Faaleagaina i le vai

Anonim

Podium i totonu o le faletaele: Aoga le aoga ma le teuteuga O mea taua, suʻesuʻega tekinolosi, faaumaina filifiliga

Faaleagaina i le vai 12898_1

Faaleagaina i le vai
O le maualuga o le podium e masani ona fuafuaina i le aoga faapitoa. Ae e tele taimi, faʻavae i luga o galuega o le mamanu poʻo le faʻamautinoaina o le faigofie o le faʻaaogaina o le faletaele, o le podium ua siitia maualuga atu nai lo e manaʻomia e nana ai fesoʻotaʻiga
Faaleagaina i le vai
Architect-Demigner Y. FIDAROVAL

Ata S. Mognonov

I le pito o le pa o le podium, o moli moli puipuia e le adtheard tioata mafai ona teu. O le a latou teuteuina le totonu o le faletaele ma aumai se gaioiga saogalemu i le potu.

Faaleagaina i le vai
Fuafua - "faʻapitoa i totonu o le potu" ata m.stepana
Faaleagaina i le vai
Ata 1.

Konzept.

Faaleagaina i le vai
Ata 2.

Tusiata E. Khannanov

Ata e.kolubaba

Faaleagaina i le vai
Ata 3.

Kaldewei.

E mafai ona laina i le mea o le portisi ma siʻosiʻomaga o le podium i mea tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, i laupapa (1), nonoa (2) pe mosaiki (3). I le taimi lava e tasi, toʻafilemu moli e sili atu le talafeagai i totonu o se tamaʻi faletaele, ma o le eseʻesega i le va o le podium ma le puipui ma le fola i totonu o le faletaele lautele.

Faaleagaina i le vai
Ata 4.

Tusiata d.shaidaeva

Ata V.nepledova

Faaleagaina i le vai
Ata 5.

Gustavsberg.

A manaʻomia e taʻu le fale taʻele ma le taele (4) pe magoto (5), o le paʻu o le paʻu ua natia i lalo ole poderaum. O le maualuga o le fausaga e tatau ona nana le paipa ma le lapoa o le 50mm ma le umi o le 2m, - 130-160mm (o le manuia o le fola ma le ofutino)

Faaleagaina i le vai
Geberit.
Faaleagaina i le vai
Kaldewei.

E mafai ona tuu tuu vavae ese fafie i se laʻau o soʻo se mamanu. Le faʻavae mo le faʻapulu o laupapa fola, e pei o le tulafono, o le vaipuna o le fsf, ae e mafai ona faʻapipiʻi i le sima ma polmer.

Faaleagaina i le vai
Ata 6.

Kohler

Faaleagaina i le vai
Ata 7.

Iakopo faauluulu.

Faaleagaina i le vai
Ata 8.

"Faameaalofa Faamafanafana"

O le podium o le faia o le matafaioi a se fasi teuteu o le taele (6, 7), e ui ina e le o le savali, e tatau ona tatalia le avega o le "Compition" mo O mea e mamafa o le vaitutusa meafaigaluega (8), o le fuafuaina uta o le a le itiiti ifo nai lo 200ks / m2

Faaleagaina i le vai
Villeroyboch.

I le taele, faia i le quaryl mea (fou mai le vilraroyboch), o le itu e mafolafola, o lea o se oloa e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma luga o le po oka. Matou te matauina foi o le tele o vai taele e sili atu le tele o totonu nai lo le arrylic, ma tutusa tutusa fua mai fafo.

Faaleagaina i le vai
Fuafuaina- "S SCOWNGREGEGEGRRRYRY"

Ata Saunia e Pononarev

Ina ia faʻaavanoaina fesoʻotaʻiga i le pito o le podium, e tatau ona e tuʻua le "faʻamalama" i lalo o le suʻega o suʻega

Faaleagaina i le vai
Ata 8.

Ata D.Minkina, R.Seloloreva

Faaleagaina i le vai
Ata 9.

Ata D.Minkina, R.Seloloreva

Faaleagaina i le vai
Ata 10.

Ata D.Minkina, R.Seloloreva

Saunia-faia toe iloiloga o le tele o le faitotoʻa o galugalu poʻo le stellted steel, faʻaaogaina ma le maneta (8, 9) poʻo masini

Faaleagaina i le vai
Ata 11.

Ata D.Minkina, R.Seloloreva

Faaleagaina i le vai
Ata 12.

Ata D.Minkina, R.Seloloreva

O le sili ona mafanafana hatches, lea e mafai ai e le faitotoʻa ona toe foloina (11), ma sui le poloka (12)

Faaleagaina i le vai
"Scanner"

Tika laupapa e aofia ai le tele o mea masani ma o lea o lea o le mea lea e le mafai ona mitiia susu susu

Faaleagaina i le vai
"Faameaalofa Faamafanafana"

O panels na faia o le pito i luga o polystyrene o loʻo faʻaaogaina uma mo le ogatasi o puipui ma mo le fausiaina o le podium

Faaleagaina i le vai
"Faameaalofa Faamafanafana"

Ona o le faʻavaʻa o lenei "Island" podium mai le Widi Ponels na te nanaina le vai vai

E mafai ona e faia se faletaele matagofie ma paie ma e aunoa ma le faʻateleina o lona nofoaga. Ae ui i lea, afai e te miti e uiga i se faʻapitoa i totonu, aua le faia e aunoa ma le toe faʻaaogaina ma faʻaaoga le le-faʻapitoa faʻamaumauga o faʻafitauli. O se tasi o latou o se vaega o le podium.

O le a le faʻavae o fale mautotogi, i le umukuka, potu malolo poʻo potu potu, - A matou tali, e leai se masalosalo, o loʻo iai foi. I le taimi nei, o le podium ua fausia i totonu o le faletaele e le tusa ai, ae masalo o lenei lava nai lo isi potu. O le mea moni o lena mai le manatu o le itu i totonu, o lenei tali ua mafai ai ona sili ona aoga le auala e faʻamasani ai i fesoʻotaʻiga. Avatu ma le toe fuataina e faʻatatau i le fesiitai o soʻotaga, e pei o le manaʻoga e nana le paʻu o le paʻu e tau atu i le manu. O le mata laumata i le paluluga poʻo le faleuila e mafai ona tuu i le fusi o le fola pe nana i lalo o le pa o puipui, ma e manaʻomia le tuʻuina atu o le prope (e le o le dappem mo le 1 p. m). O lona uiga, o le malae i le faletaele, o se tulafono, ua manaʻomia le avega faʻateʻia. O le mea faʻapitoa o le "susu" sone, faʻapea foʻi ma le faʻamoemoega o le potu o loʻo manaʻomia ai se faiga faʻapitoa i le mamanuina ma le faʻatulagaina o lenei ata.

Podium i le fou trase

I le Spacious faletaele podium, faʻatasi ai ma le foia o galuega faʻapitoa, e mafai ona faia le tulaga tutusa e pei o isi potu, o le taʻele o le fale o loʻo vavaeʻese fola fola i le semi-carrot vaega, e mata .d.).

O le podium foliga mai i se fou foliga, avea ma se tamai maʻi, talitutusa ma le lautele sitepu poʻo se tamai tu, "aua e te manaʻo e tuʻua fua", "e lava mo se auala masani". Ioe, ma tagata mamanu e le fautuaina oe e fai le podium i totonu o le faletaele, o le a ou ave le tele o le afa o le fola. Peitai, ma le mafuaʻaga autu, filifili se isi sone poʻo se elemene o le tulaga (o le vaega o le tele o le taele o le ogatotonu o le fale o Water o loʻo avea ma taʻiala atoa.

O ai e le manaʻo nai lo le le fiafia, mama o le potu malolo e maua ai se tamaʻi tapuvae tapu fale mautotogi, poʻo se tulimanu o le sami, poʻo le vaomatua o le sami. O sea sini e mafai ona totogi, aemaise lava pe afai o iai le tulaga atoa o mea tau mai ona po nei ma se tagata tomai o Dcoator metotia. Arazuames, e manaʻomia le faia o se foliga fou o le taele, fausia se puaa mo ia, e aoga lelei i totonu. O lea, faʻatatau i le '' '' Outou 'o le "Minā, o le faʻaupuga" e le gata i le taua o le fola, ae faʻapea foi le faʻapipiʻiina o le vaipuna. Ma fau e fau se atigipusa, fuafuaina i le faʻalavelaveina o fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le Ffea ia lava, (o lona uiga, o lona laʻau mamao, ma tuʻua naʻo le itu). O le podum e masani ona le fuafuaina mo le savali ma teisi sili atu i le itu o le taele.

Atunuʻu fale, faʻapea foʻi ma le tele-tulaga fale fale ma fale mautotogi i le maualuga (sili atu i le 2.7 m) fale o fale, o loʻo iai se avanoa e manaʻomia ai le tele o manatu. E fai ma sui o se tamai (100-300mm) faʻaeaina ma se potu malolo atoa ("chIP" i totonu o le taʻele masani; e ese mai ai, e mafai Nofo i luga o le "matafaga"). Peitai, o lenei fofo e le faigofie ona faia: E tatau ona e malemo o le taʻele i le foloa, ma o loʻo manaʻomia foi e sii ai lona tulaga i le potu atoa (faia o se folo i le ova. I le iuga, e manaʻomia le faia o suiga i le ata o le tuufaatasiga, saunia ni fesoasoani faaopoopo i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo, taofi i luga o le potu, ma pe a fai o le taʻele i lalo ole taʻele. I le malulu o lalo o le eleele, fausia se pusa mafanafana.

Faamafanafana e tago

Ina ia aua neʻi lagona le malulu ceramic claddding, siʻosiʻomaga, ma o nisi taimi o le pito i luga o le podium e fetaui lelei e faʻaoʻo ai le fola i le fola. Mo lenei, eletise (cable ma ata) o folanu felelei e talafeagai, e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi e tusa lava pe laiti, pedium vaega. Latou te o mai e pei ona taua: O le pusa o loʻo ufiufi i se maʻi manifinifi, ona tuu lea o fala ma se uaea poʻo se ata, ina ua tuu le laualuga i luga o le grid. Pau lava le le mautonu o fala ma le ata e le mafai ona tuʻuina ma stemps shunds (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a alu ese mai le tasi tulaga i le isi). O se tasi lea o finauga o le fiafia i tulimanu tulimanu ma ivi.

O le a le mea e fausia ai le podium i le faletaele faʻaaoga le lautele tele o mea ma tekinolosi. O se tulaga patino o le filifiliga a tagata taʻitoʻatasi ma o loʻo faʻamasinoina e le mamanu o le fausaga, o le pepa tusiata, o le tau o le faʻaaogaina o avega, o le ituaiga o faʻaumaina etc.

O le a le faavae?

O le podium box e maualuga atu aʻo leʻi amataina le faʻaumaina o galuega i le faletaele, ae ina ua maeʻa le foloa Tulie (i nisi taimi e tasi ma lenei faiga). O ituaiga taatele o ituaiga fausaga, poloka, poloka pe piliki (masonry) ma monolithic. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Tape tulaga Taofi le pama o le siamupini. E faia i latou i Stel Galvanized Debiles ma Plasterboard poʻo le Great-Fiber Cards (o le mea moni, na o le susu o loʻo faʻaaogaina). Le faʻaaogaina o lenei masani tekonolosi i le "susu" sone, e feteʻenaʻi ai ma le faʻafitauli, e faigofie ona taliaina, ae naʻo le laʻititi (le sili atu i le 150kgs / m2) o le 150KS / m2) O le faʻavaʻa o loʻo faia mai i le Standard P-foliga o ni ata i le itiiti ifo i le 50mm, ma o loʻo aoina i se auala e le sili atu ai le faʻamalosiʻau o le tele o fata ma le koluse. Tipiina le faʻavaʻa ma pepa o le g cub poʻo gvlv mafiafia 12.5mm mafiafia (o se tulafono, o le manaʻo e tuʻuina atu i le gvvv - e aofia ai le faʻaaogaina tekinolosi o fausia curviilier elemene, tagai i le "IVD", 2000, №5; 2003, №9). O isi taimi o se tagata fou-augatupulaga polystyrene shenwich panels ("faamafanafanaga o le potu", Lusia) poʻo le tau ("Marsh Gvl ma maua se faʻamaufaʻailogaina o le faʻamalosia, atoatoa lelei talafeagai mo komiti laupapa. A faʻaputuputu o fale mai ia potu, e masani ona molia e aunoa ma le tele o pane e mafai ona pipii ma le tasi i le isi ma le fesoasoani a tulimanu.

"Soʻo se tagata e mataʻutia le"

O le faletaele o se sone o le maualuga o puapuaga maualuga, ma o soʻo se fola o le tulaga pa'ū, sitepu ma tulimanu tulimanu na sili atu le faʻateleina o le afaina o le fano mo le afaina tele. Peitaʻi, o se faiga agavaʻa e aloaʻia e le gata o le faʻaititia o manuaga, ae faʻapea foi ona nofo lelei i le faletaele e pei o latou tagata ma tagata matutua uma. Matou te faʻatulagaina le tulaga masani saogalemu mo le faletaele ma le podium.

1. Ware ma tulimanu e tatau ona lapotopoto. Na faataamilomilo le sifi o le lipine mai mea mautu (maa, Cermiccs) - e le itiiti ifo i le 25mm.

2. E le tatau ona i ai ni suiga i le itulagi i le maliu o le sone, ma sili atu foi ina ia faia.

3. O le maualuga o sitepu o le podium e le sili atu nai lo le 170mm.

4. O le ulufale atu i le podium e fetaui lelei ma mea taua. E tatau foʻi ona faʻataʻatia foʻi pito o le 'auʻaiga.

5.gorinazontal luga e tatau ona manogi ma le anti-moli aafiaga.

6. O le faʻasao o le podium e manaʻomia e faʻafefeteina le po o moli moli ma le tele-voltage moli moli malosi puipuia e le tioata shockproof.

Talu ai o le Plastboad Podium e le mafai ona tetee atu i le ogaoga o le taele tumu i vai, e faʻapipiʻi i luga o se fola o loʻo iai o loʻo i ai se faʻavae masani poʻo le faʻavaʻa. Afai o le taele e tatau ona siʻitia, i lalo o vae o loʻo taoto i le vaivaiga o se piliki tu, o le sima faʻapipiʻi faia poʻo le gaosia faʻapitoa welded stammed meded meded meded meded meded meded medted melad meded meded medted melad. Afai o le podium Hides Communications, e tatau ona tuʻua se toe faʻaleleia o le fofo.

O nisi taimi e avea ma vaitaʻele e faʻavae i luga o le faʻavaʻa o pa (sili atu nairch, ae e mafai ma masani faitaliga) ma le kolosi vaega o 5050 pe 700mm. O se mea na teuteu ai le axle i le vai le palu o le plywood flyf ituaiga. I le taimi lava e tasi, o se faʻamaeaina o le uina o lea, laupapa poʻo isi auala e tele na faʻaaoga mai le laʻau-ia faʻafetauia e pala. O le Plywood Box o nisi taimi e laina i ni fusi, ae e tatau ona i ai i le muamua devid demwall po o le sima i le corfid-oneone fofo. O lenei ituaiga o fausaga e tumau le avega e oʻo atu i le 200 kgf / m2, o lona uiga, o le mea o loʻo i ai i le taʻele) e matua faʻatagaina.

Ituaiga o le mamanu o le podium

Faaleagaina i le vai

Monolithic:

1-Valifa Hydro-Creous (lua vaega);

2- Pulegamamalata;

3-tile kusi;

4- utaina;

5- smper (PPE 4mm);

Faaleagaina i le vai

Masonry:

1- Ua susu (lua vaega);

2-sima-oneone fusiua;

3-gnory i le pollippich;

4-lafo pe taʻoto faʻamalosi;

5-faʻamalositino faʻaleagaga

6- O galue;

4- FAIGOFIE;

Faaleagaina i le vai

Faavaa:

1- Ua susu (lua vaega);

2- sopoia;

3-Na lafo susu;

4-faavaa mai faamatalaga taua a Bullvanized;

5- GVVL (lua vaega);

6- O galue;

7- fola

O tulaga lelei autu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o le malosi o le faia e aunoa ma le "susu" faʻagaioiga (o le avega i luga o le tuʻaiga e faʻateleina ai). Peitai, o se malae vaalele, na laina foi i lalo ma fusiua poʻo maʻitaga, pe a le savali pe faʻateʻia leo, e le mautonu ai leo, e tele le faitioina o leoleoa. O isi taimi e faʻateʻa ai lenei aafiaga, ma i le taimi e tasi e faʻamalosia atoa ai le mamanu, e faʻaalia atoatoa tagata atiaʻe pe tuʻuina atoa le avanoa avanoa ma le masani o le vaitaʻele. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai o lea tali faʻafaigofie ona mauaina ni taunuuga le fiafia o iʻuga. Muamua, e leai se avanoa i fesoʻotaʻiga. Lona lua, a faʻalauteleina le faʻalauteleina, e le faʻatamala e faʻamalosia ai faʻalavelave ma mafai ona suia ai ni laupepa o le samala. Lona tolu, o le polyarethane o le hygroscopic ma, tasi ua le fefe i le susu, toetoe lava le mafai ona mago i le leai o se avanoa. E tau ai i le faʻamaʻi (utaina) o faʻamatalaga (pa) o le faʻavaʻa, e foia ai le laupepa ie, o le mea lea ua faʻaititia ai le tautua o le faʻavae atoa.

Afai e te manaʻo i le fausiaina e tele ma ua faʻateleina le tetee atu i le faʻagaioiga o avega, e mafai ona e fausia se masonry poʻo le monolithic Postam.

Podiums mai poloka po o piliki Mamanuina mo le tele o fuainumera (i luga o le 200 kgf / m2) ma galuega faatino. O sea ata e mafai ona faʻaleleia atili ai le vai taele tumu i vai ma isi mea e te tauto ai, e le oloina ma e le "leo" pe a savali. Ina ia faafaigofie le fausaga, mai poloka (sima, sima, cerraziten-sima) poʻo ni piliki, na o pa o loʻo fausia i le malae o le vaitaʻele e fausia. O le avanoa i totonu o le iʻuga "lelei" ua tumu i le omea, i luga o le vaega o le vaega faʻamalosia o le fusi-oneone fusi o loʻo sasaa. O le isi filifiliga o le pusa o loʻo tumau pea, ma e ufiufi i se sima sili sima teuteu, va ese atu i ni tulaga eseese. O le metotia mulimuli e manaʻomia mo le fausiaina o Potech Techom, pe a faʻatagaina e tuʻuina atu avanoa i fesoʻotaʻiga ma le au tekonolosi. Afai e te fuafua e osooso i le taʻele o le puleto, i totonu o le ogaumu ua saunia mo se pu o le faʻatusa; Afai o le podium e faia i lalo o le itu o le taele, na o le tuuina atu o le mumu i lalo o ona itu. O le autu autu o poloka ma piliki poditium o le lavelave o le fausiaina (faʻaopopo i le faʻamatala o le faʻamatala, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o i lalo o le tufuga. O lea, o le tele o le malosi o le podium ua pipii i le pa o le 20001500400mm ma le puipui na tuuina atu i le Porankirpich o le a sili atu nai lo le 350kg; Sport Slab Floor ma se Carrier le mafai ona sili atu le malosi o le 600kg / m2 o le a fetaui lelei ma lenei avega, ma o le tele o le fale tuai e le mafai ona tatalia.

Monolithic faʻamalosi faʻamalosi sima Ona o le tele o le tele ma leai se avanoa i fesoʻotaʻiga, e le lava le faʻaaogaina. Faaopoopo avega i luga o le pito sili ona sili atu nai lo le tulaga o piliki. Ae ui i lea, afai e te manaʻomia le fausia o se "pestretal" mo le masani ai tu i le tulaga o le tino, o le sili filifiliga e le maua. I le avea ai o se tulafono, o le lafoaʻi o loʻo faia mai i le oneone poʻo le (e faʻamamafa) mai le ceramzite sima ma faʻalauteleina le faʻamalosia o le tausiga ma le maso poʻo le taʻavale O le mea e tatau ona faʻaseʻe ai le vaega o le 'aʻai i le va o le lafoaʻi ma le puipui. E faatinoina mai se polythylena foloa fasi ma le mafiafia o 4-5mm ma le lautele e tutusa ma le maualuga o le podium.

O ata o loʻo faamatala mai i lenei vaega e manaʻomia ni isi galuega susu i le nofoaga na latou fausia ai.

Matou te le o le leaga

Faatasi ai ma ni mea o loʻo fausia le vaitaʻele, e manaʻomia le mautinoa o le puipuiga faʻasolitulafono ai le puipuia o le potu i lalo. O lenei sini tautua o se vaega o le susu vai i lalo o le fusi o le fola. Ma le isi, ua uma lava i luga o le fusi, latou te faia le fafagaina le saitope tulaga o loʻo suia ai le soloia fola) ma pe a fai o puipui i le atoaga o le maualuga o le ponaivi. Ina ia faia lenei mea, e masani ona faʻaaogaina le fulifu (fulafula, apalai) pe na linusupo le susu. Mai mea taua e sili atu ona o le aiga, faia i luga o le tulaga o se suiga o bitsumen i luga o le tumau fibroble fibrous (tioata engtester (hydrool, brepelal ma le CPA), talu ai ua malolosi uma ma paʻia o lapisi. Aua o le faʻatuatuaina o le fasi pepa, e tuʻuina i lua faaputuga mea, ma pe a fai o le masani masani taʻamilosaga, ua susu le faaputuga mea ma bitsumen-balymen mimita.

I luga o le sifitu i luga, o le vaipuna mai se vevela o bitsumen faia i le vevela bitsumen, sasaa i luga o le lua-sili atu sima o le mago mago. Ae talu ai nei, o le lapoʻa ma faʻapopoleina Polymer Mymbranes e sili atu ona faʻaaogaina, pei o le "hyperdesmum", o le kulimi), sanfilex (alā).

O le Coolele Waiceprootung (bitminius, e le mafai ma bitsumen-polymen mastic) puipuia vaega taʻitasi o le podium (mo se faʻataʻitaʻiga, vaega o mea). Simmite Square, Masonry mai poloka, Duim mai Gvl ma Glcs e tatau ona puipuia mai le susu ma le valiina o le suavai. Tele o ana ituaiga, pei o le akvasul (Ozs, Lusia), Flachendhht (Ginaf, Siamani), Osmossostic ma Osmoflex (IMERI, Italia

Ofu tupu

O le faʻailoga o le portium i nisi o mataupu e feteʻenaʻi ma le puipui ma fola, ma isi, ma i totonu o le paolo mai le paolo autu pe tutusa. Ioe, e leai se koma e tofo ma valivali, ae, tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa e lua, o filifiliga mulimuli e sili atu i le tamaʻi faletaele.

Mo le faʻauma o le faʻataʻamilomilo ma le faʻamalosi tino, o le podium e talafeagai mo le tele o mea o loʻo feagai ma mea o loʻo faʻaaogaina i le "susu" conmics). Mai i filifiliga le masani ai, natura ma le acrylic maa e tatau ona taʻua, faʻapea foi ma le sagaka le faʻamamaina e le mafai ona pala ma le saogalemu) i le taimi aise). O luga aʻe o luga, tusa lava pe latou te le o savavali faʻatasi ma ia mea ia i latou, e fautuaina lava le faʻaputu ia i latou. Mo laina lapotopoto, o tagata uma o le tagata gaosi oloa o Ceramrac ma Porcelain Tiles na te ofoina faapitoa vaega faapitoa. Mostac e faigofie mo le patipati cradding vaega, ma le tioata itiiti i luga o vaalele na te faia se mea e faia ma se mea. I le taimi lava lea, o le Mose e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faaputuga masani masani (ae ui i lea, naʻo lona maualuga maualuga taulaitu e mafai ona taofia ma se galuega).

Faaleagaina i le vai
ae

"Crara taofi"

Faaleagaina i le vai
B.

Keros Ceramica o loʻo feagai ma luga o le sifitu i luga o luga e mafai ona maua (a) ma sasaina (b) paʻu

E masani lava, ia faamamafaina le matafaioi a le pulelamo i totonu i totonu o le faletaele, e teuteu i se laau. O le faia lea o lenei mea, ia ave ie mama i se mafiafia o le 20mm mai tetee i le leaga o le faʻamaʻi o le fatafata o le 'ai o le' ai. O laupapa o loʻo faʻapipiʻi i le 'auʻaunaga a le tamaʻitaʻi polyarethane, o se faʻataʻitaʻiga, o le fao-malosi, Siamani), sika, fralzer), framonis vine.

O le le mautonu, matou te matauina o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga na faia ai galuega o faletaele ma le podium. Ae le tele faʻataʻitaʻiga o le faʻapefea ona faia e lenei faʻatusagaina le le fiafia i totonu ma, e le gata i lea, faʻatupuina le faʻaletonu aiga. Ia o lou faletaele e le maua i latou numera, e tatau ona e valaʻaulia e mamanuina se fomaʻi faʻapitoa.

Faataʻitaʻiga fuafuaina o le tau o le tulaʻi mai o le podium mai piliki ma faʻamalosi sima o le 3,2m2 ma 0.4 m maualuga

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Fusi vai vai i lalo o le podium 3,2m2 - 800.
Taavale faamalosi sili ona faamalosia sima 2000700100mm tasi - 4000.
Masonry ma le mafanafana seti - 6500.
Tile Galuega 5,2M2 800. 4160.
Apalai mea i luga o le vaega
Suavai Mymbrane "Flashendht" 6kg 220. 1320.
Piliki mumu 130 PCS. Aua. 3120.
Matutu paluga fale-oneone m150 100kg iva 900.
Curamitzit 0.07m3 4400. 308.
Armature, lapoa 10mm 11 pauna M. 40. 440.
O se fefiloi o le faasao "tuai ttt" 5kg tolu sefulu 150.
O le aefusi o le talee "Unice Granite" 25KG sefulu ma le valu 450.
Ceramographic faaputuga 5,2M2 1300. 6760.
Atoa 28 908.

Tusa ma le fuafuaina o le tau o le fausiaina o le faʻaaogaina o le aofaʻi o le 2,5m2 ma 0.5 m maualuga

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Fusi Toto Soulprootuting 2,5m2 250. 625. i lalo o le podium
Plasterboard galue Kolama - 4500.
Suetusi Lima Line tasi - 1100.
Tile Galuega 4,5m2 800. 3600.
Apalai mea
Polofesa Taiala 5040mm. 6 pog. M. 70. 420.
O polofesa racking 5050mm 18 pog. M. 90. 1620.
O le tulimanu o tulimanu 3030mm 9 po M. 70. 630.
Hypus Free pepa susuga le susu 12,5mm 12m2. 180. 2160.
Mago Mamao "Glims-vai vai" 8kg 55. 440.
Mastic "tuai susu" 4kg. 300. 1200.
O le afu i le palu "tuai 15kg 28. 420.
Toe Iloiloga tasi 1200. 1200.
Taavale laupapa 4,5m2 900. 4050.
Atoa 21 965.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu faʻafetai le kamupani "velele "," faamafanafanaga fesoasoani ", Staredot, Kaonzet, Villeroyboch mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili