Talafeagai fetuunaiga

Anonim

I lenei vaega e tolu potu potu (87 M2), o por popo o le maina ma galuega o le fausiaina e olaola faatasi ma ni tu ma aga lelei lelei.

Talafeagai fetuunaiga 12952_1

Talafeagai fetuunaiga
Ua faʻatulaga le potu malolo o le umukuka i se auala e mafai ai ona vaʻai i ata eseese: ma tuʻu i luga o le moega, ma le nofo i le pa o le 'aʻai.
Talafeagai fetuunaiga
Mo le moli auala tele, tele moli moli ua fuafuaina, maua ai se moli malu malu. Latou vaevaeina i ni vaega e mafai ona aofia eseʻese atu. O le Chandelier sa vave ona faaleleia le matafaioi. Faʻatasi ai ma se laina lamolemole o le siʻitia o le faʻamamafa o le faʻapipiʻi i luga o le uʻamea (o loʻo vaʻai totoʻa i fafo o meaafale
Talafeagai fetuunaiga
O lea e i ai le moli masani i totonu o le potu, o le fuaitau i le vaega o le sui ua matala.

O le ausiaina o lenei sini fesoasoani i le lautele o le amataga

Talafeagai fetuunaiga
Umukuka meafale pepa provensazale (aran) ma stades mai le fafie fafie e fiafia i le tagata e ona tagata ma le asela o loʻo i ai ma lautele lautele
Talafeagai fetuunaiga
O piliki a le Cermic na avea ma mea pito sili ona talafeagai mo le fausiaina o se tamaʻi-lapoʻa, ae o le faʻavae o le fata o le pa.

I le ata, o le ata ua puʻeina i le taimi nei o lona laga ua uma ona faʻavasega ma faʻavaveina i lalo o le faʻasologa o le ceramic nila

Talafeagai fetuunaiga
Mo le talimalo o le falemoe na faatauina se seti o meaafale sma. Moega, moega i autafa ma o le lapotopoto laulau ua laina ma veneer cherry. Meafale DATITA O LE AOAOINA O LE PLODS PLOGNE elemene: Teuteuga o cornice ma faaofiina le lafo o le faitotoa o le faitotoa
Talafeagai fetuunaiga
O puipui o le potu potu o le potu e gagau mai le plaster discoom (foafoa luga). Mo fesootai i luga o papatusi ma le faʻamau fusi o le gypsum spacing "tagata fugnentur"

("Knaufi", Lusia). O le lamolemole luga o poloka poloka e le manaʻomia le faʻaoʻo atu

Talafeagai fetuunaiga
A o le tamaititi e leʻi faʻataunuʻuina le 1 tausaga le matua, na faʻamalosia ai lona potu i le mafanafana samasama ma le faʻaititia o lanumoana pese, faʻaaoga e avea ma ofisa o le Matai (o le faʻamalama. O loʻo lava le avanoa mo le faʻapipiʻi o meafale a tamaiti ma teuina o meataʻalo. Vaega o nofoaga malupuipuia (rapumps) mafai ona faʻavaivaia pe, i le isi itu, faʻaopopo nofoaga fou, malu, o loʻo iai, sheelcases

Talafeagai fetuunaiga

Talafeagai fetuunaiga
O se lagona fiafia i le maota o le fale faletaele e fausia ai se lanu pupula o loʻo faia i luga o se seti o meaafale mo le telma potu ma le cerampel cheam).

I le itu tauagavale o le ulufale o se hydromassage bad-Sauna Touco (faʻataʻitaʻiga 220) ma pupuni.

O le faleuila e natia i tua o le vasega

Talafeagai fetuunaiga
A o le i faʻapipiʻiina le galuega mo le podium, ia faia le faʻapopoleina o le fola atoa, ona faʻaaoga lea o le sitaili fesoʻotaʻiga.

Sewer paipa o loʻo tuʻuina atu i se malifa o le itiiti ifo o le 0.03.

Tauaso e ala i le lagolago (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le piliki ma le sima)

Talafeagai fetuunaiga
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
Talafeagai fetuunaiga
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

O aiga taʻitasi o lo latou manatu o faʻamafanafanaga ma le fale. Mo nisi, i le mauaina o ma le faʻatuatuaina ma e taua, o isi ua sauni e faʻataʻitaʻi i taimi uma i le sailia o fou masani. O lenei fale mautofia nei o fuafuaga, inisinia ma fofo fausiaina fale ma le ola lelei faatasi ma tufuga lelei.

O se tasi o manatu na faʻatulaga e tagata e ona o le au tusiata ma o le fale o le fale o loʻo avea ma lelei o galuega uma. O se miti a le fai faʻatasi o se aiga talavou na sau moni: Ina ia ola faʻatasi. O le vaega atoa (87m2) ma le i ai o le fa o Windows faʻatagaina e fuafua ai le potumoe, tamaiti ma faʻaʻea le umukuka-fale.

O se vaega o vaega i totonu o le fale i totonu o le fale mautotogi. Peitaʻi, e le taua le faʻauigaina e manaʻomia mo le le fiafia ma faʻapipiʻi galuega. E ui i le naunautaʻiga tele o 'au vave, na tauto e le mafai ona aveeseina mai le faapalepale! Mio "faaleleia Mutegylogization lea e tatau ai le vaitaimi faʻaitiitia ai. Taimi ma mea faigaluega e sefeina i le faigaluega-aoga totogi galuega. Vaega faʻateleina mai papatusi a le paso, e aunoa ma le faʻatiga ma le faʻaseseina. O pa puipui i nofoaga nonofo ai na ufitia i le pepa puipui. O le taualuga na faapugata ai, tele tasi-tulaga. Meafale filifilia e ala i lisi mai le au faʻaola e leʻi faia foi ia te ia lava faʻatali.

Rack i luga o le tuaoi

Faʻalauiloa i le fuafuaga, ma le faʻamalama matala i isi itu i se taimi puʻupuʻu, o le fale na totoe na vaevaeina i mea lilo ma tagata lautele. Sa i ai potu malolo e lua. Alualu i luma na o le 4.5 m le lautele, e le aoga le fauina o se fusi o le umukuka ma le potu malolo o le a pamu. O le tusiata fuafuaina o se fetuunaiga filifiliga: I luga o le tuaoi o le lua sone e lua faia se fata. O le maualalo o le fausiaina o le fausiaina sa o le malosi e tatau ona ofi i totonu o se malamalama loloto.

Faitotoa fusi

O faitotoʻa uma i totonu o le fale mautotogi (lua o latou e taʻitaʻia i faletaele) i fafo i le potu. Mauaina o faʻataʻitaʻiga talafeagai e teteʻe i le taupulega na fesoasoani i le poto masani o tagata atiaʻe. O tagata o le tagata o loʻo i ai (Italia) faitotoʻa o loʻo i ai uma uiga talafeagai. E le gata i lea, o le mafiafia o le pusa faitotoa na manaʻomia e ofi i lalo o le tele o vaega mai le paso poloka ma le mafiafia o le 80mpi. O sea galuega e maua ai oloa o le au faʻatau atu, o lea e le manaʻomia le faʻaopoopoina o se vaega o se vaega o le sili atu le mafiafia o le faʻaupuga o le faitotoʻa (105mm).

Fetuutuunai vaaiga

Talafeagai fetuunaiga

I le taualuga o le teuteuga na faia i luga o le fasi pepa i luga o le uamea faavaa, polyairethane oAves na faaaogaina. O nei mea e teu ai oloa e tapunia uma tapunia uma laina ma radius suiga i le va o tulaga. Mo le masini o le radius vaega, o le auiliiliga muamua na muamua fuafuaina loloto. O tagata o le Drywall Eaves sa i ai mo le faʻailoga faʻapitoa "taimi faʻapipiʻi mo maa" (Henkel, Siamani), na fuafuaina mo fao mai mea eseese mai mea eseese. O le aso na ou mago ai le kulimi, o le sprius vaega na laina i le mana.

Parquatch "mea"

Mo le foloa i nofoaga ma fale nofomau ai, o se tasi o le sili ona paga tulata ia ituaiga-lapoa lapoa lapoa na filifilia. Oak Woods e iloga i le malosi, mautu o meatotino ma taugofie tau. Ina ia mafai ona fesili i le itu a le itu o gaioiga, le fale ma le potu o le potumoe lea na folasia ai le potu o le potu i autafa o le pa. SAUNIUNIGA O LE FUAFUAGA MO LE CANQUE O LE TAITAI TOUNE SILI LELEI O LE MAUA. Mulimuli i le Tekonolosi, Sounce-oneone Tie Thysttood 8 vaiaso. Mo se taimi umi, e leʻi maua atoa le malosi o ia, ae faʻafefea foʻi ona sologa. E tusa ai ma faʻailoga o le susu o le susu, o le susu o le susu susu o le fao o le 4%. Faapipii i lalo o le parquet ua faʻaaogaina e se laupepa oso. O laugutu o le laupepa na faalolo le masini olo.

Talafeagai fetuunaiga
Ata 1.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 2.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 3.

1. Mo le faapipiiina o ni fuafuaga i plywood bases o loʻo faʻaaogaina le siʻosiʻomia o le siosiomaga gie

2. E le na o ni pulupulu, ma faʻapitoa i le laina ua uma ona tuʻuina i le laina poʻo le samala

3. Ia mautinoa le maualuga o le sifini o le parqutch fetuunaiga i le pito i lalo o le Plywood, i le itu o Groove, o pa o pa puipui e tumau ma se tulimanu

Talafeagai fetuunaiga
Ata 4.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 5.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 6.

4. O le Farool Store o loʻo fefiloi lelei le faʻaaogaina o DOBOCHNIK

5. Mo ni auala mataga na fuaina i le 1 mm

6. Mo le tipiina e faʻaaoga ai se osofaʻiga o loʻo vaʻaia. Galue i le potu i le mea o lo o pa

Talafeagai fetuunaiga
Ata 7.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 8.
Talafeagai fetuunaiga
Ata 9.

7. Faʻatulaga le pa ma le pa puipui o loʻo tuua ai le avanoa taui

8. O le foloa o le fola i totonu o le puipui tapunia e le prewon faia lamolemole

9. O le Plywood (suia) Predettermarine le "Rooble" ina ia le ogatasi tulimanu e tasi i le tasi itu

I lalo o le kapoti mentoles

Tagata o loo taofia le fata e taofia ai le pusa o loʻo i luga o le cart, ua fuafuaina e teu matapaina uaina ma tioata. O lenei mataupu o loʻo maua i le tele o le tele o le tele o tagata gaosi o le umukuka o meaafale. E mafai ona e okaina ma faatau ese. Na saunia e Isalaso i le poloketi. Ua puʻeina le umi o le uʻamea faʻapipiʻi i luga o le umi i se auala e aua le afaina ai le ulu. A o lei amata le taimi faʻaiʻu, o talatala laupapa na faʻapipiʻi i le faʻauiga, ma ua uma ona faʻapipiʻi toʻotoʻo ia latou. O le faʻapipiʻi na tapunia ma se liner o se fasi pepa i luga o le uʻamea.

Leoleo

A mafaufau i fafo le teuina o le teuina, e sili atu le faigofie le tausisia o poloaiga. O le fale mautotogi e aofia ai le lua aiga: i le sao o le sone ma i le potumoe. O le seti o fata, o loʻo tautau lava, faʻalu mai vaega o se lapoʻa tele o le fale i le potu tele ua mamanuina ina ia amanaia aitu o tagata e ona. O le faia o lenei mea, muamua tusi ma tusi pasi o le faatumuina i totonu. Ma le isi, o vaega uma na faia e tusa ai ma faʻamaumauga tekonolosi (Siamani), e aofia ai faitotoʻa o ata, na aoina ma faʻapipiʻi i le nofoaga. O le 'au mo le tatalaina o mea faʻaseʻe o se almininum faʻamatalaga mo se nofoaga faʻapitoa. O le faʻalumaina o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i totonu o le taʻavale i le va o le steash, e taofia ai le pene o le pefu ma i le taimi e tasi o se faʻaseʻe le faitotoʻa.

"Wand-tipi"

Ua uma ona manino le tulaga o loʻo iai: Ina ia mautinoa le manaʻo o alavai o paipa mai le taele ma le masini fufulu, ona e tatau ona e faia se popepaum. I se faʻaopopoga, o vaega o le vai sapalai na manaʻomia e faʻapipiʻi i luga o le pa puipui. E tusa ai ma tulaga o iai nei, e faasa ona ia le uma le puipui o se pa, pe a tu atu i le faaitiitia i lona tauaveina o lona malosi. O le le lava tulaga o le paipa o loʻo suʻi i totonu o le pusa pe nana i le podium. O se tulaga sima, o le podium o le sili ona atamai i le faafitauli.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega seti - 20 900.
Vaega o masini mai le puso laupapa, piliki 34m2 - 21 000
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 39 200.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 4 pusa 5100. 20 400.
Atoa 101 500.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Puzzle ipu, piliki, glu fefiloi, fetaui lelei seti - 23 500.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 28,700
Atoa 52 200.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina o le Vaivai 10 230. 2300.
Sima-oneone tie masini, podium 87. - 49 590.
Plywood base masini 59. 280. 16,520
Coting ofu mai paketi 59. 970. 57 230.
O le taoto o chramic 28. - 23 800.
Atoa 149 440.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 6kg 200. 1200.
O le eleele, sandbetne, faamalosiau seti - 25,700
Plywood, Glue, fusiua seti - 24,900
Fasi parquet (ok) 59m2. 1500. 88 500.
Ceramic tile, kelu 28m2 - 39 900.
Atoa 180 200.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 280. 480. 134 500.
Wallpapers, atavali mata 231. - 105 400.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 49. 936. 45 900.
Carpentry ma isi galuega - - 43 300.
Atoa 329 100.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Vali i / D, Wallpaper, Polyarethane Eaves seti - 49 800.
Vali v / d, teuteuga o le suauu seti - 33 200.
Ceramic tile o le taimi nei 49mp2. 1202. 58 900.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 350kg - 10 150.
Faitotoa faitotoa 4 mea 1300. 52,000
Atoa 204 050.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 870 M. - 52 200.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 12 900.
Faapipiiina o switches, sckets 47 PC. 320. 15 040.
Faapipiiga, faʻamalolo o lamepa seti - 1900.
Atoa 99 340.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 870 M. - 27 900.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 24 200.
O mea faigaluega 47 PC. - 14,700
Atoa 66 800.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 43 POG. M. - 15 100 100.
Tagi o le Sweage Paipelines 20 pauna M. - 7300.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 24 200.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 20 100 100.
Atoa 66 700.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 43 POG. M. - 3500.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 20 pauna M. - 6400.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 32 200.
Santechborlibor seti - 206,000
Atoa 248 100.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Talafeagai fetuunaiga 12952_25

Poloketi Pule: Alexey Kleschikovnikov

Inisinia: Arthur Melikyan

Designer: Marina Ischenkova

Meafale: Vysheslav Kirillov

Matamata i luga

Faitau atili