Rubrib "mamanuina poloketi" tali tusi o tagata faitau

Anonim

Lua tusiga poloketi o le tolu-potu potu fale o le potu malolo ma le vaega atoa o 76.9 m2 ma lua ata o le lua-potu o le 72.9 m2

Rubrib

Rubrib

Rubrib

Rubrib

Rubrib
Paʻu ata, faʻata, loggidia ma se Farani faʻamalama ma le moega i le ogatotonu na liliu se tamaʻi potu i se potu tele, tumu i le malamalama ma le ea. Faʻamaeʻaina mea, ma o le avanoa e le soona faʻaalu

Rubrib

Rubrib
O mea taugata uma o loʻo i luga o puipui ina ia tumau le avanoa i le ogatotonu o le potu o le potu faʻamalosi. O loʻo moe ma fale faigaluega o loʻo tuu i luga o le tele ma tutusa foliga faʻapaleni, e faʻaoʻo ai i fata ma fausia-i lamepa. O sea puʻupuʻu o mea tau meaafale o loʻo iai se mea e tasi, o le a le faigofie tamaiti i le auai

Rubrib

Rubrib
Fuafua aʻo leʻi toe mauaina
Rubrib
Fuafuaga pe a uma ona toe fanauina

Tusi 1 (tolu-potu potu fale)

Rubrib

2.

O potu malolo i totonu o le fuafuaga e toeititi mafiafia, lea e foliga mai e taʻaʻalo ma le faʻapipiʻi o meafale. O le pato puipui o tagata feʻaveaʻi uma, ma le tuusaunoaga o faletaele. Talu ai o le poto masani o le migao o lou fale mautotogi e le lava (le ulu o le aiga o le aiga i lona olaga atoa i le "Spaschik", ua ou manaomia ai fesoasoani o le aiga). E foliga mai e foliga mai o se fuafuaga lelei tele e faigofie ona fai ia mea totino. Ae ou te manao i mea e le masani ai: matou te taumafai aua le toe fausia se faʻamafanafanaga i totonu o le fale, ae na faʻatulaga foʻi mea mafaufau lelei ma faigofie. A uma ona faitau le mekasini ma vaʻai poʻo le a se mea e te maua ai le lelei o na faʻafitauli, e te manaʻo e tusi oe. E le tele a matou mea e fiafia iai. O le umukuka, na o le pau le vaega o le va o, e sili atu vaevaeina i ni sone e lua - faigaluega ma 'ai. O le auala lata mai ma le potu malolo matou te vaʻaia ai le Blond ma le lautele, ma le laʻititi numera o meaafale. E manaʻomia tele le vaʻa o le vaʻa i le matua. Faʻatalanoa Tina, e ui lava i ni foliga talafeagai, e tatau ona na o le moe, ae faʻapea foi fale faigaluega. E mafaia i le lumanaʻi o le a liliu le potu i totonu o le ofisa o le faletusi. O le faʻamalama ma le faitotoʻa o loʻo manaʻomia e faʻaoʻo atu i le foloa, le fiafia i le poloka pito i lalo (lea e le faigata, ma mai le auala o le a leai o le faapaologa. E taua le amanaia o le mea tatou te manaʻo e sefe faletaele e lua e manaʻomia ona e tuʻuina atu mo vailaʻau ma fale teu oloa.

A o le tele o faiga, matou te fiafia i fofo mai nei, ae e mafai foi e nisi potu e mafai ona teuteuina i totonu o vaega augutu. O se moomooga. O le matou fale mautotogi ua teuteuina i le Watercolors o le faauu tusiata ma le faiaoga. E masani lava, tatou te fuafua e ma le fale fou, ma e te manaʻomia e te faia mo nei atavali i luga o puipui. Faamoemoe mo lau fesoasoani.

Nononyy Levin ma lona aiga, St. Petersburg

Makoi o le Utua

Talu ai o loʻo faʻalauiloaina uma pa puipui, o suiga taua i le fuafuaina o le fale mautotogi e le manaʻomia, ae e le o manaʻomia. O le eria ma vaega o potu ua faʻatagaina ai i latou e fai ia latou lelei ma lelei mo le olaga mo le faʻamalosia ma le faʻapipiʻi o meaafale. Naʻo le faletaele e mafai ona faʻamalosia ai: Muamua le potu ua faʻaititia e faia ai se nicher i le potu o le tama teine ​​ma faʻapipiʻi se 'ie o le alatele.

Totonu o le le--ctic style ma elemene egeso. E maeʻa ona fesoʻotaʻi ma le manaʻo o tagata na ona e fesoʻotaʻi le taimi ua teʻa ma tuʻuina atu i aitema "i le talaʻaga" (aoina o le Santalolors o Santa, faletusi). E faʻaaoga e Kindlock le mafanafana o leo: kulimi-enaena, teracotta ma peach.

I le Hall Faʻapipiʻi se moli uila ma se faʻata ma se papupuni arrobe ma faʻata (e faʻapipiʻi i le fou aʻoga-o le itu tauagavale o le potu ulufale. Fatafata o le MDF, saeina ma le veneer, taofiofi i le maualuga o le 40cm mai le fola. Ole mea lea e mafai ai ona e faia nisi o mea (faʻataʻitaʻiga, seevae) i lalo o lenei, o loʻo teu ai le vaega taua o le alatele. I tua o le pito i lalo o le fatafata e faia ai ni galuega. Faafetai ia te ia, o lenei tele le tele o le tele o meaai o meaafale faigofie ma masani "tautau" i luga o le fola. I se aotelega, o le malamalama e faamamaina ai le paepae o le fola-lima lima maa maamau, talafaasolopito ma mafaufau loloto ai. E tatau ona fai mai o tusitala o le poloketi e masani ona maua le alatele i le ufiufi o le ala savali. O iinei e mafai ona e taʻalo ai le tele o moli mau. I le faʻaopopoina o le pito i lalo o le pito i lalo o le fatafata, o loʻo i ai le taualuga faʻaupufai ma sikuea lamepai ma sikuea o lamepa, faʻapea foi i le faʻata i le faʻata. I le iuga, o se ata e faʻamalamalamaina, tautau i luga aʻe o le taumafataga. O le lalelei o le Greentunt Souplight Septum na teuteuina i se mamanu ma se mamanu, i le itu taumatau o le fale mautotogi o le tuaoi o le auala ma i le taimi e tasi o se mea e sili ona matagofie o se mea e tupu.

Teuteuga autu Auala. - Ata faʻataʻitaʻi i luga o le puipui faʻafeagai ma le faletaele. E mafua mai i le itu i sasaʻe, faʻapipiʻi ma le "i saute" lanu, e fautuaina e le au tusitala o le poloketi. O le Oriental autu e lagolagoina le BAMBoo Wallpaper - o loʻo faʻapipiʻi i luga o le taualuga i le va o le lua sikuea sikuea ma luga o puipui. Ona o lenei fuafuaga taua, e foliga mai o le taualuga e ufitia i vao saito. O BAMBOO faia ai le paie paie ma mafanafana, faʻamanatuga o le natura e manaʻomia tele i le taulaga. Oti na iloga le ata tifaga, aemaise lava ua faʻasaʻolotoina i tua atu o puipui o puipui e ufitia i le malamalama teuteu, e maua ai le avanoa o le pynamism. Ona o le tele o vaega i le va o le potu malolo ma le alataia e oʻo atu i le taimi mulimuli, e pei o i le alatele, o le moli eletise ua i ai.

Sky B. Matua faletaele Opo i totonu o se laulau na faia mai le laupapa faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi ma fafie, ma o le fufuluina masini o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le faitotoʻa, e le solia le fua o le ata, faʻatafuga, plampsics) ma lamolemole (plumping pepa) laina. Niche i luga o le faleuila na fausia ona o le fausia-i le faʻapipiʻi faiga ua fuafuaina mo le teuina o faleuila. I luga o le Countertp i lalo o le taualuga o le protrication (maualuga- 40cm, loloto - 15 cm), lea o le pito i tua e faagaoioi ai. O lenei fuafuaga e le gata e faʻaaogaina e tutusa ai atopatu, ae ia mafai foi ona e faia se isi mapusaga. O le le mautonu ua laina i se lanu enaena, o le lima ma le enaena enaena i luga o le puipui i luga o le faletaele, faapea foi ma le feagai ai o le vai.

Faletalimalo Malo Mamanuina i le eseesega browni-begue gamma. Ae o le faʻamau a le Bursacsun Countertop, i ni avanoa, o se avanoa, e mafai lava ona tuʻuina se tamai fafie fale i Lopker.

Umukuka Ma o le auala e vaevaeina ai le faitotoʻa o le faitotoʻa ma se disk disk faʻapipiʻi. I le talosaga a tusitala o le tusi, o le umukuka ua vaevaeina i ni sone e lua - faigaluega ma 'ai. O lea e le latalata le potu, o le zoning o loʻo faia e faʻaaoga ai ni vogletric (ae o metotia vaʻaia o le "atagia" o le fola. Piki i le fola i luga o le foloa na folasia crarac granite ma fai se uaea e ofutino mai le glc, ma i le potu 'ai, ma le lauiloa o le taualuga. O le tuali na natia i se tala i tua atu o le siʻusiʻu o loʻo i luga aʻe o le tele o le vaega o loʻo taʻitaʻia i le lanu o le lanu e folo solo, ina ia e foliga mai e malamalama lelei ma maualuga. O le '' ai o le vaega ma se sofa ma se lamepa faataamilo i luga o le laulau foi o lo o malamalama ai foi i bedpaper mai baamboo. I le tupe alu o Terracotta ma apamemea ituta o polesini ma papupuni ma ie puipui i le umukuka i le tulaga o le matagi ma timuga st. perterg.

Potu malolo Mamanuina i le oneone oneone GamMate Gamma. O loʻo i ai mo le sofa, o le tele o le faʻamalosi tino, teuteuina i le sili ona lelei sikalatiaʻi, aumai totonu i totonu o ituaiga eseese ma fegalegaleaiga. Faʻavasega laua i se lamolemole o loʻo faʻavaveina le malamalama, ma faitotoʻa faitotoʻa mai le swolficess tioata, o se laulau kofe ma le laulau tioata i luga o le moli ma ea o le moli ma ea o le moli ma le ea o le moli ma ea O le ufiufi i fafo i fafo e faʻaaogaina e le vasega 32 o le laminate (o lenei vasega talafeagai mo nofoaga e mafai ai mo soʻo se nofoaga ma soʻo se uta) i lalo o le paʻu puipui. Fausiaina-i totonu o fata i itu uma e lua o le faitotoʻa e le gata o galuega (latou te galulue ai e teu mea), ae matua mataina foi.

Ona o le faateleina o le sikuea Potu tama teine (i le tupe faʻaalu o le faletaele) E i ai le fale puipui, fausia i totonu o le NICHS o loʻo faia i le isi i le "susu" sone. I lenei tulaga, ua siitia le tagata sifi i le puipui. Talu ai o tagata e ona le fale mautotogi e toe faʻaaogaina le potu o le tama teine ​​a le tama teine, ua saunia e sui o le lumanaʻi i le lumanaʻi, faʻaputuputu ma le kapeti ma O mea moe, o se toʻotoʻo lemu ae le o se moega).

Potu moe O loʻo lagolagoina i totonu o le aotelega o le stylilist, ae i le taimi e tasi e foliga faigofie ma faʻafaigofie. Niches luga o le ulu o loʻo ufiufi i le masani o le BAAMBOP. O le Beege Ten o mea na tupu iinei e mumusu ma sotees. O le faʻalavelave o le pito i lalo poloka e mafai ai ona faʻapipiʻiina se faʻamalama Farani. O le moega o le moega e le manaʻomia, ae o le faʻaalia o le totonu o le totonu. E mafai ona suia i le masani masani pulega, ae o le mea mulimuli na fuafuaina e le tusitala o le poloketi nai lo le lapotopoto. E ui i lea, e le tatau ona galo ia te oe lena mea mo le moega i foliga o se lio, moega ma le moega e tatau ona suʻi e oka ai.

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le aoga o le fale faletaele
  • Tomai e toe faʻaaogaina ai le potu o le tama teine ​​i le kapeneta
  • Faʻatasi ai faʻatasi ma le manaia gaioiga gaioiga
  • Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le lavelave o le faʻamaoniga o le faʻaletonu o le Windows poloka i le potu o le tama teine ​​(e foliga mai e le mafai ona manuia le faʻatagaina)
  • Laititi teuina avanoa (i le alatele-kapeneta na o le i fafo, leai se fale)
  • I le potu o le tama teine, o le niche mo le fale puipui o le a alu i le avanoa o le master faletaele, o le a mafua ai faigata i le faamaopoopo (masalo o le a le mafai ona malilie)
  • O le gagau sona i le potu o le tama teine ​​e le mafai ona moe
  • Faʻalauteleina o le Master faletaele i le tupe alu o le auala o le a manaʻomia ai le faʻaopopoina o le suavai o le nofoaga
  • Poloketi vaega 54 afe rubles.
    O le pulega o le tusitala 18 afe rubles.
    Fausiaina ma Faauma Galuega 965 afe o rubles.
    Mea fausiaina 388 afe rubles.
    Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
    Fola
    Potumoe Kapeta (belgium) 17,5m2 5500.
    Le mea atoa Vave laa 56,6m2. 38 480.
    Ceramic teuteu "timuga i le ALP", "laau" (Kerama Marazzi) 26.9m2. 27 900.
    Puipui
    "Talosaga" umukuka Ceramic faaputuga eseese. 3,6m2 4700.
    Faletaele Ceramic tile kerama Marazzi 47m2. 46 000.
    Potumoe, umukuka Wallpapers (BAMBOO) 2 taavale 7200.
    Malologa Puipui mo vali (Siamani) 8 rolls 14,700
    Vali i / d tikkurula, kolela 15l 5850.
    Teuteuga o le Place o Oios. 18kg 25 300.
    Taua
    Le mea atoa Tuufaatasia o le taualuga carred noir 24,5m2 27,000
    Vali v / d taikutula 14l 5400.
    Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
    Le mea atoa Steel (Rusia); FAAIPOIPO - nero; Glass vaega o Bella 8 PCs. 134,000
    Faiva
    Master ma faletaele faletaele Lelei pulega tulaga ese; Faapipiiina 4 mea. 36 100.
    Fefiloi, taele ulu ulu 3 PCs. 28,700
    Taele ravak, jaka atigi 3 PCs. 37 500.
    Vevela solo le solo "Progoga" 2 pcs. 14,000
    O le auupega meafaigaluega
    Le mea atoa Orletts, switches - gira 69 PCS. 27 340.
    Malamalama
    Le mea atoa Lamepa (Italia) - 84 300.
    Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
    Vaega Dresser ma se faʻata (ia oka); Pufa IKA - 42,000
    Umukuka Umukuka giulia novars; laulau, sofa, nofoa - 230,000
    Potu malolo Sofa "Mati 8"; Selela laulau, Tub mo TV (Italia); Hinged Cabets, fata, laulau (e oka) - 145,000
    Potumoe Moega "bilbao" (miti fanua); Countertp (ia oka); Nofoa - 86,000
    Tamaloa Tamaloa Sofa Shiel Stonw; Fata, laulau, fata (ia okaina); Taitai (Italia) - 79,000
    Le mea atoa Mea e mafai ona faʻapipiʻi ai Kapeneta - 84,000
    Aofai (aofia ai le tau o galuega ma mea faigaluega) 1 235 970.

    Rubrib

    Rubrib

    Rubrib
    O le pito i tua e tele tulaga ma aofia ai tulaga, e le maua ai i totonu ma faia ai le tele o malamalamaaga. Fagalaʻau o le Fulufulu na faia mai le GLC. BAMBOO UPSPAPER BURLAS POPER WORCORD HOURD STORE

    Rubrib

    Rubrib

    Rubrib
    Faʻaiʻu le taualuga ma fafo atu o fafo e le mafai ona faʻaaogaina, ae manino o le zoiso le potu. O le glossy fafie e le gata i le "foreron" o le nofoaga faigaluega, ae o le puipui atoa i luga o le fola laupapa, o fea foliga manaia tele
    Rubrib
    O le otootoina o vaega ma laina o le tulaga o le siʻusio o le siʻusiina na fuafuaina e le uluaʻi foliga o le moega (faʻataʻitaʻiga "bombzim, o le sili atu o le mata o le uati. Tausiga, ona o le itu o le moega, e mafai ona tuu i totonu o soʻo se potumoe: e tatau ona i ai se isi avanoa avanoa
    Rubrib
    O le tulimanu laulau ma se pito pito i luga pito i luga, o se faʻasologa o meaafale, fai ina ia mafai ona fausia se fanua, ma le gaʻoa o le vaega laiti o le potu. Filifiliga o le sofa ae le o le moe e maua ai le avanoa e ave ai se teine ​​i le potu o uo ma uo teine

    Rubrib

    Rubrib

    Rubrib

    Rubrib
    Fuafua aʻo leʻi toe mauaina
    Rubrib
    Fuafuaga pe a uma ona toe fanauina

    Uma e uiga i le mea oe miti ...

    Rubrib

    O tulaga autu o le itu aoga o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi, leai ni avanoa mo le tele o tulaga - latou te le o faʻalavelaveina ai le tusi o le tusi, ae na fausia ai se "maota" , e masani ona manaʻomia avanoa tetele. O lenei faʻatauga e mafai ona ausia ona o le filifilia o le meafale ma le tamaoaiga o le au faiʻai, faʻatusa o le tino, na, rashlock, faʻavaʻa faʻavaomalo, E le afaina fua O nisi fetuunaiga o loʻo faʻaalia i le otootoina o le faletaele - ua faʻaopopo ona o le alatele, e aofia ai se vaisu vaisu.

    Rubrib

    O tagata e ana faʻailoa naʻo le tasi le toe faʻafouina Umukuka : E tatau ona vaeluaina i ni vaega se lua ma le galue. E faigofie tele le zoning o se potu faatafafa e faigofie. O meafale umukuka o loʻo tuʻuina i luga o le puipui tuu i luga o le puipui puipui, latalata i le faletaele, ma le potu 'ai potu i le faamalama. O laupapa laupapa i luga o le puipui o meafale o meaafale ua faʻapipiʻi i le P-foliga foliga. O le vaega kuka e ave i le "Island", o le mea e sili ona avea ma tuaoi o le lua sone. O le faʻata "Apron" vaʻaia vaʻaia o le loloto o le loloto - e foliga mai o le lautele o loʻo faʻaauau pea i luga o puipui. O le vaega o loʻo faʻamatalaina o loʻo iai le 'aiga o le aoauli mo tagata e ono ma se laulau lapotopoto. O le potu malolo teuteuina ma le matagofie gysit gypsum semi-lanu ma feoai ma pati ma lima tuu i luga o puipui. O le faʻata mai le fola i le fola i le ogatotonu e fausia ai le taufaasese o se tele o faʻamalama poʻo le tatalaina. Uma faʻatasi e tutusa ma se paie faʻaaloalo. O le i ai o taua mai le GLC tala i lenei "faʻatinoga" o se taua taua: O le vaega tele o le taualuga o le i lalo ifo, ma o le tulaga muamua ua teuina i luga o le 'aʻai. O le iʻuga e mafua mai i le maualuga o eseesega, o le lagona o se maualuga maualuga o luga o le faapaologa. O se moli uliuli mai le murano o lo o tautau i luga o se laulau lapotopoto. Neon i tua o le natia i le plaster stacco, tuu le chandelier faaopoopo vave susulu. O laupapa lanu uliuli ua paleni e se moli o matata ma o lea, e le o le mamafa.

    Vaega Na foia na o le: i le itu tauagavale o le ulufale i le puipui atoa latalata i le faletaele, o le leoleo. Mai le ala savali e ala i le tatalaina matala tatala le potu malolo.

    Pe a uma le faalauteleina Masteren faletaele I le faʻaopopo atu i le taʻele ma le faleuila, e iai se tulimanu lapoʻa o le hydromagesage ma le fufuluina masini. O le tulaga o iinei e matua le-faʻatagaina: o le faʻata i le boroquand style, o le kapeneta i lalo o le magoto i le agaga o Rococo, o le faletaele nei ma le vai taele.

    VGEVA Faʻapipiʻi le faleuila ma fufulu, ma i le nichh i le va o le puipui ma le venttham, o le loka o loʻo teuina mo mea tau tamaoaiga. VOTCHCHYCHI MAI LE MEA O LE OLA O LE OLA O LE VASEGA IINEI E LE MAFAI ONA OLA O LE MATAʻUPU (White ma Green-siliva) ma faʻaaoga na o se lapoʻa vevela i luga o le faitotoʻa.

    I le potu malolo E pei ona i ai i le umukuka, o le tusitala o le poloketi e faʻatatau foi i tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga. O le piniki-lilac lanu o puipui pa ma faʻamamafa le faʻaalia o le pogisa (mai le uliuli i le uliuli efuefu e lua o le faitotoʻa. Mo le sili-teuteu elemene: gypsum semi-lanu i le tuʻufaʻatasia ma le faʻata o le faʻata o le puipui e faʻataʻitaʻiina ai le tatalaina. Le taualuga decorates classic stucco.

    Faapitoa sikuea lapoa i tulaga o fuafuaga Potumoe Aua neʻi e faʻatagaina oe e faʻatulaga se potu tuʻusaʻo malulu iinei, e sui ai le tele o le uarota. O le potu e faaauupegaina i meaafale i le ata deco sitaili. O le ulu o le ulu o le ulu o loʻo maualuga le faʻaaogaina o se vaega mai le mosaic o loʻo fausia e le gypsum e totoina ma le cornice. Faamalamalamaga o le taualuga faamamafa le nofoaga moe. O le lanu lanu o le potumoe o loʻo faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o pastel ines: paʻepaʻe, eseese tamai ata o enaena (mai le pelaloa (mai le pelaloa e lanu moana i le lanumoana-lanumoana).

    Tamaloa Tamaloa , pei o mea uma i lenei poloketi, e fiafia tele ma laititi. E le o se mea mataga mai le aotelega o stylist ma foliga sili atu le faʻatonutonuina nai lo le vaega o totoe o le potu, aua o loʻo i ai le fausaga o le atoaga o le fatu fatuga, uliuli ma paepae -Faaofia talaaga.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o le Master faletaele
  • E tele naua nofoaga e teu ai mea
  • Faʻalua-laina nofoaga o le umukuka meaafale, lea e faigofie, ae seasea mafai i tagata masani masani
  • Vaivaiga o le Poloketi:

  • Ona o le tamai sikuea, e leai se isi potu lavalava
  • Monononous lalaga o le alatele ma le auala na o mai ai faitotoa o potu uma e sau mai fafo
  • Poloketi vaega 158 afe Norbles.
    O le pulega o le tusitala 4 afe rubles.
    Fausiaina ma Faauma Galuega 920 afe rubles.
    Mea fausiaina 420 afe Norbles.
    Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
    Fola
    Faletalimalo Malo Tile Hortnta faaelefea. 3M2 5920.
    Malologa Ceramic tile pocelanosa. 36.5m2 53 800.
    Mautu nolte laupapa (ok) 37.1m2 80 800.
    Puipui
    Potu malolo, umukuka Faʻata ("Mirror fale gaosi") 11m2. 11 000
    Umukuka Teuteu le maa (Lusia) 12m2. 15 600.
    Faletaele Cerammic tile liptta faafiafiaga 17M2. 22 600.
    Potumoe, faletaele Motalic Biszaza. 15,6m2 52 700.
    Faletaele, umukuka Teuteuga Preket Beton D ` 16m2. 48,000
    Malologa Pepa puipui mo le valiina Marbrq 6 rolls 10 800.
    Vali i / d tikkurula, kolela 34L 13,700
    Taua
    Faletaele Faavaa o le taualuga pupu. 8,8M2. 21 000
    Malologa Vali v / d caparol 15l 8250.
    Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
    Le mea atoa Steel "Bel-KA"; Swing Stella 6 PCs. 145,000
    Faiva
    Master ma faletaele faletaele Jacazzi taele; faleuila o le ceanit; faleuila ma se tane; JIK STANS; magoto ma se laulau; Faʻata (Lusia); Faapipiiina 8 PCs. 108 500.
    Hansa fefiloi, barani 2 pcs. 29 860.
    Heatted Theew Rail Margaroli 1 PC. 11 400.
    O le auupega meafaigaluega
    Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 86 PCS. 77 390.
    Malamalama
    Le mea atoa Lamepa, neona moli 40 PCs. 99 300.
    Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
    Vaega Fausia-i totonu o le cherrobe visconti - 68,000
    Umukuka Umukuka "Atlas-Suite"; laulau, nofoa - 451,000
    Potu malolo Sofa, nofoa, ZANOTTA 3 PCs. 156,000
    Aqua lapotopoto (Edra); Kapeneta ma faitotoa 4 mea. 90 750.
    Potumoe Moega, tutogo, Dresser - San Marco 4 mea. 109 700.
    Kapeneta mungli beffi. 1 PC. 240,000
    Tamaloa Tamaloa O Meafale Faataoto i Gervasono 6 PCs. 763,000
    Le mea atoa Kopi, vaitusi, stamemes - decalter - 51 400.
    Aofai (aofia ai le tau o galuega ma mea faigaluega) 2 745 4750.

    Rubrib

    Rubrib
    O le Spiquisite Madien Potu, o se teuteuga i le stylity, o le a le a le o le taimi o le a faia i le lumanaʻi o le lumanaʻi ma e aunoa ma le tau atoa
    Rubrib
    Na ufitia le Lokuka "Island" ma le kuka o loʻo taofia ai le filifili o le decoives shelveol. E oʻo lava i le vaega pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina ma limginescent lamepa ua tapunia ma tioata, ma mai luga e mafai ona e tuu umukuka meafaigaluega. O le tusitala o le poloketi e fuafua e lafoai le ata, i le tulaga lea e manaʻomia e mafaufau ai i le sapalai ma osofaʻi i le siisiini o le sipili
    Rubrib
    O le faatagata o Apror o se fofo fiafia, ofoofogia, maoaʻe lea mo le mamanuina o se umukuka, ae e manaʻomia le mafaufau lelei ma le faʻaaloalo ma faʻaeteete le faʻamamafa i ai. O se potu 'aina meaʻai mo le ono tagata e matua tele, o lea o tagata e ona ma malo iinei o le a latalata mai

    Rubrib

    Rubrib
    O le Headboard White e faʻaopoopoina i se vaega a Mose o loʻo avea ma se mamanu o le ario ma le paepae o le Tounter o loʻo fausia e le faʻamatalaga ma le lautele o le faʻamatalaga. O lenei mea e tuʻufaʻatasia ma le White Workrobe ma Dresser ma paleni o latou lapoʻa lapoʻa foliga. Couciling moli i le ituaiga o siparaina mai le tafe o beads vase lalo o le faiga matagofie

    Rubrib

    Rubrib
    Fuafua aʻo leʻi toe mauaina
    Rubrib
    Fuafuaga pe a uma ona toe fanauina

    Tusi 2 (lua-potu potu fale)

    Rubrib

    Talofa, fuafuaina lomiga o le mekasini sili ona fiafia i ai! O le a le umi le faʻatalitali le taimi o loʻo faʻatali mai: O le a matou faamanatuina le faifeso. O loʻo iai lava loʻu taimi e filifili ai pe faʻapefea ona foliga le fale mautotogi. Faamoemoe tele mo lau fesoasoani. I totonu o poloketi lomia, matou te le pei o se mea - e masani ona e masani ona e mafaufau i ni ata fuafuaina i fale maualuluga. Anasha "lua" o loo i luga o le foloa lona tolu o se piliki lima-tala fale. Matou te le iloa foʻi le faasologa i le fale, ae matou te manatu o le filifiliga tutusa e mafai ona feiloaʻi ma isi tagata o Lusia.

    O lo matou aiga e iai le toafa o tagata: Ou, le tane tane, sefulu tausaga ma le ataliʻi e ono tausaga. Faʻafefea ona sili ona lelei faʻatasi se fale mo le nofo lelei? E mafai ona faia ni potu se tolu mai ia, o ese mai i ona tulaga le umukuka, faletaele ma le faleuila? Ou te manaʻo e fai se potu malolo, potumoe ma tamaiti. E mafai ona vaeluaina tamaiti i le lua sone - mo se teine ​​ma tama e aunoa ma le faʻaaogaina o se vaega tele? O a isi avanoa o iai avanoa mo le vavaeeseina avanoa? E manaʻomia le tasi o latou lava i latou lava teritori.

    Matou te vaʻai i le umukuka o aso nei, susulu, ma se laulau lapotopoto. Talu ai o le fale e i ai le kesi, e tatau ona e mauaina se nofoaga e faʻapipiʻi ai se tasi kesi ponaivi. O le Alatele ma Matou e Tetele - 13.6 M2- Ua i ai foi foi faitotoa i totonu. Ou te manaʻo e faʻamautu lelei le eria, tuu se pusaaipa mo lavalava (atonu e le tasi, ma le lua) ma puf mo le uʻu, Matou te tuʻuina atu le Intut sone, e le o le faʻamalosia foi o meaafale. Faanatinati: O loʻo iai nei o matou moli eletise i le ogatotonu o le alu i le ogatotonu o le alatele, ma e iai le matou tali ma nai moli ma ni nai malamalama.

    Ia uiga i le taualuga. E maualalo a latou, o lona uiga e le manaʻomia e tuʻu i lalo i le aofaʻi o le fanua o lo o tupu; E ala i le mamao e mafai ai, tausia le maualuga, ao le teuteuina le tafe o le tafe. Tagata faigaluega na filifili e liliu atu i se potu lalagaina mo tamaiti. Matou te fuafua e matamata i le TV faʻatasi e matamata ai le TV ma le mauaina ni malo, e ui lava o le tane e mafai ona e faia e aunoa ma ia, ona o le umukuka e mafai ai ona e faʻatulaga se potu malolo iina.

    Susuga mea. Matou te fuafua e faʻapipiʻi se masini fufulu i totonu o le faletaele pe, masalo i totonu o se mea faʻapitoa i totonu o le alatele. Oe manaʻomia lava le faʻamalosiʻau poler, e ui ina faigata ona filifili lona tulaga.

    Matou te vaʻaia potu uma i lanu mafanafana, ma sina laʻititi o le malulu-lanu leo. E mafai ona i ai, e te ofoina atu nisi ituaiga o le totonuga o le totonuga o le totonuga o le atunuʻu e leʻi mafaufauina mo i tatou ma afio mai e asiasi i uo. O faʻafitauli ma galuega tele, e le faʻafetaiaʻi. Matou te fesili lelei atu e fesoasoani i le atinaʻeina o se fale o le fale gaosi. Vivii o stylis ma le faalagolago atoatoa ia te oe. Faafetai muamua.

    Ma le faʻaaloalo, o au tagata faitau masani

    Marina, CENRAD, KNSIAD MA KENSIL, CHIBBOWY

    Thallbed fale

    Rubrib

    O tagata e ona o le fale mautotogi e fia vaevae i le lima sone: O se potu malolo, faletalimalo, o se umukuka, ma le filifilia o tamaiti. Ina ia ausia le galuega, latou te faʻatinoina le sooupu i le va o le umukuka ma le potu. O le latalata atili i le faitotoa i le mausa i le va o le alalafaga ma le potu e le tutusa, e mafai ai, faʻaopopo se nofoaga o totoe, e faʻatulaga se potu malolo mo matua. Septuts - Niche mo le TV i le potu malolo (o le a latalata i le faletaele) ma mo le faletalimalo i totonu o le potumoe, Alatele ma Tamaiti.

    O le eria a tamaiti e tele na o le auala o le pantry. Ua manatu 'au a le au tau i tamaiti i tamaiti, a ua faalauiloa e le tagata tetee e faagaioiga se nofoaga moe o se tasi o mea na faalauteleina (4.5 mita le umi) leoleo. I le eria, o (2,7m2) toetoe a le maulalo i le santant shent (3m2). O le tuʻufaʻatasia o lea faʻaiuga o lea faʻaiuga o le tuʻufaʻatasia o se sone faʻapitoa e faʻapipiʻi ai sone, e taua tele mo tamaiti filifilia e nonofo i le potu e tasi.

    Rubrib

    O manaoga uma ua amanaia, e ese mai le laulau lapotopoto i le umukuka, e iai se laulau faatafafa ma le sili atu le malosi. Talu ona te fiafia i tagata e na o le fale gaosi-gaioiga, o gaioiga, malamalama, malamalama malamalama i totonu, i totonu, o le faʻamamafa o loʻo tuuina i luga o le sumcimoric ituaiga. O le autoraziness o le totonu o loʻo ausia e ala i le lautele lautele o le lanu palette (o ata o lanu enaena, pistachio, lanumoana-efuefu, lanu moana ma le fasi mea o le tini; Moli moli; O mea i totonu o le oa (mostanic, tinoiʻe, fafie, susulu, susulu susulu, kapeti umi). O fafo atu o loʻo avea ma poletini o se poletini conyware (ulufale i totonu o le potu, potu malolo, faletaele ma le umukuka), o le "manava" (tamaiti). O le mea e tatau ai ona tusi le ufiufi, ua fuafuaina e faʻatuina se faaputuga faiga. Mo le faapipiiina o masini moli i le potu malolo, umukuka, alalapalaiga ma le faleuila faʻaaoga le taualuga taua. O puipui ua vavaeeseina e vaega, laina ma veneer ma le uamea o loʻo iai le potu (potu malolo, o le fale puipui), faʻapea foi ma vali ma vali.

    I le Hall O le faʻafeagai o le faitotoʻa o loʻo faʻamau ma le ufaʻiga o le 3m i le umi o le 3m, ma i le itu taumatau o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo taufetuli ma fata ma nofoa. O lenei, o le mamanu o loʻo fausia i luga o le eseʻesega o le pito i luga o le lanu o fuamoa atigivae (kapeneta faitotoʻa, faʻataotoga) ma paʻepaʻe paʻepaʻe (proneer-ufiufi paneworin, proneer-ufiufi panequw (preeter-ufiufi panela).

    Rubrib

    Faleuila ma faletaele O le potu e tumau pea i ona nofoaga, ma e oo lava i le nofoaga o Santhprov e le suia, na o se tamai atigi o aliali mai i totonu o le faleuila. Faatasi ai ma lenei faʻatulagaina o le faletaele ma le faleuila foi faʻaliliuina faitotoʻa, ma o le a faʻaavanoa i totonu o faletaele. O laina na fausia i itu uma o le itu o le tagata malaga mo le faʻapipiʻiina o le faleuila, faʻapipiʻi laupapa laupapa. O le Nichh Niche ma fata ma pito i tua o loʻo aliali mai i se potu lalagaina o loʻo ootia i le susu-kofe teine.

    Umukuka, E le pei o nei nofoaga, e sili atu ona fetaui ma lanu: O le tele o mea i totonu o le tulimanu, mo le tele o moli, ie puipui ma luga o le "samasama foi.

    Potu malolo Faʻailoa naʻo se nofoaga faafiafiaga. O mea uma e i ai iinei o se tulimanu maualuga (e okaina) ma se numera tele o aluga, o se laulau maualalo ma televise (tuu i ai le televise O isi lava ia Ones e aʻafia i totonu o le umukuka, ma le autu o fusi (nofoaga tuʻutuʻu i luga o puipui, fausiaina i totonu o puipui ma sela) ma sela. ) faaaogaina. O le ogatotonu maualuga e laititi (naʻo le 2.5 mita), o lea la e faʻailoa e lafoai ai le faʻamalologa o loʻo taofia ai le taualuga o le ipu. O le fetu faʻaitiitia o le a afaina ai le alatele ma le potu malolo. Lenei o le a aofia ai foi ma vaeluaina, lea e tapunia ai lamolemole lamolemole ma le mama tioata o le a faaaogaina. O lona uiga, e le o tuʻusaʻo le moli, ae suamalie le moli lelei.

    Potumoe O loʻo tausia i le sili atu le malolo, pastel lanu: sili atu nai lo paʻepaʻe, pupuni ma peleue ufiufi, o lanu o le sami galu.

    Rubrib

    Fanau - Le potu tele-lanu ma le potu fiafia. E le gata i lea, o lenei aafiaga e maua faapitoa i le aluga o le tele o tamaitusi, e matua talafeagai i le lumanaʻi: O le suiga o le ufiufi ma fala o le a mafai ona suia le lagona lagona. O moli moli i luga o le paʻu o le a faʻatagaina tamaiti e tutoʻatasi e fetuunai malamalama. E i ai se finauga e tasi: O se nofoaga i se NICH, o le mea e teu ai fata i fata, e mafai e se tasi ona fesoasoani sili atu le tau masani.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • O le potu maualuga o le potu malolo
  • Umukuka-potu potu tutoʻatasi ma vavaeʻese e ala i le faʻapipiʻi faitotoʻa mai le potu malolo
  • Tele o le fausiaina-i meaafale mo le teuina
  • O le Zoning O le vasega pepe e taʻu mai ai o le a auai tamaiti i le laulau e tasi, ma o nofoaga moe ua vavaeeseina
  • Vaivaiga o le Poloketi:

  • O totonu o le pito i totonu o nofoaga laiti o loʻo sili atu i le pogisa-lanu veneer ma luga o luga o laina o laina laina - atonu o le faʻafilemu
  • O le potu malolo avea ma potu atofaina
  • O le sofa mo le potu malolo o le a manaʻomia e masani ai
  • Poloketi vaega 130400rub.
    O le pulega o le tusitala 1500rub.
    Fausiaina ma Faauma Galuega 704200rub.
    Mea fausiaina 282 afe Norbles
    Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
    Fola
    Potumoe, tamaiti Fale laupapa laupapa. 37.9m2. 74 890.
    Malologa Citito Atorgotostino (Santagostino) 41,2M2. 5840.
    Puipui
    "Talosaga" umukuka Citito Atorgotostino (Santagostino) 4.1m2. 3500.
    Faletaele, faleuila Motalic Biszaza. 2,2m2 5500.
    Ceramic tile nei gala 11m2. 9400.
    Potu malolo, vaega Wall Panels Litdedeco ("Shung") 17M2. 42,000
    Potumoe BAMBOPA WEDPAPER 1 lisi 1700.
    Malologa Vali v / d beckers 15l 6300.
    Taua
    Le mea atoa Vali v / d beckers 7l 3000.
    Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
    Le mea atoa Iamea- "gofie"; Potu malolo, sliding - barausse 6 PCs. 93 600.
    Faiva
    Faletaele, faleuila 'Ofu, ua gale, faleuila e masani ai; Pupuga paluga; Gaberit faleuila faapipiiina faapipiiina 7 PCs. 69 100 100.
    O le auupega meafaigaluega
    Le mea atoa Sockus, Olas Switches (ABB) 44 pcs. 21 70.
    Malamalama
    Le mea atoa Lamepa, fluorent lamepa (Italia, Turkey) - 89 700.
    Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
    Vaega Workroe - 24 100.
    Umukuka Umukuka, sngere nofoa (veneta cucine) - 322,000
    Nofoa, laulau 'ai (Italia) 3 PCs. 23 000
    Potumoe Workroe - 28 200.
    Moega, moega i autafa, Dresser- Porada - 89 900.
    Fanau Kapeneta meafale cia faavaomalo - 275,000
    Aofai (aofia ai le tau o galuega ma mea faigaluega) 1 240 560.

    Rubrib
    O le faʻailogaina o le potu malolo, na tatau ona ou fausia se matua sili ona loloto Niche, e tutusa lelei ma le SPOVKA (Alca-Garbab- Stull, Nichlen, Nifo i le Pa). O le faʻamaoni o le tusiata o le tusiata o le fofo e maua i le faʻamaeaina i pa puipui o le moli puipui o le moli moli o le moli moli ma o le oleimini profitil
    Rubrib
    E mautinoa lava, o le tele o taimi o tagata o le fale o le a faia i le umukuka, lea na faia ai le sofa i mea tutusa e pei o le vaega o meafale
    Rubrib
    Na ofo mai ma le iloa e le tusiata o le tusiata o le Symmetry, ua mamanuina e fausia ai se iloiloga o le mautu (lea e manaʻomia mo se malologa atoa). O loʻo i totonu o le ogatotonu o le puipui moega, faʻamalosi laina o le laupapa "Rusts", o le le siliva foliga o le moli, e masani lava ona maua le avanoa
    Rubrib
    Toniga mo potu uma, o le stylictic amata faʻamatalaga o le ata o le faʻaumaina o mea o loʻo lagolagoina e ala i luga o le alminum o le alminutum o le alminisus. O le autu o ni fasi pepa o loʻo faʻaauau pea le faʻapipiʻiina o le laina o le moli o le moli o le moli o le tapuvae. Moe i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma le ulufale atu i tamaiti ua faʻatoa lava i itu uma e lua e ala i le faʻatafunaina o le faʻata i le faʻata
    Rubrib
    O le laulau i le faiga o le mataitusi "G" o loʻo i ai i le faʻamalama, o le tele o le aso e mafai ona e faia i le ao. Moni, o le faʻamalama o loʻo valiina ma lanu uliuli lanumoana o le a le atagia mai, ae e solomuli o moli masani, e ui lava o lenei mea e maua ai le potu faʻaalia

    Rubrib

    Rubrib
    Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
    Rubrib
    Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

    Tua o se laulau lapotopoto

    O tagata e ona o le fale mautotogi e pei o le toe faʻaleleia o le faʻalelalolagi e tuʻufaʻatasia le potu lona tolu - potu malolo, ma o tamaiti o loʻo vaevaeina i le teine ​​ma le tamaititi. O le muamua galuega o le Polokalame a le Polokalama o le Polokalama e filifili ai i le tuʻufaʻatasia o le alatele ma umukuka ma le ulufale atu i le nofoaga o le potumoe. O le faia o lenei mea, tatou te faia le vaeluaina vavaeeseina o le alatele ma le potumoe, e faʻaopopo i le fausiaina o se potu atoa e faʻatagaina ai oe e faʻalautele le fuaitau i le umukuka. O se miti o se fofo o le faʻaitiitia lea o le nofoaga o le potu nofomau i le 3.6m2, ae o le toe lava foʻi le 13,882 ona lelei lava mo le potumoe. O loʻo faʻamatuʻu sone sone mai le liua o le potu: malolo - luma ma se TV (i luga o le alatele ma le vaega o le potumoe), o le potu malolo i le faʻamalama.

    O le taumafaiga lona lua o le faʻaliliuga o tamaiti, ua foʻia foʻi le lelei: Tamoe ma fale faigaluega e faʻaesea e le soloia, sone o loʻo faʻaesea i lanu. O le leai o se fuafuaga a tamaiti, o laulau galue latalata, o tamaiti o loʻo nonofo faʻafeagai ma (latou te iloiloina le eseesega i le tasi ma le isi e faʻatinoina lesona. I se faʻaopopoga, o kesi o loʻo i le ogatotonu o le potu ma aveese mai le faʻamalama-faʻalenatura moli auala, lea o le a le suia ai moli sili ona lelei. O lea o galuega na setiina e le au tusitala o le tusi na foia ma tau talafeagai.

    O le nuu e tatau ona avea ma aso nei, tauemu. O loʻo fausia i luga o lanu lanu (moli moli ma leo o lanu enaena, samasama ma moli), atigi faʻapipiʻi (o mea gaʻo (hafercs o mea). Ata Faʻataʻitaʻi: ituaiga o se lio. O loʻo valaʻauina o ia i tafatafa o le laulau liʻo i le potu 'ua soli ai o' au e ana le fale, ma faʻaauau pea i potu atoa - i luga o le taualuga, puipui ma feusuaiga. Masalo e foliga mai e foliga mai e le fiafia i le alofagia o laina o le faʻataʻutia, aemaise o le mea moni o taʻamilosaga o loʻo tuʻuina atu i le igoa o le laumua.

    E ui lava i le faaitiitia Anamua E tumau lava o ia. I le itu taumatau o le faitotoʻa o le faitotoa, o loʻo iai Hatrews, seevae ma faʻata, agavale, agavale. E ui lava o loʻo fuafua e fai le Hanger, aʻo ia o loʻo lava ia mea mo le paʻu papaʻe ma tautau, o loʻo i luga. O puipui o le alatele o le ufiufi i le Wallpaper i se laina faʻapipiʻi ma se uamea susulu. O loʻo faʻaaogaina i latou i le vaega o totoe o nofoaga ma sone, ina ia fesoʻotaʻi mea uma, ma le avanoa vaaia.

    Potu malolo Mai le alatele vavae ese le faʻatonutonuina o le vaega o le maualuga fesuiaʻi: E malolo i luga o le puipui i le taualuga, ma lona tele vaega e i ai le maualuga o le viʻiga. O lo o iai le autu ole Li o le Aso iinei, i le talafeagai faʻatusa faʻataʻitaʻi na faia i le laumua i le eva o le Evamoni, i luga o le taualuga ma le fola. O moli moli moli e faʻatagaina ai oe e faʻamamafa atu i lenei sone, ia fuafua i le va nei o le nofoaga tutotonu i le fale mautotogi o se fatu fatuga.

    O le tali tutusa e faʻaaogaina I le potu o le umukuka.

    O le au tusitala o le poloketi e taui ai le leiloa o se vaega o le vaega Potumoe O le mea moni o le mafanafana o le ogalaau o lo o faapipii i ai. Ia faia lenei mea, na vavaeeseina ai le pito i lalo poloka ma faapipiiina tioata sliding faitotoa. O le moega na tuu i le ogatotonu o le potu ma vavaeeseina mai le fale puipui ma le faʻata i faitotoʻa ma se teuteu vaega. O le faʻaalia o le ata o le tusi mulimuli o le mea mulimuli, e faia ai se taʻamilosaga taʻamilosaga lea e faʻapipiʻi ai fata. O le foliga o le lio ma luga o le siʻusiʻu o le siʻusiina: faʻaofi mai le laumua (pei o le potu malolo) faʻavae e ala ile suia. Ina ia fausia se siosiomaga alofa, o se tasi o puipui o loʻo ufiufi i ata puipui, ma isi mea e faʻalavelave ai i faʻamatalaga autu, ufiufi i le paʻepaʻe vali.

    Fanau Ua vaevaeina i ni vaega se lua faʻaaogaina se moli teuteuga o le ata - le suʻiina o le glc ma le lapotopoto tulimanu ma o le 'eleʻele o loʻo faia i le faitotoʻa (ma le tamaititi (i le faamalama) - samasama. Uma lava o manu e aofia ai moe ma galuega, faapea foi ma fata mo le teuina o tusi ma meataʻalo. O faleoloa o loʻo vaevaeina i se taʻaloga o le laʻei mo mea ma lavalava a tamaiti.

    Lanu lanu faletaele Sa tetee i le agaga o le aotelega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Lua o puipui e faʻafeagai ma faʻata o faʻata, o le mea e faʻaalia ai le avanoa. O lenei mea e fesoasoani i le glossy tuufaatasiga. Ua faia le magoto ma le taele e oka mai i le chocolate eded chedble.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Faatulagaga o le potu malolo ma le faʻaaogaina o le tino atoa o le fale atoa (o le afmarks faʻamaoni faʻateleina)
  • Zoning o tamaiti e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele o fausaga o loʻo feagai ma le malamalama masani
  • Manaia le laulau - magoto i le lua fafie fufulu mo se aiga tele
  • Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faitotoʻa i faletaele e vaʻaia mai le potu potu malolo.
  • O le tele o oloa o faiga lavelave faia e okaina, e faia ai le poloketi sili ona taugata ma faateleina le taimi faatino
  • Tamaiti o le a nonofo faʻatasi e faʻafeagai le tasi ma le isi o le a fausia faʻalavelave i le aʻoga
  • I le fesoʻotaʻiga ma le le mautonu o le Windows poloka i luga o le Loggia ma le faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa, o le potumoe ma loggia
  • O le umukuka e mafai ona vaʻaia mai le alatele.
  • Poloketi vaega 125 afe rubles.
    O le pulega o le tusitala 15 afe rubles.
    Fausiaina ma Faauma Galuega 650 afe afe.
    Mea fausiaina 210 afe Norbles.
    Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
    Fola
    Le mea atoa Pergo laminate; Porcelain cydure bak. 79,5m2 79 850.
    Puipui
    Faletaele, faleuila Porcelain cydure bak. 38m2. 37 300.
    Fanau Vinyl wallpaper 1 lisi 1300.
    Potu malolo, umukuka Pepa mama (harlequin) 6 rolls 20 800.
    Potumoe Pa puipui (lolomiina, e okaina) - 7000.
    Logisia Stacco Rusttic (Fraticlis) 4m2. 6000.
    Malologa Vali V / D, Koller Tikkupla 27l 12 550.
    Taua
    Faletaele, faleuila Feteʻenaʻiga le ata; Vaega o le laupapa. 9,6m2. 20 290.
    Malologa Vali v / d taikutula 18l 5800.
    Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
    Le mea atoa Potu malolo, sliding - Sahara 4 mea. 126 900.
    Faiva
    Faletaele Taele Iakopo faaluaina; Montelling Sese 2 pcs. 83,000
    Malolo Tolet ma le atigivae; Faapipiiina 3 PCs. 14,900
    Faletaele, faleuila Vevela i luga o le solo (Rusia); Fefiloi, taele pulou- mimbix 5 fasi. 30 900.
    O le auupega meafaigaluega
    Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 56 PCs. 28 300.
    Malamalama
    Le mea atoa Lamepa (Italia, Siamani) 55 PCS. 87 500.
    Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
    Vaega Hall Mr. Faitotoa; PUF (Rusia) - 35 490.
    Potu o le umukuka Umukuka cucine gory, countertpop (corrian) 2.9 POG. M. 89 800.
    Tonin eliina vaega 5 fasi. 37 100.
    Potu malolo Sofa lapotopoto (areta); Tannin laulau 2 pcs. 77,000
    Meafale faavaeina Mr. Faitotoa. seti 68 100.
    Potumoe Moega Krea (FPL); Workroe Mr. Faitotoa. - 129 000
    Framing "faamalama" ma fata - 11 000
    Fanau Moega, Tamovi laulau; Kapeneta, pulega - Mr. Faitotoa; Nofoa (Italia) - 148,000
    Logisia Faamafanafana, faʻata (laminate); Taitai sunnin. 3 PCs. 24,900
    Aofai (aofia ai le tau o galuega ma mea faigaluega) 1 182 750.
    O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

    Rubrib

    Tagata mamanu tusiata: Denis Serov

    Designer Artist: Aistasia Diamirieva

    Designer: Tatyana Zaglavupova

    Architect-Designer: Irina Kuzina

    Komepiuta ata: Kirill Amplov

    Komepiuta ata: dmitry lok

    Designer: Alena Vimshishkova

    Designer: Sergey Alekseev

    Matamata i luga

    Faitau atili