Laina ma le voluma

Anonim

O masani ma le tagata ma le nofo fealofani, o mataupu silisili mai se lua na faʻavaeina ai le gafa o le tusiata o lenei atunuʻu fale (136 m2).

Laina ma le voluma 12962_1

Laina ma le voluma

Laina ma le voluma

Laina ma le voluma
Tamoe mai le Taualuga o le Taua o le Vai, o le tele o le Cornice, e tafe ifo i lalo o filifili, tuu i lalo mai lona malosi i le eleele, e aunoa ma le fausiaina
Laina ma le voluma
O le togafiti o le faletaavale Carage Capy Lagolago o loʻo faʻaaogaina i le pito i tua
Laina ma le voluma
O le uʻamea pito o le taualuga o se vaega teuteu o le vaega o le stad
Laina ma le voluma
O le terrace o loʻo lata ane i le fale, o le laupapa laupapa o loʻo faia o Larch. I luga o le fili e mafai ona e alu sao mai le potu malolo.
Laina ma le voluma
O le tele o Windows i le vaega o le potu malolo faatulagaina o le Aso Lulu malulu, faagasolo Greens i soo se taimi o le tausaga

Laina ma le voluma

Laina ma le voluma
I le faafuaaga i le puipui o le fale, na faia ai se faaupuga vaapiapi faʻasolo, lea ua avea ai ma le faʻatasi ma le mafuaʻaga o le ao, ma le muamua vaega o totonu. O se tasi o le tuʻufaʻatasiga ma le magalafu
Laina ma le voluma
Fetaui lelei nofo i luga o se afi afi, e mafai ona e mafaufau loloto i laufanua sima, tatalaina mai le faamalama-shodecad
Laina ma le voluma
Air Duct, o mai mai le fale i luga o le kuka fale, hides o le taofiga o le digwall
Laina ma le voluma
Mo le moli moli umukuka faʻaaogaina le fausiaina-i tua, o loʻo tuʻuina atu i le faʻamaloloina
Laina ma le voluma
O le faʻaititia o le faʻavaʻa o le matai potu malolo ma le toe faʻaleleia o tagata. Silk Betpred Middress, Pa'ū i lalo ma leai se mea e teu ai, Smoothes o le genometric foliga o le moega, ma pupuni ma se tele fugalaʻau
Laina ma le voluma
I le faletaele, pei o le lautele o le fale, o le tuufaatasiga masani o le susu-paʻepaʻe ma lanu enaena enaena fugalaʻau o loʻo faʻaaogaina i totonu o le clamic stage, faʻapea foi ma meaafale. I le faʻaopopoina o le taele ma le lua fagota, o le taʻele o le fale e faʻapipiʻi iinei.
Laina ma le voluma
Mai le faletaele e mafai ona e alu i le teltrace ua faatulagaina vave i luma o le fale

Laina ma le voluma

E masani lava ma le tagata ma ogatasi ma natura- iinei, mulimuli ane faʻavae taua lua ua faʻatupuina le faʻavae o le tusiata o lenei atunuʻu. Ma o le mea moni, o le faʻatatau i le faʻatatau ma le tau tamaoaiga o le, e aunoa pe oʻo mai i lenei aso, e toetoe lava a le mafai ona fai.

O le tauvaga na mauaina e tagata na ona o le fale, pe o le a matou o atu e faʻamatala, o loʻo ala i fafo o le atunuʻu nuu, o loʻo feagai ma le vaomatua. Faafetai i lenei mea, o iai paʻu sili lea i luga o le upega tafailagi o le upega tafailagi, ma le susulu o fafo o le polfoda, ma e oʻo lava i le tafe. Muamua, o lenei lisi na faʻaea ai le fale laupapa tuai i le potu tele o loʻo totoe mai i le au nofoia muamua. Peitai, talu ai na matua tele le fale ma e leʻi o iai foi ma le toe faaleleia, ua tonu ia te ia e soloia ma fausia se fou.

Faʻateʻa ma le faʻaupuga

Na faia le fale na faia e le tasi-faleoloa, o loʻo tuʻuina atu se foliga o le faʻatagata i luga lea o le faʻalauteleina o le siʻosiʻomaga ma le maualuga o le piniti. Ma le isi, ua tuʻuina loa e le fale i le taimi e tasi le afa o le i totonu o laʻau, ma le isi - alu i fafo. E manaʻomia le faʻatulagaina o le upega tafailagi o le upega tafailagi, ae o le manaʻo foʻi ia faʻaletulafono, ia avea ma se vaega o le laufanua faʻalenatura.

I le ogatotonu o le fale, o loo i lalo o le pale, na faia ai le au pale, potu malolo natia natia natia i tua o ogalaau, pei o ni malie, mai mata mataga. O le mea moni o se laina, i le isi itu o le fale, o le tusiata faʻatulagaina o se sone o se sui, e ala i le tatalaina i fafo atu o le lalolagi (mo le tele o faʻamalama - shopcatch na faʻapipiʻi iinei).

Fetaui lelei

E ui lava na soloia le fale tuai, o le ie lelei o le pito i le monolithc faʻamalosifoa ma tumau i lalo. Na filifili i latou e faʻaaoga o se faʻavae mo le afa o le fale fou, e tatau ona i ai potu malolo, ma potu i lalo, faʻauʻuina fale ma fale puipui. O le faʻavae fou mo le tele o le fale na faia e le faaputuga, poloka monolithic faaputuga i luga o le 6m. I le pito i luga o le faaputuga, nonoa i se sima o 400mm maualuga, lea na tuufaatasia foi le fou ma tuai faavae. O luga o le faavaa na fausia ai se monolithic faʻamalosi sima sima ma se mafiafia o le 200mmmm ina ia foliga mai ai le pa o fafo. O lenei gaioiga na faʻatagaina e faʻateleina ai le nofoaga o le fale ma avatu ai i se foliga vaʻaia. O le isi taimi fiafia o lenei fofo o le avanoa e leai se totogi toe faaleleia.

View

I tulaga o le fale o se malosi malosi o le latalata. O lea ituaiga na filifilia e tele mafuaaga. Muamua, o le faʻatulagaina o le upega tafailagi sa faia. Lua, sa manaʻomia le faʻavaeina o le faavae o le fausaga tuai, lea, o loʻo fesiligia ai le lautele o le fou. O le iʻuga, o le umi o le fale e tusa ma le 16ma. Tuʻuina atu tulaga o le potu malolo, o loʻo tu ai i le tasi pito o le fale, ma le potumoe o le matai, o loʻo i luga o le itu faafeagai, liliu mai e aveʻeseina ese mai le tasi ma isi. Ina ia faʻasaoina le lagona o le lotogatasi o totonu, o le tusiata vaʻaia faʻamalosia nei nofoaga i luga o le potu malolo o loʻo sau i tamaiti. I se faʻaopopoga, o tagata e ona faʻaalia le manaʻo e vaʻai i le magalafu i totonu o le potu malolo mai lo latou potu. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, o le afi afi na tuu ese ai le ulufale atu i le potumoe. O lea na mafai ai ona faamemelo i afi e aunoa ma le tuua o fale mautotogi.

Taualuga, puipui ma maualuga le aoga

O puipui o le fale na faaeʻeina mai le lautele o le fibo (estonia). O le fuafuaina o le fua faatatau o le mafiafia o puipui ma le tuiina, o le minerale fulufulu tino (Forland), na o mai i luga o pa o le 400mm o le a sili ona tamaoaiga tuufaatasia meatotino o fale faʻapipiʻi). I fafo atu o puipui na ufitia i le sima.

O le fale ua tumu i se tasi itu o le taualuga e iai se mea moni. Muamua, na fuafua e faʻaaoga se uʻamea auata faʻatasi ai, faʻaonaleina i le 'au lagolago, na fuafua e taʻalo ma faʻamalosi matafaioi. Peitai, ona o le maualuga o le tau ma le lavelave o le gaioiga, Sa tatau ona le fiafia i ai, suia ai namea ma fafie. E ui i lea, o le tipi o uamea i le pito i luga o puipui o loʻo faʻasaoina, faʻapea foʻi ma le vāega lautele o loʻo iai le vevesi o loʻo uʻamea.

Luma Faʻapitoa

O le fale i totonu o le masani ai vaevaeina i ni vaega se lua ma tumaʻoti, e masani lava i le nofoaga. O loʻu oso i totonu o le fale, e tatau ona e manaʻomia se tamaʻi tambour. Faʻafeagai le faitotoʻa o le faitotoʻa, e lua alavai o loʻo i ai i le itu taumatau foliga o se ituaiga o feololo. Tamoe taumatau, matou te masani ona paʻu i le sui sui, teuteuina i foliga o se potu televave. O le potu malolo, o le matou potu ma le ola ma ua faailogaina le umukuka. Afai e te alu saʻo mai le faitotoʻa faitotoʻa, matou te o atu i le faletaele malolo. O ona tino e fausia ai le tutusa o le faʻataʻoto "Island", i itu pupuu o le mea ua fausia-i totonu o potu o loʻo i ai, ma o le umi puemu ei ai se umukuka i ai fale teu oloa. Ina ua oʻo i le iʻuga o se ala savali, matou te faʻalauteleina lea o lenei "Island" ma suʻe i matou i le sui sui. Mulimuli ane, solo solo mai le ulufale, o le a matou o atu i se vaipanoa tumaoti i nofoaga faifaatoaga, o loʻo nonofo ma le potu tumaʻoti, ma le aliʻi fale ma le faletaele. O iinei le sitepu e tau atu i le potu i lalo, lea na latou faia ai le potu Booiner. O le fale e teu ai le lua-taamilosaga Bailer Jama (Finelani), o loʻo galue i luga o le suauu. O le sone o le sone o loʻo faʻaogaina i mea-atunuʻu e le solia ai le aotelega o le faʻavae o totonu, ma o le faʻamafanafana o le vai mumusu e faʻapipiʻi i nofoaga tagata nofoia. I se faʻaopopoga, o le fale ei ai le tulaga ese "o le 'aufaʻi" fiva, faʻatasi ai ma le lua figota ma lua chimneys i totonu o le paipa masani. Tasi le ogaumu o loʻo faagasolo tuusaʻo i le potu malolo, ma o le lona lua o i le itu o le terace. O le ogatotonu i luga o le auala e mafai ona faʻaogaina e saunia ai se pato pe faʻamama le malu o le afiafi i le taimi o le malologa i le ea fou.

O le taualuga na fusia ma minerale wool isover (200mmm), o le fea o le itu o le nofoaga o totonu na puipuia e se vaega o ata tifaga ata tifaga. O le faʻaaloalo malosi na faʻatino mai le vaega faʻalua o DVP, ma le taualuga o mea na fai o se faʻamalosia na faʻamalosia ai le membrane. Mo le faʻasaina o le taualuga o le taualuga i le va o le faʻamalieina ma le faʻapopoleina, o le ventiplation gap (40mm) o totoe, o le itu o le feʻelaʻe ma le matagi.

Manino ma faigofie

O totonu o le faʻavae o siʻosiʻomaga, e ogatasi ma le manino ma mausali tusitusiga faatonu o le fausiaina. O meaafale o le meaafale geometric dipes manino ona soloiesea le va o le sui o le fale. O se vaega o meafale i luga o loʻo faʻafeagai ma le tele o le afi-alofa faʻamalosi ma le mafiafia o le tino ma se sikuea lapoʻa o loʻo faʻamatalaina le potu malolo sone. O le mea moni, o le tuaoi o le umukuka e iloa ai le nofoaga o le desktop, o le ituaiga lea e mafai ai ona e faaaogaina ma pei o le hard hack, ma e pei o le laulau 'ai.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Laina ma le voluma

1. O le potu malolo o le fale ........................... 31m2

2. umukuka ............................................... ...... 1,8M2

3. faletaele ............................................... ............ 1.9m2

4. Asridor ............................................... 15.7m2

5. potumoe ............................................... 16,3m2

6. faletaele ............................................... ... 10.1 m2

7. Gust ............................................... .. 10,6M2.

8. Tamaiti ............................................... ... 12m2.

9. Workrobe ........................................ 3.1M2

10. Tambour ............................................... .3,9m2.

11. Terrace .............................................. 38. 38 , 5m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale ............... 136m2

Mamanu

Fatu ituaiga: poloka

Faʻavae: MonolithicC faʻamalosi faʻamalosi sima sima sima, loloto - 2.3m; Fou faamalosia sima sima, ma faʻamalosia sima faʻapipiʻi fafie (400mm) ma monolithic faʻamalosi sima sima (200mm)

Pam: Fbo Creatte poloka (400mm), i fafo atu o le mamafa o Wairal isover (50mm), i fafo faauma

Togitoso: nofofua-itu, fetuunaiga fausaga, uʻamea ma laupapa laupapa, armram startive ata (Permarane, o le manava-dodined fibboard (lua vaega); O le taualuga-faʻamalosia o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana

Pupuni: palasitika ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Heatting: Jama Faʻalua-Criopt Briler i luga o le Brael Fuel, i le atunuʻu Convectors, o le vai vevela, vai mafanafana

Seserage: sediment lelei

Faaopoopo Faaopoopo

Afioga: I le potu malolo, o le kaseti ituaiga, luga o le auala - mai le le mautonu piliki

O le teuteuga o totonu

Pam: Plaster

Fola: Parqutt laupapa, Taleraic pale

Tausiga: Plasterboard, Suavai Vai-Faapipiiina vali

Faʻateleina le fuafuaina o le tau * Fale faʻaleleia ma se vaega atoa o le 136m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 120m3 720. 86400.
Oneone base masini, lapisi 19m3. 390. 7410.
Le fausaga o faʻavae o le faʻavae o le lautele, sima laupapa 49m3 - 41400.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 16m3. 1.00. 67200.
O le masini o puipui o le faʻamalosia lautele lautele 14m3 4700. 65 800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 210m2. 370. 77 700.
Isi Galuega seti - 39 800.
Atoa 385 710.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 79m3. 3900. 308 100.
Nutimomo maa granite, oneone 19m3. - 22 800.
Rubroroid, bitminius mastic 210m2. - 54 600.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 89 400.
Atoa 474 900.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo mai poloka 43m3 1800. 77 400.
Tanumi Masonry, Chimney seti - 18 000
Masini o le faʻamalosia sima puipui, belts, jumpers seti - 37 000
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 79 600.
Masini fasi o le sili atu o le sili atu le faʻamalosia sima monolithic 34m3 1.00. 142 800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 180m2. 620. 111 600.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 410m2. 85. 34 850.
Hydro ma le SyPorizootion masini 410m2. 40. 16 400.
Taavale o le taualuga 180m2. 240. 43 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 17 500.
Faatumuina o avanoa e ala i le faʻamalama poloka, faʻapipiʻi o fale faʻapipiʻi seti - 88.
Kapeneta cortrace seti - 67 500.
Isi Galuega seti - 89,000
Atoa 823 050.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 43m3 3200. 137 600.
Faakelu mo Bam Packs 60 ato 180. 10 800.
BickIck Fale, Manua Masyry seti - 19,700
Mamafa mamafa 39M3 3900. 152 100.
Pa o le palu 13m3 - 120,000
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 93 000
Steam, matagi ma vaipuna 410m2. - 14 300.
Faʻaʻesega 410m2. - 45 900.
DVP Storproof 360m2. 190. 68 400.
Taualuga 180m2. - 45,000
Faamalama poloka ma le lua-glazed Windows, pamu o fale seti - 118 900.
Isi mea seti - 67,000
Atoa 892 700.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 36 400.
Autonomous vai sapalai masini seti - 34 100.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 345,000
Atoa 415 500.
Apalai mea i luga o le vaega
O le lotoifale o le sami seti - 50 900.
Otonotoos vai sapalai seti - 41 300.
O le malo fulaful faaluaina-crioptory boeir seti - 51 000
Plumping ma eletise eletise seti - 530,000
Atoa 663 200.
Faauma galuega
Vali, Sipiina, Faasaga i le Fono ma Afafine seti - 740,000
Atoa 740,000
Apalai mea i luga o le vaega
Cirquit Komiti laupapa, Plasterboard, Clatarac Rile, Starcase, Fale puipui, Decives Orges, laki, laki, vali palu ma isi mea seti - 1,590,000
Atoa 1,590,000
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili