Mai le loloto o seneturi

Anonim

I le faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia o le le mautonu o le kapopoti ma le "tinamatua" fatafata, o le a matou faʻaalia le faʻagaeʻetia le olaga tuai

Mai le loloto o seneturi 12896_1

O totonu o le fale tumu i mea tuai e matua uiga ese. O le motu lea o le tuanaʻi i le vasa i o tatou taimi, e te faʻagaloina e uiga i le pisi o le a e paʻu ese mai le tafe tele o le olaga. O se lagona lagona aua o mea na fai ma mea na aoina ai lo latou lava faʻasolopito, o latou faʻaiuga. I aso nei, i le faʻataʻitaʻiga o fale fale, o le talimalo i le aofaʻi o aoina ma toe faafoi mai mea tuai, o le a tatou faʻaalia le ala e faʻalautele ai lona i ai.

E leai se mea lilo o le mea na avea ma faʻatupuina le faʻamaualuga o le Atua na faia lona totana. O le oloa na faia poʻo le faʻaliliuina e ana lava oloa e maua ai le aoga taua, aʻo le mea e fuafua ai i le taugofie e le faʻatauvaʻa, ma o le mea sili ona taugata o le manatu. O le tuʻinanau o Lyudmila, o le talimalo o le fale, o loʻo faʻaalu - foliga mai o le meataʻalo. O ia o se tagata mamanu, ma i lona taimi avanoa e toe faʻafoʻi ai le tele o totonu o totonu, tuu i ai se foliga fou (masalo sili atu o le taimi nei e te ono faʻaleagaina ai le mea manaia o le taimi ua tuanaʻi. O le failauga o le masini o loʻo i ai ma vali o Lydmila foliga mai o se tuai le le mautonu o loʻo toe feagai ma lona matagofie ma ua sauni e avea ma senituri ma le Upu moni, masalo e le o le tasi seneturi. E matua faʻalenatura lava i la tulaga o le naʻo le pau lea o se filifiliga na o nei mea o loo i le fale. O le fale o Luntudmila ua saunia atoa ma le meaafale muamua, Fosegaina e ia, ma le le fiafia o le siosiomaga o le mafanafana ma le filemu faatulagaina iina. Tele laulau taʻamilosaga, o faifeau, o auauna e matutua atu nai lo le E ona le taʻitaʻi mo le tele o seneturi, atamai ma le taʻele. E foliga mai ua latou le iloa se mea e lei mafai ona malamalama i ai. O nei mea ua maua ai le latou amio faʻapitoa ma foliga mai e oʻo i le mafanafana ma le agalelei.

Mai le loloto o seneturi
Ata 1.
Mai le loloto o seneturi
Ata 2.
Mai le loloto o seneturi
Ata 3.
Mai le loloto o seneturi
Ata 4.

O le gagau ata, lea na nana i le taualuga (1, 2), o le a le faʻaleagaina le fetaiaʻi (3), e ese mai faigofie ma faigofie ona faʻaaoga mo le faʻaaogaina. O se lelei lelei le fofo lea e faʻafaigofie ai le maua vave i le Aai, lea e mafai ona teuina le mea e tatau ai i le faʻatoʻaga, ae le masani ona faʻaaogaina. O manatu o le faʻaaogaina o le itu atoa o le fale e masani lava e talafeagai ma, ona e leai se avanoa, e le tele le avanoa.

Mai le loloto o seneturi
Ata 1.
Mai le loloto o seneturi
Ata 2.
Mai le loloto o seneturi
Ata 3.
Mai le loloto o seneturi
Ata 4.
Mai le loloto o seneturi
Ata 5.
Mai le loloto o seneturi
Ata 6.
Mai le loloto o seneturi
Ata 7.
Mai le loloto o seneturi
Ata 8.
Mai le loloto o seneturi
Ata 9.
Mai le loloto o seneturi
Ata 10.

1. O lenei nofoa ma le fulafula faʻataʻamilomilo ma luga luga o le freshoster ma e foliga mai e le talafeagai mo isi taotoga. Ae, ia faʻamalosia taumafaiga, e mafai ona e faia se fasi mea lelei tele i le fasi meaa.

2. Muamua o mea uma, e te aveese uma mea uma o vali tuai ma varnish ma le vaovao ma le pupuna.

3. Ona o lea o loʻo ufiufi i se kaneta o le kanesi i se lanu talafeagai lanu (o le lanu o le susu susu ua filifilia).

4. Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le faʻaputuga o le veli, o le pulupulu o le pulupulu o loʻo faʻamamaina teisi ma le pito ma pulu e fausia ai le faʻafitauli ma le faʻavae o le nofoa.

5. Faatasi ai ma le fesoasoani a se perbrush, o le laupapa laupapa e ufiufi i le tele o meaafale mama.

6, 7. Tuu le "Par" Desiller, e faʻaloaloa ai le tisu, o pito o loʻo faʻatumuina i totonu ma malupuipuia puipui ma scampr.

8. I luga o le tulaga o le Trimeter o loʻo faʻapipiʻiina papatusi poʻo le faʻalelei o le Corrd. O le faia lea o lenei mea, e faʻapolopolo i le pito o le samala ma meaola mamaʻi.

9. E sauni le teuteuga o le itu i totonu!

10. Mea Manaʻomia: Faleoloa Faʻasalalau, Meafale na 'Haplere, Hammer, Underhols Fabric, Bathrave Wapge, Bay Bound Will, Airbrush.

O le olaga lona lua o se tinamatua o le tinamatua

I le faʻalogo i le upu "fatafata", e toʻatele, ole i ai ni avanoa o le talafaasolopito o talafaasolopito o talafaasolopito o le lotoifale poʻo le auiliiliga o le ata e uiga i le olaga aʻo leʻi maeʻa. Toaitiiti na laki e vaʻai i le olaola o Tamamatua o Tamaʻitaʻi anamua, lea "o oloa" na tausia. O nisi taimi o le tina matua na ave i latou ma faʻaalia i fanau a fanau, na o lo o aumai i se tala manaia (toetoe lava o se tala fatu,

Tele o tatou na tupu siosiomia e le le mafaamatalaina a Samoa maua ai meafale. Ae, o le mea e lelei ai nei. E tusa ai ma tagata taʻutaʻua lauiloa, e manaʻomia le manaʻomia o le meaafale i totonu o le fale ei ai lana lava tala. E le o le mea lea e naʻo mea tuai e tatau ona faʻaaogaina. Soʻo se mea na liliu atu i lou aiga mai lea tupulaga i lea augatupulaga i le augatupulaga, e fesoasoani ai tu ma aga ma ola olaga. O le faʻailoga o tausaga ua mavae e le gata ona e le faʻaleagaina, ae ia e maua foi se mea mataʻutia. O le o le a le ofo atu i le itui i se tasi o se tuʻufaʻatasiga o ultra-aso nei ma matua pe matua faia fua. O sea fatafata e mafai ona avea ma faʻailoga pito i totonu, e oʻo lava i se mau o loʻo fausia ai elemene o nei mamanu. Aemaise lava talu mai le lelei o le lelei o le fafie e lelei mai i aso nei. E teu lelei, na o le tele o tausaga o afu ma le vali na tuu i nofoaga ma ua ufitia lima o le a. Ae ui i lea, afai o ia o se manatu faasesea, e aoga tele i ai e tuu i luga, liliu i se tulaga e le masani ai vaega o le teuteuga o le fale (faalagolago i ai lou manaʻo). Valiina e le tautupu faʻailoga (lily, monogram poʻo ofu o lima), o lenei mataupu faʻalapotopotogaʻi tamaiti o tamaiti i totonu o se tamaʻi punitisi. O se pusa pirate moni o le a aumaia ai le alofa o le marine fiafia i totonu o le potu o se talavou pele o le leo leo pisapisao. O le matua matutua lava, ia maua ai le faʻavae o le auala savali ma o le a faia soʻo se lagona i soʻo se tagata i le fale mautotogi.

O le a le talosaga e mafai ona maua o le fatafata o le tinamatua, e tape ai lona olaga ma maua ai le faigofie ma le tele o mea o le a mautinoa o le a mautinoa ai lau nofoaga? Afai e te tuʻuina i totonu o le potu malolo, o le a tautua o se laulau kofe manaia poʻo se nofoaga e teu ai se isi mea, mai meataʻalo e moe ai link, ma le potu moe. Tusi. E aunoa ma se masalosalo, o se mea lelei e mafai ona o iai i totonu ma ia avea ma uiga moni.

Mai le loloto o seneturi
Ata 1.
Mai le loloto o seneturi
Ata 2.
Mai le loloto o seneturi
Ata 3.
Mai le loloto o seneturi
Ata 4.
Mai le loloto o seneturi
Ata 5.
Mai le loloto o seneturi
Ata 6.
Mai le loloto o seneturi
Ata 7.
Mai le loloto o seneturi
Ata 8.
Mai le loloto o seneturi
Ata 9.
Mai le loloto o seneturi
Ata 10.
Mai le loloto o seneturi
Ata 11.
Mai le loloto o seneturi
Ata 12.
Mai le loloto o seneturi
Ata 13.
Mai le loloto o seneturi
Ata 14.
Mai le loloto o seneturi
Ata 15.
Mai le loloto o seneturi
Ata 16.
Mai le loloto o seneturi
Ata 17.
Mai le loloto o seneturi
Ata 18.

1. Muamua, o le fatafata na ufitia i le suauʻu suauʻu, na amata ona ona o le papala, ma o le kapisi na ufitia i le sasaina.

2. Muamua o mea uma, o le masini o loʻo aveʻesea ai le masini ma le sasaina ma uamea elemene.

3. Aveese le muamua, o le sili ona leaga vaega o le tuai vali, tuu le mea faigaluega i luga o le taʻavale muamua ma se ie puipui, afu, ma le itu o loʻo totoe i le pole o le laupapa -Faʻafeteina le GUNGGEYERY.

4, 5. O le iʻuga o se mea faʻafouina e faʻateleina.

6. Smoshing laau ua ufitia i le lanu ma faʻataʻamilomilo.

7. A maeʻa le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina, o le fatafata o loʻo valivali i le lanu manaʻo o le vai-o le proylic promalic protat pika-teh (tikkus).

8. Kupuni o le faʻaaogaina o se manifinifi manifinifi ma acrylic vali.

9. Ua fao e fao-lima-ma ua uma ona sauni le mea lata mai.

13. O le faia o se teuteuga i totonu o le mea lata mai, o le telse ie o le a manaʻomia (i lenei tulaga, filo), nig, se tamai fasi, o se kenis, piniki fausiaina stapler.

14. Muamua, mai le mafiafia o ie, o le talafeagai lanu na faia ai le mamanu ma kolosi le mataupu e tusa ai ma le tele o le fatafata.

15. Ona tuu lea o le ufiufi i le fatafata.

16. Faatulaga ma le faaeteete le mataupu, e faʻapipiʻi i le totonu o le totonu ma se fau fale.

17. O lenei ua toe mafai ona faʻaopopoina se tamai teuteuga o faʻamatalaga o le Gold Broid PicID, o loʻo faitauina i le ufiufi i luga o pito i luga.

18. YV o le taimi, faʻaaoga se fau fau fale, faapipii se fafie-faʻavae sootaga, o loʻo taoto i galu. Ua maeʻa uma le fale tusiata ma mafai ona tautua ma le faʻamaoni ia oe.

Faitau atili