona faatau ai lea o le tumutumu o le ipu ma le sima. O lea, o puipui ma fola na tuufaatasi i totonu o se masani monolithic mamanu.

Filifiliga o le mekasini "Talitonuga Tali"

Manuia

O le faʻaititia o le teteʻe i le vevela fesiitai (R0) o puipui i fafo e ala i le fuafuaina o 3.24m2c / w, o loʻo tausisia le nofoaga o fale ") . O le faʻasino o le faʻaititia o le ea o le ea e le itiiti ifo ma le 50 DB.

O oloa galue e 5-6 taimi maualuga, ma o le taimi faʻatulagaina o 2-3 taimi puʻupuʻu nai lo le fausiaina o fale masani: piliki mai le chilalars.d.

Leai se faʻaaogaina o le siʻitia o masini e manaʻomia.

Ona o le mafiafia mafiafia o puipui, e mafai ona maua se isi 1,5m2 eria mo le 6 pauna. m fafo puipui.

O le fausiaina e mafai i le vevela i luga o le -10 c.

Tagai i le "Ivad", Nu. 7, Nu. 7 242, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili