E le na o se umukuka

Anonim

Filifilia filifiliga o meaafale mo le umukuka: o a faaupuga e tatau ona gauai atu i le aua le salamo i le mea moni latou te le amanaia o latou masaniga ma olaga

E le na o se umukuka 13087_1

Mo le tele oa matou potopotoga, le umukuka e le gata o se potu latou te saunia ai meaai. O le nofoaga lenei o faʻauʻau, aufono a aiga, fono a aiga ma le ti feinu. O le potu mamai, potu. Leai se mea e te maua ai le tautua i luma ma le ie paepae. O le asō matou te taʻu mai ia te oe le auala e filifili lelei ai le meaafale mo le umukuka, e tatau ona amanaia ai le le salamo ia latou le salamo. IO le auala e saunia ai le tatau ona saunia le potu mo le faʻapipiʻi o meafale.

E le na o se umukuka
Toa o lenei mataupu - o le aiga, lea, o le agaga, o taga atamamai, faʻatagaina aiga uma e maua o latou lava avanoa taʻitasi. E i ai ona sao: manogi o tuʻufua o faʻailoga e le o faʻatatau i le fale mautotogi; O le Nounsy Company na potopoto i se umukuka o le a le faalavelaveina i latou o loʻo malolo pe matamata le TV. Vaeluaina Tofiga Uma o le Pisiona o le Aiga Pule Sndari ma lana tane Ivin, e toalua afafine pepe e tausia e latou lava tofo. Ava umukuka, e tusa ma se manatu lautele, e tatau ona faʻatulaga uma. Faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le filifiliga, faʻasaoina ma faʻapipiʻiina meaafale, ua matou vaeluaina ma le tele o taualumaga ma faʻamatala i ai.

E le na o se umukuka
Legna.
E le na o se umukuka
Vairskukhon meafale faia masani ona okaina. O le taimi gaosiga i kamupani eseese e ono eseese ma le mamao mai le 3 vaiaso. Tusa i le 1.5-2 masina

Laasaga 1. Filifiliga o sitaili, kamupani ma faʻataʻitaʻiga

E mafai ona e okaina le umukuka i soʻo se salon faʻaaogaina le tautua a se masani masani. I se faʻaopopoga, e mafai ona e molia le faʻasologa atoa i le fausaga poʻo le mamanu, o loʻo tupu mai ai se fuafuaga faʻataʻitaʻi mo oe. E masani ona amata tala? E faʻaaogaina e asiasi i le faʻaaliga meafale, o ni au valaʻaulia e malamalama ai i meaafale ia te oe. Tasi pei o le masani ai, faʻatagaina oe e fausiaina se tulimanu e mafai ai ona e lafi i totonu o le ogatotonu o le maa fatu o le taulaga tele; O isi tulafono faʻaonaponeiga lautele, autasi, lea e faigofie ai ona vaʻai le leo, malolo pe a uma le aso faigaluega; Tolu latalata "malosi" maualuga-tel-tel- e mafai ai ona e mitamita i uo i se uiga ese i totonu o le tali ...

Filifili i le sitaili, vaʻai poʻo a mea e maua ai e se kamupani tupe mama mo oe. I le alofa, o le a e taʻu atu ia te oe o lenei o le a le numera o tala account e le ofi i totonu, e mafai ai le tuʻufaʻatasia o elemene o faʻataʻitaʻiga eseese (faʻaipoipoga "...). O a tatou toa, o le faʻauiga o le 'aiga o manufano, o loʻo finau lava le tele o lisi ma mekasini poʻo mekasini e uiga i le sitaili. Na palota, ma ona teineiti uma mo lima uma mo le matua mamanuina o onapo nei, e aunoa ma ni faigata. E fetaui lelei ma le ituaiga o le aiga o le aiga, ma ia malilie uma tagata i ai: Ia iai nei nei ma aso.

E le na o se umukuka
Verona.
E le na o se umukuka
Au.
E le na o se umukuka
Nolte kcken

A filifilia se seti mo lau umukuka, faʻalogo i le sitaili, ergonomickics ma lanu o meaafale. Tele tagata gaosi oloa e ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga ma le curved hound o le pupula fiafia ma faʻamalosi tino i totonu o se faiga masani. O le filifiliga e faalagolago lava i ou vaisu. Afai e te moemiti e faʻatulaga se galuega "Island" i lau umukuka (ma le kuka luga poʻo le fufuluina), e manaʻomia le tausia lelei o le toe fausia ma galuega

Laasaga 2. Tau o le pusa

A o le tau o le nofoaga na i ai, o le a e aʻoaʻoina ai pe a maeʻa le uluaʻi tulafono faʻamaonia faia e le totonu o mamanu. O laupepa ma luga o luga e masani ona faʻailoa mai le tau o le 1 itu. m (o le mea moni, aunoa ma le faʻatumu i totonu o le fale ma o le fale, o le a le mafai ona faʻatonuina i le potu tutusa pe a e manaʻo ai). Ae o se tau masani lea, i le Democratic faʻataʻitaʻiga o le 12-25 afe rubles. Mo le 1 p. m, i meafale o le averesi o tau o le vaega - 25-60 afe o rubles. Mo le 1 p. I le taimi lava lea, mo le "Faʻatumu" o le umukuka o le a totogi ai le 20-30% o le tau o le seti atoa (sili atu e uiga i ai - i luga o le umukuka "). O le a mafai ona faʻaititia, e musu uma "mea mataʻutia". " I le isi itu, o le a sili atu ona faʻateleina o le a ia te oe le "faʻatagaina oe lava ia sina mea faaopoopo." Ona Ia le te ofo o le tau o le umukuka o le a tutusa ma le tau o se taavale fou (mo se faʻataʻitaʻiga, MITIBIIS). Ae o le tele oa matou vasega e moni o loʻo avanoa e fai ai le aʻoaʻoga sili ona atamamai e aoga tele, o le a latou tuʻuina ia i latou mo le tele o tausaga.

Manatu o se faapitoa

A oʻo e faʻatau meaafale a le umukuka, ua ou vaʻai atu i le faʻatauga - ona o le a latou "foliga" o lau umukuka. Maualuga-uiga uiga teuteu teuteu le fale ma fiafia mata. Afai na e tu i luga o le tele mai le faʻatusatusaga, manatua i le mafaufau e sili atu le aoga i le faʻagaioiga o ituaiga laupapa fatuga: Oik, ASH, ASH. Ole filifilia o se kamupani gaosi oloa, tuʻuina faʻamaoni ia i latou ua tuʻuina atu i faleoloa laupapa mo le tele o tausaga ma faʻamaumau i tulaga aloaia tekonolosi. Se seti o meaafale mo le umukuka o le 10-12m2 mai se faʻasologa e ono tau mai le 150 afe rubles. - E faʻalagolago uma lava ile mamanu ma le faʻatumuina. E tatau ona valaʻau le fua ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia le umukuka. O le Bradned Brasi i fafo o le potu o le a faia fua (sili atu saʻo, e totogi e le tagata faʻatau le siakiina o le 100 pe a toesea mai le tau o le umukuka.

Oskana Zaitseva, Puleaina o le Salon fale gaosi "satelite sitaili"

Laasaga 3. Filifiliga o Suiga ma Custoptops

E le na o se umukuka
Ata e Y. Elikshimo Model "Lagolagoina"

O le "umukuka o le" o mea o loʻo tuʻuina atu i le tulaga sili. O le faʻasologa o ituaiga eseese o laʻau (oak, beech, ash, faʻapea foi ma le opeoperic), veneer veneer o le ata (grissy poʻo le laumei (glossy, ma tioata pe i le faʻavaʻa o fafie poʻo le alumini, poʻo se tioata atoa stoddes, valiina i le tele poʻo ata tifaga o le a ofoina atu i le 20 ituaiga o tioata. Eseese Technologisies (SoundBableBards, ata ata) Faataga oe e fatuina le tioata ma se tagata lava fua, aemaise mo oe.

Lenei, o matou mata o a matou toa na sosola ese, ma ua le toe sili lo latou gauai e pei o le filifilia o se sitaili. Na sopoia pelu. Afafine, o lo o lava le mea sese, liliu e sili atu le malu puipuia nai lo matua. Na latou fai mai i le tasi leo: "O matou o le fanau a le metropolis ma manaʻo i le aufaʻatau mai le laʻau! Ma o le lelei vaʻaia. E manaia, ma faʻatagaina oe e malolo ..." matua Faʻatasi faʻatasi i le sili atu le faatemokalasi, ae le o le tele o filifiliga. Faapea o le laminate poʻo le enamel-glosyl poʻo le matte (mo se faʻataʻitaʻiga, renner, Italia), lea e ufiufi ai fefaatauaiga mai le MDF. O ia lava laei e matagofie, mo i latou e faigofie ona tausia ni tamatamai lima e faigofie ona solo ma microfiber ie. Ae na manumalo talavou. Ona matou filifili ai lea e vaʻai totoʻa i le faʻataʻitaʻiga ma le tele o le okssaf.

A faʻapea o loʻo taʻua le mea o loʻo i luga o le laulau i luga, toeititi lava o tagata uma na auai i le feeseeseaiga na alu i le faiga. ODde, sa fai mai Vitoria ua uma ona ia filifili ma toe taofi i se maa faaletagata. E manaia ma siliki, le-hygroscopic, o le le fiafia, i le faʻaopopoina, e faigofie ona toe faʻaleleia. O le tosoina o le lua pito e foliga mai e toetoe lava a leai. Ua matua tosina lava e le Hostes le mea moni o ia na ia faia e filifili ai se tasi o 52 decors o fatuga o kulupu (i le tulaga lea, o le intos combet, Siamani).

E le na o se umukuka
Au.
E le na o se umukuka
Legna.
E le na o se umukuka
Nolte kcken
E le na o se umukuka
Nolte kcken

Ina ua filifilia se faʻasologa, o le gamma o meafale ma mea faigaluega mo le umukuka, e te taʻitaʻia e le gata i lau lava mea e te fiafia i ai, ae ia mautinoa e mafaufau i le nofoaga o le a lafoina

Laasaga 4. Valivali Filifiliga

E le na o se umukuka
Nolte kcken

O le Shilet Chippord sui o le manatu o le mafaufau o le mafaufau, o le lanu gamugists i totonu o le umukuka ei ai se tele o aafiaga i le isi lomiga o la matou api talaaga i le isi mataupu i le isi mataupu i le isi lomiga o la matou api talaaga. O a matou mea na filifili ai feeseeseaiga o finauga e tatau ona pogisa: o lo o pisi uma ma a latou mea, e leai se taimi. Moni, o meaafale uliuli e masani ona tele lapoa ma glocmoy ... e oo i le tele o mea leaga e taofi ai la latou filifiliga i luga o le lautele i luga o le 400 i fafo Ioe, e oʻo lava i lanu lanu o loʻo suia ai le paolo faʻalagolago i le moli. O lea e i ai mai le mea e filifili ai ... ona avea lea o le teine ​​talavou (o le lumanaʻi o le itulagi) o loʻo faʻaalia: "Tuu le taulimaina o fata pito sili ona pupula, o le lanu moli o optitists. " Ioe, aisea e le fai ai? Malamalama lanu, PermonMoa, Pampkins ... O lea, pogisa pito i lalo, susulu pito i luga ... casetic sheelves fai ma tioata vaega? Ioe, e tatau ona e filifilia le ipu.

I le taimi na o mai i le tulaga galue. VICtoria na masani ona iai i Palatele o le komiti i o latou lima: "Paʻepaʻe? E sili ona talafeagai ..." ae i aso e lua na ia aumaia ai o le chudey. o lauti pe o se ipu vai uaina mumu ... "Atonu o le Poloaiga Black?" - Ua faʻaigoaina ai se teine ​​masani. O le faaiuga mulimuli o le manumalo i le asiasiga mulimuli a le tagata nofo tumau, o le a manumalo le aoga, ma o le pito i luga o se pitonuu.

E le na o se umukuka
"Umukuka DVor"
E le na o se umukuka
Legna.
E le na o se umukuka
Au.
E le na o se umukuka
Au.

Umukuka suʻega mai se togavao laupapa, faʻapea foi ma le saparst o veneer, asoa, apa ma le taua, aua le o mai i fafo o le faʻapitoa, ae i totonu foi o isi atunuʻu Ua tuʻufaʻatasia atoatoa ma tioata ma uʻamea.

Laasaga 5. Filifili i le faʻatumuina le umukuka

Soʻo se talimalo e manaʻo ai i lana umukuka ina ia mafanafana ma faʻavae faʻapitoa. Na 2 ua matou lolomiina se tusitusiga i luga o lenei autu. "

O le afe o mea laiti i le tasi umukuka. "E manaia pe a iai se" chIP "i le umukuka. O le tulimanu" i le taimi sili ona lelei O le a le mea o le a i ai i aso uma e fesoasoani e taʻitaʻia le tamaoaiga. O le a manaia le maua o ia mea, ae o Victoria o se fafine lea e faʻatauaina le na filifilia, o le kapoti mo cleallery ma le palu-lesush cont (vories Siamani). O lenei masini e mafai ai ona kiliki i le "Prepa" i luga o le mea e tatala ai le manava. I le faʻaopopoga, o le manaʻo na tuʻuina atu i le faʻamago, tuu i lalo ifo o le kuka, taumatau i lalo o le kuka, i le 800mm lautele E pei ona faʻaalia mai e le poto masani o le tele o ona po nei, latou te leʻi salamo, latou te leʻi salamo i le taimi na latou le sefeina i le "faʻapipiʻi". Tele E uiga i le ogaoga o le folau e galue ma Blum, Vaeth- SAgelul Comfittings (uma Siamani), Inixa (Italia), lagolagoina - Kessebhmer.

Fautuaga mo Tagata Faapitoa

Muamua lava, fuafua lau umukuka manaoga. O le a lana galuega: nofoaga o fesoʻotaʻiga poʻo le potu kuka? E toafia tagata i le aiga? E faafia ona saunia e le fale? O le a le sikuea? Malamalama i mea o hotchent mea e te manaʻomia, ma vaʻai i le uiga, E mafai ona e faia se poloketi fuafuaina. Aua le faamasinoina le umu i foliga vaaia. Iloilo ma le faʻaeteete vaega uma o le lumanaʻi umukuka, ma vaʻavaʻai i auiliiliga faʻaalia i totonu o nofoa. Maualalo modules o loʻo faʻatulagaina umukuka eleelea. O isi mea uma o loʻo tuʻuina atu ia i latou: vae, teaos, faitotoʻa, galue fua. Faʻatonuina masini i totonu o aiga, o lea, le malosi o pusa ma malu e faʻalagolago i le "olaga ola" o le umukuka. Soo se mea laititi e taua iinei. Afai o le pusa o loʻo i ai se uʻamea faʻapipiʻi ma latalata atu, latou te faʻamalamalamaina le filemu ma lemu. E tatau ona talitonuina le aumataas, e mafai ona tumau ma faigofie ona tapunia. Meafaigaluega filifili e tusa ai ma le faitioga: O le tau sili ona lelei o le lelei.

Olga Mongash, Victoria Cherepakhina, fiafia tele i le tekinolosi mamanu

Laasaga 6. Salon filifiliga

O lea, na filifilia e toa o le Sami le Salona, ​​lea na la filifili ai e faʻatulaga la latou umukuka. E tatau ona i ai mai le "vavalo" aʻo leʻi faia le filifiliga o le faʻaumaina o le a faia mo sina taimi. Vavaeʻeseina le faʻapitoa manaʻomia o tagata faʻatau pe a oʻo i le tele o masina e okaina le umukuka seti, pe a fai e faia mo le taimi muamua ma e manaʻo e iloa uma a latou miti e uiga i le lumanaʻi. Afai e te molia se tausiga faapolofesa, o le a tupu mea uma vave.

E le na o se umukuka
Au.

O le pito i luga o mea e tupu e le manaʻomia ai le faʻaeteete. E le gata i lea, e faigofie ona toe faʻafoʻi atu i lē e ona, sa e liliu atu i totonu o le umukuma i luga o le fautuaga a uo po o lau tusiata. E te aumaia se ata muamua-tusi (Taumafai e aua neʻi e vali mai le lima, i lenei mataupu e tele ituaiga sese, ma oa matou komupiuta e le faigofie ...). O lenei talo uaea e matua lava lava. O le tele o le tele o le pito i luga ma lalo ifo o togi na o lea, o lau pisinisi, e filifili ai ma sitaili, lanu, mea o le a faʻaaogaina mo tagata ma le countertors. Afai o oe o se tagata pisi ma tuʻuina uma le galuega i le fausiaina o se umukuka i le tusiata poʻo le mamanu, ia, na lasi ai le tagata folau, avea ma tagata sili ona nofo toʻatasi, ma isi mea uma e masani ai, faʻapea foi ma isi, naʻo le tasi, naʻo le sili atu ona malamalama i ai foi le tasi. E tatau foi ona ia taʻuina atu i le tufuga o le fale e uiga i lona manatu ma filifili le umukuka talafeagai eleemu ma ia. Liliu i le fale tulaʻi mai, oe faʻatasi ma le muamua "osofaʻiga" o lau lumanaʻi umukuka, faʻatasi ai ma le tele o eleelea o le a manaʻomia pe a fausia se avanoa mo feololo mo feololo mo feololo mo feololo mo feololo mo feololo Ina ia faʻaalia i le tagata o tausia, o le lava lelei uma o manuʻa o loʻo taua i totonu o le Talu, faʻaalia ni faʻataʻitaʻiga, o latou tulaga lelei, meafaigaluega i totonu o mea, I le taimi lava lea, na ia iloga o olo, e alopē fata pito i luga e faʻaali ai le auala e faʻatino ai "galuega". E tusa mo Ergonomics, talitonuina le salon mamanu - ona avea lea o se fofo fuafuaina. INe Sefe i Trufles. E pei ona faʻaalia mai i mea na tutupu, o le umukuka galue i le 20 tausaga. Ia aua neʻi faʻalavelaveina se mea i totonu o lenei potu, ia tatala le pusa o le a tatalaina, o le auvae pito i luga o le a faia i le ola lelei o le a o le umukuka. Afai e te leʻi talanoaina le "Court" tau o loʻo e le fuafuaina e totogi ai, o le tau o lau pusa e mafai ona maualuga.

E le na o se umukuka
"Umukuka DVor"
E le na o se umukuka
A.
E le na o se umukuka
B.

Talanoaga ma umukuka fuafuaina salon tagata mamanuina:

a - punavai;

E - mulimuli.

Manatua: Fai i se tagata mamanu i le nofoaga o pisi, mana ma masani ai. O le a fesoasoani mo se eletise

O lenei ua matou talanoa na o le muamua "fetaui". Le isi, e te malilie faatasi ma le mamanu e uiga i se fonotaga fou, o le mea lea e te sau ai ma se fuafuaga faataunuu aoga. O lenei galuega e alu i luga o le fua. Ole tulafono e le mafai ona lagolagoina o aumea taʻitasi: Aua le sainia le feagaiga ma le le amataina le pusa i le gaosiga, pe afai e le faia ni fuafuaga faʻapolofesa.

E le na o se umukuka
"Atlas-Suite"

Ata 1.

E le na o se umukuka
Au.

Ata 2.

E le na o se umukuka
"Satemate faatasi"

Ata 3.

E le na o se umukuka
Au.

Ata 4.

1, 2. Pusa e tatau ona ma le faʻalauteleina atoa ma le faʻasusu

3, 4. O le mea autu i le umukuka - galuega

Laasaga 7. Taui Matata

A o le i malie i le fua, fesili i le fale, o le a le mea e tupu ai. Ioe, o le rouleti e tatau ona laser - O le a faʻamautinoaina le faʻamaoni o fuataga lea. Fuafuaina taimi ia te oe o le a taunuu ma le uan. Ia mautinoa ia faia se teuteuga mo le taulaga o le taulaga, aua atonu e le o tuai mo le lua itula. E le tatau ona tuʻituʻi mai se fua, e pei ona amata ai le galuega ... o le seti o le laser roulette ma user tulaga o le a faapipiiina le potu o le a faʻapipiʻiina. E mafai ona iloa faʻafuaseʻi ona e iai pa le tutusa o lona fale. O le a manaʻomia le faia o se faʻaiuga: i le tulaga maualuga i puipui ma le fesoasoani a Mydwall poʻo le tuʻuga i le pepa pristane, o loʻo oso mai le pepa laupapa e le faʻapipiʻiina le ofu filifilia , o nisi taimi e 1 cm ei ai le aoga). Afai o iai ni suiga ogaoga o le potu, o le a tatau ona e mafua ai se fua o le taimi e faʻateʻaina ai sese i le gaosiga o meafale ma faʻapipiʻi. E pei ona faʻaalia i le umukuka o a tatou tagata toa, ua le manaʻomia le pa o nofoaga faʻapitoa e gata ai nofoaga. Talu mai le fuafuaga le toe faʻatulaga, o tagata na latou faʻatinoina manatu uma ma manaʻoga uma o le fua, e ui lava na fai sina mea.

Manatu o se faapitoa

E le na o se umukuka
"Ektomezel" e tusa ai ma Sociologists, 10% o fafine e fiafia e fufulu ipu ma o latou lima. Mo le olaola o le ola maloloina - fufulu ipu (Pmm). I le maeʻa ai o le faʻaiuga ina ia mauaina lenei vavega i le tekonolosi, ua tulaʻi mai le fesili: "O fea e tuu ai?" Mo se tamaʻi aiga, o se pupu apa o pmtop pmf e talafeagai. I le tele, o sina sili atu miluveave ola, ae mafai ona fufulu i le ono seti o ipu. O le lautele o le foloa o le foloa o le 45-60cm, ma latou te fufuluina i le 12 seti mo le 12 seti. Faʻavae le "tulaʻi mai" i se tasi itu o loʻo faia e le vaega maualalo. O le mea taua o le hes mo le viliina ma le alavai o le vai taunuu i le vai vai. O meaʻai e teu ai o loʻo faʻamau ma vavaeʻese. E tele itu e tele, ma e toeititi atoa le 100% o mataupu mo le dowwasher nofoaga!

IlyA rykov, intersior nofoaga

E masani ona maua atu o leʻi au i tala le auiliiliga taua: o le afioaga o le ventucleus, o le fua o lea e le mafai ona suia, o le nofoaga o le pusa faapitoa ma le faaiuga o le vai vevela ma le malulu. KSCHESE, O le aiga o Vitoria ma Ivan na faʻamalieina i le nofoaga o le "susu susu i le umukuka ma e le alu e faʻaliliu. Ina ua oʻo i le 'au fale mautotogi e faʻatulaga i totonu o le umukuka "Island", le mea e maua ai le kuka poʻo le fufuluina, ae e tatau ona logoina le talafeagai mo le galuega. Afai o le fesili ma le kuka i luga e faigofie lava, ona manaʻomia lea o le manaʻoga o tagata e na e ana le fufuluina i luga o le vaega o le "Island" e fesoʻotaʻi ma se isi galuega taugata. Ina ia faia le Eyeliner ma le alavai, o le a manaʻomia e fau se podium ma le maualuga o le 15 cm (auiliiliga e uiga i le "Island" masini e mafai ona e faitauina i le tusitusiga "). O lau galuega o le malilie i gaioiga a le fausiaina o le 'au ma umukuka poloka.

E le na o se umukuka
Verona.

Ata 5.

E le na o se umukuka
"Teuteu"

Ata 6.

E le na o se umukuka
Nolte kcken

Ata 7.

E le na o se umukuka
"Umukuka Maria"

Ata 8.

5, 6. Tasi i le fatu o le vasega, isi sizelinism

7, 8. O tuu i totonu o le umukuka o le maota atoatoa o le a fesoasoani i feeseeseaiga mo pusa. O lea e mafai ona e teuina uma clalelery, ma faletupe, ma eseese o umukuka, ipu, pa, falai fua ma le amiotonu umukuka, ma sapalai.

O le tau o le fua i kamupani eseese o 300-1000 rubles. Ae i soʻo se tulaga, o le aofaʻi o tupe o le a toe faʻafoʻi atu ia te oe pe a e sainia se 'Ae oka se' Auupega mo le faʻataunuʻuina o le umukuka i ai ma mulimuli ane fuafuaina lona gaosiga. I lea auala, o le kamupani e masani ai i le tulaga ua e filifili e suia le kamupani a le gaosi oloa.

E le na o se umukuka
"Eknomezel"

Ata 9.

E le na o se umukuka
"Satemate faatasi"

Ata 10.

E le na o se umukuka
"O le umukuka manaia"

Ata 11.

9. E masani ona ulufafo mai le Awash Claun mo le teuina o fagu ma apa

10. E mafai ona siʻitia le galuega e mafai ona faʻaopopoina e ala i le faʻaaogaina o le laulau ata. E talafeagai foi mo le 'aiga o le taeao i luga o se lima feai.

11. O le vaega o le Anguar Conkarable elemene o le a le faatagaina e gaogao i nofoaga e le mafai.

Laasaga 8. Sauniuni mo Umukuka Faʻapipiʻiina

Sa le fuafuaina e le matou toa se tele o le toe totogi ma sili ona fiafia e tuua le umukuka i lona amataga. Na susulu le Resitaraina "IVD", At the Goldd.ru mo nai tausaga, sa latou malamalama i ai faigata, latou te fesoʻotaʻi. AIH OLA O LE MULIMULI O LE MOTO: "GALUEGA MA LE GALUEGA." O le mea lea, o se vaega laititi o loʻo fesoʻotai ma femalagaaʻi i le ueletoto o le tino o le p -4te faʻailoga o faitotoʻa e lua, ae lava ia. O lea, o le uluai potu o se umukuka ma se vaega o le 12m2 ma lua faitotoa: O le tasi e agai atu i le alarridor, o le isi i totonu o le potu. O le faia o le potu, sa tatau foʻi ona ou tuʻufaʻatasia le Poloketi I Moszhipctact, ma tuʻu le "isi" i luga o le potu laʻititi (602512m). O lenei faamaopoopoga e faasino i le numera o le tele o le "leaga": O le faʻamaoni o le puipui o le 'aʻai e le faʻalavelaveina ma ua le mafai ona avea se isi avega i le internesassical overlap o le fale. O lea, o le tala amata sa faataatia ma le saogalemu e fola sima faamalama, ma iloa ai, faaputuputu.

Manatu o se faapitoa

I totonu o le umukuka, ona o le ausa mai le kuka, e i ai le maualuga maualuga o le le fiafia. O le mea lea, e taua lava le filifilia o le maualuga-lelei area vai vai-faʻavae. E maualuga le tetee e faʻafefeteina ai ma faʻavaeina le faʻaseʻe ma le tetee i le faʻavaeina o nofoaga mai vai ma oloa, e le tali i oloa faʻamamaina. Faʻatau se vali faʻapitoa, e taʻu mai ai e talafeagai mo le umukuka. O lea o le a e mauaina faʻamaonia mai le mea na tupu o le swirling ma fungas e mafai ona faia i totonu o se susu susu. Manatua o mea e sili ona lelei e sili atu ona lafi i totonu o puipui o puipui.

Oskana Slavina, Maketi Faapitoa /

Faʻailoga o le faʻailoga o le inisitituti o le lelei o ata i Rusia

Talu ai o le fale e fou ma mo le lua tausaga o le a aumaia ai se totini, ua filifili e nofo i luga o le puipui. O le filifilia pepa o pepa e pei ona tutusa ma le sili ona teuteuina le sikafu. E tusa ai ma aufono a tagata faigaluega, faatau ni tausoga vai-Emullize e talafeagai mo nofoaga ma le susu maualuga. Na pikiina le keli, e faavae i luga o le mea moni o le lanu o le a toe malosi. YV o le mea na malosi ai le auai o le tama teine ​​laititi o tagata na ona o tagata na ona o tagata o le tagata e nofo ai o se tagata mamanuina. Ua faʻaopopo nisi o le aufaigaluega a se tasi o faleoloa. Na ia faʻaopopoina ni pigments i le paʻepaʻe paʻepaʻe ma maua le lanu manaʻo o le susu susu.

E le na o se umukuka
E le na o se umukuka
Ego aoina (5050cm) "cerambar laau".

O le lanu o faʻailoga o le pito i luga o le fola o le pāfule o le prticelain o loʻo sili atu ona filifilia i latou lava. E mafai ona avea ma mama mama o le faleio lava ia, i le leo ia te ia pe sili ona pogisa. Mo le nofoaga umukuka, atonu o le sili ona lelei e sili ona lelei e sili ona lelei.

Paulo, e tusa ai ma le fua ai o musumusuga, ua avea ma lamolemole. Ae o le a le mea e le manuia: O le au faioloa faʻaaogaina linoleomim e pei o le faʻauma. Sa manino lava vali ai e le umi lona umi i le falesu faʻatasi na ola ai le aiga toʻatele (e tusa ai ma tulaga faʻaonapo nei). O lea, sa filifili ai o ia e sui ia te ia. Aemaise talu ona tatou taʻua, o le umukuka seti pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina. Na amata ona latou filifilia se fola ma taofi i luga o le cramicakar. E faʻatamaʻi le siʻosiʻomia o mea faitino; lerthygroscuscscuscuscuscusciscisciscs, e le maua ai le susu; Togafitiga, o le a le mafai ona tautua e pei o se metotia o gataaga mo le atinaeina o siama. O le fola tuai na le i ai ma fuafuaina le setete o papatusi o le ua faia se taimi. Na latou o ese mai lava. O lea, na matou filifili e aua neʻi faia se faʻataʻitaʻiga ogaoga e ala ai umi. O le muaulu na tuʻuina atu e faʻaaoga le leo leo mai le tamai clamzit ma sasaa ai se faʻaseʻeseʻe o le tagata lava ia. Ona latou faʻataʻatia lea o le sukalati, o loʻo iai le lanu, o le lanu e ogatasi ma ni faʻailoga pito i lalo o le lumanaʻi umukuka. O le ego fafie ("cerambar laau tele", Lusia) faʻatulagaga 5050cm filifili e tuʻu le diagonal - o lenei faʻaaliga vaʻaia o le avanoa.

Laasaga 9. Teuteuga i le fuafuaina o le poloketi

O le ata na faia e le fua, e tatau ona e aumaia i lau isi fonotaga ma le nofoaga tutotonu. O le tulaga saʻo o le potu e manaʻomia e faia ai fetuunaiga i lau fuafuaga fuafuaina. O loʻo i luga o le faʻavae o fuaina o loʻo filifilia e le au mamanuina le tulaga faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga pe filifili i le okaina o le le tulafono, sili atu talafeagai mo nofoaga (e ui o le a taugofie).

O lea, ua maeʻa atoa le galuega faʻafouina, ua saunia le potu mo Cousney Cisgidier, ma lau galuega o le mafaufau lea i mea uma o le a vaʻai, pe o uma nei o loʻo faia. E faia e le fomai pe afai ua solia se poloketi? Ma o le galuega faatino o se tasi e faamaonia ma le totonugalemu o tagata mamanuina e uiga i se fono fou ma amata ona toe faigaluega. Pe faia ni fetuunaiga. Talitonu maia ia te aʻu, o le galuega a le uaʻi tatau faʻapitoa, ae o lou onosaʻi e tatau ona le toe paʻuʻu. A maeʻa, atonu e le mafai ona maua le iʻuga manaʻomia ona e le mafai ona faʻamatalaina le mamanu o le salon i loʻu manatu? O mai i le Taeao, Mafaufau faapea o nisi o aʻoaʻoga na tuʻuina mai i luga o tulaga o oe. O lea na ia faʻataunuʻuina pe manaʻomia se faʻaleleia atili? O lo matou leoleo na iloga le soona tigaina pe leai se paie, o lea na ia sau ai i le mamanu. O le mea e lelei, e iai lava Elona ona faʻafeiloaʻia o latou tagata faʻatau, ma ua sauni le tagata mamanu e faʻailoa le tele o le taimi e manaʻomia ai. Afai e te alu atu mo sea pisinisi o le lalolagi, pei o se umukuka o le faʻatulagaina, o loʻo fai faʻatasi lava, ma le aiga atoa.

E le na o se umukuka
Ata 12.
E le na o se umukuka
Ata 13.
E le na o se umukuka
Ata 14.
E le na o se umukuka
Ata 15.
E le na o se umukuka
Ata 16.
E le na o se umukuka
Ata 17.
E le na o se umukuka
Ata 18.
E le na o se umukuka
Ata 19.
E le na o se umukuka
Ata 20.
E le na o se umukuka
Ata 21.
E le na o se umukuka
Ata 22.
E le na o se umukuka
Ata 23.

12. Ina ua uma ona faapipiiina le maualalo maualalo modules ma kapeneta, o penitusi, o penitupe na tuu ai nofoaga o le faapipiiina o fata.

13. Faʻapipiʻi elemene.

14. Ua ono taofia le mama ma le tasi i le isi.

15. O le maualuga siaki le pito i luga o le pito i luga vaega.

16. Modules e ono taofia le tasi ma le isi.

17. Ona tapunia ai lea o le auvae ma teuteu teuteu lelei o le tagata gaosi oloa.

18. Indurr Drills pu mo faapipiiina o le ERGONOMOCE CENTY TRATE O LE LOTO LELEI.

19, 20. Ua fuaina le mamao ese mai le alatoto moli uila i le foloa, o le pu e tuli i le laina fufulu.

21. Glue Sealant o loʻo misi le vaega o le paipa.

22.23. A maeʻa ona faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina o ni vaega maualalo, o le faʻavae o loʻo tuʻuina atu. O le faaiuga mulimuli o le gaioiga

Laasaga 10. Tuuina atu o le umukuka pusa

A faia lau meafale, o le a e valaʻau le fale pule e faʻafesoʻotaʻi le taimi faʻaoʻo. Afai ua faʻailo le galuega lipea i le fale, aua le tolopoina lenei faʻagaioiga. O nisi taimi i le konekarate ua taʻua manino e faia e le tagata gaosi oloa e tuu lau umukuka i se aso e sili ona iai i se aso. Teu lau faʻamalolosi Salen leai sona uiga, ae maise lava pe a tatou le o talanoa e uiga i tagata gaosi Rusia, ae e uiga i atunuʻu uma. O lea taumafai e fai se faasologa o le toe faaleleia galuega ma se mangin o le taimi mo faigata faigata. A e aumaia le umukuka, e masani lava ona tuʻuina atu i le fale mautotogi, faʻatasi ai ma mea faigaluega a le aiga (aua o le a latou tulaʻi mai i le fale o le a latou totogia le faitotoʻa. mautinoa e mafai ona saʻo le au feʻaveaʻi e fai ai lau meaafale. O le atoa seti e masani ona faʻapipiʻi faʻalelei e aloese ai mai le faʻaleagaina. I lenei tulaga, e lua toulu 'eseʻese, ma utaina, ma faʻapipiʻiina o le Victorian, ae o soʻo se aiga e mafai ona tufatufa atu i ai le pulega faʻatonu o le aiga.

A maeʻa uma meaafale ma mea faigaluega a aiga e aumaia i le fale mautotogi, e tatau ona e siaki mo faʻatonu faʻatonu faʻatonuga mo le pepa faʻatulagaina. E sili le ave o se penitala ma faamanatuina le siaki siaki i tulaga taitasi e avanoa i faleoloa. Ma faʻatasi ai ma se tasi o tagata faigaluega o tiliva, ae na siaki lelei le suʻega ma le faʻaeteete lava. Afai e te mauaina ni faʻaletonu i luga o latou (chips, e le o le le pa puipui), ua latou nofo ese. E leai se mea e te maua ai ni i luga o ni auala eseese: O le mea e mafai ona ave ai le suʻega o se mea le atoatoa ma o loʻo i ai o le fale gaosi oloa. e faia. (Afai na e faia le umukuka o le umukuka i se taimi lata mai, o le a tatau ona e siitia mo sina taimi puupuu ma le semi-uma potu, ma faʻatali, e aunoa ma le gaosia ma faʻapipiʻiina e uiga i tulaga ogaoga. O le tele o tagata faʻatau o kamupani 'tagata gaosi oloa e le o feagai ma lenei.) Ona tatau foi ona siakiina ma le faaeteete i le fale I lenei tulaga o le tilivaina ua maeʻa maeʻa. E te tuʻuina lau saini (o lona uiga ua e taliaina le oloa), saini se faʻamatalaga faaletonu (pe a fai o au tagi uma o loʻo faʻaalia) ma faʻatali mo le faʻapipiʻi.

Laasaga 11. Tutotonu umukuka

Mulimuli ane o le aso o le faʻapipiʻiina o meaafale. O le aso ma le itula o le taunuʻu mai o le faʻapipiʻiina o loʻo e fesoʻotaʻi muamua. O le faʻapipiʻi e masani ona amata i le pito i lalo o faʻailoga. Ina ua maeʻa, o fata e tautau ai, o elemene uma e fusia i le va oi latou lava, ma o le pusa o le a le mafai ona e faʻagaioi. Faapitoa fusi pito pito i luga malupuipuia foi fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. Ona amata loa lea ona musuia i luga o le umu ma le umukuka pei o se umukuka. Fai ia vave vave faʻafetai i le pito i tua: O loʻo tosoina i luga o le tagata lava ia, ona mafai lea ona faʻasolo i le nofoaga ma o lea. Faʻapipiʻi le Workstop mai le maa faʻavae, Glue ana vaega ma ni faʻailoga faʻapitoa, filifilia saʻo i lalo o le lanu o lau umukuka. Ma o le tulaga sili ona faigata o le faʻapipiʻiina o tioata umukuka "Aprons". (O se avanoa lelei lea e sefe ai le taimi i le taotoga chramic ofu.) O le masani na latou faia talu ai nei ma tilotilo i le umukuka manaia. O le tioata mafiafia o le 8mm. O le ata filifilia i totonu o le fale o loʻo apalai i le ata tifaga, ona faʻapipiʻi lea i le "sese" tioata. Tau umukuka seti le umi o se tasi o mata tioata (uma e toatolu oi latou) na 2500m, o le mea lea na mafua ai ona tuu i lalo le ata i luga o le puipui.

E le faigofie le galuega, ae o le taunuuga na sili atu i le faamoemoeina. "Aprons" ua amata ona malosi ma tosina mai ai le mafaufau: Latou te faʻaalia ni mollusks i le samasama-moli gamama i luga o le pogisa. O se mea taua lona tasi i le umukuka na ou manao ai e maua le matou talimalo. E pei ona faʻamatala i totonu o le fale, soʻo se ata e mafai ona faʻaogaina i le "tatala", o le foliga sili ona taua, aua o neʻotiga e manaʻomia ma faʻateleina.

O se galuega faʻapitoa o le faʻatuina lea o se tasi o loka o peni, ina ia tapuni paipa o le DHCO, poʻo le a le mea e le fiafia ai Victoria. Na manaʻo o ia e togiina a latou mea faʻapipiʻi, taʻotoina se laupapa ... mulimuli ane (mai le faʻanoanoa) - naʻo le alu ese ai! Ae na maua le faaiuga. O le tagata mamanu i totonu o le fale na fautuaina ai le manatu o le faʻapipiʻiina o se loka ma alualu i luma (80mm) tua puipui. O lea, e lua pai ma le le mautonu na aliali mai i totonu o le loka ma o lenei latou te le o le maluelue. O Ava o lenei Tulafono o Tulafono Tiute, lea e faia ai se vaega e tasi ma le mea o loʻo tu i le puipui taumatau, e mafai ona teuina ipu.

Ona i totonu o le kapoti i le maʻa o loʻo avea ma pu, o le shancn umukuka mago ma le uff kuka kuka (uma Siamani) ma se pa puipui. Na misia le pito i totonu e le o se vaega faʻapitoa e puipuia mai le liligi (faʻatasi ma le tele o le susu o le susu). Faʻapipiʻi le fufuluina ma se palu fefiloi (Siamani), o le kuka luga. Ina ua uma lena, sa latou amata le Mauga o le ufi. Na filifilia e le 'au a le Falmec (Italia) le tele o mea, o loʻo foliga mai e pei o le futuresstics art. Ma ni palasitika faʻapitoa (pusa), e fesoʻotaʻi i le ventrainep shaft. O a penitala lelei palasitika, i latou, e le pei o le uamea tapuvae lima lima, a le tatau ai ona fao i luga. Latou te le faʻaleagaina le totonu ma foliga aulelei tele.

E le na o se umukuka

O le tulimanu o tulimanu e aofia ai vaega e lua mai se maa faaleaga. Latou te maua ma kulimi i lalo o le lanu o le umukuka pito i luga.

E le na o se umukuka
E le na o se umukuka
Ata 24pi.
E le na o se umukuka
Ata 25.
E le na o se umukuka
Ata 26.
E le na o se umukuka
Ata 27.
E le na o se umukuka
Ata 28.
E le na o se umukuka
Ata 29.
E le na o se umukuka
Ata 30.
E le na o se umukuka
Ata 31.

24. Ina ua uma ona pa, o le kuki tuʻituʻi ma se nila e tatala ai le ea.

25. Ona amata loa lea o le gaioiga.

26. Vitooga Seam ua le mafai ona vaaia.

27-31. Faʻapipiʻiina o le STin: Marking, inu pu, faʻaaoga le puipuiga puipuia, faʻapipiʻi fusiua. Ona faʻapipiʻi lea ma le palu siʻosiʻomia

I se aotelega, sa moni le taimi o le faia, ae na le salamo ona ua faʻasaoina laua taimi taua ma, ioe. O le vitio faʻamatalaga e manaʻomia e fesili ai i tagata fausia e fau se pusa faʻapitoa i le puputiga faʻapitoa i le faʻaputuga pupuʻu, ma ala mai i le pepa puipui mo le valiina ma vali. Fefiloi mo Kitchen Syin na filifilia e le Hostess mai le Grohe, ma le maualuga o le suavai ma taele, e talafeagai mo le mama. E mafai ona faʻatonuina i le fale e tasi, ae o le toʻalua na faʻatau le palu i le taimi o le ascow Waterts.

Mulimuli ane, o le laina ma le ogalaau o neff ma le galuega o vave vevela. Na filifili Victoria e faʻavae ai i le fatafata, lea e sili atu le masani ai, e ese mai le nofoaga e faʻataga ai. O le a faigofie ona tatala ma tapuni le ogaumu, ma e leai se mea mataʻutia o ia "i le malamalamaʻaga" - e mafai ona vaʻaia i totonu o le tioata. faapitoa mamanu).

E le na o se umukuka
Ata 32.
E le na o se umukuka
Ata 33.
E le na o se umukuka
Ata 34.
E le na o se umukuka
Ata 35.
E le na o se umukuka
Ata 36.
E le na o se umukuka
Ata 37.
E le na o se umukuka
Ata 38.
E le na o se umukuka
Ata 39.

32, 33. Mamalu tiute o le Porteropyl Brewol Bero Bream, ona vali lea o le Gliue Glue e apalai i ai (i le laulau o lo o fetaomi atu i le pito i luga.

34. Vaʻaiga lautele o le umukuka pito.

35. E pei lava o le uafu, ufiufi paipa o DHW.

36, 37. Ina ia faʻapipiʻi lenei ie, i le pito i luga ma le itu o le hobs paipa na fai.

38. Taavale-tandem mo le teuina o sapalai (ksessebhmer). Ilitudu lamp o loo malamalama i le pito i luga.

39. O le pito i lalo (i lalo o le kuka luga) O le nofoaga o le mago o le ipu na matua talafeagai

Na i ai se nofoaga mo le ipu vaieta, lea na tuu i lalo o le matata ma le lasolo ma le hob. Sa fesoʻotaʻi e ala i fale na teu ai le faamama i lalo o le magoto. O le Eyeliner Eyeliner, o auiliiliga o le alavai alavai na tatau ona faʻatau, ma fetaui uma ma le talafeagai ma le tee na aofia i le tiliva. Ava o le masini fufulu i totonu o le umukuka e le i tuu jebel. "Ae ui i lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le nofoaga i le mafuaʻaga," o le manatuaina o tagata faʻatau, o le polofesa faaupuga o le protobrazy. "O le a tatou le faʻaaogaina le vaituloto o le umukuka O masini na faapipiiina, o lana galuega siakiina (e talafeagai lea).

O le auala lea ua tupu ai lenei umukuka. O tagata e ana le fale maupuene e talafeagai lelei, e manaia ma malolo i ai. Ioe, ma e fesoʻotaʻi.

O le galuega na faatinoina e le faʻapipiʻi Oleg Bukin ma Alexey vlankov (fale gaosi "umukuka DVOR")

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Faʻafetai i le kamupani "umukuka le tele" mo le fesoasoani i le fanaina, faʻapea foi ma le malosi "," sheal gofie "," sheelite style " "Ekamejebel", "El Alo, Berloner, o le elemene, Nolte Kchen, TELE," O le Lala a le Paeateni "mo fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili