Savali i luga o se laau

Anonim

Fafie folasaga i le togalaʻau: Talosaga Filifiliga, Facebook Fausiaina o ni fonotaga, faʻaaogaina ituaiga o laupapa, tausiga o togavao

Savali i luga o se laau 13020_1

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
"Ocmo-m"
Savali i luga o se laau
"Ocmo-m"
Savali i luga o se laau
"Ocmo-m"

E tutusa lelei le leo o le togalaau i le fale: o le au sui e tasi e tasi na maua mai i ni poloka, o le vaega lava e tasi ile sela ma le sui o le. Ma o lenei o loʻo i ai se faʻamafanafanaga faʻapitoa, o le mea tulaga ese e iloga ai le lanumeamata "puipui" mai i le siʻosiʻomaga ma laʻau

Savali i luga o se laau
DLH Group-Bohmans
Savali i luga o se laau
O le poloketi a le tusiata - o le fale ogalaau

Ata K. Manko.

Soʻo se mea, ma sili atu nai lo nofoaga tetele uma, o le fola e tatau ona i ai le faʻaituau i le 2-3o ina ia mautinoa le tafe o timuga. Afai o le terrace o loʻo latalata i le fale, o le palu o le a oʻo mai i ona puipui

Savali i luga o se laau
Tusiata yu.shorteexes

Designer v. Evookomova

Ata K. Manko, e.kibubaba

Ua atili ai ona alualu i luma taualuga o taualuga. Ua motusia i latou e le togalaau ia, faatulaga platforms mo faafiafiaga. Fafie laupapa, e ala i le ala, fesoasoani malolo ma toʻafilemu. Peitai, aua le galo e uiga i le saogalemu ma ia mautinoa e faʻapipiʻi le fulafula

Savali i luga o se laau
Ata M.romakin

Laʻu laau e le gata i ni malamalamaaga lanu enaena, ae o isi taimi o le pitonuina - mo se faʻataʻitaʻiga, i se fatu moli, e aumaia ai le lagona o le mea fou

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le ala 'oa i lalo ifo o le tau, latou te fautuaina le ufiufi o le eleele ma geotexles
Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Ata M.romakin

Alalaupapa na fausia e Zigzag, pasi le taimi malaga i luga o le vai. A e liliu i se tasi itu, o isi, o isi, augatupulaga masani e iai le taimi e suia ai nai taimi aʻo leʻi amataina o tatou mata. E tutusa fausaga e tutusa lelei mo laufanua i le ortital style.

Savali i luga o se laau
O le Deck Lauyout ata faʻataʻitaʻiga sili atu ma le faʻaeteete e faʻamalosi le umi o le umi o laupapa e faʻatatau i le lag: o soʻoga e mafai ona o i luga o le lagsi

Fafie fola i totonu o le togalaʻau o se fetuunaiga o se isi auala e piliki pe iliili. O ia fausaga e matagofie: O le natura lanu ma le tino o mea e tuʻufaʻatasia ma le siosiomaga siosiomaga. O le fola e talafeagai e faʻaaoga, le faʻaaloalo i le tausiga. O le laufanua o le laau e manaia ma kiki i luga, ma le mata.

O fafie e fai i laupapa laupapa. O le togalaʻau lenei ma le solo sosolo i tafatafa o le vaitaʻele poʻo le taualuga o le taualuga, ma le faʻafitauli ma le faapalaga i luga o le pending. I le tele atonu latou te eseese ai. O nei matapu uma ua iloga i le mea moni o le laʻau, muamua, o loʻo aʻafia lava i mea e uiga i le palapala i luga o le 'eleʻele, ma lona lua, o le la latalata atu i le palapala. I lona natura, o le mea lea e aoga ai faʻataʻamilomilo, o le galuega autu aʻo tuʻuina i lalo le fola o le faʻaumatiaga o le matua ma le faʻaleagaina o fafie.

Faatoa Polokalame

Ae le i tauina le fola, e manaʻomia le tapenaga o le faavae mo ia - le faavae. Ina ia faia lenei mea, muamua o loʻo tatalaina ai tulaga o loʻo latou fuafuaina e fausia ai se laupapa laupapa. O le faavae e mafai ona avea ma sima slabs ua folasia i se mamao ese mai le tasi ma le isi. O isi filifiliga o isi filifiliga o loʻo faʻapipiʻiina o le palasitika i luga o sima (i se tulaga, o le sima e fai ma faʻavae o le ogatotonu) pe o le 150-200M. O nei masini ua faʻatagaina ai oe e taui ai mo le vaega uma e mafua mai i le mea moni e mafai ona e fetuʻunaʻiina le maualuga o le lagolago ma le vae o le ita i luga o tisiki. O lea, Buzon (Belgaum) Gaosoina o le tele lagolago o lagolago: O le tele o lo latou maualuga o le 17-620mm, o le tulimanu o le fiafia o le disk-0-5%. I le 1M2, e i ai le lima lena lagolago i le averesi.

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau

O le ituaiga o le fola o le fola e faʻataʻitaʻi ai le tusiata ma laufanua. E iai se mea e mafai ona iai: O sikuea faʻatasi, sikuea, pe sili atu foʻi ona faigata, e aofia ai ni fuainumera.

Ona faʻapipiʻiina a anesptuc woodben coungs i slarete slab poʻo le sikula lagolago (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le faʻapipiʻiina o le larch) poʻo uʻamea. Fuafua i luga o le tele o le laʻau, o loʻo tuu le faʻailoga i le mamao o le 400-600m a le tasi le isi. O le koluse vaega o le lag e ono ese - 5050, 7045, 7550mm. Ina ia sili atu le fafie, o le lagsi e fai ai.

Savali i luga o se laau
Ata M.romakina pe a e manaʻo e teuteu se laupapa laupapa ma se tamaʻi laupapa ma le gazebo, e le manaʻomia le tele, "i le seneturi". Malamalama mama, filifiliga telefoni, o le fea "malepe" mo le tele o tausaga masina. E taua le gafa o le vaipuna, o le pa e mafai ona avea mai ie ma tautau e pei o pupuni e pei o puipui.

I luga o le laumua o le faioloa a le taulaga. E lua auala autu e fafaga ai latou. A o Stining Steel Swow (Lapataiga lapoa - 5mm) faʻaaogaina, ma o pulou e tatau ona tosoina ifo i lalo o le laupapa ma, pe a manaʻomia, tapuni le faʻapipiʻi. Ina ua tapunia le metotia, o le auiliiliga o le faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina: o loʻo valaʻau mai i totonu o ni ata faʻapitoa i totonu o laupapa ma tuʻu i luga o le fola. O le popesi o loʻo tuʻuina atu i se avanoa o le 5-8mm e faʻasino i le tasi ma le isi ina ia mautinoa le faʻanatura o le ea ma le tafe vai pe a suia le vevela ma le susu.

Savali i luga o se laau
Tusiata r. taofi

Ata K. Manko.

Savali i luga o se laau
Tusiata v. Malkin

Ata e K. Manko tatala Terrace - o se nofoaga leaga mo faʻatasiga ma ti o inu i le natura. E puipuia ai oe mai le susulu o le la ma timuga, faʻaaogaina ma le taualuga. Meafale filifili i lou tofo, laupapa laupapa, lalagaina o Ratttan po o le palasitika.

O laupapa ua faataatia ese ina ia o soʻoga i le va o latou (pe a iai) e aofia ai ma le an. Lulu i le tuaoi o le tuaoi e tatau ona "nonoa" i le tele o laina. O tulaga o loʻo i luga o le 40-50cm i luga o le eleele tulaga, e sili atu le saunia o tagata faʻasolosolo poʻo osofaʻiga.

O lea e le seʻe le fola, le laualuga o laupapa e tatau ona mimigi (o le rifemini e tele pe laiti). Ia mautinoa le vai vai, laupapa laupapa e masani ona i ai sina mis-2-3. I itu o le fola teuteuina ma laupapa, tuaoi o maa po o piliki po o laau

Laau fafie ros

E tele ituaiga fafie, o loʻo faʻaaogaina mo le fausiaina o fola o fafo atu o fafo. Tele taimi e masani ai o laina tumau o le maualuga o le malosi ma le malosi (o le tele o le necrotes tuputupu ae sili atu i Amerika i Saute ma Aferika i Saute; I luga o le maketi a Rusia, o mea ua saunia sauni sauni mo styling, i foliga o le terrace, poʻo le deck (enge), laupapa. O le igoa ua faamalamalamaina mai e le mea moni faapea o le Komiti Faʻatonutonu e faʻaaogaina mo le fausiaina o Asthes, faʻamaumauga o vaʻa (o lenei, o le faʻailoga o lona vai teteʻe ma le faʻatuatuaina).

Tolauapiga

Savali i luga o se laau
Laau ma afi-le talafeagai tuaoi. Peitaʻi o le ogatotonu o se laupapa laupapa, e mafai ona e fauina se faʻavae afi, e manaʻomia ona e tuʻufaʻatasia e agavaʻa. I lea tulaga, o le toa o le pū o le pa o le pilito o le pulumu, na fausia i le ituaiga o taulaiga. Faavae o le 'upega tafaʻilagi - mai le tutusa chamotte piliki, seevae, sima faʻapipiʻi. O laupapa tuaoi e fautuaina e faʻatautaia ai ma le le mafai ona togafitia.

O le papa tuputupu ae i tulaga Rusia, o loo faaaogaina le larch Siberian mo le fausiaina o le fola. Afai e faatofuina le laau o le laau lenei i le vai, o le a le pala ma iu lava ina o le a avea na o le malosi. Na i luga o le la ave o le playgrounds o le laupapa larch nisi taimi "ia faamaligiina". O le komiti afi e gaosia e le lalolagi vaomatua, o fafie moni (uma- Lusia). O le tau o larching e tusa o le 1000-1500 rubles. Mo le 1m2. Pine o le taugofie, ae le tumau ma le malosi ma teuteu. O laupapa mai le Siberian Larch ua fautuaina ae e te leʻi alu ese mai le le fiafia mai itu uma ma se laina faʻapipiʻi poʻo le vali. Mai Pine, muamua ma aftisfodis, ma se mea e fai ma pei o le faʻavae ma naʻo le taimi lava lena.

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau

"Ofu" i le togavao o faʻasaʻa e matua matagofie. O le tuʻuina atu o le vaega o le vaega e mafai ona avea ma faitotoʻa, ma se lipine o maʻa, faʻamamafaina ai le gataifale.

Fufulu ina ua maeʻa le timu, o le laufanua o laupapa ua fautuaina e fai ai le faʻamalosi - aloese mai manuaga. E faapitoa lava le taua mo i latou fola, lea ua faamoemoe e mo lava faagaoioiga matuai: auala, auala laupapa.

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Gata
Savali i luga o se laau

Faʻavasega geometric laupapa laupapa i soʻo se laufanua o loʻo fai ai se lagona o le faʻatonuga.

Sili atu taugata lapisi, ae sili atu le talafeagai ituaiga ituaiga o laau. O nei mea leaga o Bangki, Garapa, IPEBA, Kumaru, Pamusuru, Moapa, Arebrim Woom, TIK5). E le gata i latou maualuluga aafiaga (timu, kiona, puao, ae faapena foi inise, a funfo, ma isi, lemu le mafaufau. O le vaega o le a faʻasitepu laupapa mai papa teropika ua faapitoa e tuuina atu e kamupani Europa: OSMO (Siamani), Timberline (Netherlands), Fortim Fefaatauaiga (Belgium), DLH Group, Horning. I le poloaiga mo le fafie mo se taimi umi le faatumauina lona lanu faalenatura, e tausia ma le fatuga puipuiga ma lanu eseese, e aunoa ma lenei, o le laupapa e le lanu grayish foi faatosina. O le tele o le faʻaletonu e faʻatutuina i le suauʻu, e siʻitia foʻi le ofuina o le leaga o fafie. O le suauʻu suauʻu (Britta), o le suauʻu o le suauʻu) (varathane), ma tik l, iroko l, banmon, Siamani) (Siamani) (Siamani)

Luga o le vai

Savali i luga o se laau
Tusitala o le poloketi a o.is.gette

Tagata mamanuina v. Pashin, S.shukhkuv

Ata V.nepledova

Savali i luga o se laau
Tusitala o le poloketi a o.is.gette

Ata e V.nefdudovatot O le vaipuna, o loʻo tu i tafatafa o le fale ma vavalalata vavalalata i le faʻasaina o le fale, o le ituaiga o le tasi fusia. O le tele o le vasavoir - 1812. faavae Bentchable mo fola, uamea faatoafilemu tafatolu o loo i 1,2m (a) increments. ua rigidly faapipii taitasi i le olo apamemea tūsaʻo, teuina i totonu o sima. O le vaega o le 1.1 m lautele na dialed mai laupapa larch (fuaiupu - 102,5 cm, umi - 2m), tuu i luga o le mata o le rugger (b). Pe a lafoina i latou, punou, fulisia mai i latou lava - tusi mai. O laupapa na fautuaina e se lanu mahogany. O le foloa ie olo i luga o le vai e uiga i le 35cm, ma luga atu o le laueleele - e 15-20 cm. I luga o itu sa teuteuina i laupapa lava e tasi.

E fou fou ma talu ai nei, ua faaaogāina o mea e manaʻomia - vevela-togafiti fafie. Ua ofoina kamupani Rusia uma e lua "West-Wood Rus", TMD ma atunuu i fafo-Barkett (Siamani), Lunawood (Finelani). O laau taulimaina ma se vaa vai gluable i lava le vevela maualuga (e oo atu 220-240 ° C) e aunoa ma le avanoa o le okesene ma o le faaaogaina o so o se vailaau faaopoopo. O le iʻuga, o loʻo suia lona fausaga i le lautele o le tulaga. O le physico-vailaau meatotino o le paʻu o le galueaina o fafie ua fesuiai: muamua uma le susu mataupu e faaitiitia, lea o lona uiga o le tetee atu i rotting, o le aafiaga o le siama, fungi ma iniseti tupu. Ua le mafanafana ni togalaau vevela ma le faalumaina o le le fiafia o le vevela i le le fiafia i le le fiafia i le le fiafia ma le faafiafiaga, o lona tulaga o totoe o lona tino. O le fanua o le vailaʻau o vailaʻau o loʻo taofia. O le lanu e suia i luga o enaena pe enaena enaena. Peitaʻi o le vevela togafitiga togafitiga ua ia: tuanai, e avea ma maʻa maʻaʻa. O le tele o ituaiga lauiloa o loʻo sauaina i le vevela togafitiga - Pine, Sporce, Birch ma Apped. O nei, ua faaaoga mo le gaosia o le fausaga o loo i le ea tatala, e sili atu e masani ona faaaogaina paina ma perosi. Tau - mai le 2 afe rubles. Mo le 1m2.

Shinstice parquatch

I le faʻaopopoina o laupapa, o le igoa lea ua taʻua o le malo o Sariew Bendwephe. O ni fusi ia, e masani lava sikuea (o le umi o le itu e mafai ona ese - 300-500mm), sikoa mai le tele o laupapa laupapa O fuafuaga e foliga tutusa i le pito o le pipili pe o le a faitalia i ai. Ina ia le faʻaputuputu le vai i luga o le laupapa laupapa ma tafe ifo i lalo, e laʻititi gaps (1.5-8 mm) i le va o puipui. Faatasi ai ma le tasi ma le isi, o fusi e fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a Latches na tuu i tafatafa o le atoaga o le palasitika o le palasitika. E mafai ona avea le faavae ma mafolafola, sima, valivali i lalo, e oo lava i le amioatua. O sea maʻi o loʻo faia mai i le Extrac Georges - DLH Group (averesi tau - 3200-3400rrub. Mo le 1M2), osmo; mo le 1M2), Osmo; faapea foi mai le siberian larch, vevela-togafiti fafie. Faʻasaina e le gata i kamupani laiti, ae faʻapea foi Rusia-Fynwood, laupapa moni. O le kamupani "labyrith" na atiae ai se faiga o le viliina o le tino o fafie-tumu PVC. O le lattice lattice ua faia i palasitika (pnd). Fua o le module - 300300mm, maualuga, 25m, tau - 169 ru. O lenei gaosiga e ofoina atu foi le faʻatagaina mai le vevela-togafitia birch, larch, pine (tau module 300300MB).

Tricks Konafesi

Savali i luga o se laau
Savali i luga o se laau
Ina ia lafoa uma le fesoʻotaʻiga o le pito i lalo o le nofoaga o le nofoaga, o le togalaʻau o le panisi poʻo laupapa laupapa e faʻapipiʻi i luga o le sikula lagolago (a). Vavaeʻese vaega o le punquatch sootaga faʻatasi ma tasi e faʻaaoga ai le faʻapitoa faʻapitoa. O le iʻuga pito o le fola e masani ona teuteuina i ni laupapa lava e tasi mai le tulaga o le pamu (b) o loʻo faʻafaigaluegaina foi. Afai e tatau, o le tulaga mo faʻafiafiaga poʻo se faʻasologa e faigofie ona faʻateleina ai, faʻaliliu pe faʻaliliu i se isi nofoaga.

Faʻafefea ona fuck ma faapelepele

O le tausia o le laupapa laupapa e le faigata tele. Talu ai o le taimi foi a le o faia loa le Komiti Faʻatonu ma ni faʻapitoa faʻapitoa, i le lumanaʻi ua naʻo le manaʻomia le faʻatumauina o latou i foliga lelei. O le a le aruta lona uiga i le tautotogo pe a uma le kiona, e manaʻomia e aveese uma le palapala ua faaputuputu i luga o le taumalulu o le sifi i totonu o le croom pe kiliki ai le pulumu. Faʻatalaʻia lava, pe leai ni pelisi i luga o le folasaga ma vaevaega ina ia aua neʻi mai ni agasala ma Bursfoot i nei nofoaga. Lea ua tuʻu ai i fafo le pito i lalo o le puipuiga, o loʻo faʻamamaina ma faʻaaogaina lenei tuʻufaʻatasiga o lenei tuʻufaʻatasia. I le taimi lava e tasi, o le taimi e tasi i le 1-2 tausaga, o le au tau o le mea na fautuaina e toe faaleleia atoa

Savali i luga o ala

Savali i luga o se laau
Fot. O le tele o le tele o le tele o ituaiga o ata o laupapa laupapa. O le alavai alavai mo i latou e masani ona tautua i le iliili (vaega 15-20cm), ufiufi i luga o le oneone (syster 10cm). O laupapa e mafai ona tuʻuina i luga o ato ma malupuipuia lava ia tusi. Ma e mafai foʻi ona e vave i luga o le aluga faavae, ma tuu ese le tasi mai le isi ma ua utaina i maamaa. O lea la, e le gata ia tausia o le avanoa o drainwater alavai, ae ole atu foi se savali i le ala o le aluga e atoatoa. Mo auala, e masani ona faaaoga larch, lea e tusa ma le 10 tausaga talu ona iloilo ma antihygribic impregnations. I nofoaga heather aing, e le fautuaina le laau.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "West-Woul Rool Rers", Vestry "," OSmo - o le "Boynwood mo le fesoasoani a le Kamupani i le tapenaina o mea.

Faitau atili