Vaomatua hout

Anonim

Tasi-faleoloa fale laupapa ma se vaega atoa o le 66 m2. E le mafai ona puipuia o ia e le laititi e le puipuia o ia i le avea o se fale atoa

Vaomatua hout 12961_1

Vaomatua hout

Vaomatua hout

Vaomatua hout
Decoring moli matala pupuni ie puipui ma le speral mamanu i totonu o le counter style, tuʻu i luga o le foloa o le soli o le soli i totonu
Vaomatua hout
Fafie Fafie Fusi i luga o le Sone Sone ma isi fale o le fale na faia o Larch Boards ma o lo o ufiufi i le leai se aoga o le taifau matau. O le taualuga e tuleia ma Pine Clap. Pa puipui mai i le sluded timber, tuina e le mormilka tikkupla
Vaomatua hout
O le tulimanu o le desktop i le umukuka o loʻo fesoʻotaʻi e faigofie ona alu i le potumoe, o le faitotoʻa o loʻo latalata i ai
Vaomatua hout
Luga o le galue i luga o le umukuka modules o se vaega faʻapitoa o le laupapa ma fausia-i totonu o moli moli.

Faamamaina ma le puʻupuʻu o le suʻega i luga o le hob

Vaomatua hout
O le ogaumu o le fale afi ua faʻaauupegaina ma le vevela-puipuia tioata. E tautua o le puipuiga mai le tele o sparks ma i le taimi lava e tasi e mafai ai ona e fiafia i le afi
Vaomatua hout
E matua mafanafana lava laulau laiti fausia i totonu o le laupapa laupapa
Vaomatua hout
O le paie a le 'ava i le' ava i le vateatea. Ma le isi mea, pe a manaʻomia, e faigofie ona faʻatulaga se nofoaga moe iinei.
Vaomatua hout
I totonu o le ata o totonu o potu uma faʻaaogaina faʻapitoa fafie. E oʻo lava i le teuteuina o le faletaele, matou te le feiloai i le masani masani masani masani. Sounter Wooden Wall Wacks, na teuteuina tomai ma le poto o le ie malamalama o Fabriccé, ua avea ma se tala manino o le teuteuina o le potu a tamaiti

Vaomatua hout

Vaomatua hout
O se fale malie mo taʻaloga a tamaiti i luga o le pa e pei o loʻo faʻasalalauina i luga o ogalaau o le tuai laugutu. Mai i ona faamalama e vaaia le vaomatua

O lenei tasi-faleoloa fale laupapa i lalo o le faiga masani masani o le taualuga e laititi ma faigofie. Peitaʻi, e fetaui lelei, ma i le faigofie ma mafaufauga o le fuafuaga o le tali ma lona matagofie mataʻutia ma le uluaʻi aofia ai.

O se tamai laupapa laupapa o se maso ua tupu i se tasi o atunuu o le atunuu. O tagata e ana le poto masani e talimalo lelei, e masani lava ona latou asia uo e matamata i le aso-ofa i le natura, ma le savaliga lautele - ma fagotaga . O le mea lea, o le manatu na tulaʻi mai e fauina se isi fale o ia e mafai ona faʻaalu ai e malo ma faʻatolu ona taimi.

Faavae, puipui, taualuga ma leai se mea e sili atu

Laititi fale-tasi-faleoloa, o le fea, e le taofia ai o ia mai le atoaga o le puipuia o le tino, o mea uma e te manaʻomia o loʻo i ai o le potu malolo, o loʻo i ai le potu faʻapitoa, ma potu tumaʻoti, ma o le faletaele ma le taele.

Uluai laupapa laupapa teuteu le temprist o le teritori o le nofoaga. Faia i le faigofie mea, ae o le fanifotupu tele, na latou avea atili ma vaega taua o laufanua, o nonofo i luga o ala ma fugalaʻau moega ma fugalaʻau.

Vaomatua hout

Vaomatua hout

Vaomatua hout

Vaomatua hout

Vaomatua hout

O le fale autu o le fale mo le fale na fai o se pa-kuki tuʻi, talafeagai i le galuega ae le manaʻomia ni teuteuga faʻaopoopo, o lea na fausia ai le fale i se taimi puʻupuʻu. O le faʻavae o le fausaga na faia i luga o lanu enaena-faʻapipiʻi ma le loloto o le 1.8m. O luga o le pito i luga o le sima o loʻo nonoa ma se monolithic faʻamalosi sima o le sima o le sima. Ua faʻapeatia le fale, i leisi mea: i le isi itu, na faʻatagaina ai ona faʻagasolo se eleele agaʻi i lalo, ia faʻatonutonu le le tagi o le ea maualalo, mai le maualuga o le faʻavae o loʻo faʻavaveina e ala i le ofi mai le tilgeon.

O le vaega pito i lalo o le fale na saunia e le suā togavao, faʻasaʻoloto le 'afa pito i luga o le fanua sima ma le uluaʻi paʻia o le Ekalesia. O le laupapa potu teu oloa na fusia ai le au o Waralerale Wal Wall Wackwol (Templerk) mafiafia 200mm. O le vaega lava e tasi na faia i le "pai" o le taualuga faʻalua i laupapa laupapa, puipuia le faʻafefeteina ma le ata o loʻo iai i totonu o nofoaga i totonu o le fale. "(Czech Republid O le taualuga na faatinoina mai le uʻamea paʻu.

Tufatufa atu o mita

O le fofoga o le teuina o le fale e faigofie ma talafeagai: Ona o se tamaʻi vaega, toetoe lava o sikuea uma o loʻo auai i lenei, ma, e sili ona taua, sa mafai ona puipuia le lagona avanoa ma le saʻolotoga.

Pasi atu i le fale e ala i le tambour, o loʻo latou tuʻua ai lavalava pito i luga ma seevae. O lenei, e avea ma ituaiga o le ea "BAFFER" i le va o le auala ma le nofoaga i totonu o le fale, ae le o le malulu ea e teu ai le vevela i le tautoulu-taumalulu vaitau.

Mai le TAMBURO paʻu i le nofoaga lautele ma se potu faʻa-leoleo ma se tamai umukuka. O isi vaega o le fale nofoia lua potu moe, o se potu faʻapitoa ma se faletaele ma le taʻele. O le avanoa i lalo o le taualuga e faʻatautaia foʻi: E i ai le 'au faʻauluuluga o le' aʻai, o le mea lea e mafai ona aʻea e se moli laupapa laupapa i le umukuka.

E tatau ona maitauina i luga o le faʻatulagaina o le fale i totonu o le fale, faʻatasi ai ma le manaʻo e faʻaaoga lea o lea nofoaga e pei o se faʻatinoga faʻapitoa e pei o le faʻamafanafanaga. O le mea moni o le autu autu o le vevela i le malulu vaitau iinei o se ogaumu-o le ogaumu-afi, o loo i ai i le ogatotonu o le lautele lautele. O le vevela i fafo mai i lalo o loʻo tufatufa atu i totonu o le potu i totonu o le fale, faʻapena foi i le tau malulu, o le ea malulu i totonu o le nofoaga i naʻo nai itula. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le pa eletise eletise - E masani ona valaʻauina i le malulu e faʻatumauina ai le vevela i le fale e tusa ma le 14c.

"Loto" i le fale

E vevela le fale i le maota magalafu, gagau mai Talc Curlor-Palora o le maa-natura, o le autu o le maualuga o le aoga o lo o galue. O tagata kaseti, o latou o loʻo aofia ai ia mea, sili atu lelei i le masani masani mai o mautotogi piliki, pei o le vave vevela ma taofi ai le vevela umi. O le mafuaaga o lenei manuia o loʻo i ai i le vaega o le maa: E i ai i le tulaga o le vevela o le vevela ma faʻatonuga, o loʻo faʻaaoga lelei i le masoa o le maso o le ogaumu.

O lea, o maʻa maʻaʻa na tulaʻi ua tuu mai ai lea o le vevela e tele lava ona oʻo atu i le iʻuga o puipui tautupu, ma ua vave ona latou taofia le manu feai. I lea tulaga, o le laufanua o le ogaumu e le oi ai.

Atunuu, Laau, Kuluu

Toeitiiti lava o meaafale i totonu o le fale i le fale na faia ma le masani ai mai mea masani. O le galuega autu o loʻo i lona ata, o aitema, i le itu e lima, na te leʻi faia le avanoa, ma i le isi, e matua faʻafetaia. O lea la ua leva ona aliali mai le sofa-cottle i le potu 'ai i le ituaiga o le mataitusi "p", seti i luga o puipui. O le aso o le laupapa laupapa, e masani ona fai ofu moe, ma nai lo le toa o nofoa, ma nai lo le tele o aluga e faigofie ona alu i ai. O lenei sofa e mafai foi ona tautua o se nofoaga moe lelei mo malo. Mo le teuina o ie puipui o ie linoni, pusa faʻapitoa ua mamanuina, faigofie ona filifilia mai le sofa faʻafetai i uili faʻapipiʻi ia i latou.

Vaomatua hout
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Guest .............................. 23M2

2. O tatagi .................................... 8,5m2

3. vaeluaina ............................... 8,8M2

4. vaeluaina ................................ 11,3m2

5. faʻafuaseʻi ................................ 5,6m2

6.Namboour ................................... 5m2

7. O le potu malolo ...... 4m2

8. Ua manino ................................ 5m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Le vaega atoa o le fale .................................. 66m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Bruce

Tulaga: Faamalosia Prorete Maticcolic, Impleth - 1.8m; Scarlet libbon monolithic faʻamalosi sima, maualuga-70cm

Pam: Fufulu le pa

Overlapping: Falau laupapa, Base-Pulea (Minerale Wool Rockwool, 200mm)

MATAUPU: DUCRATHER, TRRIPIL FANAU O LE FAAFETAI, SOWNELA CARRARERS, O LE MATAGALUEGA O LE WRAMAIL FORDWOMON ", Voutavillal Sweet; Tototoai omea

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Terrace: laupapa, larch

Toe Lagolagoina o le olaga

Eletise: municipal network

Vai sapalai: sikuea

SAIDELEGE: O LE TALI LOTO "TOPP" (Lusia)

Heatting: Electrators Whidotors, NunnaUni Stoneve (Finelani), vai vevela - eletise eletise

O le teuteuga o totonu

Fola: Komiti Faatino (Larch)

Taualuga: luga

Meataʻalo: Tagata taʻitoʻatasi poloketi, IKA (Suetena)

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 66m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 30m3 780. 23 400.
Oneone base masini, lapisi 19m3. 260. 4940.
Masini o le faavae o le cvyo-riffests faamalosia sima 29M3. - 110 800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 50m2. 450. 22 500.
Isi Galuega seti - 32 400.
Atoa 194 040.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 29M3. 3900. 113 100.
Nutimomo maa granite, oneone 19m3. - 22 800.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 50m2. - 13 000
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 79 500
Atoa 228 400.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai le pa 20m3 4300. 86,000
Fausia i luga o le utupoto 66m2 490. 32 340.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 120m2. 580. 69 600.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 186m2 85. 15 810.
Hydro ma le SyPorizootion masini 186m2 lima sefulu 9300.
Uamea le masini uamea 120m2. 520. 62 400.
Kapeneta o le kapeti, palapala seti - 29 200.
EAves fanauina, svezov seti - 7800.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti - 26 000
Isi Galuega seti - 32 100.
Atoa 370 550.
Apalai mea i luga o le vaega
Pusa le mautonu 20m3 10,000 200,000
Ato ato 12m3 5100. 61 200.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 4600.
Steam, matagi ma vaipuna 186m2 - 5980.
Minerale waul creous 186m2 - 20 400.
Uamea le pepa uamea, Donornye elemene (Finelani) 120m2. - 75 600.
O faamalama laupapa laupapa ma le lua glazing seti - 112 400.
Isi mea seti - 35 600.
Atoa 515 780.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 37 000
Autonomous vai sapalai masini seti - 32 800.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 197,000
Atoa 266 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Tagi i le lotoifale "Topp" seti - 69,000
Otonotoos vai sapalai seti - 40 800.
Ariston vai vevela seti - 5200.
Plumping ma eletise eletise seti - 215 000
Atoa 330 000
Faauma galuega
O le olopalaina o luga, o le a latou le mautonu seti - 75,000
Faasagaina, kapeta ma isi galuega seti - 215 600.
Atoa 290 600.
Apalai mea i luga o le vaega
Folasaga, laina, cerateric paʻepaʻe, sitepu, maa, faitotoʻa faitotoʻa, decives o elefane, laki, vevela, toega ma isi mea seti - 980,000
Atoa 980,000
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili