Fale o le fale

Anonim

Winter Garden i le Aai o le Aai o le Aai na faia i le Saina sitaili, latou te amanaia le tulagaga autu o turiota ariental. 5 FRUIST MANATU vasega vasega

Fale o le fale 12915_1

Oasis, o le a matou taʻuina, o le taumalulu togalaau i le sitaili Saina. E pei ona faʻatonuina le tu masani o le fausiaina o laufanua o le atunuʻu, o le faʻatusatusaga faʻatusa e uiga i le fealofani o e tolu vaega: maa, vai ma laʻau.

O le Aust Saina i le mamanu o le taumalulu togalaau na le filifilia e le avanoa. O 'au na nofo mo se taimi umi i le itu i sasaʻe, ma o lenei ua latou auai i le Saina vailaʻau i Rusia. Mo i latou, o le taumalulu togalaau o se nofoaga malolo. E masani lava i le ogatotonu o loʻo nonofo ai nofoa ma se laulau: O lea latou te faʻaputu ai lauti e inu. I le Tuutuuina o Ona Tulaga Alatele, o le togalaʻau e faʻasino i le telefoni tele i le Wartsropam Winter Gardens, o le mea lena, o na mea o le tau malulu o le tau. O le ea ea e tatau ona faʻaititia i le 10-12 ° C (mo nisi laʻau e oʻo i le 5-7c), ma le le fiafia. O le malologa o le malologa mulimuli mai ia Fepuari ia Fepuari, ma o le tuputupu aʻe o laʻau e telegese i lalo. O a mea o tutupu nei? O mea uma i le vivo tuputupu ae i sone o le subtropics: i le agasala, i luga o le ala o le talafatai o le sami, i saute o Asia ma Amerika saute.

Fale o le fale
Ata 1.
Fale o le fale
Ata 2.
Fale o le fale
Ata 3.
Fale o le fale
Ata 4.

1-2. A lapotopoto "faamalama" i le lattice fesoasoani e tosina mai ai le mafaufau o le Viewer ma faamalosia le lagona o le vaaiga

3. Po o le Vai

4. Tomi alavai, agai atu i laupapa laupapa

SUBTTTTTTRTRET GREUA i le Fale Aiga - ESEESE, MA Faʻamatala lenei faʻatusa faigofie. Fausiaina o se gaioiga o le taumalulu o se pisinisi faigata. I le itu tutusa, i lenei vaitau, e le ni amio lelei le togalaau i le au 'aufa: pe a malulu (10-12 ° le malolo. O lea la, o togalaau o fitafita e sili ona lauiloa, ola i se vevela o 20 ° C pe laititi. Peitaʻi, i tausaga talu ai nei ma le vaeluaina o le vaega ma sili atu ona lelei i tagatanuu: Ua i ai a latou lava maumaututu.

Manatu o se faapitoa

A o fuafuaina, muamua o le galuega uma na foia: O le togalaau na taatele o le mea na laitiiti, ae na ou manao e fatu se lagona. I le itu taumatau ma luga o le agavale ei ai faamalama, mo le tele o ituaiga. Ae o le au o loʻo 'ai, i le taumalulu togalaʻau, e sili atu i lalo ifo o tauaso ma tuufaatasia mai le lalolagi i fafo, o lea na matou o aʻe ma le faʻasitepu laau, e avea ma faʻaauau. O le laufanua o le laufanua o le Saina Xviv ata. Lenei o loʻo i ai i luma ma tua fuafuaga: O le ata lava e fausia ai le lagona o le vaʻaiga.

O le fuafuaga ua manatu ina ia mafai ai e le tagata asiasi ona iloa le taumalulu togalaau faalua. Muamua, i lena taimi e oʻo ai ile fotosa o le faitotoʻa: O le tepa e maua i le laufanua laufanua, e logoʻu e alu i luma. Ou te vaʻai i se auala ese lava na ia asia le togalaʻau pe a nofo i lalo o lauti: O lenei e mafai ona e vaʻai i le puipui i tua ma le musmucus.

Tatyana detechikova, faatonu o Ilbosco

O le fale, i se tasi o potu o faia i lenei togalaau, o le lua aulotu, i le tulaga o le 10-12 o folasia o le tasi i le isi ma suiga glazed. O tagata uma na vaevaeina i le afa o se vaega sima, o le tasi o tagata e ono nonofo e latalata i potu faaopoopo ma se vaega o le 14m, glad mai itu e lua. O le tasi o latou na o siʻosiʻofia e toetoe lava tutusa i sasaʻe, ma o isi o loʻo itu i sisifo. O le tele o le malamalama na lafoaʻiina vave i le tagata e ona le manatu e faʻatulaga ai se lanumeamata lanumeamata i lenei sone. I le ala, balcony, glashed mai itu e tolu e faapena foi ona malamalama.

Fale o le fale
Ata 5.
Fale o le fale
Ata 6.
Fale o le fale
Ata 7.
Fale o le fale
Ata 8.
Fale o le fale
Ata 9.
Fale o le fale
Ata 10.

5. Mauga, Lelei Mea mo Bonsiye Tasi Bonysayv ma Gord Units. E iloga e Bush ma stuting foliga, faʻapea foi ma lala malosi. Pupuʻu puʻupuʻu (e oʻo i le 2.5 cm umi), lanu uliuli lanumeamata, teisi mimilo

6-7. Saini (6) ma sefe (7) e masani ona totoina i tafatafa o laau ma fuʻa e pei ona faʻasino i luga, ina ia i le tau o le lanumeamata Pastener lau o le opeʻaina, vaneina, ma le pyli-taʻamilosaga, tutusa ma tupe siliva

8-10. Mo se puʻupuʻu root plil system, o se potty ua lava e tusa ma le 10 cm (7). Pill Sucks mafiafia, tasi Bush latalata i le isi, e pei o eleele (8). Ua lata mai ina ua maeʻa le faʻauiga i le ulo o le a le vaʻaia i le eleele o le a nana ai le mafiafia o le lanumeamata lanumeamata (9)

Vai, maa ma ...

Ina ua latou filifili o le faʻataʻitaʻiga o le a tautua a fanua Saina, sa i ai ina ia manino lea mea e tatau ona auai atu i le faʻatoʻaga: vai, maa ma laʻau. Elemene o le vai o loʻo avea i se tamai vaipuna, pa'ū i lalo o le laʻau maualalo, o ai foi faʻailoga - i se vaitafe matutu. O loʻo tuʻuina mai e le sami Peabble o le laititi ma le televave, o loʻo lolofi atu ma le tolu puipui ma le lua faʻamalama e lua. O maa iinei o e tele foi: E iai le moni, ma gaioiga. Sagisagi sa filifilia ma le loto i ai ni foliga sese, taʻutaʻua, ma Deban-Mind-Minicson Nate, ma maʻa-toto. O le moega o le vaipuna e faia o le vela sima i lalo o le oneone. O lenei, e foliga mai o se maʻa ma se kulimi-kuki e nonoa i hieroglyphs, na faʻataʻitaʻi i lalo ifo o le faʻamalama ma se vaega o le puipui i le faitotoʻa.

Fale o le fale
Ata 11.
Fale o le fale
Ata 12.
Fale o le fale
Ata 13.
Fale o le fale
Ata 14.
Fale o le fale
Ata 15.
Fale o le fale
Ata 16.

11.Setelli Liana faʻapipiʻi i se Grid lelei uaea

12. Bonnoy - Pine mauga

13.Gibiskus totoina i se mea i totonu o le taofi

14-16. A o le feʻelatiga o Anethairium, siakiina ma le totoʻa le root system: o rotting ma mama aʻa ua aveese (14). O le volume o le ulo fou e tatau ona sili atu nai lo le sili atu nai lo le taimi muamua. Afai e te filifilia se tamaʻi ulo lanu, i ona tuaa ma lauponi, ma faʻapopoleina o le a foliga sili atu isumu (15, 16)

O le ogatotonu o lenei toetoe lava o le sikuea potu nofoia se laupapa laupapa (o lona eria e tusa ma le 4m2). E faaaʻoaʻo ai le alaga savavali, fauina i luga o se vaitafe matutu. Contastal taʻitaʻi se alalaupapa a le Humpback.

VIMNIA Green e mafai ona lavea mai le potu malolo. Tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa, matou vaʻai i le teuteuga vaega o le vaega tele i le atoa puipui. O lo o lolomiina i luga o le siliki ma natia mo se laupapa laupapa - e masani ona faia le Saina. O le lapotopoto "Window" i le ogatotonu o le Lattice fesoasoani e tosina mai ai le mafaufau o tagata asiasi, taulai atu o latou manatu i le ogatotonu o le paneta o le prene-coudyard, malemo. Faʻafetai i se Wipece mamanu, o se ata mafolafola e mafua ai le faʻaalia o se manatu.

Silk Canvas faaloaloa i luga o le pamupipala puipui e faʻaaoga ai se stapler mo faʻapipiʻi. Na tusia le talafatu i le faaaogaina o tagata lava ia-faapao.

Manatu o se faapitoa

Misi Filet e aga masani mo laufanua, "Faʻagao" Saina Malumalu. Lanu o le vao maa-beige. O le mea lea, o le taʻe mo pa na filifilia ai se moli malamalama. O le mafanafana i le vaitafe e susulu foi: paepae, lanu piniki. Moli moli - o se lelei talaaga mo lanumeamata. Toetoe o laau uma iinei e jicy o le fatu o le manifinifi o le lanumeamata. Masalo na o le Bamboo Vonage o susulu atu, sesega. O fausaga laupapa uma - lanu enaena enaena, e logoina le Window pine. Sa matou mulimuli i tu masani a le atunuu: i le Gross Gardens e tele le enaena, lanu mumu-enaena-enaena, cherry fugalaau. Valivali Gamma vali - pastel, lenbrusive: lanumoana lanumoana, manava lanu o lanumeamata. Valivali le faamamafa i le togalaʻau o le mumu mumu o Anthurium ma Hibiscus. Na filifili Land pepa laupepa latterns e aua le tafafao e le sui le gauai mai ia laau i mea. Peitaʻi, o le tiʻai le taimi e mafai ona faʻaleagaina ai luga o le laulau mumu mumu, o le a manaʻomia lava.

Svetlana Rudaya, Designer

Tuaoi lanumeamata

Ia leai se isi feiloaiga ma le faiga alavai, na filifili uma laʻau i totonu o pusa feoataga ma pallets. Tuu i latou i le lautele o le potu, vaega e i totonu o maa. O le atopau i lalo o le vai o loʻo faʻaalia ai le vai, e mafai e vaega faʻatau ona fesoʻotaʻi ma atumotu i le vaitafe.

Fale o le fale
Ata 17.
Fale o le fale
Ata 18.
Fale o le fale
Ata 19.
Fale o le fale
Ata 20.

17. O padones i lalo o pou o loʻo tuu i luga o le fola ma siʻomia e maʻa e faʻataʻitaʻi le drone o le matutu o le vaitafe. Laau ma maa - pei o motu i le vaitafe

18-19.Mo i luga o maa e taʻu mai ai o loʻo ola le faʻatoʻaga. O taimi uma i le taimi o le Suafa o Laau Moss Fautuaina le mautonu ina ia le pa'ū

20. O loʻo faʻaoʻo atu i le taʻitaʻiina o le lanumoana o le lanumoana. O le a liliu i luga, o le lagona e i lalo o le fola o le vai

A filifilia laʻau, sa taua e mafanafana i tafatafa o manatu o vaaiga ese o tulaga eseese: ma ola aʻe i lalo o le taualuga, ma le faʻafetaia o aganuu ma tulafono masani. O lenei mataupu faavae o le filifiliga na faatagaina e faia se togavao tele. O le tele o laʻau na faʻamauina iinei i Vivo tuputupu ae i le poto i le Astheast Asia: o le saʻo saʻo o le saʻo mo tagata tolauaʻi, ma mo talimalo. O Bonsi atonu o tagata autu i lenei togalaau. Latou te auina mai i sasaʻe i sasaʻe ia: o le tu ma aga o le faatupulaia o laʻau o se uiga o Saina, ma mo Iapani.

Fale o le fale
Ata 21.
Fale o le fale
Ata 22.
Fale o le fale
Ata 23.
Fale o le fale
Ata 24pi.
Fale o le fale
Ata 25.
Fale o le fale
Ata 26.

Lalolagi Brown Browbodo, aveese ese mai le koneteina, e sitaili ma aʻa (21). I le pito i lalo o le fou, tele i le tele o le container seti se faaputuga o alavai-mama ma le mafiafia o le 5-7 cm (22). I lalo o le casete, eleele liligiina (23). E maeʻa le nofoaga i pito o le ulo (24, 25). O isi faʻasologa o totoe ua faʻatumuina i eleele, ma faʻamautu malosi. E le tatau ona tumau le tele o le fanua o le ea (26)

O le nofoaga tutotonu latalata i le PAN FREE ma le vaega o loʻo tufatufa atu ma le paneta mauga, tusia i le "faamalama" tatalaina. Fesoasoani ma lona vali foliga mai e sili atu ona aoga. O lenei Bonsai ua faia i le sitaili o tupe, o loʻo faʻaalia e se ogalaau o loʻo pipiʻi i itu eseese. O le aotelega o le vaega o le tuputupu aʻe o laʻau o loʻo i luga o le faʻaseʻe. O ni nila, peiseai pe a fai o le anoni uma, e siosiomia ai paranesi uma. O le Bois lona lua Bonsi Ficuus, tupu i le sitaisaga o Naatiri (o lona uiga "laau i luga o aʻa"). O le parrel e faʻalagolago i le malosi, faʻataʻamilomilo aʻa, e pei o i se mea. E iai foʻi le lona tolu, tamaʻi bonsi-fausiaina o le sili atu-ia mafai ona aliali mai isi laʻau i le lumanaʻi.

Fale o le fale
Ata 27.
Fale o le fale
Ata 28.
Fale o le fale
Ata 29.

A o le i lafoina se laau, e le fautuaina le vai le laau, e faigofie atu ai le faʻateʻaina o le Erthen's Tau mai le ulo e aunoa ma se faʻaleagaina (27). Spatitationtum e le tatau ona nofo i totonu o ni pusa tetele: A o lenei laau e vavalalata, e fuga sili (28, 29)

O le aia tatau lea o le aia i Toundungs ​​Mamoe, tuu se pusa pule, o le "uu o le tutusa o kapeta i le ata, faapea e aumai ai laau. O le itu ad i le Grid o le pepelo o le fusi. E leai se mea e malamalama ai, mate lava; O laulaau tele e le teuteuina i le leai se mea teuteu teuteu. Ae o lenei Liana e mafai ona vave fausia se tele o le Greenery: O le ai ai sina taimi sili atu - ma o le a pa'ū i se ata matagofie i luga o le "lipine" i le Faatovaina o le totoga olaola. I tafatafa o le Tetrastygma o se moli lanumeamata lanumeamata mai le lau o le arthurium crystal, tosina teuteu valivali laulaau i luga o le lanu moa.

Fale o le fale
Ata 30.
Fale o le fale
Ata 31.
Fale o le fale
Ata 32.
Fale o le fale
Ata 33.
Fale o le fale
Ata 34.
Fale o le fale
Ata 35.

E mafai ona tupu le tetrastigems o le tuputupu aʻe o le 3-4m i le maualuga, nofo i totonu o le ulo o le 2-3l. A uma, e tatau ona liua i latou i se ipu lapoa. Mo alavai e masani ona faʻaaoga le lelei omea o laupepa 5-10mm (30). E ala i le sasaa o le mafiafia lalolagi aluga (31). Lagolagoina o le mea e nonoa ai le Liana ae e sili atu le le gaoia e le o le aveeseina: latou te fesoasoani e aveese le laau mai le ulo (34, 35) ma tuu i totonu o le ulo (34, 35)

Sili atu le fiafia o agafesootai o le alofa o le vevela o le alofa i le puipui mafanafana i autafa o le fale mautotogi I le itu tauagavale o le faitotoʻa faitotoʻa na foia Hibiscus (Saina Rose). O le vaitaimi o lona fugalaʻau e matua umi: i le taimi o le tapuvae, i talaane o laʻau lanumeamata uliuli, o lea la, o fugalaʻau mumu lea na tosoina ai, i le ogatotonu na toso ai le auvae auro. I le itu taumatau o le faitotoʻa faitotoʻa, i tafatafa o se vaipuna i le tapunia o le vai o loʻo i ai, o loʻo fausia Anthurium Bragy: manifinifi o le paʻu o le ellipse. Uentarium fugalaʻau mumu.

Fale o le fale
Ata 36.
Fale o le fale
Ata 37.
Fale o le fale
Ata 38.
Fale o le fale
Ata 39.

36-37.PATUMum ma Anthurs e tutusa foʻi se fausaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e aofia ai se masani ma ufiufi. O le Succeipuum (36) peleue le foliga foliga o latalata i le kolisi. Uenturium (37) Bedsparedreads sili atu lapotopoto ma atili mai ai mai se masani masani

38-39. Ina ua maeʻa uma laʻau i le itu i sasaʻe e aumaia ai se faʻailoga taua. O le Pregreen Pine e faʻaalia ai le fiafia, Fern lala, mama, faʻamamaina

Manatu o se faapitoa

Ole malosi e mafai ona filifilia taʻitoʻatasi mo mea taʻitasi, na matou faʻaaogaina le lautele. Lona faʻavae: 1/4 o le oneone, 1/4 chernozem ma le 1/2 pogisa pi. E pogisa, talu ai o le mumusu esaina le lalolagi, e pa'ū mo se taimi umi ma tausia se moe umi. E manaʻomia le vai o laʻau pe a fai o le arthen com. I le taumafanafana, o le mea moni, na feoaʻi soʻo nai lo le taumalulu. Azalea ma O Bamboo-o laʻau tutusa e le o vaʻaia, o lea ua toeitiiti lava o le toetoe o aso uma i aso uma. Avot hibiscus faamaoni e alu ai le malaia: Ua lava le tasi pe lua irons i le vaiaso. E le gata i lea, toetoe lava o aganuu uma e manaʻomia uma i le patele. Ma i le fafagaina: fetilaisa o loʻo aumai i totonu o le suavai ituaiga (1-2 taimi inisiua) pe i le ituaiga o granules (pe a ma le 2 taimi o le tausaga, o le a latou faʻatigaina mo se taimi umi). O tagata na nonofo i le faitotoʻao le vao malulu o le avea ma pama fugalaʻau foi avea ma pamane o laʻau, asakas ma Sesalas, o kakelia, buguneinvillery, Ballane, mai faʻatasiga-Arackania. E mafai ona e fausia se togalaʻau fualaʻau, o loʻo nofo ai i le talatala (Monaunes, Talerane), Greamonis, Ata ma Fatu. Ole tele o aganuu e auina atu i fafo mai i Netherlands, o se nofoaga uiga ese itu, lea na aumai ai kopi i le lalolagi atoa. O nisi o laau e tuputupu ae i o tatou fale tausi aiga. Matou te fautuaina oe e faʻatau mai i latou i le proven firms, sili atu nai lo le tasi tausaga faigaluega i le maketi ma le tausiga o le soifua maloloina o oloa -, "fetu avanoa".

Vysslav Decchenkso, Gardener

Ofuina le tau

I le taumalulu ma le amataga o le tautotogo, o le vevela i totonu o le togalaau o loʻo taofia i luga o le pito pito i luga e tatau ona faʻatagaina, e tusa ma 12s. O le taumafanafana avanoa o loʻo lelei laʻau i le 20-22c. O a meafaigaluega e fesoasoani e puleaina ai le tau? O le faatosinaga o le ea fou i totonu o le potu, faʻapea foi ma lona faʻamafanafana (i le susu o le tau), saunia se faiga o sapalai ma osofaʻiga o le vela. O ana auala uma e tu i tua i tua o le malulu o le taualuga. O le faʻamamaina o le tau o le potu vevela le faʻaaogaina o le 1.5 kw Wm Ockicontor. O le tele o le malulu o le ea o le ea i totonu o le potu o loʻo taia ai le ogatasi (e le fautuaina e tuʻu ai laʻau i luga). Afai e iai le manaʻo i ē e te manaʻo e nofo i le togalaʻau, i le taimi na siitia ai le vevela e 18C. O le le fiafia o le ea e tusa lava pe o le taumalulu e tatau ona maualuga atu, sili atu i le 50%. I le taumafanafana ua tausia i le 60-70%. Fesoasoani taua i lenei mea e tuʻuina atu e le diffuser, o loʻo faʻaogaina i le afu.

O le faavae o le mamanu o le faʻamaloloina o le potu malolo - o le fafie ma sela 6060cm. Ua tapunia i luga o itu ma le alofa, i totonu o le mea e tutusa ai le araisa araisa. Ayackers o loʻo i luga o le laina o le laina o loʻo suʻisuʻi i le Plasterboard: Sa i ai le vaʻa na tufatufaina atu o le ea iinei. Malamalama i le potu lamepa, e pei o meafaigaluega malosi, e natia i tua o le solo faaaumea.

Fale o le fale
Ata 40.
Fale o le fale
Ata 41.
Fale o le fale
Ata 42.
Fale o le fale
Ata 43.
Fale o le fale
Ata 44.
Fale o le fale
Ata 45.
Fale o le fale
Ata 46.
Fale o le fale
Ata 47.
Fale o le fale
Ata 48.

40. O se vaipuna e faia o le vai sima, e faʻataʻitaʻi ai le oneone, faʻataʻitaʻiina vai ma "taofi" matagi

41. E fautuaina e le au paia le faʻaaogaina o pot mai le vaʻai, ae le o le ufiufi i le glami, latou te "manava". E moni, i le taimi, masima vavae e mafai ona sasaina ia i latou

42.sad ua fuafuaina ina ia mafai ona iloiloina uma tulimanu o se ata.

43-44. O le faiga o le fanau mai o upu ma uiga mai le aila o laina o laina o Hieroglyphs Europa e foliga mai o se vavega e le mafaamatalaina.

45-48. O soʻoga e tumau i se auala masani: pu (45) e faia i le faʻamalama o le Windinaum Aminium faʻasalalau, o loʻo faʻaaoga e fai ai faʻapipiʻi (46). Ona teu ai lea o tauaso, potopoto gilds mai i luga o le au tau mai fafo a Lamellas (47, 48). Matagofie Lamella Lamels i nisi faʻataʻitaʻiga ua aoina i le "Pack" i luga

Faitau atili