Vaaiga fou

Anonim

O le iʻuga o le toe faia o se lua-potu potu e lua ma se vaega o le 60 m2 i le va o le umukuka ma le potumoe, o se vaega ma faʻaseʻe faitotoʻa

Vaaiga fou 12869_1

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou
E aliali mai i le faleuila i totonu o le faleuila ma se vaega o le 1,7m2, e mafai ona e muina se tamai goto ma mautinoa mautinoa. A o taimi nei o loo i ai ma paipa e latalata ane, e faigofie ai le galuega o le galuega. E manaʻomia le aumai o le vai i se isi mea o le taumafaina, ma le kankolization paipa e faʻapipiʻi ai le tulivae ma se ata faʻapipiʻi mo alavai

Filifiliga o Tagata Faitau

Ole tele o tagata o le taulaga o loʻo ola vavalalata nofoaga masani na fausia ma fausia i le taimi o atiaʻe. Faʻailoga pe a o se aiga o le toʻafa e naʻo le lua tamaʻi potu malolo i lona lafoaia, o le mea e sili ona masani ai. Masalo mo lenei mafuaʻaga, o lenei galuega faʻatinoina na mafua ai le televave o iloiloga o tagata faitau i luga o le upega tafailagi. O le toʻatele oi latou na vaaia i lenei maunu ua lelei ai le manaia o le fofo mo i latou lava poʻo a latou uo. O mea faʻalelalolagi na mafua mai i mea ma fale.

O le iʻuga o le toe faʻaleleia, o se isi avanoa na faia i totonu o le fale mautotogi, e taʻitaʻi mai le potu malolo i le umukuka. E lelei i lenei, pe afai e leai se nofoaga e fai ai meaafale? Muamua, o le lautele lautele tatalaina le umukuka ma le potu malolo i totonu o le potu e tasi le avanoa. Ae i le taimi lava e tasi, ona o le lafoaʻi o faitotoʻa, potu malolo, o ia o le potu au foʻi lea o matua, matou te nonofo tuʻu ese tuʻufua. O lona uiga, faʻatasi ma le lava seti o tusitusiga, na mafai lava ona faʻatasia ai i latou. Lona lua, le umukuka na le toe latalata, ma e manatua lelei le aiga atoa. Lona tolu, o se ala vaapiapi e lalagaina. Mai le ala savali i le umukuka e mafai ona e alu i le potu malolo. IncONE, fa, ua i ai le avanoa e tasi, e lelei tele pe ole vaʻai, ma le mafaufau tino.

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Vaaiga fou

Mai le taimi o puipui ma o vaega i fale tuai o le gatete ma e oo foi i curved. Pipili lapsi i tua o puipui ma nutimomoia. Ogatasi lo latou leaga. Muamua, ua faamamaina ma tumu le puipui tuai. Ma o le galuega faatino o le pito i luga fou. O loʻo faia e le laupepa e ala i le moli uila ma le faʻamalosia o le Grid. Inciale, o le puipui e tutusa.

Tamaiti i se auala e i ai se nofoaga mo vasega, ma taʻaloga, ma le teritori uma a tamaiti. O moega o le fanau o loʻo i itu i lalo o le potu, ma o le potu e vaevaeina i le potu e lua.

Faamatalaga

Vaaiga fou
Fuafuaga pe a uma ona toe lipea 1. Ulufale ........................ 6,5m2

2. Wall-ola potu ........ 18m2

3.Baby ........................... 18,7m2

4.kuhny ................................ 7,8M2

5. Manao ............................. 3.8M2

6.Faa .............................. 1,7m2

7.Ceckidor .......................... 3,5m2

8. Balcon ............................. 4m2

Aofai o le Aai .......... 60m2

O le nofoaga e nofo ai ................. 36.7m2

O le maualuga o le taualuga ................. 2.65-2.8 m

Vaai i le "Iva", nu Nu 9, nu 178, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili