Mutia leo

Anonim

O loʻo avea ma nofoaga teuteu i le togalaʻau: vasega o fualaʻau, foliga o le fatuina o le cereal gwards ma le tausiga, e fesuiaʻi o laufanua o laufanua

Mutia leo 12906_1

Togalaau sili ona manaia o laufanua foliga o laufanua puipui. I le isi 3-4 tausaga talu ai i Rusia, na manatu o Chsia, ma i aso nei latou te amata talisapaiaina, latou te faamemelo ia i latou. I le uma ai i le togalaʻau o cerels, e te faʻatumuina le gaioiga ma musika - musumusu ma le malosi o pine o le matagi i le matagi. Ile tuai i le Paʻu ma e oʻo lava i le taumalulu, ua ufitia i le kiona, o le a latou liliu i totonu o se faʻalelei lelei mo le faʻatoaga.

Mutia leo

O le aiga o Fai faigaluega o loʻo tuʻufaʻatasia laʻau eseese. Faʻalapotopotoga e aofia ai ma le faʻaolaina o le tino ma isi ma isi aganuu aoga, mai ona fatu e faʻafailele ma le malupuipuia. O ceranlals o laʻau uma laʻau, kapeta masima i o tatou atunuʻu, - fitik, oatmeal, togavao. E mafai ona latou mauaina i totonu o le Medash Wash and Yous, i vaomatua, gaoi (sili ona lauiloa), prairies ma samani. Uma konetineta e nofo ai cereals. I totonu o le ituaiga atoa ua faia e le natura, laufanua fausaga filifilia na filifilia ai le vaega o sui o le 'au i togalaau i le teuteuga faapogai. E tusa lava ma le 300 eseese vasega o cereals; O nei mea, e tusa ma le 50 e mafai ona taumalulu i tulaga o le ogatotonu o le pito i tua o Rusia.

O mea teuteu teuteu e ese le maualuga (mai le 15 cm i le 2-3m), valivali (samasama, lanu auro, lanumeamata ma faigata, efuefu). O le lagona o mama, tele e toetoe lava o ea, o loʻo tali vave ofisa i le tele o le matagi o le Worfff. Latou o loʻo naunau tele i se tasi, "o le musumusu" ma le tasi ma le isi - ma o le fea faʻatoʻaga e foliga mai o le oti. Ma le matagi malosi, o le musika o 'au o lotoa e avea ma leotele, latalata mai, ae leai se isi tau ae le o se pese! O cerek manaia na ufitia i le puao. Snow-Storinglenled pe valivali i le kiona e aulelei foi, i lona lava auala: i le taumalulu, o a latou kalafi foliga mai i le taumalulu. O cereals e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le fuga o le tasi ma le permennial, ma isi faʻatasi poʻo isi shrum poʻo le leo o le tagata. O nisi o i latou ua faʻaogaina e tuʻufaʻatasia ai ni vaega o fugalaʻau: O lulu e matagofie tele, o le lagyl speqlets, mo le sili atu, o le umi e mafai ai ona oʻo i le 40 o le umi e mafai ai ona oʻo atu i le 40cm, o lona umi.

Mutia leo
Ata N. kazimirova Mole

O le vaitaimi o le maualuga o le maualuga o lenei laufanua o lenei laʻau fugalaʻau o le tautoulu, pe a o le tele o laʻau o loʻo valiina i le lanu viole, raphberry ma moli moli. Mai ofisa i totonu o le tuʻufaʻatasiga, e tolu ituaiga ma eseʻese tusitusiga e aofia i totonu o le faʻavae: Faʻalauiloa ao e sili ona manino o le sami, rottalber. O le galu o loʻo sopoia o se fugalaʻau togalaʻau i le ogatotonu, "e le o le" vali ", ma se paluga o le tolu o le vaipuna. I le tautotogo, i luga o le nofoaga, o le mea o le a foliga lelei ai Nascisus i luga o le nofoaga, ae i le tulaga o Astra - Hainodoxes. O se mea faʻapitoa o le togalaʻau o le fugalaʻau o loʻo tuʻuina atu se tuʻufaʻatasiga o palapala-piniki o loʻo i ai i le paʻu o le paʻu ma faʻaofuina o le Siberian.

Mutia leo
Ata 1.

Skomu lelava

Mutia leo
Ata 2.

Miscantus Rotslilber

Mutia leo
Ata 3.

Atropurpureum (3), lanu viole (3a)

Mutia leo
Ata 4.

Tatalo manino

Mutia leo
Ata 5.

Vastechnik Sibverky

Mutia leo
Ata 6.

Labacian Red Venusta Magmaluboaca

Mutia leo
Ata 7.

Pupuni Playnes

Mutia leo
Ata 8.

Astra Land Coombe Fishhacre

Mutia leo
Ata 9.

Astrantsia Roma.

Mutia leo
Ata 10.

Astra aluga Kristina.

Mutia leo
Ata 11.

Banan pepe

Mutia leo
Ata 12.

Gerann Ann Forkard

Le tusitala o le manatu ma ata o Tatyana Kyesman

O le togalaʻau o Curreal ua taʻua o se "tamai tausiga" togalaau, ona e le manaʻomia faʻafitauli-leai ni popolega. Na o le tautotogo tipiina mago i luga o le tausaga talu ai ma spills ma spamelets. Ae ui i lea, ou te manaʻo e faʻaeteete i ni tulaga se tolu. O le faigofie o le tausiga o le a faʻamautinoaina lava pe a e totoina e talafeagai mo ou tulaga (eleele, susulu) ma o laʻau e fuafuaina e oe. Lona lua, o nisi cereals (reed cuctile, o le maso sacantas, spartine compun) vave ona alualu i luma faafetai i le malosi o le gau o lotoa rhizomes. E tusa ai ma toto toto, latou te amio e pei o tagata valea. O lea, o nei ituaiga o faʻapitoa e fautuaina ai i totonu o koneteina, lea ua faʻatau i lalo o le eleele, pe faʻatapulaʻaina lo latou faʻapupulaina tufuga tuaoi ma le papa. Fourtem. Naʻo ituaiga o fefaʻatauaiga, e faʻateleina ai le vaega o le vao ua fautuaina. O mea e faʻateleina faʻateleina ai le fuaina o mea, ma i le lua tausaga o le a e manaʻo e faʻasaʻo i latou i luga o le upega tafailagi o 'oa o vao

Alofa mo le mafanafana

Ina ia galulue i le togalaau, o le sili sili ona taua o auupega uma o le vaeluaina o cerelils "mafanafana" ma le "malulu". "Malulu" (pe o le malulu-o tuputupu aʻe, malulu-feagai, mai le Igilisi malulu vaitau) - O i latou e nofo i se taimi feololo, o le averesi o le vevela, Canyy, Vaintik o se paoau, schuchka idre. O loʻo latou alalaga vave i le ogatotonu o Rusia i le amataga o le tautotogo, tuputupu aʻe vave ma i le ogatotonu o le taumafanafana ua leva ona teuteu. O Jarciemen tuputupu aʻe o nei fualaʻau ua faʻamalolo, ae o le amataga o le tautoulu e masani ona faʻaauau pea - aʻo leʻi taunuʻu mai le malulu.

"Uso" (vevela-feinu, vevela-vaitau) couls i le tautotogo ma o Iuni i le lona lua o le taumafanafana, faʻatali pe a oʻo mai le averesi o aso nei ile 22-25 c. O laʻau nei o le Tropacal ma Spotropectical Zones: Midentus, Wortrt (Breat Red Grace, i le Inters Winter e le lelei tele), tatalo. O le Phenomena "mafanafana" o sauniga e tuʻufaʻatasia ma le tele o le tele o le suauu aganuu. I le amataga o le tautotogo, e mafai ona e fiafia i aʻoaʻoga, susu, ua manaʻo ai chionetous faʻasaga i le talaaga o le vao musū. A maua e le pule le malosi ma amata fuga mai, o le mauga o le cerebral tipi ese. AB AB A Iulai e toe teteʻe ai ona avea ma se tagata leaga, ona fana atigia ma fugalaʻau uma.

La.

A o soʻo se aiga, i fegalegaleaiga tuʻufaʻatasi E i ai ituaiga eseese: E manaʻomia e nisi le la, o isi latou fiafia i le paolo; O nisi e ola lelei i eleele susu susu, e mama foi. O lea, i ni nofoaga faʻataʻatitia ma eleele maualalo, tagata nonofo i ni mauga ma luga o mauga, na fautuaina ma ua fautuaina le pomuina o mea faigaluega. I luga o le Sunny lamb-Monkentas, vaalele Spray, Millet, Tatalo, Simirition. Herbs talafeagai mo le afa ma le lafu manu - diitcock, melliko, Lizkah, Cozupogon, Honechloe, Honechloe. O le Magafaga laau, Mannica, faufautua - mauoa i le palapala eleele eleele. Tautoga, pei o nisi ituaiga o itulagi, o nisi taimi e fefe ai e totofi atu ona o le mea moni na faapopogai, suia le suia o tuaoi. Ae o loʻo i ai uma e le o ni tagata le faʻamalosiʻau o le Canory: Picta, Lunpicta. O le tutusa lava latou te tutusa ma lalo ifo nai lo le isi.

Mutia leo
Ata N. kazimirova Fou Autumn

Faigata i totonu o se ofu fugalaʻau masani o se vaega mo le itu o le ala. O le Iapani fanua lafulemu, o lona sili ona manaia ituaiga-areoola solo solo iinei.

Mutia leo
Ata 1.

Deren Areto.

Mutia leo
Ata 2.

Miscantus VarieGatus.

Mutia leo
Ata 3.

Vaaia le malamalama album

Mutia leo
Ata 4.

Klopogon paʻepaʻe penina.

Mutia leo
Ata 5.

Koovnik Siberian

Mutia leo
Ata 6.

Falagis lianticta.

Mutia leo
Ata 7.

Iris Siberian Alba.

Mutia leo
Ata 8.

Honeola Honeaola.

Mutia leo
Ata 9.

Astra Vitio

Le tusitala o le manatu ma ata o Tatyana Kyesman

E puipui pe solo?

Fanau a vao tuʻufua ma idashows, o loia tuʻuina atu i le faitotoʻao togavao ma le natura o le natura, vave, nai lo le faigata tele o le poto. O lea, ua aofia ai ma faiga faʻapipiʻi i laufanua laʻau laʻau, e faʻaaogaina ma le faia o ni tuʻufaʻatasiga masani, i le faʻaaogaina o le leoa poʻo le malu o le "vao" fogafale. E faʻalauiloa se tasi poʻo se isi ituaiga i le faʻatoʻaga mamanu, e manaʻomia le mafaufauina o le a le umi o le tino o lona maualuga, lanu, taliga. O nisi cereals e masani ona aoga i le pito i tua o le mafiafia o le palapala o laʻau po o le pa. Sei o tatou fai, tatalo, o loo pau i le pau i se lanu samasama lanu, lelei "faitau" i luga o le lanumeamata po o le susulu o le hawthorn, irgi). O isi E tatau ona matamata matatau "i luga o Lumemesai" - mo se faataitaiga, o le tala lea e tautau Endula. I se gagana, laau uma e luasefulu ma le lelei i lona nofoaga.

Manatu o se faapitoa

O le sili ona lelei cereals vaai i togalaau, lea ei ai se tasi-valaauina o le "tuaoi tuaoi" - Faapea o le Steppe poʻo laufanua. Filifili laau e faʻalagolago i le moli, eleele. E mafai ona fai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafefiloi o le kukama, aniani ma tagata masani, tuʻuina atu o lenei fanua o se laʻau lapotopoto e tusa ma le 1-3m. Faiga masani i potu laʻau faʻa-laa, maualuga laʻau, "poʻo le paʻu" mai le tele o lalo. I le vaega tele o laufanua, o le monosposts o cereals foliga foliga lelei: moline, bitch, utius. O le mea mulimuli, e ala i le auala, pei o soo se vao, ma ua le aoga atoatoa e aveese o ia, faasino i le ita tele. E tatau ona faʻatapulaʻaina le lipine i le lipine lipine. Aesy e tetee atu i le talaaga o le supersiko i vine, ma teine, o ia fanua o le a foliga aulelei lava. Manaia le faʻamamaina o le tipiina o pepa ma cereals. O le vai vai, o le pito i tua o le faʻamalosi tino o loʻo 'ai, hawthorn poʻo le pamu, e toto ai "laʻau, o le vasega o le moli (floridas)

Tatynana Koisman, laufanua o tusiata tusiata, faatonu o Gertrd David Army

Ua fautuaina Millet e tuufaatasi ma lau matagofie iʻila (ia o le fai atu, 'au, badanov) i ni laau suia le lanu i le vaitau (peony, pelthylum, buzital). A uma foi, o le Milled foi suiga: E lanumeamata i le tautotogo, ona avea lea o ni auro, mumu-mumu pe lanumoana genc vasega togi). O sea tuʻufaʻatasigaga mo le vaitau o le a faʻaopopoina taimi, aisea e maua ai e le au tausi soifua ma tagata e toalua le feʻau latou te paʻu'ū i totonu o se fola fou.

E le leaga le pike e tuʻufaʻatasia ma roses, aniani. E lelei uma i le faʻatoʻaga ma mea e laufanua, e le faʻatonutonuina i soʻo se taimi o le tausaga. I le tautotogo, o le pupula laufanua lanumeamata, saunia e Iuni o leneiro mia amata ona tupu, ona fuga lea o le fana auro, ma tu i le solo auro, ma tu i le solo auro, ma tu i le malulu auro, ma tu i le malulu auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le taufuga auro, ma tu i le malulu uma.

O ituaiga maualuga o le amio leaga ma tatalo o loʻo tuʻufaʻatasia ma le maualuga mutia i luga o le mutia i luga o le mutia (helifixessuress, Astenium, Corpogos). O le lanu oi latou i le mafiafia o tulaueleele e le afaina, o le a le mea uma e ono le mea uma, fausiaina "lanu lanu". Manaia tuʻufaʻatasiga ma le aofia ai o vaomatua: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Diablolo fua bubad tuʻufaʻatasia ma susulu astra ma Miscantis Goldffideer. E mafai ona teuteuina e le aufasuina ma le faasitepu - lua luma ma le "vaomatua", malemo i le Greenery. I tafatafa o le sitepu o le pito i luma o le sitepu i le la e lelei oats o se oneti-lanu alofa tunoa ma le maualuga o le 1.5m, faalagolago agai i le eleele.

Mutia leo
Ata 1.
Mutia leo
Ata 2.
Mutia leo
Ata 3.
Mutia leo
Ata 4.

1-5. O le matagofie o le mutia-le leoa, le tagi. IU o ituaiga taʻitasi ma ituaiga o tagata o tagata: O le ampert e manaia ma mumu gofie (1), o le faʻaaogaina o le pa, pei o le tele o le paso "(4). Oatman foliga pei o se polo lanumoana (5), e foliga lelei uma i monoustods ma i totonu

Mutia leo
Ata 5.
Mutia leo
Ata 6.
Mutia leo
Ata 7.
Mutia leo
Ata 8.

6. O le agavaʻa o le mea leaga e fausia ai se tele tele o loʻo faʻaaogaina e fai ai le faʻaoʻoti lemu.

7, 10. O le faitau aofai o tagata ma le sili ona lelei lauulu-lauulu o lau i le ogatotonu o le laina o Rusia taumalulu e leaga. Peitaʻi, e mafai ona tupu i totonu o fagu, ma le taumalulu ina ia tuʻuina i totonu o le potu malu.

Mutia leo
Ata 9.
Mutia leo
Ata 10.
Mutia leo
Ata 11.
Mutia leo
Ata 12.

8, 9, 12-14. O faatasiga ma tupe a fesoʻotaʻiga i totonu o le vaega e tusa ai ma le faʻavae o le faʻatusatusaina - lanu, foliga.

Mutia leo
Ata 13.
Mutia leo
Ata 14.
Mutia leo
Ata 15.
Mutia leo
Ata 16.

11, 15. Ua masani ona fai ofu i luga o pou: Honechloe's drackloe-lalo o kapoti e fano lava i laaga maualalo, ma o le tatalo e fetaui lelei ma le standaca.

16. O ituaiga maualuga o Miscus (Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatu fatu) aofia ai i le tuʻufaʻatasia o sune maualuga ma maualuluga, gencyums, cupeniopy, o nisi visuae. Gusto Water i le Whater Breat o le a fesoasoani le tasi i le isi.

Mutia leo
Ata 17.
Mutia leo
Ata 18.
Mutia leo
Ata 19.

17, 18. Le tele o eresas i le vaitau o le vaitau suia le lanu o laulaau. O lea, o le honeschlow o se suiga mai le lanumeamata po o le auro samasama i piniki ma apricot Tens.

19. Persisto-Bristle-Creek Tausaga, ma se lanu e le masani ai Bronze-Burgundy lanu.

Mutia leo
Ata 20.
Mutia leo
Ata 21.
Mutia leo
Ata 22.

20. O nisi ituaiga sese ua malulu - latou te le toe ola ina ia mafai ona totoina i latou i moega feaveaʻi moega.

21, 23. O le Setuti Tamtiform latalata i le vaipue e faapipiiina e ala i togalaau o creels. O alavai vaivai o le maoaʻe e feteʻenaʻi ma le malosi, uunai le tuʻuga o u o u.

Mutia leo
Ata 23.
Mutia leo
Ata 24pi.
Mutia leo
Ata 25.

22, 24, 25. I le alofa alofa o le togalaʻau i luga o le ala, latalata i le vai pe latalata i le fafie, o laʻau teuteu e talafeagai. Naʻo le taua o le filifilia o na ituaigaʻasaga e lelei i nei tulaga, o le faʻamamaina, eleele, eleele e tuʻufaʻatasia ma o latou siʻosiʻomaga e lanu i le lanu ma le maualuga.

O tagata faatonu, faʻafetai ile nofoaga autu mo togalaʻau a le tagata "Korrtrud" ma Tateyana Kovana ma le faʻatulagaina o suʻesuʻega o nofoaga o Europa o Europa o Europa o Europa mo Europa o Europa o Europa. 2008.

Faitau atili