O le maile-faia

Anonim

Faaloaloaina o le taualuga: Mo le lelei ma le le atoatoa o le fausiaina, teuteuga o tomai, ituaiga o le pavas, faapipiiina

O le maile-faia 12956_1

O le auala faʻalelagi metotia o le faʻamaeaina o le viʻiga o loʻo siʻomiaina, o le matua ma le valiina o taimi ma taimi faʻaalu. Faʻaaogaina le "feteʻenaʻiga" tekonolosi, o le iʻuga manaʻo e mafai ona ausia i se mataupu o itula, sili atu, ia maua ai le tele o penefiti matagofie.

O le alagaina mo le tusia o lenei tusitusiga o loʻo i se tasi o matou tagata faitau na faia talu ai nei le nofoaga o loʻo nofo ai. Na auina atu e Andrei se tusi i faatonu na ia fai mai ai ua uma ona faamalieina o ia i le toe faaleleia e tagata muamua o lona fale fou.), Ua na o le taualuga i se tasi o potu fou na maua tuu ni sikuea polysyrene o le lanu o le lanu, o le manatu o le le mautonu i le novosla. Na latou faia nei tanuga, a o latou fai mai, i upu faʻamaoni, faʻaalia, na te tosoina le faʻapipiʻi ogatasi. O loʻo faʻaalia le mataua o le pito i luga o le fafie, e naʻo le 'afa itula ma le mea e fai pe a? Le auala masani o fuaiupu o fuaiupu na mou ese mai o ia: e ufiufi ai pa ma efuefu puipui, o le fola ma le tele o le aufaitau pe ua mumusu e ave ai le laititi o le galuega, pe ua mumusu e ave muamua . O Aneve na mafaufau Aneri e uiga i le maopoopoga o le tupuaga, ma valaʻauina le ofisa e toʻatasi o le "IV" e auai i le faʻapipiʻiina o lenei mamanu. Na matou filifili e faapea o lena aafiaga o le a manaia i le tele oa matou tagata faitau.

Vavega i le taualuga

Faʻaiʻu le taualuga e maua ai le tele o avanoa mo le taʻalo ma foliga ma lanu. E le gata i lea, pe a fai o le Polyester Banvas e manaʻomia le lanu o le vai-fuseina o le vaega o le pvc e tatalaina ai le lautele o lanu (sili atu i le bardig octic, ala o le tino, o Farane Lea .d O le paʻu o le tulaga ma aveʻese mai ni puaʻa, o loʻo siʻomia ai ni ata, o loʻo taua tele i le faʻalilolilo, lanu ata o le fetu o le stab luga tomai tusiata. (Mo i latou e fia aʻoaʻo atili e uiga i taimi uma o le faʻataoto, tatou te fautuaina e faitau tusitusiga "mo le faʻamoemoeina o le fomaʻi" - mo le 2001; 5 mo le 2001; .) Ioe, o mea lilo o le a taugata tele. Tatou fai mai, o le faʻatulagaina o le tasi "laa" i luga o le ogatotonu o le a faʻateleina ai le tau o le galuega i le 40-60%, ma mo se fasi o le lagi o le studgellane o le a totogi i le 6-8 taimi nai lo tua o se ofu paepae paepae.

O le maile-faia
"ELosel"
O le maile-faia
"Kaoree Coir"
O le maile-faia
Fran potu.

Mamafa "mo" ma "faasaga"

Muamua lava, o lo matou faʻavaveina fou o le anotusi o le tusitusiga "Tau mai le taʻuaina o le" (Ivad "Nu. Ma toe fausia ni kamupani. Na faʻapea foi talu mai lena taimi, ua suia lemu le tau: o le tau o le faʻapipiʻi ma vali galuega, fuafua i le tau o le mea maualuga-teuina (o le mea moni tatou te amanaia O le felauaiga tau mo le tuʻuina mai o le mama pamū, lolomi aʻu mesh, Price, Pese, ma isi mea o loʻo faʻaalu i le toe faʻamamaina o le fale mautotogi atoa). O le faʻaiuga na faatoa taliaina. Pau lava le minus o le pito i lalo o le pito i luga o le tulaga maualalo o le ono mafai ona tumau o le lelei o le parvas i le faaleagaina leaga. Ae, talu ai o soo "manua" o mea mautu e faʻaaoga i le faʻaiʻuga e le masani ai, arrei tapuni ona mata ia lenei mativa. O lenei ua naʻo le filifiliina o le filifiliga sili ona lelei.

O le maile-faia
Ata 1.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 2.

"ELosel"

O le maile-faia
Ata 3.

"Punaoa"

O le maile-faia
Ata 4.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 5.

"Punaoa"

O le maile-faia
Ata 6.

Fran potu.

O le maile-faia
Ata 7.

Saros mamanu.

O le maile-faia
Ata 8.

"ELosel"

1-2. O le maualuga o le tulaga e masani ona tuʻufaʻatasia ma le punou ma suia le lanu o le tapoleni. I le taimi lava e tasi, o le eseesega i le elemene atonu e taua (1) pe se iloa lelei (2)

3-4. O le aafiaga o le Starry Sky o faia e ala i le nanaina o le malamalama o le ue o le Upega Tafaʻilagi (3) poʻo le Skipping File Tounds e ala i ai (4)

5. "O le ao puaoa e leai se faʻalavelave" (ata lolomi)

6-7. Ma le fausia-i lamepa (6), ma faʻamaloloina kapeteni (7) e faʻamautu i le Plywood Base, lea na mafai ai ona e tausia le laufanua o le sifi tele

8. O taua (ma mai le PVC ata, ma mai le Polyester Parvase) e atoatoa mo faletaele: Latou te le afaina i le fusi, latou te le ogatasi ma le vai.

O le maketi matutu o le maketi faʻalauteleina tele gaosiga faʻatoʻaga ese, o kamupani na pei o paie, caress fiva, moa, o le daesot, aperay), aperay (veeli (Italia), Mo Silas (Netherlands), Clipso (Switzerland) IDR. O polokalame e fautuaina ai e ese le suiga o le tapoleni ma le auala o le teuteuina o le mea mulimuli. O le sili ona taatele i le pvc ata ma polyester arvas ma polyarethane le afaina (kilipa, veraila, veraila, O nei mea e matua faʻaigoaina - tagata gaosi oloa e maua ai se faʻailoga i le faʻauiga o le umi o le 10 tausaga (i le taimi lea, e le mafai ona suia le upega tafailagi). O i latou o laumei e tetee ma suā le vai, o le mea lea, fetaui lelei mo nofoaga susu, ma i le tulaga o le "lolo" tuaoi e mafai i le 100 pito i luga o le vai i le 1M2 Ma oi latou e laveai i fola o puipui, afi puipui, mea fai mea fai. u. (Andrei o le a faʻasalalau atu masini taugata leo i totonu o le potu, ma o lenei agavaʻa lelei o le tuufaatasiga o le faʻailo o toetoe lava a lauʻeleʻele i le ogatotonu o le ogalaau. E tusa ai ma le faʻamatalaga faʻapitoa mo faiga faʻasolitulafono, o le mana o le vanimonimoia o lamepa e le sili atu nai lo le fesoasoani a faʻaopopoina o le spushing spushing ", o nei faʻailoga.

O le maile-faia
Ata 9.

Kilipo.

O le maile-faia
Ata 10.

Saros mamanu.

O le maile-faia
Ata 11.

Saros mamanu.

O le maile-faia
Ata 12.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 13.

"Punaoa"

O le maile-faia
Ata 14.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 15.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 16.

"ELosel"

9-11. Polokalame i le mafai atu o lamepa, e le o faʻaaogaina i nisi o ituaiga o faʻamalologa filifili (9) Ae peitaʻi, latou te fesoʻotaʻi ma lamepa uma o loʻo i ai i le vaalele o le tulaueleele (10.1.1.11)

12. Mo le foafoaina o se lua-maualuga faʻafaigofie o loʻo faʻaaogaina ai le auivi o pa paepae, PLlywood, Drywall ma mea faapena, o loʻo faʻamalosia e PVC ata poʻo le polyester

13-14. O le ata tifaga ma se ata pupula e i ai le aoga. E faʻaosofia ai le vaʻai o le potu ma le atoatoa talafeagai mo potu leoluga uʻamea.

15.Conus o se tasi o sili ona uiga ese ituaiga o le tumutumu o le vavaeina; E ala i le taualuga, e mafai ona aoga i se faʻataʻitaʻiga, e nana ai le galutavi

16. O le tuʻufaʻatasia o le faʻamalositino e faʻamamafaina ai le faʻamanatuga

Na iloa e Andrei, e faʻatusatusa i le polyester ie, o le PVC ata o le Nekozostoya: I le vevela le vevela, e faʻasolo atu i le vevela o le ata) tufatufaina i luga o le ato. Peitaʻi, e leʻo ia te le maaga mai le faʻailoga fou, ae mo le fale taʻele, o mea o le a le sau. Ae o le paʻepaʻe o loʻo i luga o le pvc ata tifaga e tusa ma le 20% taugofie nai lo le leai o se ie poʻo le afu.

Tusi melomanama

E tele talitane e faʻatatau i le achustic meatotino o le faʻaputuga o le faʻaputuga. E toʻatele e talitonu o lona faʻapipiʻi e masani lava o se aoga aoga i luga o le acoustics i totonu. Isi - o le tapoleni amio pei o se kesi, o lona uiga, o lona aafiaga e sili atu le leaga. Fuafua le tulaga na matou fai atu ai i le inisinia sili o le kamupani acorstic vaega Alexandra BOGNIKA:

-Son-amorbing meatotino o le faifai pea o le tumau o colives o loʻo mafua mai i le ogatasi o le upega tafailagi (membrane aafiaga) ma faʻalagolago i le tele o mea i totonu Faaaogaina mea. Faʻamatala o le reanity leo-faʻaaogaina uiga o loʻo faʻaalia i se taimi puʻupuʻu i se taimi o le faʻatulafonoina ma na o le tulaga o le faʻatumuina o le faʻaaogaina o le avanoa. O taimi taua o le leo e faʻaaogaina ai le malosi o le faʻalavelave e oʻo i le maualalo, o ia lava e amata ona faʻaalia lelei lelei. Faʻapitoa o nisi taimi e faʻaaoga ai le tapoleni o lenei ituaiga e faʻasaʻo ai le acoustics o le potu, ae pe a uma ona auiliiliina le suʻega ma saʻo.

E toʻatele kamupani na vaʻaia e avanoa faʻasao; E i ai foʻi se faʻaletonu o microprophotion civings e faʻatau (laupepa, fou). O le tapoleni o uma e lua o taua e taua o le achaustic. Ae peitai, o le mea na maua ai le taua o le askortic o loʻo tuʻuina atu i se mea faigaluega o leo o le leo o le leo o mea (o se tulafono, o papatusi ia e tatau ona tuu i luga o le itu i luga. O le vaega o loo i ai i le olaga o le mafai ona aliali mai i le mimilo o le micromentages, ma i le taimi lava e tasi, e mafai ai e le leo sili ona lelei o le stargam. fua.

Pisinisi Onosene

O le PVC ata tifaga e faʻatulafonoina e le auala a le hapoon, lea e pei ona taua. Saunia e se ie mo le tele o le tele o senitimomomita i lalo ifo o le tutusa o le eria. I le pito o le i totonu o le va o le itu o le malosi pvc. O le ata o loʻo faʻamamaina le faʻaaogaina o se fana ma sola i le itu i le laupapa (le faʻavaʻa mai le ata tifaga, faʻamalosia i luga o puipui i luga o le potu). O nisi kamupani faʻaaogaina le WHDE (Mondea) poʻo le Cam (Clipso, Predige Design, vertiping) faʻapipiʻi metotia. Yves Volume ma i se isi mataupu, o le tapoleni ua tipi ese ma se faʻasao, toe faʻaleleia i le talaaga (PVC Tounters, o le Polyester Beatvas e na o le faasee atu) Faatasi ai ma se auala wowge, o le faʻavasegaina o loʻo faia e se isi spacer stroke, ma e maua ai lona ata o le faʻamatalaga autu. O le manoa itu e le aʻafia ai le aoga o mea ma le galuega, e tolu tekinolosi uma e tutusa lava le talitonuina ma le mafai ona faʻaoʻo i le retunsied i luga o luga. (Matou te maitauina o nei gaioiga uma e le mafai ona faia faʻapitoa mai le kamupani faʻapipiʻi, ma taumafai e faʻalagolago i le vai e mafai ona oʻo atu i le faʻauiga moni o le a le faʻatagaina. Wedge - 12-15mm, ma pe a fai o le CAM 8-10mm (faʻamatalaga e mafai ona faʻapipiʻi i le slab o le tumutumu).

Metotia mo le faapipiiina o le upega tafailagi

O le maile-faia

O le maile-faia

O le maile-faia

A-KIN; B-Harpoon; I Cam;

1-faʻapipiʻi talaaga; 2-upega tafailagi po o ata tifaga; 3-itulau; 4-taualuga upu; 5-Harpoon; 6-plul

O le mea sili e manaʻomia ai le matou novosel i le mauga o le ono mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le laʻau. O le mea moni e sili i le tasi o puipui ua uma ona faʻailogaina le pape maualuga i le faʻauia lava ia; Av i le taimi o talanoaga masani, tagata tomai faʻapitoa mai kamupani ofoina atu se kapoti auala, i le tasi leo na taua o le pito i luga o le potu o le Kapeneta. O le galuega faatino, o le mea moni, o: ee i le ogatotonu laupapa laupapa po o se malosi malosi o le steel po o le opemiginum talaaga, ma ua uma ona "basitte. Ae faʻapefea Ona faʻatulagaina lea o lenei fuafuaga atoa? O le tuufaatasiga o le mea e le manaʻo ai e le manaʻo e faʻaitiitia le 30mm le maualuga o le potu. Ona o lea, o le filifiliga sa faia ina ia fiafia i ai le kamupani faia se laupepa cam.

O le maile-faia
Ata 17.

"Kaoree Coir"

O le maile-faia
Ata 18.

"Tautala"

O le maile-faia
Ata 19.

Saros mamanu.

O le maile-faia
Ata 20.

Mal-c

O le maile-faia
Ata 21.

Mal-c

O le maile-faia
Ata 22.

Mal-c

17. I le fesoasoani a le "tu i le" tekinolosi, ua mafai ona e faia ai se solo solo;

18-19. O le mea uiga ese i le ituaiga o galu o le tele o le eseese ituaiga o loʻo faʻaogaina i le tuʻufaʻatasiga ma le mafolafola;

20-22.Mʻa o laʻau o 'aʻa, vai i luga ma ao- peitaʻi o nisi o filifiliga mo le faʻatinoina o tufuga o talaʻaga o tagata.

I le tini o le laina e tuusao

Naʻo le autors mai le fefaʻatauaiga a le fefaʻatauaiga, e naʻo le matatagofie, naʻo le matai e mafai ona faʻailoa i le mafai ona tosina mai tagata faigaluega mai fafo. E manaʻomia le mafua ai se fuataga, o le mea muamua o le a talisapaia o le mafai ona faʻaaogaina se faʻavasegaina o se screwner system poʻo le isi. Ma la, sa matou manaʻomia lava luga o le pito i lalo o le ala o le faleie, ae maise i puipui na i ai ni eseʻese uiga maualuga. O le tagata faʻapitoa e faanatinati e faʻamatala ai le mafuaʻaga e tatau ai: O le PRC faamatalaga e faʻapipiʻi i le ipu ma le faʻoi o le naʻo le 200-300mū, ma e fetaui lelei ai i le ogaumu; Le faʻaaogaina o soʻo se avanoa poʻo ni tina e faʻaoʻo ia i latou, pei o le a faʻaititia ai le malosi faʻapipiʻi. KCHER, O le ogaumu na avea ma lamolemole atoatoa. O le Matai na faʻamaualuga naʻo lona fufuluinaina, aemaise, aveese totoa o "faomea vai" ina ia e faia mulimuli ane ai, latou te le faia ni puipuiga i le tapoleni tapoleni. Na fautuaina foi e Andrei e faatau i ni masini malamalama moli muamua, na ia fuafua e fouina atu i luga o le vine. Mulimuli ane, faia ni fuafuaga talafeagai a le pule, le matai ua litaea, ma folafola ai pe a maeʻa le 7 aso o le a sauni. I le itiiti ifo i le vaitaimi o Andrei, na faia e le muamua. Matou te tuʻuina atu ia te oe se tusi kopi e uiga i le galuega na faia e latou, na o le 3

Faapipiiina o le pito o le pito i lalo o le faʻaaogaina o le laʻau

E fuafua le avanoa o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa i le ipu o le kalaka, o le oona o lona laufanua ua siakiina ma le laser ski (a); Muai toe faʻapipiʻi pu ma scording o solo i totonu ia i latou, toso le ata o le ata (b); O le taulaʻi i le soctied na faʻasolo atu i le va o faʻamatalaga, faʻamau le plywood lagolago tulaga mo se vailaʻau "tioata" o le lumanaʻi o le lumanaʻi (b); faʻaloaloa le tapoleni, toe faʻatumuina i se spatula i le groove o le talaaga (g, e); faia se tipi i le tapoleni e ala i le faʻapipiʻiina o le paʻu o le paipa, pe a maeʻa le faʻailoga o le tapota ma le paipa ua tapunia ma se teuteu o le teuteuina o le tino (e); faapipiiina o se teuteuga "tioata", ona taofi lea o le chanderelier (g); tipiina le tele o upega tafailagi; O le sauni sauni (ma)

O le maile-faia
ae
O le maile-faia
B.
O le maile-faia
i totonu
O le maile-faia
G.
O le maile-faia
O le O.
O le maile-faia
E.
O le maile-faia
J.
O le maile-faia
Li.
O le maile-faia
ma le

Fuafuaina o le tau o le tuufaatasiga o le sili atu o le 9.4 m2

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faapipiiina o tapoleni 9,4M2 380. 3572.
Loli aspass - 380. 380.
Faapipiiina o chandeliers - 1140. 1140.
Atoa 5 092.
Meafaitino numera tau, olo. Tau, olo.
Clipso Checkle Fabric 10.7m2 645. 6902.
Mountain Exsitalaga 14 pog. M. 190. 2660.
Atoa 9 562.
Faaopoopo mo le tuu i lalo ifo o le 10m2 1900rub.
Atoa 1654.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "ata faʻavae", "Karee Coir", "Mal-Cor-Corgeter", "Orseening Desides, Arosni mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili