Matua pisa

Anonim

Vaʻaiga lautele o le maketi meafale mo Newbens: Bakets ma Cradle, faʻataʻitaʻiga o Cradle, Ergonomic Parameters o pepe Cots, Prepel mo Sweadddling

Matua pisa 12982_1

Faʻatau e Darking Dwry mo le lumanaʻi o se tamaititi-manaia mea na tupu. O le filifiliga o le matagofie o le fanau e maua ai taimi o le fiafia ia i latou o saunia e avea ma matua. Le pusa mo le pepe fou e aofia ai le meafale e mafai ai ona e faia se soifua maloloina ma lelei nofoaga e le gata mo se tamaititi, ae mo le tina, i luga o tauau o fea e fia tausia ai.

Matua pisa
CAMasosamini o meafale mo le auʻaunaga laiti tagata faʻatau e mauoa ma faʻatagaina oe e masani ona mauaina mea talafeagai, ia e faʻatinoina le faʻamafanafanaga, saogalemu, siosiomaga faauo ma tau. Lua gaosi oloa, o tagata Rusia ma fale mai fafo ua faʻaalia i totonu o le atunuʻu maketi. Faatasi ai ma i latou "Angeling Meafale gaosiga", "Kubanezstroy", "Mozhga" (All- Lusia), Premic, Pineo, Pinez (Polani), hatata (Siamani), kiloccraft, faigofie, pepe da, o le tagata lea, o le malo), o le malo). E latou te 'auʻauna, tala, sui o papa, na o tagata tafola, ma tulaga o le faʻasolo ma tuʻiaga o le fafagaina, nofo saogalemu .1.

Matua pisa
Stookke.

Ata 1.

Matua pisa
Manderformary.

Ata 2.

Matua pisa
Tagata poto masani.

Ata 3.

Matua pisa
Stookke.

Ata 4.

1. Owl o le olval foliga na faia o le fafie vaega - o se fale ma le talitonuina ma talitonuina mo se pepe fou

2. Cotton-Hammock. Tau (ma le Heart ma fusiua) - tusa o le 9 afe rotangs.

3. Pe a tupu le tamaititi i totonu o vasega pepe, lea "o loʻo iai" lelei, malie o ia, e lagona le fafine laititi o se tala faʻaupuga

4. O le faʻavasegaina o le laupapa laupapa laupapa laupapa ma se fesoasoani o le Pendunum ua faʻaopoopoina i uili, faʻatagaina oe ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi atu i totonu o le potu.

Afai e te maua le avanoa mai aso muamua o le olaga e tufatufa se avanoa mo le pepe, e sili le faʻalatalata i le faʻafitauli o loʻo faʻamamafa i le tasi ata. O kamupani a tamaiti "Villangaya meafale gaosi oloa", "Mozhga", BOBESI, VAIPA, PANI, PAAN e faia ma le alofa tele ma tausi ma tausiga tele. O i latou o mea moni, eseese i tulaga lelei gaioiga, saofaga, faʻamafanafanaga, saogalemu, ma le saogalemu i faʻamatalaga ma le ata muamua. O le vaega o mea taua ma le COBS valiina i pakete pastel o loʻo teuteuina i le atavali, appliquics ma le ata o le malie manu, o le tala o tagata. O le seti o le Ktaku o meafale e masani ona ofoinaina faʻataina ma fata, Hanger, fatafata e sili ona fiafia i ai, pa puipui mo sina tamaʻi manu, chandelier, moli moli. E le manaʻomia le faʻatauina o se seti atoa (e tau i le itiiti ifo i le 100 afe rubles.) - E mafai ona e filifilia se carring laulau (o le a le tau o le pa puipui.). E sili atu le aoga e faʻatau ese ai mea. E tatau ona matauina o lena, mo faʻataʻitaʻiga, o oloa o mea faigaluega falefaigaluega "Mozehga" i le lelei ma seti o latou filifiliga e le maualalo ai. O lea, o le tau o le au gaosi mai lenei gaosi oloa o 3-7 afe nerges; E i ai isi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Auala i luga o le MIBB, Houbcare, Pali, Picci, Vibel (Farani) CBR, Pracies (Farani). Iso e le o le tapulaʻa: o le tau o meaafale pepe o manuʻaga, o le HPAPAPEDRTTI, HPA E sili atu 20 afe Norbles.

O le tele o le aso (17-18h) O loʻo moe fou, o lea i le muamua masina o le olaga sili ona taua o le fasi meaafale o se au. O le soifua maloloina maloloina ma le saʻo le atinaʻeina o le pepe e faʻalagolago i lona faigofie, ma o le mea lea le filemu ma le fiafia o matua. O taimi lava, o mea uma e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga e tolu: cradle, cladilic cricks ma faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia moega ma moega poʻo le moega ma taʻele.

Auala auala auala

I le amataga o aso o le olaga o le olaga o le pepe, e mafai ona e faʻaaogaina se ato faʻapitoa faʻapipiʻi (umi - 650-900mth, lautele - 300-450m) e le mafai ona faʻaeʻeina le pepe . Faataitai ma faʻataʻitaʻi i le ituaiga o pu faʻapitoa i totonu o le ato na o le lua lima. I le avea ai o se tulafono, o sea tala e lalagaina mai mea masani, ma siosiomaga faauo mea (na usuina ai taʻavale, rafiasusu lauʻeleʻele, ma o loʻo faia mai le fafie. E mafai ona tautua le pule o Ullek i se tasi auala, i Goctax, na DECAX, O le Ocbene ECE e fai ma sui. O le mea autu o le tuʻuina atu lea o se gafataulima faavae lautele (laupapa laupapa, faia), o loʻo faʻapipiʻi i le moega pepe. Mo le felauaiga o se tamaititi i totonu o le taʻavale, e faʻatagaina ona faʻaaoga na o le naʻo le numera auto o loʻo i ai se tasi-fasi tasi-fasi i le pito i tua o le masini, faʻapea foi ma le i totonu taofia o le taofi ma le ulufala puipuia.

O le cradle ua taupega

"Cradle poʻo le COT?" - O se fesili faapena e masani ona fesiligia e le Moms fou ma tama. E leai se tali le malamalama i lea mea. Soʻo se tasi o fua mo le moega, na mamanuina mo tulafono uma o le "ituaiga" ma faʻaaogaina i foliga a tamaiti o le muaʻi olaga, o le a saʻo. Peitai, i ai se manatu e le maua e le pepe fou le manaia tele i se tele avanoa. O le moega (cradle) o le pito sili ona o le mea taua o meafale. O le lomiga faaonaponei, toe fai o se mea malie malie ma le malu le mafanafana o le auala mai i totonu, lelei mo se pepe. O le mea moe o le moega e laʻititi lava: o le lautele o le tusa o le 550-600m, umi, umi - 700-1000mm. O se tasi o mea sili ona taua o tagata faʻatau o le moega o le agavaʻa o le faʻamalieina o le tamaititi ma le lamolemole palu.

Matua pisa
Fata.

Ata 5.

Matua pisa
Fata.

Ata 6.

Matua pisa
Marina dal santo.

Ata 7.

Matua pisa
PICCI.

Ata 8.

5-6. KOLNEVEGI: LE MAUA - MAI LE CLIDED BIRCH MA TUSI (5); "Hiking" Glanging (6)

7-8. O le mea e sili ona lelei mai le siosiomaga faauo mea masani: 7-lalagaina i le vine vine (pe tusa o le 30 afe o rubles); 8- Mai le faʻasologa o le beech (e tusa o le 35 afe o rubles)

O le ata o le moega ese e ese. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o uili tuʻutuʻu ma uili poʻo le arc-foliga rocker rocker poʻo le tautau ia i latou e faʻaaoga se penebunum. Cradle xxiv. (Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kilokaraina ma le faigofie o faʻataʻitaʻiga o se eletise eletise, lea ua fuliuina mai le tagi o se pepe. E le gata i le tamaititi, ae o lona pese o le a usuina (e valu lullaby o loo ofo atu e filifili mai) pe mumū i lalo o le "pisa". I se kamuta sili atu le gaoia i luga o le crib, suamalie o meataalo ua tolopoina. Mulimuli ane, pe a manaʻomia, o le carousel e toe faʻafouina i luga o le pepe. O le 'au a le SIClearity o se caroustel e faʻamalieina ai moli moli, ma o le faʻatonutonuina o le moega (faʻamalosi ma musika ma musika) e mafai i se mamao e faʻaaoga ai le feololo. I le po, e siaki pe na faʻapefea ona moe le pepe, Tina, pe a manaʻomia, faʻaaoga le vaivai tele. E tusi ai le ea i totonu o le moega i totonu o le moega pepe, o faamalama ua saunia. Ua aveʻese le moega i le lagolago, ma e mafai ona tuʻuina atu i ai. O lenei mamanu e tusa o le 6-7 afe o Rubles.

O le faigofie faigofie o le cradle o le mafai lea ona filifili le maualuga o le cradle (o nisi taimi e oʻo atu i le lima tulaga). E i ai talafatu ma se laupapa na avea ai ma faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le faigofie), lea ua suia i totonu o le pa puipui i le maualuga e mafai ai.

O le moega pepe, e mafai ona faʻauigaina uili, e mafai ona feʻaveaʻi i le potu, ae faʻapea foi ma le fale atoa. Faafetai i le rubbered uili, tietie o le a le leoa ma malu. E sili atu le talafeagai e fealuaʻi solo i le fale mautotogi ma le ola a le tagata lava ia-o loʻo i ai-rolletring doots-rollers (so-taʻua o ta piano). O poloka i uili e faʻatagaina ai oe e toe faʻatasia le cradle i le nofoaga. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma e i ai se fata pito i lalo poʻo le ato mo ie lino, faʻamalolo ato e faʻapipiʻiina o se faaopoopoga.

O le lalelei faʻapitoa ua iloga ona iloga e le papala na faia i le tuai o tu ma aga tuai. A o le tulafono, o oloa ia o oloa na faia i laupapa faalenatura (Piccolino, pe tusa o le 10 afe o le Phobra, 28 afe, e 11 afe, 3 afe o Villas) rubles.), vine vine (marina dal santo, 33 afe rubles.). Marchelle (Farani) mo lona 'olo na taʻitaʻia ai le vasega o le vasega o le "Bloloz", o ai o ai o ai fafie ma le vevela vevela. Faatasi ma se seti o ie mai i mea moni na lalagaina mai se vine, o se faʻataʻitaʻiga tau 36 afe o rubles.

Teuteuina ma se matagofie o le tofo o le ie "pulou" i totonu o le tau ma le ruffles le cradle foliga foliga mai. Ae ui i lea, o "moa" tuputupu aʻe vave, ma i le 5-6 masina i lenei faamoega, o le a latalata. O le taimi lava na iloa ai e le pepe e liligi mai le itu i autafa ma fai taumafaiga e nofo ai latou lava, e mafai ona ia aveina ma pa'ū ese mai le moega pe liliu.

Manatu o se faapitoa

Matua pisa

Tele tamaiti ma faigata ona moe ma moe leaga, ala i luga o le po i le po. O le mea lea, e tatau ona totogi se pusa faʻapitoa i le filifilia o se maʻa. E tatau ona vave ma saogalemu. E manaʻomia lava le moega o le moega o le tino masani (pine, curch, cerry, beech), e manaʻomia lelei mo se moe atoa. Faʻatau atu se Sturt, faʻaeteete ona na ia latalata atu i le tele o le moega i le moega. O mea sili ona lelei mo le popo o chipt chips po o le sami. I se faʻaopopoga, o sauniuniga saʻo o le tamaititi e moe ai e taua. E fautuaina le atinaeina o se faasologa faʻapitoa o gaioiga e toe fai afiafi taʻitasi. E mafai ona aofia ai ma isi gaioiga i aso uma pei o le aau, malamalama malu, lullaby pese (mulimuli ane - mulimuli ane - mulimuli mai. Native, mafanafana lima o tina, o lona leo agamalu e iai se faaeega o mea i totonu o le tamaitiiti. Ia e faigofie atu le moe, taumafai e faʻaaoga se mea leaga mo le aau ma massage susu ma se manogi malu.

Mikhail Polokov, o le Dynacal, sui tauva o fomai nifo, Messith Projectsor MMHONUV, sui o le tagata poto a tamaiti

Moe i totonu o le nutimomoia

Pepe Cot Mea Dootate "mo le lua": E tatau ona moe maloloina manu ola maloloina, Ma o mea faigofie o le fesoʻotaʻiga ma le pepe. O le iloiloina o lea mea, o tagata ulufale gaosia e faʻaopopoina filifiliga faʻaopopo mo le tina mo le mamanu faʻaaoga. O lea, o le a le pepe o onapo nei?

Fua. Tagata gaosi oloa e maua ai tala o le tolu ituaiga: 1200600, 1250650, 1400700mm. Afai na e faia se nofoaga moe mo se tama fou, e sili le nofo i luga o le CRB o le 1200600m, o le a tumau i le 3-4 tausaga. Faʻataʻitaʻiga o 125065050mm o le a "galue" e oʻo i le 4-5 tausaga. Akbartes 1400700MM, liua i le nofoa sili, talafeagai ma fou fou, ma tuputupu aʻe mo le 8-10 tausaga ua lelei. O le moega e sui usufono, e masani ona tuʻufaʻatasia ma le fatafata, e mafai ona "tuputupu aʻe" i le 1700-10000m i le umi; E mafai ona moe i luga seia 14-17 tausaga le matua. Luma ma loloto. Cot mo le laititi mai le fa itu ei ai le pa. O le maualuga o le itu itu o le puipui e le itiiti ifo i le 500mm (tusa ai ma le European tulaga tulaga o le saogalemu - e le itiiti ifo i le 600 MM) i luga o le tulaga o le faavaa. O le mamao i le va o le placmata o le 40-70mm. O le mea lea e 'ai o vae, punou, tamatamailima ma ulu e le ofi i le va o puipui. Mo le faʻaaogaina talafeagai i le tamaititi e sili atu le filifilia o se moega ma ni foliga o loʻo afio ai i lalo. Afai o le itu e mafai ona aveeseina, e mafai ona suia le moega i se sofa po o se aso mo le aso malolo. O le auala amatalia (fafo pe lilo) e tatau ona amio filemu ma faigofie mo matua, ae le mafai ona maua i le pepe.

Matua pisa
Faigofie

Ata 9.

Matua pisa
Tagata poto masani.

Ata 10.

Matua pisa
Milama.

Ata 11.

Matua pisa
Amelia aran

Ata 12.

9. O le faitotoʻa o ona po nei ma se faʻafanua o tolauapiga polokalame ma mamao le puleaina. Gatete ma leo o lumubies o lo o aofia mai le tagi a le pepe. Tau, e tusa o le 7 afe rubles.

10. Ua faailogaina e Perla Rotara le mamalu o le laupapa laupapa, ma le uamea uamea ma Chileraric malosi. Tau, e tusa o le 30 afe afe o rubles.

11. E le o le laina o le Beech. Tau, 13this. Rullas.

12.CeALL VALL GAMUT e sili ona lelei mo pepe

O le sili pito i lalo o se tamaititi o le pepe o le pepe poʻo le mea na faia. O le fulufulu o loʻo taoto i luga o se aso mautu ua faʻaleagaina. Suia mo le aupito itiiti e masani ona tolu (ae atonu e lua, fa pe lima) tulaga o le moega (o le mea maualalo - mo le moe, averesi ma luga mo sweaddling). O le moe o le Spring Spring-utaina i ni pa e faigofie ona aveesea, ina ia moemiti le tamaititi nutimomoia. O le pito i luga o le pa o le pa o le pa e faʻaoʻo atu ai ma le le-oona sonicone covers - e mafai e le tamaititi ona nibble latou e aunoa ma le le fiafia i le soifua maloloina.

Le lava o mea maualuluga ma tulimanu. E taua tele lenei mea mo faitioga laiti, faasolosolo ona faasolo ina malosi pea ma malosi, ae ia mo tagata matutua e tatau ona faʻamalosia i taimi uma, o le moega, puipui.

Matua pisa
Amelia aran

Ata 13.

Matua pisa
Puli.

Ata 14.

Matua pisa
Kubanezstroy

Ata 15.

Matua pisa
"Voznesenkaya Meafale gaosiga"

Ata 16.

13. O le Dresser e sili atu ona faia ni gaioiga se lua. Mulimuli ane e mafai ona ia tautua na o se fatafata

14. Faʻataʻitaʻiga Petito mai le faʻasologa o le Beech, pe a manaʻomia, e mafai ona fesoasoani i se pusa subcreoticatacatoriation mo mea a tamaiti. Tau, 18 le afe rubles.

15-16. Faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi oloa: Ma le spacious stare ma fetuʻutuʻu o le tau-tau e tusa ma le 7 afe rotabs. (sefulu ma le lima); Mai le aoina o tamaiti fou "Willy Vinki" (16)

Pusa mo ie lino. Aoga ma faigofie faʻaopopo - o se vaega subcreational mo le teuina o le ie lino tamaiti, lavalava poʻo meataʻalo. Afai e te faʻapipiʻi i luga o le 'autoto taʻiala, o le a sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina.

Uili. TAMAITI CRN latou te manaʻomia. O tagata lava ia o le tagata na teʻa ma poloka ua faʻatagaina oe e unaʻia oe e unaʻia lou moega i totonu o le potu ma toe faʻatulagaina o le potu.

Mea e. O meaafale mea e tatau ona faia i mea sili ona maualuga, siosiomaga mea tau amio lelei. O le mea sili o le pito sili o laʻau o fafie: alder, Birch, Maple, Beek, Cherry. O ituaiga malulu o le paluga o le pane. O loʻo faʻaaoga le MDF ma Chipponia, laina i le laugatasi poʻo le palasitika ma vai-solo meatotino. Mo le faʻatonutonuina, e manaʻomia le faʻaaogaina o fabs e faigofie ona mama ma tape. Ole siosiomaga ole siosiomaga o mea mo le tatalaina o meafale o tamaiti e masani ona faʻamaonia le tusi faʻamaonia lelei ma faʻamaonia o le ola, o le faʻatuatuaina o le tagata gaosi US e iso9001: 2000 tusi pasi. E pei ona faʻaaogaina le Vones, aua o loʻo faʻavaeina vai o loʻo gaosia e sili atu le saogalemu.

Mea faigaluega. Matou te fautuaina oe e tosina mai i le siosiomaga o le mama o pepe o loʻo momoe ma faʻaaoga mo ni ie afifi ma aluga o pepa faʻapipiʻi, faʻapea foi ma mea atofae ma mea atofati. E manaʻomia le tatau ona faia mai mea faʻaletino. Polyrearethane e mafai, ae i le tulaga lea, i luga ma lalo o le pito i luga e tatau ona teuteu i le VITIN. I le tamaititi Skeleton na faia saʻo, e fautuaina e tagata atamamai o le semi-Rigid Horsed ma le mafiafia o le itiiti ifo ma le 60mm.

Rocking i luga o "malosi vae". E tele teteʻe i le fiafia o tamaiti, ae i le sui solofanua, na moe vave le tamaititi, e faigofie foi ona faʻafilemu. O le moe lelei o le moega i totonu o le moega i totonu o le kapoti i le arc-foliga powz po o Pendulum mechanism swang. A ala mai le pepe, o le pepe o na maumea e tatau ona mautu ina ia mafai ona "ma le mautinoa i vae." E faia lenei mea i le fesoasoani o le soloia poloka poloka poloka. E leai ni lisi o moega mo le tele o faʻailoga, ma o le sui o Arcs ma uili e mafai ona faʻaaogaina na o le faʻaaogaina o le sikulukalaiva.

O le Pendulum mechanism faatagaina oe e ausia ni skift skiding moega moega. O le aau e mafai ona liua uma (mai lea itu i le itu) ma le uumi (tua ma luma). Ina ia taofia le moega i luga o meafale po o le puipui, aua le faia le nofoa o le la atu ia i latou, tuu le va i le uumi o le umi o le afu ai. O le moega i luga o le moega, e talafeagai mo se tama fou, i le lumanaʻi, e tatau ona alualu i luma faifai pea.

Matua pisa
Stookke.

Ata 17.

Matua pisa
Stookke.

Ata 18.

Matua pisa
Stookke.

Ata 19.

Matua pisa
Stookke.

Ata 20.

17-20. O le moe ua tupu ma suia, pei lava o lau pepe. O le oloa e faia mai le Beech Custof, ona o le i ai o loʻo i ai le tumau ma ua fuafuaina mo le tautua mo le 7 tausaga.

Tuputupu ae faatasi ma tamaiti

O le mamanu, faʻatulagaina e tusa ma le "lua i le tasi" mataupu faʻavae, tuʻufaʻatasia se pepe ma pepe. O le olaga o Kroch i totonu o le tamai ato ua faamimigi i luga o moega i totonu o le Crib o loʻo moe i se tamaʻi ato. Ona aveese lea ma ua fetagisi le pepe i le moega lava. E mafai ona e faʻaogaina le moega pepe ma o se aso o le aso. Mo se faʻataʻitaʻiga, uamea uʻamea Matpeesoʻotial a le Galy faasologa (Geoby, Polani) e le gata o faʻaaogaina i le ato feetika, ae faʻatumuina foi le umi (mai 1100 i tamaiti e moe ai i le aʻoga. Latou o le 4-7 afe rubles. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻatulagaina. O le tele o se mea e faigofie ona fetuʻutuuina o le tele o kapoti o le fessorformer have (stakke) avea ma itiiti pe sili atu faʻafetai i isi mea, o le skere, sofa. O le tau o le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae, tusa o le 30 afe rubles, ma le liua i le moega pepe, pe tusa o le 40 afe rubles. O se mea e sili ona manaia e ofo ai le magafagafa. O le pepe o loʻo aofia ai se moli moli (4,85 rubles.), Ma le fesoasoani a se faʻaupuga faʻapitoa ua faʻamaloloina i le taualuga poʻo le traplormer, o le savali. O le mea na gata ai na ola faatasi ma le tamaitiiti: mai le moega mo le pepe (1200700mm) i le moega atoa o le 1500700mm mo le aoga mo le 8-9 tausaga mo le 8-9 tausaga.

Matua pisa
Manderformary.

Ata 21.

Matua pisa
Manderformary.

Ata 22.

Matua pisa
Manderformary.

Ata 23.

Matua pisa
Puli.

Ata 24pi.

Matua pisa
Puli.

Ata 25.

Matua pisa
Fata.

Ata 26.

Matua pisa
Fata.

Ata 27.

Matua pisa
Fata.

Ata 28.

21-23. Fasioti scananivia tuufaatasiga, valetifo e ofoina atu se faʻataʻitaʻiga o nisi o filifiliga o loʻo saunia: mai se moega mo le tamaititi 8-9 tausaga. Tau, 38 le afe rubles.

24-25. Cugg-transformer. Tau, 27 afe rubles.

26-28. Faʻataʻitaʻiga "Oa i totonu o Canle Camele" e mafai ona faʻaaogaina uma o se moega, ma pei o le moega, ma o se soko. O vae o le faʻataʻitaʻiga o loʻo taofia le puʻupuʻu pe sili atu, aveese pe faʻaopopo le mama (pei o le pyramid). Tau, 31 afe Norbles.

Manee le gata mo le taʻalo

E mafai lava ona tuʻufaʻatasia vaega e lua o le Playpen: Falagaga na o se saogalemu Gamting fanua, ma oloa e masani ona tautua ma le sili-fulafula atoa. O le a matou faamatalaina le uiga o le vaega lona lua.

O le mama ma le poto o le laina o le laina o le a vave ona e pala ma gagau, o lea e sili ona lelei mo malaga e asiasi pe i le fale. O nei mea e tuʻuina i le pepa i totonu o le taga faʻapipiʻi i uili faʻapipiʻi ia i latou. Fafo faatinoga o le moega malolo o se tasi-maualuga le '' 'pusa ma le sili slowpalls mesh pash pa, o se tulaga pito i lalo ma le fofo o le tutusa. Uili e faʻatagaina ai oe e faigofie ona faʻagaioi ai le lipine mai lea nofoaga i lea nofoaga, ma afai e tatau ai, faʻasaʻo. Faʻapitoa Puipuiga Puipuiga Puipuiga Faʻamalolo Spontan Sleopleous poʻo le Faʻatulagaina. O ia Kribs na faʻaopopoina i se laulau faʻasee suia ma taga mo i latou e manaʻomia mo le aupito itiiti ma pipiʻi "i le laupapa. O le pito pito i luga o le pito i luga o le fola e tautua o se fale fou. Tomai i le pepe saunia se miti toʻafilemu i le natura poʻo le atunuʻu. Faʻafetai i siata-tala faatino, lea, pe a manaʻomia, pe a manaʻomia, pe a faigofie ona aveesea i lalo, e mafai ona faʻasalalauina le tamaititi. O le oloa na faia o polyester e faigofie ona mama ma fufulu. O lona ituaiga: 1050800700m00m, i le Fladed Pepa - 790360250mm, tele e tusa ma le 15kg.

E tatau lava ona matauina o le tamaititi e faigata ona vaʻai i se paʻu papaʻe pe pupula. O le fiafia e aoga e totogi ai le tele o le tele o le tele o moli o moli moli. Manege COTs o loʻo i le tele o le Beebe Beat, Brevi, Crevi, Koocracraft, Hoomicer, Neonata (Italia), Haack (Italia) E mafai ona e faʻatauina i latou mo le 4-7.5 afe o rubles. O le fale o le fale o le fale e tasi o le 2-4 e tolu afe o rubles.

Matua pisa
Bebe contron

Ata 29.

Matua pisa
Chico.

Ata 30.

Matua pisa
Chico.

Ata 31.

29-31. Manezhi 29-31 O le "tolu mea i le tasi": O se moega sili ona faafefeteina, o se moega, o se tamai lipine

O fea o le a ou suia ai lavalava?

E leai se masalosalo e uiga i le talafeagai o se lelei-faʻapitoa nofoaga mo swaddling (laei). Gymnasts, vai taele.

E tupu o le potu e tapunia, ma amata loa lea. O loʻo faʻapipiʻi le tamaititi i le matua moega, i luga o le laulau tusitusia poʻo le 'aiga, o loʻo iai se palanikeke, o le auupega ma le mimiti. E leai se mea ma le le aoga ma pepe, ma lona tina, lea e tatau ona maualalo ia te ia. Mafai ona filifilia le talafeagai filifiliga faʻavae i luga o avanoa faʻale-tino, - mai le laupapa laupapa i le fatafata ma le gagana. A o le filifilia o masini meafaigaluega, ua ou mafaufau lelei i le malosi o le tuufaatasiga ma fusifusi, faʻapea foi ma le faʻamafanafanaga o le laulau (laupapa, atigivae, e i ai se nofoaga mo kulimi, efuefu, popo, pe o le laulau ma uili o loʻo sapalaiina (ma i latou e sili atu le faigofie). O le masani masani o le suia o le fola o le fola (rgigid chined ma mea faʻapitoa itu, ufiufi i le ie vai) - 800600mm, maualuga. Tele laulau aoga, e le na o ia, ae le itiiti ifo ma le lua fale maumea mo ie.

Tupe siliva. O le mea sili lea o le mea e sili ona tupu mo le vave. O le pito i lalo o le laupapa e mafai ona avea ma laupapa ma le tuai o le taʻele e faigofie ona fufulu. A faʻaaoga, e ufitia i se ie ma se ie faʻapitoa (o se tagata faʻapitoa (o le tagata hypoalergenic Europa gaosiga o le 100-700 rubles.). O le Komiti Faʻafoe e faʻaoʻo i lima ma le ulumatua. O le faigofie sui sui o le 400-700 torbles., Ma le fasi auiliiliga (bebe control) - 2 afe o rubles. E faigofie ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se laufanua (moega, laulau, taʻele), fefaʻasoaai solo i le fale mautotogi, paʻi i ai e foaʻi pe asiasi i loʻu tinamatua.

Lapataiga o pepe. O le auala suia i luga o le moega, faaauupegaina ma lima, o le a e gagau moni i tala e lua (i le maualuga o le mafanafana ma le saogalemu swaddling). Alofa ma e tele se avanoa. Utaress o le itu itu o rollers ma se pou sili ona lelei. O le moega e fausia i luga o le faʻavae o seleulu, o lea e ono leiloa le mautu o le laulau i le paoa. E i ai le isi, tuu mo le ie, solo, falemaʻi ma lavalava e le o aumaia. Ae o ia fausaga e masani ona talosagaina se taele taele ma se atigi pusa ma le fata mo le vaipuna.

Suia o le laulau i le taele (fuata 1000900600mm) atoatoa mo se faletaele a le faletaele. Mafaufau o loʻo tatau ona faʻaaogaina laulau i tuutuuga o le maualuga o le susu, tagata gaosi oloa e faia ai mai le uʻamea ma palasitika - e le fefefe i le dumpices mea e faigofie ona fufulu. O ia oloa e maua ai le cam (Italia), Bebe Wortro, Brevi, Neonato IDr. O i latou e 2.5-7 afe.

Matua pisa
Stookke.

Ata 32.

Matua pisa
Stookke.

Ata 33.

Matua pisa
Stookke.

Ata 34.

Laupapa faiga ata (32) mafai ona liua i se tamai fata, o le a le TV (33); Laulau mo taʻaloga poʻo le ata (34) ma le kesi aʻoga

Plug-fata. O le isi ata faʻataʻavaleina e pei o se fata i luga o se palasitika, uʻamea poʻo le moega o le moega ma fata ma fata, fagu, fagu ma tautau. E faigofie le faafetai i uili ma se poloka. Nofoaga na o se fasi meafale e alu ai sina (mafai fua (1030860730m). O le malutaga matala e maua vave avanoa i mea. O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻaauauina i se auala toe lalagaina mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le suia o le laulau maua (breavi) mo 5,6 afe o rubles. AFIRMMA BRANGLE FROCKET (USA) ofoina atu tulimanu suia laulau o fale mautu laupapa (tusa o le 10 afe rubles).

Tausiga o le laulau (stackke) ua fuafuaina i se auala e le o le faia o gaioiga a le tamaititi. Ua lava lea o le tamaititi e gaoioi saoloto ma ona alo ma ona vae, ae o le ogatotonu o le moega o le avanoa e le faamutaina. Stockpped subs faigofie ona faʻapipiʻi i luga o le maualuga maualuga. Amu, o le a tupu le tamaititi i le maota, e mafai ona liua le mamanu i le laulau mo vasega, moega pe o se kesi a le aoga). Tele o le Suiga Lisi - 1060990750mm. Tau - mai le 24.7 afe afe.

Matua pisa
Milama.

Ata 35.

Matua pisa
Bebe contron

Ata 36.

Matua pisa
Bebe contron

Ata 37.

35. Tapuni ma fetuunai itu, lua tulaga o le maualuga ma le pamu ma suia le fatafata

36. Laptop i luga o se moega pepe

37. E mafai lava ona fetuunai le Komiti Faatino i mea uma. E faʻaaogaina o le "faʻafetaui" filifiliga

Dresser ma le gagana. O le igoa e tautala ai mo ia lava. Ole mea lea e tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai se kapoti ma le teuina o pusa ma se auala sui (o nisi taimi e faʻapipiʻi ai) ma itu ma le vevela. O le fatafata e talafeagai ona o mea uma a tamaiti ma o loʻo lata mai le galuega. O le maualuga o le pusa o 'olo e ese, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga mo le tuputupu aʻe o tina. Afai e leai se avanoa mo le lautele o le fatafata, e aoga le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻi laupapa. O le Komiti Faʻafoe sa ofi i luga o le fatafata

O le fatafata i le taimi muamua e sui muamua le loka - O ofu uma o le pepe o le a teuina ese mai le tagata matutua. E taua tele lenei mai le manatu o le hygiene. O le a tupu aʻe le tamaititi, o le ie o 'olo o le a le maua ai le aoga. Mo ni faʻafaigofie, le fatafata na tuʻuina atu i uili, ma mo poloka saogalemu. E aoga le fasi meaafale e taugata tele, aemaise o le tagata iloga, faia i le fafie, e teuteu i mea teuteu, mo le faʻataʻitaʻiga o baggis (Italia. O le mea moni, o le tau o le fatafata ma se gagana eseese mai le 7 afe rotabs. (Kubanezstroy) i le 15-18 afe rubles. Ma sili atu (pepe Dan, pi tagata atamamai, HPA, Plii). O nisi e ono foliga mai o nei mea eseese e iai le faaletonu: faia o le faaletonu ma le tamaititi, o le a tatau ona solomuli tina mai le laupapa e tatala ai lafo ma maua le mea talafeagai.

Matua pisa
Fata.

Ata 38.

Matua pisa
Tagata poto masani.

Ata 39.

Matua pisa
Ikea

Ata 40.

Swing Dressers: mai le Mullailay Birch Plywood (38); ma le itu fata (39); Ma le toe faʻatulagaina o le auala (40)

O le ofisa o le faatonu faafetai i le kamupani "Tama", "Ovant", "Edmi-vaega" mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili