Laei i le maa

Anonim

O loʻo feagai ma le fale ma le maʻa: gaosiga tekonolosi ma mea totino, o mea teuteu tomai, o oloa i fafo

Laei i le maa 13081_1

Laei i le maa
Tusiata n. AKUNOVAVA

Ata K. Manko.

Laei i le maa
Chelsea maa
Laei i le maa
Chelsea maa

Manifinifi ma le malamalama feagai ma le manifinifi mai le "cock brick" faʻaputuga ma "anamua piliki" (collsea maa

Laei i le maa
Tapetiki puipui pepa:

A- piliki; Pepa faapoega; Tutoatasi Ata

Laei i le maa
Fafie Boot o feagai ma:

A laau; E - susu susu; Malosi malosi; Glaicle glue; D- potoga maa

Laei i le maa
Tusiata n. AKUNOVAVA

Ata K. Manko.

Laei i le maa
"Atoatoa maa"
Laei i le maa
Eleelea elemene:

Aberz laina;

fananau mai i tulimanu;

Tulimanu ma laina laina o faamalama ma faitotoa

Laei i le maa
"Atoatoa maa"
Laei i le maa
"Atoatoa maa"
Laei i le maa
Chelsea maa
Laei i le maa
Chelsea maa
Laei i le maa
Foreland.
Laei i le maa
Foreland.
Laei i le maa
Foreland.

Mo i latou e le faamalieina i le polete o le aoina o le aoina, maa o soʻo se lanu o le a masani lava

Laei i le maa
Chelsea maa

Ata 1.

Laei i le maa
Chelsea maa

Ata 2.

Laei i le maa
Foreland.

Ata 3.

Laei i le maa
Foreland.

Ata 4.

O le maʻa faʻavae o maʻa ile siosiomaga ole le manaʻomia le tausiga faapitoa - mo lenei, e masani lava ona masani ai. Afai e tatau, e mafai ona e faʻaogaina se vaivaiga vaivai o soʻo se mea leaga (ata 1-4)

O i latou na aofia ai le miti tumau o lo latou lava atunuʻu, ae le o le talisapaiaina o foliga o se pusa pilimu malosi, lanu efuefu, e aoga tele O lenei mea ua mafai ona foliga foliga mai o le fale solo, foai ia te ia tulaga le lelei ma ia tausia mo le tele o tausaga.

O le tekonolosi o le gaosiga o le tu i fafo atu o le taua na aliali mai i fafo atu o le tatou atunuu. O le taimi e te tuanaʻi, e mauaina e toʻatele o mea na faia i Eleni, netherlands ma le atunuʻu. Ae vave, ia e maitauina le tele o manaʻoga o tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma felauaiga e fesoʻotaʻi ma felauaiga, na amata ona faia e Rusia le tutoʻatasi.

Faʻalelei le maʻa e faʻaaoga e faʻauma ai i totonu, ae sili atu o fale o fale. Pa ma faʻavae, laina ma elemene ma lamolemole poʻo le laʻei, chepped poʻo le faʻataua o le vaitafe, e masani ona foliga sili atu faʻalelei nai lo le faʻaputuga. O isi faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina ai ni mea teuteu teuteu ma vailaau, o taliga ma tuaoi, o vaefaminiva ma faitotoʻa e tusa ma isi ata tifaga. O le galuega faiʻai o le maa e mafai ona tuʻuina atu i le luʻi e le gata o le faʻasaina, faʻapea foi, o tamaʻi fulufulu manulele. E oʻo i ala e oʻo atu i le auʻi o le togalaʻau o le togalaʻau e mafai ona tolopoina i le palu pe faʻapipiʻi mai lenei mea.

Laei i le maa
Kamrock.
Laei i le maa
Foreland.
Laei i le maa
Paepae papae.
O le itu o le feagai ai ma le maʻa o le maʻa ua mamanuina i se auala e mafai ai e se tagata poto masani faʻapitoa

Toetoe a pei o le mea moni?

O le maʻa faʻapitoa na aliali mai o se faʻamatalaga o se maʻa masani. Peitaʻi, o le tutusa foliga e sili atu le faʻaaloalo. I faapena foi, o se oloa fou ua faia i luga o le faʻavae o faʻaonapo faʻatekinisi. O lona lauiloa lauiloa tele. Faatusatusa i le maʻa faalenatura, o loʻo i ai le mamafa o le natura i le 1.5-2, ma o nisi taimi 4 taimi i lalo. Mafolafola o le latalata ma se tamai faʻamafanafanaga maua faigofie ma vave faʻapipiʻi. Ina ia malupuipui i luga o le puipui, na o se mea e masani ai le filifilia. Faʻatasi ai ma vaalele faʻaputuputu i soʻo se tuʻufaʻatasiga o le maʻa, o tulimanu tuʻusaʻo o loʻo aofia ai. E tutusa lava elemene o le tino moni e manaʻomia ai le tele o galuega ma e taugata tele. I le tulaga o mea sese i le fuafuaina, o le leai o se numera o le feeseeseaiga maa o le tutusa lanu ma pili e mafai ona leai ni faʻafitauli i le vaiaso mulimuli ane, o le a le faigofie ona faʻasaʻo ai O le maa, aua e le taumateina le filifilia o papatusi.

Laei i le maa
"Atoatoa maa"
Laei i le maa
O le "maa atoatoa" o mea teuteu o mea na faia o le poto masani e mafai ai se mafai ona tuʻufaʻatasia auala faʻapitoa i le mamanu o le togavao. Atonu o se ata faʻapitoa o le tino poʻo le vaega o le Faiga o le "maa" fugalaʻau ma mea matagofie

Manatua o le amio faʻapitoa e le faʻatatau i le faʻatagaina faʻamaonia. Peitai, o le aofia ai gaosi aiga, e aofia ai ma Chelsea Stone, Euroka, Fills, Weiters Corpock ", e mafai ona fausia ma le tele o fausiaina. . O loʻo faʻamauina i le faʻaiuga o tamaiti aʻoga, e faʻamaonia ai faʻamatalaga faʻalauiloa o mea. O tusi e aofia ai le suavai o le vai (5-10%), o le 'ai o le tetee (50-120 taamilosaga), comporession malosi (2500-1900K). O le pepa faʻamaonia o le tusi faʻamaonia e faʻailoa ai le leai o ni mea leaga i maʻa.

Laei i le maa
"Atoatoa maa"

luma o le teuteuga

Laei i le maa
"Atoatoa maa"

Fuafuaga fuafuaina

Laei i le maa
"Atoatoa maa"

Ina ua uma le teuteuga

O le ogatotonu o le fale-piliki, itu o le lautele, o poloka sima.

Aoina: "Ella" o le maa "Time Shan Shan" pige ma enaena ("lelei maa").

O le tele o maa: 48.6 / 29.2 / 19.39.84,5cm (umi-vasega).

O le tau taua: 1m2 ma le 1 itu. M- 1320Rab. (Lafoai fuafua i luga o le voluma).

Fetusiaiga tele: 258.41.8 cm.

Aofai o le falelauasiga: 245m2.

E le gata i lea: Karnisy "Lauga", Tau- 270thethey., Numera o- 608 pcs.; Bypasting Windows "Shamot", o le tau o le 190rrub., numera o- 412 pcs.; Rust N 1, o le tau o 190 rubles, o le aofaʻi o- 112 pcs.; O le rust n 2, o le tau o le 190rub., Numera o- 99 pcs.

Kelu: Arststane, 1 ue. - 25kg (330 Cut.), Numera o Ud.- 49 PCs.

Fagogo: Arststane, 1 ue. - 25kg (960rub.), Numera o luga. - 20 PCS.

Hydropobacator: Arststane, 1 ue.- 5l (750 olo.), Numera o luga.- 15 pcs.

Ole tau o loʻo feagai ai ma le galuega o loʻo feagai ai ma galuega muamua): 400 afe rubles.

Galuega gaosi taimi: 25-28 Aso.

Mea moni tau

O vaega autu o le faʻaaloalogia o le maʻa, eseese vaega ma pigments. Uma latou saofaga i le oloa mulimuli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malamalama ituaiga o maa na maua mai i le papaʻe paepae, lea e sili atu le taugata nai lo le efuefu, ma tusa ai o le tau o a latou gaosiga e sili atu.

Laei i le maa
Paepae papae.

Laei i le maa
Paepae papae.

Laei i le maa
Paepae papae.

Aoina: Toledo Beige, Yorkshire Brown Brown (White Hills).

O le tele o maa: "Toto" - 327.51.5 cm, "yorkshire" - 30122 / 2.5 cm.

Tau maa (1m2): "Toto" - 64., "Yorkshire" - 712 Norbles.

Aofai o le falelauasiga: "Toto" - 580m2, "Yorkshire" - 360m2.

Kelu: "Hair White Ex Excess", 1 UE.- 25Kg, tau- 237 o lo o aliali .- 180 pcs.

Fagogo: "O le 'auʻaunaga o loʻo i luga o maʻa papaʻe", 1 ue.- 25kg, tau- 776rub. - 150 o le ud. - 150 PCs.

Ole tusa o le tau o le feagai: 533 afe o rubles.

Galuega gaosi taimi: 45 aso.

Punou Uplers faʻaaoga le Clammzit, Petelite, Pepze, oneone poʻo a latou fefiloi eseese. E tofu lava le au faila ma le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito sili ona tau o le pulumu. E faaitiitia le mamafa o le maa, aunoa ma le nanaina o ona uiga. Ae o le tasi ma le vaega lava e tasi e ono eseese ai le tau i tulaga o tau.

Mineral Dyes e taua tele aʻafiaga i le tau o le maʻa masani. O le le mautonu o le foliga mai o le ata e faʻalagolago i lo latou lelei. O lenei, o le laititi o le anotusi o le oona i le faʻavaeina o le uluaʻi faʻaputuga, e sili atu (pei ona faʻaaogaina nei mea (a o nei mea e sili ona faʻaofuina ma faʻaitagofie o mea totino). O le faʻafeagai o faʻafeagai e le faʻatagaina. O mea e sili ona lelei o le maualuga o le maualuga. Ia maua le lanu o le maa o le maa o le talafeagai, e tau le i ai nai lo le taugofie pigū o tagata gaosi le le fiafia mai atunuu o Asiarast Asias Asias; Peitaʻi, o aoina o se maʻa na faia i le faʻaopopoina o tau laititi ae le tutusa foliga tutusa. Ae o le faiā fai ma le maʻa ma le taugofie e valivali ai vailaʻau, ina ua mavae le afa tausaga, e mafai ona suia le lanu. O le mea lea, pe a faʻatau, fesili i le mea mautinoa o le atoʻatoa o le lanu e maua ai le tagata faʻatau. O masalosalo o loʻo taumateina pea, aveese ni vaega i se mea pogisa, ma o le mea lena e faʻatusatusa ai.

Laei i le maa
Kamrock.
Laei i le maa
Kamrock.

Fuafuaga fuafuaina

Laei i le maa
Kamrock.

Ata 1.

O se faasologa o Bass-Wests i le Intut sone o loʻo faia e faʻavae i luga o le Blonde Patters o le Damirievsky Cadalral i Vladimir. E tutusa uma la. Ma, Semargl (Gord Toal) o lo o puipuia lelei ma e le faatagaina le leaga o le fale (ata 1)

O le fale e fausia mai piliki.

Aoofia: "Laʻau anamua" - Base, "Al Alraine Villa" - Fua (Kamrock).

O le tele o maa: "Paʻu anamua" - 18/19 / 95-162-4-44 "- 10-452-301.5-4. 18 CM.

Tau maa (1m2): "Paʻu anamua" - 1050rub., "Alprane Village" - 1050 Norbles.

Kelu: "Faʻalauiloa tomai faʻapolofesa" Kamrock, 1 UE.- 25kg, tau-o-520rb., Taumafaina - 5-8kg / M2.

Fagogo: "O le tomai faʻapitoa o le tagata tomai faʻapitoa" Kamrock, 1 UE.- 25kg, tau- 964rinab., Le taumafaina - 5-8kg / m2. Hydropobizer Universal "Hydro-taofi" Kamrock, 1 UE.- 1L, Tau - 790 i le 150M2.

Ole tusa o le tau o le feagai: 600-800 rum. Mo le 1m2.

Galuega gaosi taimi: 2-3 masina.

Suiga i vaega o maa o loʻo mafai i le mea na tupu o le tulaga o le vevela ma le faʻasamoa le siʻosiʻomaga e le o maitauina, lea na ia mauaina le malosi pe a maeʻa le gaosiga. O lea, o le sima e avea ma malosiaga faaiu i 28 aso. Tauagaga, faʻatau atu 2-3 aso talu ona faʻasolo, e leʻi uma ai se faiga o iai, ma ua pogisa le maʻa nai lo le taimi o le faʻatau. O se faʻaletonu e taua iinei: "fou" maa e sili atu faigata e aumai i le taunuʻuga e aunoa ma se faʻaleagaina. Aveina o mea mai le fale teu oloa, saili ina ua gaosia. O le avanoa e maua ai na o le oloa faʻasao o le sili ona maualuga i le ogatotonu o le fausiaina ma le maeʻa o le vaitau.

E tatau ona manatuaina o nisi tagata gaosi sikoa se maa mo le mafiafia atoa, o le isi na o se tamai laina vaapine. I le amataga o loʻo i ai le faʻasaoina o puaʻa taugata. Ae soʻo se faʻalavelaveina i se feeseeseaiga o le wmg e tuli ai le "maa faʻaupuga", ma ua manino ona tatou valivaliina sima.

Laei i le maa
Foreland.
Laei i le maa
Foreland.
Laei i le maa
Foreland.

Vaalele o le omea o le omea o loʻo faʻatau atu e sikuea mita, tulimanu-faʻapipiʻi, ma le le-le-tapulaa -

Laei i le maa
Eurokam Aoina: Anticbricsk (Eurokam).

O le tele o maa: 21156cm.

O le tau taua: 1m2-997 ru.

Fua o le tulimanu o elemene: 21101.5RCM.

Tau o le tulimanu o elemene: 1 pog. M-997 olo.

Aofai o le falelauasiga: 500m2.

Kelu: "Eurontekh", 1 ue.- 25kg, o le tau e 348rub., Numera o luga .- 100 PCs.

Fagogo: "Eurohov", 1 luga.- 25kg, o le tau o le 980rub., Numera o UD.- 60 PCs.

Ole tusa o le tau o le feagai: 425 se afe o rubles.

Galuega gaosi taimi: 28 aso.

O le tau o le faʻavae o le maʻa na faʻateleina ai ma vaega o loʻo faʻaleleia ai ana meatotino: propcoizers, o le a faia se faʻaoga, faʻaopopoina le olaga o papupuni.

I se upu, o le tau o le tau mo le feagai ai ma le faia o le maʻa e sili atu lautele: 1m2 tau 560-1400 ru.

Taimi o mafaufauga fatufatu

O le taimi o le mauaina o se maʻa faʻapitoa e muamua atu i le sili ona manaia ma fatufatu galuega - atinae o se poloketi o le omea. E foliga mai e filifilia se tasi pe lua sili ona manaia foliga o le maa o le itu taumatau e le faigata tele. E faigata tele ona matau pe faʻapefea ona latou vaʻavaʻai i le faʻasaina o le fale. Mo le sili ona lelei fofo, e aoga le faʻafesoʻotaʻiga o mea gaosi oloa. O le setete ma tagata mamanuina o le a fausia se komepiuta faʻataʻitaʻiga i le fale ma o le a ofoina atu ni isi fesoʻotaʻiga. Vaʻai lelei le maʻa, e manaʻomia le tuʻuina atu o ata o le fale i itu eseese, o lona ata poʻo le galuega faigaluega. Peitaʻi, e mafai e se tagata faʻapitoa ona sau i le nofoaga mo le lumanaʻi ma maua uma faʻamatalaga talafeagai.

Laei i le maa
"Atoatoa maa"
Laei i le maa
Chelsea maa
Laei i le maa
Chelsea maa

Taitasi maa faʻatapulaʻaina "Igilisi Park" ("Cape Sea") e iai se ata tutasi. O lea, o auala poʻo laufanua na faʻamalosia ma mea ia e foliga mai e masani ona tupu. O le maualuga avega lea o loʻo fuafua ai le faʻatulagaina - o le tele o le pasese taʻavale

O le tusiata o le a matauina o manaoga o tagata e ona o le fale ma ma a latou teuga o le a pikiina nisi ituaiga o maa mo pa ma faavae. Afechares o le a ofoina atu mo sina taimi o se fasimoli pe atoa atoa. Ina ua maeʻa le faamaoniga mulimuli o le poloketi, e fuafua le aofaʻi manaʻomia o le o fetomi ma talafeagai.

O lea, o tagata e na maua le fale e maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai i lo latou fale mai le itu, faʻatusatusa e tele filifiliga ma filifili le sili. O le saʻo o fuafuaga na faia i luga o le faavae o le komepiuta faʻataʻitaʻiga o le a aveese ai le le talafeagai faʻaalu i luga o le faʻatauga o mea e sili atu ai meataʻalo poʻo ni faʻalavelave faaopoopo pe a puʻupuʻu. O le tele o faʻamatalaga e uiga i le fausaga e te tuʻuina atu, o le sili atu atoa ma le saʻo o le poloketi. E ala i le ala mo pa o poloka suauu o suauu-sima, e aoga tele le fuafua o le tele o le omea. E le gata i le tino, o le tele o le 1m2 o le 1M2 Rowng i le laina o le 20-50kg. A faʻaaoga ni maa mamafa, e manaʻomia ai ona mafaufau loloto i le steingting disk.

Laei i le maa
"Ect-Tratt-Tratt-fefaatauaiga" Aoina: "Quarz", o se maʻa tele, e fiafia i ai QURDB SOVERS ("EctT-Trade").

O le tele o maa: 20-50 10-305.5-8.5 Cm.

O le tau taua: 1m2-1100RRUB.

O le itu o vaega o le tulimanu e faalagolago i luga o le ituaiga o matua.

Tau o le tulimanu o elemene: 1 pog. M- 1100rub.

Aofai o le falelauasiga: 50m2.

Kelu: "Glusi faapolofesa", 1 UE.- 25kg, tau- 440rub., Aofai o Up.- 25 pcs.

Fagogo: "Tomai faʻapitoa", 1 ue.- 25kg, tau- 1150rub., Numera o luga .- 6 pcs.

Ole tusa o le tau o le feagai: 60 afe rubles.

Galuega gaosi taimi: 14 aso.

Sina mea e uiga i numera

Tau mo komepiuta simlama o le mea amata mai le 6 afe rotabs. E aveʻesea ai kamupani i lenei aofaiga e aofia ai le alu ese atu o se fomaʻi o loʻo iai ma tuʻuina atu ni fofoga o loʻo feagai ma filifiliga. E ala i le itu, o nei tupe faʻaalu e mafai ona faʻatalatalanoaina i luga o le totogi o le maa. O le tau o le sili atu lavelave poloketi ma le vaʻai o le tusiata o le fausaga o le faʻafou, o le filifiliga o le lanu tali, lolomiina o le faʻaaogaina o le ata pue. Peitaʻi, e faasaga i le pito i lalo o le fua o galuega o lumanaʻi, o nei fuainumera e foliga umi lava.

Faʻaliliu o le atunuʻu fale i se fale aoga e sili ona lelei e taʻu ai tagata faʻapitoa e maua le poto masani i lenei nofoaga. A maeʻa mea uma, e tele foʻi faʻafitauli e tutupu ona o le le usitaʻia ma le faʻapipiʻi o tekonolosi, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le leaga-lelei faʻapipiʻi. Aua neʻi e le amanaʻia ni oloa apoapou mai i mea e maua mai ai, o le mea e fai ai ni vaega faʻapitoa, o loʻo iai ni vaipuna faʻapitoa mo soʻoga o le auvae, hydrophobic.

Laei i le maa

Aoina: "Veraisles" (Chelsea maa).

O le tele o maa: 19/30 / 50102-54m.

O le tau taua: 1m2- 1300 olo.

Fua o le tulimanu o elemene: 17 / 22107CM.

Aofai o le falelauasiga: 60m2.

Kelu: Chelsea maa, 1 ue. - 25kg, tau-335rub., Numera o luga.- 20 pcs.

Fagogo: Shelsea maa, 1 luga. - 10kg, o le tau o le 500 rubles., Numera o luga.- 5 pcs.

Ole tusa o le tau o le feagai: 72 afe o rubles.

Galuega gaosi taimi: 7 aso.

TULAGA I le maea o le maa - 5-10 tausaga, ua e vaʻai i ai, o nai lava. Peitaʻi, naʻo loʻo faʻatino i luga o le tulaga o le faʻamautuina o faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o faʻatonuga, le faʻaaogaina o le faʻaaluina ma le faʻataunuʻuina o fautuaga a le tagata gaosi oloa.

Faitau atili