I tala atu o le mafai

Anonim

Toe fausia o le-potu-potu fale fale (53 mita) mo sipuni ma afafine. O le iʻuga o le potumoe ma le potumoe a tamaiti ma tuʻu faʻatasi

I tala atu o le mafai 12985_1

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai
O le ogatotonu o le fale mautotogi e ave le Bar tu - iinei le au e inu kofe, matamata TV. O se vaega o se vasega poto, faʻamaufaʻai o le potu moe mai le potu malolo.
I tala atu o le mafai
I lalo o le sofa aluga nana e nana se teuina o le teuina mo mea
I tala atu o le mafai
E manaʻomia le faʻailoga o le CEMEST mo le faʻapipiʻiina o se maa fatu i le pa sima
I tala atu o le mafai
O naea na faʻaloaloa i luga o le taualuga i le pa e le gata o se ata faʻafanua o mamanu, ae o se taʻaloga sipela. Le tamaititi i lalo o le puleaina o tagata matutua "savali i lalo o le taualuga." Ua faʻatau atu e le auʻa ma le auʻaiga e le aoga i le aʻea o masini. Mo le faʻapipiʻi faʻaaogaina o laupapa laupapa (vaega - 5050mm). I luga o le taua o pa puipui na tusia ai taula. O le faiga sa teuteuina e le cloverboard
I tala atu o le mafai
Talu mai le taimi o le vaega o TV i luga o le moega i luga o le moega, sa mafua ai ona momoe ulu o tagata e ona. Ae o le atamai e filifilia le tamaloa e sili ona mafanafana tulaga mo le moe. O le mea lea, o le toʻalua e fiafia e alu e moe i le puipui - o le nofoaga o le sili atu o le tuʻufua mai le ua pasi sone

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai
Ma o le kapeneta i le vasega pepe e le faʻalavelaveina le faitotoʻa, na faʻaaogaina ai lona loloto i se faʻa sao o le faletusi, ma o le sash faafeagai ma le sona
I tala atu o le mafai
Vaʻaia fausaga na tumau pe a maeʻa le faʻaoʻo atu i le Windows poloka, tautua o se vaega i le va o le galuega ma le potumoe

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai
O tagata e ona e manaʻo e fai ni vai mamataga e lua - o le manatu o le vaevaeina o le faletaele i le lua sone. O le vaega na fausia mai le piliki, e aunoa ma le aumaia i le totonugalemu lea o le potu na vaaia o se atoa
I tala atu o le mafai
I le faafeagai o le magoto, o le itu vaega na faapipiiina eletise eletise vevela
I tala atu o le mafai
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
I tala atu o le mafai
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

Pe mafai ona i ai le valu sone i le tasi potu potu: potu malolo, potu moe, o tamaiti, ofu, pamu, chechen, weekway Manatua o le Faʻataʻoto e iva pulou mai le paʻu o le nofoaga e tasi, o le a manatu tagata uma o lenei manatu o le a sese. Ae leai tulafono e leai se tuusaunoaga ...

O le galuega autu na faia i luma o le tusiata o le toe faʻaleleia o se tasi-potu potu fale (53m2) i lalo o fale atoa mo siʻosiʻomia o le faaiuga o le vaiaso. I le faʻaopopoga i se tamaʻi vaʻa i luga o se tamai "Teritori", sa manaʻomia le faʻatasia o se moega atoa, potu malolo, tagata faigaluega ma aufaʻatau meaʻai. E faigata ona talitonuina, ae o mea uma na mafai ona faʻatinoina ona o le tagata agavaa o sone, latou te faʻailoa atu le moli talafeagai. O tusiata ma o le pule talafeagai na filifilia e le o le potumoe e le o le susulu o le la, ae i totonu o le potu e le mafai ona faia e teine ​​e aunoa ma ni moli eletise e le mafai ona fai. O lona uiga, sa avatu e le sone le sone le avanoa mai fafo o faamalama, ae le isi faitotoa i le potu e fai ai ofu. O le ogatotonu o le fale mautotogi ua avea ma potu malolo. Mo le vasega pepe, sa faʻamamaina le potu, faʻapipiʻi le loggia ma faʻaopopo vaega o le umukuka. E lua, e toʻalua nofoaga e lua na mauaina: O le potu tele o le potu e suʻe ai le potu 'iā te ia.

Valivali lagona le fiafia

Sa tumau pea le umukuka i le nofoaga e tasi, e ui lava o lana vaega o le Logisia Na siitia i le vasega pepe. O le iʻuga o le nofoaga ua leiloa o loʻo leiloa le moli masani. Ina ia taofi le umukuka e pogisa ai, ua tatau lava ona fai se faamalama ma le pupuni tioata faamalama i le puipui. Peitaʻi, i le tulaga lea, o le faʻafitauli o le faʻaaloalo ua tulaʻi ai. O isi faʻafitauli o le Steel tioata poloka VitBlock (Czech Republic): O le malamalama e autilo i totonu o latou. Moli saunia moli i luga o le taualuga. O loʻo latou faʻamauina i totonu o se vaega filifilia o le laupepa faʻapipiʻi i luga o le uʻamea. O le taliaina o le tuʻufaʻatasiga ma le mumu mumu faʻatagaina e fetuʻunaʻi ai le le masani ai o le potu.

E ui i le itulagi e tele atumoa, o le sone saturated i totonu o le fale mautotogi ma malulu. Ausia le faʻaiʻuga manaʻomia i tusitala o le poloketi na puleaina, aemaise lava i le aluga o meaafale na faia i se galuega taʻitoʻatasi. O se mea taua "o le fausaga" o le, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa i totonu o le potu malolo. O lona faʻavae o le avea o se piliki "faʻavae", i luga o le "ufiufi" mai le plywood mafiafia 10m e faʻamalosia i luga o meaafale. O le ana o le mamanu ua mamanuina mo le teuina o mea.

O le a le mamao e ala i le folasaga

Paul Logtia ona o le faʻamaufaʻailogaina o le taua tele. Ina ia aua neʻi faia se sitepu i le pito o le potu, o le fola o le fola ua tupu i le umukuka ma i le pa o le taʻavale. Na faʻatulaga le podium e tusa ai ma le tekonolosi tekonolosi. I le faʻapipiʻiina o le galuega ma faʻatinoga le susu, o le leo na faʻatumuina i le paluga o sima sima ma clay, pe a uma na faʻauiga laupapa.

A suia Windows, o le Windows siitia 100mm. O lenei o le pito i luga o le sofa o sofa aluga ciniciga ma le faamalama laina. Lenei e le gata i le faʻaleleia atili o athertics, ae faʻatagaina foi oe e faʻateleina le faʻamafanafanaga: o tua o le nofo i luga o le sofa e le malolo i le ivi a le faamalama. O se tasi o le faʻamafanafana o le susulu o loʻo tu i tua o le sofa. Ina ia mautinoa o le faʻaaogaina masani o le ea vevela, o le ventivelation oloa na tatau ona faia i le pito i lalo o le sofa ma i le cowpill.

Vaega: Uamea-faavae gypsium

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai

I tala atu o le mafai

Vaega i fale mautotogi na faʻataunuʻuina mai le sima i luga o le uʻamea. Mo le gaosiga o le faʻavaʻa, o le rack debilime o le umi manaʻomia na faʻapipiʻiina i le taiala o le faʻatonuga ma le laʻasaga o le 60 cm ma faʻamautuina le laʻasaga i le Spin metotia ma le punou. I luga o le digwall na faia ai makaina mo auiliiliga. O le pito na soli le pito i luga o le pito. O auiliiliga faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le tagata lava ia-tusia e faʻaaoga ai se eletise eletise eletise. Lafo lafo. O ia sipai e talafeagai mo toetoe o soʻo se faʻauma uma.

Potumoe i luga o le podium

Mai le moega ua maeʻa, musu e fiafia i le faʻataʻitaʻiga a le tagata e fausia e le "faiga o le fausiaina". Faia se fatu uʻamea faʻavaʻa, o loʻo teuteu i le maualuga-lelei le lelei mdf pepa uʻamea. O le pito i lalo o le le masani ai le moega sa fiafia i le fiafia i le kapeta o le kapeta. Sa tuu i luga e le Study orthodictic Heart. O le va i totonu o le podium o loo tumau pea o le mea e tumau. Mai iina, e lua pusa mo le ie puipui o loʻo agaʻi i luma. Mai le itu o le potu malolo, o le siʻitia o taimi na faia ai le palapala i luga o le uamea ma niʻu puipuia. O lona Corner Cavity ua tumu i le sima sima. Laugatasi tusi i lenei mataupu tautua o se mea e le mamao ese ai. O le fuataga na faamalosia, e pei o se hack manaia tele na faapipiiina i luga o le vasega.

Malamalama malamalama

O fale mautotogi e valavala ai e ofu eseese. I luga o le pa ma le puipui i le potumoe o le fale e fai ai le sitaili atf (Goldech Fefaatauaiga, Rusia). E le mafai ona fetuʻutuʻua pigī i taimi uma ma le taimi, ma o le vai-acles acerlic brard o le siʻosiʻomaga leaga. Mo pa e faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ai le acrylic. O isi ituaiga o puto e tau atu ai i le foliga o le auvae i luga o le masini faasolitulafono. O le matagofie o puipui na togafitia ma lanu ata o aofia ai i totonu o le pusa. O le faʻaumaina o vaega o se paste-foliga mai ma le lanu splashes - faʻaaogaina ma se moli moli ma pupuʻu pupuʻu.

Tekonolosi e auai

Ina ia maua se isi fale nofomau ua mafai ona faʻapipiʻi ona o le faʻapipiʻiina o le Loggia (ina ua mavae le faamaoniga muamua). Na tuʻuina atu le poloka pito i lalo, o ona puipui, fasi foloa ma le taualuga na faʻaofi ma "polytistiots" (Lusia). Muamua, i luga o se puipui puipui ma palasitika ", o papatusi palasitika", faʻamaumau i le mafiafia o le 30mumū, o tauau ma tagata faʻafeagai ma le faʻapipiʻi o Aam. I luga o le "Peneroplex" taoto "Penofol" (Lusia). E faia ai le galuega a le au papupuni ma tautua o se isi faasoesa. O le Stots "Peotofol" na magoto Aleamini Scotch. Ina ua maeʻa, le lelei-totoa-O laulau lio o loʻo pipii i laupapa, lea na tautua faʻatasi ma faʻavae o le faaeeina vinyl pepa.

Taimi i le matagi

I tala atu o le mafai

O se eletise eletise na faʻapipiʻi i luga o le pu vent. O lenei nofoaga e foliga sili atu nai lo le 0.6 m mai le vai puna, faʻapena mo le saogalemu mafuaʻaga, o le FAN ua liliu i luga o le isi ki ma le timer. A maeʻa le 5 minute o le galuega, e tape otometi. O le uaea na nana i tua o le tuufaatasi o le taualuga.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 950 pauna M. - 56 300.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 9800.
Faapipiiina o switches, sckets 45 PCS. 280. 12 600.
Faapipiiga, faʻamalolo o lamepa seti - 28 500.
Atoa 107200.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 960 M. - 30 400.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 14 300.
O mea faigaluega 45 PCS. - 15 200.
Atoa 59900.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega seti - 11 900.
Masini vaega mai poloka 48m2. - 23 500.
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 64 700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa 5100. 10 200.
Atoa 110300.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Block vasega, Glue fefiloi, fetaui lelei seti - 23 800.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 39 6 600.
Atoa 63400.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 190. - 102 600.
Luga o le valiina, teuteu lelei 226. - 122 100.
Feagai ma puipui ma ceramic fafie, maa 57. - 53 9 900.
Carpentry ma isi galuega - - 37 900.
Atoa 316500.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 56 900.
D / D Volt, teuteu Plaster seti - 4. 200.
Ceramic tile, teuteuina maa 57m2. - 76 900.
Faaauau le taualuga (Falani) 10,5m2 - 10 400.
Sliding faitotoa "Alt" seti 86 500. 86 500.
Atoa 257900.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 31. 230. 7130.
Sima-oneone fusi 93. 480. 44 640
Laina Papatusi mai Polyester Fiber 62. 270. 16 740.
Laei Pisinisi Pulea masini 62. 860. 53 320.
O le taoto o chramic 31. 840. 26 040.
Atoa 147870.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 160kg lima sefulu 8000.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 25 200.
Plate Trimomoll Top 4 62m2 580. 35 960.
Seti o le parquet, i le lima 62m2 - 23 200.
Ceramic tile, kelu 31M2. - 37 200.
Atoa 129560.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 34 POG. M. - 1080.
Tagi o le Sweage Paipelines 15 pog. M. - 4830.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 22 900.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 27,600
Faapipiiina o fola vevela seti - 24 500.
Atoa 90910.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 34 POG. M. - 2720.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 15 pog. M. - 4500.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 33,000
Heatting system (paipa, fetaui lelei) seti - 33 700.
Santechborlibor seti - 109 000
Atoa 182920.
O faatonu o faatonu mo le vaega o le tusiata ma le fausiaina o le "Carre" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea. O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I tala atu o le mafai 12985_23

Tusiata: Olga lusnkova

Architect: Andrei vlasov

Fausia: IGOR shuvalov

Matamata i luga

Faitau atili