Talanoaga ma fugalaau

Anonim

Potu ma Street Ikebana: Lima Eseese i le faʻafitauli o tuʻufaʻatasiga o loʻo manatuaina e le au faitau ma le tomai faʻapitoa

Talanoaga ma fugalaau 12861_1

I Sasaʻe, o le Matai Akebaba e auai i le fugalaʻau poʻo le lala o le laʻau o se tagata ola, i lana co-faʻatau. Faʻatulaga o tuʻufaʻatasiga, o loʻo taumafai pea e ia faʻaalia uiga o laʻau taʻitasi, e iloa ai lona taua. O le aano o ia o Akeseby o le auala e ala i le tasi pepa, e ala i le tasi fugalaʻau e momoli atu ai le atoa loloto ma ituaiga eseese o le natura.

Talanoaga ma fugalaau
Ata V. Neftudo

O le tuʻufaʻatasiga o I. Falcon-Shopming Akebana, fiafia i le taimi nei o le natura o le natura. A maeʻa mea uma, laʻau e tuʻu i luga o tulafono faʻapitoa tusa ma le vaitau e tusa ai ma le vaitau e lua foʻi ile vaiaso - o le isi tagata e te sau ai. O sea fatuga e mafua ai se miti e uiga i le fugalaʻau o lo alu i luma, mo se faʻataʻitaʻiga, sakura. O tagata valaʻaulia o tagata valaʻaulia e faia ai se feʻau o le OSCABABABAN, e fesoasoani e ogatasi i se faʻailoga o fesoʻotaʻiga - faauo pe pisinisi. Taitasi potu e feagai ma ona fugalaau. Mo le alatele, o laʻau e talafeagai ma se manogi maʻamaina - lili, deffedils. Ulufale i le fale, o le a vave feiloaʻi le tagata i a latou manu manu, ae e le maua sou taimi na lelava ai o ia. I luga o le umukuka laulau e sili atu e tuu ai le faʻatapulaʻaina o tuʻufaʻatasiga mai le malamalama, tamai lanu ma sina suauʻu - mo se faʻataʻitaʻiga, mai Gypsophila.

Tietie fugalaau, ua vaevaeina le Matai ma i latou ma lo latou lagona. E mafai ona tausua ma le uʻamea ma le uʻamea (1) mai fafo mai laʻau (1) poʻo le faia o faitotoʻa faitotoʻa (2). E mafai ona faʻaalia le filosofia, faʻasaga i lala leaga o laʻau o le frangilei (3) poʻo le fesoʻotaʻi faʻatasi ma le vase manifinifi, tele lau manifinifi (4). Le loloto o le faitauina o galuega taʻitasi eseese: E leʻi faiaina e le tagata le matagofie o le fafo atu, ma tulafono o le tuʻufaʻatasia o le pagota i le IKEBANE. .

Talanoaga ma fugalaau
Ata M.romakin
Talanoaga ma fugalaau
Choisition ch. Munduzbayeva ma O.yudina

Ata e.kolubaba

Talanoaga ma fugalaau
Faapitoa I.skololova

Ata V.nepledova

Talanoaga ma fugalaau
Le tuʻufaʻatasiga o le y. Danilova

Ata o le Moscow Club Akebana +

O tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e tagata faufautua, na filifilia e le aufaitau se laʻititi o Weiban, lea e tuu i pusa, PET poʻo le afu o nati. O le alofa lea i le tasi fugalaʻau, tasi le pelale. O se mea itiiti o Akebana o se taʻitaʻiga laitiiti tele, na ia alu aʻe ma le lona lua o le IEMO (mataupu) o le sundges Soguma Kasumi Coami i le pito o le 70-HGG. Hchw.

Filifiliga o Tagata Faitau

Talanoaga ma fugalaau

Talanoaga ma fugalaau

Talanoaga ma fugalaau

Talanoaga ma fugalaau

Faʻatasiga "IKABA-vasega" ma "Moscow Club Ikebana +". Ata e E. Morganova, "Moscow Club Ikebana +".

O le laau 'aina na sau i le fatu o matou mekasini. E lua paʻepaʻe lapoʻa ua tumu i salati i salati ma "faʻapipiʻi" pepa ma le vaʻaia o le tasi i le tasi ma le isi ma laina uma o lala. O lenei ICaban o loʻo faia i le Free Style of Switssa Aʻoga.

Sa tusia le mekasini o Sanorisi i totonu o le faasologa o le isi vaega, na faia ai foi i se sitaili fua. O se ata faʻataʻitaʻi e foʻia ai le uiga o elemene taʻitasi: O le lagi iinei e faatusa ai le lala o perekalate, o le lau-fale.

O le filifiliga o le mekasini "fale fou" - Street Station: Lavea mai lala o le Cuba Fible i luga o le vae o le vae, ma le "faʻapipiʻi" i totonu ma lona lauʻeleʻele a le vasega. O le faʻatusatusaga, o se faʻataʻitaʻiga lelei lea o le faʻaalia o mea e matagofie o mea faigofie ma le faʻamalosi - lala o le laʻau, o loʻo vaʻaia lava; O le a matagofie ma le taumalulu na ufitia i le kiona.

O le mekasini "o le tali mai o le fale mautotogi" e fiafia i le "sobie" o le Ikaban i ni vaʻa e lua, fesoʻotaʻiga e laau - o fugalaʻau o le irissos ma le faʻatupuina o le drapsopī. O le mea malie, pe a maitauina e lenei galuega, o le manatu e feʻaveaʻi, ma o lenei gaioiga e leai se amataga ma le iʻuga, e pei o se faʻafoliga o Mebius.

Filifilia o se mekasini

"Manatu o lou fale"

Talanoaga ma fugalaau
Ata e.kolubaba

Choisition ch. Munduzbayeva ma O.yudina

Filifilia o le mekasini "Saloni-totonu"

Talanoaga ma fugalaau
Ata o le Moscow Club Akebana +

Olaga o le O. Vitorova

Filifilia o le Mekasini "Fale Fou"

Talanoaga ma fugalaau
Ata M.romakin

Faapitoa e. Ma T. Trifsonov

Filifiliga o le mekasini "Talitonuga Tali"

Talanoaga ma fugalaau
Ata V.nepledova

Faapitoa z. Kocheva

O le ofisa faatonu e faʻafetai i le salon "fua 1: 1" mo le fesoasoani i le uʻu o fanaina, faʻapea foi ma le faʻatonu o le Moscowez ma le Olga Yudinah .

Mo auiliiliga, tagai i le "Iva", Nu. 3, p. 136, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili