Taofi i luga o lima

Anonim

Iloiloga o sitepupata mamanu: mea ma tuʻufaʻatasiga, usitaia o le Internal Stylestralled and Work Law Council, Community ma faʻapipiʻi

Taofi i luga o lima 13065_1

Afai e iai se sitepu i totonu o le fale po o le fale mautotogi, e pei lava o le sili ona matauina vaega o totonu. O le tonu foi o le pa e faia ai le mamanu autu. Ae i le taimi lava e tasi, e le mafai ona galo o le autu autu o lenei fuafuaga o le faʻamautinoaina le saogalemu ma faʻafaigofie le tulaʻi aʻe ma alu i sitepu i laasaga.

Taofi i luga o lima
"SM2KVADRAT" SPANCEWORCY FORTUD PO O LE BRINLINE O STANEPY STEEL, e le mafai ona faʻatamala i luga o le 'au o faʻamaumauga. Faʻasaʻo, o le lisi o manatu o pa e sili atu nai lo le tauagafau: O loʻo vaeluaina i le lattice (sili ona taatele), i luga-lau ma tuufaatasi. Mo ni mataupu leaga, e pei o, mo se faataitaiga, i nisi sitepu i totonu o noataga (tagai i le aotelega "i le mataupu" i pants "), o le a silafia e le fili se vaega o le avega i laʻasaga. Ae sili atu le masani ai o se tutoʻatasi mamanu, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se ituaiga o feʻaveaʻiga o soʻo se ituaiga: i le tuputupu aʻe, cosoles, bits, o le faʻamafanafanaga, comoni, bits, o le faʻamafanafanaga, comonines, conmoles. O le osofaʻiga o le oruila e faigata i le gaosiga o le mea moni o le mea moni, sili atu i tulaga o le tau ma mafuaʻaga o faigata pe a faʻapipiʻi. I le ala, o le upu "faʻavae" i nisi taimi e faʻaalia ai le le mautonu: E masani ona faʻaaogaina o se uiga masani mo le upu "uso", o lona uiga o le ata o le pa.

Auiliiliga e uiga i auiliiliga

E oʻo i le muamua vaʻai, o le pa o le tasi-, lua-tausaga le matua o sipela e mafai ona aofia ai le tele o mea o mea. O elemene autu o randol racks (pe a fai o ni po o ni laupapa, ua taua o pou poʻo palu), faʻatumu (latice poʻo le mata) ma lima. Ae ui i lea, o fata feʻaveaʻi e le o se mea taua o elemene. O nisi taimi o tulaga faʻapitoa e tuʻuina atu ai e faʻatumuina, faʻamalosia i luga o tupuga, CoSO, poʻo le sili atu o utupoto.

Tala o balyanin

Taofi i luga o lima

O Malaians o loʻo vaʻaia ni koluma o le sitepu, le poleti, le faapaonisi o loo i ai.d. O le masani a tufuga i le ituaiga o softwation tino (Vave), e mafai ona sasaa mai fafie, suia mai le sima, sitaili, palasitika, palasitika O loʻo masani ona fai le ata o laʻau o le fafie o laʻau o le tele poʻo luga o le tele-axis o kopi. Payaasna o loʻo taʻua foi o le faʻatauaina, lafo pe faʻapipiʻi uʻamea oloa pe afai o se nofoaga ese ma e iai se pepa lavelave. Fusi mafolafola o fafie, o loʻo teuteu i le taimi o le tatalaina o le aufaitau, o nisi taimi tuʻufaʻatasia ma mafolafola-aveese, ma le ata atoa o le tele o pefu o le tele o pe a tupu

O le le mautonu o le pa i le va o koluma o loʻo tumu i le pito i luga poʻo le tutusa ma le sili ona lelei) elemene) lanu).

I le faʻaopopoina o pa o loʻo uʻamea, o le faaeeina sili ona taua o le faʻatumu o le SDD, e igoa i tagata lolomi, pe faʻaputuputu le sami. I le va o fata, manoa o nisi taimi e sosolo ma manoa uaea o loʻo masani lava o metallic. O isi mea e mafai ona i ai i nofoaafi: o le fata o le lalagaina, lea e tuʻufaʻatasia le pito i luga o fata ma o loʻo ulufale ai i lalo o le lima (o loʻo faʻaaoga i lalo o le faʻafanua.

Afai o le avanoa i le va o le feaveaʻi fata ua tapunia ma se mau mautu po o le slab mea, ona taua lea o le fula i luga o le mata. Afai o le vaega o loʻo faʻatasia ai ma le faʻamalosi tino.

O se tuʻufaʻatasia vaega o toetoe lava o soʻo se pa faasitepu - bitrail. E seasea ona faatusa i le tasi-tasi le mea. E masani ona aoina le faʻaaogaina o le fesootaiga o le feʻeiʻeina o le burlings mai saʻo ma fetaui lelei, ma ua tapunia le pito i luga ma le teuteu masini.

Taofi i luga o lima
Ata 1.

"Cm2kvadrat"

Taofi i luga o lima
Ata 2.

"Cm2kvadrat"

Taofi i luga o lima
Ata 3.

"Vaucassian Forest"

Taofi i luga o lima
Ata 4.

Honka.

1-4. Masalo, poʻo se fale e tasi o le fausaga o le ono le mafai ona faʻailoa atu i le fafie e pei o se atoatoa e pei o le pa o le pipita. O le matagofie lagolago lagolago i le ituaiga o mea taua o mea e matagofie, o le saʻo o auvae e teuteuina i se tulaga sili ona lelei, maoae na faʻaminoina ai lima. Pau lava le mea e fesoasoani ai tagata e toe fausia le siosiomaga o se siosiomaga anamua poʻo se maota o le Emtorian Erator

Saogalemu o gaioiga

E le seasea tele le mea moni ma toetoe a naʻo le pau le mea e manaʻomia mo le faʻafanua o se faʻatusatusaga o se faʻasologa ma le totonu. Aus, e tupu i le taimi lava lea e tasi le faigofie ma le saogalemu. O faasitepu "tiga" e matua matagofie lava, ma i le manaʻo e avatu ia i latou se faigofie tele o le pa e taofi ai nai lo le tulafono). O nisi taimi o le pa e le faʻamalieina ai tulafono mo le saogalemu ona o le mea moni e le iloa e le au faʻamatalaina tulaga o iai poʻo le sailia o tau. Ae peitai, e ui ina sili atu le taugata e sili atu taugata nai lo afitusi, e ono le mafai ona sefeina.

E tusa ai ma le Taeao 25772- 83 "felelei o faasitepu, palumea ma fatu fatu", o lima i le va o le tele o le a le malamalama i lalo o le itu maualalo, 100mm. SNAP 2.01.07- 85 "Aveloa" O le pa e tatau ona suia ai le le pa i le 0.3 le komf e afaina ai le vevesi.

Taua tele mo le faigofie o le gaoioi i luga o le faasitepu o le vaega ma le laina o le lima o le lima: o lona lautele lautele e 55-85mm. Matuu mai le le fiafia i le saogalemu ma le faigofie o le au solofanua ma ni vaega ma tulimanu i luga o le sitepu (faifai pea curved, sili atu le fiafia filifiliga). I le alofa, o pito o le amo e tatau ona faia i le taamilosaga. O se tali lelei lea o loʻo totoe ai le tulaga muamua o le savaliga, e le mafai foʻi ona faaigoaina: O le pa'ū mai le pito i lalo e le sili atu le lamatia nai lo le pito i luga (Statistics e le soli!).

Taofi i luga o lima
Ata 5.

Malosi inisinia

Taofi i luga o lima
Ata 6.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 7.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 8.

"Cm2kvadrat"

5. O oloa na faia o uʻamea e faigofie ona tuʻuina atu i ai

6. O le puipui o loʻo lata ane le sitepu, e mafai ona puipuia mai le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le faʻaiuga o le faʻaaogaina o mata

7. O le faʻaumaina o le lapotopoto o le lima o loʻo faia i le ituaiga o se suiga i le fata

8. Faʻamalosi e lelea le faasitepu, ma le fiafia i le palu ma laupapa laupapa

Afai e iai tamaiti i totonu o le fale, o le faʻapipiʻiina o le lona lua, "o le a faʻafeiloaʻi ai le lima o loʻo i ai (e faʻapipiʻi i le maualuga o le 500-700m, ma le tulaga i le maualalo le maualuga o le vaega, e oo i le 20mm. O i latou e le o iai i le tofo e masani ona i ai fata poʻo ni aʻoaʻoga, matou te fautuaina le filifilia o se mata mautu mata. Afai o Faʻatoga o tuaoi i Pa, ua fai ai le pa, pei o se tulafono, tasi-itu-itu. Afai o le sitepu e mai i puipui i itu uma e lua (o le 'ai o se fasi fasilaau). Le pule aʻiaʻi, pe a faʻatapulaʻaina le malae o Star i itu uma e lua o puipui, o le manaʻomia o le pa ua mou ese, ae leai se auala, e le o iai i le puipui ma le 50-70m.

Musuia mea faitino

E oo lava i ni pa faigofie mai le pine poʻo le larch racks o se faʻatamala poʻo le lapotopoto o le koluse, lamolemole pe faʻafefeteina le paleti totonu. Cozy atunuʻu, o le tele-itu-pito-or-ordibean e sili ona afaina o le kolone o le vintage gentige vintage - o itu uma o le laupapa laupapa.

E le vale

E mafai ona valiina elemene pa laupapa i soʻo se lanu e tusa ai ma le Ral Ratalog. I le maeʻa, o ituaiga faʻa-tausiga o loʻo faʻaaogaina foi: Fausiaina o Aʻoaʻoga, Gorging, Leution mo Fua o Faigafaitino. E le tatau ona totogiina i le mafaufau ona o le eseesega tele i le density o alava, e lē lelei le tinted le laau o papa coniferous ma impregnations, ina ua faapipii le lanu e tatau i ai, i varnishes lanu. O le tauemu i le lua o migao ogaoga e lua: Muamua, o le vaega o le laʻau e tele natia, ma lona lua, o vailaʻau masani na matauina i faʻamatalaga. O le mea lea, Pine ma Trch e sili atu le tuua o latou lanu masani. O oloa hardwood ua uma ona sili ona fiafia i ai le soli pe leai se aoga.

O fafie fuamoa ua fuafua mo le fausiaina o pa o patu e le tatau ona sili atu ma le 12%. Matou te faamanatuina lelei fafie i le fale e nonofo ai i taimi o taimi, o le a nonoa ona o le susu matamuli. O le paʻu o laʻau o le laupapa e faia o ni laupapa muamua na faia i le fafie na tupu: manware (oketa, Beek, Ash), o le malosi o le Alder (Piner, Alder (Pine, Alder (Piner, Alder (Pine, Alderc) ma le AlderCH). O le sili ona lelei-lelava o le vaapitiutulapunal sporrow Lamellae. Tele leaga tele, o mea puʻupuʻu mautu na teʻaina i luga o le microscope, ma curvililiar nofoaga tipi mai lautele laupapa. E le tetele i latou, e mafai ona avea ma stuare. Iloilo pe faʻapefea ona faia le limafa, e le faigata pe a e faʻaeteete ile taʻitaʻiga a fiber ma Kelu afu. Aloese mai le saʻo o afu i latou uma e toetoe lava o taimi uma mai se faʻasologa matamuli, talu ona le liliu, talu ona leai se isi, faʻaalia se ata o fafie, ma e le tatau ona solia. I le taimi lava e tasi, o le mea ua maeʻa faʻatatauina ma e le agavaʻa, ona ave lea e le au laʻei papaʻesega i totonu o le autu. Matamata mo ni mata i le itu masani o nisi taimi e faia mai le talita lanu i se fale gaosi pe talepe ata, ae mafai ona ou faia ma le tele o aseta o lena-fietad o le auupega o le laupapa taua po o le laupapa mai le alavai.

Fesuiai mai uʻamea, na maeʻa ma maʻea, avea ma lauiloa faʻafetai i se tulaga tumau i luga o le sitaili o le maualuga-tekonolosi. O le fusia o le stiansusu i luga o le olopalaina i se matte susulu pe polesi i le faʻata. O le Steel Steel ua faʻapipiʻiina ma palasitika, o le chromell, chrome ma le teisi, alminini alloys o loʻo i ai. O ia oloa e tele mea e maua ai le tele o lelei: E faʻailogaina, tumau, i ai se tamaʻi tele ma faigofie ona faʻapipiʻi. O a ni mea e tasi e tasi e le mafai ona viliina ndevi, e malulu tele i luga o le paʻi, ma faʻailoga mai tamatamailima tumau.

Taofi i luga o lima
Ata 9.
Taofi i luga o lima
Ata 10.
Taofi i luga o lima
Ata 11.
Taofi i luga o lima
Ata 12.

Albini Ventat.

9-12. O moli malamalama na faia i uʻamea, o laʻau ma le palasitika e manaia tele. O le lautele o faiga o mea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina i latou i luga o le makaina ma eseese tikeri o le malifa

Fortated FOCES ma Spotwork Freepera poʻo Geometric Maddy o le a teuteuina uma maʻa ma se laupapa laupapa. O le palasitika o mea na mafua ai ona mafai ona gaosia toetoe lava o soʻo se manatu o manatu ma manaʻoga o tagata e ona fale. Matagofie ma tumau, faʻaaloalogia ma le matagofie, o nei pa o le a sili ona fetaui lelei i totonu o tagata tolotolo poʻo le gothic. Peitaʻi, e manaʻomia le mafaufau o ia i ona matata e mamafa tele, ma pe a faʻatulagaina le faasitepu, e mafai foi ona amanaʻia le avega o le a latou faia.

Taofi i luga o lima
Ata 13.

"Cm2kvadrat"

Taofi i luga o lima
Ata 14.

"Tau Mama"

Taofi i luga o lima
Ata 15.

Irbis-tautua

Taofi i luga o lima
Ata 16.

"Cm2kvadrat"

13. O loʻo kikiina ma le faʻatumuina o le pepa o le upega tafailagi mai le Steel Bar: O le uluaʻi faʻamatalaga o le suʻega o le suʻega e le feteʻenaʻi ma le saogalemu saogalemu

14-16. E tele auala e puipuia ai ni pa mai le porotini: faʻatonuga (faʻaaogaina o le faʻavae, faʻataʻitaʻi le uamea tuai)

Taofi i luga o lima
Talofa-tekonolosi sitaili

O auiliiliga o le andralil o nisi taimi e fesoʻotaʻi le tasi i le isi ma le fesoasoani o uamea hinges uamea ua maeʻa faʻatasi ma fafie, tioata tioata. O nisi taimi latou te tuʻufaʻatasia le faʻamaligiina o le uliuli uʻamea ma lafo mai vailaʻau le fiafia (apamemea, apamemea, apamemea), fausiaina o mea sili ona faigata i se faiga le talafeagai i totonu o le sipela.

Mullailay poʻo le tioata leo ma le mafiafia o le 8-12mmmmmmmmmuble uiga o le i luga o le i luga o le screen o le sitaili o le maualuga-tekonolosi. Tonine, matting, taimane togitogi - o le le atoatoa lisi o le teuteuga tioata gaosiga metotia. O loʻo faia ni ata o loʻo faia i nisi taimi mai polycarboate poʻo le phorylic ipu. O nei mea e sili atu le faigofie ma leai se mea leaga o le masani ai (aleceate) tioata, ae ile mea e faigata tele, ma e faigofie ai ona faigata.

O se taumafaiga e faamatala e uiga i mea uma ma a latou tuʻufaʻatasiga, lea e mafai ona maua i pou faʻaonapo nei, e manino lava le gaogao o le toʻilalo. Pearl ma Crystal, Mika ma le faʻapipiʻiina o le tioata Windows, le mautonu o mea na avea o le taunuuga o le talosaga o le au tekonolosi e le o le poto masani

Manatu o se faapitoa

O nisi taimi e fai ai le pa mo le tuʻuina atu o le televave o se lavelave o le faʻatulagaina ma faʻatekinolosi sili atu faʻafitauli nai lo le faia o le taamilosaga atoa o galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga o le galuega mai le amataga Talimalo, e le mafai ona faʻaaogaina pepa faʻagaioia poloketi: i le taimi o le taimi e sau ai le gagana, pe e le o atagia mai, latou te le faʻaalia moni. O le iʻuga o se taufaʻamataʻu i le function Order, i luga o le faʻavae o se seti o fua ina ia toe faʻaleleia moni ai i totonu o le fale faigaluega, ina ia mafai ai ona maitauina "fetaui lelei" o le gaosi vaega. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le maualuga o loʻo faʻaaogaina i luga o le faʻatauaina elemene, o loʻo manaʻomia le iloa o uiga faʻapitoa o mea na faʻaaoga. "E masani ona nanaina. O lea, o loʻo faʻaogaina lelei le galuega agavaʻa o le tele o nofoa o le afa o le manuia, ma galue ai e matua faʻaititia le tau o le oloa ma le faʻafaigofie o le gaosiga o vaega.

Peter Tsyganov, taʻitaʻi faʻapitoa o le kamupani "st2kvadrat"

Mausali le fucking

I le faʻapipiʻiina o le fusi, o le televave e le tatau ona maitauina, ae e taua le sili atu o le malosi o le mamanu, faʻapea foi ma le ono mafai ona suia ana vaega i le taimi o le toe fausia. E le o se taimi e mafai ai ona faʻamalieina nei manaʻoga uma i le taimi e tasi.

O le auala masani o le faʻaputuga fafie laupapa - ma le fesoasoani o le fesoʻotaʻi tutusa i luga o le talatala. Matou te fautua atu (i le faasitepu i luga o le cosomers - i sitepu) ma le au lima a le auupega ma faapipiiina pito o le pulu i latou. O le isi filifiliga o le pito i lalo o le paleni toto i luga o vaitau (plug-i cylinderrical lanu), ma o le pito i luga o lo o faapipiina i le lotoa o le vevesi.

Poles ma fale filifilia o loʻo totoina i luga o le talatala, na faia i pito o le Taper (Cososov) ma le faʻamalosi, e faʻamalosia ai le fesoʻotaʻiga ma fafie. (Faasitepu ua faia i le parodes ma ma le paso e manaʻomia ai o pou o loʻo taofiofia i luga o le utupoto o luga.) O le auala saʻo e talafeagai ai O le iʻuga e faigata i le faiga o le faiga o le apefai, e matua faigata lava o le suia o le pa i se pa.

O le sili ona lelei o le faʻaliliuga o le togavao i le taimi nei, o loʻo tuʻuina atu i se uamea faʻapipiʻi-teuteu pe masani ai, i le tulaga mulimuli o fao o fao, faʻailo ma fulufulu ulu ua tuufaavae i totonu o laʻau.

Uamea manamea ua aoina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga. Racks ma le ulded flanges ("helel") ua faapipiiina e faʻamalosia sima ma le sima faʻafefe britcher buits. O le a matou taofia le feagai ai ma le tuu o sitepu ma se patchtworking poʻo isi mea e sili ona fuafuaina ao le i tuʻuina atu le nofoaafi o le a sapalaiina o tagata faʻapipiʻi i se tulaga moni. O nisi taimi o le mokesi o loʻo fefiloi i luga o sitepu sima, ae e mafua mai pe a fai o le mamanu ma le fausiaina o le tufuga a le tupua ua molia i le tasi konekarate. O tioata tioata e taofi pe a fai o fata, pe ala i le uʻamea puipui, i uta feʻaveaʻi.

Manatu o se faapitoa

A oʻona le pa o le pipita o se elemene o totonu o le totonu o loʻo i luma, e i ai le tuʻufaʻatasia o le fofo o le fofo. O lenei manatu o le manatu atonu o ni mea laiti o le faatupuina o faatufugaga faatufugaga. Feinu ma isi mea (maa, fafie, tioata) na mafai ai ona faia ni uʻamea ua uma ona faia ni vaega faʻamaeʻa, o se lautele ituaiga o tulaga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o elemene o le faatufugaga o faatufugaga o le taimi pe a faia ai le faʻamalositino mai le medial "Knight" e oʻo atu i le AsyMam " I le gaosiga o le fusipaʻu o le faʻaupuga laiti, vaega o maa ma lafo mai le le-malosi o togafiti mafai ona filifilia; O Dougic, nei ma mea teuteu teuteu teuteu uiga i luga o le tioata vaega; Ituaiga ma "Rustic" Sytles elemene mai le matua. I se faʻaopopoga, o le faʻatafunaina o loʻo faʻaaogaina lautele i le teuteuina o oloa faʻaalia na faia i le uamea. O le Latatupe uʻamea e mafai ona aofia ai toetoe o soʻo se mafuaʻaga filifilia e le tagata faʻatau. Ma le mea autu e oso ai se tagata faʻapitoa faʻapitoa e faia i le faʻatagata o loʻo taʻua ai o se tagata.

Arina Korobeynikova, O le pule o le IRBI-tautua

Gaosi oloa ma tau

O le po o le tamaoaiga o le a aoina mai i tulaga atoa o le gaosiga o aiga. Faʻaputuputu ia mo le fafie faasitepu, e aofia ai o ki (Poillars, Porssurs, Rip-Abards, e toʻatele: "CRACASIA" o laʻau "," O le Matai "," Novid "," SM2Kvadrat "(All- Lusia) Grouptor Press.

O mea e sili ona lelei o le uʻamea (tele lava i le taimi muamua) gaosia "tioata u", "Thust", "Yugspeels" O le tau o le nofoaafi e faʻamoemoe lava i luga o le ituaiga mea ma le taumafaina o le mea o le oloa. Taugofie uma uamea steel st. 3 (Stainless Steel e sili atu ona taugata i le 1.5 taimi, cromed apamemea - sili atu nai lo 2 taimi). Stainless Steel Funging ma Racks i le 500mm tau e tusa ma le 2 afe rotabs. Mo le 1 p. m, ma faʻatumuina o fata i le 100mm o le a faʻateleina ai le tau o le 7 afe rotabs. Mo le 1 p. m. O le mata o le ata mai le triplex ma le stinless steel o le faigofie mamanu (laupepa mafolafola i luga o fata i le 5 afe o rum Mo le 1 p. m. Afai e te manaʻo e faia ni suiga i se galuega masani, o le tele o kamupani o le a feiloaʻi ma oe, a e moni lava o le a afaina ai le tau.

Taofi i luga o lima
Ata 17.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 18.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 19.

Malosi inisinia

17, 19. O le osofaʻiga o le paso mai le tele-faʻatulagaina pepa o le tele o le tioata o loʻo tuʻuina atu i le sitepu o se faʻapitoa faʻapitoa

18. E mafai ona faatinoina mataua o le tioata i le fa o le suavai.

Mai oloa gaosi oloa, matou te matauina albini fonvan, Maretti, Nelr, T.A.I.I.L. (O Italia uma, Interscala (Greece), Armic-Devenic, Keenngot Treppen (Obaray Siamani), CANICYRE (FOUNATESTER. Nefirms faatusaina nei pisinisi i le maketi a Rusia ma faatino le faʻapipiʻiina o a latou oloa (faʻataʻitaʻiga, o le "Academy", e mafai ona vavaeeseina nisi ituaiga o pa, i faapitoa le lautele o uʻamea ma le palasitika 'au. O le a latou tau o le 1.5 taimi sili taugata nai lo le tutusa mamanu ma faia mai i mea tutusa i totonu o le lotoifale.

O ni pa puipui, e lava le taugofie ma faʻapitoa, e maua ai se kamupani "tautotogo m", "le Zlatos toe faʻaleleia", "Lusia" (Ruskas "(Rusia) . O le tau o pa ma le 4 afe afe rubles. Mo le 1 p. m.

O le gaosiga o se tuʻugamau i luga o se galuega taʻitasi o le a sili ona taugata, aua o le gaosiga o mea e le faʻapiʻoti e manaʻomia le vaʻa, ma o nisi taimi fou faʻafitauli.

O le faʻapipiʻiina o le fusuaga e tatau ona iai ni tagata gaosi oloa. O le tau o le faʻapipiʻi tele e fuafua lava i le mea o le faʻafanua sitepu. Luga o le laupapa laupapa poʻo le uʻamea (o le tagamea faʻatulagaina o le a faʻapipiʻi pe a ma le 20-30% o lo latou tau; Afai o sitepu e faia o le sima poʻo le maa (masani pe faʻalenatura poʻo agafesootai), o le tau o le faʻapipiʻi e mafai ona oʻo atu i le 45% o le tau o le pa.

Taofi i luga o lima
Ata 20.

"Crystal sc"

Taofi i luga o lima
Ata 21.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 22.

"Mastro"

Taofi i luga o lima
Ata 23.

Malosi inisinia

20, 21. Lē tioata, fafie ma uʻamea, o lenei tuʻufaʻatasiga o mea ua avea ma sili atu ma sili atu le fiafia

22, 23. O tioata tioata o loʻo taofia i le anoanoai o elemene faʻaaoga ua e umiaina

Faitau atili