Lanu taumafanafana i le fale ...

Anonim

Faʻatulagaga o le togalaʻau i luga o le togafiti o 15 acsure: sipine stede e latalata i se vaituloto, o se mea teuteu fugalaʻau o le lelei i le scotish style

Lanu taumafanafana i le fale ... 13088_1

Lanu taumafanafana i le fale ...

Lanu taumafanafana i le fale ...
O le faitotoʻa i le malae i le taumafanafana e masani ona teuteuina i se laʻau pupula i se koneteina, faʻataʻitaʻiga, o le Zonal Peol Pergium, o loʻo taia i le oneone. O le ala e tau mai i le fale i le tulaga, ona alu ai lea i le mea e fai ai le afi. O le matagi o le laina o le taofi o le puipui, tulaueleele fugalaʻau moega pepe, salalau le fluffy lala o W. White "Trusis" Fausiaina o se lagona fiafia
Lanu taumafanafana i le fale ...
O se lavelave o Alpine Slide, Infavoiri ma fugalaʻau moega o le a tuʻuina atu tagata taʻitoʻatasi i soʻo se nofoaga. O le tulaga o le plattuctactact i le faʻatamala o loʻo faʻamatuʻuina atu o loʻo tumu i lenei mea ma faia e le gata na o mea teuteu, ae lelei foʻi
Lanu taumafanafana i le fale ...
O le alavai lelei o loʻo i tafatafa o le faitotoʻa o loʻo teuteuina i se vase ma faʻamau. O lenei nofoaga ua avea o se fugalaʻau fugalaʻau siʻosiʻomia e jacma cutmatis, peninia, llyriris, lilyniki, malosi vao o ticklath o le ticklath masani
Lanu taumafanafana i le fale ...
O le pito i luma o le Intut sone o loʻo faʻamamafaina e le i ai o le globozum's getherug o le tuy. O le ata manino o le vao o loʻo lagolagoina e se tausaga faʻaletausaga e faia ai le mafiafia
Lanu taumafanafana i le fale ...
Laupapa laupapa i luga o le ogatotonu o le faiga o le faiga o le faiga o le faigamalo o se lelei faapitoa; E i ai se teuteuga trolley ma fuga mai faaletausaga
Lanu taumafanafana i le fale ...
Mai le auala, o le mamanu e le itiiti le aoga. Faaofi i le paepae-paepae pulou o phloxs. I luga o tumutumu o le hip ma samasama samasama. Latalata i le lanu viole

O le manaʻo e vaʻai i lau togalaʻau e pupula, aulelei ma le lelei i soo se taimi o le tausaga e faʻatasi ai i le atunuʻu taʻitasi. Ina ia ausia lenei sini, e taua le iloa o metotia o faʻatoʻaga ma mafai ai ona faʻaaogaina le atoatoa o le fualaʻau eseʻese mea.

O 'au a le fanua o le fanua o le 15 eka, o mea tatou te fia taʻu atu ia te oe, na atili ai ona oʻo mai i le mataupu o le fausiaina o lau togalaau. O le filifiliga o styligistics ma le autu "ata" o laufanua o laufanua na muamua atu i le malaga i Egelani ma Scotland. O aitia, faʻamoemoe mai le toʻatele o tagata na aʻafia ai tagata na avea ma faʻailoga o nei atunuʻu, o loʻo avea ma faʻavae mo faʻaiuga o le faia. Sa valaʻaulia tagata iloga o fanua faʻapitoa e galue ai i le aotelega o le faʻatulagaina o le faʻatoʻaga ma le filifiliga agavaa o laʻau.

Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 1.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 2.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 3.

1. I le faatumauina o puipui, laiti pesini, e mafai ona totoina ai fatuga o tausaga faʻaletausaga, pei o Apel Peninia. E le mafai ona galo e uiga i vai masani.

2. Faʻaleleia o le teuteu o laʻau lelei o loʻo i luga o le pito i luga o le alpine gorne o Gortai: Pound Heady "ma" Albert Cloba "

3. FAʻAMATALAGA VAEGA (Barbaris Tunberg "Atropurpurpur") o ni lagona malolosi i le faʻatoʻaga, e le tatau ona latou tele tele. O tusi e talafeagai mo laʻau i laʻau ma le siliva poʻo siliva a le sikaleti (spiray lanu efuefu, dend o le folauga, Rowan aria).

Sipine slide i tafatafa o le vasa

Lanu taumafanafana i le fale ...

O le lavelave o loʻo aofia ai se "ata tifaga" Infavoir, faʻatulagaina e masani ai, ma punou o loʻo taofia e eseʻesega pa, O pa o loʻo faia i le monolithic faʻamalosi sima ma faʻapipiʻi foʻi ma le oneone. O le sipine stede o loʻo i le mamao o le faigata. O lona tuaoi e maualuga (1.5m) o le taofia o le puipui o le solofanua-foliga foliga, i totonu o le faavae o le rumbble faasolosolo malie, terraces I le va o maa ua fausia e tumu i fanua mai ai laau mo laau.

Paleti o le tusiata

O le pupula ma le tele o togalaʻau a le Igilisi o le Igilisi i nuu o le taumafanafana na foliga mai i le matou taumafaiga faigata. Filifili e solomuli mai le monochromity o le taumafanafana laufanua o le ogatotonu o le pito i totonu o le ogatotonu ma le matagofie o le faaviiina, ae na faia e tusitala i le togavao. Na tuufaatasia faiga faasolitulafono o eseesega i lalo o le eseesega ma foliga o laau, le lanu ma le mamanu o laulaau, na faamamafa atu o latou foliga ma tuuina atu i le "togalaau i Aikupito" togalaau ". Aofia ai faʻamatalaga fausaga o tuʻufaʻatasiga lata mai i le lautele o le upega tafailagi na o loʻo maua ai ni laʻau tetele o le toto I o latou tuali, i le amataga o tausaga talu onapelaga, na leai lava se manogi lelei, lila, falaoa, ma faaputuu ma le limafogata ma le agaga. Na vaaia e Nadada ma le pa le pa, faʻatumuina o le avanoa i le va o nei vaega, i le sili ona natura Igilisi tupuaga.

Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 4.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 5.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 6.

4. O le matagi o le laina o laʻau toto ma laʻau faataamilo i le tino o le paluga o se tagata e sili ona fiafia i ai o le Igilisi.

5. O moli moli o Ryabina ma le pulou Hydrang o le vasega a le laminabel) i le lona lua o le taumafanafana, o le tulimanu o le togalaau ua toe faaola mai ai, o le a le aitia ai le sili aitia ai le itupa o le faatoaga.

6. O le tulimanu o le malologa i le Scottish style e leoa i le maʻa manytone mai papa maʻa, o le potu laupapa, o le laupapa laupapa ma le maaa e faʻamalosia ai le ata.

Mai le tulimanu i sitepu

Lanu taumafanafana i le fale ...
O le vaega sili o le aso o le nymfei ua lie i le Moscow itulagi mai ia Iuni ia Oketopa, fausia se laina i le amataga muamua o le tala, ina ua maalili le laufanua. O le tumutumu o Ia na nofoia le fale. E oo lava i le tulaga muamua o le fausaga, na maeʻa ona filifili ai e avea le faatasiga oi ai ma na vaeluaina le soloʻiga ma le tumau i puipui, lafo ma sana ai le sima ma le malutaga.

E eseʻese mea e maua mai ai i le tulaga aoga ma faʻataga oe e faʻatatau i le teritori. O le pito i luga e aofia ai le ulufale atu mo le taʻavale, o le ala e agaʻi i luga o le fale, ma le fasi fanua, ma le pito i luma e faʻafeiloaʻi atu i le eleelea lima o le aufa-fatugafa. O le averesi tautua o se mea sili ona lelei teuteu. E tele laʻau toto matuia, o laʻau toto, o laʻau fugalaʻau ua tapenaina. E le gata i lea, i lenei tulaga o loʻo iai se faʻaeaina i le sao. Uma avanoa mai i le stargacase e tau atu i le pito i luga o le pito i luga e teuteuina i moega lanumoana e aofia ai o le faamaufaailoga ma tele tafe uma o laau.

Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 7.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 8.
Lanu taumafanafana i le fale ...
Ata 9.

7. O le maa masani e agai atu i le togalaau. O le ulufale atu o loʻo teuteuina i se mea e te maua ai le faʻaeʻeina o le faʻaeʻeina o le faʻaeega, o le Honeysuckle ei ai se lotoa. I tua atu, o tuugamau o le a vave ona salalau.

8. Fenceang mo moli moli i Farani-style fusi e faia o Larch fafie ma o le a tautua mo se taimi umi. I totonu o le va feagai o ala ala, nofoaga talafeagai e fuafuaina. O le a mafai ai ona o oe salu e te i ai i luga o auala mama.

9. O tagata tatala o le ario maple foliga matagofie i luga o le pito i tua o le samasama samasama o le paʻepaʻe "AEDA". O fale kuka na toe faʻafouina ai le faʻatulagaina i le togalaʻau.

O le sili ona lelei o le malosi o le pito maualalo maualalo. O le mea e fetaui ai ma se nofoaga taʻalo o tamaiti ma se ie puipui, o le afi, o le staracce, o se tulaga leai se totogi o se faʻavae tutusa o le vao, faʻapea foi ma le dorcorative. Ae o le penina o le pito i lalo o le pito i lalo o le tuʻufaʻatasia o se faʻapitoa o le vanimonimoia, o se sipine faʻaseʻe ma faʻaputu le potu eletise, tufa mea meaafale, pe tuu nofoa togalaau.

Lanu taumafanafana i le fale ...
Plotexpickition fuafuaga

1. Fale nofomau

2. Vaitaimi

3. Fawn

4. O le malae taalo mo faafiafiaga

5. Alpine GorkA

6. Siosiomaga

7. O le tulimanu o tamaiti ma le oneone

8. Faleoloa Faafoe

9. tulimanu o le Sikotilani sitaili

10. Faʻaletonu fugalaʻau togalaʻau faataamilo i se alavai lelei

11. Lelei

12. Hozblok.

13. Flower Garden Gardent

14. Soifua Maloloina

A-pito i luga Terrace

B-ogatotonu Terrace

I le pito i lalo

Faitau atili