Fiafia mai le mafaufau

Anonim

Venetian Plaster: foliga ma vaega o mea o mea, o le saunia o le faʻavae ma metotia o le taʻotoga, faʻamaea faʻaiuga

Fiafia mai le mafaufau 12926_1

Fiafia mai le mafaufau
Designer P. Fedoorov

Ata P. Lebedeva

Fiafia mai le mafaufau
Okos.
Fiafia mai le mafaufau
Okos.
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
Okos.

O loʻo teuteuina puipui o Raffaello Decor stuucco Madreperlato (OOKOS), mauaina se foliga mataina o maʻa teuteu ma penil gumss. O vaega masani e faʻamaonia ai le maualuga o le faʻamalosiʻau

Fiafia mai le mafaufau
Tuugalamepa

I le foafoaina o le taue o le aofia ai le aofia ai le sili atu o le sili atu poʻo le pristing, based, condent poʻo toner, puipuia wax

Fiafia mai le mafaufau
Designer A.vlasov

Ata e D.Minkina

O le teuteuina o pa o le venetian plaster i totonu o le tele o le potu malolo maua ai le avanoa loloto, tumu i se mea manaia. O le mau o puipui e pei o le semi-pele maa, faasino i le arethetics o 40-hgg. Chw. O le a le faafouina o le maalealea ma le ia Jasper na faʻaaogaina malosi i le mamanu o nofoaga. O lenei metotia faʻailoaina faʻapitoa tusi ata

Fiafia mai le mafaufau
Tagata mamanuina P. Dzydususkyky, T.Gorova-poleominova

Ata V.nepledova

Pink, Lilac ma Green Glades o Venetian Plaster ma le tau mafanafana sologa lelei tafe tasi i le tasi ma le isi, suia le vali. O lenei taʻaloga e tuʻuina atu i totonu le dynamics ma eseese

Fiafia mai le mafaufau
"Merte"
Fiafia mai le mafaufau
"Merte"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"

I le tau o le inisiua, o le tau o galuega (faʻaaoga le plaster ma wax) sili atu i le tau o mea (prim, base, wax) tusa o le 3 taimi

Fiafia mai le mafaufau
Cebos.

Ina ua maeʻa 3 tulaga pe a uma ona talosaga, o le venetian plaster mafai ona faʻafefeteina ma se paʻu vaivai lemu i se fasimoli fofo. E le apalai fualaau faasaina!

Fiafia mai le mafaufau
Tusiata fale

T. Spellshinsky

Ata

A. Rydalov

O le teuteuina o puipui o le faletaele e faia e tusa ai ma le tekonolosi o le apalai o le pronetian venetian splaster ma le ata mulimuli ane, o le a le taimi

Fiafia mai le mafaufau
Teraco.

O tulaga lelei mo le faʻaaogaina o le Venetian Venetian Plaster: vevela - 10-30c, o le le ea e le sili atu ma le 60%. Ina ua uma ona mago, o le taufaʻamataʻu e tetee atu i le filogia, o aʻafiaga o le UV susulu ma le susu, e faigofie ona fufulu ai

O se ata matagofie o puipui maa ma le taualuga, tau le maua ai ni suiga o le afa o le moli, o le taʻaloga o le malamalama i luga o le lavelave i luga o pou. O lenei mea matagofie ma tekinolosi o se mea moni saili mo ni nai seneturi - o tu ma aga masani e mafai ona fuafuaina le sili sili ona poto masani o metotia faaupuga.

O e iloa o le upu "matua" faatuai mai le gagana Eleni o se "pupula o le maa"? O lona lanu o le Manutofanua e tele na toetoe lava o le tusiaina atoa a le tomai tusiata - mai le kiona-paepae i anicin-uliuli ma enaena e masani ona faʻaalia i le isi ituaiga. I lea tulaga, o tulaga ese o mamanu i luga o se polesi ma le matagofie o manuʻa e faia e ala i le faʻamau o isi minerale.

Ae peitai, o lenei matagofie matagofie mea e le masani ona teuteuina i totonu o fale mautotogi. O ia totogi e taugata. O le mea lea, oi latou e manaʻo e fausia se siosiomaga o le aso malolo i totonu o le fale, faʻatumu i le siʻosiʻomaga o le matagofie ma le vevela, e aoga lava le taliaina i le venetian. Ua faagasolo lava le fiafia o tagata gamestac wages ma tusia e le gata i le maalofia, ae o le Heryx, Granite, Malachite.

Matagofie i Italia

Tele Venetian Plants o loʻo faia i le maketi a Rusia i Italian muamua, taʻitasi o loʻo tulaʻi mai e le tulaga ese, i totonu o le mea vaʻaia O nisi o oloa e sili ona lauiloa o Candis, Cebos, Fatu, Materis Paints Italia (faailoga tau fefaatauaiga Viero), Oikos, Tilas, Viero, Oikos, Tilas, Viero (uma ITALIA). Leai se mea e sili ona manaia e pei o le inisiua o lendideco (Farani), Terraco (Sweden), Optimp (Lusia).

Fuafua i le tulimanu o le paʻu o le la, o le venetian plaster suia ata.

Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"

O le aufaiti venetine o loʻo i ai le palasitika tele o le palasitika e faʻavae i totonu o restins ma le mama ma le maʻamaʻe ma tele isi vaega. Peitai, o le lipine ei ai le meatotino mo le "taplues" lanu. Ona o ona luma, o fatu fatu e faigata i le aʻe i tamaʻi pogisa. E iloga i latou e ala i le agamalu pastel. Fautuaga faʻatasi ma tu ma aganuʻu o vaʻa o loʻo faia ai se faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga o Raffiello devor (OKOS). E tele mea e tele na fausia ai le tele o ituaiga o tupe maua mai - mai le afa-tasi e susulu. Tau e aofia ai pastel Toul- 500 Rubles. Mo le 1m2, lanu pupula - e oʻo i le 1100 rubles. Mo le 1m2. O tagata fiafia o le mea lilo ua faʻaalia o loʻo fuafua mo lona ituaiga, Raffaello decor stuucco Madreperlato. Ina ua uma ona faʻaaoga le ata i luga, o le ituaiga o le maamora anamua ma se penina o loʻo mauaina. O le tau o le tauina o le leo malu o le 600 rubles. Mo le 1m2, susulu i le 750 rubles. Mo le 1m2.

Venetian Claster faafetai i se lautele ituaiga o lanu. O le sili sili ona sili ona lelei ma le maualuga o le manifinifi o loʻo mauaina e ala i le faʻafefiloi lua pe tolu fasi o le tutusa lanu. O le foliga vaaia o le loloto ma le manino o le tauleoga o le taunuuga o se metotia faapitoa mo le faaaogaina o nisi faaputuga. Latou numera e amata i le tolu ma mafai ona taunuu i le sefulu.

Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
Senalco.
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
Senalco.
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"
Fiafia mai le mafaufau
"Tauaufuni auro"

O le Plaster i luga o le paʻu-faʻavae faʻavae ma le aʻafiaga o le Ikos Seady Centras (Little Press Arelia) e le gata i totonu o fale puipui, ae foi i luga o fale puipui. E faʻaaogaina i le shashawn fou puipui poʻo le toe faʻafouina pe a taua le tausia o le malosi o le laualuga. O le tau o le ufiufi o le 115-500 rubles. Mo le 1m2, fuafua i le malosi o le lanu ma le numera o faaputuga.

Tele tagata gaosi sailiili le faʻaaliga vaaia o le maʻa masani ma e aunoa ma le faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Plaster mo le maamora ornico Stakeco Itugaalico (Candis) o loʻo faia i luga o le faʻavae o se migao o le carrarian uaea. E faaseseina i le pogisa lanu. Tau - 300 Cub. Mo le 1m2 ofutino. O se faʻapitoa faʻapitoa tusiata faʻamaumauga o elemene e maua ai le lngotto Gold Plaster, gaosia e le fatu i lalo o le Fratic Aind. Uamea vaega o loʻo aofia ai i lona faʻavae e maua ai le "maa" luga ma luga o le auro poʻo le platinum. O le tau e tusa o le 600 rubles. Mo le 1m2.

I le agai atu i le atoatoa

I le siosiomaga o polofesa, e le seasea talanoa talanoa i mea e aofia ai vaega moni monline veonsnin, ma na o foliga pei o latou. Peitaʻi, e le faigofie le tagata faʻatau ia malamalama i ai. A uma, o oloa uma ia faʻaauau ona faʻatinoina tulaga o a latou vaegatua i totonu o faʻamaʻi faʻamaʻi. E le taua tele acrome e iloa ai o le a inisiua, o le mea autu o le mafai ai ona fausia se tulaga ese ma ua i ai mea faigaluega talafeagai.

Venetian prester lautele. O Le Faavae o Aʻotaʻiga Faitele o Mea: Sirrete ma Punaoa, Sietytone Plaster, Asbestos Places, Alkyd, Aftery tapenaga. Soʻo se mata e tatau ona ogatasi, faʻamamaina ma susu. Ona faʻaaoga lea o se vaega o le eleele faʻapitoa i ai, o loʻo maua ai le sili ona lelei clotk o le faʻapipiʻiina o le faʻavae i le faʻavae. O le mea lava ia (faʻavae) o se mafiafia mafiafia. E mafai ona lanu (faʻaaoga e le tagata gaosi oloa), ae tele taimi e faʻamalosia i le leo o le tagata filifilia e le tagata faʻatau.

O le aano o le tekonolosi o le faaaogaina o le tele o faaputuga ia palasi; Taitasi fausia e ala i le vevesi o le faatulagaga-fausia shrokes. O le iʻuga o lo latou soʻona faʻaalia e foliga mai o le taufaasese o le loloto o le taufauga. O mea o loʻo tufatufaina mai e se uamea sparala, e faʻamalieina ma le faʻaeteete. E le gata i lea, o le vaega mulimuli ane o loʻo tuʻuina i luga o le mea malie. Ole taimi ole taimi e manaʻomia ai mo lenei faʻamoemoe faʻalagolago i luga o le vaega faʻapitoa ma eseese i totonu o le 2-8 itula. O le tele o matata o loʻo mauaina i le tuʻufaʻatasia o le faʻapipiʻiina o le paso i lanu eseese. O faʻafiafiaga o le mamanu o le maalili masani, e masani ona tupu o laʻau ma faʻauiga e manaʻomia le galuega moni.

Puipuiga talafeagai

I le maeʻa ai le faʻapipiʻi o le pamu i luga o le puipui ma tuu i le mama (ma sili atu le saʻo, e masani ona ufiufi i le wax poʻo le faʻailoga faʻapitoa o loʻo avea ma siʻosiʻomaga). O lea, o le palota lanu e puipuia mai le susu. Ole tulaga lea e taua tele mo ata lautele-faʻavae, talu ai i le leai o se nofoaga puipuia, o le mea e faʻaputuputuina ai le vai. I le taimi lava e tasi, e maua ai e sipelaga le uiga "maamora".

O a mea o loʻo faʻaogaina mo le maeʻa ai o le faʻauma? O le sili ona eco-faauo puipuia le ufiufi o Beewe Beewx, e ui lava o sina mea maualalo i le malosi ma le tumau o le synthetic o palu. E silisili i puipui o Halls, Alardiders. Le tutusa lava luga ma le faʻaaogaina o le synthetic wax e iai le pupula. Ina ia maua mai ai se faʻaaliga vaaia mai le wotural, o le upega tafailagi e tatau ona faʻapitoa faapitoa.

E sili atu le malosi o le puipuia o nei o le puipuia o aso nei. E leai ni a latou auala mai lima ma le aoga o le aoga, o le masani ai mo wixes. E sili atu lo latou tetee i le susu ma le palapala. Ma latou le faʻatagaina i totonu ma se spat a spatla, ae faʻanoanoa i le faʻapitoa faʻapitoa ma se solosolo. Avot Vonetian Planks e faʻavae i luga o le polymetric mea ma vali i lalo se maamoraina i mea uma e le manaʻomia puipuiga i totonu ma le teuina.

Fiafia mai le mafaufau
Teraco.
Fiafia mai le mafaufau
Terracaster, o lea lava le metotia o le teuina o le venimini e le venetian sploster, fausiaina le eseese o ata - mai le faʻataʻitaʻiga o le maamora, Malachite, o le inerx i ata otooto.

Fiafia mai le mafaufau
Teraco.
Fiafia mai le mafaufau
Senalco.
Fiafia mai le mafaufau
Teraco.

Ma, o se mea na maua ai, na maua ai se tau mafanafana, lea, a uma le 3 vaiaso pe a maeʻa le apalai i vai ma gaioiga ma vailaʻau. Ia manatua o le olaga atoa o Venetian Venedan e toetoe lava a le faʻatapulaʻaina, ae naʻo pe a fai ni tulaga. Muamua, e le saʻo le tapenaina o le faavae poʻo le solomuli o se fale fou e ono mafua ai le paʻu i luga o le ogaumu. Lona lua, e tatau ona puipuia mai taunuuga faigata. O le mea moni o le Venetiatiana e toetoe a leai se toe faʻafouina: Ia maua se leo ua uma ona iai ma le ata e faigata tele.

Na ona ou galue ... o se taulaitu

Fiafia mai le mafaufau
O le Okinosicty o Venetian Sprster o le fesoasoani i lea lava vaega o le vaega lea e tasi, e mafai ona e maua se malosi "maa" e masani ai le ata. O le ki o le manuia o le foafoaga faatosina ma faatonutonu a le Matai. Aua le talitonuina upu matagofie ma folafolaga o le a lelei mea uma. E sili atu le talafeagai e masani ai ona faamasani oe i galuega na faia i lenei auala. O le isi auala o le faʻafesoʻotaʻi lea o kamupani faʻapitoa na o loʻo auai i le teuteuga o le faʻauma. O le a latou fautuaina ni tagata agavaa agavaa o loʻo i ai tomai e galulue ai ma le venetian Plaster. E ala i le ala, o le aofaʻi o mea e tatau ona foia ai le galuega o le saʻo lelei o le fuafuaina naʻo le polofesa. O le tupe alu o ia: 1packing (24kg) i le 50m2.

O le Venetian Plaster e maua ai avanoa faʻatapulaʻaina avanoa mo le tusiata ata. O le ata na faia e se laupepa lapisi, o loʻo faʻamauina i lanu eseese; Ina ua maeʻa faʻamago, e le o le tapeina, e le mou atu i lalo o Uv Rays. O le laʻasaga o le laina o Wax e faʻamalosia ai le vaega lanu o le laʻau mai le head headity i le vaitaʻele.

Fiafia mai le mafaufau
Tusiata v. Bobtsov

Ata e J.potekhina

Fiafia mai le mafaufau
Tusiata v. Bobtsov

Ata e J.potekhina

Fiafia mai le mafaufau
Tusiata v. Bobtsov

Ata e J.potekhina

E manino lava, o le maualuga o le agavaʻa o le Matai, o le silitauina o lana galuega e faʻatauaina. O le tau o le faʻaogaina o le teuteuga teuteu e amata mai le 600 rubles. Mo le 1m2. Faʻalua le tasi tagata e mafai ona faʻagasologa e uiga i le 5m2. Faʻateleina le tau ua faigata i luga: koluma, eaves, o loʻo i luga aʻe o le 3M.P. E sili atu taugata nai lo le ata tusiata i Venetian Plaster, Faaalia o Fresco anamua i le maa manogi. E ui i lea, e fetaui lelei lenei ituaiga o le kopi e faapitoa ai le sili ona lauiloa i nei. I tua uma, o le moni matagofie e le masani ai masani.

O faatonu faafetai i le kamupani "o le kapeteni o le" o le palu o le "," o le ata faʻasolitulafono "," Teni "," Terako-Dardic Centtov mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili