O Se Olaga

Anonim

"Lapataiga" o totonu o loʻo i totonu o auiliiliga, kolose crochet: Master vasega o le decorator mo le gaosia o fugalaʻau, pipili ma o loʻo iai ni ie puipui

O Se Olaga 13094_1

Ma le mea mulimuli, na oʻo mai le taumafanafana ua faʻatali! O le sili ona leaga ma le fiafia i le taimi, tumu i le fiafia ma le la. Fou mutia, fou fou ma muamua o fugalaʻau fugalaʻau ... Iuni-masina o le fanau mai o le toʻatele o latou. Initaneti e leai se mea sili atu le manaia nai lo le savali i le togavao, ia magoto ma aoina se buquet. O se manaʻo e faʻatonutonu le fale e laʻau e asiasi i tagata uma. Aisea e le faia ai le mea e faʻatumuina ai lau fale i le susulu o le taumafanafana vali, fugalaʻau e le mou ese atu?

Olaga i fugalaau

Sei o tatou vaʻai poʻo le a la matou decorator Nasusha Lenzi linelaina "o i totonu. Sina vulu pupula, matau, ninii le paina, seleulu, tata ma mea e fausia ai le "faʻavavau" lanu ua i ai nei. Muamua, faaauupegaina ma le faʻaseʻe, na ia koni le fugalaʻau ma teuteuina i latou e pei o pi ma le pi (lanu gamut ma le sitaili o le fale). Ma, a o le lava o lanu e sikoa, e manatu o le a le mafai ona fai le tau o le taumafanafana i le auala sili ona lelei. O fugalaʻau e mafai ona faʻaaogaina i se isi auala i auala eseese, ma na sau ai Natasha ma fofo, ina ua maeʻa ona tofo.

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

O le ata o le taaloga o le taumafanafana e tatau ona faigofie, e mafai foi ona e fai atu, faatau le leaga. Ma o le taumafanafana tautua e aunoa ma fugalaʻau e le mafai ona malamalama! O fugalaʻau fugalaʻau, suʻi i luga o le pito o solosolo, o le a aumaia ni leo pupula. Assimees nei mea e mafai ona faʻamanatu ai i tafaoga ma atunuʻu nofoaga i afiafi

Fono a Decorator

Olaga i fugalaau

I le taumafanafana, e fiafia uma tagata uma se mea fou. E manaʻomia foʻi le faʻaleleia o mea e mafai ona faʻatino vave ma le sili atu. Isp, o se faigofie ata mamanuina filifiliga: elemene mo le tatau ona noatia e le autau. Muamua o ia fugalaau uma. Faia e ala i le faigofie tekonolosi ato fugalaau o le a teuteu aluga aluga, ofuvae moega, potumoe ma seevae. E pei ona e iloa, faʻaogaina o se lanu e mafai ona suia lou lagona, fetuunai le le manuia ituaiga o se potu., Ma o se vaega laititi e mafai ona toe faʻafouina mea uma.

Decorator Nasustha Lenzi

Faʻafefea ona nonoa se fugalaʻau

Lalagaina o le "PStail": Latou te tusia le 4 mata, o le fa na nonoa muamua, o le a tapunia ai le "pigtail" i le lio. O le faʻavaeina o le faʻavae o le fugalaʻau; A oʻo i ai se lapoa o le lapoa o le lapoa 5Cm (o le foʻi e mafai ona folau: 3, 7, 7, 10 cm), matou te amata faʻamalosi ai le tatau.

A maeʻa lena, 5-7 lologa vaivai o loʻo faʻafaigaluegaina ma le koluma ma Nakud ua faʻapipiʻi i le "pigtail" i se lio. Sosoo ai, nonoa peea ma koluma ma se faʻapipiʻi mo mafiafia.

Ona taʻoto ai lea o le fugalaʻau mea. Atonu latou te tutusa pe eseese i le tele, o le autu e masani ona pipii ese i luga o le faavae o le fugalaau.

Mo le teuteuina o le fugalaʻau, latou te tele atu auiliili le autu, ma le siʻitia o fusi tele i ai.

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Mo le gaosi o le fugalaʻau, o le a e manaʻomia ni filo (e mafai ona i ai ni mea: fulufulu, coutton, filo, filo ma le faaputuga, o le sili atu o le tele o mata (№2-3-3) , o loʻo eseese ituaiga eseese ma foliga, nila ma le fagotaga o le suʻisuli.

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Na e manaʻo e suia le foliga o lau pele e sili ona e fiafia iai? Ma pe aisea foi, i le Atua o le taumafanafana, aua le kiina atu i le mea e tupu ai le mea i le lotolotoi O le faia lea o lenei mea, e le manaʻomia le faʻatauina o New sofi Pillows - E mafai ona e suluia ni fugalaʻau o fugalaʻau ia i latou, ma le mafanafana e nofo ai i le matagofie o le aso o le a saunia!

Magic fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

O fugalaʻau e fai ai se mea e fai ai se fiafia, faʻaosofia lagona, mafua ai ona faʻamanatuina se savaliga fiafia pe fai ma sui o se faʻailoga o le gauai. O tagata o atunuʻu eseese e fesoʻotaʻi ma fugalaʻau, e fai ma faitaaga faiga o fatu fatu, fanau mai ma le amataga o le la. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia o fugalaʻau a Aikupito anamua o le faʻailoga lea o le lalelei, mama ma naunau mo le malamalama. O lenei ata e faʻatumuina uma ai le faatufugaga o Aikupito uma, e amata mai i le Lotoa tomai o le Malumalu o Koluma atu i le malumalu ma faʻaiʻu ma le tele o vaʻalele. O tuufaatasia tau tulafono o le talatala o le iloaina o avanoa o se fugalaʻau fuga fuga o le vai; I Sisifo, o le liʻo lea, i le itu i sasaʻe.

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Lanu lagona

O lanu e mafai ona tuʻuina atu e mafai ona tuʻuina atu i totonu: O le a latou toe faʻaola ai le fale, fesoasoani e fausia ai se togavao poʻo le fiafia i le vanimonimo. I se faʻaopopoga, o loʻo aofia ai i se lautele ituaiga o faʻavae, na o le mafai ona faʻamalosia fantasy - o, tatou fai atu, o le fuse poʻo le lanu lanu e sili ona talafeagai. Isi lavalava, o le a taina foi lanu fou! Afai e te aoina lala i le paka poʻo fafo atu o le taulaga ma valivali i latou ma le tele o lanu lanu, e sili atu le paʻu o le laaʻi i lala, o le a liliu mai o se uluai mea na tupu i totonu o le bouquet.

Olaga i fugalaau
Ata 1.
Olaga i fugalaau
Ata 2.
Olaga i fugalaau
Ata 3.

1. Ua le mautonu i luga o le paʻu o le paʻu o fugalaʻau faʻapipiʻi i le taimi o le taumafanafana, faʻaopopoina lona tulaga muamua ma manino o le faigofie o le amio

2. A le fefe e guie fugalaʻau i seevae, o le mea e mulimuli mai e ono faʻailo ai le taumafanafana. O le sili sili ona lelei lea, faanatinati ona faanatinati, ae talafeagai mo soo se tasi

3. I le mafiafia o fulufulu fulufulu mata, o le decorator faʻapipiʻi ma le laʻei o le pa ma valivali fugalaʻau o fugalaʻau - ma le matagofie o le taumafanafana ua sauni. E matua faigofie lava mea uma ma faigofie! A uma, i le taumafanafana ma le faigata tele

Faavae mo taulima.

I luga o le failauga (№4-5), 10-12 matape o loʻo mauaina faʻalagolago i le mafiafia o le mafiafia mafiafia. O le taulimaina o le kit (fiafia uma foliga ma le tasi, ma i le isi itu) libl o matapole i le umi umi o le mama ma tapunia le matasi. Maua se faatafafa. Fai se kallinder mai ia: Fusi lua itu ma crochet. I le faʻavaeina o le faʻavae mai luga faʻapipiʻi le faʻamatalaga autu e teuteuina i le ausa.

Faʻafefea ona faʻasolo auiliiliga. O le brochet e masani ona taʻua i le fa o le ea e fa, tapuni i le mama ona nonoa lea i luga o le au o tagata faʻapipiʻi. E aliali mai se lio - "Pancake". Afai e te fesoʻotaʻi lua liʻo o le tutusa lapoa o le tutusa lapoa ma faʻafesoʻotaʻi i luga o le faʻapipiʻi o sythep, e tapeina se vaega tele.

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Olaga i fugalaau

Mama mama

Olaga i fugalaau

Manoa e tatau ona mafiafia: O le filo filo, o le sili atu o le polo uuina foliga. O le autau e nonoa i luga o le fa o le ea ma tapuni i latou i se lio. Lalaga i se lio seʻia oʻo i le ogatotonu, faʻaopopo le matasele (ae le masani) ina ia faʻalauteleina le lio. Ona latou amata loa lea ona faaulusina, faaitiitia o la latou numera e le, o lea e itiiti ifo le vaega ma e itiiti ifo le fuaiupu. A o leʻi tapunia, o loʻo punou i totonu o le oloa o se manogi ma faʻamau o le mafiafia o pale enaena filo ua ina ia faʻatumauina le pepa.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le faʻatauga o Faʻatau "stockmann" mo mea e mafai ona tuʻuina atu.

Faitau atili