Gagau malosi pu

Anonim

O lala uma o lenei fale mautotogi ua lofituina i ni mata mataina e mafai ona aapa atu i le piggy bank. Matou te faʻamoemoe o le toʻatele o latou lava e aoga ia matou faitau.

Gagau malosi pu 12948_1

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

O lenei poloketi na maeʻa e tusa ma le ono masina talu ai. Matou te iloiloina i lenei vaega, talu mai le sone o le sone o le sone o le sone o loʻo faʻatumuina i manatu manaia e mafai ona ausia i le piggy bank. Matou te faʻamoemoe o le toʻatele o latou lava e aoga ia matou faitau.

Faamatala se tasi o tusitala o le poloketi

O le poloketi na fausia i le tutusa tutusa-tusitala ma tagata e ona o le fale. Tele mea ua faia e le tele aʻo leʻi amataina laʻu galuega: E fausia ni vaega se vaega, na faatonu ai e le umukuka, fola moega. E leʻi faigofie le galuega: E faoa faamalosi mea uma na faʻatau muamua, faʻapea foi ma le faʻavae o puipui ma le faʻavae o le faʻasologa, leo, fausia e ala i ato ma neon tala masani. I le latou muamua, e manaʻomia e le au ulu le toʻafilemu i Beige Tynes, o le vaega o a latou amio na faʻatagaina e sili atu i tua atu o nei faʻavaʻa. O le mea lea, na maua e le fale mautotogi aʻiaʻi Pesen & ATga ma o loʻo vaʻaia tele o tagata o ona tagata.

Tufuga Alexander Afsusyev

tasi. Kpperbusch Seashaust (Siamani, 74 afe Norbras) o ifo i le taualuga i luga o le ogaumu. O le ea e sau mai le ufi ua natia i le pusa mai glc, o lea o le maualuga o le potu e le faaitiitia. Ina ua mafai e lenei nofoa i luga o lona taualuga, sa ia foliga le tei, tutusa ma i autafa o pa puipui na fausia ai se isi pusa ma le pusa. O le tulaga lavelave o le taualuga o loʻo taʻu mai foi e le manaʻoga e nana ai dings o auala o auala (tusa o le 175 afe o rubles).

2. O le ata talitane umukuli foliga faigofie ona o le tuʻufaʻatasiga o tioata, varnish, laumeite, faʻataʻitaʻiga pir veneer (luga o laulau, o le pa puipui).

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

F-faʻataʻitaʻiga o lau

Kitchen Meafale Nolte Kchen (Siamani, 740 afe o Rubles. Mo le le lava o le fale, e sili ona lelei kapeti. E fetaui lelei mo le faaaogaina. Pau lava le taimi na tau ai le galue ma le faaeteete, o se tuʻugamau, talu ai o le pusaaisa ma se pusa 'aisa ua aveeseina tele mai le ogaumu ma magoto. Ina ia savali i ai, oe manaʻomia le teuina o le failauga "nonnunsula". O ata o loʻo tusia e faʻamatala mai ai ituaiga eseese o le umukuka faʻatafunaina: laina, faʻatusatusa, motu ", p -d-ata. Lenei o loʻo matou feagai ma se numera e seasea ona faʻaalia.

Eseese ata ma tusitusiga o umukuka pito i luga e tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi: susulu mumu lanu e faapopoleina ai le tele o paletino o le o le chiralelia i luga o meaafale, o le laupapa laupapa (Finelani) i luga o le fola.

tasi. Mumu mumu a Arbonia (Siamani, 23 afe o rubles.) Na aliali mai i le potu 'ai ina ua uma le auai o le Loggia. Faʻafetai i le pupula lanu ma sili ona lelei, o le vevela o le masini foliga pei o se mataupu o le ata o aso taʻitasi. E ese le tuʻufaʻatasia ma le faʻaliliuina o lamepa o le camptiri o le lauiloa lauiloa o le Loomo Maarer (Iso Maorer, e iai ni fagu lapisi-mumu. Mo le 1pc. .

2. O le Tusi Receome o le fausia-i totonu o le failauga faiga e masani lava i le lima, i tafatafa o le pusaaisa ma le 'ai laulau.

3. O se '' ai ma le umukuka o loʻo faʻaaoga ai le tele o mea ma le tele o mea.

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

fa. Nolte Kchen Watchen Meafale ua maeʻa i le laumua, faʻapipiʻiina o le faʻatinoina o se ata matagofie o le par. Lenei ata lapoʻa ua faʻamamafaina ai le fua o le spacive umukuka, faia se galuega taua faʻatonutonu.

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

I le va o le lagi ma le Lalolagi

O le tuaoi i le va o le alatele ma le potu malolo e matua faʻatapulaʻaina. O le potu e faasoa atu le maualalo vaega. E tolu paga o manoa o loʻo agai i ai i le va o totonu ma le taualuga, i luga o le tolu, tolu o loʻo avea ma o Majo (Italia, 22200rub. Mo le 1. Na avea ma se mamanu le masani ai. Latalata i lona tolu tolu mai le fale mautotogi. I le aluga o taimi, o le a suia i le faaluaina. Na teuteuina le sofa i le maoaʻe maoaʻei ma le le malo o le Marrew Martin (United le Malo, 9660s mo le 1pc.). O le saua o le Monochrome Ceepan mafai ona fesoʻotaʻi e uiga i le le talafeagai mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa i ai ni sulugatiti ma geometric ma tagata faʻatoʻaga, e foliga manino mai lava.

tasi. Malosiaga o laʻau ogalaau seti mo le saini, Andrew Martin (United Kings (United Kings, 1234.) Faʻamamaʻi o le potu malolo.

2. O le Wcrororerian i tafatafa o le faitotoa pito i luma o se matua matagofie tele i se lautele lautele. O le manatu na faʻatinoina iinei e le tagata mamanu e matua aoga tele i le tele o tatou tagata faitau. O le faʻavaʻa e faia e le 'au faipule e tusa ai ma le tusi a le tusitala mai tagata o loʻo iai le talaaga ma le susu. O le faʻaogaina o lenei mea lelei, o le fuafuaga e matua o le paketi ma mafai ona faʻapipiʻiina i lalo o so o se sili manaʻomia. O le faʻavaʻa e valivali ai i se lanu atamai o le kofe ma le susu. O loʻo faʻamamaina o loʻo faʻaiʻu i le siliva siliva, i le pito i fafo e lautele atu nai lo totonu. Na avea o se mea ese a le tagata.

3. Pa Afi na faʻapipiʻi e Wallpaper Colesson (United Malo, 4250rub. Mo le 1rolon), pei ona soloia ona o metallic gloss.

fa. O le nofoaga o le malo o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le afi-i le la afi o le acoustic system (USA, 120 afe rubles). Mai le Cook Center mo uaea, o loʻo aoteleina le faʻailoga i le failauga e fausia i luga o le totonugalemu.

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Ataata i luga o le puipui

Mo le potumoe na maua se mafanafana ma le palaka. Pa puipui ma Niche i le taualuga o loʻo tuu ai Monochrome Washpaper ma Blirtured Elisis Street (Farani, 6670rub. Mo le 1rolon). E foliga mai o le paolo o le faʻamalamalamaina o fugalaʻau pa'ū i luga o le puipui, lea ia te ia lava e faia ma le filemu. O nei lagona e faʻamalosia ai le lanu o le lalolagi-pogisa lanu enaena ma swamp: nila ma meaafale bali bati (Saina, 130 afe rubles) ua filifilia i lenei laina.

Le manatu o le mamanu o le faamalama tu i lalo o le malosi o tulaga. A o faimalaga i le sausauga Asia, na faatau e le 'aupito laka. O le mea moni, na ou manaʻo e faʻaaoga. Ae mo le a le a le a le a le au a le au a le au a le au. Ona ali lea o le mafaufau e tuufaatasia le mea na tipiina i le manophonic enaena silika. O le taunuuga na matua manuia.

tasi. E leai se ogatotonu pito i luga pito i luga. O loʻo faʻataʻapeʻapeina le malamalama malamalama o le potu i le tino o le potu ma mai le taualuga o le faʻanoanoa.

2. Mo se mamanuina o le potu malolo e le foliga mai e le faigofie tele, e tele ni mea faigaluega faaopoopo: o le clast corged rod andrey giriyam (9 afe o girity bati (ogatotonu moega.

3. O le Pogisa, mai le tulaga o le Taitai, Dressar, o nofoa, ma taeao e fai, e pei foi ona faaaogaina mo le sili. E oʻo lava i le laualuga o le pepa puipui e le lamolemole: o lo latou foliga o se mea e manaia pe a faʻaaoga lou lima.

fa. I luga o le nofoa o loʻo feagai ma le faʻamalama, e matua talafeagai le gagau o le moega, teuteu i le auvae o le auvae (Lusia, 8 afe o le taeao. Mo le 1 seti i ofu moe

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Uliuli ma paʻepaʻe

O le faafeagai o le faletaele o le faletaele e lalagaina ma se glossy eseesega le tele o steuler (Siamani, 740 gi. Mo le 1m2) - uliuli ma paepae. Docors totoa i latou, e ese tele (1660 rubles mo le 1 PC.). Ceramic Faʻasaga i luga o le 40cm e le oʻo i le taualuga - na avea ma ituaiga o le lautele o le tuaoi.

O le pito i luma o le faletaele faletaele i le itu taumatau ua vavaeeseina e se vasega, lea o loʻo mugoina ma masini faʻamamago, se kalama faʻamimigi. I le itu tauagavale, o le atigipusa pusa ma o le puipui puipui e fausia ai se nicho le mea o le tele vai vai o le 70l.

O le taele ua faʻatulaga foi i le nichh - i le va o le timu ma le pito i tua o le potu. O le iʻuga, nai lea o le fale, e mafai ai ona e fai i le tamaʻi moe ma paʻu vai lea (Siamani) ma o se faʻapitoa fatuga o le tioata manino.). Pa ma fola i le vai taele e laina ma ofisa.

tasi. Demigner cramic tile foliga tele-kaseti.

2. Napanese ma le umukuka ei ai le fua o le tino. O se sensor o le uaea e fesoʻotaʻi ma se eletise eletise i luga o le popo paipa o lo o faʻapipiʻiina i lalo o le magoto. O le taimi lava e pa'ū ai le moli i luga o le sese, o le faatatiga na tupu ma o le auala o le vato o loʻo ufiufi le tafe o vai i totonu o fefiloi, o masini fufulu. O le fola e faia ma le milo ina ia o le vai tafe i le muamua sekone poloka le filifili. Se seti o masini meafaigaluega e tusa o le 14 afe rubles. E taugofie nai lo le toe fausiaina o mautotogi o lotoa - lona lava ia ma lona tuaoi!

3. Le tutusa ma le vaai lauiloa o le tele o oave, tuaoi, e le faʻaititia le maualuga o le potu, ae i le isi itu o le potu, ae o le isi itu, "o loʻo suia" ai ". I le tulaga, o le maualuga o le potu e 2.8m, ae o le lautele "sasaina" i lalo o le taualuga, pei o se ituaiga o tuaoi, na faʻateleina ai.

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Aso malolo mo mata

O le potu mo le teine ​​o le fa tausaga na avea ma fiafia ma faʻateleina ona o mea eseese, faʻamaufaʻailogaina ma tipitipi. O puipui o loʻo ufiufi i Dulux Vinyl Mat (United Word) o salati vali ma faʻasaoina ma le kulimi lanu. O le iʻuga o le tasi le RIGLEel e teuteuina i se fasi fasi fasi sikuea, ma o le isi rigeel ua teuteuina i le tele o lanu lanu. Faia e le au tufuga faʻaaoga ia i latou e tusa ai ma le ata o le tagata mamanuina. I luga o le fola Brown Brown Parqut "DUSSIE" (Kareva) Faʻasalalauga Steuler Tile i le tulaga o le malie sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea sikuea, " Vgipsocardon Coinding o loʻo tipiina i le "daisy bishals" - latou suia le lautele lautele, susulu le toniga pito i luga malamalama.

tasi. Na uma le meafale ma le faʻanatura Melon Veneer.

2. High Crick Moell (Siamani, Meafale Mafuaaga - 85 afe.) Liliu i se malae taalo faafetai i se pepa faʻapipiʻi ma se mauga. I lalo o le pepelo, le isi nofoaga mo le taʻalo, "domik", lea e fiafia ai tamaiti e aʻe. Mama, pa, faitotoa ma faamalama i totonu o lenei "fale" - agamalu, e faigofie ona ave ese ai ma fufulu.

3. Pe a faia se vasega pepe, e mafai ona e faʻaaogaina uma lanu o le nuanua. I le taim lava lena!

fa. O le faʻamaonia metotia o le tuʻufaʻatasiga o tissue-monononous plus stred Plude Mamanu Mamanu. E mafai ona maua ni mea e maua e le Barkile Group docutations e mafai ona maua o ni tuʻufaʻatasiga, ae e mafai ona e filifilia oe lava. O le mea autu o le lanu tutusa e auai i le lanu tutusa i luga o le mataupu i luga o le monophoneni. O tusitusiga lelei e mafai ona "faia" le ", ae o loo tu. O pupuni Roma mai le Igilisi e tau i le 19 afe afe.

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Gagau malosi pu

Olaga i uili

O le tulaga i lenei potu e televave tele: O meaafale, ma le tuusaunoaga o le kesi, i luga o uili. Ergonomic Archchar Moll (18500rub.), TIMS i lalo o le Desktop ma le moega, o le moega lava, e faigofie ona felelei ai le potu. Ioe, ma o le lagona na faia faʻapitoa ... o le nofo i luga o le nofoaga e le aumaia se lalolagi tele faafanua e nofoia le pa atoa. O le paolo o ata vali e filifilia i le leo o ona sami ma sami. Ua teuteuina le tama a le sui o le teine, o loʻo teuteuina Wil Windows ma se mea taugata Igilisi ma se foliga matagofie, o loʻo tapunia ai le leaga o paʻepaʻe. O lo latou faigofie ma le saua e sili ona lelei mo le potu o le tama. Vaiaso o le vaiaso - Tamoe Link Lintun IKea (Suetena), Treped Opelows, Brotherral Band Spertro (Italia) - Toe fausia.

tasi. E lua foʻi fata o tautau i luga o kesi e laʻititi ma vaapiapi, ina ia aua le faʻapopoleina ai mātau a le tagata faimalaga, aua le tapunia le faʻafanua. O le teuina o mea e teu ai mea i totonu o se mea lautele fausia-i totonu o le fale.

2. Lau umi desktop i le puipui atoa e faigofie tele. E faigofie lava ona mafai ona lafo mea faigaluega o ofisa, tusi, manaʻomia ai tausi, a o faʻatumauina le faʻatulagaga.

3. O ni soʻeʻe e faigofie atu i luga o le kesi. E toalima i latou. Ae mo le "alualu i luma" faalekorama a fanau, o le pau lea o le mea taua.

fa. Tele le taualuga o le lamepa (belgium, 3 afe rubles) i foliga o se tamaloa nofo i luga o le masina, fuafuaina mo le 60w moli. O le lava o le malamalama e tumu ai le "ao", pe sili atu, o le neon revists sambend i le soloia o taualuga.

Faʻatonutonu faʻafetai i le Andrew Martin mo le mea e mafai ona maua mo faila.

Faitau atili