E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

Anonim

Lua-faleoloa fale taele ma se vaega o le 96 m2. Faʻalua i luga o le poletitolosi i le faitotoʻa i le fale e lagolagoina le filifiliina o le filifili o le uʻamea "

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ... 12904_1

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O le filifili o le filifili o se uʻamea "mo le" o loʻo lagolagoina ai le poletito, mai le afā e foliga mai o se faʻavae o le faʻatusa o le faʻatusa o le faʻatusa o le ata "e pei ona faʻaalia ai le ata

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
I le galuega a le au mamanu, e le gata i le tomai e tuʻuina atu ma le faʻaaogaina lelei se mea i le atoa, ae ia ou mafaufau lelei foi i auiliiliga. O le mea na o le loloto o scratches i luga o le laupapa lagolago o le faapaologa, "agavale" ma le leaga o le uʻamea, poʻo se moli matala - o se tamai moli ma le aso, ma i po!

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O le uluai pito i tua ma le ulu o le ulu o le a potopoto mai i le tele o mea e sili ona tetele o le muamua o le phithoths. E oʻo lava i le TV, e taua tele le uiga o loʻo i ai nei o loʻo i ai - teuteuina ma totem vali, ma le pito i luga o le faapaleina o le sili ona moni
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
Felelei faasitepu e pei o le skeleton o se manu lapopoa o manu
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O laupepa pamu o loʻo tata i le faʻauiga o le malamalama o le matapogia. O le malamalama pupula o le laualuga e maua ai le semi-axis va eseese i luga o le vai. O meaafale laupapa uma i totonu o le fale ua faia e tusa ai ma le poloketi a le tusitala mai le PING COUDF.
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O lapisi laupapa uma i le sauna ma le taʻele o loʻo ufiufi i le palapala - toese le togitogi, e mafai ai ona faʻatumauina le laʻau lona lanu masani.

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O faʻamatalaga taʻitasi o le totonu o loʻo tulaga ese, pe o se lamepa, o se moli uila poʻo se moli uila poʻo le vali apefai
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
O le sui o le va o laupepa o palu, o le a ufiufi i le taualuga, ua tapunia ma laupapa laupapa o se lanu mumu. Ona o se mea e fai ai le faʻafitauli o le suʻega, o le tele o le maualuga o le faʻailo o loʻo vaevaeina i tamaʻi sikuea, o loo galue i le mata.
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
Ia o lena mea e le mafanafana le ieoa mai le potu o le a liu i luga o le a ogaumu, ma i le taumalulu sa sili ai le mafanafana, o le ulufale mai le ata muamua o le fogafale o le fogafale o le fogafale o le fogafale o le fogafale o le fogafale o Lona lua. Ata tifaga i luga o ogalaau ogalaau foliga sili ona lelei

O galuega iloga tele o le vaega fou o cottiries o loʻo aliali soo i luga o itulau o la matou mekasini: o nei mea na mafua ai nofoaga faʻapapa i le goto. A o latou fai mai, fesili atu e alofa ma faitio.

O alavai uma ma e tatau ona iai a latou lava metotia, latou mea lilo. O le foafoa o le mea lea e tuuina atu tala o aso nei, o loo i ai se tasi lilo taua, lea, peitai, ua latou saunia i taimi uma e le naunautai o sea. O loo ia faaaogaina i lena i le mea e sili ona masani ai e vaai se mea e tulaga ese, ma e oo lava i se fuaitau e sili ona masani ai lenei i luga o le malamalama o le olioli, o mea e ofo ai tagata lelei. Ina ua maea uma, o le mea moni, pe afai e te fuafua ai i fafo, mai le mea o le auala o loo faia lenei fale, o le a foliga mai e tulagaese faigofie mea uma: tamai fale ogalaau conductive taualuga duplex, intra-lua fola: i luga o le tapu muamua, i le faafiafiaga potu lona lua potu. Yves le taimi tutusa - le isi e le maua lenei mea.

Amata Talafaasolopito ...

O lea, seʻi tatou amata mai lava ile amataga. O le taele, pe o le a tatou fefaasoaaʻi, o le a avea ma avea ma galuega muamua i le tasi nuʻu o loʻo tu i luga Rysadan. Aisea o le taele, ma faamatala ai, moni, e leai se mea lilo o loo fausia ai o se taimi umi ma faigata ai, ma lona uiga, ma o lenei mataupu. I le taimi lava e tasi, i le faʻaopopoina o le mea taua, o le taele sa fuafua e faʻatino le galuega a le fale mo faʻafiafiaga, pe a fai o le tagata o fausiaina o loʻo agai i ai apitaga mo malo.

Laau, lanu ma le tino

O ogalaau, lea na kuka ai le fale ogalaau, sa i ai le faasaʻoina o le teuteuga faapitoa. O le itu tauagavale o le puipui o le puipui na ufitia i se puipuiga puipuia o le pinotex (Finelani), pe a latou mauaina se ata o le laau pogisa. O le au aiterian nofoaga na faʻaaoga e le-faʻatagata Talu ai o le faia muamua o le dasane log, o se le mautonu luga ma le tulaga o le Fuganka na filifili e faʻaaoga lenei tulaga. Muamua, o vaega se lua o le samasama vali o auro e enaena enaena sa talosaga i totonu o puipui, ona masi lea e faafiafia ai. O le taunuuga i lanu faaali susulu ma pogisa eria, o lea na faatagaina ai le vaai diversify le vaalele faataluã o le pa laau, ma susulu e faailoa le ituaiga o le laau. O le tulaga mulimuli o le tafetafea o le vaega puipuia o le matt varnish i luga o le vai.

Sina manatu

Ua oʻo mai le mamao, o lenei ogaumu e faʻamamaina ai lona foliga le lelei, malosi. O le faʻavae o le fausiaina o le monolithic faʻamalosi tino atoatoa, o le loloto o le 0.8-12 (faʻalagolago i le malifa o le laufanua). O le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae i le maualuga o le tusa o le 0.4 m na faia o le mumu mumu. O pa o le tipi e ati i luga o laʻau ogalaau, ma i le va o le faavae ma le uluaʻi ogatotonu, e pei ona tatau ai, o loʻo faia ai, o rubraroid). O soʻoga i le va o ogalaau o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻamalolo pacles ma mo sili ona talitonuina o loʻo tapunia ma le faʻamaloloina o le mamafa o le mamafa. O le tumutumu i le va o le fogafale muamua ma lona lua i totonu o le fale o laupapa, pei o le utupoto o le vaega o le samtaya o le sartaya. O le taualuga e fusia ma minerale fufulu isover (Finelani), o le mafiafia o le nofoaga o le 150mmm. O loʻo puipuia le faamalosi tino e le ata o le VoRar Sparer, ma faʻatulaga e nofoaga i totonu, ma le atigi pusa, na faia mai le taualuga i le faʻaaogaina o se vaipuna. Faapipiiina o mea taua e faaaoga ai le onduline ogalaau (Farani). Talu ai o le fausiaina o ni mea laiti, o le au faitoʻaga o le eletise e faʻaaoga mo le vevela. Ae i luga o lenei mea ola o le ola ma faaiu, ona o le muamua sitepu e osigataupua o malumalu ma fiafia i mea ofoofogia.

Polo faamaneta

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...

O le nofoaga o le foloa muamua ma lona lua o le fola e susulu mai ai o uluai lamepa. Mo o latou gaosi oloa, o loʻo faʻaaogaina uma laupapa laupapa o moli auala. O le ata o le tioata sa sa matou saina uma na oneone, na latou tosina atu i le Twne, manua i le tauvaga. O le lamepa e mafai ona vaʻaia i luga o le laulau i luga aʻe o le laulau, i luga o le laupapa laupapa o le ono itu o le ono o loʻo tumau, i le lua o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma le laupapa. " .

I le "Knight's Hall" ...

Faalatalata atu i le fale, matou te maitauina o le pa puipui i luga o le poletito i le faitotoʻa e lagolagoina se ituaiga o tagata ola pea, ma le vevesi o le O le taualuga o le papolo o le uluaʻi mea na faia o lau uʻamea i totonu ma le faʻaogaina o le faʻaaogaina. Peitai, e sili atu le fiafia, ua e malamalama e leai se amio leaga o lenei manulele, ma aisa, tu i fafo, tutu i le avega, pei o se ava le filemu i le pou. O se matata fua o le ulufale atu i tua, e iloa ai se sili atinaeina o le faaputuga, ma ou te manaʻo e alu pea i ai, mo le faitotoʻa.

Sopoia o le faitotoa o le fale, maua oe lava i se ituaiga o le "fale o le Knight" - a nai potu le vateatea, o le puipui o ua teuteuina i armors militeli, pulou, pelu ma talita, atonu oi latou oe auai i le "Vityazes" e faapea " puʻeina le "o le le fiafia le leoleo i le faitotoʻa. Lenei o loʻo iai se laulau tele laupapa ma lua nofoa umi mo i latou "Knights" ma tatau ona tietie i taimi o le malologa. O le pa laau o le "Hall" ua teuteuina i tulaga ese "notches" faaaogaina i luga ma vali acrylic. e le liliu atu i le gagana e valaau lenei potu e le muai fuʻa, ae o le mea moni e le faapea o le: mai iinei e te maua i se taele i se vai papatisoga laupapa ma lea i se potu ausa, lea ua faapipiiina le ogaumu laau, ma O puipui ma le pou o loo ufitia i argen wizon.

Talatuu i lalo o le taualuga ...

O le fogafale lona lua o le fale e le sili le manaia nai lo le muamua. O lona avanoa ua foia o se potu e tasi e leai ni vaega i totonu. E mafai ona taʻua o se potu malolo: E i ai se moega i lalo o le patchutchwork, o se laulau mafanafana, e mafai ona avea ma tagata faigaluega ma 'ai, o nofoa tetele laupapa laupapa. E le gata i lea, o le nofoaga e lava e fuafua ai se tamai umukukamea mafanafana i le lumanai. Tuufaatasiga Autu o Vityazy ma Armpeople ua suia e le sili anamua-teuga i le faalo, auiliiliga teuteu o le meafale faasino i le vaitaimi pe afai o se tagata tapuai i le malosiaga o le natura ma le talitonu i le mana o le fagusausau. O le matatitu o puipui ma le faʻalolo ua faʻamalosia ma le le masani ai ata. Faamanatu petroglyphs ma papa teuga ata vali o loo agai mai le taualuga plywood i luga o se ogalaau ogalaau. O le tasi motifs teuteu i luga o le pou ma railings o le pa apefai, e faapea foi platbands faamalama. o loo faatinoina Images e vali acrylic faatasi a luga tinted, ma mai luga ufitia i varnish faale-vai. O lanu e latalata i le natura laʻau ua filifilia, o lea ua manatu o le totonu. O le mea moni, o le uiga faaaloalo faapaupau i le natura o loo lagonaina i le alofa ua faia ma teuteuina auiliili laau uma o le totonu. Lē gata i lea, e tusa ma le tele foafoa o lenei mamanu ofoofogia, e leai se mea faigata iinei: na o se laau, paints acrylic ma ... se moomooga e le iu.

Faamalamalamaga o le muamua fola

1.benerbover

2. suega

3. Paris

4.Saunulel

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Faafiafiaga ma umukuka

E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
Fuafuaga o le fola
E uiga i le taele, Knightts ma Boumerangs ...
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofaiga atoa o le fale - 96m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Log

Faavae: Monolithic faamalosia ituaiga fusi sima, loloto - 0.8-1.2m, Tutotonu Piliki, faalava waterproofing- rubReroid

Faamamaina: Laupapa, vevela ma Soundproofing - ISOVER fulufulu mamoe minerale (vaega 100mm mafiafia)

Pam: Togafitiga Logs

Taualuga: E faalua ona tulaʻi mai le maota o le tina, o le 'au o le fale Taualuga - oa

Pupuni: Fafie faalua ma faamalama faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Heatting: Eletise eletise

Seserage: sediment lelei

Avanoa Faaopopo

Sauna: Faleoloa fafie

O le teuteuga o totonu

Pam: Acrylic vali, vai-faavae varnish

Fola: Pine laupapa

Taualumaga: Plywood, Acrylic vali, vai-faavae Lacquer

Meaafale: E tusa ai ma le poloketi a le tusitala (Magistic Pine)

O le fuafuaina faateleina o le tau * fausiaina o le fale i se nofoaga atoa o 96m2, e talitutusa ma le tuuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 24m3 760. 18 240.
Oneone base masini, lapisi 10m3 390. 3900.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 12m3 4100. 49 200.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 47m2. 380. 1740.
Isi Galuega seti 23 200.
Atoa 112 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 12m3 3900. 46 800.
Nutimomoia maa, oneone 10m3 13 100
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 47m2. 12 220.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti 28 500.
Atoa 100 620.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Tipiina puipui ma vaega mai logs ma le vevela vevela i le initaneti ita 25m3 1.00. 105,000
Fausia i luga o le utupoto 70m2. 480. 33 600.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 60m2. 530 31 800.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 130m2. 80. 10 400.
Hydro ma le SyPorizootion masini 130m2. lima sefulu 6500.
Mamafa masini 60m2. 470. 28 200.
Kapeneta o le kapeti, palapala seti 9200.
EAves fanauina, svezov seti 7400.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti 5600.
Isi Galuega seti 23 200.
Atoa 260 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Log-lakapi ogalaau 25m3 8300. 207 500.
Ato ato 12m3 5900. 70 800.
Interxed cress, punou, nonoa seti 7300.
Steam, matagi ma vaipuna 130m2. 1.00.
Minerale waul creous 130m2. 160. 20 800.
Bitminius Wasvis laupepa "Ondulin", Dobornyye elemene 60m2. 230. 13 800.
O faamalama laupapa laupapa ma le lua glazing seti 29 300.
Isi mea seti 3500.
Atoa 389 400.
Faauma galuega
O le masini o le Steam potu ma le taele (faasee, masini o laupapa fola ma fata) seti 92 500.
Puti papa ma le taualuga ma le cream laupapa (Aspen) 26m2. 450. 11 700.
Tuʻuina atu o le ufiufi, Plywood seti 63,000
Antipting sauniuni-faia konekarate seti 15 300.
Tino o laupapa laupapa laupapa seti 18 300.
Faapipiiina o se laupapa laupapa ma chimney seti 16 000
Masini o le laupapa coutting ma faapipiiina o le pronth 70m2. 520. 36 400.
Faatumu faitotoʻa faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo poloka ma faʻapipiʻiina o le platbands ma masini 4m2. 1200. 4800.
Atoa 258,000
Apalai mea i luga o le vaega
Osʻaoviaya o lo o ufiufi mo le Wall Boot Steam 26m2. 450. 11 700.
Confirly Loinge 40m2 340. 13 600.
Laupapa laupapa (Acticial Grees) 70m2. 1700. 119,000
Laupapa laupapa (Aspen) 6m2 2300. 13 800.
Meaai-puipuia tuufaatasia ma vaovavale seti 16 000
Alumini Aai 26m2. 80. 2080.
Taele ogapamu seti 22 000
Atoa 198 180.
* - O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le farms o moscow e aunoa ma le amanaia o le pulega

Faitau atili