Dynamic inner

Anonim

Ina ua uma ona toe faaleleia le tolu-potu potu e tolu ma se vaega atoa o le 102 m2 i le New Brick House i Otradnaya, e foliga mai e faalua ona o le mea moni

Dynamic inner 13056_1

Dynamic inner
Faʻatusatusa faʻamatalaga i le faaumaina o le pito i luma o loʻo aʻafia ai le ata galue o le faʻavae
Dynamic inner
I luga o le taualuga, o le paʻu o le pa o loʻo toe fai e le o le faʻapipiʻi o le laupapa o le tutusa o le lautele o le lautele. Tulivae faʻapipiʻi tolu o lamepa
Dynamic inner
Bar hack discoung le umukuka ma potu malolo. E vaevaeina le Monolithic Pylon i ni vaega tutusa e lua: lua vaetolu ma nofoa puipui o le umukuka, tasi potu tolu.
Dynamic inner
O le poto o le potumoe tuu atu i totonu o le paga o lapisi ufiufi i le faaili a le indstory. Asiasi ata o le taualuga o le fausiaina o ni moli
Dynamic inner
O le lanu o le potumoe ua mamanuina i le sili ona lelei ario-lilac i aso nei: stroke wellpaper ", lilacs hous o Iapani papala, aluga ma ufiufi. E le mafai ona faʻalavelaveina le sili atu o le sologa lelei o le le lelei o le gaʻo o le gaʻo
Dynamic inner
Geometric tuʻufaʻatasiga o fata ma fata o loʻo sapalaiina ma lamepa: o loʻo atagia ai paga o le sconeuma (luga o le sofa ma le moli tutusa o le fata
Dynamic inner
O le microclite i luga o le Logginia faʻatagaina oe e faʻatulaga ai le laʻititi o le taumalulu togalaʻau, o le teuteuga o le laʻau-bonsai
Dynamic inner
Laulau masani i le Alo o le Alo na aveina ni tulimanu ma maʻai o le punou o le puipui i luma. I luga o maa i le laulau, ventiving holes faʻafaigofie ai le ea ea
Dynamic inner
Toeitiiti a Monochrome vaifofo o le faletaele puipui ua faamamafaina e le uliuli mumu mumu ma fola moskaic.
Dynamic inner
Teuteuina o le puipui puipui faʻapipiʻi mai le nonoa i se mamanu i le ituaiga o fasi pepa. Ina ia maua le hydromassage meafaigaluega i luga o le pito i luga o le vai o le taele, faʻafefeteina popraclein romant o le lanu o le susu susu o le siosiomaga siosiomaga.
Dynamic inner
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
Dynamic inner
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Faʻafetaui, avanoa ma Tulaga Muamua - O le aupito sili lea ona taatele i manaʻoga o tagata fou na filifili e suia ai le fale o loʻo i ai. E maeu le faigata o le a avea ma suiga o foliga o le fale mautotogi, "i le amataga" na le mafai ma e mafai ona manatu. I le faaopoopo atu, e mumusu e teena e talitonu pe a latou vili le tele o fale. AVSE ona o le tusiata ma tagata na ona faʻamalosia e suia le "tulaga" vaʻaiga o le manatu.

O le tolu-potumoe fale mautotogi i totonu o se fale piliki fou i Otradnomy o se faasologa o potu faatafafa o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le umukuka e tau atu i le umukuka. O le 'au o loʻo manaʻomia tele e maua ai le siʻitia o mea i totonu, e le o le lagona o le avanoa, ae le afaina ai le aoga: O ni potu aoga e lua o le toʻalua ma le potu o le tama.

Faapipiiina Fafo Fafo

Dynamic inner

O le ulufale atu i le tagata faʻatau o loʻo failauina o se lapoʻa feaveaʻi faʻata ma faʻapopoleina e lua niʻoa o le trapezoid cross vaega ma fata. Ae o le mea sili ona lelei o le nofoaga lelei mo le ulufale hall: O le faʻata i le foloa, e matua fiafia lava e vaʻai i le ulufafo mai le fale, ma laina e lua o fata. A o agai i le itu taumatau, ae tapunia atoatoa se tasi o foe, ae e maua ai le avanoa i le faleoloa. O le vaega atoa o loʻo faʻaalia le "tusia" ma auiliiliga o le ova o le utupoto i lalo o le wedge: o se pale o ofaves, o le pu o le faʻata, o le puipui.

O tusiata na ofoina atu i le vave suia o le Spatal Fofo: Static ma le laititi o le fiafia o potu ina ua amata ona avea i le nofoaga o le fale mautotogi. O le iʻuga o le mea o loʻo maua ai le avanoa i totonu, e tutusa lelei ma le malosi o tagata o lou aiga: tele ma le maoaʻe matua ma le la tama aʻoga maualuluga. O vaega i totonu ole agaga, e ese mai ai o le monolim sima, na le mavatutu ma maualuga mai piliki; Na o le puipui i le va o le potu malolo ma le potu malolo ma i le va o le potu ofu ma le hall, o lo o teu i le ogatotonu o vaega, faatino mai le drywall. I le taimi lava e tasi, o le nofoaga o puipui na suia atoa. O le ituaiga o le fale mautotogi o le potu tele lea, o le fale o le tele o potu ma potu aoga ua o mai i fafo. O le Hall na aumaia le foliga o se faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo ma liliu i se tulimanu o 45 i le faitotoʻa faitotoʻa. O lea, na folasia mai ai i le taga laau mamalu i le fuafuaga o le tafatolu, sa latou liliu atu ai i le aoga o feagaiga o loo i totonu o le fale mautotogi, ma o ¯ a mea e sili atu, o ¯ a mea.

Siliva siliva

Dynamic inner

O se vaega taua o le pule o le fale mautotogi, o le totonu o loʻo ufiufi i le laʻau o le lalagaina. O siliva na gaosia e le "tusi" mo le 25 o le pito sili ona lelei o 1414 cm. O lana tusi talosaga i luga o le puipui o se gaioiga sili atu ona faigata e manaʻomia ai le saʻo. O se mea se techh ei ai se tafatolu i tulaga o foliga, o lona mafuaʻaga e mama teuteu. Na tuu i totonu o le potu malolo i le potu malolo ma le potu malolo: i totonu o mea faigaluega ma malutaga ma palasitika ua tuu. O la latou laufanua, ua iloga e ala i le aofia ai ni lamepa, susulu mea lilo o le moli siliva, aumai se tusi i totonu o le ola maloloina.

I le va o le faitotoʻa ulufale ma le faleluga na fausia ai se avanoa avanoa i se taumafataga - sa aofia ai i lalo, e le mafai ona nofo i lalo o latou i totonu o le potu malolo. I le tuaoi, o se potu laei, e lua puipui ma fusifusi ma fata mo seevae. E le mafai ona tatalia le puipui- "diaphragm" i luma o le faitotoʻa, ma sa i ai foi le tulimanu na faʻatulaga ai le potu teuina i le taimi na faʻatulaga ai le potu teu oloa O le iʻuga i le faleʻoloa e fitu faitotoʻa e fitu; Tolu oi latou na faia le faʻaseʻe ina ia aua le faʻapipiʻiina le avanoa.

O le potu puipui o le umukuka o loʻo vavaeʻese mai le potu malolo ma na o se tamai Monolithic Pylon, o le Cour Cream o le Plastersboard o loʻo latalata i ai. I le tutusa, na ia fausia se pa fou o le potu malolo - ia "na tuua" le "vaega, iloga le pito i tua ma le potutele. Faatasi ai ma nei lua tutusa, o se laulau--fua-'atoina ma se sofa ua fausia. E foliga mai o potu uma e saili ai teisi teisi i lo latou nofoaga muamua. O le faʻafanua faʻapitoa o le a le faʻafanua o le ANTENE O le faataatiaga a le potumoe ma potu o le tama na suia itiiti, ae o nei potu e matauina i ni filosofia e le masani ai, pei o latou ie fua o loo tu i tulimanu. Faatasi ai ma ia "aʻoaʻiga", o le faletaele ma e le mafai e le faletaele ma le faletaele e le saʻo ona taofia le saʻo o le geometric foliga. Ae o le tusiata o le poto ua lavea. E ala i tala faatusa ma le umukuka, o le prismacatic fana i le faletaele, teuteuina i le "marine" iqaiban. O le faletaele, ae leʻi toe fausiaina, latalata ane i le vaapiapi, o lea la e maua e le tagata tifase se eseʻesega deach ma sa i ai se nofoaga mo se isi tagata faʻaaogaina.

Lanumeamata tulimanu

Dynamic inner

O le Glaszed Logginia ma se tamai togalaau taumalulu e mafai foi ona faʻaaogaina o se potu ulaula. O iinei, na faia ai e le tusiata mea uma e faʻateleina ai le avanoa: ae le o le faʻamalama matala, o itu tauagavale, e malamalama uma, i luga o le pemi-proceplain ata - mafolafola moli mai le ipu vaimea. O se tamai faletaele faʻamalama sa faʻatulaga foi le tuaoi o le potu o le potu o le potumoe foi e faʻateleina ai le tele. O le faʻamafanafanaina o le Mini-togalaʻau laau fesoasoani fesoasoani i le tele: bonsi, temoni, veinea lauulu ... o fugalaʻau e na o le sasaina ai i totonu potu laau.

Ina ua uma ona toe mauaina le avanoa e pei ona tatalaina le swung: O le fale mautotogi e foliga mai e faaluaina e pei o ia. O le fale e ofo mai le manatu o le parade sone ma potu tumaoti; O se faʻasologa o le eseese o fuafuaga e fausia ai le faʻaseseina o le sili atu nai lo le mea moni, fua. Dynamic diagoonal arles totogi malosi. I le taimi lava e tasi, e maitauina ai mea a le aiga: o fale o aiga ua tu pa ", ae leʻo le vaʻai.

O le faʻailoaina atu o le fuafuaina o le fuafuaina i lona lava ala o loʻo lagolagoina e ala i le maeʻa galue i le taimi. O le lanu o le tele o potu o loʻo fausia i luga o le eseesega o le pogisa (meaafale ma le ok veneer, tuʻu i lalo o le vio) ma le malamalama (maualalo fola o alatototogi, borging, borgiem watpappers). Faafefiloi le papalau o le ki malamalama, pogisa faamalama pou, faitotoʻa ma faʻamalama faʻamalama, fata ma upu e iloga. O le Cuishiine o loʻo faʻaitiitia ai le cuisiine mo sikuea tetele ma mea teuteu teuteu. O le toega o toega o loʻo suia na o le potu o le ataliʻi: o se sofa ma se nofoa o loʻo i ai le ie o le kapeti lanu, o loʻo i ai le lanu e tasi o loʻo iai i le teuteuina o lamepa.

"Boutt" mo TV

Dynamic inner

O le puipui e faafeagai ai le sofa i le potu o le ataliʻi o loʻo teuteuina se lapoʻa lapoʻa laupapa, faia i le faʻasologa e le ata o le tusiata. O lona tulaga o le tino e aʻoaʻo ai le hall ma se teuteuga ma mea teuteu o lotoa ma le umukuka-falailuga o le mafanafana o potu. O le puipui o le puipui o le a le fata o lata mai o loʻo faʻaalia ai e puipui mai i le puipui. O le lanu uliuli lanu enaena foliga foliga mai o se tele sukalati o le taleila ma e fesootai ma Iapani moffifs. I le ogatotonu, o le fata ua tipiina i luga: a pa puipui o le Plasma o loʻo faʻaofi i le iʻuga na tupu. O le isi "Niche" ma tamai sela e fa, tautua i fata mo tusitusiga o teuteuga teuteu ma apalai.

O le toe faaleleia o le potu 'ai na tuuina atu le "siliva" na te lagolagoina le ata o nofoa. Na tonu ia mafai ona faʻalauiloa le elemene o le taʻaloga, toʻotoʻo: faataamilo i le siʻosiʻomaga o le faʻatulagaina o le laulau, na tuʻuina nofoa faʻatasi ma ni nofoa afi ma burgundy. O le paʻu ua oso aʻe i luga o le bendundy centant chandeliers i luga o le pa tu ma se vase i le niche.

Kofe uliuli

Taatele mo le tele o potu, o le faʻatusatusaga o le pogisa ma le malamalama e oʻo atu i le tumutumu o le eseʻesega i le faletaele. O le puipui pito i fafo ma le itu o le taele e le lanu enaena enaena, ae toetoe lava uliuli. I luga o le puipui i tafatafa o le faletaele, lamolemole ma le corrugget flax tiple po o le harsh ie ua tipi i le auala pogisa o le vaega taua. Suiga o le Black and White Seam Sales Vaeluaina le vaega o le malamalama o le malamalama: O le ata uliuli o le Black Cortor Placial Privas ma foliga mai e le mafai ona vaaia. O se tamai ogalaʻau ma penina lanumoana o loʻo tupu ai ma le fola o le eseese lanu o le teracotta lanu, o loʻo faʻatulaga ma se faʻaoʻo i le pharl-syod ".

O tagata atamamai e teuteuina ma le masani ai, o se isi o le tisait moli auala. O puna o le malamalama e tele naua ma eseese. E le gata i le faʻamaloloina o moli laupapa, o le kesi kesi ma oka o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina moli moli i le taualuga. I fafo mai ia i latou "Wopter" o le malamalama lelei "snatch" tasi poʻo se isi faʻataʻitaʻiga taua (mo le sili atu le faigata o le fana, uliuli ma paʻepaʻe Mamanu.

Cubism i cereammics

Dynamic inner

Tele taele (28001300800CM, faitotoʻa-2100550Cm) i le faletaele o le malo o se mea moni o le ata! O se tasi o ona pa ma le faitotoʻa o le tioata lau tioata, o le isi pa o loʻo lafoina mai i fafo o le piliki. Feagai ma le moli moli tuufaatasia se cab ma le puipui. O le avanoa i le va o le "ata sili atu" ma na tuʻuina atu le faitotoʻa i le ata, faʻapea foi ma le faʻasolosolo guesy. O le cubristis autu faʻaauau le pusa (o le faʻapipiʻi faiga o loʻo nana) o loʻo faʻapipiʻi ai le faleuila.

E mafai ona faʻamanatuina le fale ma se leo manaia, amio lelei ma o se faʻamalosi tino o le faʻamalosi o pisinisi malosi, matata ma tusi ata.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

E ui lava i le mea moni o loʻo fausia le fale talu ai nei, o le uiga lelei o le fanua ma le faʻapogisa o le tele e manaʻomia. O fale maupolima i luga o le fola pito i luga e sili atu le vaivai: o pa e masani lava ona faatupuina le gaogao ona o le taualuga o le urofisia, ma le taua, o nisi taimi e amata ona tafe. O le mea lea, a o le i faʻafaigaluegaina ma le susunuina o galuega faigata, sa manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le toso o le taualuga o le taualuga lea ina ia aua neʻi faʻamisa ai ona pa. O vaega i totonu na toe tolona, ​​e le gata i le teuteuina o faʻamoemoe, ae mo le lelei, na suia ai poloka paʻu. Na siʻosi mai le Logisia, liliu i lenei auala i totonu o se tamaʻi faʻaopopo "malulu" nofoaga e mafai ai ona e ulaula, nofo i le nofoa ma faamemelo i le taumalulu togalaʻau.

O le iʻuga o le le mautonu o faamalama poloka i le va o le potumoe ma le Logisia o loʻo aliali mai se faamalama Farani, lea na filifilia ma faʻateleina o potu uma. Mai le itu o le potu moe, o ona tuaoi ma le puaa-enaena ok vene, i lalo o le toe manaia, pei o isi potu uma, i le itu o le Loggilia. I le iʻuga, sa matou galulue faʻatasi ma ni sivili. VGEVA O LE FANAU O LE FOʻI O LE FRENTA O LE VESSHACHTS sa teisi "faʻamalosi" e ala i le faʻavaveina fua fua.

Architepment Aneg SoboleV, Victoria Vinogradova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Dynamic inner 13056_19

Tusiata: Aneg Sobolev

Tusiata: Victoria vinogradova

Matamata i luga

Faitau atili