Aua nei solia i matou ia i matou!

Anonim

Foliga o le tausiga o mea faigaluega a le aiga mai le sleainless steel. Lelei uamea ma ituaiga o lavalava puipuia

Aua nei solia i matou ia i matou! 12946_1

Aua nei solia i matou ia i matou!
Bosch.
Aua nei solia i matou ia i matou!
Bork.
Aua nei solia i matou ia i matou!
Moulinex
Aua nei solia i matou ia i matou!
Bork.

Ju Cun 20120 Jubier Bk (Bork) e le gata i le Shinless Steel e le gata i mea faigaluega, ae o se mea e matagofie. Titanium Microfilter o le a saunia lelei le inu

Aua nei solia i matou ia i matou!

Aua nei solia i matou ia i matou!
Bosch.
Aua nei solia i matou ia i matou!
Vinik.

O le Hull of the Drip Work Scort VT-1509 (Vitek) o se tuʻufaʻatasiga o le palasitika palasitika ma shinless steel. Afai ua malulu le kofe, ona faafetai lea i le vevela-tetee o le frest flassk e mafai ona e mafanafana i luga o le ogaumu

Aua nei solia i matou ia i matou!
Tuta.

O le aano o manu o le Iu 71013e ​​(TEFAL) e mafai ona viliina 2kg minus aano o manu i le tasi minute. O le potu e aofia ai le tolu latistis-auvae ma pu o foliga eseese. O lea e mafai ona e saunia ipu eseese.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Bosch.
Aua nei solia i matou ia i matou!
Lole

Kesi kuka luga o le PG2D 750/1 SQX (Candy) Steinless Steel

O lenei Stainless Steel o se tasi o sili ona lauiloa mea mo le gaosi o mea faigaluega aiga. E le talafeagai, e tele ni sao o ia: e le naʻo se mea e tosina i ai, ae o le faʻamalieina foʻi, faamalieina, mea lelei e le o le lisi. Ina ia faʻalautele le tautua ola o masini uʻamea vaivai, e te manaʻomia ona e tausia lelei. O le a matou taʻuina e uiga i nei faʻafitauli i lenei tusitusiga.

Ua atili ai le tulaga o Stainless Steel ma le malosi tulaga i totonu o tatou potu mautotogi, aemaise lava talu ona fetaui lelei lea ile Stylests-tekonolosi. Ua tautala mai le igoa ia te ia: O lenei mea e tatau ona faʻatupuina le afaina o le gasologa faʻatusa faʻatusa faʻatusa i le faamaualuga masani. Peitai, pei ona faʻaalia e oe i lagona poto masani, e ui lava i lalo o lona igoa taʻutino, ae naʻo le le saʻo o tulaga. E tatau ona iloa: A latou tusi e uiga i mea e te maualalo i le aiga (kettles, ato, shissus idr), o lona uiga o le pisia atoa (vagana ai vaega atoa) e aofia ai o le syeled (vagana ai vaega atoa) e aofia ai le faaputuga atoa) e aofia ai le faaputuga atoa. Afai o loʻo faʻaalia o le pusaaisa e faia i le spinless steel, e faʻatatau i ai i totonu o le pito i fafo, ma e masani ona faʻapitoa i totonu o le stades. O lea ia faaeteete, faamasani i uiga o le oloa.

Mo fia iloa

Stainless Steel o le 'au i le tele o elemene. E tele lava taʻutaʻua i le faʻatusatusaga ma le masani ai le uʻamea O le vaega autu o spinless steel (cr). Le mea sili ona maualalo i le o le o le olilon 10.5%, ma le tapulaa maualuga o le 26%. I le le gata i C CR, Stainlellen Soun o loʻo aofia i fua mai e tele o fua mai i,ʻau, Ti, mo, si, mn, mn. Ae ui i lea, o le galuega sili ona galue i le crome. O le tele lea i le uʻamea, ae maualuga le teteʻe i le teteʻeina o le teteʻe atu. O le taimi lava o le anotusi o lenei elemene i le tagata every sili atu 10.5%, o le uamea ua avea ma se mea masani i lalo o tulaga masani ma i totonu o siosiomaga masani. Afai o le chromium e sili atu nai lo le 17%, o le uamea o loʻo manatu o se faʻamaʻi-tetee i le malosi o le mamafa ma isi siosiomaga. E faʻafesoʻotaʻi ma le okesene chromium, o loʻo avea ma chromium oxide puipuia ata tifaga, tetee i le aufaasālalau.

I le ala, i mea o fale i totonu o le atunuʻu, o le a le mea ua taʻua, ua suia le Steed Steel. O lea, o le Sūlega o le uamea na faʻaaogaina mo sina tekonolosi, e maualuga le 'au manaʻomia nai lo le faʻaaogaina mo le tele. Muamua, talu ai o le fesoʻotaʻiga muamua ma oloa meaʻai, ma lona lua, e masani lava o tulaga mo le faʻagaioiga o le taufaʻafefe. A uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le unsepy ua stetesele e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai, ma le ipu ipu e masani ona mago.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Vevela-ariston.

Ata 1.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Teka.

Ata 2.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Cata.

Ata 3.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Bosch.

Ata 4.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Tuta.

Ata 5.

Aua nei solia i matou ia i matou!
Scarlett.

Ata 6.

1-2.andogaus masini: fausia-i lfz 338 ix a / ha (hotpoint-artistson) (1)

3-4. Ooʻaga na faia o le Stainless Steel - DT4s 900 IOX (CAA) (3) ma DK995

5-6. O le b9625 (Tuta) (5) o le Stainless Steel e faaauupegaina ma le Hermostat, o lea o le vevela ua fetuunai mai le 80 i le 100 ° C. Mataupu Faʻataʻitaʻiga SL-1501 (Scarlett) (6) o loʻo uʻamea foi

O le lelei o steel e faʻamoemoeina i luga o mea i totonu o le chromium eyo. O le a le mea e sili atu, o le sili atu ona teteʻe i le faʻamalosi a ala o faasalalauga (faʻataʻitaʻiga, i le faifai pea fesoʻotaʻiga ma oloa suavai). Mo uma meafaigaluega, o se tulafono, o se tulafono, togi uʻamea ua filifilia ma le laʻititi o le kommium, talu ona faʻatagaina atoatoa le faʻatinoina o tulaga umi. Ae ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli, e masani ona fufulu uma luga o le paʻu vaivai, aua o le faʻafilemu o meaʻai ua saunia e mafai ona maua, fai mai, o le steinsints o le ipu , ma faatasi lava taimi o le a tatou ono vevesi ai.

Paga le tausiga tulafono

E le mafai

1. Fai ni mea faʻanatinati mea mo le faʻamamaina (mautu lelei mea lelei).

2. Sand, Soda, amo, acid ma pe amo, e veteina foi Steel.

3. O le palapala e le palapala ma isi mea leaga e palu ai luga.

Mafai

1. O le solosolo e faʻamamaina lelei le speinless swel, aemaise pe a fai o loʻo aoga atoa ma se faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo i ai i luga.

2. O le mea taua ma le paʻu o le pollution e tatau ona muamua-tudded, ona solo ai lea ma le solo susu.

3. E masani ona tapena i se vaega faapitoa mo le slealean spebed tausiga o le a sili ona alualu i luma o foliga o luga ma puipuia.

4. Lau Afioga (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le pepa kuka poʻo se ogaumu) e mafai ona fufuluina i le vai mafanafana ma sina laʻititi o se faʻapitoa o le tino.

E masani ona faʻaaogaina le vaega puipuia i luga o le Stainless Steel Panel. E tele filifiliga mo ofutino o loʻo fai ai se isi tulaga puipuia. O nisi tagata gaosi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le sili atu le filo. E faigofie ona fufulu, ma tamatamai lima e toetoe a le mafai ona vaaia. Ae e tatau ona amanaia ma unaia: O sea uunaiga e leʻi leva, ma o lē e ona oe lava le mafai ona faʻafouina pe a uma le ono masina. E i ai foʻi ma mea e faʻamalosia ai lea tatou te le tausia le uʻamea, ua lava le faʻamaonia ma se solosolo malu. O le "le lavalava" staneless steel e sili atu le feui i se mea faʻapitoa mo le faʻamoemoe mo lenei. E masani lava, o tuʻufaʻatasiga tutusa e iai le mama ma le puipuia. Ma o lau metotia e le taulia ai, ma o le a umi o ia. Faamolemole ia maise: O nisi tagata gaosi oloa faʻailoa mai ai o le faʻagaioiga faʻatonuga e mafai ai ona tausia se uʻamea naʻo ma se faʻatupega na latou fautuaina. A leai, ua aveese le tulafono.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai i le Kamupani "BSH O le BSY ONCHATYS", "Gork Sykwenicks, Coang School Instruption.

Faitau atili