Vai Vai

Anonim

Iloilo o le Hydromassage Panels Market: O ituaiga o masini, mataupu faavae o masini, faʻataʻitaʻiga fofo, faʻataʻitaʻiga ma tau

Vai Vai 12959_1

Vai Vai
Grohe.
Vai Vai
Pharo (Hansgroe)
Vai Vai
Bateco.

Hydromassagen Aszales faia vai taualumaga

Vai Vai
Pharo (Hansgroe)

Paz mo se taʻele o le tagata faʻapipiʻi ma fetuunaiga i ni vaalele eseese. Tau le pati - 15.6 afe o rubles.

Vai Vai
Jacuzzi.

Potu eletise

Vai Vai
Tulaga lelei.

O le ata o loʻo faia ai le ata, faia i le faʻaititia o le fausaga ma le faʻamoemoe mo le faʻauiga o le faʻauiga, atoa oloa ma le o le faʻamoe aʻiaʻi ma le malu o le taʻele. White arrylic tating

Vai Vai
Jacuzzi.

A opoina le vaega ma sttercal hydromassage i totonu o le kapeti fale kapeneta, e mafai ona suia le afifi

Vai Vai
Roca.

O le neo faʻataʻitaʻiga ma le tele o le suavai e mafai ma e fa o nozzles e mafai ai ona e mauaina le maualuga o le fiafia o fesootaiga ma le vai

Vai Vai
Teuco.

Fatu o le Fatala P546- O le Emeona o Tupe Faʻalevao o Aso Nei ma tekinolosi ma maualuga uiga lelei. O le tau e tusa o le 45 afe rotabs.

Vai Vai
O taimi masani masani - vaega o le faletaele aoina
Vai Vai
Pharo (Hansgroe)

Faʻataʻitaʻiga mai le aluminum faʻamafanafanaina faʻaopoopo ( ae ) 20 afe afe. ma siitia2 ( B. ) - 45 afe afe.

Vai Vai
Roca.

I le malamalama o le pito o le neota e fetaui lelei ma le faʻataʻitaʻi o le hydromassage vaega

Vai Vai
Grohe.

Aquatower 3000 e tele le fa-mamafa itu agaga ma 12 pe 24 'auvae i taitasi. Tau, pe tusa o le 60 afe rubles.

Vai Vai
Tusiata v.pishov, Designer S.pishova

Ata e D.Minkina

Vai Vai
Teuco.

O le afifi o faʻataʻitaʻiga12 aofia ai le fa assales mo statetics massage, taʻele ma rack, fetuʻutuʻutuʻu, maso nofoa

Vai Vai
Roca.

Aquit Model o Alidized Alamuninum e lelei uma lava ia ma le tuʻufaʻatasiga ma le taʻele

Vai Vai
Tusiata D. Brezink

Ata K. Manko.

Mo le Hydromassage Pal e iai le nofoaga i totonu o se tamai faletaele. O le a fesoasoani le pa o le vasega o le a fesoasoani i le fausiaina o se potu manaia o le potu.

Vai Vai
Kohler

O se faʻataʻitaʻiga tulaga ese ma le sefulu malosi mea leaga

Vai Vai
Pharo (Hansgroe)

O le Skyline Parnel o loʻo faʻaogaina i le pito i luga o le taele, taele i le tulaga o tauau, lima nissage auvae, o se laulau faʻapipiʻi. O le liligiina o le liligi ma elemene o le pule o le uunaiga o le tagata faaaoga tagata

Vai Vai
Roca.
Vai Vai
Teuco.

Faʻatupeina le faletaele ma le fale taʻele, e te maua ai se lelei lelei le lelei ma le hydromage aafiaga. Faʻafetai i le lua o fata, o mea uma e manaʻomia mo le vai o loʻo mafai ona tuʻuina i se mamao o le faʻailo lima.

Vai Vai
Roca.
Vai Vai
Titan.

O le au mamanuina ituaiga o oloa ma tekonolosi laiti faʻatagaina oe e filifili se rack mo le agaga: aquakit ontopus ( ae ) tosina mai le le mautonu foliga; Faʻataʻitaʻiga Colonna ABACO ( B. ) teuteuina i se faʻasologa o fafie

Vai Vai
Hafro.

Malosi tele-faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga o Aveant-Garde mamanu o loʻo fuafuaina mo le sili ona matala matala i le Lote Style

O le Hydromassage Paleni o se tasi o le sili ona aoga mo le soifua maloloina ma Mobile o le vai taele meafaigaluega. E mafai ona faapipiiina i le tapunia tusi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaeluaga o le sulu, ma o loʻo tautau lava i luga o le faletaele. O le a matou taʻuina atu le tusitusiga lea, Faʻafefea e Filifili le Taugofie Filifiliga Sili Atu Mai Isifatufa o nei masini i totonu o le atunuʻu.

I le faasologa o meaʻai o vai taele, hydromassage, poʻo le taʻele, o le vaega e faia i le va o le taʻele o le taʻele ma le taʻele. O le masani masani o le masini e aofia ai se fale, palufe, fasimosa o ninisa, o le vai taele ma taofiofia vaega. I luga o le nofoa autu, o loʻo i ai le vai o le vai ma nisi o fale taʻele o loʻo faʻapipiʻiina: itu (i le tulaga o ni au faivae), i le pito i luga (ulu, e pei o fofo o loʻo taʻele.

O le lelei o le taʻele o le fale e manino lava. Muamua o mea uma, o se filifiliga lautele lea mo soʻo se faletaele: O le vaega e mafai ona faʻapipiʻi ese e ala i le faia o se alavai poʻo le paleti, pe faʻapipiʻi i le faletaele. .

O le vaega puʻupuʻu e fetaui lelei pe a le o le fale o le fale i le faletaele, ma e mafai foi ona avea ma isi vai taele. O le faʻapipiʻi lava lea o le le faigaluega-faʻapitoa-faʻamalosiʻau nai lo le faʻatulagaina o le tulimanu tulimanu.

O le Hydromassage vaega ua filifilia ina ia mafai ai ona faʻatumauina le lotogatasi o le mamanu, pe a faʻaaoga le faʻaaogaina o le fale o le taʻele o le potu o le potu i le faletaele poʻo se laupapa muamua. manao e tapuni.

Ae o le mea moni, o le vaega autu, faʻatusatusa i le pale masani o le lelei lelei o le lelei o le le lelei o le massage o lologa: ua iloa o le hydromages malosi e tutusa. Itu i le vai o le vai malolo maso, aveese le vevesi ma le tiga.

Mo tofoga uma

O le taʻele taele i le auala faʻapipiʻi o feteʻenaʻiga, puipui ma lautele. O tulimanu o tulimanu o loʻo nofoia ai le tele o avanoa, e sili atu le faigata ona faʻapipiʻi i le itu taumatau o le tasi i le isi, e seasea ona latou faʻatau; E le gata i lea, e iai nisi faigata i le liota o le vevela ma le malulu. Aisea la e sili ai le fiafia i le tulimanu o le tulimanu, e ui lava o le mea moni e faigata ona faʻapipiʻi? O le filifiliga i le va o le tulimanu ma pa o loʻo fuafuaina, o se tulafono, o uiga o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻalagolago i le ituaiga o vaega o aʻoga.

O le Hydromassage panels e eseese foi i le pulega o le pulega (nusipepa ma tusi lesona), o le numera o taele papa (tusi lesona pe i le pito i luga)

Vai Vai
Pharo (Hansgroe)
Vai Vai
Pharo (Hansgroe)
Vai Vai
Pharo (Hansgroe)

O le uluai mamanu liliu mai nei faʻataʻitaʻiga i totonu o se leo loloto i totonu

E i ai faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i luga o le faletaele - o loʻo iai ni a latou molimau (pu mo le vai i totonu o le taʻele). E aofia ai solo (fomai Jet, Lusia), Mandis Vaasca mai le talavou aoina laina (jachzzi), p13, o le-preco, Siamani, Siamani, Siamani ). O le vaega o loʻo i ai i le pito i lalo i luga o le nofoaga o se tasi o faipule. Faʻasolosolo le ki- ma ua amata ona faʻatumuina le taele.

Atonu e iai ni faʻamoemoega matagofie e pei o le Bodypa (Kohler, ISA), Merisi Series (Jacuzzi), o le tele o le COS ata (Italia); Magmaiger mo le vae Faʻataʻitaʻiga P191 ma P192 (Touco), solo (fomaʻi Jet); Massage belt-p12 ma p14 (teuco). A e manaʻo, e mafai ona e faʻatau se atigi laupepa, o le faʻata, e pei o faʻalelei i faʻaputuga faʻalelei.

Palasitika, tioata, uamea ...

O le mea e leʻi faʻaaoga e tagata gaosi oloa mo le taʻele panels i le 10 tausaga talu ai! O lenei o le Alumini, Acrylic, ituaiga uma o le palasitika, Plysyrene, tioata - P193, p193, p19, P19 (Tarco (Tiraco Hopera); Marble - Zena le maaa (tulaga lelei); O laʻau taua laʻau, aemaise lava o le a sili atu pe kiliki, - ios (jacazzi), zena o laupapa (tulaga lelei). E ui i lea, o le tele o aʻoaʻoga o faʻataʻitaʻiga e faia mai acrylic, mo se faʻataʻitaʻiga, aquaiti (roca, Soack (TICUZI). O le mea sili lea ona taugofie mea, e toetoe lava atoatoa i tulaga o le tumama, aua e faigofie ona ona tausia. Oloa mai le acrylic o le sili sili ona mamafa foliga, pei o le palasitika.

O le lona lua o le taimi o le faʻaogaina o mea - alumini. E sili atu le taugata o le acryla, ae e le maua ai ni mea sili atu, sili atu le tumau. Alumini na faia fale autu o ia faʻataʻitaʻiga pei o le siitiaina 2, predige, o lea taimi, skyline (arngroi, p14 (orco), p14) Tulaga). O le laualuga o fale e mafai ona maua uma e mafai ona goto ma naunautaiga, e toetoe lava a le tumau i tafega mai le vai. O faʻataʻitaʻiga a le lotoifale, e ese mai ai i le alumini, e iai le le atoatoa: i le tulaga o le faʻaaogaina o Shampoos ma Gels i luga o le avanoa o loʻo taofia i luga o le tagata poto faapitoa e vali ai le oloa. E faigata ma taugata.

O le vaega o maketi o fetuutuunai ma le tioata o mataupu talu ai nei ua faaitiitia.

Mo le manuia o le tino

Uma taele panels ua faʻatulaga e tusa ai ma se faʻavae e tasi: tasi pe lua taʻele vai apa (pito i luga, tusi lesona), ang). Afai o ni numera e sili atu ma le tolu, i le 95% o mataupu, o mataupu o le 'ai o le eletise po o le komepiuta faʻaaoga. E manaʻomia le tuʻuina atu o se tupe maualuga atoa-fula i fafo o le tele o faʻamatalaga i le taimi e tasi. Afai o le au faitele o sina mea, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le tasi-tulaga fefiloi. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatulaga i lo latou faʻatauaina: O lea, i le P546, i le P147, p12 ma le P14 Prey.

O le Hortlatota Pele o lea filifiliga o se filifiliga o le vevela e gata (le ki masini ma le taulaiga). Ina ia fai le mafanafana o vai, e tatau ona e oomi le faʻamau ma tuu i lalo i lalo, liliu i se 'au e faʻasaolotoina le tapulaʻa. E puipuia mai le vai vevela. O le Hermostat e maua ai se ki o le fefiloi vai o loʻo lafoina i le au faipule poʻo luga o le tusi lesona poʻo le tapu taele; O loʻo tuʻuina foʻi i se tulaga o loʻo i ai le vai mai le lua faʻamatalaga. Ma le isi, vai tafe tapulaʻa tapulaʻa e mafai ona faʻaopopo.

Manatu o se faapitoa

Vai Vai
Architepsss S.kakashov, o le anisosov

Ata e.i. Morganovy Fencing mo le vaega mafai ona faia e faʻaaoga ai se palasitika palasitika palasitika mo le faletaele (o nei oloa e faʻatau i soʻo se faleoloa tamaoaiga pe i le maketi). Aua le popole, o le a le taofia le vai: muamua, ua faia le ie ie ie ie ie mautotogi, ma lona lua, o le Herdromacal o le a puipuia i le tulaga. I le pito i lalo, e mafai ona mafai ona faʻapipiʻi (e matua moni lava 100-150g) pe o le tino ua saunia ma mamafa.

Vladimir Dolo, Technical Science o Hansgroe

O le Hydromassagegen nozzles e masani ona fuafua i le amanaia o le tagata a tagata. Latou numera eseese: 2-8 PCs. Muamua lava, latou te o ese i le ituaiga: romay (faʻataʻamilomilo ni auupega e faʻatupu ai le soʻotaga masani o le vai, mafua ai le paʻu o agavaʻa), ma le pulī. O le lapoa o igoa o le NEBZENT o le a suia foi. O nisi tagata gaosi, e pei o le Pharona (Hansgroe), ofo atu ni au Addles (siitia 2 faʻataʻitaʻiga). I lau filifiliga - tolu filifiliga ma faigofie bayonet squaret (faʻapipiʻi, fetaomi, liligi, mo le 1.5 minute e mafai ona suia uma 6 pcs. Afai e te lelava i se faigata malosi, tuu le au faipule e faigaluega i le masani masani.

O le vaega pule e mafai ona faʻatautaia le faʻagaioiga o le faʻauiga (faiga, faʻasologa).

Faasaoina Faafoenisi

O le tau mai le 30 afe afe rubles. Faʻaauupegaina o le Faʻasao Puleaina o le vaega: O le vevela o le vai fefiloi e faʻatonutonuina e aunoa ma se fesuiaʻi o le 'au, ae ala i le faia o faʻamau o loʻo i luga o le' eseʻese pulega i luga o le pulega o le feololo.

O le faaeletoroni Reginsronity e aofia ai le pito i tua, seti le vevela e oʻo atu i le 1c, polokalama le faʻagaioiga o ni auvae (mo le faʻaofuina o loʻo fuafuaina i le taimi puʻupuʻu E mafai ona e faʻaaogaina le suiga o le latou galuega i le taimi pe faʻaaoga se galuega manaia o le taʻele o le taʻele, pe a oso mai le tele o tama, o le faʻaupuga, o le fola, o le folasaga, o le fola, o le faʻaupuga o oe lava.

Faʻafesoʻotaʻi se vai vevela

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le laulau? Mo oloa (faʻataʻitaʻiga) ma le faʻatulafonoina o le faʻatulafonoina, talu ai e leai se mautu o le vai vevela, lea e le tuʻuina atu ma faʻaputuputu vai vai. Naʻo le tafega o le vai o loʻo i ai ma le agavaʻa o le 24 kw e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le taʻele panels ma le pule faaeletoroni.

E masani lava o le faʻataʻitaʻiga e tasi na gaosia i ni isi itu: ma le tusi lesona ma le le mafai ona pulea. Masini eletise ma sili atu ona po nei. Peitaʻi, e sili le faigata ona fesoʻotaʻi ma (e te manaʻomia se uamea tuʻusaʻo). Afai e te manaʻo e paʻi atu i le paoa, vaʻai i se tulaga taua: O le transformer o le eletise eletise e tatau ona i ai i le mama vaega (masani o le potu tuaoi). Leai se mea e le mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le pallet. E faʻapea foʻi ona o le uaea, o se tamaʻi vaega o le pefu ma le susu-faʻamaonia mataupu e sau ma le potu. E le manaʻomia le masini e ofi i le puipui- afai e le mafai, o le a manaʻomia le sui. Fai e faigata. Faʻataʻitaʻiga ma eletise eletise e manaʻomia ai le paʻu ma le puipuia o le tapunia masini e le 30 ma le laga.

Tagata mamanuina auala

E tatau ona maitauina o le 95% o le acryla-lanu oloa pe laititi. Tele Vaega o nei meafano sa taumafai e faʻataʻitaʻi i le lanu, ae e leʻi faapaleina lenei galuega i le manuia: O oloa vali e le o i le itu o Lusia poʻo le lalolagi atoa. Masalo ona o le paʻepaʻe o le lanu o le mama, ma i le faletaele o se faʻauiga o le manatu. E taua le paʻepaʻe e lautele ma faʻaiese ma soʻo se tasi o puipui.

Ae ui i lea, o nisi taimi o le mea taua e manaʻomia ai se tali le masani ai lanu. Mo se faataitaiga, o le Mutagi sa i ai lona fale na faia o le uliuli fafie; O faʻailoga saʻo ma le teuco ofo le tioata o eseese lanu; I le faaopoopo atu, o le gaosi oloa mulimuli tuuina eseese lanu rims replaceable mo nozzles (lanu piniki, lanu moana, turquoise, samasama, paepae) e avea o se filifiliga faaopoopo. O le taʻele taʻele gaoi, saele ma Zena (tulaga lelei) o loʻo i ai i le tolu faaupuga: i le lanu o paʻepaʻe pe lanu moana. O nisi taimi o masani masani tulaga i le fausaga afaina ai inisinia fofo. O lea, i le fetuunaiga fou p546 ma P547 (Touco) mamanuina i le Cario Angeletti e Ruzza, o le fou faʻapipiʻi faiga e mafai ai ona ofi ma lalafi i le puipui. Faapipiiina le Flush ua saunia foi mo le FIR Designer Model (Italia): Naʻo le uamea le vaega ma ni auupega ma le pito i luga o le taʻele. E tutusa lava filifiliga ma Jacuzzi.

Chromotherapy

Faateleina le faʻateleina o a latou vaega ma se galuega o le vali vali, foʻitia o galuega eseese ma ia. O lenei malamalama e suia ai le mamanu o le laupepa ma faʻatagaina oe e suia le faletaele moli moli mau. Ia, o se auala o chromotherapy.

Hansa (Siamani) ua tatala mai le lanu o le lanu, i le ogatotonu o le taele pito i luga o le lamepa ua fausia. Fai se taʻele i lalo o le tele o timuga (toetoe lava o lanu uma o le nuanua: lanumeamata, samasama, lanu moa, lanu moana, mumu) liliu i chromothy; E mafai ona e filifilia mai ni polokalame eseese poʻo ni seti ou te fiafia i ai lanu - o le laulau o se lanu lanu. O sea galuega foi e faʻatagaina foʻi i se mea taugata o le bodypa (Kohler). O le matamata i le lanu taele sili atu le lelei, na fautua mai le gaosi oloa e ave i ai i le pogisa.

O loʻo iai foʻi nitaʻitiga masani ile tuaʻoi, latou te taugofie. Na tolopoina le 'upu tolonia, e pei o le vailaʻau, i le tulaga muamua, o lenei gaioiga e mafai ona faʻaopoopoina. O nisi taimi o le faʻailoga pito i faʻaogaina foʻi i le tamaoaiga. O lea, apollo (Italia - Saina) o le igoa filifiliga "masina le masina".

Faataʻitaʻiga ma Tau

E tele papala o taele. O le taugofie tau (7-11 afe o le a NIBRANS. - Aqualux (Hong Kong), Apollo, filifiliga faigofie mai le tele o auvae. Le tau o le sili ona taugata le faʻataʻitaʻiga, bodypa (Kohler) i le atoa faʻatulagaina, e oʻo atu i le 940 afe rubles.

Democratic Saina oloa mulimuli i le vaega o kamupani "Aquitik" (Lusia), fomai vaalele. Latou te taugata tele (10-14 pe a le rubras.) Na faia mai ia Acrylic; O le laina e masani ona laiti (fomaʻi Jet e naʻo le tolu faʻataʻitaʻiga, ma i le "Aquati" - tasi: "AE:

O le Csenter vasega (mai le 18 afe Rubles) e aofia ai nisi ORAs Planels (Fivers), Dorff (Siamani), HANGROY), Roca ID. O ni faaiuga lelei lava ia, faʻapea foi ma masini faʻapolofesa ma semi-faʻapolofesa.

Inconalea, totogiina vaega. Masani tagata gaosi oloa tulaga o latou oloa i ni vaega. O lea, o le Hydromages o Jacuzzi Hydromassages e lua faatonuga: AOAO FILIFILIGA, 61-92.5.5.5.59 O le suiina o le Hansgroe Bought Netget Stucks Product Reconds o le vaega i lalo o le lua ituaiga: Pharo (Premium Vasega) ma Dormat Sound).

O se tasi o nei fofo o le faʻataʻitaʻiga faamafanafana faʻaopoopo (mai le 35 afe rubles). Na faʻavaeina faʻapitoa mo i latou o loʻo fuafuaina se fale taugata lea ona tele ese suiga. Vaai faalemafaufau: O le vai taele vai palu, ma e te manao i se potu. Ae o Aus, e leai se avanoa e suia ai le uaea ma faaalu tupe i le faitiga ma le tapuni galuega. Leai se faʻafitauli, pe a faʻapipiʻi le mafanafana faʻaopoopo, e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o le sili ona faʻafefiloi lile "o loʻo faʻaseʻe tuusaʻo ia i latou. O le tala faʻapipiʻi o lenei faʻataʻitaʻiga o le lautele: E faʻatagaina ona tautau i le tulimanu, ma luga o le puipui.

Manaia tele le mataala o le pati (hansgroe). E leai se tusi lima, na o le tusi lesona. Ae o le a! Tetee Iloa-Faafefe le oloa o le ea. Vai fefiloi ma le ea i le vai taele, lea e maua ai se softer jet ma maua ai le agamalu paʻu tausiga. O le timu o le taʻele o le taʻele o le taʻele o vailaʻau uma, e ese mai i le mamalu. Fou 2007 Pharo-Skyline (mai le 81.5 afe o Rubles) - e iai se aoga aoga pei o se taʻele o le vaipuna mo le pito i luga). O lenei fou e talisapaia fafine: Tatou fai mai e te manaʻo e taʻele, ae e te le manaʻo e tuʻu lou ulu ma ono palu pa. Tago atu i le konel, o le mea lea (masini fofo) - ma lauulu tumau mamago.

Vai Vai
Iakopo faauluulu.
Vai Vai
Iakopo faaulufale mai o le fale o le pito i tua o le pito i luga koluma ua teuteuina i le maiak array fetuunai i le vai. E lua laina laina o nozzles e faia i le lalelei itu o le almininum (suiga i le loloto 20). O le tioata tioata faʻalauiloaina manino le mautonu i se uamea tandem. O le koluma e faaauupegaina i ni agaga e lua: pito i luga o le pito i luga (diameter-150mm) ma le tusi lesona ma vaapiapi o le a mafai ae ). Mo galuega taʻitasi (pito i luga ma le tusi o le taʻele, massage auupega) E i ai le vavaeʻese o le vavaeʻese ( B.)

O le tulaga ese o le vaega o loʻo siisii ​​2 (Pharo, mai le 54 afe Norbles) e mafai ona feʻaveaʻi le itu i totonu o le 20 cm. I le itu pito i tua, e ala i le sologa lelei lemu i luga ma lalo, ma mafai ona e filifilia lelei se tulaga o numera i le taimi o gaioiga. E faia lenei mea i sina taotoga o le lima: O le tamaititi na sau i lalo, o le matua na ia aveina. O le a o isi faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga o le kamupani lava lea e tasi, o le gaioiga o le lima pito i luga e faia ai le omea i luga o le toʻotoʻo, - a o le fetuunaiga e sili atu le lautele, ae le itiiti ifo i le 40-45 cm. O fale gaosi uma e filifili e ofo atu la matou lava mea, aemaise. Maea o Wormact Oloa Tic-P12 (66-70 afe Norbles) ma P14 (50-54,55t. Rullas) E mafai ona faʻaaogaina i se mea faʻapipiʻi poʻo le faʻailoaina o le vai, o le tuʻufaʻatasiga o vai ma microfices ma maso ma inisi ma le malosi o le tino e maua ai le tino e maua ai le tino o le tino e maua ai le taofiga o le tino. O le fusi e fetuʻutuʻunaʻi ma gaʻo, o lea e mafai ona latou fuaina vae.

O le Kamupani Kos na ave le kosi o le tagata mamanuina auala ma galulue faʻatasi ma ia faʻailoga taʻutaʻua o Antonio Chitrio, Roberto ma Louis Pilomba IDred.

E tusa ai ma tagata atamamai, i Rusia, o fale taele e leʻi taunuʻu i le tumutumu o le lauiloa, pei o Europa. Peitaʻi, o le seti o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le tatou maketi talanoa mai tagata faʻatau: E mafai ona e mauaina se filifiliga i le agaga i le agaga taugata ma sili ona taugata.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "Aquatik", "Korrn Rus", "Talevale", Statep, Stanegro, Tranco mo Fesoasoani i le Saunia o Mea.

Faitau atili