Galuega Faatino

Anonim

Lapataiga ma le aveeseina o laupapa laupapa laupapa faaleagaina, suia ai se vaega o le komiti taitoa.

Galuega Faatino 12954_1

Faʻafuaseʻi le samala poʻo se le mautonu ma le popole tele, ae le aunoa ma se isi mea, o loʻo i luga o le fale laupapa, o loʻo i ai ma nifo!. agaalofa. Ae, a o latou fai mai, ua uma lava mea uma!

O le natura matagofie o le fale laupapa (sili atu i nei mea e mafai ona faitauina i №7 "IVD" mo le 2008.) Tausia ai le tele o va eseese ma suauu. Ae ui i lea, i le taimi lava lea, o pulumu ma tolopoina mai. Toe faafoi le amataga o le afu o le afu e fesoasoani i le fogafale redal meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina ma le tele o taimi.

Sili atu pe itiiti ifo i luga o le loloto, e le mafai ona le mafai ona le mafai ona fesoʻotaʻi pe afai e laina i le foloa mo ni fola laupapa mo le liligiina faʻapitoa o manulele poʻo le faʻaʻaisa. E faʻaitiitia ai le leaga o le Komiti Faʻatonu i totonu o le fale laupapa i nisi tulaga taʻitasi, o se auala taʻitasi e manaʻomia.

Galuega Faatino
Ata 1.

Tausiga.

Galuega Faatino
Ata 2.

Khrs.

Galuega Faatino
Ata 3.

Tausiga.

1. I totonu o le fale o le umukuka, o le mea e masani ona faʻaaogaina e le vai ma o loʻo iai se lamatiaga o lona pa'ū i le foloa, tagata gaosi faʻaaogaina e faʻaaoga ai se sili atu puipuia poʻo le suauu i le laupapa laupapa. O le a puipuia soʻoga mai le itulagi o le susu ma o le a maua ai faʻaopopo faʻaopopo le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o tagata taʻitoʻatasi.

2. O loʻo iai se ofisa sipai "o loʻo faʻaoʻogofie" le faigofie ma e le aveesea le tele o le taimi. Faʻafetai i le fale-i totonu o masini loka lokaina, e toʻasa laupapa faʻapipiʻi ua tapunia ma le tasi le isi, fausia ni soʻotaga e le mafai. E sui le komupiuta o le komupiuta i le tapikaina, ua folasia i lenei auala, e tatau ona e teʻa ai ni vaega o le fola

3. Lagolagoina faʻailoga mai seevae i luga o le Black Brobber Storay faigofie aveese masani masani aʻoga

I fafo atu

O le au tautaliga a le Maternity ina ua uma ona faʻapipiʻi le fola e faʻasaoina le tele o laupapa mo le toe faʻaleleia. O i latou e le fiafia e fai ni oloa "mo se aso uliuli" e mafai ona maua ma faʻaaoga ni laupapa fou. Ma le isi, filifili ia mea, ia e tatau ona e mafaufau i le laau o laʻau, filifilia, faaputuga, lofituina i luga o laupapa paʻu.

O se tasi o filifiliga mo le aveesea o le Barnqut Committeeport laupapa mai le tapi, taʻoto i le "Floting" metotia (e aunoa ma le faʻafanua o laupapa) Aemaise lava talu mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o faʻamanatuina o onapo, e aunoa ma faʻafitauli e mafua ai nei taualumaga. O le faʻagasologa e amata i le le fiafia i le upu. Ona e faʻateʻaina ni laina i le nofoaga e tu ai le fomaʻi ua iai. Suia o ia, ina ua latou aoina uma tulaga.

Galuega Faatino
"Ato-parqut"
Galuega Faatino
"Ato-parqut"
Galuega Faatino
Kirelia
Galuega Faatino
Kirelia
Galuega Faatino
Kirelia
Galuega Faatino
Tausiga.
Galuega Faatino
Tausiga.
Galuega Faatino
Tausiga.
Galuega Faatino
Barlinek.
Galuega Faatino
Barlinek.
Galuega Faatino
Barlinek.
Galuega Faatino
Weitzer Parktt.

E leai se auala soʻona faʻaalu mo le galuega. Tagata faʻapitoa o nisi kamupani talitonu o le foloa e tatau ona faʻalavelave i le faʻasologa, toe faʻaleleia le faʻasologa o le taotoga, tusa lava pe o le a le tulaga o le vaega o le vaega o tagata. E tutusa lava le taimi, o apou uma e tatau ona faʻaigoaina faapea pe a toe faʻaleleia o ia taʻitasi. O isi e finau mai o le na o le mafai ona amata i le puipui e tatau ona amata mai i le puipui latalata i le laupapa faaepa i le aua le afaina ai le sili atu. O le mea lea, e taua le faʻailoa atu o le faʻatinoina o nei galuega e se fomaʻi, lea i so o se mataupu faʻamaonia le manuia o le faʻagaioiga.

E i ai le le lava o le faʻatupega: O le fou faʻapipiʻi le Komiti Faʻatonu e mafai ona foliga foliga o le "patch" i luga o le fola o le fola, aua e leʻi gaoia le la Suiga i le paolo o fafie e tupu.

Ioe, faasolosolo malie lava le eseʻesega o le a matua le mafaamatalaina. Peitaʻi, o lenei faʻafitauli o le a le tulai mai pe a e faia se "nofoaga autu": Suia se faletalimalo a le potu ua le faʻalata atu i mata.

Suia o se vavaeʻese fuafuaga o se tolu-laina parqut laupapa

Galuega Faatino

Ina ia aveese se le atoatoa o le ipu, e fai ai slots i soʻoga uma o loʻo siʻomia ai ma se pule ma le maʻa manifinifi, taumafai e aua le faʻaleagaina le lacquer pito o le tuaoi (a). Tipi ma le faaeteete le poloka o le ata (b). Fai se malologa o le loloto o le 2mm o le 2mm i le pito i lalo, vagana ai nofoaga i tulimanu, pei o le a latou tautua mo se lagolago mo le tele o fuafuaga ua leiloa. O le faʻagasologa o le talafeagai o le a faigofie atu pe a fai o le a faʻateleina o tumutumu. I le maeʻa ai o le faamasinoga e fetaui, o le pa na toso ese i fafo ma le pneumatic faʻataʻitaʻiga. Polymer Glue (B) o loʻo apalai i le ogatotonu o le tipi fasi o le laupapa ma faataamilo i pito o le pito i lalo o le ata fou (b). O loʻo faʻasalalauina le pa ina ia faatusa ai i isi, ma usitaʻi i seoli pe a mago le kulimi. E ova le tele o le tuʻufaʻatasiga ma se solosolo. Afai e tatau, o soʻoga ma soʻoga o lata mai o loʻo avea ai ma vae Ina ua maeʻa ona faʻatinoina lelei taualumaga, o le tagata suia e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia.

Manatu

O le eseʻesega o le isi auala e aveʻesea ai se nofoaga faaletulafono e manaʻomia ai le faʻapipiʻi o le fola i le faʻavae. Nofoaga, nai lo le faʻatulagaina o le tino, o le foloa o loʻo faʻatino i le lotoifale o loʻo faʻagaioia ma le fesoasoani a se masini olomatua tolu tausaga ma bit. Faatasi ai ma le matua faʻaleagaina i le tolu-laina parqut board (lona pito i luga o laina tolu o ni laina o laupapa) ae le o le laupapa atoa, ae naʻo le tasi le laupapa o loʻo i totonu. Ua ou mataala i ata ma fuafuaga ma faamatalaga auiliili o le faasee faasologa.

Atonu e iloa e le au masalosalo faapea o ni tulaga faapena e seasea o latou. Ina ua uma, pe tusa o le 80% o fola mai le laupapa laupapa o loʻo faʻamauina "o loʻo faʻapipiʻiina le" i le 20% o laupapa. Saʻo lelei. Peitai, o tagata e seasea o na fofoga o ufiufi e tatau ona iloa e le mafai ona leai ni tulaga le mafai. E le gata i lea, sau i le mea e mafai ai ona suia le galuega a le Fale Faʻatomuaga, afata le oloa: Faʻaliliu le fola, ma i le taimi e tasi e te faia ai ni tui fou i luma o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le upega tafailagi o se umi slot i le fola, lea e masani ona tumau i le aveeseina o le aufaʻaapapa mea na ave ese ai meaafale, e le mautonu i totonu, foliga atoatoa o se vaega o mea teuteu. Atonu e tatau ona fausia se faʻavae mataʻutia "faʻagaioiga faʻatasi ai ma isi vaega o le fola, ae o le iʻuga e masani ona aoga i ai. Faʻasauina ni faaletonu o loʻo salalau solo i luga o le fola atoa ua teuteuina ma le matagofie faʻapipiʻi i le ituaiga o geometric foliga, lanu, pepe, manu.

Vaega o le sui o le fale laupapa laupapa na tapunia i luga o le lags:

Galuega Faatino

A-I totonu o se laupapa faaleagaina e ala i le tulimanu o Grinding masini i se mamao o le 30mm mai pito. Lemu aveese le ogatotonu vaega ma fasi mea o totoe i luga o le maamora ma i le Sous;

B - a o le suia o laupapa na faataatia i luga o pou po o utupoto, i le itu pito i lalo o le laupapa ai, faʻapea foi ma le pito i lalo o le laga o le laʻe o le laga o le laga o le laga O se mea malosi

Folafolaina o loʻo faʻaalia

E i ai ni tulafono manino ma faigofie, lafoaʻi e oʻo atu i ai i galuega taugata ma galuega faʻafaigofie - galuega.

Faʻataʻitaʻiga, nofoa o nofoa, nofoa ma isi mea e masani ona agaʻi i le tulaga e i ai le malosi malosi i luga o le fola i luga, po o le a le prothusts. E i ai le lua au oloa: Pe na lafoaia atoa le meafale pe a fai o le taupulega i totonu o le fafie e mai i laupapa vaivai (pir, alders puipui. O le lafoina o mea faigaluega tele i le fale (pusaaisa, ogaumu), meaafale mea, mea fai musika (Harmis, Piano) o loʻo faʻaaogaina i luga o le fola o alaʻi o le mataga poʻo le scratches.

Tekinolosi mo le suia o le fale na faaleagaina ai le komiti

Galuega Faatino
Ata 4.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 5.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 6.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 7.

Luga o le tagata.

4. I luga o le laupapa e sui ai le sui, o le lapotopoto laina laina i itu e le mafai ona tipiina le mea na totoe o elemene mama. O le mea na totoe na faʻamamaina, i se mamao o le 3-5 cm mai pito, latou te faia fala.

5. Gaoioiga e tatau ona matua lemu lava ina ia aua neʻi faʻaleagaina le afu i tafatafa o laina lata ane. O le loloto o le tipi ua filifilia e tusa ai ma le mafiafia o le laupapa (o le sili masani le masani ai o le palu laupapa - 14mm). Muamua aveese le ogatotonu o le vaega o le laupapa. Talu ai ona o le kopiina o le fola i le foloa, o le chisel e masani ona aveese ni fasi vaega. O vaega uumi uma o lo o o lo o totoe i tafatafa o laupapa, ua motusia ma le ma le mapusaga.

6. O le manaʻoga ua faʻasaʻo (fetaomi) lata ane i le tulivae o le laupapa. 7. Ona aveesea lea o le iuga paleni pepa.

Galuega Faatino
Ata 8.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 9.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 10.

Luga o le tagata.

8. O seleselega o loʻo faʻamamaina i se naifi. Faʻamanino ma le faʻaeteete le fesoʻotaʻiga o le "spike" tuaoi o laupapa ma le faʻavae o le fola mai le oona o mea fafie. Afai e te manaʻo e tapunia le faʻalavelaveina o le faʻalavelave i luga o le mea e sili ona faʻaaogaina ai. I luga o le puʻupuʻu ma le umi o itu o laupapa fou e siʻu mai ai le pito i lalo o le groove.

9. O le laualuga o le kelu ua tumu e faaleleia le lima. Siaki le tele o le laupapa mo le tausisia o le nofoaga tipi.

10. I luga o lua itu pupuu o laupapa i luga o le fola ma kelu kelu i luga o le matutu.

Galuega Faatino
Ata 11.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 12.

Luga o le tagata.

Galuega Faatino
Ata 13.

Luga o le tagata.

11. E faʻapipiʻiina le laupapa fou, ma le faʻaeteete i le slot i le itu o le itu o le puʻupuʻu itu. Mo se fetuunaiga lelei, i le isi itu, o utaina ai utaina.

12. O le laupapa i le pito i luga o pito ma fufulu vave le pa o le susu.

13. I le itu na tusia ai le komiti o le komiti laupapa na seti ai ni avega ma tuu i luga o le kusi mago. O le faʻagasologa o le suia o le Komiti Faʻatonu e manaʻomia e faʻauma, faʻaaogaina o se mea e talafeagai ma le taofi o le pamu e fetaui ai ma ni soʻotaga i soʻoga ma lata mai laupapa

O le polarized taunuuga i nisi taimi e taʻitaʻi ma le sili ona leaga mo le mama. O lea, o le fasimoli, faʻaopopo i le vai i le taimi o le susu susu o fola mai le natura laʻau, o loʻo tuua se mutia paepae i luga. Vcriders ma umukuka i lalo o le faʻamalosiʻau o le vai ma le malosi o le suavai-vailaʻau o vailaʻau, o mea taua i le taimi e le o le savaliga, o le laupapa laupapa e palu pe o loʻo ufitia i nofoaga. Faʻatulagaina o Tulafono: E tatau ona soloi vave se vai i luga o le foloa. Ua ave e le faaeteete nofoaga e tagata faʻapitoa. O le iʻuga o le le moni o tupe i luga o auala o le faʻamamaina o falaoa ma le tausiga o latou - le talafeagai suiga i foliga o le vaʻalele ma le manaʻomia.

Galuega Faatino
Ata 14.

Barlinek.

Galuega Faatino
Ata 15.

Kirelia

Galuega Faatino
Ata 16.

14. Taiding laupapa e iloga i le tele tele. E tutusa lava pe a taoto se togafiti "opeopea" auala i le tulaga o le potu ma nofoaga o lona tagata lautele i le tulaga faatulagaina o le avanoa avanoa (10-15mm)

15. Ole tausiga ole fafie masani e aofia ai le matutu faʻamama poʻo le faʻamamaina o le mama. Afai e tatau, o le lalagaina o loʻo soloiesea i totonu o se ie faʻamalosi uʻamea, ma le fola e te manaʻomia e faʻamalie teisi ai. E tusa ai ma tagata atamamai, ina ua uma le faʻamamaina, e tatau ona matutu le 1mi. E manaʻomia le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina

16. O le (A) luga o le lautele o le fale laupapa o faʻamaoniga o le sili atu o le ea malulu, concave (b) e le lava

Faamamaina o le comquet laupapa faaleagaina

Leaga Mafuaaga Punaoa Tauva Fofo
O le foliga o le tautau i le va o laupapa Solomuli o laupapa o se taunuuga o le faateleina o le ea mago Aua le faʻatagaina le faʻapipiʻi o laupapa laupapa i se fusiua le fusi (mo se faʻataʻitaʻiga, i fale fou) Faʻatumauina le penisiona tumau le tamaoaiga o le ea, 30-60% ma le vevela e tusa ma le 20c
Maualuga le vevela i le fola vevela Aua neʻi taoto ni ituaiga laʻau (papupuni, maple), aemaise lava le mafaufau i suiga o auala, i luga o le mafanafana fola e aloese mai le lamatia o le tauemu Ia mautinoa o le vevela o le tino o fola e le fatuina sili maualuga maualuga vevela i luga (maualuga faatagaina - 27C)
Aau i luga o le lautele o se dice po o le laupapa Faʻateleina le le tagofia o le ea poʻo le susu a le susu mai lalo A tuʻu pepa palu i totonu o le fale fou, o se vaega o le suavai o loʻo manaʻomia e faʻavae i luga Faia le suavai
Concave luga luga o le lautele o le dice po o le laupapa Faanatinati ona o le faateleina o le mago mago Lagolagoina le Suafa o le Air Humdity i le laina o le 30-60% Lagolagoina le Suafa o le Air Humdity i le laina o le 30-60%
Matafaga o taavale Aafiaga o le susu pe leai ni avanoa avanoa Tuʻu taui i luga o avanoa o le potu o le potu, i faitotoʻa faitotoʻa, i totonu o paipa paʻu, koluma, kapeti Oti le manaʻomia o le manaʻomia o le taugofie, ia mautinoa o le vaipuna
Le mautonu luga o le ata tusia Ogatasi le laualuga o le fola o le foloa a o le i faia le laupapa laupapa. O luga o le va o le sifi i luga o le sikuea 2m2 e le mafai ona sili atu nai lo le 2mm Faavaivaia le tapinging, e suia le ata tusia
Le lava le sui o le iʻuga o fesoʻotaʻiga O le foloa mai laupapa pu, ua taoto "rotary" (laititi le suia o le iʻuga fesoʻotaʻiga i isi itu - 500m, mo le umi o le 1,2m-300m) e sili ona mautu. Toe faʻapipiʻi le taina o le saʻo ma le saʻo o le faʻalauiloaina o le iʻuga o fesoʻotaʻiga
Pamu i lalo o ni ie ma laau tu i luga o le fola Aafiaga o le faʻamalosi ua faʻatulaga pe a uma le vai lanu i luga o le vai pito i lalo Aua le tuu ni pepa ma fugalaʻau i luga o fola o le fafie masani - na o le tu i luga, o lea i lalo o prots o loʻo i ai se nofoaga mo le ea Sui ni oti po o laupapa
Suia o laupapa laupapa Aafiaga o le ultraviolet store ma E le mafai ona aloese mai le faʻaalia i le uv lovā. E tatau ona tatou iloa o ituaiga eseese e tali atu i ai e le tutusa Fufulu vave pe a uma ona taoto, leai ni kapeta i luga o le koluma o se natura laau e le tatau ona togafitia. E manaʻomia le "matua"
O le le talafeagai, chips i luga o le laualuga o le fale laupapa Masini leaga i luga o le luga o le laupapa laupapa Faafoliga ma le faaeteete le kolisi kolisi Fai i totonu o le lotoifale o loʻo faʻaleleia ma le varnish, suauʻu poʻo le punou. Ma le leaga tele e sui ai le tagi

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "Ark-Calquat", "nofoaga o RABNEK, Kareb, Khrs, Toitzr Patkyt Ruskt Rusket Rusket Rusket Ruskett

Faitau atili