Cuquitions o le avanoa

Anonim

Potu faʻasolo i totonu o faitotoʻa: O le mamalu o le mamanu, mamanuina o faitotoa o le faitotoʻa, foliga faʻapipiʻi o faitotoʻa e aunoa ma le faʻaseʻe ma le toe tu mai i le puipui

Cuquitions o le avanoa 13066_1

E te fiafia i le manaia ata? Afai o lea, atonu, i le taimi lea, maitauina o le anoanoai o pulega a le malo na mafua mai ona o matou nei suʻesuʻega i taimi o le tufatufaina o meaola. O loʻo faʻailoa mai e le 'oloa ia lava: A faʻapea o le a matou le manatu e faʻagasolo.

O le faʻaseʻe atu o faiga ma se faʻaseʻe o le feetiga e le mafai ona taʻua o se mea fou. Ae afai o le tulaga o le gaosiga o le kapeneta ma fausia-meaafale i mea gaosi o le tino, o nei ua seasea laiti, ona faʻalili lea i faitotoa o o tatou potu ma fale o loʻo seasea lava ona iai fale. E faʻamalieina e Avatu le penefiti o le avetaavale agai i le taposa faigofie, e naʻo le aoga le mafaufau o le a le mea o le a tupu i se taʻavale asoa pe a faʻafuaseʻi ona osofaʻia faitotoʻa i totonu.

Pisinisi fou, e le faatagaina

Cuquitions o le avanoa
Tusiata E. Urbel

Ata K. Ovchinnikova aisea i totonu o a tatou tagata e ona, e masani ona le tele o manu feai, o sludemps masani e itiiti ifo le mafaufau nai lo le tausalaina? O le muamua ma le autu o le masalosalo, o le mau masani lea o loʻo i ai se gaioiga o le tatalaina / tapunia le tele o gaioiga e faʻaosofia ai le tele o taimi e maua ai se tele taumafaiga, mulimuli ane. O le lona lua o le manatu e mafai e se faitotoʻa o sea fanua e fetaui ma soʻo se tasi. Ae a uma, o le Urchat Orchaninis e masani ona maina atoatoa, ma o le mea moni e foliga mai i foliga o le pa ma le pa puipui, e mafai ona faia i soo se sitaili. O le mafuaʻaga lona tolu e aoga tele - o loʻo latou le fiafia i le taufetuli i le malosi, o lona uiga e le aoga tele i le tau faasaga i ata ma aumai laiti. Peitaʻi, e tatau ona matauina o le tele o polokalame o loʻo faʻaititia ai lenei faʻalenatura e faʻaitiiti. Ma le taimi, o finauga foi ua tuuina atu: O le faiga a le faitotoʻa o loʻo faigata ma e le maufaatuatuaina, o le faʻapipiʻi o le fausaga na faigata tele, ma lona tau e maualuga. O mataupu tau faʻatekinisi ma tupe tautupe o le a tatou iloiloina sili atu, ae vave le mautinoa e leai se tasi o nei manatu e fetaui ma mea moni.

O le puʻeina o faitotoʻa e sefeina le nofoaga aoga - o le mea e le gatasi ma faʻamaonia, ma le totoa o a latou fuafuaga, pe a suʻesuʻe mo se mea sili ona lelei.

O faitotoʻa o faitotoʻa o le pa puipui (o le upu "Steash" ua faigata ona aoga) e mafai ona e alu i le tatalaina, gaoioi i le puipui ma aveese i le puipui. A manaʻomia le tapunia o le lautele lautele nai lo 1.2 m, fai faitotoʻa e lua ma le tele o itu, o le ata o le a faʻaigoaina ai vaega). O potu i aso uma, o le mea o loʻo faʻateleina ai le ufiufi ma isi faʻafitauli o loʻo i totonu, e faigata ona fai e aunoa ma ravili tioata ata o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

Stalks, rollers ma e le gata

> I faʻapotopotoga ma aganuʻu masani, na faʻaogaina se mataupu tusitusi: O le faʻavae o le puʻeina na faʻaaogaina: O le alafua o moli uila mai le pepa i luga o le pa puipui, ma le uili pito i lalo e taofia ai e le tautoulu. Hash i le ogatotonu o le luasefulu seneturi. Na amata ona sui le faitotoa o Shorms i luga o faitotoa o le uili. Le Pepa Lawlent lagolago, faʻaleleia atili ma faʻaleleia atili, ua faʻaaogaina lelei i aso nei ma totonu o kapeneta. Ua faʻaalia i le faʻasusu le masini faʻasolo i tua, ma o nei galuega e le mafai ona sili atu talafeagai mo faitotoʻa faitotoʻa. Aisea la latou mea uma? Palapala, oneone, isi mea faitino pa'ū i le pito i lalo o le taiala. E fausia ai ni faʻalavelave (aemaise lava pe a fai o olo i luga aʻe o le fola) ma i soʻo se mataupu o loʻo sosoʻo ai ma mea masani o le fola o le mamanu.

Semi-otometi faitotoa

O faitotoʻa o faitotoʻa o le lua o le lua e mafai ona faʻauʻuina i se faigofie, ae o le sili ona aoga synchroezer masini. E faafaigofieina le tatalaina / faaiu le faitotoa ma taofia ai le tasi Cannon i le isi. O le laʻititi lea o le polokalama e faia ai uʻamea uamea ma poloka. Afai o le synchronizer o loʻo faʻapipiʻi i faitotoʻa, o loʻo tatalaina ai le tapota i itu eseese, ona ua lava lea e faʻapipiʻi ai se taumafaiga (e faaluaina le tasi malo. O faitotoa o le a tatalaina i se sydjoroni, o le "pologa" na toe fai mai e Mevas le gaoioi o le "taʻitaʻi" e aunoa ma ni mea. Synchronizers o loʻo i le vaega o le tele o kamupani tele e gaosia ni masini mo faʻaseʻe faitotoʻa. Latou o 400-800 rubles.

O nisi taimi o faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i se togafiti mo le le lava o oe lava - o le latalata. O sea mea faigaluega e faigofie i faletaele, potu teu oloa, o lona uiga, i potu, o faitotoʻa e masani lava tapuni. I le faʻapipiʻiina o le latalata, e mafai ona e fetuunai le saoasaoa o le tapoleni.

Mechanisms mo sliding dunder e maua ai le tele o kamupani: "Galue" (Lusia), Geze, o Siamani), CALTIT Giousz (PASTIC VIMO (PASIT) O latou taʻitasi na te maua ai le tele faiga ma le eseʻese "faʻalauteleina tulaga" (50-120kg).

O le auala mo le faitotoa totonu e aofia ai kapela, taiala (masani ona valaʻau (nofoaafi poʻo le tuʻugamau, lua stoppers, pito i lalo o le taʻitaʻi i le puipui i le puipui. Peitai, o le faʻavae o le faʻagaioiga o gaioiga uma a le au o mea uma, e i ai ni eseesega, aemaise lava, o mea na maua e tagata Carles. Avatu e sili ona taua o nei sili ona taua o le "tauaveina gafatia" o le faiga, o lona gaioiga faatino ma tumau. Rollers ma Rollers o le palasitika palasitika (geze, o loʻo tumau pea) e sili atu le tumau ma tuʻuina atu le mama o le upega tafailagi, ae o le le leoa pe leai. Teflon Coating Rollers (Kublenz) maua ai le faateleina o le olaga. Mo ie mama, o le kariaga ma tagata rollers i luga o le uʻamea uʻamea o loʻo faʻaaogaina (e aunoa ma ni mea e mafai ai ona alafala) E aoga le matauina o tagata faʻapitoa o loʻo fautuaina e le sefe ma faʻapipiʻi o se ie mama i luga o rollers ma fale faʻatau. O le tali lautele e ofoina atu eclisse-rolls mai le palasitika faapitoa i luga o le polo. I lea tulaga, o le numera o rollers i luga o le taavaletoso e fuafua i le tele o le upega tafailagi.

Ala e faia i le alumini. O ni nai tausaga talu ai, na malie ai i le auala lima o le maketi, ae na latou pisa foi. Fale taofi i itu uma e lua o le taʻiala e faʻatapulaʻaina le gaoioi o taʻavale, faʻasaʻo le ie i tulaga ogaoga. O le pito i lalo o le fuʻa, o loʻo faʻapipiʻi i le fola o le tatalaina ma faamaaga i le Groove, faapolofesa i le pito i lalo o le tapoleni. E manaʻomia e faʻaititia le taʻaloga o le tapoleni.

O faitotoʻa atoa ma faʻaseʻe metotia ma fai le faʻapipiʻiina o ia fausaga o ia fale gaosi oloa o potu gaosi oloa: "Incle Corpory," New of Notoriation "IdR., Atoa foi ma pisinisi tetele:" Torbrady "," Vokhovets "," Sofia "i Prephia". I le faʻatauina o le faitotoʻa faitotoʻa, e te totogia ni tau o le tau o le masini (1.2-3.8 afe rubles) ma le tapenaina o le tapoleni (1.5-3.5 Afest).

Mo nisi kamupani, o le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa ma vaega (tele o le faʻasologa) o se faʻamuamua gaioiga. 'Ia e tatau ona taʻua o le "Alpha", "Doc", Aldo, Ecalum, Eu-Style, Foa: Premi-Forti-Premis (Deni-Pre-mamanuina, Foa: Forti-Premi-Premis, Foa: Forti-Premi-Premi-Pre-mamanuina, Foa-Pare-mamanuina, FOI-Pre-mamanuina, Foa: Forti-Pre-mamanuina, FOI-Pre-mamanuina, FOI-Pre-mamanuina, Foa: Forti-Pre-mamanuina, Foa: Forti-Premi-mamanuina, Foa: Forti-Premi-Porti-mamanuina, Foa-Pare-mamanuina, For-Desicas, Foa: Forti-Pre-mamanuina, Foa: Forti-Pre-mamanuina, Foa-Pare-mamanuina, For-Desicas, Foa: Forti-Pre-mamanuina, For-Desicas, Foa: Forti-Pre-mamanuina, For-mamanuina, Foa - atoa) O le tau o le faitotoʻa resitalaina o loʻo fuafua, faʻavae i luga o le vaega o le tapoleni (ie), o le tau o le mea lea e mafai ona 3-35 afe. Mo le 1m2 (faʻalagolago i luga o le mamanu, mea, o le uckanism).

O kamupani o le atunuʻu e masani ona faʻaaogaina e masini gaosi oloa mai tagata gaosi: "Farbor" - Geze, Aldo ma "Voblenz, SME.D. Alpha faatasi ma ana lava oloa gaosiga, e aoga azze rollan system.

Le faigofie suiga

O faitotoa o le pato o le tapoleni o ni nofoaga o laina laupepa, ma suia talafeagai. E leai ni faʻatapulaʻaina o luga o le ata o le upega tafailagi e le o iai: E mafai ona puipuia: faʻamalosi poʻo tioata (ma pe leai se faʻavaʻa). Ae o le lautele o le (ma i le faitotoʻa "i luga o le puipui" - pe a mafai, o le maualuga) e tatau ona 30-100mm e sili atu le 30-100m e sili atu ona faʻauiga ) E i ai se mea umi nai lo le masani ona o le nofoaga. I le avanoa o le "tamoʻe" o le Taavas e tatau ona taofi i isi auiliiliga.

Manatu o se faapitoa

Galuega ma matagofie le fuafuaina o faitotoa tioata tuʻituʻi faʻafiafiaina i latou i le tagata o loʻo i ai nei. Peitaʻi, e taua tele pe a aliali mai le vaetamaloina o le faofia o le faʻaleleia o faiga o le faitotoʻa. O le faasee o mamanu e mautinoa lava e sili atu faigata i le masani ai. O la matou masaniga o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaaogaina le faitotoʻa i oloa o tagata faʻatau lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale gaosi e gaosia ai le tele o elemene o puʻeina meleni: Rails ma carriclics, o peni ma puipui o ituaiga uma. O le tuʻufaʻatasia o le auala i le faʻaaogaina o faitotoʻa o faitotoʻa e aunoa ma le fefe mo le faʻaititia o latou talitonuina ma le umi e faʻatino ai faʻataʻitaʻiga eseese ma mea ua fofo.

Viktor ofu,

Faatonuga faatonu o le kamupani "Iunin ​​Idinagalia vaega"

O le toilalo o le 'upega tafaʻilagi aofia ai gaioiga nei: O le militeina o le Grove Checkbox (taʻitaʻi gaosi e faʻaleleia ai le faʻasolo o le' upega tafaʻilagi I le faaiuga o le laʻau ma le lauiloa o le iʻuga o le tapoleni, luga o le Italia ma Finnish Doors ma se faʻataʻitaʻiga i lalo o le matasele o loʻo faʻapipiʻiina o teuteuga o teuteuga. I se faʻaopopoga, masini ma le sili atu le fufusi o le mamao i le va o le ala ma le uepi, pei o le agasala (eclisse0s) i lalo o le pito i luga o taʻavale.

O galuega ua faamatalaina e mafai ona faʻatinoina o ni tagata faʻatau (poʻo a latou sui) i aʻoga, o le a maua ai tulaga maualuga ma numera.

O le tapoleni mai le tele-vaega pe faamaaa (o nisi taimi uma e lua) O le tioata e aunoa ma faʻavaʻa e aunoa ma ni faʻavaʻa e faʻaaoga ai le kalama faʻapipiʻi. Eclisse ma Koblenz e maua ai se faʻailoga faʻapitoa P-ata mo faitotoʻa faitotoʻa, ae e masani lava o le pito i lalo o le parvas ua faʻasaʻoina ma se ata masani i lalo o le boot. O le tau o le faʻalavelave e le aoga tele. Manaia

Cuquitions o le avanoa

Cuquitions o le avanoa

E tusa ai ma tagata atamamai eclisse, faʻapipiʻi i totonu o le fa-potu potu fale mautotogi nai lo le faʻaseʻe (a) o faitotoʻa faitotoʻa o le a sefe mai le 8M2 o le vaega aoga. O faitotoʻa e le faʻalavelavea fuaitau i isi potu ma mafai ona tuʻufaʻatasia le nofoaga (b)

Sliding faitotoʻa, e le pei o le swang, e le manaʻomia se pusa pei o le 'auʻaunaga elemene. Peitaʻi o le puipui e tatau ona maeʻa - (frameme, lea, o se tulafono, ua faasagatau i le tapoleni, fausia o se lanu ma faʻataʻitaʻiga lotogatasi. Mo se faitotoʻa faitotoʻa, o se vaega o le almininum faʻauiga, addized poʻo le valiina le mafai ona faia. E le faʻasaina e faʻatulaga le tatalaina ma le fesoasoani a le masani a le faitotoʻa masani poʻo se vaega e faʻaaoga ai auiliiliga. E tele taimi e faia ai le mafiafia o le 10mm le mafiafia, nana le soʻoga faʻatasi ma se puipui ma le platband. O fuafuaga manifinifi o loʻo taofiofia i le puipui i polyarethane "faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa", e aunoa ma le faʻaaogaina o le fasia o Hamm. Atonu e manaʻomia le taofi ina ia le "toe" le toe "i totonu o le faitotoʻa" i le tulaga tapunia, atoa lava foi ina ia mautinoa ai le maualuga o le suavai o le faitotoʻa. E i ai se togalaau ma le lua-mataga faʻamaufaʻailoga faia o le vaivai pvc, e faamaluluina le punch o le hack cannon. O nisi gaosi - Agoprofil, Barausse, Union Porte (uma o Italia) IDR - tuuina atu sliding faitotoa ma seti tulaga faatonuina, e aofia ai le framing o le tatalaina ma le eaves teuteu, lea e tapunia le auala.

Faitotoa i le puipui

Cuquitions o le avanoa
"Iunin ​​Italia;

Faʻasao Faʻatulagaina mo le Sling Stored:

A- Votical rack;

B-rate-\

i le tagata lava ia

Lafo le siaki pusa siaki;

G-Taavanoa Vaavaai;

Ole Ob-Luga o le Luga Faʻatosinaga;

E-ua uʻamea fale puipui o loʻo faʻatautaia i le puipui, ma le mathetic, ma mai se vaʻaiga aoga, sili atu nai lo o na nofoaga, ae o latou e sili atu le faigata i le faʻapipiʻi. Le tomai e aveese le faitotoʻa i le puipui e tatau ona saunia e le pa puipui. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi nei faitotoʻa e leʻi faia i totonu o vaega o totonu, e mafai ona e faia muamua i suiga talafeagai i le mamanu. Afai o loʻo i ai le vaega o loʻo iai, e lua taunuʻuga. Muamua, e faʻatigaina ai (e mafai pe a fai o le pa e le o ni mea e le ofi) ona faia lea o se mea fou, saunia mo le 'upega tafaʻilagi ma faʻapipiʻiina o le upega tafailagi i totonu. Lona lua, ia faʻateleina ai le mafiafia o le vaega mo le 80-120mm e faʻaaogaina ai le paʻu. Muamua, ma i le tulaga lona lua, o mea autu o mea ua saieni o mea moni ma le saoasaoa.

Faigofie le galuega Fesoasoani i le UNITIM ALU MO GREID DYORS, gaosia e le eclisse, Kublenz. Pencilils o loʻo fuafuaina pe o loʻo i luga o le papala o loʻo i luga, poʻo luga o le nofoaga (o le muamua o le faʻavaʻa o le faʻaputuga o faʻaputuga uʻamea, o le sekone e faʻamalosia ai i luga). O loʻo iai ni tulaga o loʻo faia e le faia o le faʻaaogaina o le lelei e faʻatusa mai le aoina mai faʻamatalaga masani. Muamua lava, e tele a latou le matua mafiafia i le maualuga o le mamanu o le mamanu. O lea e le o le teuteuga o le puipui e le "taʻalo", o le faʻavao e sili atu ona faʻamalosia e masani ona fausiaina o le vaega lavelave, faia o le uʻamea 0.7mm mafiafia. E mafai ona aveese le ECLISE Iclisse le ala e mafai ona aveese ma toe foi i le nofoaga tusa lava pe faʻapipiʻi le peni ma natia ai le tini. E matua talafeagai mo le nanaina o masini faaopoopo (pei o le latalata atu poʻo le vave synchronizer), faʻapea foi ma se mea e le mafai ai, ae e mafai lava ona faʻaleagaina le nofoaafi poʻo fafo.

Manatu o se faapitoa

Faapipiiina o faitotoa i le "i totonu o le pa puipui" omiga, aemaise lava pe a tatau ona fai e aunoa ma le manu felelei, e manaomia ai le tele o le manu. O le lautele o le niko i le puipui e tatau ona laititi. O isi taimi e aoga ai e vavae ese ai le laualuga i totonu o le faigofie, tuu ai le sili ona teuteu scortes he.p. I le faʻatusatusaina, ma se faitotoʻa faitotoʻa, o se vaega o le paʻia o le tino poʻo le taʻavale o le auala o le a vaʻaia. O le Taxback e le o le faanatinati: E tatau ona e faʻapipiʻi muamua le tapoleni, siaki le faʻagaioiga o le auala ma naʻo le pau lea o le puipui. Ma le tele o malosiaga, e ono ono taimi lava pe a uma le taimi (e tupu ai pe a uma le 2-3 tausaga) o le ai ai le manaʻomia o le vaega o le fausaga. O le Suafa o le South o le faitotoʻa "i luga o le puipui" o se sili sili atu le fiafia filifiliga. Alas, e matua faigata ai ona mafaufau i mea uma pe a filifilia se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. O le filifiliga saʻo o le a mafai i taimi uma ona faʻamalosia ai se tagata poto masani poʻo se faitotoʻa o le faitotoʻa.

Stinislav Hothenko,

Taʻitaʻiga faʻapitoa o Ipalon

O penitala e gaosia i lalo o le puipui o loʻo tatala i luga o tulaga faʻavae (maualuga - 2000 ma 2100mm; lautele (600-1000mm mo faitotoʻa ma le lua o faitotoʻa. Fesuiaiga o le mafiafia o penitala faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina uma le lamolemole malosi ma tapoleni ma getvas ma speyouts. Tagata gaosi gaosia E i ai ni faʻasalaga mo dolescop faitotoʻa; lua faitotoa taofi i le potu masani i le va o potu tuaoi; O faitotoʻa faitotoʻa ma le tasi ma le lua sikuea. Faʻatumuina le faasalaga e aofia ai se faʻasesega a le 'auʻaunaga, o le pito i lalo o fuʻa (fuʻa) ma mea uma e manaʻomia.

Matou te tau ma le va

Ina ia faʻaleleia atili le masoa o le leo o le faitotoʻao ma faʻaititia lona "faʻamamaina", muamua lava, e manaʻomia le avanoa i le va o le upega tafailagi ma le puipui e mafai lava. O lea, o lo o luga o le vaega o le Pa o le a tafe le faitotoʻa, e manaʻomia le sui o le masani ai i le AMVA o le osofaʻiga manifinifi. Faʻaititia le avanoa i luga o le pito i luga o le tapoleni i le 5 MM e mafai ona faʻaaogaina se taʻavale ma se mortese staring iunite i le tapoleni. Ma ina ia tapunia atoa le avanoa i le va o le upega tafailagi ma le puipui, i luga o le pa ma le pa, nana le ala, kepue faʻapipiʻi. O lisi lisi e faʻatagaina ai oe e mafai ona ausia le lelei le faʻamalieina o le mafaufau - 20-25 DB ma le mafiafia o le umu i le faʻailoga o le Sweed 33 db).

O le tasi-lautele 900mm lautele o le 900mm e aoga pe tusa o le 6.5 afe o rubles, mo le faitotoʻa ma le lua o le ono ono. O penina o loʻo sili atu ona taugata o le gedsils - mai le 40 afe o rubles.

Faapipiiina

O le mauga o le faitotoa o le faitotoa e le sili atu le faigata nai lo le masani ai. Ina ua maeʻa le suauu amata, i le puipui i le faʻatatauina o le maualuga o le tafailagi (i tulaga o le tulaga), ua nonoa le taiala, tuʻu le mauga o le 400-600mm mai le tasi. O le ata o le tulimanu e maua ai le fetuunaiga o le ala mai le puipui - masani i le laina o le 20-30 mm, e mafai ai ona faʻaaogaina le tele o ie. Rockle Darriages ma strappers o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le ala, ma fusi puipui o le tapoleni, pe a fai o le tapoleni o lo o tautau i luga o tosoina i totonu o le kilomita. Nai lo le ofiina o tulimanu, o le tele o laupapa laupapa poʻo se faʻaputuga o le amoninim faʻamatalaga e mafai ona faʻaaogaina e pei o se vaega o le alecs (Italia (Desi-mamanu, Union, Desictore, Desi-Design, Desi-Design, Deni Partye. O lea tali faʻafaigofie ona faʻaopopo le amanaʻia o le mamanu ma faʻaleleia ona foliga.

Loka uma loka

E masani lava, o le faitotoʻa o loʻo sapalai atu i le 'au, o loʻo fealuaʻi e aunoa ma se laser. E faʻatagaina lenei: Afai o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo taofia mai le amataga o se faʻaiuga o se ata poʻo ni faʻailoga masani, o le a le leaga le faitotoʻa, e tatau ona e faia se taumafaiga " I se isi itu. Ae e le o lona uiga e leai ni loka mo faitotoa o lenei ituaiga. E pei ona i ai i le fulafula, e mafai ona tipi i le masani a le masani ai, poʻo le faʻaaogaina ma le lokaina o masini, poʻo le lokaina o le faitotoʻa, oe na o le tatalaina i le ki ma le ki po o swivel button.). Latches ei ai se nifo-foliga mai o le laulaufaiva ma le vaivai tele le tautotogo Toulles - nofofua pe twin matau-foliga poli. O loka maualuga o loka mo palu e sili atu le taugata nai lo le taupega masani, ma tu mai le 1600 rubles. Sela Falo na faia a latou kamupani (Finilani), AMB (Italia), Archie (Spain) IDR.

O le tau o le faʻapipiʻiina o le faʻafanua le faitotoʻa ma le tasi 'upega tafaʻilagi "i luga o le puipui" o le 1.5-1.8 afe rubles, ma le lua - 2.5-2.8 afe. (e aofia ai le vaega o le tatalaina). O le tau o le faʻapipiʻiina o faasalaga (e aofia ai le ata tusia) ma isi mea (Plasterboard, tuʻu i ai. Itulau) o le a 25-40% o lona tau.

Cuquitions o le avanoa
Ata 1.

Aldo.

Cuquitions o le avanoa
Ata 2.

Aldo.

Cuquitions o le avanoa
Ata 3.

Aldo.

Cuquitions o le avanoa
Ata 4.

Aldo.

1-4. O le filifiliga saʻo o le faʻaseʻe o le a faʻamautinoaina le lamolemole ma le leoa o le faitotoʻa faitotoʻa. Suʻega o le "0500" system (Komenz) na faʻaalia o lona faʻamatalaga e oʻo atu i le 40 afe tatalaina / tapuni taamilosaga

Cuquitions o le avanoa
Ata 5.

Ibtm

Cuquitions o le avanoa
Ata 6.

"Iunin ​​Italia;

Cuquitions o le avanoa
Ata 7.

"Fale fou"

Cuquitions o le avanoa
Ata 8.

Tusiata I. Knomelurova

Ata V. Neftudo

5-7. Masalo o le sili ona lauiloa o faitotoʻa o faitotoʻa ma le mafai ona aofia ai i luga o le laupapa poʻo le Aluminim (aliaʻe, na filifilia, na valiina, ma faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi ai

8. O le tulafono, o le faʻafanua le faitotoʻa o le faitotoʻa o le tuli i le maualuga e fetaui ma le ala, ae afai e maualuga, e mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa ma le faitotoʻa faitotoʻa

Cuquitions o le avanoa
Ata 9.

"Iunin ​​Italia;

Cuquitions o le avanoa
Ata 10.

Ata K. Manko.

Cuquitions o le avanoa
Ata 11.

Ibtm

Cuquitions o le avanoa
Ata 12.

"Academy o totonu"

9. I nisi faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa, o le faʻaseʻe o le stancnism mai spineless steel tumau e tatala ma taʻalo le matafaioi o se mea teuteu.

10. Taaloga "i luga o le puipui" o le a le faʻalavelave i le nofoaga i tafatafa o le Taeao, ae mai le puipui o le a toe toʻesea 60-80 mm

11. Afai ua faʻamamaina le faitotoʻa i totonu o le puipui, o le tatalaina e mafai ona teuteuina i le sili atu o le malosi o le protrabbs.

12. O le auala eletise ma rattan faaofi o loʻo ogatasi ma totonu o loʻo taofia ai i totonu toetoe lava o soʻo se sitaili.

Cuquitions o le avanoa
Ata 13.

Ecalum.

Cuquitions o le avanoa
Ata 14.

Mercury mamanu.

Cuquitions o le avanoa
Ata 15.

Deni-mamanu.

Cuquitions o le avanoa
Ata 16.

Aldo (Kublenz)

13-14. O le tasi o faiga masani o le faʻapipiʻiina o se faitotoʻa faitotoʻa e aunoa ma le palu. O le tatalaina e tuueseese i le auala lava e tasi e pei o le puipui: sima, punou, ona vali lea pe pau i le puipui

15. O le teuteuga eAves e mafai ona faia o mea lava tutusa (i lenei tulaga o le Alumninum) ma ua mamanuina i le tutusa leo pei o le tapora, aʻo le faʻafefeteina, ma meaafale

16. Tapunia o le Rockller Mechanism: A - ala; taavale; i le taofi

Cuquitions o le avanoa
Ata 17.

Alpha (AGB)

Cuquitions o le avanoa
Ata 18.

Alpha (AGB)

Cuquitions o le avanoa
Ata 19.

Faasee.

Cuquitions o le avanoa
Ata 20.

"Academy o totonu"

17-18. Ituaiga o loka: O a- lalo o le meaafale autu; B - i lalo o le loka

19-20-20. O mea faʻaseʻe o mea e fai ai le faʻatonuga mo soʻo se avanoa

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "nonogatupe i vaega o le Communica", Repalon, "Emopum of Humanith", amo mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili