Avanoa avanoa

Anonim

Fausia se totonu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi faʻaaogaina "cosmic" mea faigaluega. Lua mea tusiata - "uamea uamea" ma le "Star Strate" - mai le Decorator

Avanoa avanoa 13098_1

I se taimi ua leva, na faatoilaloina e le lagi tagata ma lo latou matagofie ma, e pei ona foliga mai e le mafai ona maua. O fetu na i luga o le faʻaupuga na fiafia, faʻasaoina le Navigotors, faamalosia e aʻe i luga o mauga o tagata mai le au mainronomers. E aoga le vaʻaia i le lagi fetuoa- ma uma faigata o mea leaga, o faʻafitauli i totonu o aiga ua faʻavaivaia ma mamao.

O le taimi na toetoe a fiafia uma tamaiti e avea ma cosmonaput, o le toa o le taʻutaʻua lauiloa e uiga i talavou e faimalaga i luga o le Starler Starbran. Faʻavasega mai le manaia ata tifaga e uiga i avanoa, ma foliga foliga mai, e foliga mai o se mea faʻatoa leva o le aʻoga.

Fono a Decorator

Maualuga-Tekono-Tendban System, ina ia latalata i se tagata telefoni feaveaʻi o le alofa i le olaga malosi. Afai e te fiafia i le faigofie ma le aoga, maualuga-tel-tech mo oe. Ae o mea uma, e le manaʻomia le toe faia o lou fale mautotogi, ia manatua o lenei sitaili malulu lava: na amata mai le mamanu o le tulaga o alamanuia. Ava tele "Faʻamago" le i totonu e faʻatupu ai se siosiomaga o le faigofie o le avea ma tele.

Afai o miti a le atulaulau e asia ma oe, ae e te le o sauni e malaga i cosmos, matou te fautua atu i le mea e faamaonia ai le fofo. Ua lava lea e taʻalo teisi ai ma fugalaʻau, ituaiga o mea ma mea e fai, faʻaopopoina muamua ma manatua pea strokes i totonu Ma e le manaʻomia le tele o le taimi i le re-meafaigaluega o le totonu o lou fale mo se vaʻa. Tusa lava pe na ona e faia se mama mo se solosolo mai se uaea ma nati pe ufiufi le "cosmic cake" mai le masani o le siosiomaga . AERKZOTIC fua mai atunuʻu mamao, pei o le kavano ma le fana, o le a fesoasoani e tuʻuina atu lau laulau e tau le afaina o le vaʻalele.

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Ia, afai e te le manaʻo e taofi i ai, e mafai ona e faʻaopopoina uiga ma malamalama mea teuteu i le sitaili o le maualuga-tech, faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi. O lea na matou filifili ai e fesili atu mo le faʻamaonia o Vadam Bogman ma saili poʻo a mea e mafai ona faia i aso nei ma faia se fou e fatu ai lau oe lava "avanoa i le fale."

O mea taulima "uamea uati"

Na mauaina e le Decorator le uati i luga o le tulaga (e mafai ona sili ona tauemu, tusa lava pe o le palasitika fale). Na ia manatu mai ai i le vaega faʻataʻitaʻi o le lumanaʻi autu. Mo lenei, o loʻo aoina mai ai le vatame tele o tupe siliva, o ki taʻitasi ma uila. O le tulaga sili ona taua o le fiafia i ai. O le avanoa ma le aumea uʻamea (mama, filifili, faʻaputu .1.). Ona o se laina e mafaufau ai i luga o le ipu lea o le a faʻasaʻo ai mea uma. E sili ona lelei mo le 1mm mafiafia almininum plate ma le faʻaleaogaina: O se foliga fiafia tele, ma e faigofie ona tipi (mo lenei mea o le a tipiina (mo lenei mea o le a tipiina (mo lenei mea o le a tipiina ai le uamea).

Poloaiga Mea

Avanoa avanoa

Ina ia fausia "avanoa" mea faigaluega, o le a manaʻomia manu, syrals mai le vali "metallic", uaea, o le gaʻo, o lauulu paʻepaʻe, o lauulu. I le taimi lava e tasi, o le uluai fafie laupapa ma soʻo se uati (ma se masini masini poʻo luga o maa, o le lapoa o le dial e le sili atu nai lo 100mm).

O le pito i luma o loʻo tipi ese ai le ata o le alumini: O se taʻamilosaga, o se lio poʻo se tulaga o lenei mataupu, o se faʻasologa, o le ogatotonu fai le pu o le mageso o le mapusaga o le ata. Faʻamutaina le lumanaʻi i le laulau i luga o le laulau, ae le galo e tuu se nusipepa poʻo se fasi pepa faʻapipiʻi. Faʻaogaina o le "faogi vai", o loʻo faʻaaoga e vaega, aʻo susu le taua i luga o le fesoʻotaʻiga atoa ma se laupepa, e tatau ona pipii ai. E le afaina pe a fai o le tele o kusi tumau, - e mafai ona "toe teuteuina" i le faaiuga o le galuega.

O le mea e tatau ona avatu le mea e ono faia ai le matutu i le ao. Ma o le mea sili ona taua o le pipii o le vaega i luga o le ala matamata. E taua tele le faʻatulagaina o le ipu tutusa i le vaalele o le tusitala, aua o lona uiga e le mafai ona faʻasaʻo. E sili le faʻatagaina o se uati mo le matutu ina ia tumau le ipu i le tulaga lea na faʻamautu ai. O le aso mulimuli ane, o le uati o loʻo tuu i totonu o se tulaga saʻo ma vaʻai, e leai se mea e manaʻomia e faʻaopopo se mea i le oloa. E mafai ona e faʻapipiʻi se uʻamea faʻapipiʻi (eyeliner) ma se paga o fetu ma nati. E aofia ai le vali-Spray lanu "metallic" e faʻatatau i ai i luga o se mea ata i nofoaga o loʻo tumau i nofoaga o le uati ma le vali. O loʻo tausia pe o le vali e faʻamago ma aveese le lipine. O lenei o le uati o le a faʻaalia ai le taimi saʻo.

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

"Tulaga maualuga

High Tech (mai le Igilisi upu maualuga tekinolosi- "sili ona atamamai o tekinolosi") na amata i Peretania i 70s. Xx i totonu. Sa iai taimi na ufiufi ai o ia ia te ia, ae na te faʻaosofia lava lagona le tele, mai le fiafia i le faafeagai ma le tele o lenei po o le a tumau pea i le taimi. Maualuga-Tekonolosi taumatau vaʻai i le sitaili o faʻataʻitaʻiga, faʻaauau manatu o sisina.

Art Heart "fetu fetu"

Avanoa avanoa

O le a manaʻomia se mea masani laupapa laupapa mo ata na faʻatauina i soʻo se Souver Shop, Alminim Plate (tutusa e pei o le gaosia o le "uati o le a faʻapipiʻi i luga o le uʻamea. O le sailiga o latou, e mafai ona e agaʻi i luga o le maketi galuega, lea e faʻatau atu ai fao, faʻo, lapoʻa isu, lima ma fale puipui mo carnes. O le a le afaina ai le vaʻai ma i le pusa ma mea faigaluega - E i ai se mea talafeagai iina: o fetu Briclecs, kia, vaega mai le TV TV. Meafaigaluega manaʻomia - Taʻalo, samala, seleulu mo uamea.

Muamua o mea uma, e manaʻomia le tipiina lelei o le uʻamea e fa mai le uamea, sili atu pe a fai o le a le itiiti ifo i le 1 cm lautele nai lo le ato o le muamua laupapa laupapa. E le gata i lea, o mea uma e faigofie: fusi e fa uʻamea fasi i luga o tulimanu o le uaea o le riged uaea, ae le o le sili ona tausia lelei le matagofie ma le saʻo. O le mea autu o le faʻasolo i luga ma le paʻu i luga o le itu i le itu. Faʻamau i luga o fasi o "suavai faʻamoe" nati, fao ma bolts ma isi mea uma. Latou te foai mai le matutu i le ao, ona sikoa lea o le lanu o le "metallic" lanu mai le spray o nofoaga mataga ma toe tuua le ua mago. Ina ua uma lena, filifili se ata talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata o Niu Sila mai le Cosmos, o le a le mea e manaʻomia).

E tumau pea le faʻafesoʻotaʻi o le uʻamea faʻapipiʻi ma se fafie, ave o le fao ma tamai pulou o le umi na latou le o mai i tua o le faavaa.

Afai o le tino o le a tautau i luga o le pa, e tatau ona e alu i le pito i luga o le uʻamea o loʻo totoe le uati o totoe o le uaea ma faʻaputuputu ma se mama. O togafiti manifinifi i totonu o le pa e tatau ona suia i se mea sili atu taua.

O le vaega sili o lenei ituaiga i le teuteuina o lou fale o le a manatua lelei ai tatou te ola uma i le avanoa, i le paneta lalolagi. E te le manaʻomia e tagi i le taʻutagata ...

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

Avanoa avanoa

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le san-stiodi i totonu "teuteu" mo le fesoasoani i le fanaina ma le faʻatauga nofoaga "stockmann" mo mea ua saunia.

Faitau atili