O fea e amata ai le fale

Anonim

Matou te tusia se Alatele: Vaʻaiga lautele O Meafale Faatatau, Oti o Taʻu mai o Fasilaga, seevae, kapeneta, tufuga ma fofo, tagata gaosi

O fea e amata ai le fale 13051_1

O fea e amata ai le fale
O le astor.

O le faʻata e tatau ona tuʻu latalata atu i le faitotoʻa ulufale. O lona maualuga e tatau ona i lalo ifo o le 140cm ina ia e maua le avanoa e faatoilaloina ai oe i le atoa tuputupu ae

O fea e amata ai le fale
Tonin.

I fafo atu o tovinela ma le tu mo umbrellas o le muamua ma nofoia le tele o avanoa

O fea e amata ai le fale
Mr.Dors.
O fea e amata ai le fale
Mr.Dors.

Scoure Scrold Shild i tua atu o se tautau o le paluga, tapunia le tipiina i fafo ma matagofie teuteu faitotoa

O fea e amata ai le fale
Hulsta.

Fetaui lelei, mafaufau lelei-i fafo faigata, foia le sili ona faʻamalosia faʻafitauli o le alatele

O fea e amata ai le fale
Bearex.
O fea e amata ai le fale
Bearex.

Lima-seti junction-slam i le ituaiga o le maualuga mafolafola kapeneta, o le loloto o le 30 cm, o se vaega o se tasi faigata ma se nofoaga o le taugofie

O fea e amata ai le fale
Hlstta

O le au elemene e mafai ona talafeagai: latou te faʻafaigofie le faʻamalosia o le faʻamamaina ma aua le faia le avanoa

O fea e amata ai le fale
Felelei

O faʻata tetele e mafai ai ona ave tagata mai le ulu i vae. Fausia-i le faʻalauteleina - faʻaopopo luga luga ma o loʻo i luga

O fea e amata ai le fale
Kanaania.

Tele mea e mafai ona faʻapopoloina ai nei faʻataʻitaʻiga mamanu i luga o "lala"

O fea e amata ai le fale
Pamax

O se kapeteni lautele ma srangacecent scardes o le a teuina uma o le fale uma o le vaitau o vaitau i le ala savali

O fea e amata ai le fale
"Bohemia"

O le faʻata ma faʻamamaina o le tautau i fafo o le tautau i fafo ma le tutu mo le umbroelas fetaui i le puipui ma meresers

O fea e amata ai le fale
"Astis-xxine senituri"

O le pusa e aofia ai tulimanu, faʻapea foʻi ma le matala matala mea

O fea e amata ai le fale
CElda.

O le tautau i luga o le tagata o loʻo i ai, e le o faʻaaogaina mo se tele o lavalava

O fea e amata ai le fale
Mr.Dors.
O fea e amata ai le fale
Mr.Dors.

Se seti o fafie vaega e mafai ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma le tapunia Kapeneta.

O fea e amata ai le fale
"Vaʻaiga"

HUNTED ATA TUSI FALE MO SE HEVETER CVITE. Fua - 22461350350 349mm. Tau, 6 afe rubles.

O fea e amata ai le fale
Kanaania.

Tatala mamanu taufaʻatau mai le uamea- faʻaopoopo i le afa i le kapoti ma ulufale potu

O fea e amata ai le fale
O le astor.

O mea e mafai ona faʻapipiʻiina i le vaega o loʻo faia

O fea e amata ai le fale
O le astor.

Ki moli loka

O fea e amata ai le fale
Rizza.
O fea e amata ai le fale
Rizza.

Malamalama Malamalama Ua Ortodeaor o le Swivel Mechanism o le a nana ai ou lavalava (hopla system faasologa)

O fea e amata ai le fale
Viscondi.

Hall mai le meafale polokalama "tulaga". Fua - 25631102 450mm, cerry Victoria lanu tamaiti tamaiti, faitotoʻa: lamination ramis faʻapipiʻi ma faʻata. O le tau e tusa o le 16 afe o le afe. Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina

I asiasiga, sa i ai se taimi umi mo le toe mauaina o mataupu faavae: tagata mamanuina - tipi ese mai ia i latou "sili ona lelei" e le lava le gatete ma le mafanafana. E le talafeagai, aua o le ala savali o le "Tolu" i soo se fale, o ona autafa pito i luma.

O fea e amata ai le fale
"O le Dytokovo" e le o iai le tulaga ulufale o le ulufale i totonu o se potu nofomau, ae tele sina mea laititi, ae ui i lea, e faia se tele o galuega taua. Ole mea lea ile va ole lalolagi i le va o le lalolagi i fafo ole lalolagi ma potu nofomaumau e tuu ai ofu pito i luga ma seevae; Mafaufau loloto i luma i le va o auala ma faamafanafanaga i le taimi; I auala o le a tamoʻe uma auala e faʻagaioi ai i le fale; E avea ma vaega toaga ia tatou sauniuniga mo le alu i le lalolagi ma talia muamua tatou pe a tatou toe foi i le fale.

O lona uiga:

O le meafaigaluega o lea potu e le tatau ona sasate i le faleaoga;

'Ua tuʻuina atu i le alavaʻa i le alatele o se vaega o le tagata nofoia;

A filifilia mea uma o le tulaga, e alagatatau le mafaufau ma le faʻamoemoe ma faʻailoga o lenei potu (lapoʻa, le i ai o faitotoʻa o le aiga ma le Manaʻoga o aiga uma.

Ae le i filifilia

A o le i amataina se talanoaga e uiga i meaauga e mafai ona faia se auala tele ma le asthetic, matou te maitauina: O le fua faatatau o tagata mamanu i le sili atu. E le o tatou o loʻo tatou te leʻi i ai i le tele o vaega o fale, o fea le auala e taʻua ai lea o le alatele i le potu tele. Fale o fale fausia i 60,0s-70s. O le luasefulu seneturi, i lalo o le alatele o le auala o le 3-4m2. Ae i tele faasologa o fale o fale o le masani ai atinae, fausia i le 80s. XX senituri., Talimalo e sili atu le lautele ma ua i ai se fetuunaiga latalata i le sikuea.

O tagata gaosi e avatua meaafale o ni ituaiga, mai ai soʻo se mea e mafai ona faia, o le a le sili ona le talafeagai le nofoaga e maua ai le vaʻalele, o le a avea ma taʻavale le mautonu.

Modula seti (systems), lea o elemene taʻitasi o se tutoʻatasi o le mamanu, a o le vaega e mafai ona tuʻufaʻatasia pe le nonoa le tasi ma le isi.

Faigofie poloka-faigata, tusitusia i luga o le mataupu faavae o "uma i le tasi".

Sliding Workrobes (Talosagaina Sauniga-faia pe masani-faia), fausia-i totonu ma aveese.

O mea na faataapeapeina ai le mea e fai ai le auala tele (masani muamua mamanu) e mafai ona faʻaaogaina taʻitoʻatasi pe tusia mai i latou pusa meafale. O nei mea e teu ai fale ma teu i luga o manu, seevae, o loo tu i totonu o faamalu, faʻata, kapeneta, pili, pupu

Module faiga

Seti mai, maeʻa mai le faʻataʻamilomilomilo o le tasi o elemene taʻitasi o le vaega o tagata taʻitoʻatasi. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina e aofia ai lavalava o loʻo i ai ma le fata mo Hats, o se tamai potu pe tasi-lima-o loʻo i ai), ma le ata o totoe. O numera maualuluga e aofia ai tusi, tulimanu eseese, lapotopoto nofoaga mo le mamanu o faaupuga, kzzinine.

O le lelei o le modular mataupu faavae o le faʻatulagaina o oe lava e te filifili pe fia ni mea e te manaʻomia, ma fuafua la latou tuʻuga.

Tatala Matau - uiga faatatau o soʻo se seti. O le puipui o le puipui o le puipui o le puipui o le puipui mai le lautele o le alavai, po o se talipupuni mautu mai le chipboard, ua uma lava i le vene.

O fea e amata ai le fale
Aldo.

O le Hall mo le alatele (o le laupapa laupapa) e aofia ai le lua o le potu e lua ma ni-matte tioata, hook panes o loʻo faʻatau atu foi i le 1-1,5 afe o le 1-1.5 afe. Faaopoopo i se laulau poʻo se faʻata, pe a ma le 2 taimi sili atu taugata. Wall-vended Cuter-Coane, o loʻo aofia ai i le seti "Elizabeth 3" ("Ardis-XXICICESS") - 2 Afestrom ") - 2 afe O se ata ma se fata mo ulu o le punou uamea ("ksensia-meaafale") - 450rrut i le laulau mai le "o le 'au tautau , mai le seti mo le alavai "Jean" ("View") - 4 Afest, o le "Assus" o le Palva "(" Lotas "(" Lotus ") ma a faʻata ma le lua helves- 5, 6 afe o rubles. (Aemaise). Faasaga i le talaʻaga o le lua faʻataʻitaʻiga mulimuli o le gaosiga o le aiga, o le taulaiga F 103 (Ferro Raffaello, Italia) i le fata ma le afu o le ale-8.7 ​​afe. Sili atu taugata faalauteleina o Europa gaosi oloa e iai ni pamu pa-panela mai le wamininid oliminuminum, mo meaafale mo le ala malosi o le faasologa o le faasologa. O le vaega o le a sili atu le faigofie pe a tuʻufaʻatasia ma se umi pe o le taimi puʻupuʻu, malolo i luga o le uamea fata. O lenei mea o le a faʻatagaina ai i luga o lavalava e le gata i oʻu taupega, ae o loʻo i luga o tauau. Fale talimalo, i le seti o Rusia gaosi oloa, Tatala faʻaiʻu ma le fia ai o le umi o le a seasea lava ona seasea. Ava i le tele o auala uma o le Siamani-Herk Acticials (Siamani) o lo o saunia.

O se vaega o le televave o le vaʻaiga o le tele o le tele o fafo, e le mafai ona talia ni faʻamatalaga, e le talia. E sili atu le vaega e nana i totonu o le kapoti, ae e aunoa ma ni matau matala, e le mafai ona e tiga, aemaise pe a iai tamaiti i le aiga e le mafai ona moeiai. A fuafua se laulaufaiva, e tele mata e tatau ona muaʻi vaʻai i le maualuga o 80-120cm. E le gata i mea a fanau, ae puʻupuʻu, puʻupuʻu! Matau mo talavou ma tagata matutua e faʻasaʻo i le maualuga o le 160-180m. O le maualuga o le faʻapipiʻiina o le tautau lava ia e faʻalagolago i le tuputupu aʻe o ona tagata faʻaaogaina, aʻo tatau ona faigofie ona avea ma tagata uma.

Mirror moli

O fea e amata ai le fale
O Lotus i le faʻata o loʻo manaʻomia ai le malosi o le lotoifale. O le mea e sili ona taatele o le faataatiaga o le moli, o le pito i luga o le faʻavaʻa, tuʻuina atu o le maualuga o le 200cm i luga o le fola. A o le filifilia o lamepa, faʻapolopolo fautuaina sili atu le manatu i le faʻapitoa tapulaʻa nai lo le sili atu. Sili atu, o lamepa o se faigofie faigofie e aveese le tele o malamalama. E le gata i lea latou te maua i luga o le puipui, ae faapena foi i luga o le paroit o le faaatua.

A faʻapea e avea le faʻata o se faʻata masani o se faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona faʻatulagaina le moli ma se cornice faʻaaogaina i totonu o pa puipui o loʻo feololo.

I le alatele, e le manaʻomia le faʻaogaina o le Lumalires i le vanimonimore tepemeplent, so-taʻua o le ao matala o le mea na gaosia ai. O le fesoʻotaʻiga o loʻo malamalama atili ai le lanu o le astundindescent moli poʻo halosen.

Chojnik - O le isi mea taua o loʻo aofia ai i soʻo se tulaga faʻatulagaina. E tele filifiliga mo le teuina o seevae. Mo tagata e ona o le alatele o le alatele o mea e sili ona lelei, o le laʻau e sili ona talafeagai, o se paʻu matala, o le pito maualalo mo seevae ma le lua poʻo ni fata e lua. O ata o se tau le mautonu e le mafai ona faia mai le tele o le selau o ona rotabs ma faatau ese. E sili atu le ulufale mai o le va i seevae-slim (mai le Igilisi Slim - "Sleander") - Prey) o le tele o 'ato. O sea elemene e tele ma ia oʻo atu i le tulaga maualuga o le Kapeneta, ma o loʻo iai foʻi ma se nofoaga i se auala vavalalata, ma i se auala vaapiapi. E i ai la matou-paso-lima-lima-lima e mafai ona maua 16-18 paga seevae, seevae, taumafanafana ma seevae fale o soo se tele. Ae mo le teuina o seevae maualuga, e le o fuafuaina.

Blueckles e mai le 2 afe rubles. Ua ofoina atu i latou i le ikota (Suetena), aldo, "artis-XXILES" ("Asus), Basererierie, Basereriorit, Baserereyrie (Italia). O le faʻailoga maualuga o le faʻata mo seevae (10 potu) i luga o le 1947530.5cm mai le alatele galuega (toe totogi

E sili atu i nisi taimi e sili atu le faʻaaogaina o le maualalo (o loʻo taʻua ai le tamaʻi paʻu) snab ma faʻaseʻe, gagau poʻo faitotoʻa faitotoʻa i lalo o le tautau, ma ua matala foi. O le iʻuga, o le a iai sau nofoaga mo le teuina o seevae i aso uma ma se faʻasee. O sea vaʻaiga mo le Alatele faʻataga e le gata o nofo i lalo, ae na te lafoina foi ato.

Kapeneta - O se vaega taua o le meaafale o le alatele. O iunite o seti e masani ona aofia ai ma le tasi pe lua-lima-lima fatuga ma le 40-60cm lautele ma 30-37 cm loloto. O mea mo lo latou gaosi oloa e masani lava o le laupapa, fiberboard, mdf, o nisi taimi e teuteu ai i le vene, itiiti ifo ma le masani ai, fafie. Mai i togalaauga faalenatura, e naʻo fesuiaiga, itulagi, mai le cdbmeppind poʻo le mdf, ma o le puipui pito i tua e mafai ona naʻo se manifinifi maoaʻe.

Nofofua Kapeneta e masani ona faaauupegaina i fata mo le teuina o mea laiti. Le masini i totonu o le faaluaina o le kapeneta- o se tulafono, se fata mo pulou ma tautau mo ona tauau. O faitotoʻa mai totonu ua faʻaauuutiu i totonu o meafaitino mo totini lima, pallets mo mea laiti, matau mata ma le vaapiapi o lotoa, faʻapea foi ma fata.

Faʻalua Kapeneta (1956442Cm) mai le "Elizabeth 3" Seti ("Astis-XXIVER ARNNHUEM,") Norpra). kapeneta mai le seti e tasi - 6.9 afe o rubras, o se kapoti nofofua faitotoʻa (23044 43cm) mai le nofoaga e tasi (2300 afe o le nofoaga e tasi (2306244 .

Tomu ma dressers. Afai o le tele o le alatele faatagaina, e sili atu le le teena mai le fatafata po o le uumi uumi. I mea uma, e i ai lava le le lava o taimi pagamau e mafai ona e tusia se ato, tuu atumau masoa tagata totigilima, ki. O le tau o tulaga maualalo e oʻo mai i le tulaga masani e masani lava ona o le 1 afe rubles, maualuga, tusa o le 3 afe rubles. O le fatafata o pusatoso ma le tolu pusa e tau 4.8 afe Norbles., Fa- sili atu nai lo le 5 afe rubles.

Tau uma. O kamupani a Rusia e fua mai, o se tulafono, o le tutusa ituaiga o mamanu o loʻo iai mai le chippord ma le sili ona tauleleia (laminate, mememie) e aofia ai ni elemene) e aofia ai ni vaega.

O latou mea lelei i o tatou masani masani o halls ma le faatemokalasi tau. O se tulaga masani o le fua o le gaosiga o le lelei o le lelei o le tau 8-10 afe rubles. O ia ituaiga o tagata ua faia uma e le aufai a tagata e gaosia meafatu i le Kapeneta: "Soa", "Angstrom", "Cysta Rimescow," Netroscow "," Aiale KERILYOKE "," RICONON "," Voga "uftude", "Faresa-Meafale", "Authotrorial.

Meataʻalo e faʻatonutonu ai foliga mataina, ae e sili atu ona taugata. Ua ofoina mai "artis - faaopoopo", "Europa", "Romison", Aldo, Lumi, Lumi, Mr. Faitotoʻa, faʻavaivaia, avaʻa, viconconti (uma). Meaafale a Europa gaosi oloa, pei o Brirex, Hindhi, Flotida, Pitoti Roberto (Alyly), e le gata i mea moni (Sparti elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Talta Program Catalog (Atotor Uili) o latou 53. E le gata na faia se tama mo mea mo mea mo mea.

Faʻaesea, ou te fia fai atu e uiga i le aoga ma le matagofie seti mo le auala o Siamani-helk, hltkamp, ​​Hlstta (Siamani uma). Gaosi gaosi fatu se faiga faʻapitoa, tuʻufaʻatasia fafie, fausaga eseese, tioata ma le alumini. Chrome auiliiliga, elemene mai le leo tioata vaʻai e faʻaosoina ai meaafale meafale manatu i totonu.

A o le tulafono, o le tau o se maliega seti mo le alatele o Europa gaosiga e amata mai le 25-30 afe rubles. O mea sese tele - meafale Siamani-Hork: Laititi seti o le tau - 16 afe rubles.

E tilotilo Europa i mea

O fea e amata ai le fale
O se tamai ala savali e mafai ona faia i mea taʻitasi, saunia le avanoa mo le teuina o fanau ma mātua o le fanau ma Matutua. Tuʻufaʻatasiga o elemene na faia o uʻamea tubes ma laupapa laupapa - o se eseese o vaega o le "faʻavae i le faʻavae o le" mea uma e tasi "mo le 50. luga Na faʻasolo moni lava le fusi o le fata, faʻamafanafanaga ma le auvae. Po o mea laiti, laiti tu, i latou e umbrellas, seevae ma lamepa. O meaafale matagofie o meaafale, faʻaopoopoina i se faʻasalaga poʻo se le vaʻai loka, faʻapea foi ma puffs ma taufetuli. E mafai ona avea: E le o se avanoa e faia ai ia seti, e aofia ai ma Kapeneta, Puff, Banquettes mo Whistways, e masani ona fausia Europa gaosi oloa: Italia, Siamani. I sisifo, o le ala savali o le tuʻufaʻatasia o vaega o le nofoaga o le nofoaga o nofoaga ai fale, ma, e pei o le tulafono, e le tuuesea mai ile potu, o le potu malolo. Peitaʻi, i na fale e teuina mea e gaosia mea e iai le fale faʻaaoga, fale faʻatau aoga. O le mea lea, o tagata Aikupito e le manaʻomia le faʻaliliuina o latou 'ava i le faleʻaiga o mea uma na leai se mea i potu nofomau, e masani ona tupu mai ia i matou.

Mo i latou e leai se faafitauli, o fea e teu ai mea e mafai ona faʻaauauina ai lo latou fale i luga o le sitaili o le Europa, Camsaris, Sheor, lele Rizza, tonin, Vanrenna (uma Italia), Arte M, Bocker Troeli, newera, neutar) -Sean), toe sui (Suitiselani).

I le faʻaopopoga i le lautele o le filifilia o modules ma le mafai foi ona faʻailoaina tulaga eseese o le faʻamaeʻaina o mea ma se lanu lanu. O lea, tonini, afa o fai ma sui o loo fai ma tuufaatasiga e mafai ona aoina i luga o le faavae o elemene ua tuʻufaʻatasia i se polokalame, chorry varnish, lanumeamata. O le tau maualalo o le lavelave o le Europa gaosi oloa o le 25-40 afe rubles.

Stinged filifiliga

Afai e te le ofi le faʻatulagaina o le modular, leai se ofu o le fale, e mafai ona e alu i le isi auala: Faʻatali i luga o le puipui puipui mo hats, matau i le faʻavaʻa ma le faʻataina. Tuu le pulu i luga o le fola. O le fiafia e tatau ona tuʻuina atu i le malamalama o mamanu o le uluaʻi mamanu o le a faʻamalosia ai lau alatele, mo se faʻataʻitaʻiga uamea. Na faʻapipiʻi tuʻusaʻo faleʻaiga mo hats i le puipui, e le masani ai i nofoaga ma le mafanafana o nofoaga. Mai i lalo, e mafai ona faʻatutu i latou i mata, masini mo le tauau ma le faʻalua taimitau tautau.

Uma- i le coupe

E leai ni faʻafitauli i le faʻatulagaina o faleʻoi meaola i tino manogi i kapeneta lautele, ma e tutusa foi ma le ono - faʻapisi faʻapitoa ma le lagoia. Ae o le mafaufau o le tagata e faʻaaoga o le tagata o le fafine o le tane o le kamuta (fausia i totonu o se niko pe leai foi) ma sliding po o le faʻapipiʻiina o le fola, fata mo seevae, fata mo seevae, fata mo seevae, fata mo seevae, fata Mo totigilima, ma isi mea o le kapeneta o le a sili ona manaʻomia e ulufale ai i le auala, ae tele foi isi mea ma tagata e leai se avanoa i totonu o potu. Afai ua filifilia e tuʻu se ofu, ona mafai lea ona e pikiina sauni pe fai ina ia okaina, ia faʻailoa uma foliga o le potu ma tagata faʻaaoga avanoa (i lenei tulaga e tele avanoa).

O le faʻatonuga sili ona loloto o le Kapeneta-50cm (i le taimi lava e tasi o loʻo i ai le laulu, ae faʻaiʻu). I le maketi o Rusia o loʻo i ai ni nai kamupani ofoina kapeneta e okaina. I totonu o latou o le sili ona lauiloa aldo, Ecalum, kardallow, komander, lumi, Mr. Faitotoa, stanley, versal, viconconti, roninimoni corro. O le tau o le kapeneta-potu amata mai le 25 afe rotabs.

Iv faʻaiʻu o le tala ia te aʻu ou te tuʻuina atu ia te aʻu fautuaga. Aua le taumafai e liliu lau faitotoʻa faitotoʻa i le fale teu oloa. Tuu na o mea sili ona tatau i ai. I le faia o le moli uila, meaafale, taulimaina i totonu o le alofa lava lea e tasi, faʻatasi ai ma oe e faʻaau le potumoe, fanau poʻo potu malolo. A leai, o se fale ulufale, tusa lava pe o lona laʻititi, o le a avea ma mea moni e faamuamua i lou fale.

O le faatonu faafetai i le Kamupani Aldo, Mr. Faitotoa, viconiti, "Dathakovo", "nofo", o le uafu faatonuina "aua o le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili