Solarium mo fafie

Anonim

Vevert Drity Wood: Auina atu tekonolosi, eseese eseesega i mea mai i laupapa masani, faaaoga. Gaosi oloa ma tau

Solarium mo fafie 12953_1

Solarium mo fafie
Haro.
Solarium mo fafie
"Fafie-XXILE IGOA"

O le lanu o le vevela o laʻau foliga faʻapitoa e avea ma mauoa ma fiafia tele i le mafiafia, o le tino o le vao ua faʻaalia ma le maoaʻe o le vao.

Solarium mo fafie
Haro.
Solarium mo fafie
Sanwood fola.
Solarium mo fafie
"Ato"

Ata 4.

Solarium mo fafie
"Ato"

Ata 5.

O le susu o le susu na faʻaalia manino ai, o le ormmododevo (4) ua faʻaititia le le fiafia o le le gaoia (3-5%) faʻatusatusa i le masani (5)

Solarium mo fafie
"Scanner"

O Tika Wool e tumau, tumau, mautu, o loʻo iai ma le tele o suauʻu taua, e le o le fefe i le vai, o lea ua faʻaaogaina i le "susu" sone o totonu o totonu

Solarium mo fafie
"Brikos Melidealrevo"

Ina ua maeʻa gaosiga vevela, o lapisi o maa taua na suia ai lona fausaga ma o loʻo latalata atu i le tele o mea totino o loʻo i ai, ma tetee i le dececence

Solarium mo fafie
"Brikos Melideadervo"
Solarium mo fafie
"Brikos Melideadervo"

O loʻo faʻaalia ai le matagofie o faleʻaiga o laʻau masani, o le suia o le masani masani o le taugofie

Solarium mo fafie
"Ato-parqut"

O le lanu enaena enaena enaena o le vevela o le vevela-togafitia ash ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le malamalama loloto ma le matagofie i fafo ma le matagofie i fafo.

Solarium mo fafie
Volpanta paketi.

Nofofua-bat parqut laupapa laupapa faia o le fufuluina o le vevela-taufaasese i lalo o le paepae paepae. O le lanu o le unang o le tutusa i le loloto o le pito i luga o le vaega pito i luga. O lona uiga o le ma le maosiosia o le a leai se faʻafitauli "paʻepaʻe fasi i luga o le uliuli luga". O le uluai lanu o le a puipuia i le mafai ona faatagaina

Solarium mo fafie
Volpanta paketi.

Pogisa le afi o le eak, pe "uliuli uliuli", i lalo o le paʻepaʻe pata

Solarium mo fafie
Volpanta paketi.

Ok na fana, po o le "sukalati" i lalo o le paʻepaʻe paepae (voluma)

Solarium mo fafie
Sanwood fola.

O loʻo faʻaaogaina e le themo-togafiti laupapa mo le gaosia o le fola o le faʻaaogaina o tagata masani, nofoaga-paka fale, o ala savali, e pei o isi mea e mafai ona fai

Solarium mo fafie
"Memodrev"
Solarium mo fafie
"Ato"

I taimi anamua, na tosina e se tagata le auala na tosina atu ai e le au meatotino o fafie i lalo o le aafiaga o maualuga vevela. E le o faʻatagaina le faʻavaeina o siteki o siteki o faʻavae pa puipui ma fatuga fatu solo i Rusia sa faʻauiga, ma o lo o faʻalauteleina o latou olaga. O le sintsage parquet na faʻaaogaina pe teuina i totonu o le oneone vevela e maua ai se lanu le masani ai. Peitaʻi, o le Alamai o loʻo gaosia ai le vevela o le vevela-faiga na o le pito i le luasefulu seneturi.

O le galuega faasaienisi i le faʻaleleia atili o le lelei o laʻau ma suiga i mea totino i le vevela togafitiga e agai mai i le 30-kgg. Hchw. I le taimi nei, o le tele o le vaʻavaʻaia i le atinaʻeina o nei suʻesuʻega na tupu i lalo ifo o le 20 tausaga talu ai. O se taua taua na faia e le Punaoa Lelei mo oloa mai le laʻau, o loʻo tulaʻi mai i tau mo mea e masani ai ona o le faʻasaoina o vaomatua.

Lelei Metarchosis

A o le i puʻupuʻu e faʻamatala ai le gaioiga o loʻo tupu i le taimi o le vevela o le fafie, matou te faʻamatalaina o le autu autu o le atigi o sela laupapa o sela sela o sela (15-38%), zognin) (0, 8-6.9%). Celfulose o le tele o le sela puipui, e nafa ma lo latou malosi i le malosi ma le poto o aano. HEmiecellislose - O se tulaga sili ona masani ai le tuʻufaʻatasia o puipui i totonu o pa. Lignin-orgac polymestic compund, mafua ai faaiuga a sela membranes.

I lalo o le gaioiga o le vevela, Hemiceluse decompauses, lea e oʻo atu i le mou atu o le fua o meaʻai mo le fungi ma bacteria, o le faʻaititia i le tulaga o le velu o lona mafaufau ma le vai o loʻo i totonu o le mea o loʻo i totonu. A faʻateleina le vevela, fesuiaʻiga o suiga ma wellulose amata ona tupu. O le iʻuga o le fafie i se sili atu tikeri e leiloa le mafai ona faʻaaogaina le susu ma, e tusa lava poʻo le a le atoatoa le mafaufau. E le gata i lea, i le tulafono, ua sili ai le faigata, ae na leiloa lona aulelei ma punou le malosi.

Manatu o se faapitoa

E tusa ai ma tagata atamamai, i atunuʻu Europa, o le manaʻoga mo le vevela vevela sili atu o le sapalai i le 10 taimi. E tele mafuaaga mo lenei. Muamua, pe a maeʻa le vevela togafitiga, o le faʻalelei o le fafie ua faaitiitia i aʻafiaga o le siosiomaga le lelei o le siosiomaga: faʻatupuina ma le faʻaititia o le 20-50% pe a suia le vevela. Lua, o le teteʻe i le faʻaleagaina ia fungi, siama ma iniseti na faʻateleina. O lenei, e maua e le masani ai ni meatotino na o le maeʻa ona gaosia vailaʻau faasaina (vali laau, ma lona soʻona, o le eleele. E le manaʻomia e le ormmodevo e le manaʻomia se faʻasaoina o le faʻasao, ma i le faʻaiuga o le olaga o le olaga o loʻo faia e aunoa ma faʻafitauli.

Mikhail Sorochn, ulu o galuega faapitoa

Kamupani "arkshe-paketi"

Mo billets o eseese mafiafia, e i ai ni tulafono gaosi. E ui e manino o le laititi o le latou mafiafia, ae o le auala faigofie lea o le fesuiaiga. Matou te matauina se isi mea taua: I le taimi o le vevela togafitiga, e leai se isi mea ma o le a, pe a maeʻa le siosiomaga vevela.

Solarium mo fafie
"Ato"

Ata 1.

Solarium mo fafie
"Ato"

Ata 2.

Solarium mo fafie
"Ato"

Ata 3.

O le shlud mermobrus ma le tasi thermolamel (1) puipuia le faʻafou mai le susu ma faia sharcular, ma le lua (3) o le faʻamalosia o le vaega o le mamanu

Barrel meli

O le iʻuga o le vevela togafitiga, e maua ai e fafie ni mea taua faʻale-tino e iloa ai mai le masani. Muamua, mea taua (B3-5As) faʻaititia le vai faʻaaogaina. Lona lua, o le mautu o le geametric fua o loʻo faʻamalosia pe a susu ma le vevela ma le vevela. A uma ona faitauina nei laina, o augatupulaga o le lagi atonu na tagi: "Mea ofoofogia!" O fea o latou e leʻi miti o se mea lelei mo le feagai ma le tofo, o le a le laulu o le vevela ma le susu, kiona, timu, e tusa ma le faʻavaivaia o le tagata na o ese O lona tatala-ea ... inconecon matou te mauaina se biolocacally olaola laau e le o faʻataʻitaʻia le fiafia i meaola, o lona uiga, e le o le pala. E manino lava, o uiga uma o loʻo lisiina o le sima sima i le aotelega o le ola o soʻo se oloa poʻo se faʻaumaina o mea na faia ai.

E iai le mafuaaga mo fiafia ma tagata nonofo o tina. O le mea moni o le mea moni o le hermodervo e itiiti ifo le maualuga o le susu. O le afa o fafie ma le le fiafia o le 50% ma le vevela o le 20c o lenei faʻailoga e le tusa o le 9%, ma o le vevela vevela o le 3-5%. O le mea lea, o le palisi, tele ma le sipala laupapa o le Hermidoerev e maua ai sina tele. Tutusa le vevela togafitiga i le tele o faʻafitauli e faʻateleina ai le malosi o mea, o le auala lava e ala i le foloa o le foloa. Sukalati, enaena, pogisa mumu o le premonic, thermoócbunes ma isi mea taugofie ma isi ituaiga i fafo o fafo. Peitaʻi, o le fetuunaiga o faʻagaioiga o auala e mafai ai ona e mauaina le manaʻomia lanu ma lanu - mai le moli moli e uliuli.

Manatu o se faapitoa

E tatau ona totogi faʻapitoa i le nonoa o mea feagai ai ma mea e fai ai togalaau. Fao pe a lavea le mafai ona vaeluaina le laau pe le maua ai le mea e tatau ai ona sili atu le talitonuina. O le ai ai lea o faʻafitauli pe a fai e muaʻi faʻataʻavaleina e pu pe faʻaaoga le fao. O le iʻuga sili ona lelei o loʻo mauaina pe a fai o le faʻaʻaisa o tagata o loʻo feʻelafi i totonu o pu e faʻaputu ai pu. O le sitepu i le va o Spegs, o loʻo fuafua e le Hermol Komiti Faʻatonu, e tatau ona i luga, e le tatau ona i lalo ifo o le tost ma snipa, talu ai i le tulaga lea e ono itiiti ifo nai lo lena o le Generabbent e ono itiiti ifo i le tulaga o le Geed

A faʻaaogaina fafie-togafiti laupapa laupapa, filifili sosolo ma vailaʻau faʻapitoa. Tele o loʻo latou oʻo i le poto masani galue ma lenei mea, ae e i ai foʻi a latou auiliiliga talanoaga poʻo faʻapolofesa pulea. E matua moni lava lenei fuafuaga ona o le faʻamaeʻaina o galuega (mo galuega fesootaʻiga), faʻatasi ai ma mea muamua, o loʻo ofoina atu muamua le ata tusitusi.

Eleona kyukovava, Faatonu Aoao Aoao

Gaosiga ma fefaatauaiga kamupani "laupapa-xxine senituri"

O le sipuni o tar

Talu ai o loʻo i lalo o le faʻamalosiʻau a le vevela, ua leiloa le tele o laʻau, e le mafai ona faʻaaogaina i le uea e sui o fale, faʻataʻitaʻiga, e pei o ulapalapa. E le gata i lea, o le vevela o le vevela - o nisi taimi e maasiasi, ma o lea na te manaʻo ai e sili atu ona teuteu foliga i taimi.

E ui lava i le mea moni o le talimalo e mafai ona noatia i soʻo se ituaiga o fafie, e taʻitaʻia e tagata matagaluega e le mataupu tau tamaoaiga. Faʻataʻitaʻiga, o le beach e seasea faʻaaogaina mo folasaga ona o lalo ifo maualalo le faʻamautu, ae, liliu atu i se tormobook, e suia ai ona uiga mo le sili atu. Mo mea taʻitasi, o le faʻapitoa ua fuafuaina e filifilia. O le aotelega o le faʻalagolago i mea totino o le vevela o loʻo mulimuli mai: E oʻo i le 190s le laʻau na o le suia o le lanu i faʻailoga maualuluga, ae faʻaititia le saʻo. Faatasi ai ma auala mamao (tusa ma le 220 ° C), o lisi uma o loʻo tusia e sili atu ona taʻutino (faʻatasi ai ma le faʻaititia o le malosi).

O le mea le lelei e mafai foi ona maua ai se foliga matagofie o le hermodoev o le maualalo o le vai. Pe a faʻaaoga le le o le tolomocomutete e faʻapipiʻi faʻatasi le vai ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e faigata ona tausisi i le loloto o le laau. O le mea lea, tagata gaosi atinaʻe faʻapitoa apuʻelus e le o se vai vai, ae e aofia ai polyrethane poʻo le Ms polyturm, lea ua faʻamalolosi, pikiina le susu mai le ea.

Manatu o se faapitoa

O le maketi o mea fau mai le vevela-togafitia laupapa ua faatoa amata ona atiae. E ui i lea, o nei oloa, e aofia ai ma le tele o le gaosia ma le faʻatupulaia o pa, mai le ormmodev, e sili le fiafia i ai o le fale autu o Rusia ma le faʻataʻitaʻiga, i totonu o le laʻau tele. Vasaina itulagi ma le malosi o le faʻamalosiʻau, maualuga le susu, maualuga masima i le ea). O le Hermodorevo ona o le faʻamalositino o faʻamalositino o faʻamalositino mai fafo ma tele le tumau e tatalaina ai vaaiga fou i le fausiaina tumaʻoti.

Alexander Sintinin, ulu o Argo

Talitonuina ae faamaonia!

Ae paga lea, e tele mea pepelo i lalo o le hermodervo. I le taimi muamua, e faigata ona vavae ese mai le tusia o fafie. E tatau ona o le valu le laualuga - ma o le a manino ai mea uma. I mea uma, na suia e le laau-faafoliga laau lelei le lanu i le mafiafia, ao le ma le maosia o le a iloa ai le malamalama i vaega. E moni, e iai ni metotia o vailaʻau valivali, pe a fai o le sui e fesoʻotaʻi ma tannings o le mafiafia i le mafiafia o fafie, o loʻo maua ai le aʻafiaga o le loloto. Iloga o se mea mai le mea e tupu mai i le syrdoderev e faigata. I le taimi nei, o le vevela o le laʻau o loʻo i ai se manogi sili ona manaia o le manogi, e pei o le manogi i le sana, e ui lava o le taimi na e unaʻia ai. E faigofie ona iloa e tagata atamamai le le fiafia i le le mautonu.

O le a le tele?

O le memedodev, mea mo le teuteuga o totonu ma fafo o potu nofomau, faletaele ma sausa o loʻo gaosia, gaosia meatane (falemaʻi ma le faka, faamalama, faitotoa. I luga o le Homem Custom e mafai ona e mauaina oloa mai le hymmodev ma fafo, ma tagata gaosi oloa.

Tagata faʻatau e le masalomia tele, sili atu tau taugata oloa mai le vevela o le laʻau foliga faʻatusatusa i le masani ai. E matua faigata lava ona tali lenei fesili: O le tau fesuiaiga ua tele. O lea, o se fasi maʻi o le sarmalone poʻo le thermoclane (4207015mm) o le kamupani "ark - parqut" (Rusia) tau 2500 ma 2700. Mo le 1m2. O lea, o le taimi o le 1m2 parquet mai le le togafitia ash poʻo le maple o le a tau le 1200-2100 ma 750-1550 rubles. (faalagolago i le filifiliga). Vevela Togafitiga tolu-Band Parquet Coarqut's Board (220018013m) mai le Mermalone (Haro, Siamani) Tau 1770 Norbles. Mo le 1m2. Nofofua-Band Vaelder, faʻataʻitaʻiga o le tele o le laupapa (1800 / 210017514,8 mm) mai le ok po o le Ashtana), sili ona taugata: 1M2-3000.

Manatu o se faapitoa

O loʻo iai le pito i lalo o le fale fagota (10-30%) o le fale moe na faʻatusatusa i le masani ai ona o le tele o le sela fausaga ma maualalo o le sela. O lea la, o le savali e aunoa ma le savali i luga o le fola o le fola mai lenei mea e matua manaia lava. Parquet, Komiti Faʻafoe, na faia ai le folasaga o le vevela vevela, i luga o le sima o fola, e pei o le vevela mai le laʻau. I le tutusa o le vevela togafitiga togafitiga, e mafai ona e mauaina ofu fola ma le muamua lanu ma le tumau.

Sergey Bondochus, ulu o le gaosiga

BIKSS MedoodEvo

O le tau o le 1m2 o le fesāfupalaina laupapa mai le thermofine poʻo se thermobus ma le mafiafia o le 20mm ("i sisifo o cronectates i le lautele o le 3600-4800 rusia. Tutusa tau mo le 1m2 Terrace Board ma le mafiafia o 20mm mai i mea tutusa. O le tau o le ufiufi mai le vevela-togafitia o le Aspen 14mm mafiafia ("Medoodrev", Lusia) - 600-700 rubles. Mo le 1m2, tutusa ma le atoatoa le laina - 800-1000 rubles. Mo le 1m2.

E toatele kamupani na faʻaaogaina le gaosiga o mea e fai mai le faletalimalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, Argo (Lusia), Weiinberger (Ausetalia) ofo atu se laupapa tufuga, lea na tuʻufaʻatasia ai le lameela o le laʻau masani. O lenei tulaga o loʻo faʻaitiitia ai le uta i luga o le faʻavae, aua o le vevela togafitiga o loʻo i ai se tele tele. Tatou fai atu le fale na fausia mai le 50m3 slud passate timbers, mama nai lo le fale mai se suamalie faigofie pa mo 20t. Afai e te faatusatusaina le tau o le 1M2 o ia mea, 56.6 afe rotangs. Mo se pa puipui ma le tasi thermommine o Austrian gaosiga ma 38 afe NUMBERS. - Mo le aiga o le a foliga sili atu le mamafa nai lo le 22,5-26 afe. Mo le masani ona pa. O tau e moni o se lagona. Ae tusa ai ma luma o tagata tomai faʻapitoa, i le lumanaʻi i le lumanaʻi ona o le faʻalauteleina o le gaosiga, latou te pa'ū.

Solarium mo fafie
"Memodrev"
Solarium mo fafie
"Memodrev"
Solarium mo fafie
"Memodrev"

I le taimi o le vevela togafitiga, o le resin ua aveese mai le fafie ma le laualuga o mea mo le atoatoa o mea e le o fausia mataga

Lautele mo fatufatuga

I le taimi o le vevela togafitiga, o le laʻau na leiloa le resin (aemaise o papa e faʻafeiloaʻi), ina ia avea atili le laufanua e tusa lava poʻo le faʻaalia, susulu mai ai o loʻo faʻaalia. I le aluga o taimi, i lalo o le faʻamalosi a Ultraviolet Rays, e amata ona faʻatumuina, suia le lanu i luga o le efuefu, o nisi taimi ma le lanu meamata. Tasi pei o le masani masani o le laʻau (tatou fai mai, pei o ekalesia i le motu o Kairi o Kiperi). O isi e taʻitaʻia e ala i le faʻataʻitaʻiga manatu, filifili pe oka le gaosi oloa faʻamatalaina o papa o le lesmodev. E manino lava, i le mataupu lea, e taua le faʻasao i luga o lona foliga i se taimi umi e mafai ai. E faigofie le faia o lenei mea: Ua lava le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga i luga o le laʻau, lea e aofia ai se UV faʻamama. O fautuaga saʻo mo le filifilia o vali ma oals mo se faʻaumaina o le a tuʻuina atu i tagata gaosi o tagata gaosi o le Hermidodeev.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani 'Faʻatulagaina "," Argou "," BOKOSA "," Memokul "mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili