Faamalofa vaipuna

Anonim

Foliga o le faʻapipiʻiina o le uʻamea, palasitika, apamemea ma zinc-ʻau-gitanium alavai masani: faʻamatalaga ma foliga mamanu

Faamalofa vaipuna 12990_1

I se taimi vave e mafai ai ona fausia se fale taualuga, na faia e tagata taʻitoʻatasi tagata tagata taʻitoʻatasi nei? Ae ua saunia le taualuga, ma o le faletaele muamua pa'ū i luga. Ina ua uma ona suʻesuʻeina puipui ma le pito i lalo, aulelei susu o se iʻuga o se vaipuna i totonu o le taualuga ma le taualuga, e aunoa ma se alavai alavai e le mafai ona faia.

Faamalofa vaipuna
O le lindab puipuia le fale mai le vai o le vai mai le taualuga e tatau mo ni mafuaaga. Muamua, i le timu ma le matagi susu, o loʻo tupu ma le le fiafia i luga o le scades (e oʻo lava i latou ma le 500m ma sili atu naʻo le a le fesoasoani o le meta. Ua iloa le askak, o le vai ei ai se aafiaga leaga i le tele o fale o fale - piliki, fafie, sima, sima, sima, sima sima. I se faʻaopopoga, o puipui o puipui faʻaititia o se vaega o latou fale gaosi falefaigaluega. Lona lua, o faʻafitauli soona tumu i le soona fiafia i le aano ma le faʻavae, e sau ia i latou, e oʻo i le tele o le vai mai le taualuga ma faʻapipiʻi i lalo, i totonu o le oneone. O le iʻuga o le tautua olaga o le faʻavae, ma faʻatasi ai ma le fausiaina atoa ua faʻaititia. Ma le mea mulimuli, o le motore e faʻamoemoe i le pito i lalo poʻo lalo o le eleele, mafua ai le teuteuga o le fola o le fola ma faʻamama ese le microclite i totonu o le fale.

Matou te maitauina foi, o le faʻaogaina o alavai e le gata o se aoga, ae o se vaega o teuteuga o le fale, ua tele lona afaina ai o ona talaʻaga faʻataʻitaʻi. Tama, o a filifiliga e ofoina atu filifiliga i aso anamua nai lo le filifilia o se alavai alavai, ina ia talafeagai ai le mamanuina, o le a matou faitauina ai, o le a matou faitauina ai, o le a matou faitauina ai, matou te iloa atu ai

Taumalulu

Faamalofa vaipuna
Nicollv Rainw Vaitaimi vaitaimi o le alavai alavai o loʻo faʻaalia i le maualuga avega. O faʻataʻitaʻiga ogaoga mo le malosi o se avalanche-pei o le kiona ua goto ifo mai le taualuga, o le le maalofia tumu o le taualuga o le taualuga (susu i totonu o le tele o le taualuga) o le sua. O le faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻafitauli e mafai ona avea ma faʻapipiʻi o se anti-aisa faiga o kapeta uaea i le pito o le taualuga, i totonu o chitage ma paipa alavai. Peitaʻi, e le manaʻomia se manatu ma manaʻomia foʻi le tele o meaʻai i taimi o faʻagaioiga. O se tulafono, e taofi le faaleagaina o le sami o le aisa ma le kiona, e lava, i le amataga, e mautinoa lava le taualuga, mautinoa le toto o le nutitooso; Lona lua, o loʻo taoto moli o le pamu ma paipa i se faʻatonuga e tusa ai ma faʻatonuga a le gaosiga. E puipuia ai i lalo o le Snows ma se uʻamea taua e faʻaalia ai foi o loʻo faʻapipiʻiina foi i luga o pito o le kiona-itu.

Mo tofoga uma

Faamalofa vaipuna
Lindabc O le alavai alavai i le aso nei ua tuuina atu le tele o manaʻoga. O se maualuga maualuga lea i le 'malulu; lava le malosi o le malosi e mafai ai ona e taofia le mea o totoe aisa ma le kiona; O le iai o le tele o vaega o vaega o loʻo faia i luga o le taualuga o le faʻasologa o se faʻasologa o se faʻasologa (multi-maualuga, multi-gele, tele-vole-vole-viti-vole-viti-vole-viti-vole-vititi-vio-vititi-vio-vititi-vilti-viti-vole-vir.p.); O le saʻo o le fetaui lelei o elemene i le tasi ma le isi, faʻamautinoa le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le fufusi o sooga. O le faʻatapulaʻaina o aiaiga e fetaui ma le Soundcraft Systems mai PVC ma Kalvanzed Steel ma se Polymer Coating, o loʻo i ai nei i le sili ona manaʻomia. O mafuaʻaga o le mea moni o alavai mai le faigofie galviania ua leiloa lo latou taʻutaʻua - latou foliga sili ona lelei o le faʻapotopotoga, o le malosi o le tasi i le tasi ma le le lelei o le tasi.

O faiga e le o afaina ai le PVC, ma e tele sina tamaʻi ata, e faigofie ona faʻatasia, faʻaleagaina le pisa o le timu, ma ona o le leaga o aʻafiaga e sili atu i lo latou tulaga. PASCA COINGERS e sili atu ona faʻaalu i Rusia mai i fafo. Latou maua Plastmo (Denmark), Hunter uga (Peretania), kamupani faava o malo GALECO ma WAVIN, GAMRAT, KACZMAREK, PROFIL (uma Polani), S-Lon (Netherlands), Inefa, Rehau (Burg Siamani), Nicoll (Farani), Uluai Popole (Italia), Scala Plastics (Belgium), Plasgaka (Brastaka (Brand Nitro-R, Slovamiz) IDR. E leʻi leva talu ai, o le gaosiga o le hydroeclection faiga mai le PVC na faʻatuina i Lusia (RUPLAST).

Faamalofa vaipuna
Ata 1.

Rheinzinzink.

Faamalofa vaipuna
Ata 2.

Rheinzinno tele seti o aso tautupe tau ala alavai i lenei mea e aofia ai mea faaopoopo:

1. - EAves, puipuia ai isi i le va o le taualuga ma le auvae;

2.- Mysh puipuiga mai i le fluge teaga (ona o le le lava o sea mamanu mafai ona tapunia)

O elemene o palasitika alavai alavai mafai ona faʻataʻamilomilo, faʻataʻoto poʻo le taugofie. O ituaiga e lua mulimuli o loʻo faʻaaoga e tuʻuina atu ai le uluaʻi foliga o le fale. Ae e tatau ona ofi i le mafaufau o lo latou alualu i luma o le latou faʻalauteleina, ma o le ono mafai ona sili atu nai lo le taʻamilosaga, ma le tutusa vaega o le vaega. I le avea ai o se tulafono, o le palasitika tele o le gaosiga o le gaosiga o elemene susuga o loʻo valiina i le fa pito i luga: paʻepaʻe, enaena, efuefu (po o le pugese). O le Vooll's Voschin o le clary ma lanumeamata lanumeamata. O elemene ma Couly Cross vaega e sili atu taugata nai lo le taamilosaga, e le 20-30%, ma lanu sili atu nai lo le paʻepaʻe e tusa ma le 15-20%. PVC e mafai ona valiina i le 'apamemea lanu, mo le a, pe a manaʻomia le faʻaopopo i le palasitika tele o polymethl melahylal melahylal. O lea e manaʻomia tele ai le tele o auka, naʻo nai kamupani e faʻaaoga, faʻataʻitaʻiga, brais (Siamani).

PVC vaega suia o latou tulaga i le vevela o le vevela (o le suiga o le umi e tusa o le 0.7mm i le datter drawckets. Na latou tausia mausali le chite, ae i le taimi e tasi e le faalavelave ai ona alu atu ma le eaves.

O fea e alu iai?

Faamalofa vaipuna
Scala Sinsticscrarrows o le timu ma le vai vai i le fale e le faʻamaonia mai le faʻamalamalamaina o le faʻavae, o le tui o le vai i lalo o le malosi o le pa. O le vai e tatau ona tuua i le fale ia le itiiti ifo ile 3-4m. O le fofo o loʻo faʻaalia ai le auai o se alavai o le alavai - o le faigofie auala e faʻatuina ai se laina faʻapipiʻi alavai i luga o le vaaiga. Sauniga tapenaina o alavai e fai ai ni vaega puipuia na faia mai i mea leaga-puipuia (palasitika, porty correte) maua pruirc (Siamani). I le eria ma le maualuga o le eleele o le eleele, o se auala tapunia o alavai e fausia (mo le faʻamamaina o le eleele i le fale) ma faʻaaoga i lalo o le tele o le taualuga paipa i lalo o spoging alatoto. O auala e tasi e alavai ai le timu ma le liusuavai vai o loʻo faʻateʻaina i autafa o auala, i le ofi i totonu o le potu malolo pe o le ua mauaina.

Masalo na o le pau le mea e sili ona sese ai le malosi o le prady-gracticial o le faʻatupuina o le faʻamalosi a ultraviolet rays (o le itu o le ulu o le gatters ma paipa ua avea ma le pulu pasa).

E leai se lautele lautele i totonu o le maketi o loʻo tuʻuina atu le Steel alavai na gaosia e le aufaʻatasi Preppers (Brandom Inform), Lindab, Rlannja siba, wijo (uma swewen), poima (e aofia ai Takotta ma Weackman Contarks), Rubaized Steem Cormis. 5- O le mea e te maua ai i le Inmophic mea o loʻo fuafua ai le faʻavae o le tumau o le alavai. PVC-faʻavae o le sili atu o le 100-200mkm ma le mafiafia o le 100-200mkm ma le mafiafia o le 100-200mkm ma le mafiafia o le 100-200mkm, o loʻo i ai le le mafiafia o le 100-200mkm ma le mafiafia o le 100-200MKM Taulaga. O lenei mativa ua le maua ai le PVC o le The Triptions o se augatupulaga fou o loʻo i ai le faʻaopopoina o le faʻateleina o le teteʻe i le ultraviolet. Ua mamanuina ma faʻaaoga e le lauiloa metaltargargical Boarpratical Antcelor Mital (Luxembourg), o le mea faʻatau pepa mo alavai o le atunuʻu (mo le faʻa-ua uʻamea "). O kamupani mai fafo ua tele na faʻaaogaina ma polyreathhane Coated, Polymimide suia (Paral). E teteʻe atu i le Inmopyc Townges ma se potu umi, ma se laʻititi teisi mafiafia (50 μm), o le lelei puipuia ai le uamea mai le lotoifale. I le gaosiga o vaega e le mafai ona faia mai le pepa uamea (faʻataʻitaʻiga, chite bolders), o kamupani eseʻese ma fafo e masani ona faʻaaogaina le paʻu o le uʻamea mai le 20 tausaga.

O le numera o le Peraimeri lanu eseese mai le tele o fale gaosi mai le tolu (potama, lindab) i le lima pe fitu (mequisystem, "me ua uʻamea"). Toetoe lava i soʻotaga uma e mafai ai ona valiina elemene i nisi faʻaaliga faaopoopo. Ae afai e te manaʻomia alavai, sauniuni ma le mea moni e leʻo faʻamalolo lau faʻatau ile 2 valoʻiaina, ae tau tau taugofie).

Faamalofa vaipuna
Rupust.
Faamalofa vaipuna
Ruplastessles o pito o le palasitika cleute o loʻo tumau lelei (i le alavai alavai mo le tele o le taualuga, o le mea e tatau ona faʻapipiʻiina ai le suavai poʻo le faʻailoga o se tagata faʻapitoa O le faalauteleina o le vevela

Steel alavai o loʻo faʻatauina na o tagata e iloa lelei, ina ia aua neʻi e mauaina le chiteb o loʻo i le steel 2-25 .

I le maketi a Rusia, e faʻaopopo foi ia Steel, e mafai ona maua isi uʻamea alavai. O latou "uʻamea talaaga", Aquasiystem, Talofa (Siamani), o Lindab ua gaosia mai le apamemea. Mai le Zinc-Titanium (Zinc Seloy i le tele o le 'apamemea ma Titanium) - Rininzinzinzin, VM Zincrare Clickark), Avaskeem. Mai le Alumini - O le Pisinisi Tuʻuina (Siamani), Ukhner gaosi (Kanata). O nei faiga taugata, o se tulafono, o loʻo faʻaogaina i le taualuga mai le tutusa o mea poʻo le pale moni. O ia suavai e le o se mea leaga, ae o le apamemea ma zinc e matua vaivai lava ma o le mea lea e manaʻomia ai le taulimaina ma le faʻaeteete i le taimi o felauaiga, faʻapipiʻi ma i le taimi o faʻagaioiga. O loʻo pipisi le Zinic-tinmini o loʻo pipiʻi i ni ata eseese e faʻaaoga ai le faʻatapulaʻaina o tuʻufaʻatasiga; Alumini-aofia ma ufitia i le tau-tetee a le tau-tetee.

Auiliiliga o le alavai o alavai:

Faamalofa vaipuna
1-8 E Latou le o le Sauter;

9,11-keter;

10-رور O fesoʻotaʻiga;

12-patipati;

13- Faamatalaga puipui puipui;

14- fenetaaogaina;

15,16 - otaota o 'olo;

17,19 - tulivae;

18-tele;

20- Ao pupuu ma le sasaa;

21,25 E faʻatapulaʻa le faʻaliliuga o le faleoloa;

23,24 - paipa ata;

Faa- fuataga;

26-Tee;

27-

28-Ala lautele lautele;

29852- Ears Ata Fesootai;

30- ki le adkmat;

31 - tulivae ua tuai

E tatau ona tatou faia se mea e fuafua ...

I le taimi muamua, o le alavai i alavai o se faigofie mamanuina. Peitaʻi, o loʻo faʻamamaluina ai ma le faʻatafunaina ma le faʻatagofieina o tafega o vai, ma le faapipiiina e le o fua ona o le leai o ni vaega talafeagai, o tapulaʻa ma le vaega o loʻo tatau ona fuafuaina. Matou te fautuaina e faia fua ma faia se muamua fuafuaina seia asia le kamupani fefaatauaiga. O le a e mautinoa mai mea sese e masani ona faia i le taimi o le vave fuafuaina "i le tulivae", aveese le naunautai ia manatua sili ona manaʻomia.

Muamua o mea uma, e tatau ona e filifilia le vaega manaʻo o le vaega o elemene, ua talafeagai lava e faʻatatau i le vaega o le puʻeina (e masani ona pei o le vaega o le taualuga), o le numera ma le nofoaga o tupuga mai (mauaina o le fiafia). O saoasaoa o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le alavai alavai o le tele o le tele o le lua (polofiti, ruplast, s-lonos prestic, ninit i nisi taimi sili atu.), Ma nisi taimi sili atu.), Ma nisi taimi sili atu.), Ma nisi taimi sili atu. O le mea e sili ona fesiligia i tumaʻoti fale faigaluega e mautinoa ai le tafe o le vai mai le au toʻotoʻo i le 100M2 ma le 100-200M2. Mo le tulaga muamua, o le katters 100-120mmom lautele ma paipa i totonu o le itiiti ifo o le 85mm o loʻo faʻaaogaina. I le lona lua-getter 120-150m lautele lautele ma paipa ma le lapoa o le 100-125mm. O nisi faʻataʻitaʻiga, e pei o le LG25 ma LG33 (Nicoll), Faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia se ituaiga o gatters o laufanua ma paipa o loʻo i ai mo le tele o vaega poʻo le lapoʻa.

I tulaga o le vaalele

Seʻia vagana talu ai nei, mafolafola (e aofia ai le faʻaaogaina) o taualuga na le faʻaaogaina i le fausiaina tumaʻoti. Ae talu ai talu ona oʻo i le matou maketi o Europa e au tekinolosi, o le lauiloa o lenei uiga o le Metitirani Patisiusinisi ua faʻateleina. Faʻalapotopotoga o le vai tafe ma le taualuga taualuga - O se faʻafitauli faʻapitoa, ona e aunoa ma se alavai alavai, o le taualuga o le a puʻupuʻu. E masani lava, o luga o luga o se tamai slope i le median artitudal Axis, lea e tuu ai le mauaina o le sauniga. I le taimi lava lea e tasi, na faia ai e alaloa masini paipi i totonu o le fale - e masani lava ona latou fesoʻotaʻi i le piping o savali. Faatasi ai ma le galue galue, e manaʻomia ona e faʻavae se faiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ai le toto i le eleele e ala i le faʻafomaʻi o le fale. O le alavaivai o taualuga faʻavae o loʻo faʻaalia i luga oa matou maketi e Hunter Plastics, Sta Basulementedy IDr.

O le lapoʻa nai lo le Crate ua faʻaauuauuina, o le sili atu le faiga o faiga ma lana galuega, ae i le itu o le tusiata o le fausiaina o le tau ma tupe e manaʻomia e faʻaititia ai le laʻititi. O se tulafono, o le tasi paipa ua lava mo le 8-10m. Ae afai o se faataʻitaʻiga, o le umi o le suā e sili atu i le 10m, i so o se mataupu, e fautuaina le tuʻuina o paipa uma ma faia le laʻei o le auvae i le taliaina o le vevesi. E mafua mai i le mea moni o le tafe fua o le groove o loʻo matua itiiti ifo nai lo le paipa, ma pe a fai o le groove, o le faʻafefeteina "i le taimi nei, O le televave o le a mautinoa o le a tumu.

Filifili ma se sikaleti ma le tele o tuluiga, agai atu i le fuafuaina o le umi o le atoatoa o le galu o le vaitafe ma paipa, le numera o ata ma fusi. Ona o le mea moni o tagata gaosi oloa e maua ai le gatters ma paipa o uumi eseese (masani 2, 3 ma le 4m), e mafai e faʻaitiitia ai le aofaʻi o otaota i le itiiti ifo o otaota i le itiiti ifo o otaota i le itiiti ifo o otaota i le itiiti ifo o otaota. Fuafuaina o le umi o paipa paepae, e manaʻomia le amanaia le lautele o o epaves, a leai atonu e le lava sau tamai paipa i le "swan e fesoʻotaʻi ai le" swan scared o le faʻa-swin.

Faʻaopopo atu i le gatters, paipa ma tulivae mo meafaigaluega o se faigofie tolu taualuga ma se alavai alavai, e tatau ona faʻaaoga le tagata faʻatau i le mea o loʻo i luga o le alavai. , katter e fesoʻotaʻi ma paipa e fesoʻotaʻi (mo le palasitika faiga). Mo se tauaiga taualuga, fafo ma fafo o tulimanu ma tulimanu o feoaʻiga, pere o vai paipa i.d. Mo le le masani ai itu (pe a fai o le eaves o le cornice laina eseese mai le 45 ma 90 pe o le slope ua suia), o le tele o tagata gaosi.) Ave e faia mea tatau i luga o le mea talafeagai

Faamalofa vaipuna
Ata 3.

Dr. Schiefer (Fricke)

Faamalofa vaipuna
Ata 4.

Dr. Schiefer (Fricke)

Faamalofa vaipuna
Ata 5.

"Uamea talaaga"

Faamalofa vaipuna
Ata 6.

Aquasiystem

3. Muamua le Frick system mai le papertated 'apamemea. Faʻamoemoe o Copper e maua se foliga tutusa pe a maeʻa le 10-15 tausaga

4. Afai o le umi o le taua o le taualuga e sili atu i le 10m, e manaʻomia e faʻatulaga ai le 4 dolw dolves ina ia e le soona fai le taʻele i le taʻele

4. Uamea elemene o le faʻatatauina vaega, o se tulafono, e 15-20% taugofie nai lo le taamilosaga

6. A fuafua le faiga mo le tele o taua-matagaluega, o le numera o vaomatua e fuafuaina e fuafuaina, fuafua i le atoaga o le au gauga.

Liua vaega i se integer

O le tau o le alavai alavai pe a faʻatusatusa i le tau o le fale e maualalo. O lona faapipiiina o vaega taua o ona po e le o se faigata tele, ma o le mea lea, o nei galuega e sili ona taugofie. Aisea ua faʻasolo ai le faʻapipiʻiina o le alavai i nisi taimi o se faʻafitauli, aʻo nisi i le fale ma tu e aunoa ma alavai mo le tele o tausaga? O le tali e faigofie: I le mauga o le polokalama, pei o se tulafono, o le vaega o loʻo manaʻomia (pe leai foi mai le taualuga, poʻo le faasitepu e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa i luga o le fale e lua-tala. E matua le aoga mo le. O le mea lea, ia teu faatupe, e fautuaina ai le faʻapipiʻiina o le taimi o le taualuga galuega (fai penefiti na maua ai le oona o loʻo teu ai) poʻo le taimi o le matagi i fafo. A o le taualuga o le taʻotoga e le faʻatulaga, e mafai ai ona faʻamalosia ai puipui puipui, ma gagau latou i laupapa atigi. O lenei metotia o le sili ona talitonuina, ae le fautuaina le faʻaaogaina pe a fai o le taualuga e ufitia i pou fetuʻutuʻuga, talu mai nei mea, e le mafai ona nana ni faʻalavelave o le faʻavae.

Faamalofa vaipuna
Ae.
Faamalofa vaipuna
e.
Faamalofa vaipuna
i.
Faamalofa vaipuna
G.
Faamalofa vaipuna
o e.
Faamalofa vaipuna
u.
Faamalofa vaipuna
g.
Faamalofa vaipuna
s.
Faamalofa vaipuna
ma.
Faamalofa vaipuna
i.

O le tulaga muamua o le faʻapipiʻiina o le hydroecleric system mai PVC (Chite Faʻapipiʻi):

O le muamua tagata o loʻo faia le suavai ua mautu ma se fuafuaina ina ia o le pito i fafo o le sua o le manava o le 30mmm i lalo o le taualuga laina, lagolago fafine folau);

O le tagata mulimuli exer o loʻo faʻaalia i luga o le vai i le 20mm i lalo ifo o le muamua (aofaʻi o le umi o le umi - 6m);

I le va o mea o loʻo avea ma tagata e matitiva e faʻaluaina le maea ma, taulaʻi atu i ai, faʻo le umia le e umia sea;

G-Fai le Markop, ma se pu ua ma se uamea aumea tipi i lalo o le vai e tutu;

O le tosoina o le funnen ma chite plugs ma dichloroenana-faʻavae gluue (o lenei vailaʻau e faʻamavae ai le tumutumu maualuga o le soʻotaga);

E faapipiiina se chite, maua ai le toe oso i totonu o tagata e umia

Le vaega lona lua o le faʻapipiʻiina o le alavai alavai (fusifusia o paipa):

Oso i luga o le ogalaau ma le fusi o pu i totonu o puipui, faolu fao ma le umi o le 120mm ma se lapoa o le 6mmm sckec ma le hose;

s, ma - o tulivae e lua ma le asini aoina "o le ua o Swan ua";

K- Faapipii ia Klue alatoto tulivae

E le gata i lea, e tatau ona faʻamatalaina o telefoni le faʻaaogaina i totonu o tulimanu o le fale, e faigata ona faia le teuteuga o puipui (sima, faʻapipiʻi ai le teuteuina o puipui (sima, tu solo le tino). Afai e fuafuaina le mea lea, ona fai lea o le alavai i autafa o le alaala: i le taimi o le taualuga, e mafai ona e taunumia le tafetoto, ma pe a uma ona teuteu pai, lolomi paipa. Ae e mafai ona tumu i le faaputuga o le system i le faiga o le faaumaina o le vaega o le vaega. E lua filifiliga mo faapipii puipui e faia ai le atoatoa o lotoa:

i mata o le kariti Borword (e tatau ona e faaeteete o loʻo mautu le Komiti o lenei Komiti i le Fua o le Laʻau, a faʻapea ona faʻatumuina le vaega poʻo le aisa, o le a tauia ai);

I le taualuga o le taualuga i le tusi (faʻaaoga puipui faʻapitoa ma faʻamau o le taualuga).

E le tatau ona faʻapipiʻi i e tagata e umia le sua i le itu i lalo o le Cornich magoto, talu ona le mafai e le Heregatic mea lelei ona tausia i taimi faʻagaioi mea.

O le maualuga maualuga i le va o puipui mo uʻamea '' O le 600-700m, mo le palasitika, mo le conpy-300 لوم O le sili mamao i le va o paipa e umia mo uma lisi uma e le sili atu nai lo le 2 afe km. Afai e iai ni fesoʻotaʻiga paipa, o se tasi o puipui e mautinoa lava tuu i lalo o le soʻoga i se mamao o le sili atu nai lo le 150mm mai ai i ai, ma o le vaega sipela taʻitasi e sologa lelei. O le palasitika paipa (pe tipi paipa) ua matua le mafai ona faʻasaʻoina e ala i le patipati i le pito i luga, o tagata o totoe na o le avea o ni taʻiala. Paipa faʻapipiʻi le tasi i le isi e le o le taofi, ae tuʻua le va (5-10mm) e taui ai le faʻalauteleina o le laina o le laina.

Faamalofa vaipuna
Ata 7.

Orma.

Faamalofa vaipuna
Ata 8.

Rheinzinzink.

Faamalofa vaipuna
Ata 9.

Rupust.

Faamalofa vaipuna
Ata 10.

7. O nisi taimi o le taualuga ala e fesoʻotaʻi ma alavai ile alavai, Conseplince Contipas, ma e tele taimi o loʻo iai le avanoa o loʻo iai le Polele ua faamalieina.

8. O faiga mai le taualuga zinc faia e okaina

9. O le filifiliga o mea o le alavai o le alavai o loʻo tumau i le tutoʻatasi o le tele o taualuga - o lea, o palasitika gatters e atoatoa faʻatasi ma le fafie moni

10. Manaʻomia Pramesters mo le faʻasaʻoina o le alavai faʻatau:

a) - svet skate i luga o le chite - 0.2-0.3 Gatter lautele;

B) - Bios mai le Cornice - 3-5;

c) - Mamao mai le laina laina i le pito i fafo o le vaega o le gatter - 25-40mm

Faapipiiina o faiga mai isi mea eseese ma mai fafo gaosi oloa ei ai ana lava mea. O le mea lea, o elemene uamea e masani ona lifi i le tasi ma le isi ma nduts, ma sooga o loʻo faʻamaufaʻailogaina ia Sinicne Sealant. PVC systems o loʻo tuʻuina atu e faʻaaoga le dichloroethane glue (Nicoll, Plasmo, Ruplast). DOBYO elemene o nisi faiga (Gamratt, Acont) ua uma ona faaauupegaina i Bamber faamau, lea e faʻafaigofie ai le fonotaga ma, faʻaopopo atu, ua paʻu ai i le lala). O mea faigaluega o le fale e ala i le alavai o le auala e sili ona tuʻuina atu i le brict o taualuga poʻo ni tagata faʻatau tagata faʻatau.

Faʻatusatusa le tau o nisi elemene o roping roung auala mo laʻau ma papa i le 100 m2

Mautu Meafaitino Tau o elemene, olo. *
Chute, pog. M. Paipa, pog. M. Tulivae Kractein zuty.
Rupust. Pvc 150. 170. 180. 60.
Gamrat. Pvc 130. 170. 170. 70.
Nicoll. Pvc 210. 220. 200.
Scala Plastics Pvc 150. 150. 120. lima sefulu
Plastika. Pvc 170. 200. 160. 140.
Aquasiystem Polymmer coting steel 200. 260. 230. 110.
Rukki. Polymmer coting steel 250. 320. 200. 150.
Lindab. Polymmer coting steel 230. 280. 270. 130.
"Uamea talaaga" Polymmer coting steel 525. 720. 220. 140.
Lindab. Apamemea 1650. 2150. 550. 400.
Tuufaasolo. Alumini 600. 650. 690. 350.
Rheinzinzink. Zinc-titanium 1200. 1350. 670. 500.
Totoa. Pvc 330. 420. 230. 200.
* - PVC tau o loʻo faʻaalia mo paʻepaʻe elemene, mo le uamea - i luga o vaega o mea elemene

O le Faatonu o le Taʻitaʻi Faʻafetai le kamupani "uʻamea talaaga", AqUASEMEM, Braos, Dr. Schiefer, Limib, Nicoll, TheOma, Rindinzinzinzinzinzinzinzinzinzinzinzins mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili