Laupapa i luga o le 'olo

Anonim

Vaʻaiga a le Cirquit Them Angwood: Mea e Mati eseʻese, fausia ni mea fou, taalo metotia, nofoaga o nofo ai mea,

Laupapa i luga o le 'olo 13014_1

O le aoga taua o le Komiti Faʻafoe o se faʻataʻitaʻiga sipela, atoa foi ma le saoasaoa ma faigofie, lea e maua ai le loka fesoʻotaʻiga o elemene taʻitasi. I totonu o lenei tulaga, o le faʻailoga e mafai ona faʻatatau i ai i le taʻaloga matagofie, ma le laupapa tele.

Laupapa i luga o le 'olo
O le toʻatele o tatou e masani i le laupapa laupapa e leʻo le malologa. O taimi Sitivet na ufitia ai fola o fale mautotogi i totonu o le tele o fale o loʻo ufiufi ai ma manifinifi ma manifinifi o laʻau, beech poʻo le uila, fefiloi luga o le faavae. Na ufitia ai oloa fai pisinisi ma o le tau o sa laitiiti. Le tutusa na faʻatagaina ona oʻo i le matua sefe le taimi i le fola. Peitaʻi, na ou manatuaina talu le taimi na tuai ai, na amata se afi fou, ma sa masani ona faʻaoʻo mai lea o laupapa mai le mea faavae.

O le mamanuina, le faʻamaoni i foliga ma foliga, o le laupapa faʻaitulagi a le Komiti Faʻatonu e faʻaalia mai lona ulutala "Adnedenter", ae o le faʻavae faʻavae ua faʻamautuina: Aua le totogiina ni isi mea taua. I le maketi maketi, o lenei oloa e fai ma sui o le tele o tagata gaosi oloa, o le Barlinek (Polani), HORO (Siamani), Carezuan), Vitzer Parzer (Oblastria), Nationation Pors mobo ma le nofoa. O le tau o le 1m2 parqut starquat laupapa i le averesi o 800-1300 rubles. Malilie, e le taugata tele lea mo le fola mai se natura masani e le mafai ona sau i fafo.

Laupapa i luga o le 'olo
Kirelia
Laupapa i luga o le 'olo
Kirelia
Laupapa i luga o le 'olo
Kirelia
Laupapa i luga o le 'olo
Kirelia

Taulaga o le manuia - tele-tele

O le sili ona taatele ai le Brigynquet laupapa o se tolu-vaega pa ma le umi o le 2100-2250mm, 180-200MERMENT MA LE OLAGA O LE 14-15 O le pito i luga (foliga) o loʻo faia o laʻau taua. O lona mafiafia o le averesi o 3.5-4mm. O le lua e lua faia mai le taugofie laupapa o le sili atu o le mapiali. O vaega taʻitasi o loʻo tauʻave i tu masani i le taimi muamua. O se tulaga faʻataʻatia e faʻaitiitia ai le fuafuaga o le mamanu pe a maeʻa le vevela ma le faʻanoanoa o le fetepoleiga ma le le fiafiaga. Latou te taʻua o le laupapa laupapa i luga o le laupapa o le pito i luga o le vaega: Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o se okak oilela, Ash, mai lefulefu, U.D.

E tele taimi e masani ona i ai ni laupapa palu ma le mafiafia o le 20 ma le 22m. O le siʻitia o lenei tapulaʻa ona o le pito i luga o le pito i luga (6mm) o loʻo fuafuaina le tumau o le taufauga, faʻataga oe e faʻatino se tele tele o le olopalaina. O le komiti ma se faʻalautelega pito i lalo e faʻateleina ai le leo ma le vevela o le vevela o le fola ma lona mafaufau. Tuu ni laupapa mafiafia mo se faavae mautu ma pags.

O laupapa manifinifi (7 poʻo le 10mm) o le sili ona faʻatauvaʻa filifiliga. Ae talu ai o le maualalo le mafiafia o le pito i luga vaega (0.7-2.5 mm) Latou te le mafai ona olo. E talafeagai mo le vave toe faaleleia. Peitai, o la latou ofo i le matou maketi e matua faatapulaaina lava.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 1.

Kirelia

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 2.

Khrs.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 3.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 4.

Barlinek.

1. O le fale ma le tumau o le fola e fausia ai le siosiomaga o le vevela ma le mafanafana. O le manifinifi foliga ma lanu laupapa laupapa faalagolago i le matua o le laau

2. O BIRQATET BUPERS MA LE LOTONU O LE SUCKSERS O LE MAFAI ONA FAI MAUA MA LE MANATUA LELEI I LE tasi i le tasi i le isi e oʻo lava i le vevela o le vevela ma susu, faʻapea foi ma mamafa mamafa

3. Faʻasolosolo le faʻapipiʻiina i luga o le fola o le vai e tatau ona vave solo le solosolo e faʻaaoga lelei ai le susu

4. Puipuia le fola mai se fua faatatau masani mai aafiaga le lelei, i le faitotoʻa i le fale mautotogi e manaʻomia le nana o fala, ma luga o vae o fao

Mataupu Faavae o Manatu

I le tulaga o le Komiti Faatino, sulu ma togavao o se laulaufaiva faʻavae e faia, pei o se fasi maʻi. I nai tausaga ua mavae, a o faʻaopopo ai mea taʻitasi o lenei faʻamau, na fanaina laupapa ma le tasi ma le isi, faʻamalamalamaina. Ona manaʻomia lea e faʻatali seʻia oʻo i le kulimi, e naʻo le taimi e mafai ai ona e faia sitepu muamua i luga o le fola fou.

Mo le taimi nei, o ala lilo ua faaauupegaina ma se lokaina o faʻatafunaga o loʻo faia i foliga o elemene taua. O le supike o le tasi laupapa laupapa ua faʻaofi i totonu o le groove o le isi i se tulimanu, faʻafilemu le loka ma uma. O le mea lea, o le kulimi i le taimi o le faʻapipiʻi e le manaʻomia. I le tele o tusitusiga e uiga i le komiti sisitema laupapa, ua tusia o se fetaui lelei e mafai ona faatoʻilaʻi, faʻatasi ai ma le isi nofoaga ma faʻaputuputu se isi nofoaga ma aoina mai faʻaiʻu. Tagata gaosi oloa moni lava le tele o le tele o tautua ma le le mautonu (20-30). O le mea autu o le gaoioi lemu ma le faaleagaina le 'olo. Ae peitai, i faigamalo faaletulafono, o na mataupu e seasea lava. O le a televave e masani ona suia e sui le laupapa sitiseni sipela.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 5.

Khrs.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 6.

Fefaatauaiga Vaomatua

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 7.

Kirelia

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 8.

Kirelia

5. O le paolo o le fola mai le natura laau ua suia i lalo o le malosi o le susulu o le la. Beech, oak ma le maple samasama, Merbau ma Cherry Blush, Yarra ua amata pouliuli

6. atoa le mafiafia o le fefaʻatauaʻiga vaomatua o le Vebquet laupapa 20mm. Pito i luga- 6mm. E le gata i le lima o le lima

7. Aoina "Saʻama" (Kareva) aofia ai elemene o eseese tele o le tele o le tasi

8. Pululo pepa a le Komiti Faʻatonu: 1 E toʻatele vaega o eseese po o le sulu; 2 - pito i luga (taua fafie); 3 averesi vaega (fasi fasi poloka); 4- O le pito pito i lalo (veneer)

Achto mai luga?

I le tele o le tele o vaega o paneta, o le faʻauma le faʻamaeaina o loʻo faʻaaogaina i le fale gaosi. E masani ona o le ono - iva vaega o le UV o le uv curdish poʻo le suauʻu-wax deftumons faʻapea foi ma le uv story. Manatua i le fale e le mafai ona ausia lenei tulaga lelei o le puipuiga ma le malosi o le kaka. Tusa lava pe na sauni le potu ma le fefe, efuefu e uia pea le lalagaina o le fola i le fola i le foga o le fola. UV CORY e gaosia i tulaga faʻapitoa, ma e tele ni nai sekone. O le faaletonu o le fale gaosi vaisu e le aofia ai. O le laufanua e matua lamolemole, e aunoa ma ni isi faasolitulafono. VOTOG CORQETT CODELD COMPA UA SAUNIA MO LE VASEGA. Ina ua uma ona taoto e le manaʻomia le tuʻuina atu, olo ma faʻaaoga le faʻaumaina o lavalava.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 9.

Khrs.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 10.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 11.

Khrs.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 12.

Kirelia

9. Storm tapenaga: 1-COBRUTETT Komiti; 2e sili; 3 - Susu vai; 4- mugala

10. O le lelei o le tau i totonu o le potu mo tagata uma o le ola ma le tulaga o le natura fafie lafu: o le vevela o le 20 s ma le tamaoaiga o le ea malulu 50%

11. Ia aloese mai le eseesega i le paolo o laupapa laupapa i le potu e tasi, e le tatau ona e auai i le fola i le fola i le ofuina

12. Tolu-band parqut laupapa o lefulefu o le ash "run". Valivali oscilives faia le itupa muamua ma sili atu le manaia

E faapena foi, toʻatele tagata gaosi puipuia puipuia pito o komipiuta ina ia mafai ai ona faʻaliliina vai poʻo ni taunuuga o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina e le mafai ona afaina ai le fola, e tautala ai, mai totonu. O i latou e fia manaʻomia le faʻatagaina o pito o le fale o le fale laupapa mai le susu, o le Hissold, o tagata tomai faʻapitoa o le Cirquat Houpter Protection (pallmann, Siamani). Afifi Tau (0.75l) - 845 olo. O le tuʻufaʻatasiga lea e faʻavae i luga o Wax, o loʻo faʻaaoga i le fola i luga ina ua uma ona mou. E tumu i soʻoga ma microscopsus cavats, puipuia le susu i totonu o fafie i fafie ma faʻalauteleina le tautua tautua o le ta coting.

Manatu o se faapitoa

O le manatu o le mea nei e te fiafia ai o le pito i lalo o mauga ma le fola e faia o fafie e le fetaui. O le faʻafefeteina o faiga e mafua ai se faʻaopopoga o fafie ma tau atu i le faʻavaeina o slots i le va o fusi faitino, faʻapea foi ma o latou faʻaʻaisa.

O le mea moni, o se laupapa maualuga palisi, faia i se faaeteete filifilia ma mago e ala o fale kuka faapitoa, e maualuga le mautu mo le faatulagaga malolosi o fola. E masani lava, mataupu i nisi fautuaga. Matou te tuuina atu nisi oi latou. Muamua, vevela tufatufaina e tatau ona toniga i luga o le fola. E le taliaina le siʻitia o le vevela i luga o lona luga e sili atu nai lo le 27 C. O lenei mea e faʻaoga i nofoaga i lalo o meafale poʻo kapeti (e le tatau ona mafiafia). Lona lua, e manaʻomia le vaega o le gaosiga o le fola, ma e manaʻomia le faʻatulagaina o le latalata e mafai ai i le tini. I le va o le koseka a le faletusi ma le mea na le taliaina ai fegalegaleaiga a se vaalele, ese mai le osofaʻiga o le ea i avanoa o le a faaeeina ai le laau malosi o le laau.

O le isi le mautonu: o le Beek poʻo le Beek poʻo ni laʻau na pito sili ona nofouta i se suiga i le vevela ma le le tagi ma le le talafeagai mo se fola mafanafana. Mo ia, o meaola o le fale apitaga o loo filifilia: OAK po o le laupapa. I se tasi auala e tasi, o le a sili atu i latou na suia nofoaga mafai (o telefoni ma lologa).

Olga kooseva, sui o khrs i Rusia

Leaga Oofuga

I nai tausaga ua tuanaʻi, o le lauiloa o le kolisi ua siʻitia ai le Komiti Faʻatonu. Mafuaaga e matua manino. Muamua lava, o le saoasaoa sili atu ma sili ona gafatia o le fola o le fola o se natura laau. O loʻo matou talanoa e uiga i se "opeopea" metotia pe a fesoʻotaʻi laupapa i le isi, ae aua le faʻapipiʻi malosi e faʻavae e faʻavae. O le inisiua i le 20m2 potu o loʻo teuteuina i lenei auala mo naʻo le 1 aso. Taʻiala 1m2 Cirqut Cirqutt tau o le 200-400 CHO., Ma i le taimi lava e maeʻa ai le galuega i luga o le fola, mafai ona e savali ma faʻapipiʻi meaafale.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 13.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 14.

Luga o le tagata.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 15.

Luga o le tagata.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 16.

Kirelia

13. O le konetineta o se tasi-band parqut laupapa e pei o se laupapa laupapa. O le sili ona manumalo e vaʻai i fola i potu tele.

14. O le foloa pupula e maua ai le avanoa e sili atu le popole, o le pogisa e le maua ai se aafiaga. E taua le lanu o le fola o le fola e sili atu ma le aotelega o le lautele o totonu.

15. O le vaega atoa o le faʻatauga o le paketi a le komiti e tatau ona 5% sili atu nai lo le nofoaga o loʻo ufitia e ia

16. O le manaia tele o le laupapa e leʻi tapunia ma le tele o nofoaga i lalo o le taimi malolo.

O le isi lelei o le Komiti Faʻatonu a le Faletusi Crictewer o se lapoʻa tele lapoʻa faʻatusatusa i se fasi maʻi ma le laupapa tele. I le taumalulu i le totonugalemu o fale mautotogi, o tagata e ave le fiafia i ni suiga e lagolago le mafanafana, o le sua suamalie o le ea pa'ū i le 20-30%. Ma le faʻatulagaina o tulaga o le laau amata ona mago, soloia, ma vaʻai foliga i le va o ata o le pamu o le maʻi. O lea, sili atu o faʻamatalaga o le fafie fafie, o le sili atu ona matauina o nei faiga. E laʻititi tele ni faʻafiafiaga a le masani ai o le kolisi o le fale faʻapitoa a le ofisa i nei aiaiga. Afai o le pito i luga vaega o loʻo taumafai e faʻaititia i se isi itu, e le maua e le isi mea e fai, pe afai o le laupapa e sili ona teteʻe i suiga i le vevela ma le susu.

Peitai, o fefaʻatauaiga a le vaomatua sa mafai ona siʻitia le masani mamanu masani. Latou gaosia le ogatotonu ma lalo ifo vaega o laupapa e le mai i le fafie o faʻailoga (pei o le toʻatele o tagata gaosi), ma mai le laau e tasi e pei o le pito i luga. E mafua mai i le tutusa tutusa ma tutusa le faʻamamaina o le tele o vaega o mea uma e tolu, e mafai ona ausia ai le mautu mautu o le tau, lea e taua i tulaga o le tau fesuiaʻi o tatou atunuʻu. Efa o ia o sea tolu-vaega laupapa (ok, ash): umi - 600-1800mth, lautele - 120, 180 mm, mafiafia - 20mm. Tau 1m2- 3150-3600 o ru.

O FESILI MONI

Tele o tatou masani ona malamalama i tua o loʻo toe faʻaleleia o se faʻalavelave faʻalenatura, ma o lea ia taumafai e faʻalautele le paʻu i le va o isi faʻaliliuga. O lea, o le fesili o le: "E fia le tau o le a maeʻa se kamupani a le komiti a le komiti?" - E Moni. Ae e faigata tele ona ou fesiligia manino ai. O le umi o lenei vaitau o le taimi ua afaina i le tele o mea. Muamua, o le lelei o le tapenaina o le faavae ma taoto. Lona lua, o le numera o tagata o loʻo nonofo i totonu o le fale ma le tofiga o le potu o loʻo faʻataʻoto ai lau tusi. E aliali mai, o le foloa i totonu o le umukuka e le mafai ona le mafaamatalaina i uta tetele nai lo le potumoe. Lona tolu, o le sao ma masani faʻamamaina e taua tele.

Manatu o se faapitoa

Tele, maua o se nofoaga taugata Komiti, ia talitonu o lenei ua matua lava lava le mauaina o le maualuga-lelei faiga. O le Agtum e teʻi i le mea moni o le mea moni o se mea matagofie ma lamolemole faʻafuaseʻi na faʻafuaseʻi ona ufitia i mauga ma vevesi e pei o leoleo o leoleo. " E mafua mai i le mea moni o le ulo o le utiuti na faataatia i le le lava mama. Ole telemu o le faʻamamaina e faʻaauau pea ona faʻauigaina mai ai ma tumau i se laʻau, poʻo fea e masani ona faʻalautele, e iʻu ai i le toʻasā faʻanoanoa.

Lalo o tulaga fausia, o le suamalie o le faavae e le tatau ona sili atu 2-4%. Na faapitoa ma le faaeteete i tagata e ana fale mautotogigae o fale fou i fale fou, faapea foi ma i latou na faia se fusiuani siment-satauro. Faatasi ai ma le mafiafia o le 4 cm, o lona faʻamagoina i le tau taua o mea taua e le itiiti ifo nai lo le 2 masina. O isi numera tasi e faaopoopo e faaopoopo le isi 2 vaiaso i lenei vaitaimi. Ia toe siakiina siaki le eleele vailaʻau, e sili le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa masini susu.

Nikolai Sharapov, ulu o le suʻega o le suʻega o le potu parquatch

O le mataupu faavae o le "inisiua" e le o se faigofie foi. Mo ni faʻailoga e sui ai le fola, o le atoaga ma le faʻamaualuga o fafie laupapa poʻo se numera tele o nofoaga ua faʻaleagaina. O isi ua le iloaina le foliga mai o foliga laʻititi o lapisi, maosiosia, ma o nisi taimi e leiloa ai le pupula. Aemaise lava talu ai o le fola ufiufi e le tutusa. Toe tele mea e tupu i lea auala, Ala, Fetalai, i lalo o laulau ma tutu ma i latou nofoa (aemaise i lalo ole komipiuta (aemaise i lalo ole komipiuta (aemaise i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta (aemaise lava i lalo ole komipiuta ( Apoto le tulaga o puipui ma i tulimanu, i le mea e leai se tasi savali, o le tulaga muamua o feusuaiga o loʻo faʻasaoina mo se taimi umi.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 17.

Luga o le tagata.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 18.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 19.

Luga o le tagata.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 20.

"Fale sima"

17. E tatau ona fufulu le oneone i taimi uma ma ma le tele o tausiga ma solo le susu i le ulufale sone o fale mautotogi

18. Valena, faʻaaoga i luga o le fale laupapa i totonu o le falefaigaluega i totonu o le fale gaosi, e le mafai ona taofia, e le maua ai le laʻau o lona matagofie matagofie ma manaʻomia le alofa tele

19. Fusi o le atoa o le aoina fou o le umura (luga) mai le ok tolotolo i totonu o le mafanafana lanu samasama-enaena

20. O le suauu e maua ai le fola o se faʻanatura faʻalenatura, pisapisao-nod le fausaga o le laʻau ma fai lona lanu e loloto ai

Mo le tumau o le kolisi kolisi e tutusa ma le pito i luga o le vaega pito i luga o le laau taua o le laau. Afai o le 3.5-4m, o le silisili o le tauina atu o le ola tautua olaga e tusa ma le 20 tausaga, pe sili atu foi 10-30 tausaga. O nisi tagata gaosi oloa e talitonu o lena fola e mafai ona ta nonofo ai i se mea e lua o palaninoi, lea e faataunuuina uma 7-8. O isi e finau o loʻo taumafai le tagata o tagata e taofia le ofuina o laʻau ma le vevela o le fola e pei o le lacquer o le lalagaina o le latalata i lona lata mai. O masini o loʻo tupu i lenei vaitaimi, e mafai ona aveeseina se vaega o se vaega mai le 1mm ma e itiiti ifo! Ona sao ai loa a latou apoapoaiina pe a ma le lima o le lima.

I le amataga, o le taimi o le taupulega i fafo e masani ona fesoʻotaʻi ma le suiga i tulaga masani o totonu o le totonu o le totonu o le totonugalemu, pe a o le foliga o le kolisi kolisi e na o le le mautonu ma le le mautonu i le nofoaga fou. O le mea lea, o le sailiga mo le ogaumu ma le umi umi o le olaga ua matua le maua ai le uiga.

Fola mamanu

I luga o nofoaga o le tele o le tele o parquet gaosi oloa ma le komiti a le komiti e mafai ai ona e vaʻai i le potu malolo lava mai le atunuʻu. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalame "fola" i luga o Karezeparkettitti. Sa ma i luga. Na. Atinae e tele ni gaioiga o totonu o totonu o loʻo i totonu o sitaili, o le lautele o le tele o fafie mea, ituaiga uma o fale ma puniti-fagu). O se faʻaaliga ofo o le auala e suia ai le paolo o 'au laupapa ma le manatu o le vaʻaiga, o le a fesoasoani e faʻatino le filifiliga saʻo.

Manatu Aunoa

O le miti a se folauga o le fale mautotogi i totonu o le potu faʻafetai i se laupapa laupapa e mafai ona avea ma mea moni ma e aunoa ma se faʻatau mea taua. O le mafiafia o le sili atu vaega o le vaega taua o le tele o fafie. O le mea lea, o tau o le fola mai le BAMBO, Merbabu poʻo le kambusu o le a faʻatusatusaina i se foliga tutusa pe lapoʻa.

Laupapa i luga o le 'olo
Khrs.
Laupapa i luga o le 'olo
Khrs.
Laupapa i luga o le 'olo
Khrs.
Laupapa i luga o le 'olo
Weitzer Parktt.

AvoTA foliga mata, maua mai se fale laupapa laupapa, e le eseese ai ituaiga faʻapitoa. Afai o lona pito i luga o le pito i luga e aofia ai le lua pe tolu laina o lamellae (placks, strip), o le maeʻa o le komiti faʻataʻitaʻi o se fasi pani. O le pito i luga o le laʻasaga mai le tasi lamella e fausia ai le taufaasese o se laupapa faʻapitoa. Faia i pito o le Chammofefe pe a uma ona fai se pepa o se v-foliga, faʻateleina le mea vaʻaia o le tulaga mautu o elemene. Peitaʻi, e tele lana matafaioi, ona o lona gaosiga o loʻo tatou manaʻomia ni vaega taua o le laʻau tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1m2 tolu-Band-Band Oak i luga o le foloa i luga (ufiufi i varnish) i le tele o 208518814.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 21.

Kirelia

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 22.

Weitzer Parktt.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 23.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 24pi.

Vaipuna.

21, 22. Faiga faʻavae o aoina "SAimi" (Kareva) ma le lua-laupapa Pattert Wackt Wapton Watert) mafai ona faataatia "Kerisimasi laʻau"

23. O le tausiga o aso uma o le fola o le natura laʻau e mago le faʻamamaina ma se moli uila poʻo fufulu. Afai e tatau, ua fetaui lelei ma se ie lelei

24. O le fuafuaga fuafuaina o le vaega ma se fale gaosi mo le "Faapalepale" Foa: 1- VANNish; 2-faasaʻosaʻo o le vaʻa; 3-vaega o le magalemu o le mageso; 4- netd-ogaumu ma loka; 5-vaega o Agglomerated Traffic Road

O le foloa le teuteuga e faʻaaogaina ai se fale laupapa e le mafai lava. Ae ui i lea, tagata gaosi galuega i lenei itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laina o le Weitzer Parktt e i ai se lua-vaega tasi-laina tasi parqut (le mafiafia o le pito i luga o le pito i luga - 3.6-5 .5 MM). O lona tulaga (5006511mm) Toe fai le fua o le laupapa o le fasi ata o le fasi fasi. Lea la, o elemene taʻitasi e mafai ona lafoina e faʻatatau i le faʻaaogaina o ni auala tuʻufua o loʻo tuʻuina atu ("Kerisimasi laau", Wicker iT.d. O le tau o le 1M2 (o le pito i luga o le ok-5,5mm, o le tapou) o le 1800-2700 rubles.

O se mea iloga i le tau i luga o le tau e faʻavasegaina foʻi le lamellas o le pito i luga o vaega. O laupapa ma mea filifilia o le tasi paolo o le tasi paolo, a aunoa ma le alalaga ma faaleaogaina ata ua taʻua o le "Filifili" (filifilia "(" Eltite "). Latou te tau 20% sili atu taugata nai lo "nei" au papeta ("tulaga") ma le tele o eseesega o leo, rare nonoa. E le tele o le tau o le afu E iloga i le tele o lanu eseese, o le fulafula (vaega o moli moli), swirls. E ui o le le mafaufau o le lanu o le lanu ma le tino - faʻamaoniga o le tulaga ese o le natura o le fafie. O le mea lava lea e tasi, o le scratches, o nifo e le mafai ona matauina i luga o le fale laupapa ma le olaola, faʻaalia ata o le fale ma le faaeteete ", toeititi tasi-ata fola.

Laupapa i luga o le 'olo
Barlinek.
Laupapa i luga o le 'olo
Barlinek.
Laupapa i luga o le 'olo
Barlinek.

Manatu o se faapitoa

Tele taimi uma, o le faʻasaina e faʻaaoga ai le "flating" auala o le fola fola o le saoasaoa ma taugofie. Peitai, i lea lava taimi e tasi, o le nofoaga e le sili atu i le 150m2. O potu taʻitasi i le fale mautotogi e tatau ona vaʻaia o se potu vavaeʻese ma e manaʻomia le alu ese (taui) avanoa) avanoa i le fua o le 1 itu. Sa fuaina le tele o le potu e ala i le masani i le taui o taui. Afai e itiiti nai lo le manaʻomia nai lo lenei vaega o le fola, ma le faateleina o le taufaʻamataʻu o le Komiti usufono e mafai faavaivai i taimi uma ".

Ina ua tu i luga o se laupapa laupapa, na tuu i le "oloa" metotia, mamafa meafale, mamafa meataʻalo (mo se faataitaiga, mea faitinoiloa i le lotoifale ma le vevela i totonu o le atunuʻu ma faʻasoasoaina latou tulaga. Mamafa meaafale faaopoopo fola. I le taumalulu, pe a lava le le le fiafia o le ea ma fafie e sili atu le maualalo ma fafie o se tamai sneezing, slots mafai ona aliali i le va o tagata taʻitoʻatasi. I le taumafanafana e i ai i nisi taimi e maua ai ni pusa. I lea tulaga, matou te fautuaina le sasaina o le laupapa o se tamai laupapa i le pito i lalo. Ona tausia ai lea o le fola o le mamafa o le meafale e aunoa ma ni faafitauli.

Alexander Akilov, Category Manager "i fafo atu o le kamupani" o le kamupani "matua le toeaina Hottabych"

Faavae mo aau

O se vaega taua o le mauaina o se matagofie ma foliga "o loʻo faʻavae" e faʻavae i luga o le faavae o le faavae. E tatau ona tali ni fua o mea manaʻomia: Ia Luckrow, tumau, ma sili ona taua, ma mago, mamago. O luga o le tele o le sifi i luga o le sikuea 2m2 o le a le mafai ona sili atu nai lo le 2mm. O le lautele o "Lumeme" i lalo o le pepelo i luga o le faavae o se lua-mita tulaga e tatau foi ona sili atu 2m. E toatele le sui o oe lava-suiina palu faatasi mo le ogatasi. E faigofie lava ona faʻaaoga ma faʻamago vave. E taua tele lenei, aua e ala ile fale faʻatulagaina, o le manaʻomia o le faʻavae e le sili atu nai lo le 2-4%.

Laupapa i luga o le 'olo
Luga o le tagata.

a)

Laupapa i luga o le 'olo
Luga o le tagata.

b)

Laupapa i luga o le 'olo
Luga o le tagata.

i)

Laupapa i luga o le 'olo
Luga o le tagata.

o)

Laupapa i luga o le 'olo
Luga o le tagata.

e) Le faasologa o paipa strokes:

A, latou te faia le talafeagai fuafuaga;

O pu o loʻo galulue (tatau ona latou 20mm e sili atu nai lo le lapoa o paipa) ma le ote o le pito o laupapa;

G-tuu le laupapa ma faapipii le vaega pito i totonu;

O loʻo tapuni le pito o le pu ma se mama talafeagai

Muamua, o le fola i luga o le mafolafola ma le matutu faavae o loʻo faʻasalalauina le polythylene ata, ina ia o le astacent stavis i le tasi ma le tumutumu 20-30cm. E avea ma o le ausa o le fola o le fola. Ina ua maeʻa, pefusio i le malosi o le ata tuʻu le ata i le mea sili (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le polysuthyle po o vai). O le tulaga sili ona manino i le itiiti o le faavae, ma o le plug e taina le galuega a se isi vevela ma le leo insulator. Fasi mea o loʻo iai le upega tafaʻilagi i luga ole laiga, ma o soʻoga o le tufuga o loʻo faitioina ma scotch ma na o lea ona amata lea i le fola o parquet.

O i latou e manaʻo e faafaigofie le faiga o le tapenaina o le faavae e tatau ona iloa o le gaioiga i luga o laupapa o loʻo tulaʻi mai o le a le i lalo o le Komiti o utaina. A aunoa ma le mea na te solo ai, o laaga i luga o le fola e foliga mai ai ma faalogo lelei. O tagata alolofa e savalivali le Brerefoot o le a lafoaia lenei fiafia, a itiiti mai i le taumalulu. O laupapa o loʻo taoto i le taimi saʻo i le malulu o le sima o le a malu, ma o lenei e le talafeagai.

Aua neʻi galo o le fafie o le hygroscopic. O le a le maua e le iPak se Komiti Faʻamalolo o loʻo tetee i suiga o le le gaoia ma le vevela, pe a faʻamutaina o le "floting" faʻapea foi i nofoaga e mafai ai avanoa (10-15mm).

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 25.

Khrs.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 26.

Weitzer Parktt.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata 27.

Barlinek.

Laupapa i luga o le 'olo
Ata S. Mognonova

25. Aua le galo o le palapala e sili atu ona matauina i luga o le pogisa fola

26, 27. Mo le teuteuga o faasitepu, tagata gaosi gaosia e ofoina atu papatusi faʻapitoa poʻo faʻamatalaga e faigofie ona auai i laupapa.

E i ai le isi pakaga tele tekonolosi. Fanara pipiʻi i luga o le tuufaatasiga o loʻo tutoʻatasi ma le faʻaopopoina o ia ma tagata taʻitoʻatasi. Ogatasi le laualuga i le olo, ona kiina lea o ni laupapa pulupulu. O sea tauemu mo faʻamatalaga faʻapitoa e le maualalo i le fola mai le fasi maʻi ma e leai ni faʻatapulaʻa o le tuʻuga o le potu. Peitaʻi, ona o le manaʻoga e mauaina Plywood ma Kelu, Faʻateleina le taimi o le fola, faʻapea foʻi ma le totogiina o isi galuega ua leiloa o se tasi o tulaga lelei o totonu o laupapa laupapa, anapogi ma taugofie.

Nai lo le fafie-burk?

O se kuka i fafo, e le gata i se laau, ae o se tino o le cork ok. Temply, o se tasi o mamanu o fale o saito e tutusa ma se laupapa faʻa-condal board laupapa, ma tuʻu vave ma faigofie "metotia. O le fola o le vaifofo e manaia i le paʻi ma le mafanafana ona o le masani o le saogalemu o le nofoaga o lenei mea. E faaitiitia le deteo ma le leo o le ea, e le fefe foi i le vai, e le o le palapala ma e le lagolagoina le mumu. I le matou maketi, o ia iʻa o loʻo fai ma fai ma fai ma fai ma sui o le corpart oloa (Texcorks), iPork, Portim, Microork, o Abercerek (ABA Siamani). Vaega o le vaega - 90030010-12mm. Tau 1M2- 900-1800RRUB.

O metotia lisiina i luga e mafai ona tuʻuina i totonu o soʻo se paneta e tusa lava poʻo le a le latou tele. ADAL o lenei metotia e pei o le taoto i luga o pou, talafeagai laupapa ma le mafiafia o le 20mmm ma sili atu. Ua faʻapipiʻi LUGI i potu ma se le mautonu tele, lea e le mafai ona faʻaaogaina ai le avega i luga o luga. Ina ua uma ona uma, o le tele o le pasene o le sima o le siʻosiʻomia (fai mai, i se potu e tolu o le potu e tolu) o isi taimi e le tasi le tone. E ui lava i lenei tulaga o filifiliga e mafai. Afai ei ai se tamai laupapa o soʻo se mafiafia i luga o le lagsi. O le a le mea e tasi o le faʻapolofesa e tatau ona fautuaina e tatau ona fautuaina e tatau ona fautuaina atu i tulaga lelei i tulaga faʻapitoa e tatau ona fautuaina.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "Fale Mamao", "O le toeaina o HOTTBYCH", Carlinek, Traftock, Internger Parttt Mustowtt

Faitau atili