Mo le moe ma malolo

Anonim

Transformer Sofa Maketi iloiloga: Ituaiga o suiga faʻaliliuga ma faʻaleleia, mea mo le faʻavaʻa ma le "faʻatumuina" o le faʻamaufaʻailoga, helthostery ma tau

Mo le moe ma malolo 13077_1

Mo le moe ma malolo
Brhl
Mo le moe ma malolo
Sofa plupp-A.p. (BRHL) liua i le moega lapoa 205190m
Mo le moe ma malolo
Masina.

Vega faataitaiga

Mo le moe ma malolo
O le Voga Faʻataʻitaʻiga (Moon) o se sofa onosaʻi, i le aoauli i le afa ma le fesoasoani a mata o mata o matape o le moega mo le po. O le nofoa lava na fausia e le nofoa ma e maua maualalo i luga o le fola
Mo le moe ma malolo
Oti aoina
Mo le moe ma malolo
Oti aoina

O Mechanisms na faʻaaogaina i le Transformer Sofas e matua fuafuaina lava, o le tele o avanoa o le a ave ai se sofa e gagau ma matala. UDelid ma le toe tolopoina masini ("Teleskoisms (" "Eurowo", "Tuutuuga" ma e maua mai i tua o nei pe ua moe Afai o le tele o le potu e mafai ai ona e faʻatau atu se sili ma faigofie le sofa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le NARA faʻataʻitaʻiga (oti aoina)

Mo le moe ma malolo
Ikea

Triple Sorfa "Fale moe" (IKA) o loʻo faʻaoʻo atu i le "Kiliki-Kiliki" Ucchanism. Saunia tulaga "malolo". O le faʻavaʻa e faia o le uamea o loʻo faʻapipiʻiina ma le paʻu o le paʻu. Na lagolagoina e le Stiress tautua tautua

Mo le moe ma malolo
Relotti.
Mo le moe ma malolo
Oti aoina

O le pito vaivai o le oti o le aoina faʻaputuputu foliga faaonaponei tele ona o ni isi mea elemene o filifili mo tioata. O se tasi o le sofa modules, pei o se tulafono, e mafai ona faʻaleagaina i le po, ae o se filifiliga talimalo: e maualalo tele mai le fola o le moega

Mo le moe ma malolo
Oti aoina
Mo le moe ma malolo
Oti aoina

Sofa neke (oti le aoina) - potu malolo o le potu. O lana galuega autu o le foafoaina o le maualuga o le mafanafana i le aoauli. Lua i le taimi lava e tasi e mafai ona faʻatulaga i le "faʻamalieina" tulaga. I le po, o le moe popole lenei.

Mo le moe ma malolo
Colombo 907.

Colobo 907 saunia le tomai e fausia ai le tele o nofoaga moe. I latou e fiafia e moe i le uluaʻi tamaʻi moega e mafai ona nofo saʻo i lalo o le lona lua pe i se mamao

Mo le moe ma malolo
Mos.

Faataʻitaʻiga Bond (Mos) e faigofie ona suia i se moega e faʻaaoga ai se laina-fafo masini.

O le Sofa Transpormer i le aso e mafai ona avea ma nofoaga malolo, ma e le gata i le po o le moega i totonu o nofoa afi, ae masani mo tagata ona e ona malo, ae masani lava mo tagata ona e ana, ae masani lava mo tagata ona e ana, ae masani lava mo tagata ona e ona i lalo, ae masani mo tagata ona e ona tagata e ana. O le tele o faʻataʻitaʻiga o ia Sofas faʻamuamua i suiga eseese o suiga e mafua ai le tagata faʻatau e mafaufau e uiga i le filifiliga saʻo, e faʻalogo i le nofoaga muamua

O manaʻoga o le tagata faʻatau i ona po nei o soʻo se meaafale o le lelei, sitaili ma uiga lelei ma lagona ma siosiomaga ma siosiomaga faʻalelei. Aua Starformer Seas, o sea tulaga taua, o se--tulafono, na mauaina mo ni avanoa se tasi i le moega atoa, lea e leai se nofoaga. E taua mo le tagata faʻaaoga ma le faigofie o le faʻagasologa o le liliu o le sofa i le moega. Faʻavae i nei tulaga faʻapitoa, gagau Sofas e tatau ona iloiloina, vaʻai i masini, faʻafetai lea na oʻo le suiga o le SIF, systicomics o faʻataʻitaʻiga, sitaili.

Ole a mafai ona manatua o le tautua tautua o le snana o le a faʻamoemoeina i mea o loʻo faia ai le faʻavaeina o faʻavaʻa ma tagata faʻatau.

O le taua o le transformer sofas mo le tagata faatau Rusia e manino. O le mea lea, i totonu o le au gaosi o faʻataʻitaʻiga tutusa, vaega fanua meafale faʻa-fanua, pei o le tele o loʻo umia falemaʻi ile latou fale gaosi "argerese.) TK Assaunce-m, "europlast", "Tyne-ata", "Conventyary", "Oberty ma Mea Tonu," Raretata). Manaia faataitaiga ofoina kamupani "si-sikuea mamanu", "Elisis", Ekmi.D.D. Mai tagata gaosi oloa mai fafo na gagau Sofas ofo atu Grouras Callidis, IndAure, o Areso Camkes (Portmann (Threatmant (Wortatn (Cortatn (Breatmant (Wortatn (Portmann (Wortatn (Wortatn (Breatmant (Thomanmann (Wortatn (Wortatn (Wortatn (Portmann (Wortatn (Wortatn (Breatmant (Thomasmann (Wortatn (Portmann) Vichaln). Ile maoti lava, tele suiga i Sofas oi ai ni tagata gaosi mai i sasae Europa atunuu, CRAIANA, Czech Republic ..D.

Suiga masani

Mechanisms ua vaevaeina ia i latou o loʻo tuuina atu ("tusi", "Kiliki-Clak", "Wichold", "Amerika", Amerika ", Amerika", Amerika ", O se lisi-fafo masini, "Dolphin" IDR.). I le tuʻuina atu i le avanoa, e lua vaega o sofas e iloga: O le moe muamua o le moe o loʻo taulaʻi i le puipui (le "Tusi" e moe ai i le pa Sofa i tua o le lata mai (o le tele o mea o loʻo iai nei).

Manatu o se faapitoa

Mo le moe ma malolo
A. Kamatitizaza o mea uma i luga uma. O le paʻu moni o le paʻu o se maualuga maualuga e tatau ona fiafia tele i le lauiloa. O le mea lea o ituaiga eseese. O le paʻu pito i luga ei ai se masani masani, o po ai e mafai ai ona "mānava", e matua tiga lava ma taugata. Atonu na ia te ia te ia lava faaleaga: maʻitaga, auala o le iniseti e sili ona taugata, etc. O le tele o le tino o le "Savazh", i le gaosiga o loʻo faʻaaoga le vali faʻalenatura. O le vaipuna o lenei Or ua le tapunia, aua o le faʻaaogaina ai ni vailaʻau faʻaopopo, e pa le gaʻo lelei, ae o le a le maua lelei e le 'au le iʻa. . O lea paʻu e manaʻomia ai le lautele lautele ma ua faʻaaogaina e faʻamaea naʻo le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga. O le paʻu o le ogatotonu vaega e sili atu le malosi, ae e sili atu le aoga i le taotoga, ona o loʻo iai se fetaui lelei. E masani ona aofia ai ma teuteuga ie. O le paʻu o le paʻu o le paʻu o le sili ona faʻaleleia o le sili o le eco-faauo mea e mautinoa ai le mafanafana pe a faʻaaoga.

Elena Gashina, Faatonu Aoao Aoao o Ekmi

O le faiga e sili ona faʻamoemoeina ma tumau o loʻo manatu o le pa'ū (lona igoa lona igoa ", e tusa ai ma le faʻavae o faʻagaioiga), ma e sili ona talafeagai e lauiloa o se" tuʻuga ". O le 'au-i fafo o le auala e faia mo le suia masani. O le tosoina i fafo mo le tupu (lalo ifo o le pito i lalo o le potu), faaloaloa le nofoa, a o le itu pito i luma o le toso i isi mea uma. O le mea lena lava e faʻamulo ai se faʻafitauli o loʻo iai se vailaʻau, ma ua Tamāina le Ata Faʻagofie. O le liliu i totonu o le moega sofa ma le masini o le suia "o le faʻaupuga" e faigofie lava: o le nofoa o loʻo siitia i le kiliki, ma le nofoaga moe agai i luma. Ae ui i lea, o Mechanisms e taʻu atu le auai i le avanoa i totonu o le potu, aʻo maua ai le fale moe i le vaega (e ui lava e sili atu le mafanafana), ma o le foloa o loʻo mafai ona mafua ai faigata pe a fai o le fola kapeta.

Mo le moe ma malolo
A. Kamatitra.
Mo le moe ma malolo
A. Kamatitra.
Mo le moe ma malolo
A. Kamatitra.

I le Alto Aoina SOFA (oti le aoina) faʻaaogaina le masini o suiga "Amerika gagau moega". Mumud Wid Ubes "malulu moega" ma pou laupapa i le lagolago mo le Hughtere mo le manu felelei ai. Luga o le ulu i luga o zippers e faigofie ona tafi ese

O le maa o le ituaiga o le aiga o sofa ma le faiga o le "faʻatonuga" e aofia ai le "sorsull!" Osleseta "(" conlegers " Umia "Allegro"), "Arizona", "Kengeacky" ("Vaakgad-Meafale" ark "ma le tele o isi. Lauiloa faʻailoga o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le sofas "tapolo", "Arlon" ("Deparement" (TINITE "(Trian" ark " ") IGER. O le "Tusi" e faigofie ona maua i le laina o "sofas ma nofoa" (Rusia). O le "Kiliki-Kiliki" auala o i le faʻataʻitaʻiga "Disy Doys", "Lelei-1" (Akaina, "Milesen" ("Fakia:" Tpk "Andada") ma etc. E tusa ai ma le Mataupu o le "American Clathesholls" SYA "CALRITP" ("Admisac" (NPANGRA ") ma le tele o isi faʻataʻitaʻiga . O le "telefoni o le" EuroBook "o loʻo avea ma vaega lautele i le" Allegro-Syspic "oloa - oloa - o se faʻataʻitaʻiga"; "O meafale namuina Mati 8" - "Olymp", "Twid" IDR.; O le Liberty o se faʻataʻitaʻiga "Alpika" - ma isi kamupani, ma Dolphin e avanoa i le faʻataʻitaʻiga o toetoe a toetoe a meaa e gaosia ai mea leaga.

Susufaiga i Aso Nei

O le tele o suiga sili ona faigata na faia i luga o le faʻavae o le lauiloa o suiga faʻavavevave o metotia, faʻafetai i le mea e mafai ona e taʻalo ai ma se mea teuteu. O se tasi o latou o "Sofa" - o se togafiti na fuafuaina mo le faʻaaogaina i aso uma na fausia e ala i le sopoia o le "Telcroin" ma le "Dolphin". O le moe moe ua suia ona o le filifilia ma le fesoasoani o se suiga o le suiga o le fesuiaiga o le suiga, vaevaeina i ni vaega se tolu: ulu, ogatotonu ma oso. Na faataga oe e Sofa ma le SEFA se auala e fausia ai nofoaga moe o foliga eseese: Lua-tolu "," Marco "," Aleka "), "Kare" ("Nord-meafale", Lusia), "Lelei" (TPK "Ampada").

Manatu o se faapitoa

E faigata ona fai atu o le mea autu pe a filifilia se transformer shEfa. Talu ai e tatau ona faʻatau se sofa ma le moega, ma se moega, faigofie le faʻaaogaina i mea uma e lua tuʻufaʻatasia ma le faʻatuatuaina o le mamanu e tatau ona i le tulaga muamua o le mamanu. Ae e le tatau ona galo ia i tatou e faʻatatau i le faʻaleaʻoaʻoga lelei o oloa, aua e malamalama e manaʻomia le faʻaaogaina o lenei fasi meafale. O Sofa e uiga ese atu mea taua, lea, o se tulafono, o lona i totonu o le ogatotonu o le gauai. O lea la, afai e filifilia mo le fale, faʻaopopo ifo i le faʻaiʻuga, e manaʻomia foʻi le amanaia o foliga (lapoa, faʻataʻitaʻiga, tautala) o le siosiomaga lata ane.

Darina Peresenkoova, faatonu o le Insidemy Acan

Manaia le tumau ma faigofie mechanism "arnado" (fesuiaiga i luga o le autu o le "American Clamthells"), o le a le tatalaina o le faaputuga, pei o le stack O le faʻatuatuaina o loʻo faʻaopopoina ni lipine o libbbons ma uamea mesh base. Faʻataʻitaʻiga o sofa ma se mea faʻapena "mauoa" ma "Liverpool" ("Britson", Lusia).

O le uluai mamanu fofo "O le Lrabrador" ua faamaonia ai o ia: o se tuʻufaʻatasiga o se auala saogalemu ma faʻatuatuaina o le suiga "euro e faʻaaoga ai le potu e tutusa ai i le umi o le moega nofoaga ona o le mea moni o le "sofa" ua suia i le "sofa" mai le nofoa). O le faʻataʻitaʻiga o le sofa ma se togafiti o le igoa lava lea e tasi le igoa "Laibrador" ("meafalefale mai ia Mati 8").

Faataamilo foliga mo le moe

Mo le moe ma malolo
Ekmi.

SOFA "Meaola" (Ekmi) ua suia i se laʻei o le Water Wrorter Stripformer mafai ona liliu mai e le gata i le masani masani o le tapau. O tagata alolofa e le masani ai e mafai ona filifilia se sofa mai le mea e tupu ai le moega atoa. O ia faataitaiga e le faʻaleaogaina i le maketi mea faʻamatalaina i ona po o loʻo maua ai o Sutas o loʻo taugata tele ma tamaoaiga. O le mea na muamua aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, "NES" ma "Racid Paʻi" Sofas (Ekmis Court, Tau) North); I totonu o faʻataʻitaʻiga sili atu taufaʻamataʻu mafai ona taʻua o le "Sky" (Andersen, o le tau o 48 afe rubles).

Pantography - isi fesuiaiga i luga o le autu "Euro Tusitusiga", e pei o se mea ese, e pei o mea uma mechancy ma vaega i luga o le fola, e taoto pea i luga o le fola. Teʻi i le "partography" o loʻo agai i le fola, e aunoa ma paʻi ile foloa, ma i le isi mea, e le ese mai le faʻataʻitaʻiga ma le "eosi". Sofas faaauupegaina i Paytographs - o lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, "Kalammmboour") ma le "ata tifaga" ("meafale) pe o le ata" . Faʻavasega mechanissm faigofie faʻatelevave nofoa ma tua mai le "sorfa" tulaga i se moega atoa ma e faigofie atu) aveese latou i totonu o le faʻavaʻa. O le ata o lenei auala e aofia ai se maualuga maualuga o le malosi o le malosi, aemaise ona o metallic lagolago vaega ma le EPOXY CALET. Ryybosh fale falefaigaluega e maua ai se numera o faʻataʻitaʻiga tutusa: "Osina", "Facrador", "Ameris", "Texs", "Tex"; Faʻaaoga lenei auala ma isi kamupani, e pei o Europa (Lusia) - Mason Model.

Fiafia e tusa ai ma le tau o le tau o le tau ("SI-sikuea mamanu"). Totonu o se sofu loloto, o le uamea e tu i foliga o le moega ua natia, ma le fesoasoani a se eletise eletise eletise, o lona tulaga e mafai ona faʻasaʻo i le laina i le 80, lea e talafeagai mo le laina i le 80, lea e talafeagai mo le tasi Fausiaina le "malolo" tulaga.

O le lisi na tuuina mai ia i matou e le o atoatoa: O loʻo iai pea faʻataʻitaʻiga a Kangaroo, "pumu" ma ni filifiliga faʻaaoga e ni tagata mai fafo ma e ese mai. A o faʻatusatusaina masini faʻafanua mo Transformer Sous ma se tupulaga fou o sea masini, e manino lava o lo latou salalau o loʻo faʻamoemoe saʻo lava, ma le isi, o le isi mea o le suiga o le Faamafanafana o lenei meaafale i le taimi uati.

Tumau ma talitonuina

Mo se faamaualuga o le a fai i se suiga i aso uma, o le uiga lelei o le faʻavaʻa e taua tele. O le faʻatulagaina o faʻataʻoto o se laʻau o se laʻau (o le amo pepe, o le tele o le plywood plywood, o se isi ituaiga laupapa, chippord ma le uae. O le fesoʻotaʻiga faaonapo nei e masani ona tuua le ulled uamea base basence avanoa e vaʻai i le goto poʻo le perickel-papala vae, e le mafai ona teuteu ai. O WIGS o sitaili o foliga e masani ona nana i lalo o le auala i luga o le mea sili ona lelei, a le faavaa i luga o le fola. " Ae peitai, o le mea moni o le tino ua pa'ū mai i fafo o le fanua o le vaai e le afaina ai lona taua.

Manatu o se faapitoa

O le Sofa Transrmer o le filifiliga lea ia i latou e manatu o se tasi o sili sili ona manaʻomia meatotino o meaafale. Transformers - faʻamaoniga e, sailia le faʻamafanafanaga, tagata faʻatau e mataala i Ergonomics. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Transformer Sofas faia o le totonu o se tamaʻi fale mautotogi i le lelei e mafai ai. O faʻataʻitaʻiga sili ona manaia na faʻaosofia e feaveaʻi fetu. Ua mafai ona latou tuʻufaʻatasia ni fofo eseese i le faʻatulagaina o avanoa nofomau, i se isi tulaga e avea ma tagata poto ma le tusiata o lo latou fale. O le modular pryfix e masani ona avea ma fale faigaluega mo ofisa o le fale. E matala tele pupu i luga o vae-uili e aunoa ma le taumafai ma iai se pusa potu.

Oskia surrand, o le ulu o le itulagi atinae o le sui ofisa o Relotti

Mo le sili ona taugofie laupapa laupapa faʻapipiʻi faʻaaogaina laupapa gecous papa. Oi, Uelenula, Beek, Ash e sili ona tumau, ae latou faʻateleina le tele o le oloa. O se vaega o loʻo tuʻufaʻatasia o le Burch fafie: Tele taugofie, ae leai se mea e sili atu le leaga nai lo le malosi nai lo Beech ma lefulefu ma lefulefu. Tuusaʻo i totonu o le faleoloa e mafai ona e fuafuaina vagana ai le poloka o fafie, o lea e sili atu le taulaʻi i le taʻuleleia o le gaosiga. O vaega autu o le faʻavaʻa e tatau ona fesoʻotaʻi e kolots ma nati, ae le o fao, a leai e vave ona faʻamagaloina le sofa.

Frames mai le chipboard e sili atu le taugofie nai lo laupapa. O le chipport o le laupapa laupapa ua le maua ai le tele o mea sese o sese, gagau. O lenei, e tele naua matagaluega, aemaise tele le aofaʻiga: sofa mai le chipport mamafa. Tele le fefe i le i ai o le formaldeydede i lo latou nuu. O loʻo iai papatusi ma le faʻapopoleina o vasega e0 ma le e1 e saogalemu. Ma le itiiti ifo maualuga-lelei le laupapa laupapa, e manaʻomia le vaega puipuia o vali ua i ai i le pito i luga, na maeʻa le ogaumu i le pepa-leai ea. O le iai o se tusi pasi mo oloa o le faamaoniga o Lona siʻosiʻomaga mamana.

Uu le moega.

Mo le moe ma malolo
Roybosh.

PUF MA LE FAʻAFITAULI FOLAFOLAGA (ROYBOHS) E tele naua avanoa e suia i le moega i le po e le gata i le prouts. O le Pref-Starformer e faigata ona mafaufau i se manaia pepelo mo aso uma, ae o le tost oti e mafai ona masani ai. I le taimi o le taimi atoa, o faʻafanua faʻaopoopo i a latou galuega autu o loʻo faia i le teuina o moega, talu ona tuu i ai ma se atigipusa mo ie puipui.

O le Multi-Streated Slywood ua faamaonia o ia lava. I le taimi lava e tasi nai lo le mafiafia, atili malosi ai le faʻavae. E masani lava, o se tuʻufaʻatasiga o mea, pei o le beech (pine) pa ma singus poʻo se ram ma le mDF poʻo le chipboard, o loʻo faʻaaoga e lagolago ai meaafale vaivai.

Manaia ma matagofie

E mafai lava le malolo atoatoa ma moe naʻo pe a fai o maso o le tino e le faʻamalamalamaina pe a e pepelo. O lea la, i le Transformer E Taua I Hero ma nofoa. E mafai ona faia i Latt, paʻaga faʻatasi ma uʻamea mesh, luga o le pito i luga, o se tulafono, faʻamalosi le afwing mai le maualuga-malosi tufui poʻo le plywood. E i ai foʻi tuʻufaʻatasiga eseese o ia mea, faʻataʻitaʻiga, le faʻataʻitaʻiga ma le nova nichanasm (fale gaosi roybose) e faia ma le eletise, ma faamalosia i le vae o le atā.

"O mea na tupu" o sofa tofa e ese, ae a o le alofilima o le siamupini i ona uiga o loʻo loʻo iai o loʻo tuʻufaʻatasia o le fogafale, pei o le fou, conton lalaga pe fulufulu.

Springs-faʻamaonia taimi filifiliga filifiliga. O poloka o le tautotogo o loʻo vaevaeina i le faʻalagolago (tasi le igoa o le igoa), o lona uiga, fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, ma tutoʻatasi o i totonu o le tagaʻi o mea o le a leai se mea e leai se mea o i totonu o le ato. Mo le faalagolago i vaipuna, o le aʻafiaga o Hammock o uiga: i nofoaga o taua tele, o le Makela amata, aua e tasi le tautotogo o toso le isi. O le aufaʻaiga o le faʻasoa na fuafuaina e tuʻuina atu ai ni vaipuna e ese ai le malosi: ia fai se mea laiti, lea e maua ai le ulu ma le tino mo le tino.

Lavalava mo meaafale

Mo le moe ma malolo
"Ten-mamanu"

Tamaiti Sofa Transnarmer "tupu" ("leo-mamanu").

O le tau e mai9 afe afe rubles. SUNE O LE LELEI FAʻAFAIFAIGA FAʻAFAIFAIGA O LE FAʻAALIA LE GALUEGA O LE FAʻAOLATAGA O MANUUNIGA MONI. Faʻataʻitaʻiga, o le Oligao e faia ai le faʻamamaina o le lipine, e puipuia mai ai mai le faʻalopogi. Afai o le sofa e tatau ona faʻaaoga soo, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia mo lenei tisu. O le i ai i lalo o le afaina ai o loʻo afaina ai vailaʻau ma iʻa pe a fai o iai tamaiti laiti ma manu i totonu o le fale. Microfider, fale faʻa-fatuga o le faʻateleina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le saʻo ma moni paʻu o loʻo lauiloa ma lauiloa.

O mea e le o le le lelei o meaola o manu e le o le tagata le aoga. Fomai masani-aiga-faauo, tumau ma ela, aemaise le lelei. Ae le i faʻaaogaina lenei mea i le faʻamamaina, e manaʻomia le faʻatulagaina o auala mo le tau o le ea (e ala i pu poʻo se faʻavaʻa o le faʻaupuga ma faʻaupuga). O le agalogie o le natura tuai o le ofe polyrethane foma (PPU). E talia e taua tele i ana ituaiga, Trilaxlastst, o se tasi o sili ona aulelei ma mafiafia mea.

Faʻaopopo atu i le PPU Linglers tautua le sasa, lagonaina; I le taugata tele e pei o se faila, popo fiber (coyra) pe o le afi solofanua e masani ona faia; Maualuga-Volun Nonweves (Duraphil, Polyfil, "Periothek", Sintenpon I.d.). O mea o loʻo faʻaogaina e ese le mafiafia ma le sili atu, faʻalagolago i le galuega na foia.

O meatotino o Orthopedic o mea leaga o mea leaga e faʻamalosia i le fausiaina o filifiliga ma eseʻese nofoaga faʻapitoa (mai le 3 i le 7) e pei o tuʻufaʻatasia mea (e oʻo i le 18 vaega). O le tagata e ofo e lauiloa pe a iai se mea o loʻo i ai se "manatuaga o le" faʻaaogaina o le lata ane o le pito pito lata ane, o lena, mafai ona toe fausia le pepa ina ua maeʻa ona faʻafouina le suiga.

O le tele o moega

Mo le moe ma malolo
"Meafale mai Italia"
Mo le moe ma malolo
"Meatanu mai Italia" i totonu o tamaʻi fale e sili ona taua e sefe ai avanoa. Transformer Exit, liliu i totonu o le moega moega i le po. O ia faʻataʻitaʻiga i le aoauli o se sofa sima, ma i le po liliu i se faigofie "lua-faleoloa" moega, faʻaaogaina ma se saogalemu nofoaga. O le mea mulimuli ua fausia i totonu o le faʻavaʻa ma tautua mo le lagolago ma le papupuni.

O le lalelei o le sofa o loo i totonu o lona laufanua ma i le auala i luga o le ie. O e mafai e ia lava ona eseese ai le sao o le galuega i le feusuaiga, lea e manaʻomia le filifili i le malamalama o le mataupu. O le autu faʻapitoa o le tiʻetiʻeʻesega o le luga, o le lalolagi, avane o le tetee, o le fofo (o le faʻavaeina o rollers), lanu ma le afi o le tino. O le sili ona lauiloa o le pito i luga, lafu, jacquard, sporstry, verlorry, microfiber, alcantara (alcantara (alcantara (alcantara (arceancil sustance) E le tuua le paʻu paʻu. O le paʻu mo le sofa faʻalelei e tatau ona avea ma ofu lelei, a leai e mafai ona tele taimi.

Mataupu Faavae o le Livisi Ituaiga eseese o faiga Tulaga o le sofa Faigaluega le atoatoa
Faailoaina atu "Kiliki-Clak"
Mo le moe ma malolo
O le nofoa sofa na faʻatuina i luga pe a uma ona kiliki ma tuutuu; E i ai le tulaga o le tulaga "malolo" Le maalofia tago i le puipui ma se sofa
Masani "Tusi"
Mo le moe ma malolo
O le sofa nofoa ua siitia i luga pe a uma ona kiliki ma maualalo Le maalofia tago i le puipui ma se sofa
Faʻapipiʻi "Amerika amerika" (Sedaflex)
Mo le moe ma malolo
E manaʻomia le toso aʻe ma luga oe lava, faʻalauteleina sootaga, pe a faʻatele le suiga, na i ai le sona i vae. I le vaega "American Parking" auala mo le suia o le Finafa-lua. I le "Farani" merchansm leai 3 taimi. I le faʻapipiʻi tulaga, o masini o loʻo i lalo o le nofoa o aluga E le mafai ona maua se lamolemole lamolemole luga pe a taoto, leai se pusa linn
"Farani Clamshell"
Mo le moe ma malolo
Tuu i luma Filifili ("Telescope")
Mo le moe ma malolo
Toso le nofoa fusi, toso i fafo le sofa ma decompead atoa Manaʻomia avanoa mo fesuiaʻiga; O le maualuga o le potumoe e maualalo ifo nai lo le masani
"Dolphin"
Mo le moe ma malolo
Le mataupu faavae o le lisi-fafo siitia tulaga. E ala i le auala, o le tulaga o loʻo faʻapipiʻiina i le tino i luga o laina i luga o taiala i totonu o taiala o loʻo i totonu o le pusa mama: pe a soloia le faʻavaʻa ma le linu ua liua i le stat Manaʻomia le faʻapipiʻiina o ni 'au
"Eurofoni"
Mo le moe ma malolo
O le nofoa o loʻo tusia (taʻele i fafo) ia lava, ma le pito i tua e alu ifo mo le avanoa avanoa Le maalofia tago i le puipui ma se sofa
"Tuʻuina"
Mo le moe ma malolo
O le nofoa o aʻe i le kiliki, ma o le moe o le nofoaga lava e alu i luma Manaʻomia le avanoa mo suiga
Tau i luga o le tau, afe. Mea Taeao FOLAFOLAGA Lagolago Fasi ie Pito i luga Luga o le luga Vaega o le faila
3-10. Chipboard, Pine, Birch Plywood, Sound Uamea mesh, o nisi taimi e la uma O le puaa, ppu Synheton O le ata, jacquard, shinil, timu -
10-30 Faʻasologa o le birch, o le alilayer plywood Burch Lats, Sound Mesh Maualuga o Elactic PPU ma le tautotogo poloka Sinaypron ma fulufulu ScotchSGAD, microfibier, lafu, fulufulu, cotton, dimen-comthual, o nisi taimi o le paʻu moni -
30-60 Ok po o le beech gayray, uamea Beech Lats Maualuga le fiafia i le ptu Holloubier po o le poh Moni paʻu, sudee, pele o mea foaʻi Mechanisms faatagaina e suia le tulaga o le tua; Tapela ie mautotogi, laulau, pa is.d
60-150 Tele fafie o le taua ituaiga, uamea Beech Lats, paʻu paʻu Hypoinalergenic Maualuga Maualuga Plastic PPU, popo fiber i.p. Parale Poh, Fether Paʻu o se ofu faʻapitoa, o le ie limafatu E toatele le gaosiaina o vaega, talafeagai tulaga o le foliga "malolo"

O le au Faatonutonu Faʻafetai le kamupani "aʻoaʻoga a totonu", "Sia Fou ata", "Square-mamanu", Okmi, Reloti ma Roybosh mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili