Folau

Anonim

"Opeopea" faavae o le manumalo-manumalo fofo mo le faafitauli faafitauli. Tekinolosi o le fausiaina o le vaega o vaa o le 36 ma le 190 m2

Folau 12905_1

E FAAMAON, O le faavae e sili ona taua, ae na toetoe a lilo mai o tatou fofoga o le fale. Ua iai foʻi le iʻuga o lona le olaga faʻaletagata, e masani ona tuʻuina i taimi uma. E finau tagata atamamai o i totonu o le tele o fausaga i ona po nei ma tagata le masani ai i taimi o gaioiga. Ua tauina mai le faavae o le tino. O le tatou aliga o le a faʻamatala mai ai uiga uiga ese o ana galuega faʻate tekonolosi.

I luga o le masini mo le (faavae) leai se auala

Leai se faalagolago e salamo.

Tulaga faanatinati

(Muamua Rusia Fausiaina

Tulafono Faʻatonutonu)

Folau

Talanoa e uiga i le "folau" Faʻalapotopotoga Ou te manaʻo e amata ona maeʻa le fetuutuuga o le fetusiaiga, sa matou maua i luga o le upega tafailagi o se tasi o fale fausiaina.

O le fesili a le tagata atiae: "Taʻu mai ia te aʻu le auala e liligi lelei ai se faʻavae malosi o se monolithic stab e aunoa ma le faʻavae o le 0M (e sili atu le le iloa o le 0M (e sili atu le le iloa , o le alavai loloto o le 1, 8m. Fuaitau i le fale- 1410m. Fale e nofo ai - lua fola, o le muamua fola, o le a ou maitauina Tekinolosi ... "

Folau
Ata 1.
Folau
Ata 2.
Folau
Ata 3.
Folau
Ata 4.

1,2. O le suʻega o le suʻega (faʻataʻitaʻiga 1) na ufitia i se vaega o le suavai (ata 1). O le lua-vaega o loʻo faʻamalosia ai le faʻavaʻa na faia ai le 16mm i toʻotoʻo, nonoa i le uaea uaea (Ata 2). Tele le sela o le sela - pe tusa o le 1515cm

3.4. E le fiafia i le nofoaga o le atinaʻe (faʻataʻitaʻiga 1) i luga o le mea tuai ma le vaʻai vaega, e le mafai ona ave loa i le faitotoʻa i se pusa faʻapitoa, ona momoli le pusa pusa (ata 3). Ina ia faia lenei mea, o le tagata faʻatau tino na tuʻuina i luga o le ala savali (ata 4)

Tali a le Faapitoa: "Tali atu i lau fesili, o le a ou fai atu mea nei: O se faʻavae o i lalo o lena fale e le mafai ona faia ma se nofoaga tau tamaoaiga. Ma le nofoaga o le tino o le tino ma uta o le tino ma avega o le tamaoaiga O piliki puipui o le muamua fogafale), o le slab o le a sasaa ai nai lo le le iloa, e le taʻua o le vaega o le foloa atoa o le faʻavae o le faʻavae i luga o le faʻavae , o le a atagia mai i le faʻamalosia ma le mafiafia o le ipu.

I le tulaga, ou te fautuaina oe e fai se perona-fananau mai faavae. Suling lelei ma le lapoa o le 40cm ma le loloto o le 2-2.5m ma le faʻailoga o 2.5-3m, faʻapipiʻi le faʻamalosia o le vaega o le fafie. Ona faia lea o se anti-aluga i lalo o lipine o le laupapa laupapa, faʻapipiʻi se galuega macaw, tuʻu le faʻamalosia faʻamalosi i totonu o le fale o le fale ma lalo o le tufuga o le fale. "

Folau

Ata 5.

Folau

Ata 6.

Folau

Ata 7.

Folau

Ata 8.

5.6. Faʻateleina le sima (faʻataʻitaʻiga 1) Faʻamuta le laina i totonu o le laina laupapa (ata 5), ​​ona faʻapipiʻi lea o le viʻiga loloto (ata 6)

7. A o le malulu o le malulu (pe tusa o le 3 vaiaso), na fausia i luga o le ipu mai poloka poloka o le itū i le lumanaʻi (faʻataʻitaʻiga 1) - o ana laupepa o loʻo i lalo o le fafo puipui. Faʻatasi ai le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana o le ogaumu o le faʻamafanafanaga lagolago

8.E le o le vai i luga o le 'upega tafaʻilagi (faʻataʻitaʻiga 2) o loʻo i ai le tele o faʻaputuputu 1,5m le loloto na faʻatumuina i le vai

A e faitau i lenei fautuaga, ua faʻatali Lava o loʻo fesili i le fomaʻi tali na tali le fesili: "Lau pele, na e faitauina lelei le tusi?" I mea uma, o loʻo i ai uma faʻamatalaga autu: "Faʻamamafa i le 1 M", "O le vai o loʻo i le loloto o 0.8-1M", "o le a le mea e sili ona mai ai." O le a le liliu i le masani masani gagana o lona uiga o le a le mafai ona taumafai uma taumafai e atiaʻe se utu poʻo le mago lelei ma le loloto o le sili atu i le 1m: latou te faagaloina. Faʻaaoga le Publing Cile-Custored Foundation, i lenei tulaga o le a manaʻomia e faʻatino geo-tautala, lea o le a faʻatagaina ai oe e malamalama ai pe o iai le loloto o le fale i lalo o le fale o loʻo fausia ai le eleele i lalo o le fale o loʻo fausia ai (mulimuli ane Uma, faiʻai faiʻai le tatau ona faʻalagolago iai). Ae e lē o mea uma lena. O le a ou faʻatauina lelei se mea lelei. E manaʻomia le faʻatuina o se tali, mo se faʻataʻitaʻiga Abeetic, lea, o le a taofia ai le lelei o le eleele i le eleele tumu i le vaieli (vai mai le vaipuna i luma o le faʻatumu pamu i luga o le pamu). A mafai ona faʻatumuina ni faaputuga, e mafai ona e amata le gaosiga o tusitusiga. (E tusa ma se tulaga faavae na tusia i le mataupu i le "Ivad", 2008, №3.) I le tulaga o loʻo iloiloina, e faʻatatau i le tuaoi) pe leai foi Ia saʻo, filifili e sasaa ai se monolithic ipu.. A uma, o se faʻavaeina o se faʻavae, e tusa ai ma tagata atamamai, o le manumalo-manumalo amio i luga o soʻo se eleele. Na ou fesili e uiga i ai, aʻo na ona le le faʻalogo i lona tagata faʻapitoa. Tatou taumafai e faʻasaʻo le mea sese ma faʻamatala e uiga i le fausiaina o le 'auvae faʻavae ma se vaega o 36 ma le 190m2.

Folau

Ata 9.

Folau

Ata 10.

Folau

Ata 11.

Folau

Ata 12.

9. Aʻo leʻi faia le Foafoaga o le faavae (faʻataʻitaʻiga 2), na tiliva ai le fale i le fale, ma sa inisiua "Heattings Autu" i le taele ma faletaavale.

10,11. O le savaliga faataamilo i le tulaga o le ipu (faʻataʻitaʻiga 2) sa i ai se vaega o le faʻatagata o le 325mm (ata 11). Ina ia le aliali mai pa o le togavao, ua latou faamalosia i luga o ie

12. Ina ua mavae se uluaʻi fonotaga o le toe nofo rear reak (faʻataʻitaʻiga 2), na ave ese ai o le oneone ma tapuni le oneone i le taimi o le oneone e le vave ona alu i le oneone mai le oneone. Ona tuu lea o le faʻavaʻa o ivi asoaso i le mea na fausia ai le ipu mai le toʻotoʻo ma le lapoa o le 12 mm, o lona mafiafia e tusa ma le poloketi e 17 tausaga.

Aafiaga i le Lagolagoina

Na lagolagoina e le vaega-vaega o le fale e lafo atu le avega mai le vaavaaia ua vaavaaia i le eleele i lalo o le fale. Le masini, mea ma le loloto o faʻavae faʻalagolago i le lautele ma le natura o avega i luga, mai le "tupe faavae o le fale i lalo o le fale (o loʻo i ai foi o le fale i lalo o le fale. Mai le masani o le fausiaina nofoaga (o le loloto o fua o eleele, le natura o le latou nofoaga, agelu i le eleele eleele.).

Mo se pepa iloga, tatou te manatu o ituaiga e lua o avega e afaina i le faʻavae o loʻo i totonu o le tasi i le isi: mai le pito i luga o le faʻavae mai le faʻavae eleele.

O LOFO na faia e le fale mamanu e vaevaeina ma le tumau. Oti e aofia ai le mamafa o fale fale (le faavae, pamu, fola, tala, taualuga o ia.p.) ma avega, meafaigaluega ai, tagata). Maliu le mamafa o le kiona e ufiufi ma matagi avega. O le lautele o le le tumau e faʻalagolago i le itulagi ma tolopo o le taualuga laʻei. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le vaʻa o le taualuga ma le taualuga, o le Snow o le Snow na ave i le 180KGs / m2, ma i le tulimanu o le 60 lenei tau o loʻo faʻaititia toetoe lava o le leai. O le matagi avega e faia i le fuafuaina o le taimi o le taualuga o le vine i luga o le 30, filifili i luga o le laulau, fuafua i le nofoaga o le aitema: i le vaomatua o le fanua. . O lea, o le maualuga maualuga o lenei avega mo le au sulugatiti - 35kgs / m2.

O uta e faia i luga o le faavae mai le eleele e vaevaeina solo foi i le tumau ma le tumau. O le lagolagoina e muamua mai lava le mana o le teteʻe atu o le eleele (e faʻamoemoeina lava i luga o lona faʻavae, o le natura o le mea na tupu ma faʻaaogaina tomai). O le Quichonosno-malosi o le igoa o le mea e tatau ona taʻu atu e tatau ona taʻu atu i nisi auiliiliga.

O le eleele o le eleele i le minus vevela liliu i le aisa, faateleina i le aofaiga o le 10%. O le mafuaʻaga autu lea o le frasty shunding (fulafula) o le eleele, o loʻo faʻaalia pea le komiti ma loma. Ina ua amataina le faavae i luga o le pa i itu uma, e le gata o faʻamalosiʻau, ae o loʻo faʻamalosi pea i luga o le palugatiti, saili e tuleia i luga. O le lautele o nei malosiaga o le mea lea e masani ai i le loloto o le faʻaʻaisa ma mafai ona oʻo atu i le 12 lugā le 12 lugā i le 1m2. A faʻaʻaisa le eleele i lalo o le pito i lalo o le faʻavae o le faʻavae, e faʻaopopo foʻi i le vaega o le siʻi o le siʻi o le vaega o le sili atu mativa i lo le aotelega o malosiaga matitiva.

Ua manino o le faavae (ma o lea o le fale na fausia i luga) e mafai ona i ai i se tulaga o totoe naʻo pe a fai o le malosi gaioiga o le paleni o le tasi i le tasi. Ae afai o malosiaga na faia e le Beagon e maualuga tele, o le oso aʻe o le faʻavae e le o mafai ona amata. Lelei, ina ua uma le 'eleʻele i le palapala, o le faʻavae e mafai foi ona toe foʻi i le nofoaga ua mavae pe le toe foʻi mai, ma, e sili ona leaga, - toe foʻi ma le le talafeagai. O loʻo i ai i lea tulaga mulimuli o le Afioga e ono se masalo e foliga mai, o le faʻavae ma le fausaga o loʻo tu ai.

Le malosi o loʻo i ai se lamatiaga nai lo le soʻona faʻamalosi, o loʻo fai ma sui mo le fausaga ma ua faʻamalosi i lalo o le uta eleele, mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai.

Faʻafefea ona puipuia oe lava mai osofaʻiga?

Ina ia aloese mai le faʻanoanoa ona o le aʻafiaga i le faʻavae o le paʻu o le palu paʻu, o nei faiga e fausia ai. Muamua, o le na o le tuʻuina atu i lalo o le tulaga o le muamua o le eleele (i le tulaga lea, e le o iloa gaioiga a le siʻi o le siʻitia o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi o le siʻi poʻo le pito i lalo). Lona lua, o pa o le faavae o le faavaa o le sima o le sima o loʻo lafoina. Lona tolu, faalauteleina le faavae faavae (e avea ma se ituaiga o taula). Fatu, latou te le o puipui puipui, ae vaapiapi i luga (ona o le faʻaiuga o le omiina o puipui, e le gata i le malosi o loʻo sisiina, a faʻapea foi le malosi). Lima, Laupapa o pa ma le ata lafoia (faʻataʻitaʻiga, Rubberoid), galue o se libric. Ua manino o le faʻatinoina o polokalame taʻitasi o loʻo lisiina ai ni auala e manaʻomia ai tupe faʻaalu. O UNII o se tasi o latou e le talafeagai mo le malosi o eleele.

Ae e iai le isi auala: O Le Foafoaga o se malosi mautu e mafai ai ona e faigofie ona tufatufa atu avega i luga o le faʻavae o le fausaga ma le itu o le eleele. O le mautinoa o lenei fola i se loloto faapena, pe o le a le amio a malosiaga o tagata uma, pe tutusa le avega mai le fausaga mai le fausaga. Acheoba e faaitiitia le faʻagaioiga o 'au o faʻamalosi tino i luga o se fasimoli, sui le palapala i lalo o le oneone (faia se oneone oneone, lea ua fuafuaina e tape ai le malosi mai le eleele). O sea faavae, tusa lava pe mafai ona mafai ona iloa gaioiga o vaitau (o le a iloa (ma latou te le toe faʻaleleia atili a tatou tagata faigaluega e leʻi fuafuaina i galu o le mama. O lona uiga, o le a tulaʻi ma o atu faʻatasi ma le palapala e le o faʻataʻitaʻia, ma e aunoa ma le faʻatupuina o le fatu o fale na fausia i luga.

O faʻailoga taua e taʻu mai opeopea. E mafaia le faʻaaogaina mo le fausiaina o fale i ituaiga laʻau uma (e aofia ai ma le palapala i luga o eleele, e aofia ai ma le vaivai o le eleele vai, e aofia ai ma le vaivai o le eleele vai, e aofia ai ma le vaivai o le eleele vai, e aofia ai le loloto. O la latou mamanu o se mautu poʻo se latice ipu faia o le monolithic faʻamalosi sima (sima e tatau ona avea o se vasega e le maualalo ma le faʻaʻaisa o le 'ai). O le malosi o le Spatimin faamalosia i le taimi o le taʻavale o le taʻavale e faʻatagaina ai ni faʻavae e aunoa ma le suia o le lotoifale e iloa ai isi avega e aliaʻe mai i le le fiafia o le eleele. O le tele o le vaega lagolago e mafai ai ona faʻaititia le mamafa i luga o le eleele i le 10kpa (0.1pks / cm2). O auupega o loʻo aofia ai vaeluaga o loʻo aofia ai le faigofie o o latou fausaga ma laʻititi laititi laʻititi pe a faʻatusatusa i tulaga masani o loʻo lisiina i se faʻasologa muamua o loʻo lisiina.

O le a le taimi e tatau ai ona faʻaaogaina le pa malosi, ma pe a oʻo le lattice? Mo fale o se nofoaga tele pe faigata i tulaga o foliga, o se ipu mautu na fautuaina ma le mafiafia o le 150-180mm, ma le crour-tusa ma le 2m). Mo fale laiti, o le lamolemole monolithic plate (250-300m) e talafeagai mo fale, ma mo fale puʻupuʻu (gaʻoa, taele) - o le sela lapoa o le 1.51.5m. Sei tatou suʻeina ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Folau

Ata 13.

Folau

Ata 14.

Folau

Ata 15.

Folau

Ata 16.

13. faʻamau pe a liligiina le ipu (faʻataʻitaʻiga 2) sa sapalaiina le fata laupapa, le pito i totonu o loʻo tuʻuina atu e le apamemea

14.popa, o le avanoa avanoa veranda, e tuaoi i le fale (faʻataʻitaʻiga 2) sasaa se faʻatuputuʻuga faʻavae o le "faʻapipiʻi" papatusi fāega. Sima mo le lafoina o lipine e tatau ona aumaia se uili uili - o le mamao mo felauaiga i luga o le fata na amata ona tele

15.Sehem o se faavae monolithic plate: 1-malo le fiafia i le taualuga; 2-faamalosia faamalosi sima; 3-intermodid o le malosi o le malosi; 4- oneone aluga ma le mafiafia o 400mm

16. O le faʻataʻitaʻiga faʻatupeina o le faavae-attice ipu i lalo o le fausiaina o 6.44.9m. O le ogaumu e naʻo le igoa o loʻo taʻua i le taimi na valaauina ai, talu ai o se maupupupupupupupupupupupupupupupufu "o le membrane" ua misi i ai

Faʻataʻitaʻiga o le muamua

I le tulaga lea, o se tamaʻi fale e lua o le faleʻoloa e lua (6.56m) na fausia i luga o le 'upega tafaʻilagi ua uma ona faʻaaogaina mo le 30 tausaga. O le poto masani ua leva ona faʻatautaia ma fautuaina i tagata e ana mea, e ono avea ma faʻavae o se fausaga fou, ma o le mea lea na latou ola ai maoaʻe o se faʻavae laiti o se faʻavae laiti. Ipozhuya, o le saʻo lava: o le phiati, o le vai o le vai o loʻo i totonu o le afa-mita mai le eleele tulaga.

I lalo o le fale i le lumanaʻi, o le vaega lafulemu o eleele na aveesea ma eliina le "lua" ma le loloto 50cm (mulimuli ane o le 'eleʻele o loʻo salalau ai i luga o le upega tafailagi, na te tatalaina atoa le' upega tafaʻilagi). I le pito i lalo o le lua, o le oneone oneone na faia ma le mafiafia o le 20cm, i luga o le tasi o le lua-ale ogatotonu o le oneone o le oneone o le oneone oneone 10 cm, o le mamao i le va o le vaega o le sili ona lelei o le 10cm), pe a uma le M300 Brand na lafo mai le M300 sima 30cm. O le faʻasologa o galuega o loʻo faʻaalia auiliili i ata ma i manatu i mafuaʻaga, atonu e le manaʻomia.

O se faʻataʻitaʻiga o le lona lua

Lea, ua toe toʻatasi tagata atiaʻe, ae o fale latou te maua ai le taʻele, faletaavale ma le pa i autafa o le palu. Ina ia mafai ona o nei mea uma na latou o ai i le le toese faiga tekonolosi mo le matou atunuu, lea e taʻua o le durgisol (durissol-werk,

O le nofoaga lea na matua tuai ma o lea, ae latou iloaina faʻafitauli i faʻafitauli ma le palapala mai tuaga o tuaoi ma le malosi, o le eleele malosi o loʻo i le loloto o le le tusa ma le 1m. I se faʻaopopoga, o le nofoaga sa masani ona faʻavasegaina ma gaosia i le fale, o lea lava i lalo o le nofoaga o atinae, na i ai le tele o lapisi. O tagata filifilia na fautuaina e faʻaaogaina o se faʻavae i lalo o le fale o se monolithic smub ma lipine, ma lalo o fale puipui ma tapuvae, latice papatusi.

Sa amataina galuega ma le mea moni o le "seneturi-matua" vaega o lapisi fale mai le nofoaga na faoa faamalosi, o le mafiafia o le vaega e tusa ma le 40 cm). O le oneone na faamaligiina i le vai ma na fausia e faaaoga ai le Sui Ubrotem. Faatasi ai ma le oneone, na ave le eleele i le upega tafailagi, ma ia na latou ogatasi ma le eleele (o le maualuga eseesega i le umi o le nofoaga e tusa ma le 80cm).

Folau

Ata 17.

Folau

Ata 18.

Folau

Ata 19.

17. O le tekinolosi o le fausiaina o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lalo o le faletaavale ma le taele (faʻataʻitaʻiga 2) o le atoa na tutusa ma le tekonolosi o le pito i lalo o le fatufatu O le eseʻesega o mea i lalo ifo o le pito i lalo o le lipine o loʻo i lalo o le faʻapipiʻi o pa, i le latika papatusi - ma le laʻasaga o le 1.51.5 m). Koluse vaega o le faʻamalosia Belts- 8040cm

18.muptumps pa puipui-tipi-malosi (faʻataʻitaʻiga 2). O le pito i lalo o pauna ma se lapoa o 160 mm o le loloto o le 1.2m. Cross-vaega libbon vali - 5025cm. Tupe teufaafaigaluega tuua le lafoaia o le faamalosia e talafeagai mo nisi galuega

19. A o le sima o se pepa monolithic (faʻataʻitaʻiga 2) malo, fai i le faʻataʻitaʻiga muamua, amata ona fausia le faʻavae i luga. Na fausia mai poloka poloka o le le toe faafoi o le le toe faafoi. O mea mai le mea na faia e poloka i latou e pei o se tasi oplilk sima: i le 80-90% o loʻo aofia ai le faʻagaoioiga o le tele o laulu o loʻo taofia

Na o le maeʻa lea ma le fuafuaina o le teritori, e tuʻu ai fesoʻotaʻiga. O le kesi ma le plumming paipa (eyeliner ua uma ona aofia ai) faʻalautele ma na tuleia i lalo o le lumanaʻi potu bolir. Ma mai le potu o le Boiley Wall Sweetate vai ma faʻamafanafana auala i le faletaavale ma paʻepaʻe-polemer paipa i le opera paipa na faʻaaogaina mo le laʻei tapole. O le faʻasologa o galuega i le fausiaina o le paʻu o le vaega o loʻo auiliiliina lava i ata. Ia, e uiga i Tounds Tekonolosi, o le a matou taʻuina atu ia te oe faʻamatalaga i le isi lomiga o le mekasini.

Faateleina le fuafuaina o le tau * masini ma le lamolemole "opeopea" ipu i lalo o le tele o 6.56m (faʻataʻitaʻiga 1)

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Taulimaina o aano ma le faailoga, lalaga Kolama - 590.
Tusi Lesona Leil Atinae ma Aveesea 27m3 600. 16 200.
Oneone base masini 16m3. 380. 6080.
O le masini o le faavae o papatusi o loʻo faʻamalosia sima mafolafola (ma le fetaui lelei ma le fausia) 12m3 4000. 48,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 46m2. 420. 19 320.
Suia le fusi, faʻapipiʻi o le vaega o loʻo totoe o le eleele Kolama - 3900.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima m300 12m3 3900. 46 800.
Sima 350kg 6. 2100.
Oneone 16m3. 450. 7200.
Ato ato 5m3 5900. 29 500.
Steel Fittyings 1.6 T. 34,000 54 400.
Uaea lalagaina 100kg 65. 6500.
Polythylene ata 1 lisi 3000. 3000.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 46m2. - 13 300.
Hardware, fao ma isi mea Kolama - 1700.
Atoa 258 600.
* - O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o luga o luga, felauaiga ma isi tupe faʻaalu

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau * masini o se masani masani "operating" ipu i lalo o le fale o se nofoaga faigata i le 190m2 (faʻataʻitaʻiga 2)

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Taulimaina o aano ma le faailoga, lalaga Kolama - 830.
Aveesea o fualaau faiga eleele 190m2. 70. 13 300.
Aoina ma aveese le lapisi lapisi 10 T. - 14 500.
Atinaʻe, malologa ma faʻaleleia o le eleele 137m3 551. 75 500.
Lalo o le eleele, o le faaputuga o le vaega Kolama - 9200.
O le masini o se oneone oneone ma se faamau o le pneumatic harming ma vai vai 76m3 380. 28880.
O le masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima faaeeina (ma faapipiiina o fetauiga ma le fausiaina) 48m3. 4700. 225 600.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 210m2. 420. 88.
Faʻamalo fou, fuafuaina nofoaga Kolama - 4700.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima m300 48m3. 3900. 187 200
Sima 500kg 6. 3000.
Prigging 20m3 950. 19 000
Oneone 76m3 450. 34 200.
Mafolafola slate 200m2. 153. 30 600.
Ato ato 8m3 5900. 47 200.
Steel Fittyings 8 T. 34,000 272,000
Uaea lalagaina 400kg 65. 26 000
Polythylene ata 6 tulafono 3000. 18 000
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 210m2. - 60 700.
Hardware, fao ma isi mea Kolama - 3200.
Atoa 1 161 800.
* - O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o luga o luga, felauaiga ma isi tupe faʻaalu

O le Faatonu o le Kamupani Faʻafetai o le Kamupani "Archivizen Group" ma Alexander kahkoav mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili