Na ona faaopoopo le vai?

Anonim

Vaʻaiga Lautele o le Addsters mo le ogatasi o puipui ma pine: faʻatusatusaina uiga o le sima ma gypsum palus, toe faʻaleleia

Na ona faaopoopo le vai? 13064_1

O le alualu i luma e le tu ai pea. O le le taua o le ofu mai le sima poʻo le paʻu ma le oneone na faʻaaoga mo le ogatasi o puipui o loʻo suia tele i le faʻapipiʻiina o papupuni. E talafeagai lelei i latou mo le teuina ma feʻaveaʻiga. O le faigaluega e maua ai e le tekonolosi tusi talaaga ma masini talosaga, ma masini faʻagaioia e faʻaleleia atili ai vaega faʻafouina.

Na ona faaopoopo le vai?
Photoxpress.r.. O le faʻafitauli o le filifilia o se mea mo le felagolagolai o pa ma o fale mautotogi ma fale tumaʻoti o loʻo feagai ma taimi uma tatou. E leai se mea o le a paʻi atu ai se tasi i le pepa puipui i luga o le piliki poʻo le valiina leaga sima. E manino lava, mo le faʻamaeʻaina mulimuli, o le lamolemole faʻalelei o le homogenius ua manaʻomia. O nei mea e mafai ona faʻapipiʻi pepa o loʻo faʻatulaga i luga o le pusa, poʻo le sipuni. Ohy ma talanoa.

Talafaasolopito ma nei

O le upu "Plaster" e sau mai i le Italia Statura, lea, lea, i tua, toe foi i le stiucuc- "gypsum". O lenei ua taʻua o le faʻamaeaina o vaega na faʻatulaga e le fausiaina (Plaster) fofo i luga o luga o laufanua fausaga ma vaega o fale. Plaster Tapuʻu paʻu ma fusi, faʻatusatusaina le taua o le puipui o puipui ma pine, o loʻo i ai le sologa lelei atoatoa mo sili atu galuega. I totonu o le maketi matu o, o lenei oloa e faatusa i le tele o kamupani eseese. Faatasi ai ma i latou "vol", "gem", "tagata nofofua", "Kuniu", "Charmontaks" ("tagata Sainisi". Rus "(Lusia- Fraonince), Nenkel (Trademark Correste), Kreisel (Obaray Siamani) (Veleat Brand)

O laulau faaonapo nei e matutu o paluga o fusiua, faila ma le tele o vaega, puipui i faamauina faamauina. I lenei foliga, i latou, e aunoa ma le faʻamutaina o meatotino, faʻaliliuina o le teuina o taimi ma feʻaveaʻiga (tusa lava poʻo le leaga o le vevela). O le a i le va o vai ma vai o loʻo i le taimi lava e leʻi galue. Totonu fale, sima ma fofo fofo e masani ona faʻaaogaina.

Manatu o se faapitoa

O le ata o le crate ma laupepa o le maea ai o le palakalafa mo le ogatasi o pa puipui (taualuga) faaitiitia le eria ma le maualuga o le potu. Ina ia faʻamautu mamafa o fata poʻo Plasma TV i luga o le, oe manaʻomia le tausia o le faʻamalosia o nofoaga talafeagai. Ioe, ma mulimuli ane, e faigata tele ona faʻaliliu mea e aunoa ma se faʻailoga uiga. I luga o puipui puipui e mafai ona ia tautau ai se mea, soo se mea lava ma faavavau lava. E leai se tasi na te iloa tonu le mea tonu o le olaga o Papa o Papatusi Papatusi, a o mea ua fou, ma o loʻo faʻasalalau atu, e tele lava tausaga! O le mea lea, afai e te manaʻo e toe faʻaaoga le taimi e toe faʻaaoga ai le umi, ae aua le toe foʻi i ai, e sili atu ona aoga e faʻaaoga ai plasters. Latou te faʻatagaina oe e sili atu le mafai ona suia le teuteuga o le faʻaumaina ma le nofoaga o totonu o le totonu. I le auala lava e tasi, o le a matou masani faʻaali, o le gatasi o le 1m2 luga ma le paka o loʻo tau ai (e ala i le vaega o mea e sili atu nai lo le tau o mea).

VidIm Orehhekkin, Sili inisinia o le tusiata ma le fausiaina kamupani "dipris"

Matou te fiafia i tulafono

Na ona faaopoopo le vai?
"Maxit vaega" ma talosaga faʻapitoa ma le lelei pepa faʻapipiʻi fausia se malupuipuia ma tumau le taina, e le o toe tasi le tasi sefulu tausaga. E lagona le atoatoa i potu ma faatuai le vevela ma le lemā le tau mataua e aunoa ma leiloa i lalo, faletaavale, faletaele.

Aisea na faʻalilolilo ai le manatu o le stereotype o le ituaiga o le faʻaumaina o lenei ituaiga o le faʻauma i lo tatou malamalamaaga? E tele mafuaaga mo lena. Faʻataʻitaʻiga, faʻatalale faʻatalale agai i le sauniuni faʻagaioiga o le paoa, e ono iʻu ai i iʻuga faʻanoanoa. Sei o tatou faʻamatala atu: O se fesoʻotaʻiga, o faʻapipiʻi e aofia ai le sima. E tuʻuina atu se solomuli pe a uma ona fai pe a uma ona tali atu, ma tali mai foi i suiga ile vevela ma le le sala o le pulega, lea, e masani ona atagia i le laupepa. O le mea lea, e taua tele le faʻaleleia o le faʻatulagaina o le fuataga o le fusiua ma le defilele, o le tulaga o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina ma le faʻamalosi. O le pupuʻu e tele lava ona oneone, e le masani ai gofie papa. Maualuga-lelei mamago mago palu e faaaoga eseese oneone. Latou te fausia se sili mafiafia fausaga, e sili atu le faamalieina o le osofafo o lagona ma sili atu ona puipuia le fausiaina o le taulaga nai lo fulafula

Na ona faaopoopo le vai?
"Volma"
Na ona faaopoopo le vai?
Henkel
Na ona faaopoopo le vai?
"Tamaiti aʻoga"

I se faʻaopopoga, o foliga mai o paʻu o paʻu e ono avea ma mafuaʻaga o le le talafeagai le galuega ma le faʻapipiʻi. E pei ona e iloa, o fofo croces o loʻo maua le malosi atoatoa pe a maeʻa le 28 aso, fusi masoa. Malosi faʻamalosi tino pulupulu (anicate piliki, fagama sima) o loʻo faʻatautaia ma le le lelei mai le le fiafia mai le tulaga tulaga faatonuina, ae le faʻatagaina le mauaina o le malosiʻaga tatau. O le a le tupu lenei mea pe a e muamua ufiufi puipui po o le faʻafefiloi ma se eleele faʻapitoa. Tietie sima e taʻimua ma taumafai e faʻamama vave (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina se solo faamama). I lea tulaga, o le faʻamasinoga i le tulaga o le a matutu tele nai lo le itu faataamilo i lenei nofoaga, ma le solomuli ua faʻavaveina atoa. O le mea lea, spack coacks pei o lavalava vavalalata.

Mo cellars ma gasrages e taua tele le amanaia le amor le atoatoa o le sipuni, o lona agavaʻa lea e pasi ai le paʻu o le moli faʻafuaseʻi mai fafo. O lenei faʻailoga e le o le mea autu, ae o le talosaga o le tagata gaosi oloa o le a faʻailoa mai ai faʻamaumauga mo se faʻapitoa faʻavae.

Peitai, afai o galuega o loʻo taʻitaʻia e le planito, e faʻalaumaina le tekonolosi o sauniuniga ma le faʻaaogaina o pepa taʻamilosaga. Peitaʻi, o tagata faʻatau e tatau ona aʻoaʻoina i le maeʻa le ogatasi o pa puipui, e tatau ona faʻatali le siʻitia o puipui mo le 1-2 minute aʻo le o atu i le isi tulaga o le tini. O lenei upu e faʻalagolago i le mafiafia o le vaega o le vaega, vailaʻau suamalie ma le vevela vevela.

Ia oi latou o loʻo taugata i itula uma, e aoga e faʻaaoga ai sili atu tekonolosi gagaspsm plaster.

Manatu o se faapitoa

Na ona faaopoopo le vai?
"Knaufi"

O le faʻaaogaina o masini Siteki 5 o taimi na faʻateleina ai le gaosia o galuega faʻatusatusa i le galuega tusi lesona e talitonu o le malosi o le sipuni, o le sili atu lea o le sipine. O se taufaasese. O le faaopopoga i le ituaiga o sima i le faavae o le palugalii o le paluga na matua mafiafia ai ma faigata, ae o le mago ma le palapala le maualuga, e taofiofi ai le foliga mai o le-. O lea la, o le aofaʻi o le sima e tatau ona sili faʻalelei ma faʻaitiiti. O le tutusa o le plaster e le mafai ona sili atu le malosi. O lenei ua manino i le Europa tulaga. I tua o mea uma, o le tele o mafiafia (tumau) mea e tali lelei i le vevela o le vevela, e fetaui ma faʻalauteleina. Le amanaiaina o lenei mea e tau atu ai i taunuuga le lelei i mea sili ona leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paluga o le siʻosiʻomia ma le oneone i le 1: 3 o loʻo i ai se malosi faʻamalosi o sili atu nai lo le 150 kgf / cm2. O le faʻaaogaina o le mea e fai ai le sima o piliki chramic condzy m50, m75, m100, m125 (nai lo le malosi o le 50-125 o le tulaga o le 50 / cM2 ua fuli i le tulaga o le 50-12.

Arkady lukoyanov,

Ulu o le Matagaluega toleniina o le kamupani "Knauf-Market Krasnoodork"

Naʻo le faʻaaogaina i totonu

Na ona faaopoopo le vai?
"Knaufi"

Gypsum palutusi o loʻo faʻaaogaina i potu ma le le fiafia ma le le fiafia o le umukuka o loʻo siʻosiʻomia ai le palu o loʻo faʻavaeina i luga o le plaete , ae le mo le aso. O lenei mea na faʻaititia ai le taimi ua toe faʻaleleia. O le maualuga o le agine o le palasitika e faʻafaigofie ai le tekonolosi o galuega, lea e matua taua lava pe a fai o le faʻagaioiga o le sulugatiti. Ona o le maualalo o le vevela o le vevela o le gypsum o se lelei vevela o mea leaga. E le gata i lea, e mafai ona tausisia se komu uliuli tumau i totonu o le potu, ae ave ese le alatele mai le ea, ona ave ese ai lea.

Iwa o le faʻaaogaina o le plaster plaster ua faatapulaaina. E le mafai ona faʻaaogaina i potu ma le le suamalie o le ea e sili atu nai lo le 65-70%. O puipui o faletaele e mafai ona ogatasi ma se paluga faapena ma le lelei o le ventilation. E ui i lea, ole tamaoaiga o Umera Plasster ma le faigofie o le galulue ma i latou e matua sili ona taʻutaʻua. Talu ai nei, sa vave atili ai le osofaʻi o le Spister i ia vaʻaiga o se faʻafitauli matuia. Ava i le Spippers Speciatass Faʻatagaina oe e faʻateleina le taimi o le faʻaaogaina ma le toe faʻatuina o le fofo. Peitaʻi, o loʻo faʻaoga e toe faʻaleleia e le na o le gyptum paneta.

Fetuunaiga Ultrasound

O le tuʻufaʻatasia o le po nei o le faʻasologa o loʻo faʻapuʻupuʻuina e aofia ai ma le faʻaleleia o mea faʻaopoopo. Latou aofaʻi o le 0.1-1% o le aofaʻi. E ui i lea fuataga tutusa, na latou faʻaaloaloina le lelei o le galuega, faʻalautele le lelei o le faʻamutaina, faʻalau sala ai lona olaga ma o se iʻuga, faʻaititia le toe faʻafouina o tupe. Na sului isi Modies i fofo fofo, ae faʻamalosia e isi le faʻasologa o tulaga, o le rist ristrce agising, o le lona fa taimi taofia le faaupuga o le fungas i.d. O le alofa na o upu masani e masani ona tusia i luga o ato o mea matutu: "... ma faapitoa fesootaiga", e aunoa ma le faia o mea faapitoa ma gaioiga.

Na ona faaopoopo le vai?
(Ae)

"Knaufi"

Na ona faaopoopo le vai?
(B)

"Knaufi"

Na ona faaopoopo le vai?
(i)

"Knaufi"

Na ona faaopoopo le vai?
(d)

"Knaufi"

Na ona faaopoopo le vai?
(e)

"Knaufi"

Na ona faaopoopo le vai?
(e)

"Knaufi"

O le Plaster e faia le galuega o le vaega o le vaega o le vaega i le va o le teuteuga o le taotoga ma le faavae faavae. O ituaiga taatele o fanua e masani ona taatele: sima (a); saisaitia (b); Gyptum poloka (B); piliki (g); O BrickCock ActickKork (E); Silcute piliki (e)

Plastelling "auivi"

Na ona faaopoopo le vai?
O le uuina uʻamea ua faʻateleina ai le malosi o le masini o le vaega o loʻo faʻapipiʻi. E faapipiiina tuʻusaʻo i le faʻavae ae leʻi amataina le faʻapipiʻi i le taimi nei i luga o le masini o le puipui o latou e le tatau ona sili atu i le maualuga o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu e le tatau ona sili atu ile 10mm. Ae peitai, i le olaga moni, na o le saʻo o le saʻo e tupu ai. Faigofie faigofie tulaga o le tulaga i le laina o le 5-30 mm.

Gyptum fofo e sili ona manaʻomia e faʻaaoga i le tasi vaega o le mafiafia o le mafiafia. Sima-lua, ma o nisi taimi i le tolu faaputuga: o le muamua spray, o le autu (le sili atu (le sili atu nai lo le 20mm) tulaga. E manaʻomia le faʻatali mo se aso, aʻo le taimi muamua o le a mago, o le a le aso e masani ona alu.

Afai o le mafiafia o le sima o le concester e tatau ona sili atu nai lo le 30mm, i le sili ona maualuga mafai 50mm o loʻo faʻamalosia i le fiberglass poʻo uʻamea mesaglass poʻo uʻamea mekasini. O le muamua, pei o se tulafono, e pa i le va o le lua faaputuga. O le lona lua ua mautu i le faʻavae aʻo leʻi amataina le amataga. O le uʻu uʻamea "skeleton" o loʻo manaʻomia foi le faʻaaogaina o le faigofie fefiloi ma le le lava le mafai ona faʻaaogaina le malosi e moe ai.

Faʻamalosi kiki poʻo lipine e faʻamalosia ai mea lavelave fausaga: o loʻo i totonu o potu o potu, fanaina, fafo atu o taulaga o faitotoʻa, pe a le mafiafia o le plaster o loʻo sili atu nai lo le 20mm. Tasi le mautonu: A o galulue ma gypsum playsters, faʻamalosia mea o loʻo faʻaalia i luga o le vaega o le fofo o le fofo.

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Faasologa o galuega pe a faʻaaoga cement plaster: mago le mama o loʻo faʻaopopo i le vai tane (a); Faafefiloi le fofo ma se 'au ma le asini e maua ai se homogeneous tele, faʻatagaina ona tu i le 3-5 minute ma faʻaoso (b). O le fofo ua faʻapipiʻi i le pito i lalo o le sela (b); faalauteleina le laualuga o le tulafono / scrap (g); le mea e le lava le fofo, ae faʻaopopo, e aveʻesea le sili atu (e); O le tuʻufaʻatasia mulimuli o loʻo faia, ma o le tulafono / Lio o le vai i itu eseese (e); O le iʻuga, e mafai ona mama, lamolemole, e aunoa ma le lulu i luga (g)

Mo mataupu uma

Ina ua uma ona faʻapipiʻi, o le laualuga e mafolafola, ae o le talatala. O le atoatoa lamolemole faavae e masani ona maua mai i se mea mulimuli ane o le shthamccking, pei o le manamea maua ai sina laititi o le fasi fasi vaega. Ae ui i lea, o faapopoleina faaonapo nei faiga faʻatagaina oe e fofo ai lenei galuega. O le paluga o le "volma-steater" ("Volma") faʻavae i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo fuafuaina mo le shiss e aunoa ma le shiss. Afifi tau (15kg) - 150 olo.

Suia metotia galue ma lamolemole sima. O loʻo fautuaina mai i totonu o le mataupu autu i lenei mataupu, o le ata, o le samala ma fai faʻatasi i luga o le laualuga atoa pe faʻalelei le uʻamea E leai se malosi e fai i le eleele "betokontakt" ("Knauf") ma le Quartz Steen mo le faia muamua o le goc E fausia se ata puʻupuʻu i luga o soʻo se lamolemole lamolemole. Tau afifi (20kg) - 1110 olo.

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Na ona faaopoopo le vai?

Fautuaga mo le toe faaleleia o nofoaga ua faʻaleagaina ma faʻatumu o le mauaina mai "Maxit Stup": O auga o le faʻatumuina i se fofo, o loʻo taulaʻi i le tulaga (a); Pe a faʻaaoga ma se mafiafia o le mea e sili ona lelei, o lona laualuga e tipiina teisi ma aua le faʻataʻuina (B); A o le i faia le vaega o loʻo mulimuli mai, o le saʻiliʻili muamua (b); Tupe faʻaalu o loʻo aveʻese e se Steel Plaster Blade poʻo se Aluminim Laasaga ma se Stimute Sp (g, O le laufanua ua souina (e); Afai e tatau ai, laititi (g). Lipea Plots ua matutu i le ao

O mea faʻapitoa-pito i fafo o ogavae, afi, chimneys, o le vevela o loʻo tauʻaveina le 70 s. O le pamu lea o le palu e faʻavae i luga o le sima ma kaolin. Tau afifi (25kg) - 570 Crub.

I le taimi o le toe faʻaleleia, e le faigofie i le faʻamamaina o puipui poʻo pine, ma e talafeagai lea mo le faʻatonutonuina o le faʻaaloalo o nofoaga. Le taimi e toe fesoasoani ai le tulaga o le tulaga i le eleele, mo le faʻataʻitaʻiga o le tagata nofoia St17. E faʻapipiʻia i lalo o laufanua o loʻo tuʻufaʻatasia o le faʻavae, faʻateleina ai lo latou malosi, fusifuʻu pefu. O le tuʻufaʻatasiga e taofia ai le faʻamago o manifinifi vaega o paluga o paluga, faateleina le auala o le mea o mea, faʻaititia le taʻe i le tulaga o le tele. Afifi tau (10kg) - 447 ru.

I le taimi nei, e tusa ai ma le tekonolosi tekonolosi i lalo o le Sounds Sgatssas "le le fiafia" ma le "Ty TT Malamalama") o le muamua numera o le laualuga Lava le faʻamamaina, faʻapea foi ma le faʻaleleia o le faʻapipiʻi i aso muamua pe a uma ona talosaga. Tau afifi (25 kg) - 260 ma 280 rubles,.

Manatu o se faapitoa

O le mea e sili ona masani ai, pe a galulue ma le sisitema suia le Spipter Spressts - faʻaopopo le tele vai nai lo faʻaalia i luga o le afifi. O lona sili atu ona faʻaalu e mafai ona oʻo atu i se siʻitia o le solomuli o le paluga, o le faʻaititia o le aʻili, ma o le mea tatou te maua ai le mativa-lelei faʻapitoa. O le vaega o le tufuga e tatau ona manogi i le setete o le homogenous tele, aunoa ma ni faaputuga. Ina ia faia lenei mea, o le matutu paluga ua faʻaopopoina i se aofaʻiga fuaina o le vai (ae le o le vice o loʻo iai!). E masani lava, o lenei mea e faia e lua tagata: O le tasi na faasolosolo ona faʻapipiʻi le paluga i totonu o le koneteina, isi fefiloi o ia e tusa ma le tau. O le tele o taimi o le fesuiaʻiga o le 'au o le varll e le tatau ona sili atu ile 800 rpm, a leai o le paluga faʻapipii o le a tupu: mamafa (sima, oneone o le a tulaʻi mai. Ona tuʻua naʻo le faʻatafunaga naʻo le faʻatamaʻi mo ni nai minute ina ia toe faʻaaogaina ai le faʻaleleia o mea na tupu ia ma fefiloi. Na o le taimi lava e mafai ona e alu i le galuega. E tele taimi o loʻo i ai i le taumafanafana i le tau vevela, o le siʻusiina o le paluga e amata ona mafiafia i totonu o le koneteina. O le a le mea e le faʻatamaʻia ai? Faaopoopo vai. Ma e le mafai ona faia: E manaʻomia le toe kiina i luga o le taʻavale ma palu le faʻavae.

Edurd Mikhealov, Sui Tautua Tekonolosi o Henkel Baouthekhnik

Ina ia le masalosalo i le ofi o eleele, plasters ma putty, e sili le mauaina o se pusa mai le tasi gaosi. Aemaise lava talu mai le aso nei, o le maketi e toe faʻatumu i le tele o mea mo femalagaaiga o soʻo se nofoaga i le fale ma le maualuga-lelei sauniuniga sauniuniga mo latou teuteuga teuteu.

O nisi mago le palu palu

Igoa (Gaosi oloa) Fausaga Faamoemoega Malosiaga, mpa Taumafaina, kg / m2, ma se faaputuga mafiafia 1mm Afifiina voluma, kg tau, olo.
"Volma-foliga" ("voma") Fefiloi faʻavae i luga o le gypsum brander ma malamalama faʻateleina ma minerale ma vailaʻau vailaʻau E ogatasi o puipui ma pine i lalo o le ufiufi o le chiteralic falaitu, na o le puipui ma valivali e aunoa ma le sthcloth, faʻapea foi ma le gaosiga o mea teuteu Le itiiti ifo 5. 0.8-0.9 5/15/30 50/150/242.
"Keratax mai le 21" superplastic (Keratx) O se paluga i luga o le sima-paʻu faʻavae faʻavae i mea lelei ma le leaga o le oneone ma faʻapitoa vailaʻau faʻapitoa E feagai ma le puipui o pamu o le sima, pipili sima, piliki ma maa i totonu ma fafo atu o fale Le itiiti ifo 7. 1.5-1.6 25. 165.
Nofoaga Nofoaga "Tamaiti Aoga" ("Manatu Faamoemoe") Fefiloi faʻavae i luga o le gypsum ma faʻaleleia o mea manogi o bayer, wacker (uma Siamani) Mo le tusi lesona saʻiina e aunoa ma le faʻaopopoina o le shrowncescencecence o pa puipui ma pine na faia o sima, piliki i totonu pe a sauni i lalo o le ata ma le kapeti Le itiiti ifo 3. 0.9-1 15/30 139/237
Sima-oneone pito i luga stucco (plassiont) Fefiloi faʻavae i luga o le sima m500, lime, moli moli, faʻaputuga oneone ma faʻaopoopoga o loʻo faʻateleina ai le malosi ma le faʻaaogaina o le fofo Mo le tusi lesona ma masini faʻaopopo faʻaopopo taofi puipui i totonu Le itiiti ifo 5. 1.25-1.35 25/50 137/262.
"Sili T 25" ("Stroymontazh MS") O se paluga i luga o se laupepa o le plaster ma faʻapitoa vailaʻau vailaʻau Mo galuega i totonu o le ogatasi o puipui ma le taupulega mai sima, o sima sima, piliki i potu ma se masani masani o le susu Le itiiti ifo 3. tasi tolu sefulu 200.
"Knauf-Grandband" ("Knauf") O le paluga e faʻavae i luga o le sima, o le oneone oneone, malamalama tuufaatasia i le tulaga o polystyrene grannules, faʻapipiʻi, e aofia ai ma le hydrophobic Mo galuega mai fafo ma totonu, simpleing puipui ma pine i potu susu 3,4. 1,2 25. 200.
"Knauf-Rooband" ("Knauf") O se fefiloi e faʻavae i luga o le plaster ma faʻaopopoga e faʻaleleia Mo le puʻeina o le puʻeina o le taualuga ma pa puipui ma se masani mautu faʻavae (sima, piliki, sima, faʻapea foi ma polystyrey E le itiiti ifo ma le 2.5 0.85 tolu sefulu 320.
Crestit st29 (henkel) Fefiloi o le siʻosiʻomaga ma milorale faʻapipiʻi ma polymer sperifiers Aua le toe faaleleia ma tuʻufaʻatasia o simale sima-lie, sima-oneone ma lotoa ma eleele eleele mo le teuteuina i luga o puipui ma le taupulega, i totonu ma fafo atu o fale Le itiiti ifo 5. 1,8. 25. 358.
Gipsptutz 650 (Kreisel) Faafefiloi o le fale Gyptum, Mineral Agegrangs, matutu le mama, toe teuteuina sea Mo le tusi lesona o le tasi-vaega fasi pepa ma fola i totonu o fale, i potu ma le le tagi, e sili atu 70% 2.5 tasi tolu sefulu 370.
"Tuai" ("Maxit Group") Plaster Plaster Ia faʻatumu o le mauaina ma le le fiafia o le laualuga, ogatasi o puipui ma pine i potu mamago 4-5 tasi 25. 270.
Weiber.Souk Isool ("Saint-Goben Weber Rusber") Faʻapipiʻi le faʻamamaina o le sitaili, vaega oneone, perlite, minerale ma polymer maopoopo Mo le ogatasi o puipui o totonu ma fafo o puipui, vaeluaina ma le sili atu mai le sima, faʻamalosia sima, piliki ma le faʻatafunaina poloka Le itiiti ifo 5. 1,1 lua sefulu 363.

O faatonu faafetai i le kamupani "volma", "dipris", "Kinaut", "Simit Groentak" mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili