Taualuga i lalo o vae

Anonim

O le ata o loʻo iai le fale mo Moscow na mafai ona fausia i luga o le taualuga o le taumalulu togalaʻau ma se vaega o 40 m2 - moli uila fale

Taualuga i lalo o vae 13024_1

Taualuga i lalo o vae
Taualuga i lalo o vae
Florist Florinist Florist Kees Want Draquee.

O le isi potu i luga o le taualuga na liliu le taulaga o le taulaga i le tutusa o se atunuʻu tumaʻoti fale ma lona laufanua fanua

Taualuga i lalo o vae
I le togavao malulu, na mafai ona fausia tulaga sili ona lololo ai, ma mo le mauaina o malo, ma mo le tuputupu aʻe o le tuputupu ae o le la.
Taualuga i lalo o vae
O le tasi o puipui o le potu o le puipui o le sone faapitoa. Sa faʻaoga e faʻamau ai meafale. O le faʻaopopoina o le osofaʻiga i luga aʻe o le sofa ua nana i le protrizons faia o le sima i luga o le uamea faavaa
Taualuga i lalo o vae
Le tuuina atu o fausaga totoe i luma o le pepa, atoatoa maua faatasi ai ma oloa ituaiga motley, mea faigaluega e meafale po nei ma aiga
Taualuga i lalo o vae
O le masani masani o le pito i luga o laau i fafo atu o le faamalama fausia se lagona lelei mai tagata e ona
Taualuga i lalo o vae
O se auala gaoioiga faaopoopo tufaina mo le magalafu mafai ai ona e maua i luga o le taualuga o le fale po o le alu atu i le laulau, bypassing le sone sui autu
Taualuga i lalo o vae
Taualuga i lalo o vae
Taualuga i lalo o vae
I le fola mai le laupapa Pine na faia i le umi na mafai ai, na togafitia i le lanu o le antisestic vato o le vanimonimo o le laau, ona e ufiufi ai lea o le tino
Taualuga i lalo o vae
Fale o le taualuga
Taualuga i lalo o vae
Ata o le masini na faʻagaioia
Taualuga i lalo o vae
Tapelaa o le taualuga

I le masani a Moscow Street ei ai se fale oona i ona po nei. I luga o le eleele fola o loʻo i ai faleoloa ma ofisa, i luga o isi fale mautotogi. Mai i luga, aua ai, e tatau ona i ai, e i ai le taualuga, ae le faigofie, pei o le tele o fale i taulaga, ae na latou faʻaaogaina.

Fausia se ola potu i luga o le taualuga o le fale, e pei o le faatoaga o le taumalulu, sa iu ina avea ma faafetai mafai ona o vaega aoga o le fale. O le poloketi na saunia mo le faʻaaogaina o le taualuga mo faʻafiafiaga: Tofi iinei o le ata o le ata ma laufanua - O le masini o ia fale faʻapipiʻi o loʻo eseʻese.

E tusa ai ma le tusiata tusiata, ua vaevaeina le taualuga i ni vaega. O le maualuga o se vaega o le olo le sone faapitoa pe afai o le ufanafana lifi mai ma o fea ea faaiuga, ua tu antennas ma isi fesootaiga. O le tuaoi i le va o vaega masani o le maualuga o le puipui; O le puipui e tasi e ulufale ai i le taualuga i le itu atoa. I lalo o vaega taʻitasi o se lua-tulaga fale mautotogi. O le Mine o le Shiorcase e fesoʻotaʻi tulaga i le lata mai o ie lata mai o loʻo faʻaauau pea i luga o le sitepu e alu ese mai le taualuga.

Togalaau taumalulu

O le umia o se tasi o fale mautotogi i le fogafale pito i luga, o le iloa o le vaega o lona fale, ua latou to ia e atamai i le va i latou. Ma sa latou mananaʻo ina ia mafai ona malolo i luga o le taualuga e le gata i le tau mafanafana, i le taumafanafana, ae foi i le tau malulu. O lona uiga, na fuafua e fausia se potu umi i luga o le taualuga. Tusiata Alexei Razornov, lea na latou liliu mai, na ofo atu e fau se taumalulu togalaau - moli matala fale.

Ina ua fuafuaina le togalaau malulu, o lona tulaga masani na masani ai na manatu. Ina ua maea uma, o le vaega tuʻufaʻatasi o le faatulagaga sa manaomia e auina atu i le taualuga o se fale tuai e 17 storey faatuina i luga o se auala e tausia lelei. E le gata i lea, o le tele o le mamanu o le talafeagai ma le uaea maua uta avega i luga o le taualuga. O lea la, o muai lava i le vaega o le "Aufaigaluega o le fauina o le suʻega" na maeʻa le faaiuga e uiga i le lagolagoina o le ova o loʻo faʻatinoina i le fale. Na iloa mai o le avega mai le togalaʻauʻau malulu e le taua faʻatusatusa i le faʻatagaina.

O le iʻuga e sili ona lelei e avea ma le tali saʻo. E sili ona faigofie i foliga ma embodiment o le faatoaga taumalulu na faapipii atu i le fencing uma oi ai nei o le sone ma staircase faapitoa. O le ituaiga o le fausaga o se prism. O le pepa na filifilia i se manatu o le a faigofie ona o ai le kiona e o ai ma le mafiafia o vaalele ma e le i ai nei le fausiaina. O le ausiaina o lenei sini foi e tautua "mamafa" mai "mai le le mautonu palasitika celsiular polycarbonate. O lona atoatoa sili ona lelei sili ona lelei saofaga e faasee kiona.

Alu i fafo i le siosiomaga

Taualuga i lalo o vae
Taualuga i lalo o vae
Mai le taumalulu togalaau e mafai ona e alu i le taualuga pe a uma ona lua galuega. O nisi faitotoa e masani ai, taufetuli, isi, matamuli. A itiiti mamao i le va o pa o le faatoaga taumalulu ma parapet, i le lima e tasi, ma le faaaogaina fetaui tonu ai o le avanoa i totonu, i luga o le isi, faalau le manaomia ona faaaoga le sliding mamanu o le faitotoa. O mea e fiafia i ai le teuga, o elemene uma e tatala ma musuia e faia i le palasitika talaaga.

Afi sequavai

O le fale ei ai le vavae ese o le afi. O le afi afi ua faʻapipiʻiina i le umukuka. O lona paipa e fufui i le va o le taumalulu togalaau. Mo le faʻamalieina o le vevela, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o le faʻatoʻaga ma fatuina o le malaia iinei, tuʻu foi se pa talo. Na filifilia e le au ona ave le ogaumu o le ipu o mamanu o le mamanuina, ma le puipui faatanoa vai. Lua o latou e tautua faitotoa e sui ai ina ia mafai ona e faamemelo i le matala matala. O lea, sa faʻaaogaina le ogaumu aasa o se "lapoʻa", ma i le isi avanoa na ulufale ai i le faʻaaogaina o pusa e lua pusa. O le pito i lalo o se faiaoga mo le ogaumu, ma o le pito i luga ua mamanuina mo le "paka" o le siiina mai. Ina ia aveese mea tau pulega, se isi nofoaga tuufua. O lea, i luga o le taualuga o le faatoaga taumalulu e lua paipa tutusa: o le tasi - mai le magalafu o le Faatoaga Kuota, le isi - mai le taulaiga o loo i le fale.

Puipui mafanafana

E pei ona taʻua, o le taumalulu togalaʻau na faʻapipiʻi i puipui e lua o le tekonolosi o le sone ma le mimiti o le sitepu. E lua isi pa puipui na fausia e pei ona taua i lalo. I luga o le lautele o le potuina o piliki, o le faavae lipine i le maualuga o le 60 cm ma fata lagolago, faʻatasi ai ma le puipui o maota o le "ulutala". Le va o le racks e racks faavaa uamea faia o alumini talaaga - Faatoaga Winter ( "Tatprofil", Rusia) i lalo o le laisene Schko (Siamani). O faʻamalama ma faitotoʻa uma o loʻo faia o le palasitika palasitika (Siamani).

Otonoa i le taimi nei

Taualuga i lalo o vae

I le leai o le totonugalemu o le totonugalemu o le tele o puipui ma le taualuga, o le lalafi sese na o nei. O le mea lea, maualalo maualalo-voltage cuctive system faaaoga e toto ai le taumalulu togalaau. Manifinifi uʻamea filo ma tamai laʻau matagofie o loʻo nofo ai i lalo o le taualuga. Mai le manatu o le vaʻai eletise eletise i tulaga maualalo-v o le vtasigaloa o ni vaega o atigipusa i totonu o le streparent. E lua manoa e faʻaloaloa ma faʻamautu i se laʻititi mamao mai le tasi ma le isi. O le tasi o le leai se tagata faʻatau, o le isi o le vaega. Lumeinares e faʻasaʻo i le va o manoa i luga o le fetuʻutuʻunaʻi faʻamalolosi e aunoa ma le paʻu.

I fafo, o le tapeina o le faavae na fusia ma polyplex mea ma tumu i maa faalenatura. Mai totonu, sa faʻafefe ma vali ma paʻepaʻe vai vai e suliloina. I le va o le aufaaleia o 'olo faʻapipiʻi se faʻavaʻa mai le "mafanafana" Alimini faʻamatalaga ma le lua-potu faamalama. "Malamalama" O ia faʻavaʻa e taʻua o le i ai o le i ai o le sili atu o feololo E tuueseeseina i totonu o le faavaa alumini mai fafo, ina ia e matua telegese le vevela o fesuiaiga o tupe i le va o le potu ma le auala e ala i le faavaa. Faaofi o se palasitika talaaga o polymimide ma le fiberglass i ai 3 (5) mea pueata. O se mea e iloga i se vevela o le laina o laina e tutusa, pei o le alumini, ae o le mea lea, e le mafai ona suia, e le mafai ona suia ai le malosi o le tamaoaiga . Ua saunia faʻavao e tagata o le almininum faʻamatalaga ma le sili atu o le vevela ma le powder promets. O le tekonolosi o lenei lanu e aofia ai faamago i se vevela o 200с. Polymimid faigofie ma le sili ona vevela vevela. Valivali faia e oka i soʻo se lanu i luga o le Ral Seti, mo faʻavaʻa i le togalaʻauʻau malulu, White na filifilia.

Fua faatatau

Taualuga i lalo o vae
Mo le faʻavaʻa o le taumalulu togalaʻau, na faʻaaoga ai se tusi lima lima. Tolu potu tutotonu o le tuueseeseina vevela maua a lautele o 20mm ma o loo faamatalaina i le tetee faaliliuina vevela 0.55m2c / W, lea e tausisia ai tulaga faatonuina faʻaʻesega vevela mo faamalama i le itulagi Moscow. Afai tatou te faʻaaogaina se faʻamatalaga ma se vaega laiti i le vevela fesiitai, faʻamatagi mai pa'ū mai totonu o faamalama i totonu o le malo mamafa. O lona aʻoaʻoga masani e taʻitaʻia i foliga o le teuteuina i meaafale ma tisu.

Aiga gaosi aafiaga

I le tatou tau, o le faʻatumauina o le lelei o le vevela i le tele o fale e faʻaititia i le vevela. I le tulaga o lea tulaga, e tatau ona puipuia le potu mai le malulu, ma le vevela. Tufaina o le vaega autu o le fusi o alaleo la, tuai feaveai polycarbonate atagia umi-talotalo leisa vevela, ma fatuina ai se aafiaga oona i totonu e.

Le La Puipuiga ole la

Taualuga i lalo o vae
Mo ni mafuaʻaga saogalemu i le pito i luga o loʻo i ai, ae le o le shockproof tioata, laupepa o le auala manino o le celycarbonbonate ua faʻapipiʻiina. O le faatulagaina potu-eseese o le vaega o le satauro o le pepa e faaleleia ai le meatotino vevela-faaola o le mea ma le sao i le faataapeapeina o le susulu o le la ati. Ina ia mafai ona ofi, taʻitasi faʻavaʻa e faʻavasega ma se ie faʻataʻavaleina. Talu ai e tele o vaega o le mamanu translucent, e le mafai e aapa lou lima, e tatau ona mechanized le ie puipui.

O le faʻalavelaveina o mea uma e uiga i mea uma ma meatotino o mea na faʻaaoga na gaosia ai se vevela inisinia fuafuaina. Na ia faʻaalia o le vevela o le leiloa i le taumalulu togalaʻau sili atu i le vevela vevela i le averesi o le tino e sili atu nai lo le 2 taimi. Toe manatua ma le fuafuaina mo le faʻamafanafana ma le malulu o le nofoaga e manaʻomia ai le sili atu o le malulu o le ea i le malulu-vevela auala, o le foloa o le eria o le malo malo. O le tulaga o nofoaga tutotonu e leʻi mafai i luga o le taualuga (o se faʻalavelave i le inisinia o le fausiaina o le solia atoa o le togalaʻau o le taumalulu o le taumalulu o le togalaʻau. E aoga le maitauina o le feteʻenaʻi e seasea lava o le vevela o le eletise eletise ma le malosi o le la.

Maa patchwork

Taualuga i lalo o vae
E fatu ai se siosiomaga i le fale, sa manaomia se leo lanu itiiti ifo i vaega laiti e ona noatia i teuteu totonu. Vaʻavaʻai i le aoina o le Ceramic Tile, na teena e le tusiata mea uma. Lenei ua manaʻomia se suiga faʻafomaʻi, ae le o le tutusa ma le faʻaleagaina o le mamanu. Na faafuasei, ona maua lea o le filifiliga. Mai toega o faʻatasiga eseese ma fasi vaega o teuteuga ma le mononomed lanu laupapa mai le teuteuga sima sima croccim (o le ata o le foloa. O lenei ata "mafanafana" o totonu o le le mautonu le malosi o le vali.

Pine folasaga

Muamua faaauupegaina i luga o le taualuga o le taualuga na uma i le popcelain maaane. Sa iai ana tamaʻi faʻaiilasina e taua tele le timu ma le fufuluina o le kiona, ae vave ona faʻamatala atu i vai. O se uila fou, taulai atu mai se laupapa pine sili, sa fesoasoani e fofo le tele o galuega i le taimi e tasi. Muamua, o le maualuga o le pape na faʻaitiitia mai le 1.4 i le 1,2m. Ua sili atu le vaʻavaʻaia o le le lelei o le saogalemu. Lona lua, mou atu mai le ituaiga vai alalaupapa. Lona tolu, o le fola o le foloa o le lautele. Na tuu le laupapa ma le vanimonimo, ma faʻapipiʻi uma le vai i le tutusa malie. Lona lua, o le laupapa fola e masani ona mafanafana i le tago ma le le faaeeina.

Mai le taumalulu i le taumafanafana

Taualuga i lalo o vae
I se tasi o tulimanu o le taualuga, na tapena ai nei se pusaaifo mai le faʻatoʻa lafo atu - A uma, i le taumafanafana, e tele laʻau e faʻaalia i luga o le tulaga avanoa. E aumai le vai i le taualuga ma le mafai ona o faigata ma le faamaopoopo. Taimi masani pe a i ai laau uma i le taumalulu togalaau, vai mo le vai o lo o pa mai i le mautotogi. I le taumafanafana, pe a o latou feoaʻi tele iscow timuga, susulu tele tafe o le fugalaʻau phosias faʻaopopo iinei.

Tulaga ese poo mea moni?

Ae paga lea, o foliga tutusa o taumalulu faitotoʻa ma faʻafiafiaga nofoaga e masani ona faia i luga o le laʻau masani. O lo latou pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le faʻasolo o le suavai, o le a le mafai ona tatalia aafiaga masini. Ua le fuafuaina le Agelu i lalo o le suavai vai e le o fuafuaina mo ni avega mamafa. O le masini o le fale o loʻo faʻatulagaina e iloga lona tulaga faʻavae.

Paluga

Taualuga i lalo o vae
E teuteu le pamu, na matou faʻaaogaina se faaputuga o laʻau i lalo o le piliki o maʻa masani. O le vaega faʻavasega o loʻo faia foi i maa faʻalenatura. Sa filifilia o ia ma alu ese i le tagata lava ia i se tulaga ua saunia. Ina ua mavae se aso, pe a tumu le kulimi atoa, o le vaega na faʻapipiʻi i le puipui. O le tuaa, taʻutino i le pogisa, o tuaoi o le upega tafailagi, e lua lava na teufatuina ai le kamela. Auā o lana masini, ua taoto ai uaea i lalo o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae i lalo ole nuu.

O le le mautonu (papatusi o le pito i luga o le polystyrene o se ata faapitoa) o loʻo i luga aʻe o le kapeta kapeta ma puipuia mai i totonu o le masini. E mafai ona mafua ona o mea tulaga ese o le faʻalauteleina o polystyrene: E le mafai ona mitiia le susu ma toʻilalo i le tele o malosiaga tetele.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Fausiaina o le Faavae Beam ma Brick Lagolago fata seti - 12 900.
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 42 300.
Faapipiiina o le feololo tapunia fale seti - 98,000
Faapipiiina o le afi mumū, chimney seti - 43,000
Atoa 196 200.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Piliki, masonry fefiloi, armature seti - 4700.
Steel rolling, steel course seti - 12 500.
Faamalama poloka ma le lua-glazed Windows, afifiina o fale mai le alumini anumi seti - 870 000
Fanaga, ulaula pu seti - 69,000
Atoa 956 200.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Vevela, Hydro ma Sydy Custoret masini 40. - 10 400.
Sima-oneone fusi 40. 480. 1900.
Masini laupapa laupapa 21. 320. 672020.
O le taoto o chramic sefulu ma le iva - 18 200.
Atoa 54 520.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic seti - 7200.
Faʻaʻesega seti - 4100.
O le eleele, sandbetne, faamalosiau seti - 10 690.
Posland laupapa 21m2. 450. 9450.
Ceramic tile, kelu 19m2 - 15 200.
Atoa 46 640.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata, ata vali 30m2 - 20 800.
Faasaga i le magalafu, o le masini laupapa seti - 14 600.
Carpentry, feagai ma isi galuega seti - 36 500.
Atoa 71 900.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Fefiloi nofoaga, eleele, punou, vali i / d seti - 27,600
Ceramic tile, teuteu maa, kelu seti - 11 300.
Atoa 38 900.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 120 pauna M. - 7200.
Faapipiiina o switches, sckets 7 PCs. 280. 1960.
Faapipiiina o fola vevela seti - 6900.
Faapipiiina o electroconvector 5 fasi. 940. 4700.
Atoa 20 7600.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 120 pauna M. - 3700.
Faʻateʻa le eletise seti - 23 800.
Fuga o le fola o le fola (cable, hormestat, atigi fatu) seti - 12 900.
Eletise eletise 5 fasi. 3500. 17 500.
Atoa 57 900.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Taualuga i lalo o vae 13024_23

Tusiata: Alexey Razheav

Decorator: Julia Ponomarenko

Phytoduzain: Lyuboov MoutOvava

Matamata i luga

Faitau atili