Fasi faaputuga

Anonim

Vaʻaiga lautele o le maketi o le aulotu ma eletise eletise: Mataupu Faavae o le faʻagaioiga, faʻapitoa Pacumeme, Saogalemu ma le tausiga o masini, tagata gaosi oloa

Fasi faaputuga 13079_1

Fasi faaputuga
Ata L. Syshva Stylist A. Opeotine

Slicer Tr522 (Krust) ma le mafai ona 140W. O le tulimanu o le faʻaalia o le galuega o le 15. O le mafiafia o fasi fasi e fetuunai e 15mm. E i ai le puipuiga mai le faʻalavelaveina: O le masini o le a galue pe a o le ofi atu le lua faʻamau

Fasi faaputuga
Bosch.

O le faʻataʻitaʻiga o le 9101 (bosch) o se tiʻetiʻe o le galue i luga 10. O le masini e tuʻuina atu i le fata mo le fasi oloa

Fasi faaputuga
Rotel.

Spreen rotel-atoa-uamea fausiaina ma se mafiafia o le tulafono faatonutonu o fasi fasi i le 30mm

Fasi faaputuga
Selemen.

Matagofie fasi ms 78001 (Slainmen) vaaiga ma le fa o saoasaoa saoasaoa. Mo oloa taʻitasi e mafai ona e filifilia le saoasaoa sili atu

Fasi faaputuga
Avega.

Sindep pei o 3947 (sevein) ma le mafai i le 150W. Fetuunai le mafiafia o fasi fasi i le 15mmm. O loʻo iai le laʻau o loʻo i ai mo oloa faʻapipiʻi.

Fasi faaputuga
Ata L. Ashva

E oʻo lava i meaʻai suamalie e pei o le sisi poʻo le ham, fasi e faigofie ona tipi i sekone. O mea uma o le a lamolemole, tutusa lava le mafiafia o lou manaʻoga.

Fasi faaputuga
Ata L. Ashva
Fasi faaputuga
Ritter.
Fasi faaputuga
Ata e. Sagaʻi Chrometers e sili atu le saogalemu nai lo naifi. O le labde ua le toe puipuia e se tagi. E mafai ona manua pe a fai o oe e faʻatumuina lou tamatamailima i lalo o le Blade
Fasi faaputuga
Ufsa.
Fasi faaputuga
Ufsa.

O le a liliu se fasi ham i le oti moni mo le 1 min. Aua neʻi galo e uiga i le malologa: Ina ua maeʻa le 10 minute o le faʻaauau pea le tipiina, o le taʻavale o le a tape, o lea e fautuaina e faia ni mau laiti i le 5 minute

Fasi faaputuga
Tuta.
Fasi faaputuga
Avega.

Eletise eletise a le eletise (a), em 3945 (sevein) (b) ma le mana o le 10000 ma le faigofie o le malosi o oloa, agai i luga

Lamolemole ma mea lapopoa o fualaʻau ma fualaʻau foliga foliga sili ona manaia i luga o le ipu ... Ae atonu e le mafai ona e faia ma e le faʻalogo o outou lima? Ona tipiina lea o sanuisi e avea ma suʻega moni: Areto o le falaoa, o fasi o sosisi ua maua mafiafia. Osytuca ma le aoga le tautala: E matagofie le tipiina i mea uma mo tagata uma. O a la la e kuka ai nei mea uma? O le a fesoasoani faapitoa mo masini faʻapitoa: suaina o le eletise.

Ua le i ai le uiga o le umukuli masani a Slometer. O le igoa i le masini tautala, o lea e le faigata ona mate poʻo le a le mea lea e te faʻataʻitaʻia, o le tipi soʻo se mea i luga o fasi. E mafai ona iai se mea: sosisi, ham, sisi, falaoa ma sili atu. O sea mea e mafai ona mafai ona faʻamolemole faʻamolemole ma manifinifi ni mea alofa o le sisi ma se osofaʻiga o le chipboard o le sili sili ona malie falaoa. Ae e le tatau ona e mafaufau i le fesoasoani a chrometers e mafai ona e saunia na oilama ni sanufe, aua o le a alu ese i le olaga maloloina, aua o fualaʻau ma fualaʻau 'aina ua tipi i lalo i sekone. O fasi fasi o le a iai, ma o le sili ona taua fesili ia te oe le mafiafia. O le a faʻaleagaina e Slothesis le oloa e le sili atu le leaga nai lo le fomaʻi.

Fasi faaputuga
Siemensonko e le o le le lelei. O faʻataʻitaʻiga o le masini e mafai ona faʻaalia i le mea moni i le umukuka, na te ave le tele o le avanoa nai lo le naifi masani, ma e sili atu le faigata ona aveʻesea ai le tino) . O nisi o 'au e le o le aoga. Faʻataʻitaʻiga, sa le mafai ona ia faʻafilemuina o meaʻai, faʻapea foʻi ma le aano o manu, aemaise ma ivi. Ae o nei mea uma, o le eletise eletise e mafai ona feagai ma le faigofie. O le mea moni, i Rusia, o le Shomstically ma imeli o loʻo mamao pea mai mea faigaluega i aiga, ae afai latou te tulaʻi mai i totonu o le fale, latou te avea ma fesoasoani tumau.

Polokalame

Manatunatu i le aulotu sili atu. E leai se mea e taʻu ai e se tasi o le "aulelei." O ona foliga, e mafai ona fai atu e leaga, ma i le taimi muamua, o se mafutaga ma se lapotopoto iloa. Lapotopoto tetele naifi disk

Faʻafefea ona galue ma le faʻapipiʻi?

1. Tuu le masini i luga o se mama ma lamolemole luga.

2. Faʻafesoʻotaʻi i le mana grid.

3. E ala i le ki, filifili le mea e sili ai le mafiafia o le fasi.

4. Tuu le oloa e te manaʻo e tipi, i luga o le Sagazoo ma taofi faʻatasi ma se tuleia.

5. Liliu ifo le talatala ina ia amata ai le naifi.

6. Fetuunai le lima o le lima i le naifi e amata tipi.

7. Auina atu Salazki i luga o le naifi, fai se vaega.

8. Ina ua maeʻa le masini, tape le masini.

9. Faatulaga le tipiina o le mafiafia o le pule malosi i le "Aveese" tulaga.

10. Fufulu le iunite.

O le ata o nei mea e gaosia e le au gaosia, o lea sa latou foliga uma lava ia tutusa. E le ese foi lanu - o le mataupu e masani ona siliva. Mea palasitika po o le uamea. O le malosi lona lua, o lea o le a latou manumalo ai sili atu. E le laʻititi le singleges-i le averesi 353022Cm (lua), ma o lea e sili atu le ave o se nofoaga faʻapitoa i le umukuka (tele-e tusa ma le 2-3G-e tusa ma le 2-3G).

Fasi faaputuga
Ata L. Faʻapipiʻiina le au o le au o loʻo le tutusa i foliga, a latou tapulaʻa faʻapitoa e foliga mai o se vaega faigofie. Muamua lava, na ia te latou le tutusa o le malosi. O le a tatou maua le 100-140w. O lenei, o le taimi e tele ai "malosi" masini Zelmer (Polani) - 200w, ma o lea na latou "ai" o oloa sili ona faigata. Le aofai o le naifi suiga o fua taua e taua. E sili le faʻatauina o se masini ma tele saoasaoa. Ona mafai lea ona e pikiina le lelei filifiliga mo oloa eseese ina ia maua nisi mea. Sei o tatou fai, i se tamai saoasaoa, tipi soft oloa (sisi). Mo le faafetai tele i le sili ona maʻai gaioiga, mautu (fualaʻau). O le mafiafia o fasiga o lo o sauni i le 1 mm. E masani lava o lona tulaga - 1-15mm, ma f37727510 (Kruts, Siamani) - Up i le 22mm.

O faʻaopoopoga laiti o le laʻititi foliga foliga foliga foliga faʻamalosiʻau tele o le a fesoasoani tele i le galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fata mo le aoina o oloa o le a laveaiina oe mai le manaʻoga e sui soʻo se ipu e tatau ona paʻu ai sion. O lima e itiiti lelava pe a fai o le galue i luga o le fasiga o le sifi i le 10-15 i le itu o le naifi (i le Mar 52, faasee, - 15). O se vaega faapitoa ua fuafuaina mo le maea, ma le mas 93 ma le mas 95 faʻataʻitaʻiga (BOSCH, Siamani) o le a otometi ona lafoina.

Aua neʻi galo e faʻamamaina!

Fasi faaputuga

1. Faʻatu le mafiafia o le tipiina o fasi fasi i le "Aveese" tulaga.

2. Faʻasolo le Sandzo i le pito o le masini, aveese ma le punou. Solo le isi, faʻapea foi ma le fale o le paʻu susu susu susu.

3. Liliu le fusi mo le nanaina o le slade conclockckock ma aveese.

4. Tausi i le disk ina ia le pa'ū. Ia faaeteete - ona e le afaina ai lea.

5. Fufulu le disk ma le vai malulu, ona mafanafana lea ma le somewushing sui.

6. Solo ai le naifi ma se solosolo.

7. Faʻapipiʻi i le nofoaga.

O loʻo iai foʻi ma taʻiala e le faʻalavelave i le umukuka. Afai e tatau ai, e filifilia i latou mai le umukuka kamutika, ma ina ua maeʻa le galuega lalafi. Moni, i Europa e na o le tasi le kamupani - Ritter (Siamani).

Siaki "nifo"

"Nifo" o Chromeess o se tipiina o nai naifi, na faia o le uamea. O le a galo ia te oe faʻafitauli ma le faʻasolosolo o le lau, talu ai o le puʻeina o ia. O mea uma e uiga i le gaosiga tekonolosi. O le seleselega o le seleselega o loʻo faʻaputuputu e pei o se sanuisi ma faʻataʻamilomilo ina ia mafai ai ona fai se tasi atoa: i le ogatotonu o le shelb, ma o fafo e malu. O le lona lua o le a faʻasolosolo lava lamiina, ma o se pito malosi o loʻo totoe e le tumau. Afai oe faʻaleagaina pea le naifi (faʻataʻitaʻiga, latou te tipiina i latou meaʻai i ponaivi), o le a suia i totonu i le ogatotonu o le tautua. E moni, o lona tau e matua laitiiti lava, pe tusa o le 1 afe afe.

Aua nei galo e uiga i le tumama-blade, e leai se isi vaega o le masini, manaomia le faamamaina. Ina ua uma ona ou faigaluega, e tatau ona aveʻesea le naifi ma fufulu i le vai malulu e tuʻituʻi ese le manogi, ma fufulu i le vai mafanafana ma se ie mama.

Galuega saogalemu

Fasi faaputuga
Sa faatusa e le le mautonu le faʻailoga o tagata na ola i naifi masani o le anife. E le mafai ona maua se vaega o le masini na tape, e pei ona ufitia atoa i se pese. A faigaluega, vaega o le sooga tatala, ae o le ata na o le oloa i lalo o le nai lofi, o loʻo mamao atu ai se pupueau lima faʻapitoa.

O le fesoasoani fesoasoani i ai le puipuiga mai le faafuasei aofia ai. O lona uiga o le faʻatonuga e galue ai, e tatau ona e fetaomi vave ki, muamua, i le "tipiina o le tipi" ki, e aunoa ma le faʻasaʻoina o le ata. O le disc e amata ai le tlotion, ma na o lena pe a uma ona e tatalaina le ki muamua. Ae, e ui i puipuia o, ia manatua o lenei o loʻo manaʻomia tele le vaega lenei, e pei o ni mea mataʻina.

Poto masani o tomai

Fasi faaputuga

1. O le tipiina o mea e faʻamalieina ai oloa (tatou fai atu, cheese), e tatau ona e filifilia se saoasaoa maualalo o liliuga (pe a fai o lau faʻataʻitaʻiga e iai se avanoa).

2. O le tipi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sosisi i se itu mea, e tatau ona e faia le uluaʻi fasi fasi i luga o le mama, ona tuʻu lea i le moega, ona faʻapipiʻi lea i le mata, ona oso ai lea o le lauʻeleʻele Ovals.

3. A o le i tipiina fua o le ponaivi o le ponaivi (apricous, paody idr), e tatau ona e aveese ivi.

Faiga palota

Fasi faaputuga
Ata L. Eshivkak tonu lava ia o le 'aisa o oloa ma raw o manu (aemaise lava i ivi)? Aua neʻi faʻaaogaina le mea lava e tasi na vaʻaia! Aisea e le fai ai? E mafai e le eletise ona o se ituaiga o mini-o se eletise o se eletise. O le Magnetic case e faʻapipiʻi latalata i le tasi le isi e lua tipiina o le tele o le palu, maʻai pei o se vaʻai. Ina ua liliu i luga, latou amata amata ona faia toe fetuunai gaioiga i le saoasaoa tele. O le tapoleni faigofie ona tipiina i totonu o fasi meaʻai malulu ma iʻa. O fasimolo lamolemole le kuka kuka tapaa, o le tamai mamoe po o isi ipu ua saunia foi ma oe. O le fuafuaina o itu o sea masini - 46117cm (aofia ai le umi o le tapoleni i le 25 cm).

Aloaia mai le masani ai o le soli o le eletise eletise e le soona maʻaʻa ina ia mafai ona fananau, naʻo le ave i lima. O le iʻuga o le naifi, ua lapotopoto, e faʻaititia ai foʻi le lamatiaga o manuaga. Yipri ua sauni e tipiina oloa malosi i le aluga o le alu ese mai gaioiga. A maeʻa ona galue, o le Initaneti e tatau ona fufulu, ma o lea, aveese mai le fale, ua lava le faʻamau le faʻamau, ma e otometi lava ona latou alualu i luma le faʻamau. Faʻapipiʻiina i latou i tua, e tatau ona e faʻatali mo se kiliki.

A itiiti e uiga i tau

E maua e Slometros Bosch, Crucs, Ritter, Sitiin, Selemen, Rotemens (Switzerland), Ufsar), Zeltam (POLDER), Zeltam (POLDER) O le tau o mea faigaluega eseese i le laina o le 1-6 afe rubles. E faʻalagolago i le pule a le tagata gaosi ma mai le mea e faʻapea. O le eletise eletise e ofoina atu le tifal (Farani), sevein, eta (Czech Republic) Tu i ai nei masini e uiga i le 800 rubles.

O le au Faʻatonutonu Faʻafetai o le sui sui o le BSy o le BAY mea, "o le STB vaega", sevork, tagata faigaluega mo le fesoasoani saunia o le mea.

Faitau atili