Glazing

Anonim

O mea teuteu o loʻo i totonu i totonu o le totonu: O mea e gaosia ai tekinolosi, uarota, faʻaseʻe faitotoʻa ma vaega, umukuka faʻaaoga tioata

Glazing 12967_1

Glazing
Iese
Glazing
Mr.Dors.

O le mea na tupu o le ea i luga o le ea ma le gaoioi faigofie ma le leoa

Glazing
Ecalum.

O le vaega ma le LCD Panel (o le Kelno) e mafai ona suia 180

Glazing
Viscondi.

Matagofie ma le malamalama o le creamhea chorrobe ma le matematika tioata "Satin"

Glazing
Lmi.

Faʻataʻitaʻiga mai LUMI-NUBE laina ma se mollar tioata

Glazing
Ecalum.
Glazing
Ecalum.

Lamolemole le otootoina o meafale ma fausia-i vaega mai le Eclum Radius faasologa Faʻailoa se lagona o le filemu ma le toafilemu

Glazing
"Umukuka DVor"

Faʻataʻitaʻiga "fiafia i ai 7" ma le tioata scardes, teuteuina "Fleir" Applique mai ata tifaga

Glazing
"Umukuka DVor"
Glazing
Lmi.
Glazing
Lmi.
Glazing
"Umukuka DVor"

O le filifiliga o le mamanu i luga o le tioata o le a fesoasoani e ausia moni le fealofani.

Glazing
Nolte kcken

O faʻataʻitaʻiga ma le tioata o loʻo aliali mai i le Chicago laina

Glazing
Mr.Dors.

Sliding offxl ma tioata faʻapipiʻi lelei faʻatasi ma se matematika-siliva faʻavae

Glazing
Garofoli.

Tuʻufaʻatasia faitotoʻa o ituaiga eseese e mafai ai ona e fuafuaina le sili ona lelei faʻaaogaina o soʻo se fuafuaga e fofo ai galuega zonting galuega

Glazing
Lmi.

Vaeluaga "Rhombus" ma le Science Gulge Poto mamanu ma Vasega mai Lumi-Nova Line

Glazing
Lmi.

Faʻataʻitaʻiga Lumi-Deco mai Macassar Masseau ma tioata faʻapipiʻi

O le taimi lava e suia ai le bull bubbles ma o Mica i faamalama na o mai tioata. O le po o le maa na tumau ai le nofo lelei i fale ma i le tele o taimi na avea ma sili atu avanoa. O faamalama o Pamefucian na aliali mai, tioata tioata, vaega ma meaafale ma mea faamaneta o loo tumu i totonu o lo tatou fale, ma e aunoa ma le mafaufauina o le totonu o nei.

E leʻo se mea e faʻateʻia ai lea ua le maua se faʻaoga o le tioata i le ata o fale mautotogi. E lelei mo le aufaiti, laʻititi ma le maualuga-tech-tech, ma aso nei gaosia tekinolosi faʻailoa ni leo e leʻi mafaufauina i ai, ina ia avea ai ma isi sitaili. O le ipu tioata e faia i counteroppips, nofoa nofoa, shelves, showcases, sitepu, storess metpos, e mafai ona faia e sili atu foliga mai o manatu valea, o le a iloga ai ni mea fou foliga iloga ma faʻaosofia le atinaeina o le pisinisi talafeagai. O le mafai ona i ai iinei e masani ona le faatapulaaina. O le mea moni, o se fale na fausia mai fagu vai gaogao - e folau, e foliga tutusa lava se auala faapena.

Galu o le sami

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Morlate tekonolosi (fauina tioata ipu tioata), mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani Ecalum, LUMI), o le mea e mafai ai ona ulufale i totonu o le curvirear ma o lea foʻi le faʻafitauli o le sese o puipui. O le "tamoe galu", fausia e ala i curved curved ma concave scrades (aemaise pe a fai o le tioata ua tupu), gaosia se lagona o le avanoa "e aunoa ma se mea e totoe." O tioata paʻepaʻe e fausia ai le aafiaga o le teletuga foliga loloto, mafua ai ma le sami o le sami, ao, puao. Matouesley FAASOLOGA FAAFITAULI LELEI, o le a tulaʻi le kapeneta ma le mea autu. "O le concave" i totonu o le potu ua sili atu ona faateleina le potu, ma le "convex" o le a fetuunai ai ana vaʻaiga. I lena auala tutusa, ae ma faʻafetai lava i le faʻaaogaina o le fale o le fale, o le tioata suia le matafaioi o le moli: o le kapeneta e faigofie ona liliu i totonu o le lapoʻa o mea "ma lou fale mautotogi o mea totino".

Glass suia tekonolosi

O le metotia o le suia o tioata faʻavae i luga o le mafai o le tioata lau laulaau na faʻamafanafanaina i le palasitika o loʻo suia i lalo o le mamafa o lona tino, e taʻu o le mosō. O le faʻafetai ia te ia o le tioata o se radius ua maua. Faatasi ai ma le moslight, o se tioata avanoa, vevela i le faamaluluga vevela, maua le faʻatulagaina o le pepa faʻasino. Ina ua maeʻa le Matai, o le oloa o loʻo faatonuina pe faʻapitoa. O oloa na mauaina i le taimi o Molaling e iloga i se pupula luga.

Vali, alu ese ai ou pulufana ...

O le togiina o le tioata, salu (i luga o le matte luga e ala i le vailaau o le tele), sandblam e fausia ai se matematika i luga o le tekonolosi. O loʻo tipiina le ata, le mautonu, o le faʻaaogaina o le ie puipui o loʻo faʻaaogaina, lea o le laser e tusia ai ata tusia - o nei mea uma na mafua ai le foliga mai o ni mea manogi. Mate ma le tanoa tioata e faʻatatau ile toetoe o kamupani uma na gaosia mea tau kapeteni, pei o ECALUM, LUMI, MISI - ASTU-A-Rusia) ADS) Oloa ma le Sain Gress "Blor" puipui ma i latou lava pei o le soloia i le avanoa, ma mea i totonu o latou e le malamalama ai. O le tioata faʻafefete ona o lona foliga ma se brimeti faʻapitoa liliu le fasi meaafale i se leo susulu, o le pule a le potu, tosina ona mata. Stypectimed visconti kapeneta ma lanu lanu loka (glaszel, belgium) o le a faia ai se potu fiafia, ma le malosi o ata o le tamaititi, faamalosi ia te ia e gaioiga.

Line Mr.Doders o loʻo mafai ai ona e faia ni vaiʻetiʻi komepiuta mo poloketi taʻitoʻatasi. O le Dracieves Grey "Sevilla" ma le Frosty Matte ata o le a aumaia se lagona fiafia i le fale.

Glazing
Lmi.

Ata 1.

Glazing
Viscondi.

Ata 2.

Glazing
Lmi.

Ata 3.

Glazing
Ecalum.

Ata 4.

Eseese ituaiga o tioata fofo le faʻafitauli o le faia o le lotogatasi ituaiga: o le kapeneta ma le tusiata deco (1) o le a faʻafetaia ona fasiga; Faʻataʻitaʻiga verona (2) o le a faʻatumu le potu i le la o Italia; Ata faʻatusa (3) o le a faʻamanatu ai Iapani; O moli moli i le pogisa valoa o le a faia ai ni aidif moffifs (4)

O le oneone oneone e matua aoga lava i LUMI, lea e iai lana lava Gress Predishop. Lea ua e faia ai ni pule pule tulaga ese atinaʻe, toe liliu mea totino i galuega moni o tusiata. E avea i latou ma faʻatonutonu moni o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi, faʻapea foi ma faʻailoga eseese ma mea faʻatauaina. Ona o le faʻatulagaina o le malamalama, soʻo se mamanu i luga o le tioata tao ma faʻasolosolo atu le faitau afe o foliga, e faʻamalosia ai ma faʻamafanafana.

E mafai e le lotonuu o le lotonuu o le lotonuu. Na tosina atu e Limi le galuega o le lauiloa lauiloa tusiata, e teuteu oloa na faia i le talosaga o tagata faatau. O ata vali e tusia ai ni ata faʻapitoa e le o soloia (tusa lava pe tatau ona fufulu le tioata). O ata taʻitasi o se galuega a le tusitala moni, o le na o le toʻatasi o lona ituaiga ma tu ai.

Fale gaosi

Matagofie ipu poʻo le faʻaputuputu i tua o tioata, mamanuina poʻo manino, e matagofie lava ia te ia lava. Ae o le tagata mamanu manatu e le iloa le filemu. IvOT na aliali mai (Cuisine "Payrama" i le fale gaosi-umukuka, Lumukuka fale, Rusia) - O lenei e mafai ona suia lau ata o le umukuka i lalo o le ata o le umukuka. O le filifiliga faʻalagolago i ou mafaufauga: E mafai ona e fiafia i le sami o le sami, o le mauga o le mauga, o lau oe faʻataʻitaʻiga ... metory, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu uliuli, lanu uliuli. Fale gaosi "umukuka DVOR" (Lusia) Galue Faʻataʻitaʻi ata (aofia ai ma le tusitala) i luga o le tioata o mea e mafai ona kopiina le pepa puipui, o le ofe, Siamani). ma nisi o isi ata e fetaui ma totonu.

Uiga o le tioata agamalu

Glazing
Oti aoina o le tioata o se lau tioata o le laugutu o loʻo faʻatautaia i togafitiga vevela. E maualuga le malosi o le malosi (e le o vaeluaina mai le aiga masani aiga), o le paleni paleni, fai ni fasi vaega saogalemu i le faatafunaga laitiiti i le faatafunaga. Le malosi o le tioata tioata pe a fai o le punou e mafai ona oʻo atu i le 250Ma, e sili atu nai lo le 5 taimi maualuga atu nai lo le pepa masani. A tofotofoina le malosi o le leo leo e tele taimi. O le tioata tioata o le 4mm mafiafia o loʻo tataina le suʻega o le "vaivai tino" (o se ato ma le tele o le tele o le tele o le 45kg) mai le maualuga o le 1200mm. O meatotino talafeagai o tioata (o le lafoina o le, faʻaoga, manatunatuga) pe a maeʻa le maalili toetoe a le suia. O lenei o mea manaʻomia mo le tioata femalagaiga i Rusia e faʻatonutonuina le Gost 30698-2000 "Greental Fausiaina Gress. Faʻapitoa tulaga." O le ipu tioata i le taimi o le faʻagaioiga o loʻo vaevaeina (tusa ai ma le suʻega o suʻega e le "vaivai tino") i le fa vasega o puipuiga: cm1, cm3, cm4. E moni, e tasi le sui. I le gaosia o se ata faʻapitoa ma le tioata mataga, e manaʻomia le tatau ona amanaia o mea uma o oloa e tatau ona faʻaalia manino i luma muamua, aʻo le o le tioata o le vevela togafitiga.

E taua tele i le mataituina o le tumama o meaafale ma faigofie o le tausiga. Faʻasusu faʻaopoopo nei manaʻoga, inā ma le, e le maua ai le manogi. Ina ia tumau le tioata, faʻailoga mai tamatamailima, e ufitia i se faʻapitoa tufuga. Manino, pei o le a o le avanoa i totonu o le avanoa o meafale o le a faia soʻo se potu ma moli, ea, faʻatumu i le taʻaloga o le malamalama, atagia ma faifai pea i le tele o luga.

Mautu Moni

O tekinolosi na fuafuaina e mautinoa ai le saogalemu o faʻagaioiga o loʻo tuʻuina atu i le Suafa o Mobile Glass Shorts: O loʻo latou faʻamalosia e se ata faʻapitoa). Feinu i luga o le tasi le isi tioata faitotoa faia le lautele lautele-vaega, tatala ma tapunia i le taimi e tasi. O ia lava vaalele e mafai ona suia ai le lanu ma, e tusa ai, o lagona o tagata o le fale e faʻalagolago i le moli, taimi o le siʻosiʻomaga. O le "ola", vaega o le tulaga o le tulaga o le tulaga. Glass Glad forbrics masani ona teuteuina i le tele o tioata na faia i le fredges faʻataʻitaʻiga metotia (tolopoina), o uʻamea faʻapipiʻi, faʻaoʻo le ata o lanu. O faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina, o se tulafono, o le Almininum, e masani ona laina i le vene. LUMI I LE LIMI-Arbrum System faʻaaoga o faʻamatalaga mai le fafie o loʻo fai i le Hydrothermal gaosiga e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau, o loʻo tumau pea le gaioiga, o loʻo tumau pea le oloa. O fafie i le taimi lava e tasi e sili atu le mafiafia, o le mea e mautinoa ai se mautu mautu o faitotoʻa o le 3m maualuga.

O faitotoʻa e faʻaoʻo atu i lima (Mortise, Tifaga, puipui) mai mea eseese. Loops mo tioata o ese, ae masani ona i ai e fa-puaa ma faʻaiʻu. O oloa Mr.Dorss e faʻaaugata i tagata faigaluega e le aofia ai le tioata o tioata e uiga i le kapeneta mataupu ma tapuni lemu faitotoʻa. O itu uma e lua o le vaega e mafai ona foliga, masini o loʻo nana i itu uma e lua. O le tele o vaega o loʻo faʻatuatuaina ai, lea e taua i le taimi o le faʻagaioiga o oloa.

O le Faatonu o le Motor Faafetai, Lumi, Moa, Nolte Kchen, VESConTI, "umukuka DVOR" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili