Simi Atoatoa

Anonim

Logopulati ti ma kofe umukukaware: filifiliga mo muamua mamanu ipu mo fale ma ofisa, matagofie ma talafeagai e faaaoga

Simi Atoatoa 13030_1

Mo le toatele o matou, o lau sili e sili ona e fiafia i ai o le loto faʻapipiʻi mo le ola. E taua tele lona aoga ma e le gata fuaina i le tau. O se mea lea mai le fanua o lagona, manatua ma mafutaga faaletagata. O le mataupu na o le le leoa - o le mea moni e mafai ona ia faamatalaina e uiga ia te ia lava ma lana talimalo po o le pule.

I mea sili a tagata aulelei o tagata o soʻo se itupa e lua, ua maua i latou lava, faʻapitoa lava ipu faʻapitoa, ipu mo ti poʻo le kofe. I se tulaga lautele, o oloa nei, ae le o le tele o aoga aoga e pei ona fuafuaina e faamemelo i ai i aso uma. I le auala, o le sili ona taugata i le fatu o le tasi poʻo le isi mea, o le vave tele o le "tagata faigaluega" i le tele o ituaiga o fale e faʻatau atu e maua. O mea faitino o loʻo e lagona ai le malosi o lagona faʻapitoa e mafai ona maaleale.

Simi Atoatoa
Ata 1.
Simi Atoatoa
Ata 2.

Tafafa o le Famile

Simi Atoatoa
Ata 3.
Simi Atoatoa
Ata 4.
Simi Atoatoa
Ata 5.
Simi Atoatoa
Ata 6.

1. O le pito i lalo o le ipu ("arperial popcelain laau toto", 4600rub.) E le masani ai ona iai se tulaga o le faavae. Eletise eletise (okeni), 2100 olo. Designer Natania Allencinovich. ("Suiga")

3. Faʻafetai i le lautele lanu, o le faʻafanua o le pale (Farani) o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi mea.

4. Kope kofe (lio procecelain, handmade), 3030 olo. Designer Sophie Vilip. ("Suiga")

5. Faleoloa Cour ma Saucer (Primane Andy Desery Tekinolosi, lima-vali). "Arperial Parcelalin fale gaosi", 1300rub.

6. Flyny Repses Card ma le igoa i luga o le ofutino- e faigofie i le pati

O ipu e laki e sili atu nai lo a latou auaunaga "satelltes". I le aluga o taimi, latou te liliu atu i ni mea taua. O se ipu o le seneturi talu ai e mafai ona sili atu i le tele o tausaga e leiloa ai le galuega tuusaʻo ma avea ma se teuteuga i totonu. Ae maise lava, o mea uma e i ai lona lava foliga, ma i se aso e sili ona taua nai lo taunuuga tuufua. OVoowe mai le umukuka, o le a agai i le potu malolo ua i aia tatau i aia tatau fou. E tupu lenei mea i na fale i le mea o loʻo taumafai ai tulimanu o le totonu o le totonu o loʻo taumafai e faia ata faʻapitoa.

Simi Atoatoa
Ata 7.

Villeroy boch.

Simi Atoatoa
Ata 8.

Qubus.

Simi Atoatoa
Ata 9.

WedGwood.

Simi Atoatoa
Ata 10.

WedGwood.

Simi Atoatoa
Ata 11.

Filifiliga ASA

Simi Atoatoa
Ata 12.

Ritzenshoff

7. O le taeao kofe manaia e inu ai mai le kiona-paepae procelain ipu ma floral mamanu

8. ipu ma le po o le ulo i totonu o tala o le fale. Latou te vaaia se fiafia fiafia fiafia

9. O le ani le povi o le a fiafia i ai le fiafia o pepa masani. O pito e teuteuina i le vali o se sili sili ona manaia lanumoana

10-11. O le ipu "mo oe lava" ua filifilia mo se taimi umi - ae le o se aso e tasi. E tatau ona "faʻaeteete" i totonu o le fale, e manaia i fafo ma faigofie ona faʻaaoga

12. Clamic Cups ma Kettle maua se tasi mamanu ma se mapusaga mamanu i le aluga i le sologa lelei. O le ipu manaia ma le pupula o tagata taʻitoʻatasi - e faʻatagaina taugata

Afai e te alualu i luma le filifiliga o ipu ma loloto uma, e taua le faʻaitiitia o mea e te manaʻomia ai. Mo le kofe ma le susu o le vai-ipu i luga o le sami, simily, teisi faateleina. O pa e le mafiafia tele, lapotopoto i luga. O le ipu ipu o le a faigofie i le galuega pe i le fale ma se komepiuta. Afai o iai se pati lauti, o se tamai ipu o le saucer e talafeagai mo se mapu. Aua neʻi galo e uiga i le faʻalauteleina o luga - e sili ona lelei mo meainu vevela! O le lauti ipu i ai se leo foliga e mafai ona avea ma ituaiga o oarale. O le aʻoaʻoga masani o le taʻu i luga o le ie puipui ma le kofe kesi na o mai ia i matou mai sasae. O le ipu faʻaaogaina mo lenei mea e tatau ona lamolemole, e aunoa ma se ata i totonu. E taua tele le i ai o ia se 'au - a leai e le talafeagai lea e faʻaalu ai le faʻapoloega o loʻo taua ai.

Simi Atoatoa
Ata 13.

O le ola lava N. KuzneTov

Simi Atoatoa
Ata 14.
Simi Atoatoa
Ata 15.

13. Maʻeu mai i Suapu, e le lava, tau, ma e tatau ona suia mai lea taimi i lea taimi. Iloaina o le foliga, tele ma lagona mai le paʻi o tioata po o le procedin, e mafai ona e pikiina se ipu tutusa. Blomimini (Italia)

14. Schoatt Jenaer Hold-Strated Gressware (Siamani) o le a mafai ona iloiloina e le gata i le tofo o lauti ma kofe, ae o latou lanu

15. Pulea o aiga, lea e tuufaatuputeleina ai, faʻatumu le faʻatonutonu o ti pale ma mea fou.

O pine mai le suauʻu a Bone Saina ua leva ona maua le latou nofoaga i le pamu, i mea tuai ma fou. Mai le potu aʻoga matagofie, e iloga ona faʻamatalaina mai ile faʻaaogaina o le ivi o le susunuina. O lenei vaega e faia ai oloa sili atu tumau ma le kiona. E masani lava, i le pito i lalo o mataupu faitino taʻitasi, e i ai le faʻailoga ma le igoa o le gaosi oloa, o le igoa o le aoina ma le isi, faʻamaonia o le ivi saina. Siaki le moni o le oloa e faigofie: Tuʻu lou lima i le va o le ipu ma le malamalama malamalama. Afai e moni le mea, e ala ia te oe o le a e vaai i ou tamatamailima. E le gata i lea, o le ipu faia se leo mama sili pe a e kiliki i le pito.

Simi Atoatoa
Ata 16.

Filifiliga ASA

Simi Atoatoa
Ata 17.

Filipopi tuuina atu.

Simi Atoatoa
Ata 18.

Guznini.

16. O le ipu kofe e amata ile aso ole taulaga o le taulaga. O le Primendrical formactical e talafeagai mo le tofi

17.Apporne ma se foliga le masani ai foliga foliga mafai ona avea ma faʻasino tusi mo se fou fou i totonu o le vaifofo.

18. Monster tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga o se ipu o maxt tioata ma se streparent strated atocer faaleleia atili ai le lagona o se tea o le aiga.

O loʻo iai se tulafono le tumau, e tusa ai ma le ipu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le totonu o le sitaili ma mamanu. Lenei manatu o le ipu ma o latou galuega uma o le gaoioi, peiseai e ala i le ala, e le aoga se mea i aso uma.

Simi Atoatoa
Ata 19.

Ritzenshoff

Simi Atoatoa
Ata 20.
Simi Atoatoa
Ata 21.

Filifiliga ASA

19. Kofe Tama mo aso uma e lelei le i ai o se seti o ipu o ituaiga eseese voluma e filifili

20. Jea ulugalii (lio popcelain, handmade), 3080 olo. Designer Sophie Vilip. ("Suiga")

21. O le Citirac Clamic Gress e faʻamafanafana ma tausia le vevela o le vai inu.

E fiafia tele i luma mai o tagata alolofa o mea uma a le au alofa, o se tasi lea o auala sili ona faigofie e ofo ai e faʻaputuputuina leoleo i le itu auai - e le masani ai ipu i luma o latou. Tagavai masani! Thandwittetete "Covers" mo tioata tioata - ma le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, e le masani ai foliga o chramic tioata - mea uma e aoga i le ipu o le aiga.

Simi Atoatoa
Ata 22.
Simi Atoatoa
Ata 23.

Filifiliga ASA

Simi Atoatoa
Ata 24pi.

Seltmann Weden.

Simi Atoatoa
Ata 25.

Mono.

Simi Atoatoa
Ata 26.
Simi Atoatoa
Ata 27.

Filifiliga ASA

Simi Atoatoa
Ata 28.

Kahla Zwiebelmuster.

Simi Atoatoa
Ata 29.

Normann kopenhagen.

22.Seka Retamatta mai le lelei o le atuatuvale (Caffordshire, United Kingdom)

23,24. Tapuni le lanu lanu e fetaui ma le aoga i aso uma. Manifinifi-sicenin mamanu ma le maota o le maota talafeagai e talafeagai mo le fiafia laulau po o le a avea ma meaalofa atoatoa mo se pele.

25.mamaltic auala i le aganuu masani: O se faʻataʻitaʻiga o se gaioiga galue o se ipu aso faʻaonapo nei ma vaipuna

26-27. I timuga tau e manaia tele le inu se mea vevela mai ia matatioata. Faia se "mataupu", ma o le a e le toe mu ai lima

28. I mataupu taua, o se ipu faaupuga o loʻo faʻaaogaina o se vaega elemene mo le laulau seti.

29.To ma le atinaʻeina o lensorick filifili le ipu o le faigofie faigofie foliga. Tulei tamatamailima le 'au pei o se vae o se brandy

O le Faʻatonutonuina o le Faʻatonutonuina o le Deschoolieres, Tangia alto, sapons "Quente" popral Proceslain "ma le" faleoloa i le tapenaina o mea.

Faitau atili