Faʻafefea ona alu i le faapaologa?

Anonim

Le fausiaina o fofo o le Badcon Block: Mea mo pusa ma le Soposang of Stored Sounds, lelei ma le le lelei o le "Falani" Windon

Faʻafefea ona alu i le faapaologa? 12975_1

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Eurowka"

Ata 1.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 2.

Ona o le maualuga utaina i luga o le atigipusa ma le laina o le faitotoʻa o le faapalepale, i nofoaga o le faʻamalamalamaina o mata ese, faʻamalosi tali o loʻo faʻaaogaina ( tasi ) Ma le faamalosia o liners ma faateleina le mafiafia mafiafia ( 2.)

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Ua faamuta"

O pusa lautele e puipuia ai slippes mai le faʻaʻaisa o loʻo faʻaaogaina uma mo Windows ma Badcmon Doors

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Polofesa RE"

I fale ma puipui mai le tele o le anilayer panels e lava le sili ona pusa lautele 70mm

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.

O le tele o le laufanua, o le sili atu, o le aga masani i le tusiata. Taia pe a le mafai ona e vaʻaia fanua, fale teu oloa ma le mamao mai lou faamalama, ae naʻo le tau o le taulaga o le taulaga o le taulaga. Kschastina, faʻaonaponei tekonolosi ma mea e tuʻuina atu i le salalau atu o le payramic ma Farani Windows i le maualuga maualuga o Latitutions

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Polofesa RE"
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Sieggenia-Aubi.

O le Fale Tutoatasi o Setelima o loʻo tatala i le LILAMA: E le tatau ona toso ese e le Tavas ia lava, ona alu ese lea

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Rehu Eurasia"

Ata 3.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Rehu Eurasia"

Ata 4.

O le pito i lalo o le faʻamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa mai le PVC e tatau ona i ai le itiiti ifo ma le lua vai-faʻaputu (alavai) pu. O le pu e 'oloina i vaapiapi ( 3. ), ma lautele ( fa ) Pusa ma, pei o se tulafono, ua tapunia ma le teuteuga i luga. Ina ia aua le faʻaʻaisa le faʻaʻaisa, o nei pu e tatau ona faʻamaufaʻailogaina

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Tuputupu Ae Windows"

I se vaega o le faʻaseʻe-sliding system (o le tele o le tutusa-slid), o le sash e mafai ona tatalaina i le auala o le ventilation

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Academy o totonu"

Ata 5.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Mekran"

Ata 6.

O le matagofie o mauga, laupapa laupapa ( lima ) - O mea uma nei o le "ituaiga" a le nuʻu; O le taulaga e sili atu le faigofie e pei o le faigofie mamanu poloka poloka ( 6.)

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"Fale Bavarian"

Ata 7.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Tivi.

Ata 8.

Matagi le tasi o le tasi shish ma se lua-potu lua-glazed faamalama ( 7. ) E maualalo le vaeluaina o moli ma se tasi-potu lua lua-glashed tioata ma tioata ( valu)

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Schco International

Mo le gaosiga o le siʻitia o le siʻitia-sliding formary, malosi alminutum faʻamatalaga e sili ona fetaui, e ui lava o le faʻatagaina e faʻaaoga le PVC Debules. Faʻapitoa tulaga fuafuaina o loʻo fuafuaina e faʻapipiʻi ai seti talafeagai o le fetaui lelei ma faʻailoga

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Schco International

"Faʻamafanafana" Alminitum Dipolitres maua se tasi o le suʻega o le Humarmal Scaryment poʻo le Faletupe o Falemaʻi. O se median Faʻaofi Faʻamaumauga o le maualalo o le vevela o le fale-ponamide mea.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Gekoc
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
I le faʻaopopo atu i le faapaologa o poloka o ituaiga masani o PVC, e mafai ona e faia ma tulaga faʻatau faʻavae.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.

Ata 9.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.

Ata 10.

Tatala Tapulaa ( iva ), lokaina masini ( 10 ) Ma isi elemene o le fetaui lelei e faia o le asloys tetee i le soloia

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
"EScow Windows"
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Roto solk.

Alu i fafo i le faapaologa poʻo le terce o loʻo faʻateleina ai le faʻatulagaina i le "gagau" faitotoa. Ae ui i lea, e tatau ona tupu i le mafaufau e ala i le vevela o le faʻaesea latou te maualalo ma e talafeagai mo le taugofie.

O le manaʻo o tagata o latou nonofo i o matou taulaga e liliu ai le vaega o le faapaologa poʻo loggiina i le aoga ma ola lelei. O ai e le mananaʻo e fai a latou lava "tamai poser", le potu taumafanafana poʻo se fale vevela? E iai suiga ma i le faʻafanua a le faapaologa o le faapaologa e vavae ese ai le faʻataʻamilomilo o le faapaologa mai le potu.

O le mea moni, o le faʻavae o le "Falls poloka" i soʻo se tulafono faʻatonutonu e le o mauaina. VGOS23166-99 Sounds ma BoubleCon Bould Blocks (i le mataupu lea, o lenei upu faʻaalia ai se tuʻufaʻatasiga o le pusa ma le ata poʻo se 'upega tafaʻilagi) o loʻo manatu e tasi. O loʻo faia pea le faiga, ma Windows Gaosi e masani ona faʻaalia e le Balcmon Unit o le tuʻufaʻatasiga o faitotoʻa ma Windows (Windows). ISO na faʻamaonia ai lava ia, ona o le glazing o le tatalaina o le laina amata o loʻo faʻaalia ai se soʻotaga o le suʻega (ituaiga ma le lautele o le mea leaga, o le auala o le tatalaina o le idr) ma le faʻatulagaina o le IDR) ma le faʻatulagaina o le IDR) ma le faʻatulagaina o le IDR) ma le faʻatulagaina o le IDR

O le tusiata tusia o le lilky poloka i o matou fale e sili ona eseese. I le tele o "stalninsi", o le avanoa i le faapaologa e faʻauʻuina i totonu o le faitotoʻa-moega poʻo le lua-iloa faitotoʻa e le talafeagai, e masani lava ona faʻatinoina le fuafuaga atoa mm, o le maualuga o le a le 2755mm). O le le mauaina o le vaitaimi o le vaitaimi o Alamanuia na faʻaalia ai le masani masani o le Windows ma le tasi-vaega faitotoʻa o le tasi (o le lautele o le tablete poʻo le faitotoʻa o loʻo i ai le sima poʻo le faitotoʻa o le faitotoʻa. Faia fale fou, aemaise ai, e fai si vailaau o loʻo iai fua le fale mautotogi, o loʻo tuʻua i luga o le faapaologa, e masani ona faʻataunuʻuina le tatala (2000-24001600-18). O lenei amataga ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai se Farani faʻamalama poʻo le portal (o le a latou faʻamatalaina atili). E faamaopoopo le soloia o le puipui puipui i lalo o le faamalama, o le mea na faia e le tatalaina glashed "i le gagana Farani", e mafai i nisi taimi o le toe faia o fale ma le tulaga o le fale).

Faapitoa ituaiga

E manino lava, o le faapaologa poloka e tele lava e tutusa ma faamalama, aua latou te lafoai i latou mai mea tutusa ma i mea tutusa. E pei o faamalama, e tele faitotoa o Polika supa o matala i totonu o le potu (e ui ina sa mavae i faitotoʻa paa e tatala i fafo, ma le mausali latou te le potopoto ai. Peitaʻi, e manino mai ni eseesega i le va o le faʻamalama ma le poloka fualaau 'i le' au poloka, ma ile lautele o taimi, ma ile mea e agaʻi iai. Pusa ma le osofaʻiga o le faitotoʻa o loʻo feagai ma le faitotoʻa o le po E matua tele tele i nofoaga o faʻavaveina mataua ma faʻamalosi fesoʻotaʻiga. Ina ua maeʻa uma, i onapo nei tioata, le faʻaaogaina o le mea nai lo le masani ai o le masani o le laulu o le tioata na faia o matou fale mautotogi, maua ai se tele o mea. I le taimi lava lea e tasi, na tulaʻi mai i le faitotoʻa masani na laa i luga o le paʻu, e le siʻitia le tioata, ona o lea e masani ona faʻapipiʻi naʻo le fesoasoani a le stroke. O le metotia o le faʻamalosia o le 'Oloʻoina o le' upega tafailagi faʻalagolago i le mea o loʻo tuleia ai lona fusitala ma, e iloa ai le faʻaalia o le faapaologa o le pashy ma le nofoaga o ili. E le faigofie i taimi uma ona filifilia se tioata vaega mo le faapaologa poloka (iinei e manaʻomia le amanaia o manaʻoga o le saogalemu, vevela tetee o le tapota ma le lototoa O se gaoi o le fausaga faalagolago i luga o tulaga.

Manatu o se faapitoa

Filifiliga mo le faʻatinoina o le faitotoʻa o le PVC o nisi. O le mea e sili ona taatele, o le faʻatulagaina o le tapoleni ma pusa o loʻo faia mai le faʻamalama talaaga o le maualuga "i le malamalama" 70-80mm. A aunoa ma se faʻaupuga sili ona lelei, i lenei tulaga e le mafai ona faia - o loʻo faʻatino ai le matafaioi o le ofoofogia ivi, aʻo faʻatumauina le muamua o le tala o le tapoleni. Fai se faitotoʻa gaoa e aunoa ma se le lagolagoina ma lalo o le vaega mai sea faʻamatalaga e mafai pe a e pisa le tioata i le stare o le tapoleni. O le faʻatulagaina o kamupani o le aoina o kamupani - tagata gaosi oloa o le PVC faiga e iai foʻi mafuaʻaga faʻapitoa mo le tele o faamalama ma le lipy "i le ata O auala o le vaʻai atu o le teteʻe atu i le faʻagaioiga o le taʻele o le tapoleni ma le fusi mai o ia faʻamatalaga e sili atu le taua tele o fausaga mai le ogatotonu o le maualuga. O polofesa a le faitotoʻa o loʻo faʻamalosia ai le faamalosia o le faʻamalosia, ma le toto o le Steeli le faitotoʻa, o le faitotoʻa o latou e mafai ona faia ma le uamea faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa. E le masani ona lauiloa faitotoa mai tua atu o ia faʻamatalaga ma tagata faʻatau, e pei ona matua faʻatamaʻia ma faʻamalama, ma e sili atu taugata mai i le faʻamalama. Peitaʻi, pe a fai o le faitotoʻa o le faapaologa o loʻo faʻagaioia i le auala i le sao, e fetaui ma le atoa faʻatagaina e faʻaaoga atoa le "faitotoʻa" tekonolosi.

Alexander Tikhonov, inisinia o le Centraction Center mo le Fuafuaga Malosiaga "o Rehau Ethasia

Pusa ma fusi O vao ma luga o faʻamalama e faia mai i vaega lavelave o mea, le mea o loʻo tautua ai palasitika, fafie (o le uʻamea (masani "), fibellass. O lenei lisi ua maeʻa ai le tuʻufaʻatasia filifiliga. Talu ai e le mafai ona taʻuina e uiga i ituaiga taʻitasi o faʻamaumauga i totonu o lenei tusitusiga, o le a le mafai ona tatou tau sili atu ona loloto oloa i luga o le tatou maketi.

O le palasitika pusa ma fusi o faitotoʻa o loʻo masani ona faia mai le faʻamalama o loʻo faia i le maualuga (vaʻaia lautele) o le itiiti ifo 70mm. I totonu o tagata taʻutaʻua o tagata faʻatau mai fafo o le Laststic Profiction e mafai ona valaauina DIMEX, Gelan, Kbe, KMear, o Reuse, o Siamani), o le CHEP (BELAGE) Oloa o le Fale o le Fale o le Fale "Mont Blanc", "Faapitoa", "Ua faateʻaʻia foi - ua lauiloa foi.

O le fa nei fa-ma lima-potu-Chamber PVC Propment Grometh 60-7 o loʻo i ai le maualuga o le vevela o le vevela, R0: e tusa ma le ogatotonu o le tatou atunuʻu o le 0.45 -0, 6m2C / W), Talia le tele o le vevela o le vevela, fata i le faʻaalia o masini o masini o le lotoifale (auiliiliga e uiga i le "IVD". 5. Mo le 2005). O lenei, o oloa PVC e itiiti ifo le tumau e punou nai lo wooden ma alumini. O le sili ona taatele "faʻamaʻi" o le palasitika backey dontony destors - o mea leaga o mea faʻapitoa, "diamonds" e mafua ai le le lava o puipui o puipui (1,5m e mafai ona mafua ai le le lava o puipui mataupu), sese le tipiina o le, le lava o faʻamatalaga maualuga poʻo mea sese pe a faʻapipiʻi le poloka poloka. E le gata i lea, o le palasitika e taua tele le lautele o le lautele o le vevela, o le mea lea, o le mea lea e le mafai ona tupu tele voluagaga i totonu o le ata, e le mafai ona sili atu le maualuga o le 23501000m. ).

Fanua laupapa, faʻatusatusa i le palasitika, e maua mai i le pito i luga o laina mamana o loʻo maua mai ai o le faʻamalama matala, ma i le faʻavaveina o tagata gaosi ma tagata gaosi. O le a faapena le ituaiga laupapa laupapa. E faʻaoga foʻi i le metotia o le talai lea o laʻau i avanoa, ma le sopoia o le faʻasologa o faamalama ma poloka faitotoa. E ui o le tele o kamupani tele o "Hobbit", "Ssar-Windows", Yukko (uma-Rusia), Polani (Polani) , o oloa o loʻo i ai e faʻaoga le faʻaaogaina i le manaʻoga i le matou maketi, gaosi poloka ma vavaeʻese ai mea e tuu ai i totonu o le totonu o totonu.

Wooden Soush ma Frames maua se tulimanu mafiafia o le tino, malosi tele le faʻafetai i le faʻapopoleina o aso nei. O isi taimi e iai ni fesoʻotaʻiga i luga o le pito i luga o le pito ma le mafaufau lelei, latou te le mautinoa le puipuia o le soʻotaga o le soʻotaga. O le geometry o le foloa ona po nei ma strapping laupapa tele fale o manu, ma le tele gaosi le a ave e fai ai se faitotoa glazed e aunoa ma se tiute o oloa faaulufale ma o le a tuuina atu ai se faamaoniga.

E tatau ona maitauina o le parameter R0 o ni ata laupapa e faʻalagolago i le tausuaga ma fafie o fafie ma le 955-0 i le aso, e fesoʻotaʻi ai

O le Almininum e matua tumau i mea ma faigata, ma faigata malulu, ae i le taimi e tasi na faʻatautaia ai le vevela, ma pe o le taimi mulimuli na maua ai le faʻamalama o le vae o le Wildonim. O faʻamalama ma le 'au o loʻo iai le "mafanafana" o le "Alumini e maua uma mai le Schco, Hueck (uma Siamani)," Bangitor) (Astitic Allmatsum "(Astitic Asminim" (Belgis) (Astitic Asminim "(Asgism) uat. R0 sili ona lelei faʻamatalaga taua (schco, hueck) - luga i le 0.7m2c / W.

Manatu o se faapitoa

O faitotoa o le Badcmon e faʻaogaina i le fou ma swivel-sweatl-streding mechanisms e maua ai le ventipelation mode. O se tulaga masani o fesoʻotaʻiga ua maeʻa ona faʻapipiʻiina e se 'au na faʻapipiʻi mai le auala, toso i fafo o le faitotoʻa i fafo, faʻapea foi ma le magnetic faatufugaga. Afai e tatau ona e puipuia le "le faatagaina avanoa" o tamaiti i le papepani, e faʻaoʻo le faitotoʻa, ma e faʻaoʻo le faitotoʻa. Faatasi ai ma le tele o tioata afifi, e tatau ona faʻaogaina le faitotoʻa i le sili atu o le lagolago faʻapitoa (Teteetand le avega i 130kgs).

O le faitotoʻa o le faapaologa e mafai ona faʻatinoina le Anti-Burglar Comptings, e faigata ai ona faʻaʻoleʻole le sash i fafo atu. O le lua-Bieti-Burlaulla Systems na faʻatinoina e le mataupu faavae o lua lokaina faʻaaoga se taimi masani o le faʻaseʻe o le faʻaʻaisa ma le mashom-foliga tpf. Auiliiliga o le auala (paluga ma ata tali) o loʻo gaosia) ua gaosia mai le Steel Steel. Saunia o se tasi o le tioata o le afifi-triplex, ma o faʻamatalaga o le pusa ma le SHAS sa lava se mangin o le malosi, o le Aneti-Burgirm ​​e mafai ona "teena" o le 'au gaoi.

Roma piskarev, faatonu o le Siesenia-Aubu toleniga nofoaga

Faaluaina faamalama. O fuafuaga a le lua faapogisaina faaluaina papala o loʻo faʻamatala auiliili i le vaega o le "IVD" Nu. 7 mo le 2007. Aseta o le a paʻi i ai naʻo nisi vaega e fesoʻotaʻi ma le autu o loʻo iloiloina.

Afai o le fale mautotogi e iai le faitotoʻa o le faapaologa ma le tioata i NIza (aemaise lava le Falani Window), o le matua taua lava o le mauaina o le lomiga o le saogalemu o le fale. I lea tulaga, e aoga le faʻatauina o se tamaʻi-glashed tioata ma se tolu tolu poʻo le tioata. O le mulimuli toeititi lava o le 3 e taugofie (o le averesi o le tau o le ata tifaga mo Lamination o 600 Rullas. Mo le 1M2). Le isi, e tatau ona e mafaufau i le a le ituaiga tioata afifi e filifili ai: tasi-potu-potu pe lua-potu. Muamua e faigofie, ma o lea e le mamafa mamafa i luga o le sash, ae e le mafai lava ona maua soo se vevela ma le aufaʻaleaga malosi. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le faʻaosofia o le matafaioi o le tasi le tele o le tele o le lalolagi, e ui lava i lea, o loʻo iai pea le avega o le Auina i le faʻamalama ma faʻaleleia atili ai le le mautonu o le potu. Ae i le taimi lava e tasi, o le vevela i luga o le faaputuga papititi e seasea sili atu le vevela "i luga o le sili atu nai lo 1.5-2c. Afai o le Loggidia ua tuʻufaʻatasia ma e iai le faʻaluaina, o se afifi e tasi-potu mo le iunite o polo e talafeagai lelei; Afai e leai, e fautuaina le faʻatuina o se tasi-potu afifiina ma le malosi-sefe tioata tioata, poʻo se lua-potu (i le "o, ma le le tutusa i le va o matatioata).

Vevela Faʻalauiloa Vaega. O le upega tafailagi o le tele o faitotoʻa o loʻo i le pito i luga, ma le pito i lalo, tuu i luga o le faʻaosofia, o se fale puipui o le sandyyrene seasea - mai Polyarethane Finam) ma fafo vaega o le pepa palasitika ma le matte pe glossy luga. Faatasi ai ma se tamai mafiafia, 24 poʻo le 32 mm, o le kaneā e maualuga le maualuga o le vevela fesiʻiga: 0.9-122C / W.

O le pito i lalo o le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona iai ni laupepa (palenk, pei o se fale palasitika, tolu-vaega) poʻo se faʻasologa o le counnel poʻo le faʻapipiʻiina mai laupapa laupapa. O mataupu leaga o faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo maua mai i ni pa.

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 1.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 2.

"O le Rsar faamalama"

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 3.

O le masini o le faitotoʻa-tusi "e aofia ai le pito i luga ma lalo ifo o le auala, o loʻo faʻagaioiina le roller challers faʻamalosi i le" Taʻitaʻi "Canvas ( 1,3 ), ma faapipiiina ie lino i luga o loto 2,3.)

I Farani auala

Tele faamalama amata mai le fola ma tuufaatasi ma le faitotoʻa o le igoa lea o Farani, - i o matou potu e seasea. E tele mafuaaga mo lena. O le autu autu e toetoe lava o le leai o le atoatoa matala, e ui i le mea moni e matua faigata lava e faamaopoopo le tau talafeagai. O tagata atamamai e mautinoa e i ai ni masalosalo e uiga i le tulaga o loʻo i le faʻaaogaina o ia fausaga; E taofi ai foi lo latou taugata. Iwa o le foliga tutusa o le "Farani" Windows, o latou agavaʻa e tuʻufaʻatasia ai le auala ma se potu o le potu e sili atu ma faʻateleina le vaega o le potu. I le taimi lava e tasi, e faʻapitoa lava le aoga i le faʻaleleia atili o le sitaili o le Farani faamalama "portal". Ma faatasi ai ma le failaina o tagata gaosi oloa, na amata ona latou taʻu atu le faamalama o le faitotoʻa ma le tasi pe sili atu faʻafitauli, mafai ona gaoioi i se tasi pe sili atu fuli. E lua ituaiga autu o le "Portters": Sii i luga ma Sliding ma gagau Sliding (O i latou o nisi taimi e tutusa-slid). O le tuʻituʻiina o le poloka poloka e mafai foi ona faʻaogaina ma se ituaiga faʻapitoa o faitotoʻa "tusi" poʻo le "tuʻuina atu". Mo tusitusiga uma o loʻo lisiina i fuafuaga, se tulaga o fesoʻotaʻiga ua uma ona atiaʻe, e matua ese lava mai le faamoemoe i faitotoʻa ma vaega, ona o le lamolemole ma le leoa le saʻo o le pupula maso, ae o le malosi foi o le gaioiga.

Aua le afu!

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
O le tusitala o le poloketi N. KuzneTov

Ata e.Framopolodna mai faʻamaʻi tele o le Green Glazed Deaders ma Windows amata mai le fola - mou ese atu faamalama i se malosi malulu. O le masani o le faʻamalama mai lenei tulaga e puipuia ai le faʻamafanafana o le sheing chictietor o loʻo i lalo: O le ipu vai e faʻamafanafanaina e ala i le sologa lelei o le ea mafanafana. E aunoa ma sea mea e sili ona lelei i luga o lanu tioata lanu, o le susu ua fausia (e ui lava e le oʻo i le aisa). Peitai, na maua e le fiafia o Europa inisinia se ala i fafo o le tulaga, ae le o le tasi, ae lua. Na ofoina atu foi i latou pe o le faʻamalama i lalo o le faamalama na fausia i totonu o le fola i le vanimonimo (peitaʻi, e matua taugata lava. Le masini o 10-25 afe.

Sliding Mechanisms Na fuafuaina mo lapoʻa ma, e tusa lava poʻo ni ie mamafa (o nisi faiga e oʻo atu i le avega e oʻo i le 400ks), ae o iai ni pili o le vaipuna e oʻo atu i le 150kg. O sea, mo se faataitaiga, HS-Porompallmm150 Mechanisms (Siesenia-Aubi) po o UMas200 (Hauau). Almininum ma Plassion Active Systems mo le siiina o faitotoʻa faitotoʻa e maua ai le tele o tagata gaosi oloa: Taplast (Goamen, Goacco, veka, veka, veka, veka, veka, veka, veka, veka, velega, velanck; Mafai ona faʻauʻuina i se auala tele ma le tapoleni ma alafala ma laupapa laupapa. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le siiina o le siitia ma le matala faitotoʻa o: pe a suia le au o loʻo i totonu o le itu o le potu (fafo, o le 'au mautu e masani ona faʻaaogaina, o le faitotoʻa e mafai ona ufiufi o le tapoleni. O taʻavale e tuʻu i luma, o le tagata faʻatau e fesoʻotaʻi ma gaoioi i lalo ifo o le nofoaafi i lalo i luga o le steaped steash. Toe foʻi le tulaga o le taʻavale o le taʻavale, aʻo le tapoleni e le o faia ma o loʻo faʻamalosia mau i le taimi uma o le tino i le tino E tusa ma tagata gaosi oloa, o le tele o le ea o le o le faiga o le faiga o le vaega o alminutum o loʻo lagolagoina ma se auala e le sili atu nai lo le 300 (h M CHOW) i le vasega E tusa ai ma le gost23166-99.

Gaugau sliding Na taʻua i latou (latou o loʻo taʻua foi o loʻo iai foʻi,) o loʻo masani ai) masani ai: O loʻo i luga o lenei faʻavae o loʻo i ai faitotoʻa i le tele o faʻataʻitaʻiga o teine. Faʻavasega o le gagau sliding mea lelei e talafeagai mo masani faʻamalama o faʻamatalaga ma maua ni fesuiaiga mo palasitika, fafie ma le amminim, e masani lava, e masani ona faʻaoʻo.

Le tau o se seti o mea faʻapipiʻi mea lelei mo le faitotoʻa 1800 lautele ma le maualuga o le 2100mm e le itiiti ifo nai lo le 18 afe rubles. O le mea lea e manaʻomia ona faʻaopopo i le tau o le fuafuaga mai faʻamatalaga ma tioata, e ui ina na tuʻuina atu e nisi kamupani "5-10%, faʻasino i le portal.

"Garmoshki" ma "tusi" Faigofie i le mea e faʻatagaina ai oe e faʻailoa atoa le tatalaina atoa, o lona uiga, e aveese le puipui le talafeagai i le taimi nei, piiliina o le tapoleni. O nisi faiga, e pei o Patiotio6080 (Roto Frank), ia mafai ona tuʻufaʻatasia i le fitu okeni, ma le maualuga o le sash ranges mai le 50000. Se seti o mea ato mea mo le lua, tolu-feosofi faitotoʻa tau toetoe lava 2 taimi taugofie nai lo le tele o le ata vali. Tusi- "O Haroshki" e tatau ona faʻaaogaina na o le mafanafana ma le faʻamafanafana o le loggia.

Faapipiiina o se Farani faamalama o tolu vaega

Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 1.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 2.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 3.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 4.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 5.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 6.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 7.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 8.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 9.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 10.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 11.
Faʻafefea ona alu i le faapaologa?
Ata 12.

1. - O atigipusa o loʻo faʻaleleia ai le futu i lalo laupapa ma se sitepu e le silia ma le 800mm;

2. -O le poloka o poloka fesootai ma le kuata o le amataga o le amataga o pamu

3,4.-Faʻapipiʻi le pito sili ona matua i luga o le Polokalame lagolago;

5. Faʻasolosolo mea nei ma tosina ai fao i le sitepu o le 400mm (o le pito i fafo o se tasi o atigipusa o loʻo tuʻuina atu ma se faʻamaufaʻailoga, o lea e le manaʻomia e faʻaogaina ai le faʻapipiʻi)

6.-Faʻatulagaina ata faʻataʻitaʻi i tulaga o le maualuga;

7. - Muai-toe togi pu, nonoa i le puipui o se faletalimalo-fao (ia le itiiti ifo i le lua i luga o le ipu);

8. Fetu Pumi i le va o le Pa ma faʻavaʻa;

9. - Faapipii le Soush ma le faaluaina-glazed Windows

10. O le tipiina o le sili atu o le sili atu o le kimging fom, kelu se aposonizoperage lipe;

11.-siku lelei peni

12.-O le faʻapipiʻi ua maeʻa, e naʻo le tasi le sipai

Faapipiiina

Ole mauga e sili atu ona faʻamalosia le ulu i le faamalama: O le fausaga faʻapitoa e tupu i ni nai sitepu, ma faʻaopopo, e manaʻomia le tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga ma le fatu fatu. Pvc ullocks e ausiaina e ala i le faʻaaogaina o se palasitika dicticking talaaga, i le paso-paso o le paʻu ma se tulafono o le palu o le tino) . E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i le poloka o le poloka. I le itu o le auala, e tatau ona puipuia le manu, e tatau ona puipuia le litaea o PS (tuʻutuʻuga o le faʻamaumau) poʻo le le lelei, o le le lelei o malifa; Ma se fusiua i totonu.

Ole tau o le Badcy Dortors *

Meafaitino Fausaga Ituʻaiga o le faʻatumuina o le vaʻa Tau, afe rubles.
Pvc Ma le tasi sash Lua-Chamber Glass faamalama ma lalo ifo o le vaega Mai le 9.
Pine Ma le tasi sash Lua-Chamber Glass faamalama ma lalo ifo o le vaega Mai le 14.
Ma le vaega eseese Nofofua-potu lua-glashed tioata ma tioata, uma nash-faaitiitia vaega Mai le 21.
Alava Ma le tasi sash Lua-Chamber Glass faamalama ma lalo ifo o le vaega Mai le 20.
Ma le vaega eseese Nofofua-potu lua-glashed tioata ma tioata, uma nash-faaitiitia vaega Mai le 27.
"Le" mafanafana "alumini Ma le tasi sash Lua-potu lua-glazed Windows i le pito i luga ma pito i lalo vaega vavaeeseina e se sipili Mai le 32.
* - O le tau o le faitotoa tele o le 2175820mm

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le Kamupani "Academy o le Atiture", "Houbkia", "Rugenn, Schoring, Sienini mo fesoasoani i o le tapenaina o mea.

Faitau atili