Pele pa'ū

Anonim

Le faiga mo le fuafuaina o totogifuapauina vai i totonu o fale gaosi, faʻatusatusa ia polokalame totogi o le taumafaina vai. Faapipiiina o tagata taʻitoʻatasi masini

Pele pa'ū 13003_1

E sili atu le aoga talu ai nei mo le vai mo le au Rusia e tutusa (na fuafuaina, faʻavae i luga o le tau o le taumafaina i le tagata). Ae o le taimi lava e tasi, ae o lona uiga e le afaina pe o tagata nofoia na fofo mo sina taimi o malaga pisinisi ma 'ona le o le isi vaitau o lenei vaitau, pe, o le vaipanoa, na toe nuanua le vaipuna ma vai. Faʻavaeina i luga o tagata taʻitoʻatasi masini ua suia atoa le tulaga. OT, e aoga pe le faʻapipiʻi mita, matou te talanoa i lenei tusitusiga.

Pele pa'ū
Ata mai le Z. Danidinian-Europa poto masani o le totoʻa i le masani ai agai i punaoa masani ma le mafai ona sefeina tupe ma le pulega o le tautua o le 8 tausaga ua mavae. Ona ia foliga mai tonu lea o mea totino o le taumafaina o le suavai, o lona uiga, o mita mita na te tumaoti i fale mautotogi i lotu ma le vai. O le a le mea na faatonuina nei "paeonia o leoleo"? O le naunautaiga e tausisi i Europa alualu i luma ma le faʻamaoni i le vai puipuia poʻo se manaʻo e faʻaititia ma le matua faʻaititia a latou lava tau tau?

O le a tatou le taumate, ae, ia oo mai i ai, o le faapipiiina o se fata a le tasi na i le 2000. Manaia le tulaga. Ioe, faafetai lava i le tagata lava ia e tafe i le tagata, o sa teuga mo le olaga o le aiga o 150-200 rubles. inctez (tusa), ae o le muamua tau na mo le tele. O le tau o le teugatupe lava ia o le 700-1500rub., Tupe alu mo lana faʻapipiʻi - 1500 Cloud. Talu mai le itiiti ifo ma le lua mita o loʻo manaʻomia (i luga o le vai vevela ma le malulu o le vai, e faʻateleina le tau. Mo faleʻai e eseʻese tulaga leaga mo le umukuka ma le faletaele, e fa mea faigaluega na manaʻomia. E mautinoa lava mo le 3-4 tausaga, o le au faitau na o le toe manatua ai i latou lava. Masalo, e i ai se tasi mai tagata oona na tupu, ae talu ai o le tamaoaiga o le tamaoaiga o a latou faʻapipiʻi e le suʻesuʻeina, e leai ni faʻamatalaga saʻo.

Peitaʻi, o le a tatou le nonofo i aso ua leva i le lata mai ua tuanaʻi ma taumafai e tali le fesili: "E aoga i le aso e faʻatumauina ai le suavai."

Pele pa'ū
Ata 1.

Ata Z.razutdinova

Pele pa'ū
Ata 2.

"Teplovoder"

Pele pa'ū
Ata 3.

Ata 2 Ponomirev

Pele pa'ū
Ata 4.

Ata 2 Ponomirev

1-2. O aso nei o le avetaavale Natia i le niko, latou te le faia le totonu o le faletaele

3-4. Mo le faʻapipiʻiina o se numera o faʻataʻitaʻiga o mita, e mafai ona e faʻaaogaina ni auala eseese e faʻapipiʻi ai sipela poʻo le sipati.

Polokalame Totogi

O le a le mea na suia i le taimi ua leva? Muamua o mea uma, o le suiga na toe foi i le 1994. Ma le fou "tulafono mo le tuʻuina atu o mea faigaluega i tagatanuu" na o mai ma le le mautonu (Vaʻai le faʻatulagaina o le malo o Me 23, 2006 Nu. O lenei pepa muamua fuafuaina i le faʻasologa mo le totogiina o fale ma le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻaaoga le molimau o masini lautele ma tagata taʻitoʻatasi ma o latou toe. E tele polokalame o totogi na atiae e le vai vevela ma le malulu. E tali atu i le fesili autu o la tatou tusitusiga, mafaufau uma i ai polokalame. Ua matou toe faʻafetaia foʻi le taimi o le faiga mo le fuafuaina o aoga o loʻo faʻalagolago i ai pe i ai ni fugalaʻau i totonu o le fale pe leai. (Ua vaevaeina i ituaiga e lua: na faalauiloaina i lalo ifo o le fale ma fuaina le tau o vai malulu ma le tino, fuaina le tele o le suavai, i totonu Eseesega i Tagata Taʻitoʻatasi E Le gata ile Leo Leoleo, ae o tulaga lelei faʻapitoa: mamafa, vevela vevela

O lea, O le Muamua polokalame . Afai e leai ni clastery poo se tagata taʻitoʻatasi poʻo tagata taʻitoʻatasi i totonu o le fale, o le faʻavae faʻafanoga gaioiga: o tagata uma e totogi tutusa e tusa ma gaioiga o loʻo iai nei. Ianuari Ianuari 2008 O tulaga nei ua faamaonia: o le Tau o le 1M3 vai vevela - 57,51 rubles; 1m3 vai malulu - 11.8 ROD.; 1m3 alavai (suwoge) - 9,1 olo. Manatua o le vai taumafa taumafaina galuega a le fale nofomau fale ma suavai vai, vai taele, ma le ogatotonu o le vai vevela), o le 350L / aso i Moscow.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le totogifuapauina mo tulaga mamao e mamao mai le masani ai pe a faʻatusatusa i luga o isi polokalame (matou te faʻamatalaina atili ai) Faamasino mo oe lava. I le faasologa, o le tasi tagata e inu le sili atu nai lo 1-2l vai, e faʻaalu le 35-40l i le fufuluina o ipu, 12-15l, luga o le vaeluaga o le taʻele poʻo le agaga - 60-80L. E aliali mai o le averesi Rusia Gamees e uiga i le 110-140l vai i le ao, ae le o le 384l, mo le mea e totogi. Aesyy na e alu i le tafaoga poʻo le malaga pisinisi, o le a e sau lava i le lava tala mo le taumafaina o le vai.

Poʻo le isi mataupu: E toatolu tagata ua loʻuina lesitala i le fale mautotogi, Tina, Tamā ma le toʻatasi o le tama (tama teine), ae o loʻo ola i se isi mea, ae o le mea moni ola ma fiafia i sauniga faʻatasi lua. Suiga mo le taumafaina o le vai e sau i tagata uma na resitaraina. E pei ona e vaʻai, o le totogi i le muamua o le polokalame ua matua le faʻatagaina. Ae ui i lea, ona o le mea moni o le tele o le aufaʻatasi ua uma ona faʻavaeina i sili atu ma le 90% o fale mo Moscow, o le tutusa na faʻasolosolo ona alu i le taimi ua tuanai. O lea la, matou te tau atu i le suʻesuʻega o isi filifiliga mo le fuafuaina.

Pele pa'ū
Ata 5.

"DISI"

Pele pa'ū
Ata 6.

Ata V. Neftudo

Pele pa'ū
Ata 7.

"Aveese mai"

Pele pa'ū
Ata 8.

Raab Karcher

5. O le amtomatic implent Water Meters Untimag (Schlumberger)

6. O le vai o le vai mita e filifili ai se laina sao o le tafailagi poʻo le sima paipa

7. Electromagnetic Myter Mr400, ("Aveese")

8. Faʻataʻitaʻiga o le ampeller Clorius Sourius Deal Depaction Sgaves (Raab Karcher)

Mafaufau Tulaga lua A faapipiiina se masini fesoʻotaʻiga i totonu o le fale, ma o loʻo misi le tagata. Ile taimi o loʻo iai, le aofaʻi o le totogi ua fuafuaina e pei ona taua i lalo: O le molimau a le tagata faʻatau-faʻauone ua faʻatasia i totonu o le fale, o lenei faʻailoga taʻitasi o loʻo faʻamauina ai le numera o le resitalaina, o lenei faʻailoga taʻitasi o loʻo lesitala ai i le numera o le resitalaina. , ona faalautele lea o le numera e faʻateleina ai le vai vevela ma le malulu o vai. O foliga e pei o mea uma e matua faigofie ma mai lava le itu o le teuga o le aoga. Ae e le o iai iina. Faʻataʻitaʻi ua faʻaalia pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o masini lautele i pulega pulega, toʻatele o faitioga, o ai o latou tau o vai inu, o ai lava ile tauvaga ole 2. E mafai faapefea ona tupu lenei mea? O le mea moni o loʻo sau ai pili i tagata taʻitasi ua faamauina i totonu o le fale. Ae o tagata uma i Moscow ola "faasolitulafono"? O nisi taimi 4-5 tagata i le tasi-potu potu fale. E aliali mai o le tala o le le toe maua le tagata (le pule o fale), ma le fa pe lima faaaoga vai. E ave e le masini tau tupe nei tupe faʻaalu, ma ua paʻuʻu i tagata uma o le fale faʻamauina o le fale. O le faʻamatalaga lenei mo le mea moni o totogi ua siʻitia i le 2-3rd. O le mea lea, o le totogi i luga o se fale talipano e le matua maua lava aua e le mafai ona faʻatatau le potu faʻatasi i tagata taʻitasi.

Inciale, Tulaga tolu (I le ala, o le sili ona taatele i le olaga moni). E tusa ai ma le taua o le malo o le malo o le Rusia, afai o le tafe mita o loʻo tuʻuina atu i le ulufale atu i le fale ma e iai ni mea totino i totonu, totogi, e tusa ma le lua faʻailoga Vai Meters, ma lona lua, e tuʻuina mai tupe i manaʻoga o vaʻa mai oloa mai fafo, lea e faʻatatau i le molimau i se molimau a se tagata faʻatau-faauo masini. I se tulaga lautele, o le manatu e matua saʻo: O se isi ituaiga o faʻaaluina o tupe faʻaalu e faʻaopopo i lau vaʻalele tupe faʻaalu ma le aofaʻi atoa e faʻateleina e le tau. O lenei vaega ua fuafuaina e faʻaaoga ai se taufaʻafefe. E faʻamatalaina o le fua faatatau o le lautele o le fugalaʻau (i totonu o le fata) i se faʻapitoa fuafuaina tau o loʻo aofia ai ni faʻamuamua: aofaʻi o galuega o fale i totonu o le fale uma o loʻo fuafuaina e tusa ma le tau o taʻitasi tagata nofoia.

E tulaʻi mai (ma atoa e ala i le tulafono) o se tulaga le mautonu. Afai o tagata uma e ana fale mautotogi i totonu o le fale, e aoga totogi, e tusa ai ma tau moni. Ua faʻaalia e le iPak le faʻataʻitaʻiga, o lenei aofaʻi e itiiti lona le tusa ma le mea na tatau ona ou totogia i le faʻapipiʻiina o le vai mita. Ae a iai ni tamaʻi fale ma ni mea faʻapitoa i totonu o le fale, o a latou tagata e nofo ai e ono faia nisi tupe mo le vai i totonu o le fale o loʻo iai pe o loʻo i ai le tele o tagata E aliali mai na o ia e tuu le laulau e le aoga. Ma, e manaʻomia le telefoni i lona faʻapipiʻi ma isi tagata o fale mautotogi.

Lumanaʻi mo vai mita

O le tulaga na taʻu mai o le le fiafia o tagatanuu e iai ni vai mita mita, ma faaitiitia tele le aofai o le manaʻo e faʻamautu ai le fale gaosi fale. O le tulaga e fesoʻotaʻi ma peimeni e tusa ai ma masini faʻaputuputu vai na talanoaina i le aufaʻatasi ma fonotaga a le malo o Moscow. Peitai, o nei lava na ona nonofo mau o fale minicalimona ua uma ona totogi le vai e tusa ma faitauga o fale mautotogi. Ia, afai e te ola i se fale masoa, e mafai ona e faʻatamala e finau ma le le mautonu o le faʻapipiʻiina o masini taʻitoʻatasi e aoga tele ia te oe. Muamua, e na ona e totogia mo le mea moni lava e faʻaaoga ai; Lona lua, e le mafai ona e mafaufauina se tusi faʻamaonia o le le tumau o le leai o se aiga ina ia mafai ai ona toe faʻaaogaina le suavai o vai; Lona tolu, 'Aua' aua neʻi e totogiina le vai mo i latou e nonofo i lou fale ma faʻaumatia vai, ae leʻi faʻamauina i totonu. E moni, e mafai ona e talanoa e uiga i le teuga tupe moni pe a fai e te le mafaufauina se vai ma santechbilibers i le fale o le a aoga.

O le 'inoʻino o fale o loʻo iai le HOA ma le HCC, o tau mo manaʻoga lautele e le' aloʻese. Iv ma e le o le tele tele. Fuafua i auala eseese, e faʻatatau i tagata filifilia o le HA (HCC) totogi polokalame. Faʻataʻitaʻiga, o masina taʻitasi 5% o le molimau i le masini lautele e vaevaeina e le aofaʻi o tagata uma nofo i totonu o le fale, pe a uma ona faʻaopopoina le numera o le tau. Afai e te mafaufau e uiga i le taumafaina o punaoa o vai, o le tasi vai vai mita (e tusa ai ma mucovites faʻatuina) o le a sefeina 20-50% o le aofaʻi na e totogia muamua. Aesy ua leva ona e le auai i le fale, leai se mea ae e te le totogia se isi nai lo tupe faaalu lautele. O lea la, o le tali i le fesili i le amataga o la tatou mataupu o loʻo le maluelue: o le faʻapipiʻiina o le maumaumiti mita o matua tele lava o le tamaoaiga.

O le a tatou le faʻagaloina o meafaigaluega a le fale mautotogi o se sui o le tagata faʻatau, o le maota e le taugofie ma e le mafai ona taugata. O lea la, satatia ai e le Malo Moscow e fesoasoani ia faʻavasegaina tagata o loʻo nonofo i fale mautotogi, faʻapea foi ma i latou e taliaina. O le toe vaega o le a faia e fai ai vai fale ia latou lava tupe faaalu. Faʻafefea ona fai?

Pele pa'ū
Ata 9.

Tekela.

Pele pa'ū
Ata 10.

"Helmema-punaoa"

Pele pa'ū
Ata 11.

Ata e D. Minkin

Pele pa'ū
Ata 12.

9. O le faitotoʻa e tasi-faitotoʻa o le faitotoʻa mo le malulu ma vevela vai vz90 (Teches) e faigofie tele ona faʻapipiʻi i soʻo se mea, e oʻo lava i luga o le taʻele taele

10-11. leai se fale mautotogi o tagata Rusia e mafai ona faʻapipiʻiina naʻo masini na faia i le setete o le Region Region of Fuedment, faʻapea foi ma le faia o le tusi folau ma le tusi pasi

12. O le fausiaina o le MK90e counter, lea e faʻavae i luga o le tele o aso nei microdencontics

Matou te tuuina

Afai e te filifili e tuʻu se coupon, ma manatua e leai se mea tau o faʻalavelave o le miti e talia. Muamua, e faʻatagaina ona faʻapipiʻi naʻo ni lipoti o sui o le setete faʻatulagaina meafaigaluega na faia i le Region Register of the State Statul of the Constan Contiction (i le taimi nei). Lua, o le mativa o le tino e le mafai ona faia se tiute mo le tausiga ma le toe faaleleia o le tele o tusi faamaonia, ma o lea ia galue ma le tele o vaega o mea faigaluega.

Fuafua i le faʻaaogaina o le auala o le vai taumafaina o le taumafaina o le mita, o mea uma o loʻo vaevaeina i taichmetric, eletise, volinometric, tuʻuga, faʻa-ultrasogm.

Lenei aso i fale o tagata o Rusia, o le faigofie, taugofie ma lava le talitonuina o le tucchometric masini ua setiina, o le vai tafe e mafai ona fuaina. O mita ua taʻua o le "Ipupor", "Constratar).

O le isi ituaiga o Tachometric Counters - "Drowsshes": O le Country Device ua vavaeʻese mai le vai ma le Heronic le-maneta vasega. Ua iloga i latou e ala i le faʻatuatuaina ma le tumau, ae o loʻo sili atu le taugata "toplers."

O le sao laʻi fua o loʻo faia foi ia fua i le tele o laina ", lea na vaevaeina ai le vaitafe i le tele o vaalele ae leʻi ulufale i le laulu o le impelled.

Solia lou ulu i luga o le ituaiga o masini e le tatau ona fiafia iai. Mo tagata faʻatau, o le filifilia tapulaʻa ua mautu le faʻavaeina: E tatau ona iai le apaau "mataina", fuafuaina i luga o le vai vevela i le 90 ° c o le auala tele o le 1,5m3 / h Mo fale mautotogi ma le tasi le sao o le malulu ma le tasi-faʻapipiʻi o le vevela vai vai (mo fale mautotogi ma lua inpati ma le lua. Faʻasalalauga Meters e faʻatatau i mea manaʻomia faʻamatuʻu atu uma i totonu o le atunuʻu ma tagata gaosi oloa: "Fai mai Teplovodomer", "Autu o le Prentechnik (Porn O le mita o le mita (Farani). O le tau o mea faigaluega RINGES mai le 400-500 i le 800-1600 rub. (Sili atu le tau taugofie e aofia ai ma le tosoina o oloa).

Ina ia mafai e se tasi ona siʻosiʻomaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faafoliga ma se faʻamatalaga i le faʻapipiʻiina o masini mita ma le gaosiga o le molimau. Lenei o le a e mauaina faʻamatalaga e uiga i kamupani e faia aloaia (lalo o le konekarate ma pulega i le lotoifale) Faʻataunuʻuina le galuega ma tau mo masini. O le taimi na faʻavae ai le tala i le faʻapipiʻiina o mea faigaluega, oe o le a totogia, o le a faʻavaeina le tulafono faʻapitoa i totonu o lou fale gaosi, laisene, numera o le faʻavasegaina, LITSET. Faapipiiina o le tasi tasi le vai taumafa taumafaina masini tau le 4800 crum.

A maeʻa ona faʻapipiʻi mita mita, e tatau ona e valaauliaina se sui o le Kamupani pulega ina ia tuʻufaʻatasia se gaioiga o le tofiaina. Tolu itu o galuega faʻailoga sui o le kamupani faʻatautaia kamupani na mafai ona faʻatinoina ni faʻasoesa i le faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma tagata nofoia.

Ma le isi mea, e tatau ona e faʻaiʻuina se maliega ma le kamupani faʻatulagaina mo totogi o le taumafaina o le suavai i masini teugatupe e ave ai faʻamatalaga. Ina ua maeʻa, o le a na o le a maua le lipoti o masina i le mita o le mita i le eric (ia lava poʻo le telefoni).

Suavai taumafa fua faatatau (i le tagata i le aso)

Atunuu Vai voluma, l
Saina 100
Siamani 125.
Falani 164.
Peretania Tele 168.
Sueteselani 237.
Italia 242.
USA 295.

Faitau atili