Foliga talafeagai

Anonim

O le fale o le 120 m2 i totonu o le taulaga. Ina ua uma ona toe fausia, o le tuai o le taimi nei na maua ai ni pepa fou, ma o luga o le mea e fai ai le mea fou

Foliga talafeagai 12903_1

Foliga talafeagai

Foliga talafeagai

Foliga talafeagai
Laʻitiiti Smircase ma taʻavale e taʻitaʻia mai le potu malolo i le potu 'ai ma luga - i le potumoe
Foliga talafeagai
O le potu malolo o le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o meaafale ma coars cootsed rackens e lagolago i luga o utupoto.
Foliga talafeagai
O le Plasma TV o le vaega e le mafai ona tusia i totonu o le i totonu o le magafagafa. O le pogisa faʻataʻamilomilo o le mata e le tosina mai ai le le le talafeagai ona o le mea moni o le faʻauiga o le faʻafefeteina i le tele o le carvis custlas ma le magalafu
Foliga talafeagai
O se tamai fale faigaluega o loʻo faʻaalia ai i se tamai umukuka i le tino ma le 'ai o potu, o loʻo faʻapipiʻiina ai se komipiuta i luga o se laʻau manaia ma vae o le mea leaga. O lenei sone e faʻavasegaina ma se teuteu teuteu o Burghoundy Silk, tuʻufaʻatasia i le lanu ma le faʻaleleia o nofoa
Foliga talafeagai
Mai le vaega o loʻo mafai ona e alu i lalo i le fogaʻele o le fogafale, mea e maua ai le potu faʻamasino ma faʻapitoa.
Foliga talafeagai
O le maualuga o le potumoe o le potu e sui ai le potu malolo o le nofoaga o loʻo tu ai le taʻavale o le tea, i le sili ona lelei le taumalulu, o ai e fiafia i lona lanumeamata i le tausaga atoa
Foliga talafeagai
I luga o se ata tele na mamanuina mo le 12 tagata laupapa laupapa, o le pito i luga atu o laupapa laupapa na suia ai le lanu fou o uaina mumu. Le faʻaaogaina o le tisu i le lua ituaiga o ata na mafai ai ona aloese mai le faʻatuatuaga
Foliga talafeagai
Mai le fanua o le 'aʻai e mafai ona e alu i luga o se tamai laupapa laupapa

Foliga talafeagai

Foliga talafeagai
I totonu o le maota o le Maota, o meafale e vaevaeina ai le potu i le lua sone: i le tasi laʻei le moega, i le sofa faimi i le faʻamalama. O le lona tolu o sone e fausia ai le faigata e mafai ai ona e alu i totonu o le faitotoa glashed. O le Corridor Wamp i le ulufale atu i le potumoe e tautua ai se laulau moli
Foliga talafeagai
O le osofaʻiga o le falealuga e matua faʻaaloalo lava. Meafalefale Mamafa - Mole moega lautele, tusitusi kesi ma le Kapeneta. Tusi i faleʻaiga tuai o loʻo galagiina i pa puipui e avea ma o se uluaʻi vaega o totonu. Auala o le taimi lenei o se metotia faigofie e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele o lapisi
Foliga talafeagai
Mai le faʻafitauli o le fale o loʻo iai se vaaiga matagofie o se lanumeamata lanumeamata mo se maualuga albid

I totonu o lenei fale aulelei o loʻo iai i totonu o le taulaga i tua o Palamanga, na ofo le ao o le aso mataʻutia i lenei aso, ma o le mea tuai na faia ai ni pres fou.

Sea ata ata mo le fausiaina o le mauga - o le sami e le o filifilia e le avanoa. O le mea moni o le sea lea ua avea ma ituaiga meaalofa na tuuina atu i ona matua. Ina ua leva ona suʻesuʻe, o se vaega fanua ma le togalaʻau na maua, lea sa na uma ai se fale nofomau. Ina ia sili atu le fiafia o le fale ma faamalieina le manaʻoga o aso nei ma na faʻaigoaina o ia e toe sui i le faʻatulagaina o vaega o fesoʻotaʻiga, ae faʻaopopo i lenei faʻalauteleina o lenei nofoaga o loʻo faoa. Faʻataʻitaʻia i le Horme News e aunoa ma le fausiaina o ma le faʻafefiloi, meaafale mafuaʻaga o le fale ie na fananau mai ai, ua leva ona fai i le aiga ma laʻu ai lo tumu o talaʻaga o aiga. O le mea moni, o lenei tulaga ma faʻaleaogaina le faʻavae o mataupu, mulimuli ane o se faavae o totonu o le totonu o loʻo iai.

Malamalama Pepa

O le faʻalauteleina ma le tele o faʻamalama-o loʻo avea ma sesega faʻapitoa ma le matagofie, o le tele o mea e nofoia ai le taumalulu faʻatoʻaga - o se aoina e fiafia iai aiga. E latalata i le pito o le fale. O le faʻalauteleina o loʻo fausia e faʻaaogaina ai le tino maliu-Monolithoc Device Tekonolosi ma e faʻavae i luga o se lipine-ituaiga faʻamalosi tino faʻavae, e talafeagai ma le faʻavae o le fale. O le autu o loʻo tauaveina i totonu o le ata o le faʻaopopoga tautulagaina o loʻo faia i lana Polokalama Faʻapitoa Faʻatupuina, sa faia foi i le Monolithic faʻamalosi sima. Latou te malolo i luga o le sima faʻamalosia sima, o le faʻavae o le faʻafitauli o le fola lona lua. Faafetai i lenei tekinolosi, sa mafai ai e le gata e tuuina lautele glazing se faaopoopoga, ae faapea foi e aloese mai le faaaogaina o le lagolago faaopoopo i totonu o le potu, ao tumau pea le faamaoni o le vaaiga o le va o le sone sui.

Ua oo i le taimi e sui ai

O le fale tu i luga o se monolithic faʻamalosia sima sili ona lelei o le lipine ituaiga 1,2m loloto. I luga o le togafiti, lea na fausia ai le faavae i lalo ifo o le fale, o le loloto foi o le faavae, lea e faia ai foi le faiga o puipui o le potu i lalo, o le 2m. O mea taua mo puipui o le fale o le ceramzite o poloka. O le puipui o le pa e toe fausia ai fanua na toe faʻaoʻo atu ma se minerale fulufulu mea o loʻo isover (Filland) ma le mafiafia o le 100mm, na nonoa mai i fafo o le fale ma fale o le fale.

Ina ia faʻalautele le avanoa o le fale, i le itu o le tasi o ona pito (o le mea o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi faʻatagaina) o le faʻalauteleina o le georacon o le fale. O le lautele o le tatalaina e fausia i luga o le nofoaga o le tagata muamua o Carrier comport faʻamalosia ma se faʻamaufaʻailogaina o ato ma isi auala lagolago na faia i laupapa. O le mea taua o se laina, i luga o le vai mafolafola o se faʻalauteleina o se faʻamaʻi malulu, lea na faia mai le matai potu o loʻo tu i luga o le fola lona lua, faʻapea foi ma le sitepu.

O fafo o le fale na tuueseeseina faasaga i le sima, vali puipui i totonu o le lanu aisa, e fausia ai se lagona la i soo se tau. Ina ia taumateina le tusiaina o le ata o le fausaga, i le vaega mataʻutia o le fausiaina o le Pa Pa na filifilia e B, na ia vaavaai mai foi i ulu maualuluga. O lenei laupapa laupapa na faʻamalamalamaina i lanu enaena enaena, pese lelei faʻatasi ma le leo tele o puipui puipui.

I le malu

Foliga talafeagai

I le faʻagasologa o le galue ai i le mataupu o totonu o loʻo i totonu o le Detor, e tatau ona foia se galuega faigata tele. O le mea moni a o loo faia le toeaiga, sa amata ona foliga foliga mai o le fale, o loo i ai se fale-sulufaʻi o loo tausia laupapa laupapa malosi i fata laupapa mamana. Sa manaʻomia ona o le mea lea o le faʻaʻaisa o le taimi nei, o le mea na faʻamoemoe e feaveaʻi mai le uluaʻi fale. Ina ia fausia se siosiomaga talafeagai, o le tagata mamanu na filifili e ofi atu e ufiufi i se fou laupepa puipui. Mo lenei, sa ia faʻaaogaina le vinyl adpaper o Muruzgro Pashmur (Sirpi, Italia) ma Fuzzy) ma le fiva, e pei o le afa-fana ata. O le mafanafana Begee lanu Gamut e tuʻuina atu i totonu o le malu, saunia se ata masani mo meafale tuai ma i le taimi e tasi o loʻo 'aʻai i luga o le laupapa laupapa.

O le taualuga o le fale, faʻapea foi ma pa, na toe faʻapitoa ma le minerale fulufulu uʻamea (mafiafia - 250mm). O le faʻapopoleina o le faʻapopoleina na tuʻuina e le Knauf (Siamani) Presterboard, o le palu i le va o le taualuga o le mea e gata ai ma le faʻamalosiʻau o ata tifaga. O le taualuga lea na saunia ai foi le totoina o le mebrane. O le taualuga fou na faia mai ia Rukki uamea Tile (Filland), tuʻua le Ventiplation Gap (40mm) ma le Woport Boot.

E gauai atu faapitoa i le fiafia i le fale. Mo vevela potu ma faʻamautinoaina vai vevela i le pito i lalo, o le lua-taamilosaga kesi boler bots (Suetena) na faʻapipiʻi. O potu o le tino na sueina o tagata faʻafeiloaʻi ma le folasaga ma le potu o le umukuka, potu malolo, potu malolo ma faletaele potu ma vai mafanafana fola.

Tagata taʻitoʻatasi

Na gaoioi mea tuai na siitia mai le fale tuai i se fale fou na aoina mo le tele o tausaga, o lea latou te leʻi maua se faʻailoga faʻaaloalo. Ina ia aua neʻi taumafai se tasi - o filifili, na taumafai le tagata tausisi i le tulaga o le tulaga i le atunuʻu i totonu ia i latou, na ia faaeeina atu le lelei atoatoa, ia e mafai ona faaeeina atu ai le lelei atoatoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le miti sili na tuʻuina i le potu 'eseʻese. I le vaegaau "na filifili ai se laulau laupapa ma se cenquencent counterpop. O le laulau lapotopoto i luga o le lavelave vaneina tu tu i le tulimanu o le potu malolo, i tafatafa o nofoa mafanafana e lua. O le fatafata a Amasaka o loʻo i luga o le lauʻeleʻele.

Faanoanoa i le tulaga

I fafo atu o le fale foliga mai e toetoe lava a itiiti. Peitai, e ui i le tauagafau eseese o fua, totonu e matua ea le mafaamatalaina ma faigofie. O le fausiaina e vaevaeina i ni vaega se lua - lua- ma tolu-faleoloa, faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi ma le faʻailoaina o le fola ma le ofisa avanoa i le lima vaega.

O le pito sili ona maualalo o le fale o le pito i lalo. O le vaega ua tofia i ai i nofoaga faʻatekinolosi a le Bowair, lea e faʻapipiʻi ai, ma faʻaputuga mea faigaluega. O le vaega o totoe o loʻo nofoia se nofoaga nofomau ai le nofoaga o loʻo faʻaaogaina ai le potu malupuipuia, lea e iai lava le umukuka. O le mea lea, o tagata e omai e faʻatau aiga ma uo e mafai ona lagona iinei i le fale, ae mai le faʻavae o le fale mautotogi e pei o se tamaʻi fale eseese. Mai mea faavae, e mafai foi ona e ui i lea i le fogafale muamua, i le vaega autu o le fale.

O le faitotoʻa autu i le fale e agaʻi atu i le tulaga lona lua o le folo muamua, lea e iai vaega o le umukuka ma le 'ai potu (latou te paʻuʻu atu i se potu laʻititi). Mai le potu 'ai e mafai ona e alu i lalo i le potu tele o le potu malolo pe aʻe i luga o le laupapa laupapa i le fogafale lona lua. E i ai le potumoe falefaʻamataʻu, ma i le tulaga pito i luga, o loʻo sui ai le falesa taulepale, o se isi lea potu toʻafilemu.

O aso nei o loʻo iai i le itu tuai

O loʻo faia e le totonu o se siosiomaga matagofie le siosiomaga, e mafua mai i le meaaʻoli e aulelei, lea na agai mai iinei mai le fale muamua. O mea ia na taʻitaʻi i le itu autu o loʻo i totonu o loʻo i totonu.

E le gata i lea, o le tagata mamanu na mafai ona aloese mai le tulaga lamatia o le liliuina o le fale i totonu o le ituaiga o posepi, taofia le lagona o le moli ma ea.

Vaʻavaʻai i totonu, o se lautele lautele o mea e tuʻufaʻatasia. O le mea lea, o le fola e ufiufi i le umukuka ma le 'afa potu e faia i le malamalama begee chice chramic tritraca (spain). O se tasi lenei o iloiloga o aʻoaʻoga: muamua, lalata, teteʻe i vailaʻau ma vailaʻau, e lelei mo le fola o le fola; Lua, ua fiafia tele i le tausiga, lea e taua tele ile tulaga galue o le umukuka. E le gata i lea, ona o le lelei o le saogalemu galuega, o le ceramic coringer ou mafai ai ona faʻaaogaina lelei le fola na faʻatulaga ai le faʻatulagaina o le fola. A o le mea teuteu o le fesili, se pale, lanu ma le pale foliga foliga masani ai, na fesoasoani e faʻamamafa ai le lelei o le potu uliuli, faʻapea foi ma le eleelea o le manifinifi. O se vaega o puipui ua sefe. Inconalea, o le faʻaʻoleina o le faaputuga o le nonoa talafeagai o le avanoa, o loʻo faʻaalia ai le tele o sone o sone o sone ma le 'afa potu i totonu o le tasi potu.

O le mea taua o le laina, i le potu malolo, o le mea lea, faʻapea foi i le umukuka ma le '' 'aina potu, o le fola o le moli o le laʻau, e faʻatino ai le tino o le laʻau o le sui sone sili ona pala. O puipui o le potu malolo o loʻo tuu i luga ma le malamalama o Beege vinyl Wallpaper, ma le taualuga-paʻu o le valiina o le paʻepaʻe e foliga mai e malamalama ai i le vaipuna.

O tusilima ma toe

Retro Style, lea na avea ma fausaga o le totonu o le mamanu, saunia se lautele fanua mo fatufatu o le mea e fai ai le nofoaga. O le lautele o le faʻaaogaina i le teuteuga o le potumoe ma le vaega o tagata lautele na maua ni ie na faia i le Flone Freek, Flax ma Cotton Wides o le tuai o mea tuai. E le gata i lea, e ui i le tele i totonu o le itu i totonu o anamua, i le filifiliga o faʻataʻitaʻiga o le Cormedin Conternine na o le Democratic, lea na faia ai le teuteuga o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le faʻamamaina ma le aoga o faʻasauā a matua e ufiufi ai faʻamalama matala mai le fola i le tioata faitotoʻa ma foaʻiina ai le mea alofa. O le talipalia lava na faʻaaogaina i totonu o le potumoe o le Master. Mo le oomi o loʻo fuafua i lenei potu, lea e tele ai le tele o le tele o meaaluga meafale, filifilia filifiliga i le ituaiga o link soad i luga o sucmoses. O le mea taua o le laina, o se moega lapoʻa ua teuteuina i se tamai peleue ma le fulufulu lakapi ma le tele o aluga i se taimi lelei.

O se sao taua i le fausiaina o se ata o se potu galue o se potu malolo e faia e le magalafu, o le po portal na faia e tusa ma le poloketi a le tusitala. O le faʻatagata o le fusuaga o le afi mumū na faia o le mamago ma teuteuina i le pepa puipui e pei o puipui o lenei potu, o le mea lea e manatu o se vaega o le vaega o le vaega o le lautele O loʻo tuʻuina atu le fanua o lotoa, o le maaleale o le malamalama o se malamalama, lea e maua ai le afi o le mamafa o le mamafa. Na tusia e le afi mumu se ofu laupapa, o ituaiga masani o mea e fetaui ma le sitaili o meafale tu i le lima. Lua nofoa, sofa ma kofe laulau fausia se tulimanu tulimanu. O le VATAIN o loʻo fuafuaina foi ma le faʻaeteete i le "taeao ti so soces": O se tamai laulau ma nofoa e lua o loʻo iai i le Soufe-Sounter Windows o le togalaʻau.

O totonu o potumoe o le folauga i luga o le fogafale lona lua e matua pupula lava. ITULAU O PULE MAUALUGA MA FANAU IINEI, pei o le sui sone, faʻaaogaina vinyl Wallpapers ma valivali vai o le vai. Ava o se ofu o fafo e faʻaaogaina se laupapa mai le maualalo o le pane, lea e faia ai le potu ma vaʻaia ma vaʻaia.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Foliga talafeagai
Muamua fola fola 1.mambour ............................ 2.5M2

2.kuhny ............................... 19,2m2

3.sttola ........................ 10,8M2

4. Nanzel .......................... 2.4m2

5. FAAMATALAGA ........................ 43m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Foliga talafeagai
Fuafuaga o le fogafale lua 1. Vaʻai ................... 8,5m2

2.O le potu moe ........................ 16m2

3. Hostess potumoe ........................... 17,11M2

4. Sanzel ............................................. 4, 2m2

5.cyridor ............................................ 3,6m2

6.Tras ............................................ 18M2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .................................. 120m2

Mamanu

Fale ituaiga: poloka, sima

Faʻavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Faʻaeloʻaina ituaiga, loloto - 1,2m, singr-rubrael

Pam: Erazy Crorete poloka, o le Internerior Creveble - Minera Woluver Isover (100mm), faauma i fafo atu o le laupapa

Overlap: laupapa

Taualuga: Aotelega, Stropyl fausiaina, laupapa laupapa, stam parter ata, tuitui fufulu (250m). Taualuga uamea Tile Rukki

Windows: Wooden ma lua-Chamber Windows Honas (Lithuania)

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai ma kesi sapalai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Heatting: Lua-lakaina kesi boler st sts, vai o le vevela o le vai, vai vevela o le vai (Finelani)

Faaopoopoga Faaopoopo:

Fireplace: Sporttherm Cassette Firebox (Siamani)

O le teuteuga o totonu:

Pam: Knauf Planterboard, Vinyl Wallpaper Murogro Pashmur (Sirpi)

Fola: Pine laupapa, ceraramic tile ta curamica

Cirings: Knauf Plasterboard, Sturnon vali (Mosonnia)

Meafale: Nabaukas, Medda (le mafaufau)

Plumping: manava, Villeroy boch (uma Siamani)

Faʻateleina le fuafuaina o le tau * Fale faʻaleleia ma le atoa o le 120m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Le mautonu ma sauniuni galuega seti - 236,000
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 170m3 760. 129 200.
Oneone base masini, lapisi 12m3 390. 4680.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 25m3 4100. 102 500.
O le masini o puipui o le faʻamalosia lautele lautele 16m3. 4700. 75 200.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 140m2. 380. 3 200.
Isi Galuega seti - 56 400.
Atoa 657 180.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 41m3 3900. 159 900.
Nutimomo maa granite, oneone 12m3 - 15 800.
Suavai 140m2. - 39 200.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 81 300.
Atoa 296 200.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo mai poloka 16m3. 1600. 25 600.
Faʻatulaga vaega mai poloka, piliki seti - 1900.
Fausia i luga o le utupoto 120m2. 490. 58 800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 96m2. 690. 66 240.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 280m2. 90. 25 200.
Hydro ma le SyPorizootion masini 280m2. 40. 11 200.
Uamea le masini uamea 96m2. 560. 53 760.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 15 200.
Faatumuina o avanoa e ala i le faʻamalama poloka, faʻapipiʻi o fale faʻapipiʻi seti - 39 800.
Isi Galuega seti - 212 000
Atoa 527 000
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 16m3. 3700. 59 200.
Piliki fale tifaga, poloka vasega seti - 1900.
Masonry fofo 5.2M3 2300. 11 960.
Pa o le palu 13m3 - 220 500.
Steam, matagi ma vaipuna 280m2. - 9800.
Mineravavite Faasalaga 280m2. - 29800.
Uamea le pepa uamea, Donornye elemene (Finelani) 96m2. - 60 480.
Faamalama poloka ma le lua-glazed Windows, pamu o fale seti - 205 300.
Isi mea seti - 196,000
Atoa 812 240.
Inisinia faiga
Sauna masini seti - 69 800.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 365,000
Atoa 434 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Lua-taamilosaga kesi boler seti - 57,000
Plumping ma eletise eletise seti - 438,000
Atoa 495,000
Faauma galuega
Vali, Sipiina, Faasaga i le Fono ma Afafine seti - 980 700.
Atoa 980 700.
Apalai mea i luga o le vaega
O le talafatu o le talafatai, Plasterboard, Porceboan Chinedows, Starcase, o le faitotoʻa faitotoʻa, fausaga o vaega, eseese, vali ma isi mea seti - 2 240,000
Atoa 2 240,000
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili