Fale o le fale

Anonim

5 Tototoi atavali filifiliga: tusi laiti, oneone mauga, susulu geometric shometric spepers, apogaleveleman

Fale o le fale 13083_1

Fale o le fale
Ata A. Glukhov

O se faʻataʻitaʻiga o le "lotonuu" sitaili faʻataʻitaʻi na faia o mamanu. Villa Mysteys i Pompeiy

Fale o le fale
Valivali i Ville Libya i Porta Periso latalata i Roma. Valivali tuʻufaʻatasiga o loʻo tautua i nei ona faʻaonaponei faila ma tagata mamanuina e mulimuli i le faʻataʻitaʻiga
Fale o le fale
O se faʻataʻitaʻiga o le "Architectictaltact" sitaili o loʻo toe faʻafoʻiina ai elemene
Fale o le fale
Cret-mycken faatufugaga. Auiliiliga o le maota puipui o le fale i le Tirninf. Xiiiiv. Don.e.
Fale o le fale
Vaega o le ERRUSCAN vali feʻaveaʻi o se mea fiafia

Tagata teuteuina o puipui o le tipiina o le valiina mai le taimi immemol. Lima o le talenia o le tusiata, decorators ma tagata mamanuina pa vali ata - o le sili ona mamana auala. O nisi e faʻaosofia le faʻaupuga a le Bradineval Bourity, isi apoderman, tolu-tolu-o-Armil Salvador Dal 19 ae o iʻuga e tutusa lelei.

I le tausamiga ma le Duke

I le potu malolo o ona po nei, tuufaatasi i le potu 'ai ma le umukuka, le polo tamaoaiga mauoa lanumoana, geometrict foliga o meaafale ma fausaga fausaga. Faatasi ai ma nei metotia faasolosolo i ona po nei, o tusitala o le poloketi a le aufaitau-ata valevale pholeskovskaya, o tagata mamanuina arna i totonu. E faʻavae i luga o le Mataitusi o le Tusi Miriatarel XVV. "O le maoaʻe i le itula o le au Duke o Berrhi". O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga na filifilia se vaaiga a le aiā o le faʻamasinoga, ma le mafaufau ma lanu malamalama. O le tau o le Orkiere o loʻo tuʻuina atu i le Terracotta Monochrome, o loʻo fausia se potu e tutusa ma le lanumoana. Galue i le ata vali na tupu i le tele o tulaga. I le taimi muamua, sa faʻatulaga e le aliʻi le mafiafia o le mafiafia o le laupepa i luga o le malosi, ma le malamalama lelei i luga. Azatat na sau o faatufugaga ma le 'au - ma i luga o le pa mafolafola, gagau na aliali mai, porthles ma isi "leaga". Ina ua mavae lena, sa valiina, saili le aafiaga o le mea tuai o le Ferco.

Fale o le fale
Ata V. Neftudo
Fale o le fale
Ata V. Neftudo
Fale o le fale
Ata V. Neftudo
Fale o le fale
Ata V. Neftudo

O le fatufatu o le pito i tua o matata o aso nei i le muamua o le a faʻamamafaina lua vaega o tautau i luga o puipui i se mamao mai le puipui. Ua latou totoina papa, tosina mai ai le mafaufau ia i latou. O le malamalama e matua faatulagaina lava na folasia

Folau mauga

O le faʻapopoleina o vaega o le lumanaʻi ata na fausia ai se strexed uʻamea talaaga e ala i le paʻu i le tulaʻi mai. Faʻapea foʻi vaega e eseʻese foi i lanu. Ma, e pei ona fai mai Aton Kozmimb, o se tasi o tusitala o le poloketi, sa lagona ai le manogi o le palapala i ai ma le oneone ma le oneone o se leo tele na valiina i se leo tele. A o le ata e atoa lava e pei o le asaic, ua aveese le polofesa. O loʻo misia foʻi laina faʻapipiʻi ma sasaina le oneone.

Fale o le fale
Ata e E. Kullibaba
Fale o le fale
Ata e le E. KuliBibulazed ata o le mauga laufanua i le umukuka, pe a ufitia le lanumoana, faia i le tusi a le tusitala. Ua maeʻa ona faʻalavelaveina le pusa o le ventiplation, "e faʻateʻa ai le" fausaga o mamanu

Mafaufau taimi

O le Star Proststast Studio "manogi Valivali" Tatiana Anto: "O le potu e maua i le 15-tausaga le matua o le talavou, o ia e fiafia i ai o le lanu o lona apule. O lea o le autu lanu ua fuafuaina. E pei o le tele o lona matua, o le pule o le potu "Na e i ai le taimi taua o le avetaavale taimi falesa. "

Fale o le fale
Ata e E. Kullibaba
Fale o le fale
Ata e le E. KulibIBY THIMY CHICTHAL GALUEGA I LE FAIGA O LE FAAFITAULI. O iʻuga na o le puipui na tutuli ai ni lio e pei o le tele o ata o loʻo totoe e malo o lo tatou paneta ma vaʻaia na o le mata o le manu. Susulu i le pogisa sikuea ma tafatolu- muamua elemene o le tane, o le tusiata o le tagata talavou e sili atu le maualuga o le potu

I upega tafailagi

O lenei fale mautotogi e umiaina e se teine ​​pisinisi teine. O le tele o taimi na ia faʻaalu i le galuega ma naʻo le afiafi i le fale. O lea, o tusitala o le poloketi Na tusia e Guissa Akhmetshina ma Sagey Bararady na taumafai e fai se afiafi i totonu. "I lenei fale mautotogi, e tatau ona i ai le fiafia," vaega ", NBSP /> - O le faʻamatalaga tali - ae i le leai o se mea e mafai ona faʻagaioi ai le disney i Disneyland." E tusa ai ma tusiata, na latou faʻaaogaina le faʻamatalaga autu, faʻasino i le tupu o le po o le warthol Warhol. E faapena foi le meaafale mai meaafale mai Coca-Clao atigipusa. AVOT O le manatu o le "nofo i lalo" o le apogaleveleve tagata i totonu o le potu e a i le Hostess. O lenei ata faʻataʻitaʻi o o tatou taimi atoatoa e fetaui lelei i totonu o le matata o loʻo nonofo i totonu.

Fale o le fale
Ata e K. OVchinnikova
Fale o le fale
Ata e K. OVchinnikova
Fale o le fale
Stock Foto Ata e K. OVCHINNIKOVAL

O le ata folafola mai o le apogaraleveman, ua faia e le au tusia e Julia e Julia, ma Mikiai Nemtsov, ma mafua ai ona aofia ai i le aufaitau. O le mafaufau loloto e televave le tele o le siosiomaga o le siosiomaga o le cinema hall ma le tele o mata

Sili ona leoa

O le potu malo e pule ai se folauga siosiomaga. Na te faatupuina toeitiiti a manochrome oneone lanu lapisi, faigofie foliga o mea masani masani ma le valivali faigofie o le milimiga. Architect KIRA HELMANMOVA MA LE ARESTID ALEXIDER BOVVIDE LE MAFAI, FAIGOFIE LE MAFAI ONA FAAFETAI I LE ALOFA O LE SHING WINGER I LE SILK PENE.

Fale o le fale
Ata e E. Kullibaba

Fale o le fale
Ata e E. Kolibabababoababbabbabbabbabbabyal o le faʻaulufaleina ma le lagi, o loʻo filifilia faiga tutusa. I le tulaga o le ata, o le ata vali e matua tuʻufaʻatasia faʻatasi ma pepa pepa i luga o pa, faʻapipiʻi faʻatasi ma le leo. E avatu i le potu se potu faapitoa

Vaaiga i luga o puipui

O le talaʻaga o le pa faʻaali ua toe foʻi mai i le ata o se tagata tamaloa. O ata puipuia o pafalo, povi, solofanua aafia ai mafaufauga o a tatou taimi sao ma le faaupuga.

B1900g. I CRETTE, o le tuʻituʻi le pala o II o le tagata lava ia., Lea, e tusa ai ma le talatuu, o le hathacal minotari na maliu. O le maota, na i ai foi se otaota ma le sapalai o vai vevela vevela, maofa le gata i le tele ma le tusiata, ae faapena foi ona ofoofogia, tauaveina se povi. O le isi ata susulu o le Croto-fefiloi aganuu o ni ofu lelei ma lauulu lavelave, i ofu mafanafana. O se tasi o ia na suʻesuʻe ma le faamaoni Pasisanka.

Cxviiv O mea moni lava mai le lefulefu lea o maugalauasiga na talotalo ai 'aʻai anamua o Roma o Pompeiii ma Herculaneum. Ua iloga i le maoaʻe o fale o le tamaoaiga o le togafiti a le tino o totonu - o le faʻamagaloina, o Mose mosokos. O le ata o Europa na aafia i ai lenei faaaliga. Cxviiv Uso o le Aristocracy o se vaega taua o aoga o aʻoaʻoga ua alu i le malaga mai Tupulaga. O le malaga faafaatausaga i taulaga o Renaissanisispinications, o le asiasiga i le faaleagaina o Eleni anamua ma Roma ma Herlandi. O le iʻuga o le uluaʻi faʻavaomalo faʻavaomalo - onoclassistics. I le amataga o le Xviii - amataga xix. Sa ia puleaina o le au pipiimalo o Europa ma Amerika. Fesootaiga ma lenei talatuu tele e ono mafai ona aso nei. Decorators taumafai e faʻamautu le loloto o le mumu mumu o mumu, fai mai le pompysky. O le teuteuga o le sili ona taʻutaʻua o le au parm mea mea lilo ma le 60 potu faaauau pea ona kopiina o tatou mafaufau mafaufau pea ma toe. Aua neʻi e teʻi pe a fai, faʻamalosi mekasini fou, o le a e sau i le masani polokaina.

E fa sitaili o le pompon vali. I le II - muta IV.Don.e. O pa na vali i le "invid" sitaili. O le geometric teuteu faʻataʻitaʻiina le omea o le pito i lalo o le puipui o puipui o pamu o maa, o le fagumama. Viv.don.e. O le "ata o le tusiata" o le sitaili ua ulufale i le masani. Faʻamutaina puipui o loʻo faʻamamaina ni elemene talatala o koluma, Pilasters, Cornics, Portica. O le tele o faʻamatalaga e masani ona tuʻu ai ni laina i le tala faatusa i le faʻailoga i le Asthom. Fanua laufanua e tusa ai ma tulafono o manatu faʻalauteleina le faʻalauteleina o le nofoaga o totonu o nofoaga. Le lona tolu, "lole a lolelabrone" sitaili (faʻaiʻu o le IV.Don.E. - 50s. N. e.) i le cougroght, o le pole o le malosi. Linear toe teuteu i se matagofie talaaga latou faʻamamafaina le puipui puipui, faia mamanu. O le lona fa, o le faʻatonutonuga faʻatonutonu e tuʻufaʻatasia foliga o tagata muamua e lua. O le masterpieces o se mea moni puipui o le tino o le a le taimi. E matua talafeagai ma lenei aso.

Kalone frescoes

E tele faʻataʻitaʻiga o auala valitusi, ae o mea e sili ona masani ai ma e sili ona masani ai, o lea, o le fresco. Na iʻu i fafo atu e teʻetia e matua faʻamalieina ma faʻatusatusa o le faʻasaoina o faʻataʻitaʻiga o laʻau laiti, ma i tuutuuga o lona taua. Fresco (mai indal. Fresco- "fou") o le ata o puipui i luga o puipui Ina ua faʻamamaina, o le saʻo o le faʻataʻitaʻiga o le plasstared cystdite ata tifaga, teuteuina o le vali, ua fausia. Ua manaʻomia vave e tusiata tusiatusi seʻia vagana ua matuā mama le faʻavae, ma se mea faigata, e tatau lava ona e aveese le vaega o le Plaster ma toe faʻalelei. Lea atonu ua faʻamatala e le faigofie ma le vave o ata o loʻo faia i lenei auala.

Faitau atili