Snow Mea Tonu

Anonim

Tasi-potu potu potu ma le vaega atoa o le 59.3 M2: SIMALINAMOM I LE BLACK MA BRAMS GAMMA MA LE OLAGA OLAGA FUA

Snow Mea Tonu 13058_1

Snow Mea Tonu
O le potu malolo i le taimi muamua e foliga mai o se potu tele: o le faʻata, o le siliva-efuefu o le lanu-lanu uliuli ma le pulupulu i le loloto o tuaoi.

Snow Mea Tonu

Snow Mea Tonu
O le laulau kofe ma le "tama amio" o tioata ma uʻamea, ma se fata mafanafana ma uili na maeʻa. O matou i totonu o mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma lanu, ae ese i stylistics
Snow Mea Tonu
O le lautele o le umukuka pito na o 2.48m, ua lava le faʻaaogaina o le paʻu o le goto, ogaumu, fufulu, ipu, o le fale puipui ma le kapeti
Snow Mea Tonu
I le faigofie o le faitotoʻa pito i luma, o le ea na faʻamauina i totonu o le potumoe. O lana fuafuaga e fetaui ma se masani masani.
Snow Mea Tonu
O le pito i tua o le moega ua ufitia i le paʻu. Oak fola na o sina mea ese mai le leo. Loloto o lanu enaena enaena enaena ma le siliva silika fulufulu fulufulu ma porter
Snow Mea Tonu
Faafeagai le potu potu malolo, o le le fiafia o le fale tuai. O pupuni paʻepaʻe e le naʻo le "Blur" le ata puʻupuʻu o le fale, ae o le faʻalauteleina foi o le faʻamalama ma faʻateleina ai le afaina o le faʻamalama
Snow Mea Tonu
I se mea papaʻe o le ala savali, lea na i ai iinei ma luma, ua tu ai le puʻeina. I ona tua, o le faata e pipii i le Pa; o lona pito i luga pito i luga - i le maualuga tutusa pei o le faitotoa clofing ma le tuaoi o le Nichhe
Snow Mea Tonu
E ui lava o le pule e le o kuka meaʻai (i totonu o le umukuka e leai se ogaumu, e na o se ogaumu, ae ou te le fiafia e faʻamalieina oe. O le mea lea, na ou maua ai se areto areto pe a ia manao e faapalo ia te ia lava. E le i fiu le olaga a Achetoba, o le tagata mamanu na ofoina atu e ia e tuu se pa o le pa i uili latalata i le ata tipi

O le leo o le aai tele, o le Mottley Metropolitan Aso Vaiaso, o mea uma e tumau i fafo atu o pa o lenei malamalamaaga ma le toe teuteuina o le manava o le taumalulu po, o totonu. O le taofiofi o le faʻaaliga manino o loʻo iai le malologa ma mafaufau. E na o le lua a le ACHROMOC lanu, ae o ai na manatu o a latou tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaalia lelei ma le manaia!

Luma mo se taimi umi, pe a o le taimi na o ia lava o le pule o le loia poʻo le manaʻo o 'au a le' aufaʻatasi na o i le tele o le nofoaga o manatu fatufatu. Na iloga ai e faigata ona ola i totonu o ia fale. Lenei, o le isi mataupu faavae o le manumalo: Paleni masani, mafaufau lelei i le uai ai i le taimi nei, o le mafai e suia ai ma le mausali o lona uiga.

Lolita Otikklet na faʻaalia lelei ai le lelei o lenei faiga. O le pule o le fale mautotogi, e le gata o le lelei o le suʻega mo se fofo aoga, ae manaʻo foi e maua le faʻamafanafanaga, i le nofoaʻi pe i le kamupani o uo). Ina ua uma ona lafoina i le sauniga, na te leʻi manaʻo e faʻaauau le aso faigaluega i le fale ma saili ia aloese mai ni fegalegaleaiga ma faʻailoga o Asyetics. I le taimi lava e tasi, ua paʻi atu nei tagata i le tele o manatu saunia e ala i tupulaga. O le tusitala o le poloketi na mafai ona mauaina faʻaiuga e amanaia ai manaʻoga o le e ona le fale ma i le taimi lava lea e tasi e maua ai le faʻamalosi ma le poto.

"Frost mamanu"

Snow Mea Tonu

Ua faʻatulaga le mata o le tagata i se auala, mai se mamao mamao, e matua faigofie ai laina laiti i se laʻititi fua ma toe masani ona tali atu o se faigata. O lea, o le tioata tioata o vistosos (Italia) Gagana i se ata le masani ai ata, e mafai ona suia, faʻafesoʻotaʻi le matasele i le ala-faʻamalolo. O le faʻamalieina o le faʻamalieina faʻanoanoa e foliga mai o ni ie puipui e vaʻavaʻaia. Snow-White overflows aumai se lagona o le feololo i totonu o se pamu uliuli uliuli ma paepae "tane" Aso Lulu "

O le amataga o le lalaga o le fale mautotogi e faʻasaoina: uma sone o loʻo tumau pea i o latou nofoaga. O le galue ai i le toe faaleleia, o le tagata mamanu na faʻataunuʻuina le manaʻo o le e ona: "O meaa tele o meaafale o le maualuga o le avanoa." O lenei o le totonu o loʻo i ai se faʻailoga manino lelei: O se tamai alatele-carridor ma se ulufale atu i le faletaele, o le potu malolo, o le faʻatulagaina o le tele o le tulimanu. O le potu malolo ma le umukuka ua tuʻufaʻatasia, ae o le umukuka meaafale ua uma ona aveʻese mai le avanoa o le taliaina ma ua tuʻu i luga o le puipui, o loʻo i ai le tele o le umukuka. Faafeagai le faamalama ma le vaivai tulimanu o le potu malolo, ma se tamaʻi vaʻa, i le tasi o puipui puipui, e tau atu i se vavaeʻese potu, ma le oʻo i le potu. O faamalama potumoe ma le potu malolo e faalagolago toetoe o le tasi Axis, ma o le faitotoa o nei nofoaga na tosoina malie i le ala savali, o lenei manuia foi le faigata na faamamafaina e le au pala.

Talu ai o le vaega o le faletusi o le fale mautotogi e laititi - 59.3M2 (aofia ai ma potu aoga), sa ou manaʻo e tuleia puipui ma sii le puipui i lalo o le 2.7m. O le tagata talavou talavou na sili atu ona taua i luga o le sili ona lelei uliuli ma paʻepaʻe gamma i le itiiti ifo. Na aumaia ai i le ituaiga o le alofa tunoa i lenei matutu o "vaega" a tagata i le tagata lafitaga lelei, na i ai le tagata na sili ona fefe.

O le fiafiaga na tuuina atu i le gloss, e atagia ai le malamalama o mea. O le mea lea, o le pito sili ona umi le pa o le potu malolo na fai ai le tusi o le poloketi e sefe e ala i le pepa puipui ma le palapala lapopoa, tui o siliva tetele. O le LCD TV o le na o le pau lea o auiliiliga e faʻalavelaveina ai le teuteuga o le tagata lava ia o le tagata lava ia. O isi mea uma o loʻo i totonu o le fale mautotogi (ma le tuusaunoaga o le palu pogisa i le potumoe o loʻo faʻafeagai ai le laupapa paʻepaʻe. O le paepae paʻepaʻe pito i luma o le faʻaititia o le itiiti o Cuisine o loʻo avea ma ituaiga o fesuiaiga i luga o le autu o le paʻepaʻe puipui. O nei faʻatasi uma faʻatasi ma faʻamalama lapopoa e leʻi faʻatagaina le totonugalemu o le le mautonu i totonu o se le fiafia o le kafe.

Malamalama faamalama

Snow Mea Tonu

O le vaega o le faletaele o se iʻuga o le tuʻufaʻatasiga o le faleuila ma le faletaele o le 4.1m2. O le lelei o le potu fou e toetoe lava o le sikuea pepa faʻatagaina e faʻatagaina ai le taugofie e faʻatulaga ai le atoa o le pamu, sui le vai taele. O le faleuila o loʻo nana i le tulimanu, i le va o le matt Woom o loʻo vaeluaina ma le puipui, o le le mautonu laupapa ma le pesini o le fufulu fufulu. O le nofoaga tutotonu i luga o le puipui, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻata i, o loʻo nofoia ai se faʻata maualuga ma se uluaʻi malamalama "malamalama" faapipiiina, o se ata vaʻaia o le potu. O le mea lava e tasi na te faia ai le tele o tioata masani i le va o le faletaele ma le umukuka. O le ie ma le mafiafia o le 8mm ua faʻaofi i totonu o le almininum faʻavaʻa ma le faʻateleina o le faʻamalama Farani. Ola moli auala e ui atu ai ma agamalu mulilo i le faletaele. "O le faʻamalama" na tulaʻi mai i le faʻafeagai o le ulufale, o lea o le tamaʻi tusi e le "tuʻuina". O le taua tele o le mafaufau: O le aafiaga o le fale mataaga o ata lafoia iinei e le maasiasi. E naʻo le mataituina o le umukuka, ma aʻo leʻi latalata i le vaega.

O le isi tulaga sili ona leaga o le mea e sili ona taua o le ata o se pupula o le pito i luga o le lautele. I le avea ai o se tulafono, i totonu o nofoaga malolo, o le maualuga o le maualuga o moli moli o loʻo faʻaaogaina. Lenei, o se faʻalavelave uliuli "faʻata" e le naʻo fetuunai faapopoleina, ae na toe fetuunai foi le avanoa, le maua mai i le taimi faigofie. O fola uliuli ua faʻapipiʻi i le loloto o le potu: atagia i le taualuga, latou te viliina le moli moli.

Faʻaopopo le ata o le Sulu o Saloni faʻatasi ma le masani a le Deco e lautele ma umi, i le foloa, na faia o le cheese fly e ala i le manifinifi. Paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o Windows Windows faʻatumuina le avanoa ma le malamalama. O le aoina o moli uila, e talitutusa ma ma ma ma ma ma ma manifinifi le lasice aisa falaoa, e fetaui lelei i totonu o le manatu o totonu. Chandelier mai le tutusa aoina ma tutusa pupuni teuteuina teuteuina o le potumoe.

Snow Mea Tonu

Fufulu ma se uʻamea faʻamau i le faletaele e tuʻufaʻatasia ma le siosiomaga faauo tumaʻoti ma mea faigaluega. E aunoa ma le faʻaaogaina o teuteuga faigata, o se mea manaia mulumulu sa filifilia iinei i le ituaiga o se ipu loloto. O le a le mea e foliga mai e faigofie atu i lalo o le sikipi, o le mea moni o le umu i luga o le pusa o le auvae ma se paga o lautele puipui (faia e oka le reforma)

O le faʻata i totonu o le alatele o loʻo nofo ina ia maua ai e le fale mautotogi, o loʻo vaʻai i luma o ia o se masalosalo i totonu o le potu malolo, ma o se potu vaʻaia Ae o le faʻata e le "tulituliloa" e aofia ai, e masani ona tupu, pe a fuafuaina e suesue potu. E aoga le tele o laʻasaga i luma - ma o lenei mafaufauga "faʻamalama" faʻaititia i le tele o se tele o le amataga o le amataga. E i ai le faʻata ma le isi galuega: E faʻaleleia atili ai le manuia o le moli, mafaufau i le faʻamalama o loʻo i ai nei. O le isi faʻamalama- "Tautalaleo" na mafai ai ona maua mai le tele o le faletaele (4.1m2): O se vaega o le pa i le va ma le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia i le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia i le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka na faia o le umukuka faia mai tioata mageko.

E tusa ma lē e ona, na te leʻi faʻamoemoe o loʻo i totonu o lona loto maulalo i tua o le a mafai ai ona e fausiaina ni nai aʻoga manaia. O le toe faatulagaina manino na maua ai le mafanafana ma faʻalautele manatu e uiga i avanoa o loʻo faʻavaeina o le tuʻufaʻatasia o arethetics.

Snow Mea Tonu
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
Snow Mea Tonu
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale mautotogi i le fale piliki o le tuai o 40s. Xx i totonu. I le atoa, ua lelei tapena le fausiaina, aemaise lava talu ona o ese atu a matou fesootaiga uma i nofoaga ua mavae. I le taimi lava lea, o le faʻapipiʻiina o pa ma matala tuʻusaʻo e tatau ona fesoʻotaʻi. Na suia faʻavaʻa faamalama tuai i le fou, palasitika, ma le lua-potu faamalama: o le tagata e ona le pule e tumau ai le talafeagai.

Na paʻi mai lava i le potu malolo ma le potu o le umukuka, sa ou filifili ai e aveʻesea le tulaga i le va o latou e tuʻuina atu le fale mautotogi i aso nei. I se faʻaopopoga, o le tamaʻi faleuila ma le faletaele faʻatasi, ma nai lo le taele faʻapipiʻi o se potu taʻele malulu, o le talavou na te tapunia le taʻele. O le potu mo le laʻau o loʻo vaneina i le aluga o le potu moe, faʻalelei le fua faatatau o le mea mulimuli. Talu ai o le fale o loʻo tu i le taulaga ma le Windows o le lautele o fale o loʻo alu i le insusy procect, o potu e faʻaautuina i le ea. A fai le totonu, sa ou manaʻo e faia le taufaasese o le le fiafia ma faalumaina mai le fiss. O le manaʻoga autu lea o le e ona. Na faʻafefea ona faʻatonuina ma le filifiliga o Aythetics, e ui lava o aʻu lava e le masani ai ona fiafia i ai ma e le fiafia i ai, ou te alofa i taimi uma e faia se ata fou.

Designer Lolita Totykkule

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Snow Mea Tonu 13058_16

Tagata mamanu: Lolita luga

Matamata i luga

Faitau atili