Fale faatufugaga.

Anonim

Lua-potu potu fale fale ma le atoa o le 93.2 M2 i totonu o le New Monolithic House (o le uluai poloketi faaaoga metotia.

Fale faatufugaga. 13102_1

Fale faatufugaga.

Fale faatufugaga.
I le alatele ma le umukuka sone, o le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o fola laupapa o loʻo faʻaaogaina: O papatusi tetele e faʻaseʻe ai laupepa uumi, ma le vaapiapi mai le wedens
Fale faatufugaga.
O le autu o le Kulis e sili ona aoga mo lenei fale, ina ia foliga tutusa le umukuka o se ituaiga vaaiga. AV matafaioi "Porter" O le koluma o le koluma ma tioata vasega
Fale faatufugaga.
Mo le umukuka na filifili le tele o meaafale casitar casir-o le umi pupula tomai, e le mafai ona mafaufau loloto i le fua o le totonu
Fale faatufugaga.
O le laulaufaiva laulau ma moli moli o loʻo tutu latalata i le faʻamalama faʻamalama na faʻatutuina e le suā o le mafiafia ie ma se masani masani. Valivali le Asymmetry Highmets sone: I le potu 'ai o le WorDan Red i luga o le Whidds Brown, i le potu malolo - paepae i luga o moli enaena

Fale faatufugaga.

Fale faatufugaga.
O le nofoaga tutotonu i totonu o le potumoe nofoia se tino lautele i lalo o le pele pele ma fulufulu masani. Puipui i tua o le laupapa e sefe ma pepa puipui e pei o le ie puipui; O lanu o latou fua o le tino o le uiga o Farani rococo
Fale faatufugaga.
O le nofoa faapogai o le potu o le erker o loʻo foliga mai o loʻo faʻaalia tele i fafo atu o le "maota"
Fale faatufugaga.
O le ata e ese mai: lanu mumu mumu o le taele ma moega i autafa o le kiona-paʻepaʻe o le faletaele. I lalo o le taualuga - Chatueelier ma le sili ona taofia
Fale faatufugaga.
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Fale faatufugaga.
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O se nofoa i seevae auro, o le mebius lipine i luga o le tioata ma le TV i le faʻavaʻa o le ata na aliali mai i totonu o le tagata faʻatau ma le tusiata. O a latou lava tofo faʻa-tagata faʻatau ma tulaga faʻapitoa na maufaaoga atoa i lenei mea muamua poloketi.

Na amata uma i le mea moni na filifili ai e le Atu Irina e fai lana tama matua o Prave. Na ia faʻatau atu ia te ia se fale mautotogi i totonu o se fale fou ma filifili e faʻatulaga atoa le totonugalemu, valaʻau le lauiloa muamua Kiev, o le tusiata a Aleva Nodoha.

Ua uma ona galue Alena i le poloketi a le atunuu o Irina, ma o se malosi o le malosi o le malosi na pule i le va oi latou, coceathevent fua. O le alii talavou-malosi alii talavou, auai i pisinisi, e fiafia i femalagaaiga, lelei tenisinia, atavali ma fale faafiafia. Tuuina atu nei mea fiafia, na faia ai e le tusiata mea i totonu lea o loʻo feagai ma faʻafitauli vaʻaia vaʻaia e le feteʻenaʻi ma manaʻoga o le faʻamafanafanaga o nei.

Lipine i luga o tioata

Fale faatufugaga.

O le vaʻaiga vaʻai na faia o le tioata ua faʻaofi i totonu o le uʻamea pu ma naʻo masani ona vavaeeseina le Intut sone mai le sui. O le septum ma le maualuga o le 2.3m ma 0.7m lautele faia e tusa ai ma le tusiata o le tusiata o loʻo faʻaaogaina ai ni faʻamatalaga o le folauga i le va o le fola ma le taualuga i le va o le fola ma le taualuga i le va o le fola ma le taualuga. O le ata na toe fausia ai le "mebius lipine" M. orcher ma lolomiina i luga o le toilalo ata, ona faapipiiina lea i luga o le ie tioata.

Afai o le fale faʻaseʻe e amata i tautau, o lenei tala i totonu, i le alatele, i le mea matou te feagai ai ma le gnome chool i le auro o le tagata Siamani). Vaʻavaʻai i le faʻata i se faʻaputuga faʻaputuga faʻapipiʻi ma tamai pusa, e faigofie ona e sese e tusa ma lona matua. Ae e masani lava, ua faaofiina i totonu o se tomai matua ma sui tutusa. O le taufaasese e faʻaauau mai i lalo o se tamai laulau, e lua matagofie totogifuapauina foliga faʻapena. Ae e le tatau ona e taumafai e aʻea i totonu: O loʻo latou tipiina ma le faʻamaoni mai le fafie ma na ona taʻu mai ai le alofa o le e ona o lenei aulelei o le ituaiga maile. O loʻo i luga o dachshunds i luga o le fola, toe fai o le polesi o le risty uʻamea. Peitaʻi, o le paʻu lea o se tamaʻi laupapa, ma le malosi atoatoa e faʻauigaina uamea. Gucsuny sukalati faitotoa o loʻo atagia mai ai ni mea o loʻo atagia mai ai o le potu vevela, taʻitaʻi i se potu tele e fai i fafo ma le faletaele.

TV i le faavaa

Fale faatufugaga.

I le NICH Simith 20cm Tuʻu se fata sima ma fata, o le plasma o loʻo faʻapipiʻi i totonu i le ogatotonu. I luga o pito, na tuueseeseina ai le fata e se manifinifi manifinifi o le anitte, o le tele o le tino na faaeeina i se mamao o le 10 cm. O se fofo e le masani ai na maua ai le pata potu le tutusa ma se ata tele, ma ma se tamai vaaiga. O le fata na ufitia i le venetian Plaster ma le faʻaopoopoina o le "Silver" ma "Golden" pilts, o le tuufaatasiga o le "mafanafana" ma "malulu" o lo o taula o lanu.

E oʻo lava i le laʻasaga - ma matou te mauaina oe i se potu tele i totonu o se nofoaga o loʻo nofo ai ma se potu sili ona lelei ma se potu tele o le umukuka. E valavala mai le auala savali na o le tioata vasega ma se mamanu i le ituaiga o lipine lipine, o loʻo aliali mai ai le ata o le vaega o le leo. Na ia toe fai mai le ata lilo o le Dutch tusiastost o Maricas Escher, o le mea e faavae i luga o le matematika tape o Mebius. Faigofie faʻafitauli na misia ai le alatele o le auala masani o loʻo ulufale i totonu o le potu malolo e ala i le eriker ma le matagofie o le passturamictomi. O le ata na vaʻaia i itu uma e lua o le vasega, e le gata ona mamanuina se ata matapole, ae e tatau foʻi ona atagia i taimi o malologa i taimi o malologa.

Black ma White Cinema

Fale faatufugaga.

Faletaele faletaele, e le pei o le isi vaega o nofoaga, ua le maua ai le lanu pupula lanu. Ae o lona monochromictity tusa ma le tusitala o le poloketi e tatau ona fausia le aafiaga o le counded cinema. Mo lenei pa, o puipui na mafai ona faʻamatalaina e Matt Ceramic Tiles o nisi lanu ma pili e faʻaosofia ai le ata tifaga. O ata uliuli ma paʻepaʻe o le le gagana na talotalo atu ai le Menly Zeroe i le puipui. Latou te tu i luga o le tulaga tutusa ma foliga tutusa o le ata o le tifaga. Na o le pau le teuteuga o le elemene i lenei potu o le potu laupapa i totonu o le siliva siliva i totonu o le eletise i totonu o le eletise.

I luga o le laina tutusa ma se tioata vasega i le loloto o le potu malolo e i ai le kapeti kolosi. I le va ma le Translucent Vasega e pasi ai le tulaga tulaga ese, tuueseeseina le nofoaga faafao uma ma le potu puipui. O le koluma ua faʻapipiʻiina ma le laupapa laupapa i soʻotaga faʻatasi mai le fornazetti o aoina (Bardelli, Italia): e pei o le sui o totonu o le taaloga ma fetuu i totonu.

Fale faatufugaga.

O le koluma o loʻo faia i luga o le umukuka tuaoi, o le potu 'ai ma potu malolo ua laina i se taʻamilosaga laupapa faʻatasi ". Aveese le totonu o le faʻasologa o le itu i totonu o le faʻafanua mai le lauiloa Pierrot Trizretti aoina ma le ata o se fafine mea lilo. O nisi oi latou na piki i luga o se auala e faʻatumauina ai le autu o le taumafataga o le tino.

Mo le 'nofoa nofoa, nofoa ma tele meafale gaosi filifilia filifilia o le uaina-mumu lanu. E fesoasoani i se lelei lelei ma le faʻatusatusaina faʻaalia ma le sili ona faʻaalia ma le asquisite Ash-Soull Wallpaper teuteuina ma se lapoʻa lapoʻa. O le pito i luga o le umukuka o le umukuka o loʻo susu i se malamalama o le sofa i totonu o le potu malolo. I luga o le tala a le tagata e tala a le tagata sili ona maualalo le pili siva, lea e talafeagai le nofo. O le Windows e teuteuina i pupuni ma le lolomiina o le lua-lanu ata, faʻamamafa le vavaeʻese o sone. O lenei auala e fausia ai le aafiaga o vaaiga vaaiga.

Fale faatufugaga.

O le laulau a le Water-Caredad i le agaga Rococo e foliga sili i luga o le pito i tua o pa puipui ma se lapoa tele Faatusatusa o le laititi o le falelauasiga o meafale ma le tele o meaaiga i le ata o le pepa puipui suia le masani masani o le fua faatatau o le fua. O le tele o taʻaloga e fetaui ma le fafine Baroque, o loʻo i ai le soona fai ma faʻataʻitaʻiga foliga, ma le tuaoi o "Maile" faʻamanatuga.

Faafeagai o le sofa-plasma televise o le televise, faʻapipiʻi i le digwall mamanu i totonu o se papaʻu pei o le sheltave mo tusi ma faʻapolopolo ma faʻavae i le basuete. O lenei tuʻufaʻatasiga na suʻesuʻeina le taʻaloga o le fua, atoa ma le uiga o le mau a Paulo: ma se tamai nofoaga o fale, ma tele aitema autu na o faʻaalia mai ia latou. Peitaʻi, na latou faʻatautaia faʻatatau i isi e aunoa ma le soʻaʻau lautele.

Fale faatufugaga.

E leʻi tuʻu ese le faitotoʻa a le potu, mai le ala savali, o lea na vaaia ai le faʻata i faitotoʻa o le fale puipui, e foliga lautele. O se vaega o le potu moe o loʻo ufitia i le teuteu teuteu i lalo o le mea tuai. Ina ia maua se tamai paolo, o le paluga o "siliva" ma "auro" na faʻaopopo ai puaʻa i le lanu muamua. Sdeky o puipui o loʻo 'eseʻese o le oona o mea faʻaʻoleʻole o loʻo faʻaaogaina i lalo o le taualuga, ma uamea le au uʻamea fai togafiti saua

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale mautotogi i se fale fou ma se fale monolithic ma se sima sili ona faʻamalosia. Muamua, o le tolu potu: o se potu malolo, o se potumoe ma se potu moe umukuka. Talu ona o le fale na fuafuaina mo se tama talavou ia e masani ona o mai, sa i ai le manaʻomia le fausia o se nofoaga lautele ma se potu faʻaavanoaina. O se vaega taua o lenei fale mautotogi o le tele o pakete faʻataʻamilomilo i luga o le potu umukuka potu ma potu malolo. Mai iinei e tatalaina se paneta ofoofogia o le aai. Na matou filifili e faʻaopopo vaega o le sui sone ma tatala se tamaʻi fugalaʻau tele - o le mamalu tele o le fale. O le puipui i le va o potu eseese e lua ua talepeina ma se tasi avanoa tumu i le malamalama. Ina ia mafai ona "punou" i le va o le alatele ma le potu ola faʻapipiʻi se ipu tioata ma le manifinifi faʻataʻitaʻi mamanu. I le talosaga a le tagata faʻatau i le alatele ma le potumoe na faʻaalia ai le lua ofu mafanafana, lea e tatau ona suia ai le faʻatulagaina o faletaele ma faʻaititia le tele o latou lapopoa (ina ia mafai ona sefeina avanoa (ina ia sefe ai le tele o latou lapoa). O le iʻuga o le iʻuga o nei malumalu i le fuafuaga na leletaaga, lea na faʻatagaina ai i matou e "Taʻalo" i le Itu i totonu ma fafo.

tusiata fale Alena NonoBetata

Asiasia naʻo le tasi le potu moe. O lona laveaʻiga e matua ese lava mai isi sone, e ui lava o le "tele-faʻatulagaina" meafale ma le pulea ma le pulea o le leaga. O se fale le mautonu o le fatafata o le fatafata ma ie puipui mai le vaitafe okeni okeni feteʻenaʻi. O lea, i le fale mautofia na fausia e pei o se meaalofa i se tauleʻaleʻa ma se lalelei ma le aulelei o mafaufauga, sa faʻaputuputu le tele o talafataʻi, taʻaloga ma mafaufauga ma mafaufauga. Athhetrical o le auala saʻo e aveese ai le olaga masani, faʻatasi ma se matua.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale faatufugaga. 13102_19

Tusiata: Elena Nonobat

Matamata i luga

Faitau atili