Mautotogi o se meaalofa

Anonim

Fale o le Darling Darling Dockey: Faafanua o le feuiaiga, tapenaga ma le mamanuina o le Konekarate, faaliliuina o meatotino o meatotino

Mautotogi o se meaalofa 13007_1

Mautotogi o se meaalofa
Designer A. Okautylova

Ata e le A. Vedditv

Mautotogi o se meaalofa
O le tusitala o le poloketi A. Snansh

Ata K. Manko.

Mautotogi o se meaalofa
Architectural Bureau vuorelma Arkkitehdit

Ata K. Manko.

Mautotogi o se meaalofa
Ata i le Sayysh tau

O le fale mautotogi e faapitoa: e le o aso uma e te mauaina. Talu ai o loʻo i ai lenei taimi o loʻo i ai ni foliga faʻapitoa, le natura o le tusi faʻamaonia o le mea totino o foaʻiga ese mai le vaega atoa. O le aso o le a matou taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona avatua se tagata i le fale mautotogi mo lenei mea e le avatua ia te ia se taumatematega.

E foliga mai o le faigofie: O se meaalofa o soʻo se mataupu poʻo se mea saʻo, o le fea itu e mafai ona maua e aunoa ma se totogi e le isi. Peitaʻi, o le konekarate o foaʻi, e le faigofie foi, ona maua ni faigata.

O le a le meaalofa?

O le lautele o le tulafono o le Rusia Federation tuʻufaʻatasia o le foaʻiina o le maliega o se maliega o le tasi itu (donor) e foaʻi atu i le isi itu i le meatotino tiute pe tolu foliga. I le itu o le foaʻi, ma e toʻatele tagata e mafai ona i ai i gata o tagata lauiloa: tatou fai mai, aumai se fale mautotogi e faʻasoa pe tuʻu i fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o matua e mafai ona fai se meaalofa i tamaiti.

O a ni faʻailoga faʻapitoa o loʻo iloga e ala i le foaʻi aʻiaʻi? Muamua lava, o le loto faafetai lava, o le foaʻi mai le fua e le maua ai se mea nai lo lana meaalofa. E ui i lea, i le iʻuga o le konekarate le foaʻi, A se isi e ono afaina ai e le atoatoa matafaioi, lea e le faʻateʻaina le faʻamaʻapeina o le feagaiga. O na tulaga o loʻo iai le meatotino o loʻo tuuina mai i faʻatusa faʻamoemoe, o lea lava, i upu eseese, taulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamoemoega e mafai ona tuʻuina atu i le nofoaga e ala i se faʻateleina o le ola faʻamanatu poʻo se faʻatupega alofagia e faʻatatau i le fale mautotogi tele. Afai e aofia ai se maliega i le Avega, o loʻo aofia ai se faʻailoga o le failauga e aofia ai o se tasi o tuutuuga, e mafai ona iloa feuiaiga.

E le gata i lea, o le agaga faataʻitaʻi e taua e le i faʻatagatafiga ona faʻatinoina mo le tuʻuina atu i le foaʻiina o le foaʻiina ma i totonu o le Faʻatulaga o lea femalagaiga i totonu o lenei togafiti. O le mea moni, afai o le tulafono o le foaʻi atu ie faʻapopopo, na siakiina uma fefinauai, lea na faʻaiʻu i le va o le foaʻi ma le faʻaaogaina. A faʻapea e mauaina e le tagata faigaluega i totonu o le foaʻi i totonu ole fomu o se isi faʻatauga, o le a fiafia i ai le faamasinoga pe o le faʻasoaina o le avanoa o loʻo fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma faʻalautele atu o nisi gaioiga. E moni lava, i lenei tulaga, e le aoga le foaʻi.

O le foai e tatau ona lotomalega. Afai o le foaʻi o le foaʻi ua faʻaiʻu i lalo o le faʻamalosi o le faʻasesega, sauaga, taufaafefe, o se maliega leaga o le tasi itu o se tasi o tulaga le aoga le aoga i le faamasinoga.

I le iuga, o le foaʻi e tatau ona faatasia e le gata o le manaʻo o le tagata e faia se meaalofa, ae faʻapea foi ma le manaʻo e vaetama. Afai e le manaʻo le faʻatauga e maua se meaalofa, o le foaʻiina o le maliega o le a le manatu i le pagota. E tusa ai, o le umiaina o meatotino mai le foaʻi o le a le alu. Na iloa e le Aesley le mea na iloa ai le Aesley, pe a maeʻa le faʻaiuga o le feuiaiga, o lona teena e talia se meaalofa e tatau ona tausia i lea lava faʻapena.

Latalata ile mea e maua i le konekarate o foai o se konekarate lea mo le folafolaga o foai. E eseese i latou i le mea moni o le foaʻi e maua ai le tiute e faʻatino ai le faʻaliliuina o meatotino i le umiaina poʻo meatotino aia tatau i pe leai e faʻaputuputu. O sea feagaiga e faia foi i tusitusiga, ae e le faʻapea foi ona taua sea o meatotino.

I luga o le foai o le upega tafailagi

Afai o le mataupu o foaʻi o le fanua o le fanua, i le konekarate na faʻailoa ai le fuainumera o le paleni, nofoaga ma le vaega o le laueleele, nofoaga, faʻasalalauga, faʻasalalauga, faʻasalalauga, faʻasalalauga, faʻasalalauga, faʻasalalauga ; fanua mo le saunia o avanoa avanoa; malolo fanua, saogalemu ma isi faʻamoemoe faʻapitoa; fanua o le puipuia o nofoaga ma mea totino i le faʻaaogaina o le foloina o le lalolagi pe o le tulafono o le tolu-vaega aia tatau. O se faʻamatalaga o le tuaoi o le 'upega tafaʻilagi (e tusa ma le CADastral Party). Afai o le mataupu o le fanua fanua ma fale tau tamaoaiga, o le tuatusi, faʻapitoa uiga o le fausaga nofomau, faʻamatalaga e uiga i le fanua o loʻo aʻafia ai. Pei o le meaalofa o le fale mautotogi, e manaʻomia le faʻailoa atu o vaʻaiga o le Taiala pepa o lē e ona se fale ma fale o le fale nofoia o le tamaoaiga.

Sauniuniga o le Feagaiga

O le mea e fai ai fanua o le tuuina atu o le maliega faʻaiuga faʻaiuga tusitusia. Mo le faʻaiuga o le konekarate ma le foaʻi, ma le pepa faʻamaonia e manaʻomia (ma se foaʻi e ala i le sui o le loia a le loia, lea e tatau ona faʻaalia.

O le aia tatau a le tagata foaʻi i le fale mautotogi e tatau ona faʻamaonia e se tusi pasi o le setete resitala o tulafono. Afai e leai se faʻamaoniga, e le mafai e le gaioiga ona faia - i le tulaga lea e leai se faʻamaoniga e solia e le tagata foai mea totino ia oe.

Lafoga mai le meatotino na e tuʻuina mai e tatau ona totogi pe a le o lou tagata taʻalo. E tusa ai ma le aiga tulafono o le Huisia Marsian, le toʻalua (toʻalua), e iloa ai matua ma fanau mo tamaiti vaetamaina), tama matua, atoa, o le tinamatua, o le tinamatua, o le tinamatua, o le tinamatua, o le tinamatua, o le tinamatua, o le tinamatua, Uso ma Fafine

I le mea mulimuli, e te manaʻomia se pepa i luga o le fale mautotogi, o se lapisi mai le tusi folau faʻatekinolosi - ina ia iloa ai se meaalofa. Afai e te le tau manaʻomia ni masini mo le fuaina, o le vavaeeseina mai le tusi folau ma le tusi faʻamaonia o le tau o le fale mautotogi o le a saunia i le 10 aso. Afai e faia e le foaʻi se toe fausia i totonu o le fale mautotogi ma e leʻi lesitala ai i le tulafono, ina ia mafai ai ona aumaia se faʻapitoa mai le BTI, o le a tuʻuina atu i le faʻagasologa o le sauniaina o pepa e oo i le 30 aso.

E manaʻomia le tusi o le faʻamatalaga e uiga i le resitalaina o le pogisa faʻailologa i le potu resitala.

O le a se isi mea o le a manaʻomia? Talu ai o le setete resitalaina o le konekarate e manaʻomia, o le a manaʻomia se lisiti e totogi le totogifuapauina a le Malo mo le faʻamauina o le Konekarate o foaʻi. O le fesili o latou o le a totogi mo pea e matala pea, e leai ni tulafono iinei, ua fetaui lelei mea uma i le maliuga i le va o vaega.

Afai e tuʻuina atu le meatotino i soʻoga soʻofaʻatasi, ua maeʻa le faʻatagaga tusitusia a e ona uma o tagata e tuʻuina atu ia meatotino e manaʻomia. O le mea lea, o le foaʻiina e tatau ona vave maua se faʻataga faʻataga a le toʻalua poʻo le toʻalua e fai ai se fefaʻatauaiga e ala i le faʻatulagaina o tagata ese. Afai o tamaiti talavou e laga i totonu o le fale mautotogi uma tamaiti ua resitalaina, e manaʻomia ona maua le faʻatagaga a lo latou sui faʻa-tulafono mo ni fesoasoani malu o loʻo faʻamauina i totonu o le fale mautotogi).

Ma, tatou te alualu i luma i le tapenaina o le tusitusiga o le feagaiga. O le mea muamua na faʻailoa mai i le konekarate e agaʻi i ai. E tatau ona i ai talaaga tusifolau ma se foaʻi, ma talitonu.

E i ai tapulaʻa i uma a le au faʻatau ma faʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faia ni tagata foaʻi (e oʻo lava i se tasi sui faʻaletulafono). Faʻatoʻaga mea na tupu, e le tatau lava e faʻatino tagata faigaluega ma aʻoaʻoga, puipuiga ma isi faʻalapotopotoga, pe a fai o le tagata faʻatau tino o le anicial , pe a fai o le foaʻiina o fanua o loʻo fesoʻotaʻi ma le latou tulaga aloaia poʻo le faʻatinoina o tiute aloaia. E le gata i lea, e le mafai ona tuʻuina atu se fale mautotogi i totonu o tagatanuu mai fafo poʻo se tagata e leai se sitiseni pe a fai o le fanua o loʻo tuuina atu i le itu o Rusia.

O le isi taimi e oʻo mai ai le mataupu o le konekarate. E aofia ai lua elemene: igoa muamua ma faʻamatalaga o le lafoina o meatotino (fale mautotogi, fale, fanua); O le lona lua, e le manaʻomia le taua, o gaioiga o le tuʻuga o le faia o le tagata (faʻamalieina fesiitai o meatotino).

Ona o le foaʻi e manatu ai o le anān foai atu le auai i le auai i le mea totino, ina ua uma le ulufale atu i le potu talafeagai i le nofoaga o loʻo agaʻi i ai. O lona uiga o le konekarate o le foai e aofia ai le avanoa o le foliga o isi tagata talosaga mo meatotino, pei ona masalo i le tofi

Ina ia mafai ai ona manino le vaega o le feagaiga na mafua ai o oe o se meaalofa, e tatau ona e faamautuina faʻailoga e iloga i lenei meaalofa. A latou tuʻuina atu se fale mautotogi, o le konekarate e faailoa ai lona tuatusi (aofia ai ma le igoa o le vaega o le vaega o le Feta o le Taneran Federean, o le igoa o le fale o le meaalofa Meatotino: O le ituaiga fale, o le numera o potu, o le eria (lautele ma nofoaiga). E aofia ai le konekarate e tatau foʻi ona aofia ai faʻamatalaga o le saʻo o le Donor-o loʻo faʻaaogaina pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga: "Ava Kozlov, o se tasi-potu potu fale ma le atoa o le 40m2 (o le fale o le fale - 24M2) i le foloa o le piliki 10-o loʻo tu ai i le fogafale 5 , o loʻo tu i le tuatusi: Mostercow Region, Pyzano, Ul. O le DOWNDYYYE, D.9, KV.19. O le faʻavae o le Tusi Faamaonia o le Account o le Tulafono o le Numera o le Tulafono o lē

"Tusi faamaonia o uiga o tagata" fale mautotogi

Taʻitasi tagata, e tusa lava tausaga, itupa o nofoaga e nofo ai, faʻapea foi ma le musika poʻo faʻalumaina o vaisu. E faʻapena foʻi ona manaʻomia pepa aloaia ma o tatou fale.

O le pepa o loʻo faʻamautu ai le aia tatau o le umiaina (o le mea saʻo, o le aia tatau e faʻaaoga, ia i ai ma lafo i totonu o le pule o le e ona o le tagata e ona le tagata. O le mea moni, e mafai ona e iloa ese filifiliga e fa mo le lele faʻaliliu i faʻaleaga, o se faʻaiuga o le faʻalumaina, lalo o le konekarate (e tele ituaiga o totogi atoa.

Afai ua avea lou mafuaʻaga ina ua uma ona faʻalilolilo le fale mautotogi i se tagata, faʻasoa, soofaatasi poʻo le lautele faʻasoaina tagata faigaluega, e tatau ona i ai se fale faʻatasi ma tusi faʻamaonia o le umiaina o nofoaga.

O le tulaga lona lua o le fesiitai o le umiaina o le konekarate. Ina ua uma ona faʻatau pe fesuiaʻi se fale mautotogi, o loʻo ia te oe se faʻatau ma faʻatau atu le maliega poʻo, e tusa lava, le maliega o le heasa o le mea moni o le fale o le fale o le fale. Masalo o le fale mautotogi ua pasi atu ia te oe na te mauaina pe tuʻuina atu - ona faʻamaonia ai lea o lau pule o le pule i le tusi faʻamaonia o tofi (naʻo le notate o le foaʻi. E i ai le isi filifiliga o le faʻaliliuina o meatotino - i le faʻaiuga o le teugatupe maliega (toe faʻaleleia le fale i le mea). O konekarate uma resitala i le feterale resitala le auaunaga.

Afai na e auai i totonu o se fale ma faʻufeʻau faʻatasi, faʻatagaina le tau o se fale mautotogi i vaega, o se pepa e faʻamaonia ai lau aia tatau e totogi atoa. E sainia e le taitaifono po o le pule o le tagata, faapipii le faamaufaailoga o le HCC, ona nofo loa lea i le Federal Registration.

Mulimuli ane, i suiga o le faia o se faaiuga a le faamasinoga, e tatau ona iai sau filifiliga a le faamasinoga i le pulega a le feterale, ma tusi resitala o pulega faaletulafono.

Ina ia faia ni mea totino o oloa i luga o le ulutala pepa (tusa lava poʻo le a le aso o le latou lisiti), e tatau ona i ai se faʻailoga o le State Stake (i le numera atoa) i le 2005. Taʻitaʻi se tautua resitala mo le puipuiga. Tusi Faamaonia o le State Regist Restic of the taumatau o se foliga lanumoana ma vaipuna.

Aia tatau ma noataga

O le mea mulimuli matou te fautuaina ai o loʻo e vaʻai lelei o aia tatau ma noataga a itu auai o se tasi o vaega taua o le Konekarate.

Toe ma matauina, matou te matauina o le leo o le mau e lua aia tatau: ave se meaalofa pe musu foi o ia. O le le mafai ona faʻaaogaina se meaalofa e tatau ona tuʻuina atu tusitusia - o le a faʻapipiʻi atu i le konekarate.

O le lisi o aia tatau o le tulafono e tuʻuina mai ai le foaʻi, o se tagata lautele: o le foaʻi e i ai le aia tatau e faʻaaoga ai le mea moni e faʻatatau i le ata o le Deambere ); E musu le Dentor e faʻataunuʻuina le konekarate o se foaʻi o loʻo i ai le folafolaga e faʻaliliu atu ai i le lumanaʻi meatotino i le lumanaʻi. E ono tupu lenei mea pe a maeʻa le faʻaiuga o le pogisa a le pogisa, o le mea totino poʻo le faʻaipoipoga o le a suia tele o le a faʻateleina le faʻatagaina o le tagata o loʻo tupu, ma pe O le faʻafilemu o le a faia se taumafaiga i le olaga o soʻo se tagata o le aiga o lona aiga poʻo ni aiga vavalalata poʻo le lotonaʻi ua faʻaleagaina i le foaʻi. O mataupu autanoaga e le moni ile manaʻoga o taui mo tupe leiloa e mafua mai i le musu o le foaʻi mai le faʻatinoina o le konekarate. I isi tulaga uma, o le mea na maua ai e manaʻomia ai le taui mo le faʻaleagaina o le faʻamatuʻuina o le foaʻi mai le faia o le feuiaiga tuutuuga.

O le aitalafu a le Troriter o loʻo tulaʻi mai le faʻafitauli o le Triester ma le faʻatinoina o meatotino ma aiaiga mo le faʻaliliu atu o meatotino. O le foaʻi ua faamalosia e lapataʻia aia tatau a aia tatau a vaega o le atunuʻu i le taimi o le faʻaiʻuga o se konekarate.

O loʻo tuʻuina atu e le Tulafono le tulafono faʻaopoopo e puipuia ai aia tatau a tagata taʻitoʻatasi o tagata foaʻi ma le fiafia: O se pisinisi poʻo se tagata faigaluega e le mafai ona avea ma faʻalapotopotoga tutusa, pe a fai o le tagata faigaluega o i se togafitiga faapena, anotusi, aʻoaʻoga, aʻoaʻoga

O le feagaiga e i le tolu kopi: Na tumau le tasi i le foaʻi ma le auai, ma se isi kopi o le a manaʻomia ona lesitala ai le faʻaliliuina o aia tatau. Saini le konekarate o itu uma e lua. Ole faʻasalaina ole sea konekarate e tuʻuina atu ile Matagaluega o le Setete, ae o le Resitala o le setete e manaʻomia.

O le tele o le setete o le setete mo le notabsid tusi faamaonia o le moni fanua aitalafu tumau e faʻalagolago i le taua o fanua, o loʻo alu i le umiaina o le talitonuga. E manaʻomia le iloa o le faʻamatalaga o le tagata nofoia nofoaga (e mafai ona e feagai ma BTI). E manaʻomia foʻi le faia o suiga i le ogatotonu o le Malo Resitala o Aaʻaʻoga o Aia Tatau. O lenei mea e faia i le taimi e tasi ma le setete resitalaina o le konekarate pe eseese. O le tele o le setete o le setete mo le resitalaina o le konekarate mai le tau o meatotino e le faalagolago ai. O le Faamauina o le Konekarate o foaʻi o le a taugata ai i se tagata o le 500 rubles., O le aofaʻi lava e tasi o le resitalaina foi o le faʻaliliuina o aia tatau i mea totino.

O le fale mautotogi mai le foaʻi i le taimi o le taimi ua tuʻuina atu ai le feagaiga, ae o le faʻagaioiga mo le resitaraina e manaʻomia. E faaliliuina e le D Dearcers i le Uo-ofu ia kiloka, totogi mo tautua aoga, eletise, telefoni. E le gata i lea, ina ua mavae ia ia Mati 1, 1996. A o le faʻaliliu o le fanua o loʻo tusia se gaioiga o le mauaina o se fale mautotogi. O se gaioiga fua faatatau; O loʻo sainia e tagata muamua ma fou o fale ina ua maeʻa le tulafono poʻo le faʻasaʻoina o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le gaioiga o le taliaina ma le lafoina o loʻo avea ma faʻamaoniga o le mea moni e le o maeʻa ai faitioga a le isi ma le feuiaiga.

Faitau atili