Saili, leoleo!

Anonim

O le aia tatau o fale e mautinoa e le faʻavae o le Rusia Federeves, e ui lava i le taimi e ono solia ai tulafono faaletulafono

Saili, leoleo! 12929_1

O loʻu fale o loʻu olo, a ea? Matou te faʻatulagaina 'au i tua, faʻatau loka faʻatuatuaina (tutusa tutusa e pei o le sefeina o faletupe), o loʻo tapunia le Windows ma Sott ina ia mafai ai ona ola manuia i totonu o le matou fale. O lea, e ui i lea, o mataupu ia e taʻuamiotonuina ai se faʻalavelave - e faatatau ia i latou le talanoa nei.

Saili, leoleo!
Photonsttop /

Rusia Storastate 25 Faavae o le Huisia Federation Rederation Reds: "O le fale e faatosina mai. E leai se tasi e i ai le aia tatau e ulufale ai i le fale e tetee i le finagalo o ia i latou e faʻavaeina e le feterale, pe i luga o le faʻavae o se faaiuga faʻamasinoga. "

Lē mafai ona taofia lona uiga o tagata o loʻo nonofo i ai ua faʻasaina e faʻatatau i le finagalo. E sili atu tagata (ma sui o soʻo se faalapotopotoga, ma na o tuaoi) e mafai ona sopoia le falelii, e naʻo le a le vaega o lenei potu e faʻaalia ai lenei. I se faʻaopopoga, o le solia o le lagolagoina o le nofoaga i nofoaga faʻapitoa o le tomai faʻapitoa o lona uiga o le faʻamoemoeina o le ata, o le le fiafia o le tagata e nonofo ai o le e nofo ai (o le mafuaʻaga o le tau e leai).

Matou te tosina maia lou mafaufau i le mea moni o le pinine o fale ina ia mafai ona faʻapipiʻiina meatotino i totonu (o le, o le gaoi) o se taulaga tutoatasi. O lea, o le faʻamaoni o le fale ma malepelepe, o le osofaʻiga e nafa ma le gaoi.

O le faʻavae o le valaauliaina o loʻo apalai e faʻapena foi ona fale, ma mo se leleiga le tumau, o se potu faletalimalo, o se potu i le falemaʻi ma isi nofoaga faafomaʻi, o lena, i potu uma i totonu o le tagata e nofo i taimi uma pe le tumau. Ae ui i lea, o lenei tulafono e le aoga mo le fale faigaluega.

Meatotino le muamua

Ina ia mafai ona maua se ata atoatoa o le lagolago o le tulafono tulafono tulafono tulafono, meatotino i tagata taʻitasi, o le a matou mafaufauina le lua manatu: "nofo i le fale o loʻo nonofo".

O le fale o le nofoaga o le nofoaga nofo ai o se tagata, e mulimuli mai i le upu. Peitaʻi, o le fesili e tulaʻi mai: o le a iai fale, mo se faataʻitaʻiga, o se hostel poʻo se faletalimalo? O le tali e le talafeagai. Mo aia a le tagata taʻitoʻatasi, o le tulafono e aofia ai i le mataupu o "fale" ma nofoaga e nonofo ai i tagata. O le mea lea, e mafai e le Pule o le faletalimalo ona o atu i lau faletalimalo potu pe a fai e te solia tulafono o nofoaga o apitaga (o le mea lava e alu i le 'au o le nofoaafi ma lau vavaeese o le nofoaafi. Avatu ma le mea moni o le a aofia ai lou potu o le a aofia ai ma se teine ​​e faʻamamāina, e te malilie, saini se konekarate ma le faletalimalo.

O le mea lea, o le mataupu faʻavae o le valaauliaina e faʻaaogaina i soʻo se nofoaga o nofoaga (fale nofomau, faletalimalo, Hostel, Hostel Intenras pe le tumau, poʻo le le tumau o le galuega saunia mo le tulafono a Rusia. E le faalagolago i le taimi o le fale pe o le potu o loʻo iai tagata o loʻo nonofo i ai i le itu taumatau o le pule, pe latou te totogiina e le e ona (seisi tagata poʻo le faʻapotopotoga).

E taua le iloa o le faʻamasinoga i le fale e nonofo ai, taʻavale o loʻo i totonu o meatotino tumaʻoti pe naʻo le faʻaaogaina o tagatanuu, faletaavale (o se tasi o le auala i se vaa i le fale o le laueleele o fanua (ma tuutuuga latou te le mafai ona le mafai ona faia ma le le mafai ona faia ma le le mautonu mai le nofoaga lata ane). Ae o fale o le tamaoaiga (faʻataʻitaʻiga, spers, ceel, kaeli) vavaeʻese mai tagata nofomau ma le faʻamoemoe e nonofo i tagata, aua le aofia ai le vasega.

O lenei e tatau ona tatou faʻamanino le manatu lona lua, "nofo i le fale o le tulafono o le atunuʻu", aʻo ia fuafuaina ona anotusi. O le nofoaga o loʻo nofo ai, e faʻapea o le tagata o loʻo iai le aia o le pule (o lona uiga, o le tagata e ona poʻo le tagata e ona o le faʻaaogaina o fale i lalo o le lisi. , faafaigaluegaina pe faamaonia). O le mea lea, oi latou na ave i fale mautotogi ma auala e le mafai ona faʻatagaina i le tulaga o se iunivesete e aunoa ma se faʻatulagaina o le fale o le fale puipui o le fale. o lenei mea e nonofo ai.

E i ai ni matatagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fuaiupu a le Lusia e iai le itu e lua-faiga o le faʻasalalauga o le faʻavae o le malamalamaʻaga o fale faigaluega. O itu, e le otometi pa'ū i lalo o le vaega "fale", aua latou te le o nonofo ai iina. E mafai foi ona faʻaogaina e le tagata lautele: E faʻaaoga e se tagata lona fale mautotogi o se nofoaga e galue ai. I lenei tulaga, ioe, o le faʻavae o le faʻalauteleina o le faʻamaonia o se mea talafeagai mo sea "tagata faigaluega-nofoaga" nofoaga.

Faaletulafono atinae

E i ai tulaga o loʻo faʻaleagaina ai le solia o fale ua faʻamaonia mai le manatu o le tulafono. Afai o tagata mai fafo e paʻu i totonu o lau nofoaga e aveese ai le lamatiaga lea e lamatia ai le fiafia o le setete, sosaiete poʻo tagata (o loʻo i lalo o tulaga o le tulaga e le o se nofoaga. O se tasi o faʻataʻitaʻiga masani, ua maua ai e Budwall taʻitaʻi i latou lava i totonu o le potu mautotogi e fasioti le afi. Ae ui i lea, o tulaga o le tulaga sili ona taua o loʻo i ai se vaega taua: o le leaga na mafua mai i le i luga o le fale e tatau ona i lalo ifo o le faʻaleagaina.

Faʻamaonia le mea na tupu o tulaga le masani ai e matua faigata lava. (Faʻafuaseʻi, a o oe i le fale, o le fale mautotogi o le a pa le paipa ma o le a faavalea i latou e nonofo latalata?) E faʻaititia le faʻaleagaina o telefoni ma uo. Ona e le tau faʻasaʻolotoina le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma o le a latou vaʻai i mea.

Ma le isi, oe agavaa e asiasi sui sui o faalapotopotoga e mautinoa ai le faʻagaioiga o fesoʻotaʻiga i le fale (faʻataʻitaʻiga, mo le aʻoaʻoina o le tulaga o le kesi-masani; O masini mita (o loʻo matua moni lava mo tagata gaosi fale oe na faʻavaeina tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaaogaina le vai malulu ma vevela vai). I lea tulaga, e masani ona tuiina le taimi o asiasiga i luma atu, e masani ona ala i faʻasalalauga poʻo le lafoina o le faʻaaliga talafeagai e ala i meli. E taua le tausia o le mafaufau: Metropolitan Community Services, sili atu lona manatu e le mafai ona latou faʻamaonia le tulaga o le kesi paipa i le Moscow Masalo o nei muscovites (ma ina ua tele na o latou, o tagata o isi taulaga) e tatau ona tusia i le taimi faatulagaina o masini kesi. I le faafeagai, e pei ona faia e tagata faigaluega auaunaga, latou te manaʻomia le mauaina o masini faʻapitoa o le a faʻatagaina ai oe e tatala faitotoʻa.

O kamupani lona lua o tulafono e faia e le tulafono o le sala a le au po. O tulaga uma e i ai i totonu o nofoaga i totonu o nofoaga e mafai ai e le faʻatagaina a tagata o loʻo nonofo ai na o loʻo i ai i le feterale tulafono.

Fale o le fale e ono solia:

O Tulafono e faamalosia ai Tulafono, e Faasagaʻi I Solitulafono Taʻuina Mai ia i Latou, Ia e Tumau i Nofoaga Nofo ai Solitulafono, pe i le I ai o sauaga o tagata po o se solitulafono na tupu pe faia, ma na tupu foʻi se faʻalavelave e maua ai le saogalemu a le tagata lava ia ma le saogalemu o le lautele i faʻalavelave, faʻalavelave, tetele, tetele o soliga;

O leoleo (tagata leoleo, o loo i ai le aia tatau e ulufale ai i nofoaga nofomau e le tagata nofo aitalafu ai e le tagata nofo aitalafu, ona faamutaina lea o ni tagata nofoia. O gaioiga aloaʻia e tatau ona faia i aso faigaluega mai le 06.00 i le 22.00. Ole faatinoina o gaioiga faʻapitoa i aso e le-faʻaalu ua faʻatagaina, ae pe o le a le faʻatinoga o lenei taualumaga e le faʻatonutonuina ai le faʻamutaina o le aso e tatau ai ona faia le aitalafu.

O le faatagaga e ulufale ai i le fale e aunoa ma le faʻatagaga a tagata o loʻo nonofo ai e maua ai le masani ai ma le militeri. I le faʻafiafiaga o le manaʻoga mo ia gaioiga, ua faʻatagaina le pule e faʻatino ai suʻesuʻega-suʻesuʻega ma faiga suʻesuʻe, lafo mea i le faʻamasinoga. Na manatu oi latou, e faia e le Faʻamasino se filifiliga lelei, faʻatagaina gaioiga e faʻatatau i le pi ma le soloʻese.

A faʻapea o le fale lavea na faʻafuaseʻi ona maua mai le fale (o lona uiga, e le mafai ona maua se faatagaga mo galuega a le loia a le tino e vaʻaia ai le tino o tagata. Faʻataʻitaʻiga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o se fale mauto mafai pe o le a faʻafoliga i le fale, faʻalogoina cricks fesoasoani mai iina. O le isi mataupu o le tagata solitulafono, ae ou alu ese sauaga o tagata faigaluega o tulafono faamalosiau, lilo i totonu o le fale mautotogi (lona / fili).

Faatusatusa i le le tausisia o le faʻavae o le lagolagoina o fale, faʻafesoʻotaʻi mata o le pulega maualuluga, le ofisa o le tagata faʻamasino poʻo le Faamasinoga. I le taimi lava e tasi, o le tagata ua tagi e i ai le aia tatau e mafaufau ai e le gata i lea valaugaʻesega, ae o loʻo ia taui foʻi mo ana faʻaletonu, ma le tauʻave le malosi ia te ia lava.

Gauai atu, saili!

Saili, leoleo!
O ata puʻe ata-sailiga ma suʻesuʻega gaioiga e fesoʻotaʻi ma le tuufaatasia i totonu o le fale, o se tasi e masani ona faia. E faia e tusa ma se tiute fautuaina a le tagata suʻesuʻe ma le faʻatagaina o le moliaga poʻo luga o le tulaga o le faamasinoga faʻaiuga na tuʻuina atu e tagata o loʻo sailia. Pepa mo le Faʻasologa o Suʻesuʻega o le faʻatasia. E tatau ona totogi i le mea moni o igoa o le tino na tuʻuina atu se pepa i le mau o le faʻaiuga ma luga o le au lolomi.

A o iai le ulufafo i le fale, naʻo tulaga e le tumau ai tupe, o se suʻesuʻega e mafai ona faia e aunoa ma se faʻasilasilaga o le 24 itula. Aofia ai se faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga: O le sailiga e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga e mafai, ona iloa ai lea o le leoleo, o le tagata osofaʻiga o loʻo lavea ai ni molimau taua i totonu o lana fale) ma ua mafai ona faʻaumatia i latou.

O le sailiga o aafiaga faʻaalia, o le mea lea e suʻe ai meafaitino po o ni pepa e iai le taua o faʻamaoniga i totonu o se faʻamasinoga; E gaosia ina ia mafai ai ona iloa tagata manaʻoina tagata. A o le suʻesuʻe, o tagata ofisa saogalemu ua i ai le aia tatau e tatala ai soʻo se nofoaga pe a fai e le mafai e le tagata ona le taliaina. Le mafai ona tatalaina le nofoaga e aunoa ma le faʻataga a le e ona fautua mai e ono afaina ai le mea totino (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻamalosia se faitotoʻa saogalemu poʻo le uʻamea ulufale). Pe a faʻatautaia se suʻesuʻega, o se tasi e agavaa e auai, o lona potu o loʻo iai nei gaioiga, ma tagata matutua o lona aiga, ma e tatau ona auai ia i latou ua malamalama i ai. O faʻaiuga o le sailiga o loʻo ulufale mai i le Protocol, o se kopi o le pepa ua tuʻuina atu i se tagata na suʻeina.

E mafai ona latou teena?

O lenei faʻafitauli o loʻo iai se isi itu: E mafai e le tagata o lona fale ona taofia? O loo i ai le mataupu faavae o le le mautonu o le le maua o le taofia o fale: "E leai se tasi e le mafai ona 'alo i le itu taumatau o fale (e aofia ai i le mauaina o le tulafono."

O tulafono a Rusia fale e maua ai le avanoa o le aveeseina o se sitiseni mai i nofoaga o loʻo faia i lalo o le sosaiete faafaigaluega. Peitai, e na o le faamasinoga i le faamasinoga. O le mafuaʻaga e apili ai le faʻamasinoga e mafai ona:

Faʻaaogaina o le Nofoʻia poʻo sui o lona aiga o fale nonofo, e le pei ona tofia (faʻataʻitaʻiga, pe afai o le fale mautotogi na faʻatulaga e se au fai pese);

Faʻatulagaina o loʻo solia e le Ofisa poʻo le Vaʻaiga a lona Aiga o loʻo manaʻomia ai foʻi tuaoi (o le oona i le faapaologa a isi)

O le mea taua le saʻo o le tagata nofoia poʻo ni tagata o lona aiga i nofoaga o loʻo iai, o le nofoaga na faaleagaina ai pe pa i le fale mautotogi.

E le i faaaogaina le aia tatau a Fale, e pei ona fausia ai e i latou na fausia a latou nofoaga i luga o lo latou lava fanua, ae le o fuafuaina mo le fausiaina (mo le faʻataʻitaʻiga, i le tofiga e teuva i inisinia).

A faʻapea ona iloga le pule a se tagata faifaatoaga i le suilapalapa, e faʻatonutonu le aufaigaluega o loʻo nofomau. Ioe, latou te aoina molimau ma tuaoi na aafia i gaioiga o le faʻatamala, ma sui o auaunaga ma tausiga o fale. E manaʻomia foʻi se faamalamalamaina o le tagata solitulafono o le mea na tupu, ma iinei e tatau ona manatuaina le mataupu faavae o le nofo ai ma le faʻamaoni. O sui o le tagata faʻatautaia o le a mafai ona ofi i totonu o fale nofomau, o mai i se maliega ma le fale faigaluega pe a maua se faʻatagaga a le Faamasinoga e ulufale ai i le fale o loʻo nonofo ai. I le tulaga alofa, e tatau i le suilapalapa le nofoia o le tagata nofoia mo le avanoa o soliga ma le manaʻoga e toe suia le faaumatia ma faaleaogaina. Afai i le faʻamatalaga faʻapitoa o le iʻuga, o le solitulafono o le a le faʻateʻaina, o le Herger e iai le aia tatau e apalai ai i le faamasinoga ma se tagi mo le tamaoaiga. Na iloa e le fale faigaluega o le nofosala o loʻo noatia i le tamaoaiga i le faamasinoga e aunoa ma le tuʻuina atu o isi fale. E tusa ma le lamatia o le feeseeseaiga o le maliega a le lautele ona o le mea moni e le o faia le totogi ma le aoga. Ae ui i lea, tatou te mautinoa o lena mea o lo o fai ma atinaʻega o mea tutupu i a tatou faitauga e le faʻatamaʻia ai a tatou tagata faitau.

Faitau atili