E asiasi ia Berrende

Anonim

O se fale o se dasane log o le 224.6 m2 ma le foo tino foloa: o se tuʻufaʻatasiga o mea eseese aumaia i totonu

E asiasi ia Berrende 13086_1

E asiasi ia Berende

E asiasi ia Berrende
I lalo o le faapaologa, tautau i luga o le pito i lalo, fafie fafie ua faʻamalolo i luga o filifili i totonu o le palu o le faapaologa ua faʻatulaga
E asiasi ia Berrende
Mai le potu faʻatasi i lalo o le fale o le fale, E mafai ona e alu i le togalaʻau, o le togavao i le fafie o le faasitepu ma se laupepa lelei
E asiasi ia Berende
O le fola o le tulimanu o le tulimanu o lo o lokaina ma le pamu
E asiasi ia Berrende
O luma o le fale e teuteu e le Plywood ufiufi i le susu-tetee mastic. Teuteuga teuteu, faafoliga o le 'aina feai
E asiasi ia Berrende
Faʻatapulaʻa i luga o le teuteuga o ie na fausia ai se lagona ofoofogia o le fale loloto o aʻa i le eleele ma lala ma laʻau lanumeamata o le a aliali mai i luga.
E asiasi ia Berrende
O le pito i luga o le faʻavae o loʻo faʻatumu ma le boob maa, o le vaaiga e faia i le teumac. Toetoe a latalata i le fale, i lalo o le faamalama o le wild, o se vaieli, mai le vai o loo tautua i nofoaga
E asiasi ia Berrende
Laʻasaga o le Shirgacase o le Veranda i le pito i luga o potu o loʻo tusia i se lanu enaena lanu, ona o lo latou otootoga o le moli laupapa laupapa
E asiasi ia Berende
I le feagai ai o le magamoga o loʻo nafa ma maamopala ua ufitia i le matua manifinifi na faʻaaogaina, faʻafetai lea o loʻo faʻasaoina le lanu o le natura i le taimi e tasi.
E asiasi ia Berrende
A tele le tatalaina o saolauina, tipiina i lalo i totonu o le puipui puipui, e taʻitaʻi mai le potu malolo o loʻo iai i luga o le "Aso Tofia i le fale, i le isi itu o le fale o le fale o le fale. O le isi avanoa e masani ai
E asiasi ia Berende
E asiasi ia Berrende
Faafeagai le magalafu o loʻo i ai se lapoʻa lapoʻa ma se laulau faataamilo albert albert. O le sofa o le sofa o loʻo faʻaaogaina le paleni e ala i le 'ai o potu meaʻai: o se laulau malosi ma le tumau nofoa ma le tumau nofoa na faia e fafie
E asiasi ia Berende
Mai le umukuka i luga o le stranda faamalama e sau i fafo. O itu, o se punavai o le malamalama masani, e masani ona i luga o le kesi, ma i le isi, e ala i lenei faamalama, e faigofie le galue ipu i luga o le Veranda
E asiasi ia Berende
I le maota o le Master potu, o se laupapa laupapa e toe fai ai le auala faigata o le taulaga, e pei o se faleie
E asiasi ia Berrende
Fafie laupapa o loʻo faʻatulaga i le fanau
E asiasi ia Berende
Mai le potu malo, o loʻo i totonu o le falealuga, e iai le avanoa i le pito i luga o le sili ona ufiufi, lea i aso mafanafana o le taumafanafana e avea o se natura "talosaga" i le potu
E asiasi ia Berende
O le faaauauina o le taualuga o le fale o le fale tautua o le malu o le pito i luga o le telē. O lenei o lenei avanoa e le o le pogisa, o le taualuga ua faia i le Mansard faamalama

E asiasi ia Berrende

O loʻo iai le loto faʻafetai o Lusia o le musumusuga a le musumusuga a le musumusuga mo le musumusuga E le gata i lea, o le tu masani e masani ona fesoʻotaʻi ma onapo nei, o lea e faia ai e le fou mea mananaia ma muamua ni fofo teuteu. O le aiga o le a talanoaina o se faʻataʻitaʻiga lea o ituaiga o sea.

I le atunuʻu nuʻu ma le igoa fiafia o le "Serendevo Malo", o loʻo oʻo i le taulaga o Boltensk, o le siosiomaga e matagofie tele. E le gata i lea, o loo afio ai o ia i le ogatotonu o le moni o le vaomatua, latalata i le vaitafe ma i le fale 'O lea la o mea uma o lo o iai logges. Lenei e le o se faʻalavelave: O se tulaga mautinoa lenei mo tagata uma e ona o le fanua o fanua, o le fetusia o le masani o le laupapa laupapa fale. O lea la ua tatau ona matauina o fale fetafai talafeagai ona o se teuteuga sili, poʻo se vailaʻau le masani ai ua faasoasoaina ma ona lava foliga.

O iinei o lo o i ai le fale e uiga i le mea tatou te fia taʻu atu. Sei oge foʻi le ulugaliʻi, o se ulugalii faʻaipoipo ma ni tamaiti e toʻalua, na mauaina se togafiti i totonu o le nuu, lea na iʻu ai le fale ogalaau 128m. O lenei fale ma le folauga o le foloa ma le veranda sa sili ona lelei mo se taumafanafana aso malolo aiga. O le vaega autu o le foloa muamua sa nofoia e se potu afi ma le potu afi, o le umukuka ma se ogaumu o loo latalata i ai. Tolu potu i le fale talimalo potu moe.

Ae ui i lea, pe a uma se taimi, sili atu ma sili atu le alofa i lenei nofoaga, e ofo ai le sili ona matagofie, e mafai ona e sau i le fale atoa ma aso malolo. I le atoa o tausaga, ae na te valaʻauina foʻi uo ile Pininos ma Tauvaga. O lenei sini na filifilia e fai ai se itupa i itu e lua o le fale (faʻaiʻu ma le umi-tala-tala faaopoopo, lea e iai potu talafeagai ma fale o le fale. Luga o le faʻaopoopoga, tineini le taualuga o le fale tuai o le fale, na masani ai ona faʻatulaga se faʻalavelave lautele i totonu.

Manaia faamatalaga

E asiasi ia Berrende
Teuteuga teuteuga i le fale e faʻamaeʻaina auiliiliga auiliiliga

I aso nei e pei o le fale e pei o se tasi, ma e faigata tele le mafaufauina o le taimi lava lena na itiiti ifo ai lona 2 taimi nai lo le taimi nei. E pei ona mafai ona ausia e le afaina ona e le gata i se vailaau-mafaufau lelei i fafo atu, ae o se tele o gaioiga teuteu. O luma le laina e nana ai le eseesega i le lanu o le pogisa tuai ma fou, sili ona lelei pepa, na ufitia i le fale faʻapipiʻi lanu enaena ma le puipuiga o le brownsetic ma le afi o le afi. Sei o se tasi ma se mea manaia na tupu i le fale, ma e mafai lava ona ia suia foi foliga o le fale. Na ia fautuaina e faʻaaoga e fai e fai ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i totonu o le afa ma fulufulu laupapa laupapa ma bitch o totoe ma le umi o le 10-15 cm. E le manaʻomia le sailia o se mea faapena mo se taimi umi, na lata mai o ia - na i ai ni laʻau matutu i le taupuʻu o loo i luga o le togafiti. O vaega tetele laupapa e maua ai le oso i luga o le pito i lalo o le pito i luma o luma. Laitiiti elemene na teuteuina i faamalama ma taualuga o taualuga.

Union o le matua ma fou

I lalo o le fale tuai, o le faʻavae o se monolithic faʻamalosia sima sima sima pitrem, susuga i le 1.4m. O le maualuga o le baseway o le 0.8m iinei. I lalo o le vaega faʻapipiʻi, o le tutusa mononothic batt faavae o le 1,4 m loloto. Ole a le maualuga o le faʻavae o le faʻavae o le eleele o le eleele i luga o le 'upega tafaʻilagi na avea ma sili atu tele, e sau i le 2m. (O se faʻavaega maualuga o le fale na faʻatagaina e faʻaaoga ai se pito atoa o le pito i luga o le pito i luga o le potu o loʻo i ai se potumoe a le aliʻi. O se vaega o le suavai (Rubbroobid) ua faataatia i le va o le lautele o le fanua ma le log-puipui.

O puipui o le fale tuai e fausia mai i dasane logs. O puipui fou o lo o eli i lona umi. E le gata i lea, na latou faʻatau faʻapitoa le taumalulu arkhangyky o le vaomatua ma lelei uiga faʻatino. O se vaega o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le pito o le fale ua faia e leai se gaioiga: O ona puipui e faia i poloka sima. O lenei filifiliga e le naʻo le manaʻo e faʻaaoga mea i le ata o fatu o le tino, ae o se mea foʻi tatau foʻi ia. O le mea e faatatau i luga aʻe o lenei potu o se puipuiga malu o le sami, faʻatasi ai ma le mamafa o le tauluga, puipuia mai i le timu ma le kiona.

O pa puipui na faia o poloka sima o loʻo taofia mai i totonu o le fale e faʻaaoga ai le rockwolil roaral fulufulu fulufulu tino (Tenimaka) mafiafia 100mm. O le faʻamalosi e puipuia mai le faʻamaliega o le faʻamaliega e se vaega o ata o le ata o ata. Mai le itu o le nofoaga i totonu o puipui o loʻo suʻisuʻi ma le vali ma valivali le vali vali, ma i autafa o le auala, e pei o le patu o le vaega o le tino, e pei o le patu o le vaega o le vaega, e pei o le patu o le vaega, pei o le patu o le tino, pei o le patu o le vaega o le vaega, pei o se vaega o le tino, e pei o le patu o le vaega, pei o le patu o le vaega, e pei o le pa o le vaega o le tino, e pei o le tino o le vaega, e pei o le pa o le vaega o le tino, e pei o le tino o le vaega, e pei o le patu o le vaega, pei o le patu o le vaega, e pei o le patu o le vaega o le tino, pei o se vaega o le 'ava.

Ova i le fale laupapa. O le faʻavasegaina o le taualuga o le mea faigata o loʻo i ai le rafter mamanu ma laupapa laupapa. O le faʻamaliega o le taualuga o loʻo faia ai le faʻaaogaina o le rockwolul fulufulu fulufulu (150mm). Faapipiiina o taualuga mea na faaaoga ai le uamea le ata (Finelani).

Inisinia o le vevela

O le fausiaina e vevela i le eletise: ututa-utu i luga o le eletise eletise e faʻapipiʻi i nofoaga fale nofomau. I le tulaga o le ono eletise i le esetete ei ai se Wilson Dreatal Boadsetor (Unitedt Malo). I totonu o se masini, pe a faʻatino le kesi i le atunuʻu, e fuafua e faʻaauupegaina le manuia ma le lua-soli lea o le komiti e lua ma le matagaluega e lua-matagaluega O le tau o se lelei fesoasoani i le vevela i le fale o le ogaumu ma le magalafu, o le vevela, o le vevela o le mea ua lava e tausia ai se vevela vevela i le potu malolo.

Mo vai vevela, o le autotosi o le eletise o le au atamamai (Italia) faaaogaina. Lua o latou, 100 lita, o loʻo i totonu o le faletaele ma umukuka, ma le lona tolu, mo le 200 lita, faʻapipiʻi i le faletaele. O le vai o loʻo tautua mai i le vaieli saʻo i le puipui i le fale ma se pamu mumusu. E le gata i lea, o le mamao mai le fale i le lelei na taumafai e faaitiitia le umi o le suavai o le vai paipa, ma maua ai le tulaga lamatia o le taumalulu vai i le taumalulu o le vai malulu. O le lemmakobel o loʻo fesoʻotaʻi i paipa i paipa, lea, ma le faʻaititia o le vevela i lalo o le faʻailoga taua, e otometi lava ona suia le eletise eletise.

Fuafuaina

O loʻu alu atu i le fale, e tatau ona e aʻea i luga o maa ala laupapa i le poletila laupapa, mai le mea e mafai ona e alu i le veranda. O lenei vaega o le fale e le faʻamaloloina ma ua faʻamoemoe e faʻaaoga i le taimi mafanafana. I luga o le veranda e iai le sitepu e tau atu i le osofaʻiga o loʻo tu ai potu leaga. I le taumalulu, e masani lava ona latou gaogao, aʻo totoe o se "malulu" sone peʻa iai se fale talimalo o lo le fale malo.

O le vaega o le fale mafanafana o le fale. E tatalaina le faitotoʻa o le taʻitaʻi i se tamaʻi paʻu; I le itu taumatau o loʻo i ai i le faletaele, ma faʻasaga i le faʻafeagai o le faitotoʻa i le potu malolo. O le potu malolo o loʻo latalata mai i se tamai umukuka vavaeʻese e le tasi itu, i le isi itu o le matila o loo tu ai le potu afi, ma i le isi, o le ogaumu, o loo i ai i le umukuka, lea ua i ai i le umukuka, o loo i le isi, o le ogaumu, o loo i le isi, o le ogaumu, o loo i le isi, o le ogaumu, o loo i le isi, o le ogaumu, o loo i le isi, o le ogaumu, o loo i luga o le umukuka, lea ua i ai i le umukuka, o loo i luga o le umukuka. O le ogaumu ma le afi afi e i ai se tuufaatasiga chimney. Mai le potu malolo, e mafai ona e alu i le fale o le fale sotina, faʻapea foi i le potu tele, lea o faitotoʻa o le potumoe, fanau ma le faletaele tele o fanau.

Puipui i luga o le puipui

E asiasi ia Berende
O le taualuga i le vaega o le potu malolo ua teuteuina i le Plasterbouldp Tult Belks, o fea o le vaega o le malamalama o le malamalama o le malamalama o mea ua natia i totonu o se pusa plaster.

A faʻapea ona amanaia e le fausiaina o se faʻalauteleinaga, atiaʻe le eseʻesega ile va o le vevela o loʻo fausia ai fale, na tuʻuina atu puipui fou - fafie ma siʻosiʻole. Ina ia tauia mo lenei eseesega i nofoaga o le faʻamamaina o pepa ogalaau ma le faʻaaloalo, na faia ai e se auala faʻapitoa, ma savali ai i le tasi ma le isi. Ina ia le matauina le Tamā, sa ufitia i se fafie laupapa laupapa mai fafo. A o le i amataina le tulaga mulimuli o le fausiaina o le fale ma lona faʻamaeaina, na tuʻuina atu le faʻaopoopoga laupapa e tu i luga 2 tausaga. O le taimi atoa lea, sa i ai i le aiga se avanoa matagofie e malolo ai le palapala i le palapala ua maeʻa. Ina ua maeʻa le vaitaimi saʻapegaina i totonu o puipui o le HUTUT, o loʻo tatala i mea fou, lea e fesoʻotaʻi ma nofoaga fou ua tuʻulafoaʻia. Ona e leai lava se tasi i le va o le puipui i le va o le potu malolo ma le fale o le fale o le fale Ina ia faʻateleina lona tulaga mautu, o le tuiina o se faʻavaʻa mai le monolithic faʻamalosi sima. Na teuteu i Marwwall ma teuteuina i moli moli moli, o se taunuuga lea na amata ai ona manatu i ai e le o se vaega fausaga, e pei o se tuaoi o lua sone.

Aso nei

I totonu o le tino, na manaʻo ai tagata e ona o le fale e alu ese ai mai le ituaiga o taʻavale a Rusia i le masani ai faʻafanua, faʻatupu ai le mama ma o nei aso. Mo fesoasoani na liliu atu i le tagata poto masani.

Ina ia faʻamalieina le saua o le dazon ogalaau, o le laupapa laupapa i totonu o le fale na filifili e suʻe le poloka feaveaʻi. Faʻafetai i lenei vaʻaiga, o le lagona o se ogaumu ogapamu ua teu, tusa lava pe lava le taimi e mama ai puipui. I le faʻaopopoga i le poloka poloka, o loʻo faʻaaoga ai le palapala i le puipui o le puipui, o loʻo sosolo i totonu. O lo o valiina i le malosi o pastel o le olive gamunu, e tuʻufaʻatasia ma lanu faʻavae lanu. O le taualuga e faʻapipiʻi i le laupapa laupapa, ma i le potu malolo sone ua teuteuina i rands na faia mai le Drywall. Fola taleʻe i toetoe o potu uma o le fuamoa (Siamani) laminate. O le le avea ma fale faletaele, faletaele, faʻapea foi ma le umukuka, lea sa taʻape ai le CAMAMIC Cletaili i luga o le fola. O ia tuʻufaʻatasiga o mea eseese ma le mama, lamepate ma cerampecs, faʻailoa mai i fafo atu, ae i le taimi e tasi o le matagofie o le laupapa laupapa.

E asiasi ia Berrende
Fuafuaga o le fola
E asiasi ia Berende
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Veranda - 27.3M2

2. Corridor - 3,3m2

3. potu malolo - 37m2

4. umukuka - 6.9m2

5. Fale o le fale - 22.3m2

6. Hall - 8,5m2

7. potumoe - 20,3m2

8. Tamaiti- 23,5m2

9. faletaele - 8.2m2

10. faletaele - 2,3m2

11. Lepenisi 9m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. potumoe - 22.9m2

2. Tamaiti-14,6m2

3. Talimalo - 9.9m2

4. Terrace - 15,2m2

Faamatalaga faʻatekinisi

O le aofaʻi o le fale (o loʻo i ai i totonu o le fale le mautonu) - 224, 6m2

O le nofoaga o le vevela vevela - 179.7m2

Mamanu

Fatu ituaiga: Fafie, Vaega - Mai le Crerete poloka

Faʻavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Faʻaefola o le Pretem Belt, loloto - 1.4M, patipati maa

Pati: Tesana Log, i totonu o le ufiufi - Blockhaus, susuga; O le vaega sima o poloka ma totonu o le credio wirararal fulufulu pulou (100mm)

Overlapping: tama laupapa

Taualuga: Aotelega, stropyl mamanuina, laupapa laupapa, sheam parter ata, watt-mineral watt rockwol; Tototoai omea

Pupuni: palasitika ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network, wilson diew e

Suavai o le Suavai: Lelei, mama pamu

Seserage: Septic Tank, faamama lelei

Heatting: Eletise eletise, ma le laugatasia, ogaumu

Spal Suavai sapalaiina: tolu le pormerx bolir

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: Masonry

O le teuteuga o totonu

Pati: Blockchaus, Plasterboard, Plaster, vali

Fola: egger lalafi, cereamoc pale

Cirings: Pine lee

Faasitepu: trch

Meafale: Albert Shtein (Lusia), e okaina

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 224, 6 m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Atinae ma lapisi 71m3 780. 55 380.
Oneone base masini, lapisi 12m3 240. 2880.
Le fausaga o le faavae o le fusi 53m3 1.00. 222 600.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 250m3. 4300. 107 500.
Isi Galuega - - 43 700.
Atoa 432000.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 53m3 3100. 164 300.
Nutimomo maa granite, oneone 12m3 - 14 400.
Rubroroid, bitminius mastic 250m3. - 45,000
Armature, pepa talitufu, ma isi seti - 52 500.
Atoa 276200.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 9800.
Tipiina puipui ma vaega mai logs 48m3. 3700. 177 600.
Tagofia o puipui i fafo ma vaega mai poloka 23m3 1800. 41 400.
Fausia i luga o le utupoto 225m3 490. 110 250.
Faapotopotoina le taualuga o le taualuga ma Clamp 316m3. 570. 176 700.
Hydro- ma le vevela o pamu o puipui, tumutumu 530m3 70. 37 100.
Hydro ma le SyPorizootion masini 530m3 lima sefulu 26 500.
Kapeneta veranda, porks seti - 43 100.
Uamea le masini uamea 316m3. 320. 99 200
EAves fanauina, svezov seti - 12 300.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti - 39 200.
Isi Galuega seti - 35,000
Atoa 808150.
Apalai mea i luga o le vaega
Ogalaau pepa 48m3. 5900. 283 200.
Ato ato 27m3 5100. 137 700.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 24,000
Poloka mai le cellalar sima 23m3 2800. 64 400.
Masonry Mafaufauga 3.9m3 1800. 7020.
Steam, matagi ma vaipuna 530m3 - 18 600.
Minerale waul creous 530m3 - 59 400.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 316m3. - 189 100 100.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 17 600.
Palasitika faamalama poloka ma le lua-glazed faamalama seti - 147,000
Isi mea seti - 40 500.
Atoa 9885202.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 28,000
Autonomous vai sapalai masini seti - 39 800.
Masini afi afi seti - 75 400.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 189,000
Atoa 332200.
Apalai mea i luga o le vaega
O le lotoifale o le sami seti - 59 800.
Otonotoos vai sapalai seti - 43 500.
Fireplace (piliki, feagai ai, vaega) seti - 116,000
Plumping ma eletise eletise seti - 245,000
Atoa 464300.
Faauma galuega
Tuufaatasia laina laina 270m3. 340. 91 800.
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 65 700.
Laminate ofutino 210m3 390. 81 900.
Faasagaina, fasi laau, faʻapotopotoga ma Johinery seti - 494 600.
Atoa 734000.
Apalai mea i luga o le vaega
Laminate, Paganth seti - 158,000
Meaai-puipuia tuufaatasia ma vaovavale seti - 26 000
Laʻau, plasterboard, polokaina o le kipika, teuteu, o le maʻa, ceramic pale, faitotoʻa faitotoʻa ma isi mea seti - 1,336,000
Atoa 1520000.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le fausiaina o Moscow e aunoa ma le faia o le aofaʻi

Faitau atili