Alii o cocktaili

Anonim

O le Beadyters Maketi Vaʻaiga: O mea faigaluega, o loʻo i ai ma le faʻaoʻomaga ma tulaga faʻapitoa

Alii o cocktaili 12922_1

Alii o cocktaili
Avega.

SM 3808 LALOLAGI ENDERS (SEVEIN) 200W e faaauupegaina i se uʻamea uʻamea

Alii o cocktaili
Binatane.

Faʻatupuina le pa saʻo MrB-8803 (Binatotone)

Alii o cocktaili
Binatane.

Faʻatupuina le Paleni NB-7703 (Binatotone)

Alii o cocktaili
Bork.

O le HBN 9960 SI faʻaʻi i ai le Blender Blender Kit (Bork) ma le 12 saoasaoa e aofia ai le sasaina o le sasaina, o se faʻasusu-gaʻo. O le mataupu o le faʻataʻitaʻiga ua faia i le spinless steel

Alii o cocktaili
Bork.
Alii o cocktaili
Braun.

Aofia ai ma le MR 6550 MCAVV (Bran) Faʻataʻitaʻiga o le Veruum Courter ma Pamu, o loʻo mafai ona e sefeina oloa fou

Alii o cocktaili
Vinik.
Alii o cocktaili
Filipo.
Alii o cocktaili
Bosch.
Alii o cocktaili
Filipo.

Pulea le tuʻufaʻatasia e ala i le suia o le au. O lea e mafai ona e liliu / ese le masini, ma e ese mai le suia o le saoasaoa

Alii o cocktaili
Lautele.

Ata 7.

Alii o cocktaili
Moulinex

Ata 8.

Faʻataʻitaʻiga vs-201 (Finisese) ( 7. ) ma le LM 600 (Moulinex) ( valu ) ma le fiafia

Alii o cocktaili
Binatane.

Faʻataʻitaʻiga NHB-7705 (binatone) ma 'auvae

Alii o cocktaili
Filipo.

Pancer HR 1378 Philips mai Atuminum College, e mafai ona 'ai, e mafai ona e gaoioi saoloto i le umukuka

Alii o cocktaili
Binatane.

Ata 9.

Alii o cocktaili
Avega.

Ata 10.

Faʻaogaina SGB-9903 Blenders (Binatotone) ( iva ) ma s sm 3714 (sevein) ( 10 ), E mafai ona e faʻaopopoina oloa tuʻusaʻo i le taimi o le latou faʻagaioiga ona o le i ai o se tapuni ma se pu faʻapitoa

Alii o cocktaili
Filipo.

O loʻo faʻatinoina le au faʻatau ma le Ergonomics, e masani lava ona latou paʻu

Alii o cocktaili
Bosch.

MSM67PE Faʻavasegaina Blender (Bosch) ma le lautele o le henepper, ipu i le tapuni, aisa, o se uʻamea mo oloa, o se tioata mo oloa, o loʻo maua ai le tioata mo oloa.

I o matou umukuka ua leva ona ou "ola" i le lautele o mea o mea faigaluega, tele ae le matua. A aunoa ma nisi, e mafai ona e faia, ma nisi ua uma ona sili atu le taua. O le a matou talanoa e uiga i lenei tusitusiga e uiga i le paluga, muamua o mea uma e lauiloa mo le mafai ona fefiloi uma ituaiga koko, e ui lava latou te iloa le sili atu.

E foliga mai na aliali mai le Berenders mo sina taimi - tusa o le 100 tausaga talu ai. O le taimi na saunia ai e le la matou fesoasoani na o le koko, o le mea lea, o nei masini na sili ona lauiloa i totonu o faleaiga. O le igoa o le iunite na mauaina mai le Igilisi veape e fefiloi- "fai se paluga", "tuʻufaʻatasia". B70-kgg. Hchw. I luga o le faavae o le payer, na fausia muamua le gaosi oloa. O le a le a le Blender? Oa ipu e tatau ona oti? O le masini e faia ai le tele o gaioiga: olopalaina, sasaina ma fefiloi. E taua tele mo le sauniaina o moa atoatoa mafiafia mafiafia po o le sasaina o cocktails, supa luga o supo, palu i ai.p.p.

E lua ituaiga o feololo: le mautonu ma le le mautonu. E le o latou mamao ae le o le isi, ae ia lelei. E lelei ma o le isi filifiliga e lelei, e te manaʻo e filifili poʻo le a le mea sili mo oe o le a iai. O le a tatou fesoasoani ia te oe i le filifilia, faʻamatala poʻo le a le eseesega i masini o loʻo i ai.

Alii o cocktaili

Cocktail "Farozen Sun"

Meatotino:

40 ml Tequila

10 ml Lyme Sinace

10 ml o grenad syrope "Grenadines"

1 liʻo o moli

Kuka

Uma mea fefiloi i totonu o le paleti ma gagau le tioata muamua. O le pito o le glade decorate le moli lio.

Malosi fitafita

O le le mautonu le mafai "o le sili atu" tutoatasi "nai lo le faatopeʻapeina: E naʻo le manaʻomia e sasaa vai vai, tuu fualaʻau ma le masini o le a amata galue. O le umi lava galuega, o le vave o le paluga ua mauaina. Ae e sili le taofiofia o le tuufaatasiga lima, aemaise i le taimi o le faalauiloa e aloese ai mai le soona gatete. Aʻosago e tatau ona muamua tipiina ina ia latou le faʻapipiʻi i le va o naifi ma puipui o le fagu, ia sili ona aoga ma saoasaoa. I le ala, o loʻo faia ai ana tamaʻi mea i se masini, pelaina, e le fetaui le lanumeamata, talu ai o laʻau laiti o loʻo salalau ai ma puipui o le pusa. Ole nofoaga e faatatau i le tapenaina o ni vaega laiti, pe a le mafai e le pesini o le masini ona tumu.

Alii o cocktaili
Bosch.

Ata 1.

Alii o cocktaili
Vinik.

Ata 2.

Alii o cocktaili
Avega.

Ata 3.

O le lelei o le fefiloi: MMB 2000 (BOSCH) ( tasi ) Tioata tioata, VT-1470 (Vitek) ( 2. ) Pulu, ma SM 3713 (Sevein) ( 3. ) Stainless Steel Hull

O lenei mea, o se pa paga e pei o se sioka (averesi aofaʻi o 1.5-2L), o lea e faigofie ona liligiina ai le kuka kuka luga o matatioata. O loʻo tapunia le agavaʻa ma le tapuni ma faʻapipiʻi i luga o le tulaga lea o loʻo iai le afi eletise ma le eletise atoa. I le pito i lalo o le jug o loʻo i ai le tele o le galuega o loʻo galue ai se vaega o le state birk naifi. Tele taimi uma, o le sifi e lua ni nila, ae e toafa, ma le HR 2020 faʻataʻitaʻiga (Philips, o Nethlandslands e lima. E aʻafia ai le faʻagaioiga o le masini. O le Krames o le le mautonu le mafai ona faʻatatau i le mea o ia, o se tulafono, ua naʻo le tasi le faʻailoga o le gaioiga, ma o lenei mea e mafai ona ofi . O le aisa rod galuega e masani ona faʻaalia ese. E taua tele mo le alofa i le aisa o le aisa moa, na palu i totonu o se tamai nutimomo, - fai atu, Mojito. Toe faʻaola i se filifiliga se tasi nai lo sefe masani o loʻo faapipiiina faʻapitoa - ma otaota, ina ia faigofie ai ona avea ma mea mautu.

Ua ou mataala i mea mai le mea na faia ai le a le masini a le teine: O le a le palasitika poʻo le tioata. O le palasitika e faigofie ona maosia, ma afai e le maualuga maualuga-lelei, ma le taimi e mafai ai ona oona. O le tioata pe a pa'ū e ono lavea. Afai e te vaʻai i le lelei, tioata o le tumama, ae o le palasitika o le taugofie. Mai soʻo se mea, o loʻo faia le koneteina, e faigofie ona aveʻesea, lea e faigofie tele mo le faʻamamaina. Afai o le a le mea na e le mafai ai ona faʻapipiʻiina le jug, o le masini lokaina o le rotations faiga ma le masini na le amata galue. O le averesi mana o le tuufaatasiga o le 250-600w. E fuafua lava i le taimi o sauniuniga o oloa ma le gataga o le filifili.

Alii o cocktaili
Bosch. Fualaʻau susu

Meatotino:

200 le aisa kulimi

0.5l inu le yogurt

300-400 g o fualaau aina ma Berries (strawberries, kiwi, radberry, currasters.p.)

Alii o cocktaili

Kuka

Mea e tuu ai i totonu o le paleti ma palu i le homogenous tele.

Le manaia o le faatofuina

O le faʻaulu mai o le Blepander o se paʻu peni (o se afi eletise ua tuu i totonu), lea e tumau ma se pndac naifi. E mafai ona vave suia ni auupega ma faigofie ona suia - o le lelei lea o le masini. O le taʻaloga autu-sukalati e tele na faia i le palasitika, vagana ai, ioe, o latou lava, o latou lava tuʻinanau lava. E moni, i nisi faʻataʻitaʻiga, HR 1366 (Philip), DDF543 (Moulinex, Farani), o lona uiga e aunoa ma le shif, o lona uiga e aunoa ma le shif. Mea vevela vevela (mo se faʻataʻitaʻiga, fai se faʻamama mai lava o pateta ma totoʻa), aʻo le palasitika a le palasitika, e le manaʻomia le tosina atu. O se mea uiga ese "o le umbrela" ufiufi le lau, puipuia le tagata faaaoga mai le splashes ma manua. Soʻo se numera e faigofie ona aveese mai le 'au, o le talafeagai pe a fufulu le masini. Fufulu le mafai ona faʻapipiʻiina o ni 'auvae.

Mo le kuka, e tatau ona e faatofuina le sosoʻo i totonu o le pipi i totonu o se palasitika squll, o loʻo faʻatau atu atoa ma le masini, pe i soʻo se oloa malosi. Ina ua maeʻa, e naʻo le kiliki i le "Amata" faʻamau.

Faʻavasega faʻataʻitaʻiga e sili atu le tele o fesoʻotaʻiga pe a faʻatusatusaina e le tumau. Muamua, e le gata e mafai ona e faia uma gaioiga faia e ala i le tutusa "va" a latou mea e pei o lanu o le ipu lea e faia ai se tulimanu o le ipu. E le gata i lea, o nei mea e lua e sili atu le taua i le tapenaina o ni vaega laiti, ma o lea la ua aoga tele ai tina laiti latou te faia ni taimi ma le malosi. Lona lua, o le tele o auala, o le tele o mea e mafua ai le suia o le au faipule. E tele filifiliga: gifefe-shredder, o le shuk (e taia ai kulimi, fuamoa fuamoa, semi-winged dale)

O le leai o se aotelega o se tuʻufaʻatasiga o i le taimi e tatau ona teu ai ma tausi le "Amata" butsure, ae ia faʻaaogaina le tele o pule.

E le faigata ona maua se nofoaga mo se masini fou, ae o le faʻafetaui ma le malamalama (i luga o le averesi 500-800 g). Malosiaga iunite - 250-700w.

Alii o cocktaili
Moulinex Pateta supo

Meatotino:

6 pateta

1 Medium Carrot

1/2 Stem seleri

Kuka

O le mea faigaluega ma tipi, ona faʻatumu lea i le vai, masima ma punitia seia sauni. Faʻalu le teuteuga i totonu o se isi pusa, o fualaʻau faʻapipiʻi o loʻo tosoina i totonu o le paleti ma salalau le decoction i le supo o le supo. E mafai ona faʻaopopo le susu poʻo se kulimi, ma ua uma ona i totonu o le ipu - kulimi kulimi.

Tau o Tekonolosi

I le sailiga o le tagata faʻatau, gaosi oloa e faia uma ni avanoa fou ma fou mo faʻafetaui uma. E te manaʻomia ia i latou poʻo oe ua faamalieina atoatoa i galuega a le faigofie o le faʻataʻitaʻiga, e foʻia oe lava. O le a naʻo le pau le tatou faʻaleleia.

O lea, kamupani mo le tele o faʻavaʻa (1-15), lea latou te faʻamalosia ai a latou oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga faʻatulafonoina NB-7703 (Binatane, United Kingdom) tolu saoasaoa ma se pulse Mode (pe a manaʻomia le uuina o le "amataga" e galue). AU VT-1457 (Vitek) i le tele o le 15 saoasaoa. E talitonu e sili atu nai lo mea e sili atu, sili atu: mo oloa taʻitasi e mafai ona e filifilia le sili atu le lelei mode. Peitai o le mea moni, o tagata o le aufaʻatasi e faʻaaogaina ni saoasaoa lua: maualuga- mo le sasaina o le malosi o oloa ma le maualalo. A o lei faatauina, mafaufau pe o le mea e tatau ai ona tuliloa le tele o saoasaoa, pe manaʻomia.

Alii o cocktaili
Vinik.

Ata 4.

Alii o cocktaili
Filipo.

Ata 5.

Alii o cocktaili
Moulinex

Ata 6.

Fasioti vaega o le faʻataʻitaʻiga vt-1463 (vitek) ( fa ) Faia o palasitika. O le le fiafia e tasi le saoasaoa ma le pulse mode. Fasi vaega o feololo o feutagaiga HR 1366 (Philip) ( lima ) ma le DD 7021 (Molinex) ( 6. ) Faia mai le uamea, ma o le mea lea e mafai ai ona faʻaaoga latou te saunia ai le ipu mafolafola vevela

A o isi mea laiti laiti, tatou fai atu, o le mea e fai ai le matematika faʻataʻitaʻiga 1000 (bosch, Siamani) o loʻo faʻaoʻo atu i se tapuni ma le malu. Toe faʻaalia lm 600 E (Molinex) Leai se mea e tatau ona fanaina se pesini ma se luko. O le cocktail ua faʻamaliuina i totonu o le tioata faʻapitoa. O le Almininum Branit HR 2094 (Filipaina) o loʻo tuʻuina atu ma le faʻamamaina o fua, O le faʻafetai lava ia e mafai ona saunia ai le faʻaaloalo manino e aunoa ma fatu ma ponaivi.

Tutumau Totoa
faamoemoe

O le tagata laititi o le auai i le galuega.

Miscuses

Na o le tasi naifife shredder. E leai ni isi 'au.

faamoemoe

Tele ni tupe, o lona uiga e sili atu le lautele.

Miscuses

I le taimi o le galuega o le tagata faiʻai e te manaʻomia e tausi i ou lima.

O le Hostess e aoga ma se pusa avanoa, umi puipuia le tofo ma manogi o oloa. O sea koneteina e sau atoatoa ma se mea na maua mai ai le Blender Blender Mr 6550 MCAV (Braun, Siamani). E mafai ona tatou pamuina le ea mai le fagu i le pa puipui i lenei auala, e te taofia ai le faʻamatuʻuga ma le tuputupu aʻe o siama leaga. O nei koneteina o loʻo faʻaaogaina uma mo le teuina ma mo felauaiga o meaʻai uma.

Alii o cocktaili
Bosch. Tomato supo

Meatotino:

5 tamato

1 lukovitta

0,5l Broth

Kuka

O Le Lee tipi. Tamato i luga o le vai sulugatiti, aveese le paʻu. O le Blender fefiloi mea uma ma uso, masima, suauu.

E i ai foʻi se uaealesi le mafai ona faʻatagaina HR 1378 (Philips) - Ma o loʻo tuʻuina atu ma le saoloto gaioiga i le fale mautotogi. Mo le toe faʻaleleia e te manaʻomia le 3h, ua lava mo le 20 minute o le galuega. Mo tasi le gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻafefiloi cocktail, 10 minute ua lava.

O se fofo e le masani ai e ofoina atu le Molinex-Blender Kiliki palu ma lanu lanu mo le tele o fuafuaga. O lea, o le lanumeamata ua faʻaaogaina mo le palu fefiloi oloa, samasama, e tata ai le susu ma fuamoa squirrels i se mea matagofie, mumu, lanumoana aano ma piopio aisa.

Alii o cocktaili

Cocktail "lanumeamata lanumeamata"

Meatotino:

30 ml vodka

30 ml o le apu sua

1h. l. Pomerugrate syrup

1 tbsp. l. Sua sua

Kuka

O vaega uma o loʻo fefiloi lelei i le paie ma le aisa. Liligi le na mafua ai le tele o le tioata mo se cocktail, lea e mafai ona teuteuina i se fasi mea fou apu. Ina ua uma lena, ia vave ona tautua se kokofaiga i le laulau.

O tagata o le au paʻia e fua mai bok, bosch, braun, o Molinex, Filisine, Tuta (Falani), Vitek ID. Tau le tau mai le 500 rubles. (e aunoa ma ni auupega faaopoopo) i le 4 afe rubles. (O iinei ua avea ma au faitele, ma televavevave). Tau le tau - 1200-7000 rum. O le tau e faʻalagolago i le kamupani gaosi oloa, o mea ia e faia ai le soʻotaga, le numera o saoasaoa, o le i ai o se vaega o le aisa o le aisa. O le filifiliga o oe.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i Binatone, Gark Opekloebis, Philit Memonics, Severver, Ab Grouption "mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili